Nu har det hänt!!!!!!!

Nä? Är det..? Kommer det…? Isabella? Oprah? Vänta lite…är det? VA? WHAAAAAAAAA!?!?

Nog för att Kaley Cuoco ska producera en komedi – och inte en dokusåpa – om en kvinna som drömmer om att bli nästa Oprah Winfrey, men visst låter det som taget ur Isabella Löwengrips blogg?
Ena dagen ska hon bli ”nya Oprah Winfrey!” och nästa dag ”världens mäktigaste kvinna” (jag antar att Oprah inte är båda i Isabellas ögon) och vad är inte att skratta åt där?
Potejto, potaaato liksom…

Move over Alex Schulman – Penny från Big Bang Theory är här för att ta över regissörsstolen och förvandla Isabella till det hon hela tiden visste att hon var!
Världens mäktigaste Oprah Winfrey med pålagda bakgrundsskratt! Och om hon inte lyckas med det så kan hon väl alltid slänga iväg en stämningsansökan till produktionsbolaget för att de stulit hela manuset, rakt upp och ner från Isabellas blogg.
Bazinga!

Tack för skratt och tips!

237 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tihi. alla har alltid en massa dåliga skämt om Isabella som jobbar heltid för att rädda världen. Se mig, Hör mig Älska mig…

    Va?

    Jag fattar ingenting. Behöver lite mer förklaring 🙂

      Det ska tydligen göras någon komediserie i usa om en tjej som vill bli nya Oprah, och då menar CC att det skulle kunna vara Bella, att det ”låter ju som hon”. CC häcklar Bella i vanlig ordning, typ att det skulle göras en komedi om henne.

        Så jävla långsökt och tråkigt

    Detta är jättesnurrigt.

      Men förstår inte vad folk tycker är snurrigt?!

      Kaley ska göra en serie om en kvinna som vill bli nästa Operah Winfrey.
      En komediserie.
      Och Bella vill, som hon sagt, bli nästa Operah Winfrey och Bellas liv är ju också som en dåligt regisserad komedi. Ja, i allafall det hon vissae upp utåt.

      Med andra ord – Det serien baseras på skulle kunna vara som taget av Bellas blogg.

      Hur kan ni inte förstå??

        För att det är så extremt långsökt så jag kan inte förstå hur man kan skriva ett helt inlägg om det och dessutom få betalt för det.

          Det finns mycket som folk får betalt för som övergår mitt förstånd.

          Men snälla du. Fattar du hur många som är anställda av Expressen och Aftonbladet?? Där har vi skitjobb därmfoli är övervetalda och som folk dessutom är beroende av att gå in och läsa var enda dag.

          Men ,snark, du är tråkig!

        För min del förstår jag men tyckte inte att det var kul eller fick mig att skratta. Kändes extremt långsökt. Men det är ju Bella så allt för att ha något att skriva on henne antar jag, men måste ju finnas roligare saker som händer inom sociala medier.

        Opeeeraaah

        Operah?

        De förstår inte därför att de är Isabella-följare. Att vara det kräver nämligen att man har det lite svårt för sig. 😉

    Men alltså vad håller du på med!? Hur besatt är du av Isabella!? Är din egen engelska så perfekt då, eller din svenska för den delen jag menar San Tropez, skämt åt sidan och GRPD ist för GDPR osv… Men hoppas det är en serie om Isabella, det vore ju superkul… Wow. Men det kan ju vara någon annan, tror nog det. Har tänkt att det borde göras en reality om Isabella och Being Bella var ett bra namn, spännande att följa, så hoppas på det.

      Självklart handlar inte serien om Isabella.

        Swoooosh… det tror nog inte 18:15 heller men menar väl att det skulle vara kul och intressant med en serie om Bella.

          Hon hade ju en egen serie, storsatsningen på Youtube som lades ner efter några enstaka avsnitt. Realityserien om henne blev aldrig av ens, det fanns inget intresse från något produktionsbolag trots att Bella ljög om att pilotavsnittet redan var inspelat och allt var klart.

            Realityserien blev inte av för att Bella avblåste det själv, men det var bestämt med inspelning och det påbörjades att filma. Om Bella ljög och sagt att pilotavsitt var inspelat vet vi inte, det kan ha varit en reporter som fattat fel och skrivit fel. Bella kan ha sagt att det är bestämt med serien och att det börjat filmas vilket det gjordes dagen efter att det skrevs om det första gången. Så serien var planerad och påbörjad, dock ej såld till tv-kanal med klart premiärdatum. Så att det inte fanns intresse stämmer ej.

              Jo, lyssna på Alex å sigges podcast, där berättar de om hur hon gick it i nyhets morgon å sa att allt va i gång fast de inte ens hade börjat nåt. Så ja, hon ljög

            Det på youtube som du kallar storsatsning var en intervjuserie, ingen realityserie om Bella så lite skillnad. Det var en intervjuserie om entreprenörer och framgångsrika personer. Det gjordes ganska många avsnitt dock.

              Tre avsnitt innan den lades ned…

    Men Camilla vad är det här? Dags att byta jobb kanske?

      Förvirrat långsökt inlägg detta.

    Väldigt oklart inlägg…?

    Haha vad kul!

    Det skulle inte förvåna mig om serien handlar om Isabella!! Då har hon verkligen fått in en fot på amerikanska marknaden.

      Herregud! Nu får du ta ner huvudet från molnen

    hahah klockrent :’D

    Gud vad lik Kaley är Bella p°a bilden dock!!

    va?

    Det är nån form av fastighetsvecka i Båstad så förstår att Isabella är där ihop med Erik ❤️❤️❤️

      Brukar hållas en årlig fastighetsägarträff i Båstad såhär års.

      De är nog seriösa med varandra och Isabella lästa jag följer Eriks dotter på Instagram.

      Spännande fortsättning. Jag hoppas det är riktig kärlek denna gången för alla inblandades skull.

        Hur orkar du mala på om precis samma saker under varje inlägg om Bella?

        Det vet du inte. Vad är du för elak människa?

          Sluta vara så naiva, det är pinsamt!
          Eller har ni huvudena så långt ippkörda i B bak att ni inte set klart längre?

            Du verkar lite besatt på något vis..?

              Hon skriver här hela dagarna, är sjukligt elak. Tröttnat rejält på de dumma kommentarerna hon skriver som endast går ut på att håna. Nivån är nere långt under sandlådan i hennes fall tyvärr.

                Hon?

                  Ja.

          Men snälla 21:01.. du köper inte? Du har inget val för det är hon själv med hjälp av banklån som köpt hennes hus, och semesterhuset bokade hon innan hon träffat denne man så varför skulle han ha betalt det och varför tror du det kostar en mille. Hon lånade ut sitt eget hus och fick mycket pengar för det som sen gick till semesterhuset. Privatjet har hon såklart fått låna hans och det är väl inget fel med det, snällt av han. Klart att pengar är attraktivt, så är det för många och nej de kanske inte blivit ihop om han var en fattiglapp och kanske inte träffats då för det är ju lätt att träffa mer likasinnade och naturligt att affärsmänniskor eller välbärgade träffas i olika sammanhang och genom gemensamma bekanta och gemensamt intresse osv det blir lätt så, ganska naturligt, och det kan ju även uppstå känslor.

            Vilket härligt passivt aggressivt inlägg.

              Stollis.

        Jag hoppas det är kärlek!

        Jag tror hon ser upp och med stor respekt på den typen av män som är duktiga företagare.

        De har mycket gemensamt att prata om tror jag.

        Bara fördomsfullt att prata om Erik att han är en gubbe när han är en man.

          Omg

            Bitter Anonym 20:21??

              Botter och elak är vad 20.21 är.

                *bitter

      Fastighetsvecka ?? Det är seglarveckan nu, precis avslutad.

    Senaste inlägget på @griploov på IG är rätt rolig. Undrar om hon Bella skickade tillbaka klockan?

      den skickades enligt bella tillbaka till hajens konkursman som utredde. men sen någon vecka efter dök det upp en exakt likadan, och enligt henne hade en ”vän” köpt en ny till henne för ”vännen” tyckte inte hon skulle vara utan. oklart om det var ny likadan klocka, om hon fick tillbaka den pga present från hajen trots köpt med lånade pengar, eller om hon aldrig skickade tillbaka den dock.

        Det var väl armbandet och inte klockan?

        Nej rececka, sluta ljug och sprid felaktiga rykten! Det dök inte alls upp en likadan, hon köpte en ny klocka, tror det var en Cartier och den kostade inte så mycket som den som lämnades åter. Vi fick till o med se när hon handlade den. Det var ett armband som var likadant som dök upp, som hon fått av en vän.

          vadå ljug? jag råkade blanda ihop. bella ljuger så mycket så jag har svårt själv att hålla isär all skit! 😛

            Ja, så sant! Inte lätt att hålla reda på B miljoner lögner

              Nu var det ju bara fråga om lögn från din sida ”Rebecka”, det är alltså dina egna lögner du inte har koll på.

          Andas.

          Räkna till tio.

          Andas.

        Nej det var Hermesabander som dök upp igen och var ”en present”. Hon köpte sdn även en klocka men av annat märke.

      Kan inte några bara anmäla kontot, så det försvinner. Anmäl! Inte okej att smutskasta så, häckla och sprida sjuka rykten. Skäms och man anar ju vem det är. Så jä-la lågt. Verkar dessutom sjukt besatt, stört.

        Hur ska det gå till tycker du? Han skriver ju inte att det handlar om henne.

          Jo hen taggar henne på alla sätt i varje inlägg så att det ska associeras med henne, så att hon ska bli utskämd och häcklad. För att smutskasta och förstöra för henne, för att starta rykten och få folk att tro illa om Bella. Anmäla är lätt, tryck på de tre punkterna och anmäl som mobbning trakasserier eller falsk profil. Gå att anmäla både hela profilen och enstaka bilder.

            Tror nog de flesta ser igenom kontot dock. Det är ingen frisk och lycklig människa som ligger bakom.

            Få folk att TRO illa om? Nu tycker jag iofs att ordvalet ”illa om” inte är så bra, det handlar bara om att mycket få personer vid det här laget inte har genomskådat henne. De flesta med en begåvning kring normalvärdet och födda tidigare än i går har insett vem den här kvinnan egentligen är – falsk, manipulativ, ljuger så fort det passar henne, ändrar sig i tid och otid samt, värst och fruktansvärt, utnyttjar andra människor så mycket och hårt hon bara kan utan att bry sig ett dugg om vad det gör med dem.

            Hon är en människa jag inte skulle släppa närmare än 100 meter, men då är jag å andra sidan duktig på att bedöma andra. (Ja, jag vet hur en del här funkar så jag bjuder på att man nu ifrågasätter även detta.) Den stackare som av någon anledning börjar tycka bra om henne löper en avsevärd risk att få sitt liv förstört, hon skyr inga medel för att nå sina mål – att bli rik.

            Jo, då, jag ifrågasätter inte alls att hon har ett driv. Men faktiskt har hon lyckats riktigt väl bara med en enda sak och det är sina sociala medier. Det har hon i sin tur kunnat göra just därför att hon bluffat och ljugit hejdlöst om allt möjligt och det är därför jag gillar den här bloggen som skriver öppet hur det är. Skönhetsprodukterna och minst en bok har varit ett lyckat samarbete där hjärnan är en annan och hon själv fungerat som reklampelare genom sina sociala kanaler. Det ska bli för övrigt bli intressant att se vad som händer nu, det verkar osäkert vem som ska sköta ruljangsen när den ena ska ”driva agency” (ingen begriper förstås vad man egentligen ska göra, vilket beror på att de som SKA göra det inte heller begriper/gör något) och den andra går på mammaledighet.

            Det här kontot som du skriver om tycker jag personligen är sanslöst kul och skulle det verkligen stängas hittar personerna bakom det garanterat nya sätt att nå ut med det budskap som faktiskt är viktigt – vem hon egentligen är. Jag tror, som framgår av den senaste meningen, nämligen inte att det är en person som står bakom. Jag tror att det är ett gäng som har minst sagt ganska skoj när de sitter och skriver vilket jag varmt välkomnar. Dessutom är det smart, eftersom satir genom århundradena alltid visat sig vara en mycket god ögonöppnare för de som av någon anledning ännu inte förstått. Få människor att skratta och det blir livsfarligt för den man skrattar åt.

            Jag läser inte hennes egen blogg men jag följer skojkontot. Mycket roligt och att de som skriver inläggen skulle ”må dåligt” eller vara ”bittra” är nästan ännu roligare. De driver med en människa som förtjänat det en miljon gånger om och som det är både rimligt och medmänskligt att varna för.

            Nu ber jag om ursäkt för en lång kommentar.

        It is not going away baby!

          Way to go, kompis! Förbannat roligt!

        Vem bryr sig om det kontot, det är t o m så dåligt gjort att det är inte värt ett jota

        Ja! Anmäl! Anmäl! Anmäl! I Sverige skvallrar vi direkt så fort något inte passar. För mamma, för läraren eller staten. Här ska ingen komma och tro att de kan säga vad som helst! Ett hot om anmälning funkar alltid i detta land.

        Stollis! Alltid lika redo som underhållande.

        Varför anmäler du inte själv? Varför ska andra göra uppgifter åt dig på något dom du stör dig på?

          Hehe hen har säkert anmält men det hjälper ju mer om flera gör det.

      Det är ju rätt uppenbart att det är en person som inte mår riktigt bra som driver kontot. Hoppas personen kommer må bättre snart och tar sig ur sin problematik.

        Om det är Hajen förstår jag inte varför han aldrig gick ut med sanningen.

        Känns som att kontot drivs av honom på sättet med bilder och sättet att uttrycka sig.

        Han verkar bitter. Kanske med rätta.

          Häng inte ut Hajen om du inte är säker!!!

          Tror inte det är hajen. Trodde också det först. Tror tyvärr att det är någon härifrån. Mesta är hämtat från saker som skrivits här. Och det är ju knappast någon sanning som skrivs under kontot.

            Tror också det är den sjuka personen härifrån som kommenterar konstant hela dagarna.

              Tror du CS kommenterar här?

                Jag tror också att det är han, eller hans bror!

          It’s the Punggrepp stupid!

        Personen mår prima!

          Hur vet du det?

          Jag förstår att du tycker dig må bra ?. Behöver inte betyda att det är så dock.

          Det är i alla fall vad personen själv tror ??

        Att de är en vuxen som startar ett Instagram konto för att håna någon känns väldigt.. högstadiefasoner?

          Välkommen till sociala medier!

          Fast det läskiga med det kontot är mer att personen som skriver inte kan vara helt frisk. Tror inte det handlar om omognad utan ngn mår nog väldigt dåligt.

        Du är inte så haj på det här med humor, eller hur?

      Ha, ha, ha! Hur kul som helst!

      Jisses, dessa inlägg på @griploov börjar bli trovärdiga tycker jag! Undrar vem som ligger bakom kontot? Det här om att Hajen lånat pengar till Isabellas kontantinsats, känns ändå som det skulle kunna stämma. Några månader tidigare var hon ju osäker på om hon skulle ha råd att ha kvar det första huset. Följer med spänning!

        Trovärdiga nej, det är spekulationer, påhitt, driv och häcklande som ska vara ”roligt”, och syftet är ju att smutskasta Bella, göra narr av henne och förstöra för henne. Så lågt. Möjligt att H lånat henne pengar och det är ju han som gjort fel då isf inte hon. Men hon hade nog kontantinsats själv, hon fick ett miljonkontrakt med ellos i den vevan plus kanske andra utdelningar.

    Den här bloggen sjunker i samma takt som Bellas hud blir mer orange.

      Fast nu är Bella snyggt solbränd och inte alls fejk solbränd, alltså orange.

        Precis, äntligen ser hon mer naturlig igen!

      Inte så konstigt när det är lågt med händelser och uppdateringar i sociala medier världen nu under sommaren?

    Men snälla alla ni som skriver att ni inte fattar!

    1. Kaley Cuoco ska producera en komedi om en kvinna som drömmer om att bli en ny Oprah Winfrey.
    2. IL säger om sig själv ”You could call her a modern “Oprah Winfrey” på sin engelska blogg.
    3. CC skojar om att serien ska handla om IL.

    Svårare än så var det inte. Fast CC skriver det så mycket roligare.

      Ha ha kul.

        Hon har nog lite för mycket fullt upp kanske med Bella och alla inlägg och instagramkonton och kommentarer osv så kanske sömnbrist.. kanske blivit lite för mycket med allt.

      Tack! Började undra om jag var den enda som fattade (och fnissade).

    @griploov på instagram berättar hur det har gått till nu. Läs kontot. Bilderna är lite konstiga med det han skriver är mycket intressant.

      Den största lögnhalsen är nog inte den som skriver det kontot utan den det handlar om.

        Eller den som sprider det vidare

      Anmäl! Anmäl! Anmäl! När ni nollor blir vuxna på riktigt kanske ni inser att yttrandefrihet gäller åt alla håll och inte bara det ni själva gillar. Men eftersom ni är svenskar tvivlar jag på att ni nånsin blir vuxna.

        Fast personen skriver ju rena tokerier. Alltså det handlar ju om en person som inte mår bra.

          Är du psykolog om inte så bör du nog inte uttala dig om folks mentala hälsa

        ”Men eftersom ni är svenskar tvivlar jag på att ni nånsin blir vuxna.” ??‍♀️

      Varför säger du jämt att alla ska skämmas hela tiden! Så tröttsamt! Misstänker att du är en gammal sur tant ☹️

        Eller kanske surgubbe? ☹Finns såna också.

      Anmäl själv!

        Ju fler som anmäler desto bättre, större chans att det stängs då.

      Skämt ut sig har hon ju gjort så bra själv så! haha

    Det här var kul. Oj vad jag skrattar.

    tatjanainspo bilar ner till Grekland via hemlandet Serbien. Nu visar hon upp sig i bikini bilder. 😀 Vissa får åka långt ner för att promota Lola beachwear 😀

      Serbien? Är det ens ett land?

        så klart kolla på världskartan. 😀 😛

          På min står det kosovo

            en kosovare albani här 😀 😛

        Visst är det ett land i Balkanhalvön, Republiken Serbien, huvudstad Belgrad. Ibland undrar jag hur är det med vanlig allmänbildning hos vissa som kommenterar här.

          dålig som hos deltagare på någon dokusåpa likt paradise hotel.

          Snarare din allmänbildning det är fel på som inte förstod att personen hintar om Serbien och Kosovo konflikten.

            försök spela smart du. 😀

      Men vem fan bryr sig om dig Tatjana? Stick o fiska läsare nån annanstans.

      Är det du med den otrogne snubben som aldrig är hemma?

    griploov instagram

    Min Stiftelse Del 1 – min stiftelse var nog den mest ogenomtänkta samt smartaste idé jag fått någonsin. Först så visste jag inte riktigt vad den skulle göra. Det skulle ju vara ett gott ändamål och jag kan inte komma på ett bättre än jag själv. Så i takt med att alla mina bolag där jag är verksam eller köper in mig i går åt helvete, och jag sätter mig mer och mer i klorna hos Harald Diamantkula som sponsrar min USA satsning samtidigt som jag måste öka värdet på aktierna som ligger som säkerhet för huset , så var jag tvungen att bli kreativ igen. Stiftelsen ska hjälpa unga entreprenörer! Välgörenhet skulle ju inte gå då det skulle klassas som insamlingsstiftelse och den insynen gillar inte! Nu då det handlar om entreprenörer så kan jag även i stiftelsen anställa exempelvis Dingis, Was Up och annat löst folk som tynger i mina andra bolag. Samtidigt ser ju stiftelsen tio ggr större ut än vad den är.
    #isabellalowengrip #isaakgriploov #isabellalöwengrip #influencer #stiftelse #charity #vacay #världensmäktigastekvinna #powerwoman #smartness #blondinbella #löwengripfoundation
    #brilliantminds #bloggbevakning #sttropez #idontgiveafuck
    5 h
    lepis60s profilbild
    lepis60
    Så sant, så sant! Ljuvligt med ärlighet! Lycka till med sugard….menar Harald Diamantkula, hoppas han hänger med i svängarna. Tihi!
    5 h2 gilla-markeringarSvara
    annemo60s profilbild
    annemo60
    Löööv you??
    25 minSvara

      Att pojke köpte en alldeles ny Bentley till sig själv nämns förstås inte. Patetiska inlägg av någon som verkar sjukt bitter. Gissar att han/du är precis lika narcissistisk som Bella.

    Sök hjälp.. eller ett jobb

      gör det själv pucko. 😛

      Oj oj, 18.53 behöver faktiskt hjälp på riktigt.

      Meh? Det är ju kopierat från instakontot? Anonym 18:53 är the messenger ni inte ska skjuta.

        Inte helt friskt kopiera vidare vad en uppenbart sjuk människa skrivit dock. Personen behöver ju som flera redan skrivit professionell hjälp.

    johnstrandfoto till isabella l på instagram
    Gick snabbt att gå vidare.. dumpar barnen för att lyxa med en gubbe. Fräscht..

    Galen kommentar

    mig griper inte dina dumma påståenden på.

    Jag tyckte att inlägget var roligt, lite kul samband är det och eftersom detta diskuterats flitigt här inne av läsarna så har det en kul koppling. Tycker snarare att ni som kommenterat inlägget verkar behöva sova och vakna på rätt sida.

      Zzzzzzzzzzz

    Nä en stiftelses pengar redovisas inte noga en stiftelse har inte samma skyldigheter som ett vanligt bolag.

    Mvh
    Stiftelsen

      precis hon planerar skatteplanering. Inget hon gör utan att det ska gynna henne på något sätt. Hon är så beräknade och manipulativ.

        Men sluta nu, ge er! En stiftelses pengar är inga pengar hon kan använda, inga pengar hon själv har nytta av. Det ger inte henne någon ekonomisk vinning. En stiftelses pengar kontrolleras noga och vad pengarna går till, inget som kan fifflas med på något sätt. Det är inga pengar som Isabella tjänar, det är pengar som går till välgörenhetsprojekt.

          Kan du beskriva hur det fungerar?

          Så svarar du alltid när ngn lyfter möjligheterna att skatteplanera genom stiftelse. Ge dig själv.

          Åter igen en stiftelse har inte samma redovisnings krav på sig som ett vanligt bolag, man kan ”flytta” runt pengar på ett annat sätt utan att det blir synat i sömmarna.

            Nej man kan inte flytta runt pengar i en stiftelse, det kontrolleras noga vart pengarna går till och att pengar går till olika saker och särskilda belopp osv. Ingen kan ta pengar för eget syfte ur en stiftelse. IL tjänar således inga pengar på sin stiftelse.

    I högform?

    Sorry men din humor är sämst.

      sorry but not sorry du fattar bara inte 😛

        Varför ska man förstå sig på mobbing för?

        Jo, vi fattar det är bara inte kul.

    Det var lågt.
    Känns det bättre nu? Lindrat din ångest!

    Över vadå?

    Bella är snygg, rik och eftertraktad.

      Vad jag vet, inte för att det har någon som helst betydelse, är det Bella som lämnat sina förhållanden och inte tvärtom.

        för att ingen var förr rik nog åt henne. Därför har hon lämnat de. Hon behöll Hampus så länge han köpte Chanel skor åt henne klocka osv. När han förlorade pengar då dumpade hon honom illa kvickt.

          Eller så dumpade hon honom för att han gått bakom ryggen på henne, att hon kände sig förd bakom ljuset liksom och inte kände att hon kunde lita på honom. Och för att andra rådde henne att inte vara med honom och inte ha kontakt pga omständigheter och för att hon inte skulle bli utpressad på pengar, och pga säkerhet då de inte visste vad som kunde hända osv…

            Så var det nog trots allt!

            Hon som skrev hotlappen till sig själv, beräknande och manipulativ. Hon som ljuger om sina 1,5 miljoner läsare med ynka 466 000 följare på Instagram. Omspringen av Bianca och Kenza. ???

          Sant!

      Charmigt att utmåla folk som prostituerade.

        Och 5 timmar senare är det fortfarande helt ok för Cam. Charmigt.

          Jag sitter och rensar kommentarer just nu. Tyvärr sitter jag inte online 24/7 och vaktar mitt kommentarsfält men jag låter inte sådana kommentarer stå kvar när jag ser dem. FYI.

            Kanske borde sätta fler på modd? Gissar att det är ungefär samma personer som går över gränsen, eller?

              Det är exakt vad jag håller på med just nu…

      Bella har barn! Inte tid att köpa julklappar eller att resa med dom! Att hon har varit och är en förebild för människor under trettio år är ju en sak för människor som saknar närvaro! Förnuft! Sinnes ro! Är hon ingenting! Hennes blogg har riktat sig till människor som inte känner att de duger!
      Jag håller med! Att alla borde hitta mycket bättre sysselsättning än att tjafsa om Bella om hon lyckas inom affäranchen eller ej är ju hennes problem eller hennes partner!

        Ibland kan man avsluta en mening med en punkt istället för ett utropstecken 🙂

          ????????

          Tack för att du skrev exakt vad jag tänkte. Det här kommentarsfältet börjar verkligen inta helt nya (låga!) nivåer ?

          Eller avsluta meningar med punkt istället för ingenting. Personen ogillar nog punkter verkar det som 🙂

        Va?

    Det där var elakt eftersom Bella själv tar väldigt illa upp av att bli kallad det.

      Länka gärna en bild på dig själv, så ska vi se vem du liknar!

        Måste alla likna någon? Bara för att någon annan liknar någon så måste ju inte denna skribent göra det, eller? Blir så himla trött på dessa ”ge-tillbaka”-kommentarer.
        Väx upp och inse att precis allt är inte likadant för alla.

          Vad dillar du om?

            Förstod du inte så enkla ord?

              Nä, för du verkar lätt förvirrad

                Vet du vad? Försök igen imorgon bitti. Läs långsamt då också. Sen kanske det eventuellt klarnar. Undrar du över något mer så får du gärna hojta till då. Jag skriver alltid under samma nick.
                Du får gärna byta till ett nick så att jag vet vem jag förklarar för.

          Helt obegriplig kommentar…

          Du har säkert Mellanösternkomplex, därför du är så elak.

            Kränkt?!

    Vilket underligt inlägg?!?

    Hur står det till själv?

    Newsflash: man kan ha åsikter om det mesta trots obitter och med stor familj. Faktiskt.

      Nu var det ingen åsikt utan mobbing. Det är inte okej. Tycker du det är okej så visa en bild på dig själv, så får du vara den mobbade. Det kanske är det som krävs för att du ska förstå att man inte uttrycker sig som du gör?

      Du har blandat ihop namnen igen. Du skrev kommentaren under Anonym, och nu är du plötsligt Sara som svarar på att Anonym har en stor familj. Det är du som håller på konstant här. Dina kommentarer gör snart nivån här oläslig. Mår illa av dina korkade kommentarer.

        Vem menar du? En av alla hundra anonyma eller Sara?

        Nu slår du visst hej vilt tror jag?
        Jag skriver aldrig anonymt (som du), jag svarade ”anonym 19.44”, jag svarade på att man kan ha åsikter även om man inte är bitter och ensam, jag har massor med åsikter trots att jag är obitter och har stor familj. Vad ”anonym” har för familj har jag ingen aning om, hur ska man kunna veta det?

        Någon kommentar om Isabella Löwengrip har jag inte haft hittills.

        Jag mår illa av såna kommentarer som dina, som skriver skit anonymt och inte ens vågar skriva ett nick.

          Ursvensk, blond, brunbränd, lockig, smal, allt som retar. Dessutom är jag 52 år snart, tänka sig! Min man är snart 60 år, ursvensk från Småland. Och, vi är inte rasister!

          Min man och jag har fem barn och två barnbarn, det kanske inte ens räknas som stor familj idag, vad vet jag?

            Du är 52 år och har inte mer vett i skallen än att skriva som du gör anonymt på en blogg?
            Och allt det du räknade upp har ju Bella, bara sisådär i 24 år yngre version, och om du anser att de attribut du räknade upp retar så talar du väl ur ett personligt perspektiv. Antar att det är just vad som retar Dig, samt åren hon inte har än, som du redan levt igenom.

              Det är du som är anonym, inte jag, jag har samma nick som vanligt. Hur gammal är du själv för att skriva som som du gör, jag har allt det där och det verkar som att det retar en hel del, haha. Bella har jag inte ens nämnt i mina kommentarer kanske du noterar om du läser innantill.

          Du är ju själv ”Anonym”? Kunde ju lika gärna varit du då? På tal om ointelligent då.

            Är du så trög eller låtsas du? Du svarade i anonyms ställe på kommentarer om miss pi-ggy. Och försvarade dessutom den korkade kommentaren. Som 52-åring borde du ha kommit längre i livet än att sitta och försvara mobbing och mobba.

              Äsch, kom igen imorgon bitti när du kanske är lite fräschare i tänket. Du verkar lite trött så här dags.

              Jäklar vad det märks att det börjat hänga massa 50-plussare här.

              Sjukt ofräscha åsikter och otroligt bittra.

              Hur har alla dessa hittat hit?

                Det är EN bitter person.

                Vad snackar du för skit

          Vad är det där för kommentar?!

    Ironisk?

      Ja.

        Phu! ?

      Men stackars människa (som ligger bakom kontot vill säga). Om du läser härinne, snälla ta hjälp.

        Varför det? Han och andra nära till BB vet hur hon egentligen pratar om sina läsare, kunder etc. Säkert NDA som hindrar att spela in eller på annat sätt outa hennes språk när hon inte står på scen och filmnar till instagram. Eller tror du att hon ”brinner för kvinnors rättigheter och skönhet”?

          Vem är NDA?

            Loppsan NDA = non disclosure agreement

          Exakt, låt dem som funnits i hennes närhet få komma till tals och dela med sig av sina upplevelser.

            Precis, antar att de börjar bli rätt många vid de här laget

      Den personen verkar inte må särskilt väl…

        Men kan det också vara så att hon behandlar människor i sin omgivning illa när hon inte längre behöver dem? Ska de må bra och fortsätta vara vänligt inställda till henne?

          Alltså jag avskydde min fd chef och avskyr mitt ex 🙂 men jag sitter liksom inte och hittar på historier om dem på instagram och trakasserar dem 24/7…

            Hitta på? Det är ju det enda sättet för H att berätta sanningen. Problemet är ju att BB charmar ordentligt dem hon behöver, utnyttjar och sedan slänger ut som ett använt toapapper… Inte konstigt att folk inte mår bra av det efteråt. Hur skulle du må av att Sveriges mediakanaler har stämplat dig som en brottsling? Hs rykte går inte att återfå oberoende av hur mycket hon betalar. Så det vore väldigt konstigt om han kysste hennes fötter och skrev kärleksdikter efter sådant hon ställt till med. Jag säger till H ”få ut det som ligger och skaver, du skall inte behöva bära på det, bearbeta på det sättet som känns rätt och gå vidare”.

              Men Olga. Man behöver inte vara expert på dessa båda (lite baskunskaper om juridik räcker) för att förstå att informationen på kontot inte är sanningsenlig. Man kan skratta åt det på BB men det sorgliga är att personen, vem det än är, som skriver det här varje dag inte kan må bra.

                Eller någon som B lurat eller liknande och nu är bitter och arg?

                Nä exakt. Skulle du må bra av att bli satt i den sitsen H blev satt?

                Om din man är otrogen och det finns inga juridiskt giltiga bevis på papper, men du vet om det, skulle du må bättre av att det inte finns bevis? Baskunskaper i juridik garanterar ingenting här i livet. Inte allt som är juridiskt rätt på papper är egentligen sant och rätt. Tyvärr.

                  Med det här med juridik menade jag mer att om man kan lite om konkurser och bolagsjuridik så ser man igenom vad den här personen skriver, det stämmer helt enkelt inte med hur det går till i verkligheten. Personen hittar alltså på /alt ljuger (eller är lite tossig). (Det måste ju inte vara nån som har nån anknytning till IL alls utan kanske bara en ensam människa med problem som får uppmärksamhet på det här sättet).

                    Du får så klart tycka det.

                      Jag tycker inget på så sätt att jag har såklart ingen aning om vem som ligger bakom kontot. Jag konstaterar bara att personen har en problematik som jag hoppas hen får hjälp med.

                      Ok, tro det du.

      Belladonna Lionhold! Fan vad jag skrattar! Nästan så att jag sätter whiskyn i halsen. Bra jobbat Loppsan, ser fram emot mer!

    Tror vården får mycket att göra i kväll, men tanke på alla här som uppmanats att söka hjälp! ?

      Nej det är en person med tusen nicks.

        Nej det är många olika som skriver

    Hade det inte varit roligare om du inte hade skrivit ut bellas namn i det här inlägget? Alla som läser här har ju full koll på hennes så kallade ambition att vara eller bli den stora talkshow-värden. Med det i åtanke hade man kunnat fnissa förnöjt när man läst och själv gjort kopplingen. Nu blir det lite som andra redan sagt här i kommentarsfältet.

        Forza Loppsan! Kanske litet om fickpingis i Båstad?

    Vidrig kommentar. Vad man än tycker om hennes person så lägg ner med att gå på utseende. Lovar att hon är snyggare än dig.

    Det är en person. Samma som hållit på i alla inlägg senaste tiden. Alltid samma skumma elaka åsikter som hon är helt ensam om. Alltid samma sätt att skriva. Det har hon dock försökt ändra nu, men märks ändå att det är samma person.

      De är inte samma utan flera anonyma

    Jag brukar förstå inläggen här, men några glas vin under fredagskvällen fick mig faktiskt att tro att Bella skulle vara med i serien på riktigt :O

      Eller om konsten att skriva på engelska …

    Och som redan påpekats: varför gör du inte bilderna klickbara?? De är pyttesmå på mobilen och blir suddiga om man zoomar. Hur svårt är det??

    Båstad är även känt för ” före/efter” Plastkirurgins Rehabweekend @hotell !
    Alla har ”skadat sig” i Båstad på Tennisplanen!

    Nu har Elle Coldplay gjort en granskning av Bellas bolag såg jag. Många bolag jsg inte visste att hon hade.

      Ha! Hur kunde det bli Coldplay? Också ska det stå ?

        Trodde att det var någon tuff instagram-brud som jag inte jade koll på. ?

    Kaley Cuoco tillbaka i rutan? Gud hör bön!

    ”Hajen” del 3 komm ut idag ännu mer detaljerad!

    griploov
    Punggreppet del 3 – pojke placerade pengar på börsen åt andra. Detta är egentligen tillståndpliktig verksamhet men den sket han i, han var ju så ung och det gick så bra. Även flicka lät honom leka med lite av hennes samarbetsbesparingar. Flicka rekommenderade även pojke för andra hon känner. Det var dessa som surnade till när börsen under hösten 2018 gick ner i källaren samtidigt som flicka stod med två hus och ingen kontantinsats. Då kom pojke och hjälpte till med andras pengar. Inte trodde han att börsen skulle fortsätta ner. Det har ju aldrig hänt! Pojke hade glömt att han bara var en liten rookie utan erfarenhet och skulle han bara läst lite finanshistoria och regelverk så skulle han aldrig hamnat i flickans punggrepp. Flicka hade mer på honom så terrorbalansen blev skev. Vilken annan person låter sig annars dras i smutsen på detta sätt? Inte ens Trump.

      Vem ligger bakom kontot?
      Någon som verkar hyfsat insatt i olika turer bakom kulisserna. Kan de vara Hajen ändå som surnat till nu när Bella träffat ngn ny? Eller kanske någon av killarna som ny sitter på megastora lokaler i Gallerian?

        Vem som ligger bakom? Uppenbarligen en person som inte mår särskilt väl.

    Jag gillar definitivt INTE något Isabella står för, inte heller hennes liv, inte hennes ”relation” och beteende mot/med barnen mm.

    Däremot ogillar jag skarpt att det skrivs skit om hennes nye ”man/kille” ! HAN är faktiskt oskyldig, visste antagligen inte mycket om Bella innan hon slog klorna i honom. Därför är jag säker på att när han vaknar och ser – så tar det snabbt slut.
    SÅ, låt honom vara, he is captured, trapped. MEN han vaknar förhoppningsvis, det är ingen dumskalle den mannen!

      Han är väl över 50 år? Tror han klarar av att ta hand om sig själv och sitt liv, utan tips från dig. Sen är skitsnack aldrig kul oavsett, men att anta att han är duperad av Bella eller liknande är bara löjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.