My Martens tar över omtvistad lokal

Åh, vad jag älskar när saker och ting faller på plats och cirklarna sluts.
Det finns en tillfredställelse i det, eller hur?
Här har vi ett praktexempel på det…

My Martens har ju länge skrivit om sitt nya projekt, sin träningslokal som hon ska driva och nu äntligen avslöjar hon att den kommer ligga i Gamla Stan.
Och inte i vilken lokal i Gamla Stan som helst, utan det är samma lokal som Christina Schollin och hela Wahlgren-klanen påstod att Minette Tigerfalk hade lurat av Schollinskan.
Nu har alltså My tagit över den från Tigerfalk och jag kan inte låta bli att spekulera kring om det kommer komma en reaktion från det Wahlgrenska/Schollinska lägret?
Mobiliserar de? De gick nämligen man ur huse när det begav sig och hängde ut Minette på alla plattformar de kunde komma över.
Borde lokalen ha gått tillbaka till Schollin och hennes änglar snarare än att My fick ta över kontraktet/får hyra lokalen?

Kommer My stå på den Wahlgrenska/Schollinska shit listan nu eller har de lagt detta bakom sig nu?

99 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men nej nej varför ger du henne uppmärksamhet, varför hjälper du henne att få reklam för sin träningsstudio? Största lögnaren och manipualtören… ? Undrar hur hon har råd med lokal och allt hon som påstod att hon hade så svåra skulder efter konkurs som hon aldrig skulle bli av med… och magen har hon fet*sugit och opererat platt.. men visst hon väl vara bra PT för det och även om hon ej har licens men jag skulle inte anlita henne varken som PT eller för samarbeten, falsk och opålitlig.

      Har du egna erfarenheter av henne? Man ska inte tro på alla rykten

      Men herregud, vilken bitter människa du verkar vara….

        15.12 alltså

        Är även alla som skriver ogillande om Bella bittra, enligt dig?

          Man känner igen ditt sätt att skriva från långa vägar, S.

        Varför skulle hen vara bitter för det, vadå tro på rykten? Det är inga rykten, det är fakta, det är så det är. Räcker att ha följt Mys blogg så hade du vetat att hon ljuger och ändrar historier, lägger till och drar ifrån, snyftar och utelämnar så att det ska passa hennes agenda.

        Fruktansvärt osmakligt att hitta på och ljuga om vissa saker för att få framgång, uppmärksamhet, sympatier och för att tjäna pengar. Usch och fy.

          Låter som att du beskriver Isabella Löwengrip på pricken. Ljuga och hitta på för att få framgång och pengar, check!

            Hon är väl den ärligaste influencern? Alltså som medger att det finns en strategi? Får spader på de som låtsas vara ”äkta”. Det är väl klart ingen är, det är ju ett jobb för dem.

        För att man kritiserar någon, behöver man inte nödvändigtvis vara bitter.

      Akta eeeer, snart blir samtliga som kommenterar under riktigt namn uppjagade av Minette Tigerfalsk’s (no pun intended men det blev bra så det får vara kvar) multipla personligheter. En är journalist, den andra jurist och det är bara ”svaga människor” som inte vågar ta fighten med henne, hennes mentorer och adepter ?

      Hur kommer det sig att 15:12 får skriva sådana personangrepp? Vad en del är elaka här. Tvi.

      Oj, vilka hårda ord. Vilken mobbare du är anonym 15:12

        Mobbare och hårda ord, vilka ord är hårda och personangrepp? Lögnare och manipulatör? Vad tycker ni då om det som brukar kommenteras om Isabella Löwengrip.. där kan vi snacka mobbing, men då hade ni kallats stollis Lisa och 17:22

        Värre personangrepp har man sett om IL och många andra här.

          Bara för att det finns värre kommentarer om Bella så betyder det inte att det är ok att skriva elakt om andra. Du kallar My lögnare, manipulatör, falsk och opålitlig samt att tar upp att hon fettsugit magen (vad har det med saken att göra?) Det är hårda ord och ja, det är elakt. Skulle du säga så till henne Irl? Varför skriva om en annan person på samma sätt som du uppenbarligen inte tycker är ok att andra skriver om Bella? Så märkligt.

            Lisa alla Anonym är inte en och samma person, det är flera olika, står så när man inte skriver något namn.
            Fakta är inte personangrepp el mobb, att hon ljuger och är manipulativ är fakta, likaså att hon fetttsugt magen men hon vrider även det och det är relevant här i sammanhanget. Att förvrida någons ord och utseendepåhopp är en annan sak och elakt enligt mig, det däremot är personangrepp.

              Nej, alla anonym är inte samma person men vi vet vem du är. När du låtsas vara flera olika personer, har det aldrig föresvävat dig att skriva lite annorlunda?

    My gör allt för en rubrik och lite uppmärksamhet. Om klanen Wahlgren går i taket kommer Myggan bara att se det positivt.

    Fast Minette ÄR en ful fisk. Hon har lurat många genom åren.

      Som MM då.

      Som vem? Inte Schollin ivarje fall.. Man kan ju inte hyra ut en lokal i andra hand om hyresvärden förbjuder det, till flera olika dessutom..

        Just det vet jag inget om. Finns andra drabbade.

    Vem tar sig till gamla stan för att träna?

      Varför inte?

        Långt dit om man bor i Bålsta eller Sorunda t ex 🙂

          Fast då är det väl lika långt oavsett var i centrum studion skulle legat?

          Hahaha ?? ja okej säg till My att vara i Bålsta istället så de som bor där kan gå o träna

            Neeej – Bålsta är för långt om man bor i Karlstad?

              Karlstad är för långt bort för mig. 🙁

          Beklagar din situation.

          Antar att de inte är de kunderna som bor där som man har hoppats skall bli kunder….

      Med tanke på antalet kontor som finns i gamla stan med omnejd så är det nog inte helt omöjligt att få beläggning på stället beroende på prisnivå. Konkurrensen i just gamla stan är ju inte mördande och vill man hinna med ett lunchpass så kan det nog locka, alternativet att dra upp till slussen eller bort mot östermalm/ norrmalm är inte lika lockande.

      Jag jobbade i gamla stan förra året och saknade verkligen ett gym. Jag tillhör inte riktigt W8 Clubs målgrupp och med ett gym måste det kännas rätt annars går man ju inte dit. Gamla stan består ju bara av hus som antingen är bostäder, kontor eller butikslokaler så det är ganska många som tar sig till gamla stan varje dag. Jag tror jag hade reggat medemskap om jag fortfarande jobbar kvar där!

    Christina är nog för gammal för att orka med en butik. Hon är ju en av huvudpersonerna i Wahlgrens såpa så det borde väl räcka för en äldre dam. Och ekonomiskt tjänar hon bättre som såpaskådespelare än som butiksinnehavare.

      Dessutom bor hon i Spanien halva året och andra halvan på Norra Lagnö.
      Hur ska hon kunna jobba i en butik?

    Hm hon hyr lokalen av Minette Tigerfalk. Skum jävel det där.

      Var det inte andrahandsuthyrning till Tigerfalk som fick Scollin vräkt?

    Skumma båda två, både M och M.

      Namnet Minette Tigerfalk får mig att tänka på nån filmkaraktär, som Ivana Humpalot eller liknande.

        Låter som namn på en travhäst

    Brukar man inte själv se lite vältränad ut när man driver en träningslokal? Nej, jag kanske bara har fördomar.

      För bara superdeffade får uppehålla sig på ett gym? Personligen gillar jag när det är lite olika former och storlekar på folk där jag tränar, det inte spelar så stor roll vad man har på sig, och när man ser att folk tränar för att de får dem att må bra och bli glada.

        Anonym 16.11
        Fast hon är ju inte ens deffad, så du behöver inte använda ordet superdeffad.

        Fast nu ska hon ju vara PT. Så då borde man ju ändå kunna tycka se att människan tränar åtminstone.

          EXAKT!

      Oj tycker ni att hon är stor? ?

      Grova lår är väl ett tecken på att det finns muskler där?

      Du vet, man får muskler av att träna… ?? Då blir man ”stor & stark”! ☺️

      Tror du förväxlar ”vältränad” med ”att inte ha något underhudsfett” som så många gör nu för tiden.

      Jag jobbar med träning och tränar tungt själv minst varannan dag och ser ändå inte speciellt vältränad ut. Har hittills inte sett någon annan tjej på gymmet som drar lika tungt i t.ex. marklyft som jag, däremot många med plattare magar, mer definierade muskler. Är de då mer vältränade än jag?

        Allt över storlek 36 = smällfet i detta kommentarsfält tyvärr.

          Ja, det är sorgligt!

          Ja, det som är sorgligt är att kommentarsfältet är en spegling av hur det ser ut i samhället. Folk säger ”vältränad” och ”hälsosam” när det egentligen bara handlar om att skönhetsidealet har ändrats. Förut skulle vi vara smala, nu ska vi vara smala men med definierade muskler.

          Hade det bara handlat om hälsa så hade idealet inte varit synliga magrutor på kvinnor få väldigt få kvinnor har en kroppstyp som gör det hälsosamt att ha så lite fett.

            Jag gillar dig Gunvor ❤

        Nej, jag vet hur vältränad ser ut. My Martens ser inte vältränad ut. Hennes underhudsfett skiter jag i, men det där är ingen vältränad person.

          Varför inte? När jag tränade som mest hade jag stl 42. Hade dock grym kondition (körde högintensivt) och var stark som en oxe. Kunde köra slut på de flesta män. Dock störde det folk som in i helvete. De förväntade sig en otränad person, inte en person som kunde slå de flesta i styrka ?. Fattar inte varför inte större personer kan vara vältränade.

      ”Grova lår” hade jag iaf tagit som en komplimang. Älska knäböj!

      ?

      Men, Cam. Ta bort den här kommentaren.

    Tror inte det är samma lokal, jämför dörren på vänstersidan från vårt håll
    på bilderna .

      Vad menar du är olika? Man ser ju knappt dörren på mys bild.

      Jag tror att den lilla delen, den med fönsterrutor, är öppen på Mys bild (du ser den ”invikt” mot lokalen) och stängd på Christinas. Så jo, det ser ut att vara samma, numret stämmer också. 🙂

    Hon känner ju Wahlgrens sen hon var ihop med Nicklas, får se om hon hamnar på shitlistan nu istället

      Knappast.

        Alltså, knappast att hon känner Wahlgens bara för att hon rullat runt i sänghalmen med Nicklas.

      Men det här är så ologiskt. Varför skulle christina s bry sig om vem som hyr? Hon har ju en beef med sin fd hyresvärd, inte hyresvärdens alla fd och blivande hyresgäster. Hur tänker ni nu liksom…?

    Hur vet ni att inte My Martens hyr direkt av fastighetsägaren?
    Om man inte vet så kanske man inte skall skriva så?
    Varför skulle Wahlgren ha något att säga till om en lokal? Det är ju inte så att man kan påverka hyresgäster bara för att man själv en gång varit hyresgäst. Att Wahlgrend blivit lurande av någon är förfärligt!
    Nästa hyresgäst kan dock inte rå för detta oavsett vem det är! Fattar inte hur ni kan skiva så elaka kommentarer! Detta är mobbing och inget annat!!!!
    //Berith

      Mobbning är det väl ändå inte?

      Det är inte MOBBNING. Sök på bloggen så finner du svar ! Ledtråd Kontrakt

      Fattar inte det hellera. Varför samlas det så många elaka här.

      PHB du får nog läsa på lite innan du klagar.

      Hur går det Berith? Har trafiken till din blogg ökat mkt sen du spammat Bella, My och Graaf med dina fan-clubs kommentarer ?

      Det finns ju även lokaler som är bostadsrätter, och vilka regler som gäller då är kanske lite annorlunda jfr med hyreslokaler.

    Tycker ej dörren är samma.

      Fast det ÄR ju den lokalen, My hyr ju av sin vän Minette som lyckades ta över lokalen från Schollin.

    Det är verkligen ingen mobbing. Synd om My bara som går på tigerfalks lögner. Hon kommer få problem om ett tag med henne. Kolla bara minette vad mycket folk hon har efter sej på grund av folk hon lurat.

      My söker sig till dramatikens centrum. Hon är destruktiv och infantil. Hon blir headhuntad enligt henne själv till ilfestyle som vd, vilket var konkurshotat vid den sk rekryteringen. Enligt henne själv har lön uteblivit. Det är inte synd omhenne. Hon ger sig in i projekt med tydliga varningssignaler⚠. Jäkligt taskigt att nyttja hennes dumhet dock. Hon vill leka prinsessa till varje pris.

        My skapar dramatik för att det ska gynna henne och passa hennes agenda. Hon ger sig in i projekt för att ha en bortförklaring när annat inte fungerat för henne. Hon är manipulativ och har en tydlig agenda, snyftar och ljuger när det behövs, skryter och överdriver sin egen förmåga om det behövs. Lömsk. Pinsam människa.

      Det är inte mobbing och det är INTE synd om My, hon vet mycket väl vad MT gjort och trots det gullat med henne. My är illmarig och kan nog hitta på, utnyttja och slänga vem som helst under bussen om det gynnar henne och hennes agenda, för att få egen vinning och få som hon vill.

        Men va? Hon hyr en lokal. Vad är problemet?

      Om så är fallet tror jag inte att Mys lycka av träningslokalen blir särskilt långvarig. My har väl haft ”otur” med det mesta som hon företagit sig tidigare. Hon verkar ofta välja fel väg i livet.

    det är samma gatunummer på bägge bilderna. 9

    Har hon permanentat sig? Gör folk det nu för tiden? Är lite sugen själv pga spikrakt hår, men är det hemskt giftigt eller finns det mildare varianter nu för tin?

      Mamma är runt 45 och permanentar sig. Ser bra och naturligt ut.

      Nu för tin?
      Vad snackar du om? Vem har permanentat sig?
      Och du 17.54 Vem är mamma 45 och har permanentat sig?

        Nu svara jag som jag tror:
        Kicki undrar om My har permanentat sig. (Personligen tror jag inte det utan det är nog bara lockat).

        J har en 45-årig mamma som har permanentat sig.

        Nu för TIDEN!!!!!!! SORRYYY GUD

        Vill bara veta om hon har NATURLIGA LOCKAR eller om hon har PERMANENTAT håret.

          ? ?

    Personen på bilden är ju inte ens My?!

      Eller jo det var det. Hon ser helt annorlunda ut mot tidigare bilder i närtid

    Men hur stor är lokalen? Var ju en liten butik innan? Hur ska hon ha träningslokal där?

      Ja Hur många kvm kan det röra sig om, skulle tippa ca 80 kvm totalt.

    Det kan väl inte vara en enda vettig människa som går dit och tränar.

    Hur kan det få plats ett gym i de trånga lokalerna undrar jag.
    De fick ju stå i dörren en sväng och släppa in några personer åt gången.
    Schollinskan själv var där när vi var dit och har aldrig varit med om en mer sur och otrevlig människa.
    Inga breda leenden då inte.
    Hur vet folk allt egentligen ? Vem som hyrt var och till vem? Vem bryr sig?
    Jag personligen tror dock inte att My blir så långvarig i den lokalen.
    Hyror ska betalas där och till lägenheten. Lokalen ligger nog lite trångt och illa till.
    Jag skulle varken bo eller driva företag i nåt som jag hyr i andra eller tredje hand.

      Hyr i andra eller tredje hand gör många företagare i Stockholm.

    Vem kommer gå och träna hos henne??? Book, Bobby? Ska bli intressant att se hur länge det här går…

    Men gott folk! Är det inte så att man ska uppmuntra en ung företagare som vågar ta steget ut och bli entreprenör? Jag tycker att det är både modigt och beundransvärt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.