Dricka kräftspad i duschen?

Unpopular opinion:
Irriterar mig otroligt på människor som lägger upp bilder på sina hundar som gått bort i gruppen Dogspotting. Det är en grupp där man fotar andras hundar man träffar. Ingenting annat.
Lägg upp på din egen instagram istället.
Anmäler alltid detta. Sån är jag. Brinner för dogspottings regler ang döda hundar.

Guilty pleasure:
Känns som att all form av ”guilty pleasure” är trendigt just nu (och har varit ett bra tag). Man ska följa Blondinbella, man ska kolla på Bachelor, PH osv. Så jag ska inte säga det. Ni vet ju dessutom redan att jag älskar sånt.
Så jag säger kräftspad då. Bara dricka det, som vatten, i ett glas.
Gör det.

Jobbsvaghet:
Jobbar för mycket.

Nej skoja såklart, usel personlighet att svara så.

Min jobbsvaghet är att jag skickar otrevliga mail när jag blir stressad. Ett vidrigt drag jag skäms för ibland. Lovar härmed att försöka drar ner på affektmail efter semestern.

Irriterande egenskap:
Har dåligt tålamod och tröttnar fort, exempelvis i konversationer, mingel, möten osv, vilket ibland kan såra och irritera folk.

Störda matvanor:
Mängden tacos jag äter kanske. Eller att jag äter kött ibland. Duschgodis? //Sandra Beijer

Vad är märkligast? Att äta godis i duschen eller att dricka kräftspad på glas?
Jag lägger nog min röst på kräftspadet, trots att jag ännu inte testat att äta godis i duschen men jag och kräftspad går inte så bra ihop.
Personligen får jag PANIK när folk suger ur kräftspadet ur magen på kräftliket.
Huuu…. Varenda hår på hela kroppen ställer sig upp.
Jag kan på min höjd äta stjärten och klorna men ingenting mer. Jag har en fix idé om att det är skalbaggar jag äter och då bara går det inte….

Har ni några störda matvanor eller brinner ni för grupper på Facebook vars regler bara MÅSTE följas?
Jag hade en period där jag störde ihjäl mig på folk som sålde piratkopierade väskor och plånböcker på Blocket och Tradera men som fortfarande använde märkesnamnet i sin annons.
Sådant kunde jag rabiat sitta och anmäla men känner inte riktigt att jag har den sortens tid längre.

Snälla, be wierd with us!

246 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tips: Marcelo sänder live i en tjejgrupp på facebook via en tjej som heter Emilias konto med anledning av ett inlägg som las upp i gruppen tidigare idag. Han sa något i stil med detta, dock inte citerat: Det är så skönt att veta att ni lägger er TID på mig, att ni antagligen mår dåligt, kanske blir slagna av era pojkvänner…

    I övrigt så verkar han gravt oskön i hela sändningen, som fortfarande pågår. Har tyvärr ingen inspelning.

      Men herregud. Vad är det för fel på människan? ?

      Om du är med i den gruppen så anmäler du ”emilia” till admin så blir hon avstängd.
      Som jag förstår är den gruppen bara till för tjejer.
      Han Marcelo är ju helt slut i huvet. Usch!!

      Jag kan äta kräftor 7 dagar i veckan lätt….. 🙂

    Följer tråden om Isabella Löwengrip och Anna Book på ”en annan sajt” varje morgon och varje kväll. Annars har jag inte mycket till skyldiga glädjeämnen, men IL och AB räcker bra.

      Kunde varit jag som skrivit ovanstående kommentar? men samma lika då.

      Haha. Samma här ?

      Jag med! Kollar ett par ggr om dagen hehe

      Vilken sajt?

    *Weird

    Godis i duschen/badet är mumsigt.
    ”Har en kompis” som dricker öl i duschen ibland för att göra det lite roligare ?

      Dusch-öl är ju det bästa!

        Dusch-vin är oxå bästa ?

          Jag kör dusch-Netflix ?

            Dusch-Twitch!

      Bästa är morgonkaffet i duschen. Lutar munstycket så vattnet kommer i brösthöjd, lutar mig tillbaka och njuter av mitt kaffe. Inte så klimarvänligt dock. :/

        Haha, låter som att du skulle behöva sova lite bättre (I know the feeling). ??

        Har alltid duschmunstycket i brösthöjd. Kan inte för mitt liv förstå varför man vill ha vatten ovanifrån över hela huvudet och ansiktet.

          Jätteskönt! Älskar det?

      För några år sedan hade jag jobbat natt innan nyårsafton, kom hem astrött och nyårsplanerna hade vänts upp och ner och dagen kändes bara sämst. Drack en mini-Irish coffee i duschen mitt på dagen efter jag kom hem från jobbet och det var värmande…

      Varför inte kombinera alla dessa? Där kan man snacka GOALS!

    Uuuh allt med kräftor är så vidrigt, förstår inte hur man kan sitta och surpla och slemma med det där jäkla åbäket ??

      Skaldjur är livet. Så. Jäkla. Gott.

      Nä, fattar inte heller. Jag äter spadet med sked från skålen där kräftorna legat. ? Obs, dubbeldoppar bara skeden om jag äter med folk som gjort mig eller som jag delar saliv med ändå på en regelbunden basis! Ja, jag vet. Typisk bra människa.

    men gud asså att äta godis i duschen är så gott????? jag tar nästan alltid en tugga på en sur godis innan jag kliver in i duschen och sen suger jag sakta på den medans jag duschar och är typ klar precis exat samtidigt som när den sista lilla biten smälter bort på tungan…mmm

      Haha jag älskar också att äta sura godisar i duschen. Jag gör dock det väldigt sällan och för att liva upp vardagen lite. Jättekonstigt men det funkar ?

      Blåbärs bumlingar eller svarta och röda döskallar smakar bäst i duschen!!!

      Asså, måste erkänna mig som förvånat UFO här… ÄTER folk i duschen??! ?

        Och VARFÖR?

          Asg förstår dig, men när man väl testat så känns en vanlig dusch utan ngt mumsigt i munnen så tråkigt. Jag brukar (när jag kommer ihåg) stoppa två godisar i munnen så de precis hinner smälta innan jag kliver upp ?? allt från s-märken till turkisk peppar

    Slår vad om att Blondinbella ser sin statistik sjunka som en sten just nu…. Gå inte in och kolla (för det är ju det hon vill) men först ett inlägg på Insta: ”vad gör man när man är frånskild med två små barn och vill spendera semestern i ett stort hus i Frankrike? Man tar med sig två fantastiska personer som stöd”. Solklar provokation med massa kommentarer som följd. Och sen två bilder i Instastories med maximalt med bröst och urringningat…. Det är ju lite fånigt när det enda hon kan göra för att locka läsare är att provocera med barnen och visa upp de opererade brösten…

      Då får vi väl snart se en glimt av en mans hand/kläder/röst nånstans i huset…

      Hon vill med urringningen visa att hon med hjälp av vitaminer blivit naturligt solbränd. So fun.

        Såå uppenbart att hon vill visa upp dom/ provocera….

        Hon har väl fått inspiration från Kenza när hon skulle visa sitt asymmetriska ansikte ?

          Hah! Det ”asymmetriska” ansiktet. Jo men tjena ?

      Är det en provokation det? Annars kanske det är så att hon ville förklara det eftersom så många verkar bli arga och provocerade av att hon har hjälp med på semestern, inte särskilt udda att ha barnvakt eller nannys för övrigt och hade hon åkt ensam med barnen så hade säkert folk klagat på det också att det var oansvarigt etc. Kanske ville hon ge dem anställda lite uppmuntran. Kanske inte beror på sjunkande statistik hehe då hade hon ju kunnat skriva något dramatiskt ist typ ju eller hintat typ. Blir du provocerad av barn och bröst? 😉

        Oh my sweet summer child….hur naiv du är…

        Om ngn som tidigare gjort en grej av sin naturliga kropp och amningsbröst plötsligt trycker upp sina pumpade meloner vid varje tillfälle och gör plutmun – så ja. Så jävla sorgligt att hon kände att det behövs. Att den kvinnan är säljer fler samarbeten än hon som var nöjd med sig själv.

          Så klart säljer det här fler samarbeten. De som köper dem är inte idioter, men väl medvetna om att hennes läsare är det.

      https://www.expressen.se/noje/blondinbellas-storbrak-med-kandiskvinnorna/

      Hon är inte speciellt poppis här hemma, måste kännas lite olustigt ändå? Jag tror inte alls att all kritik från andra ”influencers” rinner av henne som vatten på en gås.

        Haha men vilken dålig artikel. Snacka om click-bait och känns mer som en hänt extra artikel.
        Är inget Bella fan, men något som är positivt är att hon väldigt sällan uttalar sig offentligt om andra människor i en negativ bemärkelse.

          Säg det till Odd och Hajen….

            Förlåt skulle ha varit tydligare ”uttalar sig offentligt om andra offentliga människor”. Hajen och Odd har absolut fått sig en känga offentligt.
            Men andra influencers verkar ha ett behov att prata om henne i sina poddar.

              Håller med. Oavsett Vad andra säger om henne så verkar hon inte ha något behov av att gå ut och bemöta det offentligt som många andra håller på med. Och med tanke på nivån på mycket av det som sägs om henne av andra så tycker jag att hon ska ha cred för att hon inte skapar drama kring det.

          Jo jag håller med om att artikeln inte håller värlsklass 😀 men Isabella gör väl nog med skit redan, att snacka ner andra ingår inte i hennes excelark antar jag.

      18.32 Det är ju upp till dig om du blir provocerad. Jag blir det inte.

        Haha, det handlar inte om att jag blir provocerad eller inte. Det handlar om att det är så uppenbart att hon gör det för att provocera. Och det funkar för hon har dubbel så många kommentarer på de senaste två bilderna än vad hon haft senaste veckan… Folk är så fruktansvärt lättlurad.

    Urk äta o duschen då får man väl duschvatten i munnen eller?

    Kommer inte på nåt konstigt jag äter men jag har en tvångstanke att jag måste dela varje godisbit i två delar och ha varsin del i varje sida av munnen för att ’jämna ut’.

      Du tuggar ju med stängd mun?

      Det som är själva grejen ju ? extra gott med klubba av nåt slag. Typ djungelvrål… mmm.

      Varför skulle det vara äckligt med duschvatten? Det kommer ju från duschmunstycket/kranen=rent? Sen att det är varmt vatten förstår jag ju är äckligt, men annars är det bara vatten.

        Dricker du vattnet ur toacisternen också?

          Vad gör du med ditt duschmunstycke? ?

            Bägge är rent vatten, vilket var det som diskuterades.

              Ja jag brukar ta muggen jag har tandborsten i och sänka ner den i toan de gånger jag blir törstig i badrummet.?‍♀️

                Var ett svar till anonym 19.17

                Inte i toastolen så klart. Där tror jag inte att vattnet räknas som helt rent. Däremot i cisternern där ”nästa spolning” finns, där kan du dricka från. Om vi nu ska prata om drickbart vatten som inte gör något att få i munnen??

                Jag fattar dock poängen. Vattnet i cisternen har inte nuddat din rumpa eller kommit i kontakt med avföring.

                Men, det är lite väl nära samt jag tror inte många som gör rent i cisternen och det är en behållare som vattnet står i ganska länge.

                Men om jag verkligen var tvungen så skulle jag inte tveka på att dricks vattnet från den. Jag skulle gissa på att det är nästa lika rent som rinnande vatten från en kran. ?

                  I krissituation (när man inte har tillgång till rent vatten) ska man spara det vattnet för att dricka. Alltså inte spola bort piss med det. I vanlig situation så funkar kranen utmärkt.

                Gapskrattar!

              Alltså nej inte samma. Isf får du jämföra en vanlig kran i köket med en cistern också. Eller så får du fråga om du tar ditt vatten till tandborstning från cisternen istället från kranen i badrummet. ?

              Vi pratar alltså inte om rent vatten utan från var det kommer ifrån innan du dricker det. ?

                ”…men annars är det bara vatten.”

                  Då ville du inte förstå att det var underförstått att ett duschmunstycke är samma sak som en kran. ?

                    Jo. Men skit samma. Min poäng gick inte fram och jag orkar inte diskutera det, var ändå ingen viktig poäng?

                      Haha ok. ??

        Schampo?

          Brukar du få det i munnen? Själv lutar jag huvudet bakåt när jag har shampoo i. Får det aldrig i ansiktet.

            Haha nej eftersom jag har munnen stängd när jag duschar ? men Ja, det händer att schampovatten rinner över ansiktet ibland.

              Äter du med öppen mun…?

                Under sommaren när jag är tokallergisk så kan jag inte andas genom näsan. Dör om jag ska ha munnen stängd några längre stunder ?
                Äter för övrigt inte i duschen av Andra anledningar så det är inte ett problem. Svarade bara på att vattnet skulle vara rent??

      Jag brukar aldrig få något äckligt duschvatten i munnen när jag duschar(antar du menar vatten blandat med shampoo/balsam) ?

    Jag är inte så mycket för att äta inne på toaletten. Dejtade en tjej en gång som tog med sig snacks eller ibland till och med mat och åt medan hon långsatt på toa med en tidning. Det var för sjukt för mig.

      En familjemedlem till mig tar ibland med sig ett glas vin på toa när han ska sitta där ett tag haha.

        Haha jag älskar att sitta och filosofera läääänge på toa (Kan sitta i timmar, bästa platsen i lägenheten), men äta där på porslinstronen? Nä, där går min gräns..

          Haha asså ja samma här, ibland har jag suttit där så länge att jag glömt bort vad jag gjort.

          Jag sitter ofta så länge att benen somnar. Sen får jag långsamt stappla ut från badrummet haha

            Haahaha!! Älskar att jag inte är ensam om det här ?

        Mitt ex kunde mycket väl sitta och skita i 40 min med en öl som sällskap.

      Bakisbajsa och äta bakismat samtidigt är ju livet. Sitta och surfa på mobilen, käka en kebab och långbajsa.

        Fyfan

        Huuur kan man göra det? Tänk vad mycket bakterier som sätter sig bara på mobilen och du vill stoppa dem i munnen??

        Jag fattar inte hur folk långbajsar? Sitt, tryck, plums, klart. Sen somnar ju benen.

          Min bajs kommer oftast i två etapper. Så kommer in på toan skitnödig så att första etappen avklaras snabbt, sen måste jag oftast vänta 5-10 minuter till anun är redo och göra sig av med resten.

            Va?! Är det det som är förklaringen till min mans långsittningar? Finns det fler som har det såhär?

            Eller så kanske man bara ska bajsa och sen gå ut, och gå in igen om man måste en kvart senare…

          Somnar era ben när ni sitter på stolar också? Fett skumt

        Hyyy! Jag kan inte ens tugga tuggummi inne på toan. Jag har det helt fräscht och rent på min toa, men det är nån fix ide jag har som hänger med sedan barndomen.

        Mmmm! Föredrar dock en pizza + en kall Coca Cola. Helst hemkört. Det är faktiskt riktigt trevligt, men bara om man är själv hemma …

    Äta apelsin i duschen tycker jag är najs, eller andra frukter som rinner och kladdar mycket. Gör ju liksom ingenting pga det spolas bort :))

      Haha, så underbart, det har jag aldrig tänkt på ??

    Alla jag träffar blir väldigt upprörda av att jag har sweet chili sås på tacosen? Så märkligt är väl inte det ändå

      Bränn häxan på bål!!!

        Hahaha

      Blanda ner det i gräddfilen så kanske ingen märker 🙂

      Har också sweet chili-sås i tacos och det är ASGOTT. Sådeså.

    Jag älskar ketchup på liksom allt och det rynkas på näsan åt mycket. Ketchup på potatisgratäng är det absolut godaste som finns!

      Föraktar folk som gillar ketchup. Det är att förstöra maten 🙂

        Är det att förstöra maten att ha gräddsås till potatisen eller bea till pommesen? Konstigt att en tomatsås på flaska anses så dåligt.

          Ketchup är så väldigt söt, det är det som gör att det blir fel. Söt sås på potatisgratäng? Varken bearnaise eller gräddsås har massa socker i sig.

            Hu socker!

        Ja, som om man har stått och gjort en bolognese till perfektion och serverar någon som tar och klämmer ut en gigantiskt hög med ketchup över ens lilla mästervärk. Vedervärdigt.

          Så länge de jag bjuder på mat blir mätta och nöjda så är jag också nöjd. Om de vill ha ketchup på maten så varsågod. Jag måste ju inte ha det på min tallrik för det. ???

          Fast det är såå gott med ketchup på god bolognese…..

          Haha äsch, det är ju bara ketchup.

          Blir du lika arg om någon vill ha lingonsylt om du lagat pannbiff?

            Använder bara rårörda lingon och det är okej.

              Rårörda lingon?? Ja, då var saken avklarad. Du tyckerju tydligen inte om goda saker ??

        Ketchup är ju för fan baskrydda. Föraktar du folk som använder salt och peppar också?!

          Baskrydda? Om du är sex år gammal kanske.

            Det är ju allmänt känt att barn har känsligare smaklökar än vuxna, så rent objektivt har barnen mer rätt om de gillar någonting. Ditt argument är således att betrakta som sämst.

              Du kan intala dig det så att du kan fortsätta med ditt ungkarskäk med gott samvete. Potatismos, snabbmakaroner, ketchup och äpplemos.

              Jag trodde att när något smakar illa har man outvecklade smaklökar? Alltid trött att det är därför barn ogillar så mycket ?

        Det är något med människor som ogillar de som har ketchup på maten. Något lite ”jag vet nog bättre än gemene man hur god mat ska ätas”. Någon typ av gastronomisk besserwisseri som jag inte klarar av. Hur kan man bli så provocerad av att någon gillar en sås som man själv inte tycker om?

          Man saknar helt enkelt klass om man förtär Ketchup i vuxen ålder 🙂

            ? det är verkligen ett tecken på klass att nobba ketchup av just den anledningen. Människor med klass är inte så ängsliga.

            CamCam – lägg till ketchup på WT-listan!

            Förslag på off pist: vad är mest WT;
            1 – äta ketchup i vuxen ålder
            2 – inte använda mössa/vantar
            3 – ha crocs på riviäääran
            4 – Iittala klisterlappar

      ”Säg stopp pappa”

    Jag har väl inga störda matvanor mer än att jag har störda grejer för mig med mat. Kan inte dricka apelsinjuice som stått framme mer än 5 min, vindruvor över en viss storlek är inte goda och lite annat sånt.
    Unpopular opinion är att jag tycker att kollektivtrafiken i Göteborg är så usel så jag vägrar betala för den.

      Tills en civil kontrollant kommer på och du får böta 1500.

        Kollektivtrafiken är så dyr att när man väl åker på en kontrollavgift så har man redan sparat in den flera gånger om… I Sthlm kostar en enkelresa i SL-appen 45 kr. 34 tjuvåkningar är allt det krävs för att spara in summan. Åker man SL/UL kostar enkelresan 100 kr…

          Då får du väl gå eller cykla överallt.

            Svårt att gå eller cyklapendla mellan Uppsala och Stockholm… Men det är lugnt, jag köpte bil i stället så nu åker jag bekvämare för ungefär samma pengar.

          Kör studentkort så sparar man några hundralappar ?

            Svårt om man inte är student…

              Tips: registrera dig på kurser utan att faktiskt läsa dem – rabatter fixade.

                Är det inte typ samma sak som att planka? Light-planka

          har typ aldrig betalat uppsala-stockholm. det är ju inte ens någon spärr på uppsala centralstation.

            Hej hej!

            Var det du som nämnde något om att växa upp? ?

              @ real Hmm:
              Nä, det var jag.
              Jag skämtade. Ville tipsa om att du har någon som ”motargumenterar” under inlägget ”DET HÄNDER PÅ INSTAGRAM” från 9:00 idag. Ca 52 – 55 kommentarer från slutet och det var där ni diskuterade Ellinor Bjurström, men ”Anonym” drog det även till hu du bemöter L*dy D*hmer.

                Va, har du skrivit som Ylva under ett annat inlägg? ?

                Tack för info och för att du svarade åt mig. Jag låter bli. Hen kommer säkert skriva samma sak en annan gång och kanske svarar jag då. ??

                  Har läst ovanstående.

                  Fast jag var kanske lite grov om LD, men hon har gjort mig besviken och verkligen sjunkit i popularitet hos mig.

                  … och jag har INTE skrivit som ”Ylva” någon gång.

        Plankade i Stockholm under 3 år innan jag fick böter. Gjorde absolut ingenting då jag sparade in så mycket. Sen blev jag vuxen och för lat för att spana efter kontrollanter och köpte sl kort istället.

        I Göteborg får det inte finnas civila kontrollanter utan alla ska synas tydligt. De har vita kepsar eller vita mössor på vinterhalvåret. Jag har plankat i 4 år så du kan nog räkna ut hur många gånger jag behöver åka fast för att jag inte ska ha tjänat på det.

        Fast det var väl 10 år sen det fanns civila kontrollanter i Gbg?

      Planka.se, 100 kr/mån.

      Då skulle jag och alla andra som betalar för oss uppskatta om du kunde ge fan i att åka på vagnen.

        Det skulle du säkert men nu blir det inte så.

        Haha vad spelar det dig för roll? Du får plats du med. Påverkar dig inte det minsta att andra plankar.

          Det påverkar alla när folk inte betalar för sig, det resulterar i att andra måste betala mer.

            Det stämmer inte.

              På vilket sätt stämmer det inte? Att företag måste höja sina priser för att få det att gå runt? Att bussarna/vagnarna går fulla (nåja nästan) men bara tre fjärdedelar av resenärerna betalar för sig? Fler resenärer = högre vikt= högre bränsleförbrukning. Resenärerna är med och betalar för bränslet , slitage, löner mm. Allt eftersom det blir fler resenärer behövs fler förare, vilket resulterar i fler löner. Kollektivtrafiken är inget magiskt som bara går av sig själv och som bara generar i inkomster för företagen.

              Är man inte nöjd med sin resa har västtrafik superbra kundservice och ger allt som oftast en bra kompensation. Vilket jag ser som ett bättre alternativ än att tycka att något är tillräckligt bra för att nyttja det, men inte vill betala för det.

              Men som sagt, det är ju en icke populär åsikt vi diskuterar, så jag ska väl skita i det!

                Då får de göra det skattefinansierat. Jag vet inte riktigt vad du anser vara ”superbra kundservice” men jag tror knappast att de gör något åt ifall jag klagar på fartdårar till chaufförer, chaufförer som är sjukt otrevliga, som i ren jävelskap kör iväg precis innan någon hinner fram, kör mot rött, trasiga säten, spottloskor, snusprillor, utspilld öl, spyor, icke existerande ac, kärringar och gubbar som svär rasistiskt åt folk, hundar som smutsar ner säten, folk som fiser, spårombyggnationer vilket leder till extrabussar som aldrig åker i tid och 50 min längre restid till jobbet osv osv. Hade de brytt sig hade de gjort något åt saken. Jag har åkt kollektivt i Gbg i 25 år och betalt för 21 år av dem. De höjer priserna men skiten blir bara värre. De köpte in urkassa spårvagnar som har kostat sjukt mycket pengar, höjer priserna och ändå får jag släppa förbi vagn efter vagn för att de är de gamla vagnarna som ständigt kommer. Kan man komma upp där med barnvagn? Rullstol? Rullator? Nej. Jag börjar betala för mig när de börjar göra sitt jobb ordentligt.

                  Och ja, jag kanske borde ta bilen till jobbet men eftersom de bygger om hela jäkla stan och har skickat ut brev om att åka kollektivt över bron ist för att ta bilen så gör jag det. Gratis. Win-win för mig, Göteborgs stad, andra trafikanter och miljön.

        Sluta betala du med.

      Helt okej att tycka att kollektivtrafiken har mer att önska…. detta påvisas dock inte genom att nyttja den (gratis) . Åk taxi, köp en bil, cykel eller annat transportmedel som lever upp till dina förväntningar. Det är som om man skulle sno produkter ifrån matbutiken bara för att man inte tycker att de är tillräckligt bra. Med detta sagt att så har även jag plankat under en kort period, dock kändes det konstant fel samt klarade inte av stressen av att hålla utkik efter kontrollanter. Så jag ska egentligen inte uttala mig i detta ämnet, eftersom jag också gjort fel (enligt mig fel)

        Problemet är att många inte har något annat val än att åka kollektivt till och från jobb och studier, man har för långt för att gå eller cykla och har inte råd med bil. Då är det dumt att kollektivtrafiken äter upp en så gigantisk del av inkomsten för de som har låga löner. Jag skulle hellre se att kollektivtrafiken subventionerades för låginkomsttagare (och att även barnbidrag och studiebidrag inkomstprövades).

          Fast studiebidraget på högskolenivå inkomstprövas ju? Ju mer du tjänar desto mindre får du. Sen är det sisådär ungefär 3(?) år som personen får studiebidraget under gymnasiet på 1050kr (eller vad det ligger på) och det går ju direkt till barnet, i alla fall när jag fick det. Annorlunda med barnbidraget i sådana fall.

        Nej, det skulle vara att jämföra med att det finns en enda produkt att köpa, som är usel, som är nödvändig och kostar skjortan.

      Äh, inte alls opopulärt. Planka på!!

      En orsak till dyra priser är ju du själv å alla tjuvåkare

        Jaså, hur kommer det sig att priserna inte sänks när antalet resenärer ökar? De räknar resenärsantalet efter hur många som köper biljett.

          Nej det gör de inte? De räknar de som faktiskt åker.

    Dusch-öl är ju det bästa!

    En annan läste ju att: en hund som ”gått bort” var ”borttappad” och fattade inte alls sammanhanget. #semesterhjärna

    Jag äter kiwi med skal vilket brukar få en del att höja på ögonbrynen, men det är väldigt gott 🙂 lite mer tuggmotstånd plus mindre meckigt än att hålla på och gröpa ur köttet med en sked. Torra nudlar brukar jag också äta, gillar krispet 🙂

      Helt med dig! Så gott!

      Äter också kiwi med skal – mums!

      Jag har inte gjort det men fick helt klart lust att pröva. Tack för tips. ??

        Ja skalet är syrlig och gott. Jag brukar gnugga skalet innan så att det inte blir lika hårigt.

    Men vem vill ens följa Löwengrip nu förtiden??

      Många här inne vill ju det? Folk verkar besatta av att följa Bella.

        Allt intressant kommer fram här = inget behov av att skänka bort några klick till IL.

          Du följer ju henne fortfarande? Spelar ingen roll vart du läser om henne.

            Om jag inte besöker någon av IL:s kanaler, så får hon inga klick av mig. Bloggbevakning räcker fint.

          Typisk snyltare vill ha men inte ge något.

      Vi är hur många som helst som vill ”följa” henne dvs. Hålla koll på vad hon gör utan att ge henne visningar

      Hur många här inne skulle klara en vecka utan att läsa om Bella?

        Jaag ?️Slutade läsa hennes blogg för typ ett år sedan…

          Men då läser du om henne här inne i stället?

        Har det inte gått en vecka sedan BB var aktuell här på BB? Det känns i alla fall länge nu …

          Beror nog på om man räknar direkta inlägg om henne, när hon nämns i inlägg om andra eller ot om henne i kommentarsfält.

      Hon är i särklass den som ger mest kommentarer i denna blogg så din fråga är lite konstig för svaret är att många vill följa hennes liv och leverne. Jag tror att hon själv har precis rätt i sina siffror i hur många hon når ut till för som sagt här inne i intresserar hon väldigt många.

    Jag köper marabouchoklad och smälter den i micro och äter med sked. Mycket godare så.

    Dricker ibland läsk på helgen. Köper den någon dag innan och öppnar så att den hinner bli avslagen tills när jag ska dricka den.

      Så gör jag med ostbågar!
      Köper dem dagen innan och häller upp dem i en skål så att de blir sådär härligt småsega.

        När jag läst din första mening trodde jag att du smälte ostbågar i micron och åt med sked

          Jag också. ?

          Varma ostbågar låter dock gott!

            Poppa popcorn o blanda med ostbågarna, då blir dom ljumma o popcornen blir rostiga ?

              *ostiga

          Haha! Sorry, inser nu att jag var sjukt otydlig.
          Nej, värmer inte ostbågarna i mikron ?

          jag värmer mina ostkrokar i micron :))) 30 sekunder typ, ASGOTT

            1. OstBÅGAR!!
            2. Älskar att du gör det, ska testa nästa gång

      Haha, jag gjorde så förr med glass. Blev till en gräddig såsdessert. ??

        Micrar alltså. ?

    Kan äta torra makaroner direkt ur paketet ibland. Smakar ingenting men gillar att tugga på det ändå.

      Gjorde jag också när jag var barn. ?

        Jag med, särskilt med spagetti

    Bianca och Phillipe följer inte varandra längre på sociala medier

      Va? Skämtar du? Ska kolla detta med detsamma!

      Hehe newsflash

      Åh herregud du driver!??? Wow! Du måste vara den första personen som rapporterar om detta! MEDALJ SKA DU HA!

      Sluta nu. Ingen som bryr sig det minsta.

    Jag äter säkert en massa grejer som andra tycker är weird, men eftersom att jag gillar det så tänker jag inte på att det skulle kunna vara märkligt så jag vet inte vad jag ska berätta. ?

    Svårt att veta vad för udda saker man gör. Man tänker ju inte på att de är udda innan någon påpekar det för en

      Precis. ??

      Vissa saker kan man dock förstå att de inte är något alla brukar göra. Jag kan t.ex hälla upp en skål med mjölk och lägger i en påse lakritsnappar och äter som om det vore flingor. Mjölk+lakrits kan vara bästa kombon?

        Ok jag ger mig. Du har rätt. ???

    Finns det chips med dip och godis brukar jag dippa godiset också ? gillar också kombon choklad/chips med granny Smith och salt på glassen

    Jag fryser in vindruvor och suger på sen. Skitgott! Haha

      Frysta blåa vindruvor är mitt bästa snacks!

        Ja, ellerhur är de mörka godast:) en annan go grej som kanske inte är jättekonstig, men: krossade digistive i fil.
        När jag va student, stressad och halvt fattig lagade jag mat på det som fanns hemma, ibland pasta med olivolja och hallon. Inget fel på det men fick alltid höra ”vad har du i lådan idag dåååå, gu vad könstigt”, Haha.

    Sambon hittade mig med ostbågarna som jag satt och åt med gaffel.
    Tyckte han var jättekonstigt. Tills jag hittade honom dagen efter görandes samma sak.
    Enda han säger är ”ja ja jag vet men det är ju briljant”

      Brukar äta ostbågar med ätpinnar.

        Ostbågar och chips med ätpinnar är ett klassiskt knep bland gamers. Så att man inte flottar ner kontrollen eller musen.

          Smart!

      Jag äter chips med såndär tång. Smidigt ju ?

      Äter också ostbågar med gaffel, så slipper man ju gula fingertoppar.

    Älskar att äta sådana halvrunda punchgodisar (som är överdragna med choklad och har vita sockerkulor på, från lösviktsgodiset) tillsammans med lättsaltade potatischips, så gott! Hatar de godisarna annars med blandningen med det salta blir så bra ?? Sweet chili chipsen från olw/Estrella älskar jag att äta tillsammans med en klunk coca-cola, också superkombination ?

    Hmm.. jag kan väl äta choklad medan jag sitter och bajsar typ.
    Äckligt som fan egentligen men ser åtminstone till att ha tvättat händerna mellan lyfta på locket och ta i chokladen

    Var jag den enda som reagerade på första inlägget om dogspotting och folk som sa farväl till sina trogna följeslagar ,jag undrar lite mer om vad problemet gällde

      Jag fattade inte riktigt vad gruppens syfte var. Fota andras hundar? Varför?

        Är en jättestor grupp med 1.5.miljoner medlemmar. Folk fotar söta/roliga hundar och delar med sig av! Man blir glad!

          Alltså… alla dessa dolda världar en inte har en aning om!

    Of topic. Men var hittar man Sthlms bästa chevresallad och var hittar man Sthlms bästa pasta? Give me all u got!!!

      Googla

      För chevresallad googla chèvre och Paula rosas och för pasta googla pasta och Margaux Dietz. De älskar chevresallad respektive pasta ?

        Vilket gulligt svar ^^

    När jag var typ 6 år så var det bästa jag visste att ta ett bad och ta med mig en bägare Sundborn punschglass. Där satt jag och njöt! ?

      Jag också, det var lyx ?

      Kravet från pappa för att vi skulle få köpa glass från glassbilen när vi var små var att vi skulle köpa Sundborn punsch till honom ?

    Jag äter allt på en kräfta förutom hjärnan och bajssträngen. När man lyfter av skölden så finns det något som liknar papper som är gott tillsammans med ”smöret” som är det runt om i hela kräftan. Lyfter du skölden och allt är svart så bör du inte äta för då kan hjärnan gått sönder och det smakar inte bra alls.

      Fy vad icke sugen jag blir på att någonsin prova kräftor

    Jag älskar att borsta tänderna i duschen. Tidseffektivt och superfräsch känsla efteråt!

    My martens gillar tydligen ägg med sina tacos …..enligt Anna Books blogg.Någon annan som gillar det ?

    Jag tycker det är så störande när folk i olika grupper ska ”tipsa” om produkter som de säljer. Dvs direktförsäljer så som herballife och zinzino. Och hur de har förändrat deras liv till helt fantastiskt. Och om man påpekar att de tjänar pengar på detta och då är det inte längre ett vänligt tips blir de helt tokiga. Då anmäler jag dem alltid då det är reklam. Lite barnsligt kanske men gillar inte skenhelighet

      Rätt! Fortsätt så. Ett otyg.

    Alltså både godis och vin i duschen är ju oslagbart! (Inte samtidigt dock)

    Ett litet varningens finger: det har hänt att jag blivit jätteberusad när jag druckit vin i duschen. Jag dricker aldrig mer än två glas vin totalt på en kväll och om jag dricker dem rätt snabbt och det sista i duschen kan jag bli supersnurrig en liten stund. Antar det har med värmen att göra.

    Makaroner med ketchup och mjölk. Sambon tycker jag är knäpp.

    Älskar äta ägg och äpple till frukost. Tillsammans i liten skål?

    Annars var Netflix cola och nå gott perfekt när man låg i ett varmt lushbad i timmar???

      Kokt eller stekt ägg?
      Älskar grönt äpple och bacon ihop, men aldrig testat ägg med äpple.

        Kokt?

    Jag skivar ost, rullar ihop skivorna i muffinsformar och värmer i micron och äter sen med sked. BÄSTA SOM FINNS ??‍♀️

      Åh smält ost. Edward Bloms bakismat. Men han smälte en hel ost

        ?

    Tänker också att kräftor är som skalbaggar och krabba och sånt som havets spindlar. När folk bara ”usch vad äckligt att att äta insekter!” (som framtidens protein) och så äter de gärna räkor. Räkor är ju som havets insekter.

    Äter banan och mango/persika i tacos. Älskar också banan & curry-pizzorna. Äter det inte längre, men gillar ketchup i min keso. Filmjölk med kanel och socker på eller filmjölk med krossade pepparkakor vid jul är toppen!

    Äter jag hamburgare så börjar jag med locket och äter den i lager uppifrån och ned.

    Jag tänker på alla som äter och dricker medan de duschar. Hur länge duschar Ni egentligen? Anser Ni att Ni är klimat/miljö-vänliga också?
    Bristen på vatten är nog den största miljöfaran, så slösa inte bort det. För mig tar en duschning max tre minuter och då har jag både schampo och balsam i håret.
    Att vara miljökämpe/agitator och duscha i en kvart eller längre är hyckleri.

      Men vadå tre minuter med schampoo och balsam? Du vrider väl ändå av duschen medans du schamponerar?? Sjukt onödigt att låta vattnet rinna medans du gör det annars…

        ?

      Ok, ska sluta agitera för miljön då. Bra input!

    äter kokt potatis med skalet kvar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.