Elena Belles två inlägg är minst sagt motsägelsefulla

Jag har väl egentligen ingen direkt åsikt om att Elena Belle/Natacha Peyre tycker att man borde få kunna gå vidare från att ha vikt ut sig och/eller postat lättklädda bilder – både Prinsessan Sofia och Isabel Adrian har gjort det så det borde väl gälla alla, eller?
Dock blir det lite svårt när Elena/Natacha i nästa andetag postar just en lättklädd bild på sig själv, och på egen hand visar på skillnaden mellan henne och de både tidigare omnämnda kvinnorna.
Prinsessan Sofia och Isabel Adrian postade lättklädda bilder på sig själva DÅ, Elena/Natacha gör det NU. Att hon själv inte ser denna fundamentala skillnad är bra märklig, men kanske kan det vara så att hon själv inte tycker att bilden här ovan är lättklädd?
Så kan det givetvis vara, olika referensramar….
(Jag kan nämna att texten under den lättklädda bilden inte hade ett smack med hennes tidigare uppdatering att göra, så den var inte ”to prove a point” eller liknande.)

Sanningen är väl den att Elena/Natacha fortfarande bygger en stor del av sin karriär på just lättklädda bilder och då är det svårt att samtidigt försöka lägga 15 år mellan sig och just dessa bilder.
Om hon är nöjd med detta så ska hon givetvis fortsätta på samma spår, men om hon nu inte är det, alltså nöjd med att fortsätta uppmärksammas för sina lättklädda bilder – som det verkar i hennes första post –  så skulle mitt första tips vara att sluta publicera dem.

Tack för tips!

106 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kvinnor är motsägelsefull

      Men hejdå?!

        Va?

    Unket inlägg

      Men sluta läs den här bloggen!
      Problemet löst.

        Personen lär väl tycka inlägget är sunkigt även om hen slutar läsa bloggen ? så nej, det löser inte just detta problem. Haha

          Eller unket stod det visst*

      Tycker inte jag. Tvärtom.

      Vet inte om du kanske missförstår hur det ordet används, alt inte läst inlägget ?

      Att påpeka att någon beter sig lite motsägelsefullt måste väl vara okej (oavsett vad det motsägelsefulla beteendet handlar om)?

    Hon känns så osäker på sig själv, vilka ord som än kommer…. Fortfarande mängder av kroppsbilder som ska vara så smala och pose-iga som möjligt. Tycker det är värre när man har barn, som kanske sen får bilden av att man måste vara sexig för att duga i livet.

    Hon är nog snäll och menar väl, men känns som utseendet har en alltför dominerande beydelse i den åldern. Tycker det mesta i hennes flöde blir desperata bilder på jakten efter evig ungdom

      Jag undrar vad de personer som lever på att vara normativt snygga och sexiga och ändrat sitt utseende rätt drastiskt tycker när deras barn växer upp med de drag föräldrarna jobbat så hårt på att dölja? Ger de sina barn skönhetsoperationer i 18-års present så som Natashas pappa gjorde med henne?

        Läste senast igår om nån modellmamma som sparade pengar till 14åriga dotterns plastikoperationer ”man kommer ingenstans som ful” och sagt att dottern ska få fillers och och rumpimplantat då barnets rumpa är för platt.
        Går nog lätt i arv. Sinnessjukt

          Googla carla bellucci

            jag googlade Carla Bellucci…???

      Grejen med de andra damerna som hon räknar upp är ju att de gått vidare och gjort andra saker efter sin utvikningstid som gör det rimligare att rapportera om Isabell Adrian som tv-personlighet eller Sofia som prinsessa. Elena Belle/Natacha Peyre har väl inte gjort någonting de senaste 15 åren än att fortsätta possera lättklätt och… Typ inget mer? Så varför skulle kvällstidiningarna sätta en annan etikett på henne än den som stämmer överrens med varför hon är känd och det som hon i dagsläget gör?

        Var inte detta exakt vad Camilla skrev i inlägget?

    En andra chans till vad, är väl mer frågan? Kvinnor som bedriver verksamhet som har ett innehåll eller aktivt visar vad de kan och vad de går för är värda att lyssna på. Om man inte gör något vettigt är det svårt att ge en andra chans.

    Fast det är väl skillnad på att vika ut sig naken i tidningar (som hon gjorde för 15 år sedan) och att visa en sån här bild på instagram? Varenda influencer har väl lagt upp bilder liknade denna och dom anses väl inte som utvikningsbrudar för det?
    Unket inlägg om sagt, bara osar förakt mot andra kvinnor i varje inlägg från dig.

      Jag är inte så insatt i Instagram, dock känns den här bilden porrigare än de få jag sett. Har jag rätt bild av det hela?

        Kanske följer ’fel’ personer, men har inget som liknar detta i flödet.

      I typ 98 % av hennes instabilder så ska hela kroppen, nakna midja, ben eller bröst visas upp.
      Känns väldigt märkligt med denna otroliga utseendefixering i trettiofemårsåldern, och ej speciellt vanligt skulle jag nog ändå säga.
      Tror hon tampas med rätt många inre demoner

        Inte konstigt. Det är hennes man som sitter på pengarna och makten. Och det är han som – när hon var höggravid – lade ut en bild på hennes Playboyutvik och skrev att han längtade efter att hon skulle återfå sitt gamla jag igen. Även om man skulle kunna tolka texten på annat sätt så, hej kom igen – till en utvikningsbild?

        Dessutom verkar han gilla att lägga upp lättklädda sexiga bilder på sin fru. Inte så långsökt att tolka det som att hon känner krav att hålla sin kropp perfekt.

          Fy fan vilken äcklig karl.

      Men lugn, inlägget syftar på att hon säger emot sig själv och jämför sig med kivnnor som inte lägger upp bilder som är i närheten av det hon lägger upp i nu tid. Lär dig läsförståelse

      Jag upplever att gränsen för vad som är normalt har förskjutits mot mer naket. Det som gör 15-20 år sedan klassades som ”utvik” och bara fanns i herrtidningar och kalendrar finns idag på vilken instagram som helst. Skillnaden är väl att publiken är breddad till unga kvinnor.
      Jag tycker det är en dålig utveckling.

        För ca 20 år sedan var det skandal när Väder-Tone poserade i kavaj utan topp under. Hennes bild var mindre avklädd än valfri bild från Kissies Instagram. Då kallades den bilden för utvik… Gränserna har definitivt skiftat.

          Och för 30 år sedan gick alla kvinnor topless på stranden. Trender går i vågor.

            Jag är 42 och jag kan garantera att långt i från ”alla” kvinnor gick topless på stranden för 30 år sedan… inte ens en majoritet av kvinnorna på svenska ständer var topless i slutet av 80-talet.

          Men en sak med de ”utviken” som kändes betydligt värre var väl texterna och tonen i de tidningarna? Iaf det jag reagerade på när man läste typ Slitz och Moore.

        Tycker också det är en dålig utveckling. Att ytan har fått ta så stor plats. och gillar inte en del bloggare som gör reklam för botox bara för dem själv får det gratis. Dom som är på Way out West blir dom bloggarna bjudna på allt?

      Håller inte riktigt med. Tycker inte att inlägget handlar om att hon lägger upp en rätt avklädd bild, utan snarare att hon säger emot sig själv. Vilket inte har något med andra influencers att göra eller vilka bilder som läggs upp på instagram generellt.
      Utan det har att göra med att hon säger att hon fortfarande blir beskriven som en utvikningsbrud när andra som gjort likadant inte blir det samtidigt som hon lägger upp en bild på sig själv i bara underkläder. Dessa kvinnor hon beskriver i exemplet har ju skaffat sig andra karriärer och andra saker som gör de kända. Vad har Elena gjort de senaste åren; karriärsmässigt och på kändisfronten?

      Nu jämför sig elena själv med prinsessan Sofia och jag har inte riktigt sett denna typen av bilder på henne, nej.

        Det har jag dock ? Men dessa bilder har lägligt rensats från nätet…

        Finns en hel serie med avklädda bilder på Sofia, hon sitter och skrevar vid en spegelvägg(?), poserar med en orm och visar bröst samt trosbeklätt sköte.

    Ytterligare en infuensa som struntar i män med priapism! Luftar könsdiskriminering lång väg och kan dessutom vara skadligt

      Va?

        Va?

        ”Priapism is a condition in which a penis remains erect for hours in the absence of stimulation or after stimulation has ended.”

        Givetvis måste alla anpassa sig och sluta lägga ut lättklädda bilder då. Av hänsyn liksom. Eller nåt

          Eller vara extremt välmedvetna om att bilderna kan komma att skada handikappade personer hänsynslöst. Eller tvinga dem till handlingar de inte hade gjort annars.

    Hon har ju inte gjort något annat än vikt ut sig och levt på sitt utseende vad jag vet. Så de är väl inte konstigt att man förknippar henne med de.

    Ot men gynnings pojkvän, vad är det för fel på snubben? Tänker på hennes stories. Vilken idiot till snubbe. Nån mer som såg det?

      vad gjorde han?

      Ja, nån nämnde det i något inlägg här igår och han verkar ha problem. Shit, vilken vidrig ton han har mot henne. Till och med framför en kamera och sin son. Hade stuckit på tio minuter.

        Är det hans son? Trodde det var hans bror ?

          Haha jaha det kanske det är men ändrar inte hans vidrighet

            Verkligen! Var helt sjukt… sparade skärmdumpar och skickade till CC : ))

        Money talks..

        Vad sa han? Storyn finns inte kvar längre

      Men snälla.. det var nog inte så allvarligt menat, tagga ner.

        Om det där inte är allvarligt tycker jag synd om dig. Ingen ska behöva talas till så.

    Fast vem fan bryr sig, låt henne..

    Här kommer min unpopular opinion: tycker det är helt sinnessjukt att Sofia ”fick” bli prinsessa. Om nu kungafamiljen ska få särbehandling så får de väl visa att de inte är som oss övriga dödliga, hehe…

    Obs. Jag är emot kungahuset. Men om vi nu ska ha monarki får de väl vara något särskilt då ??‍♀️ annars kan vi väl lika väl rösta om vem som ska vara landets monark? (VÄLJ MIG!)

      [Borttagen kommentar]

        Jag håller med. Jag tycker vi kan betala apanage för Kungen och Drottningen samt Kronprinsessan med familj. Aldrig i livet att jag kommer tycka det är ok att Carl Philip och Madeleine med familjer kan leva lyxliv på våra skattepengar samtidig som släkten Bernadotte har massor med tillgångar de samlat på sig under de århundraden de varit kungliga. Låt dem försörja sig själva! De bidrar dessutom med väldigt lite till landet. Särskilt Madeleine som helst håller sig borta från all offentlighet.

          Amen!

          Exakt.

          Drottning, kung, kungahuset osv stavas med lite bokstav i löptext, även i inlägget är det fel. Jag tycker det är synd när vi inte håller på svenska skrivregler utan skriver som engelskspråkiga gör.

            Äsch lägg av

              Nej, fortsätt! Det behövs ju uppenbarligen.

            Det heter inte lite bokstav utan det heter liten bokstav (gemen).

          Jag håller inte med.

          Jag ser hellre att mina skattepengar går till kungafamiljen (hela kungafamiljen) än till alla ensamkommande män i form av bidrag, tandvård för 50kr, gratis sjukvård osv.

          ”Låt dem försörja sig själva! De bidrar dessutom med väldigt lite till landet.”

      ”Fick”?. Hurdå fick? Vem ska hindra henne om hennes man vill gifta sig med henne?

        Kungafamiljen är inte som andra familjer. Lagar bestämmer till och med vem de får gifta sig med. De får bland annat inte gifta sig med någon som inte är med i svenska kyrkan…

          ”…inte gifta sig med någon som inte är med i svenska kyrkan”
          Nej, det finns inget sådant krav. Monarken och monarkens barn måste vara av evangelisk-luthersk tro men det finns inget sådant krav på deras make eller maka. Daniel Westling, Chris O’Neill eller drottningen skulle alltså mycket väl kunnat ha varit katoliker t ex.
          En prins eller prinsessa måste ha monarkens godkännande samt även regeringens godkännande för att kunna ingå äktenskap utan att förlora rätten till tronen. Det finns inget hinder för en prins eller prinsessa att gifta sig med vem han eller hon vill – men arvsrätten till tronen går förlorad om inte monarken och regeringen gett sitt tillstånd. Regeringen lämnar alltid tillstånd om monarken lämnat sitt.
          Chris O’Neill är inte medlem av kungahuset men hans och Madeleines barn är det.
          En medlem av kungahuset tituleras kunglig höghet (majestät för kungen och drottningen).
          En medlem av kungahuset måste vara av evangelisk-luthersk tro och detta gäller såväl monarken som prinsar och prinsessor.

            Förtydligande: En medlem av kungahuset måste vara av evangelisk-luthersk tro och detta gäller såväl monarken som prinsar och prinsessor. Detta gäller dock enbart de medlemmar av kungahuset som ingår i tronföljden dvs utöver monarken monarkens barn och barnbarn. På de medlemmar av kungahuset som inte ingår i tronföljden t ex ingifta ställs inget krav angående religion.

        Ingen, så länge han ger upp sin titel. Kravet hör ihop med titeln så hade varit hans val.

        Och även om de gjort ett bra jobb med att rensa Sofia från nätet så minns ju vi som kollade på det då. Hon, Olinda och masochistkvinnan var de som märktes mest den säsongen.

          Ja och hur han den där kända hårfrisören snuvade henne på alla pengar haha. De hade sin egen pakt – trodde hon men han gick bakom ryggen på henne.

        Jämför med hur det varit tidigare, att man fick säga upp sin titel för att få gifta sig med den man ville. Det var bättre så. HEHE

          Well, Daniel Westling drillades länge innan han och Victoria förlovade sig. Och då är han en vanlig reko medelklasskille som lyckats slå sig fram som en framgångsrik företagare.

          Sofia kunde precis som Chris O’Neil inte bli en del av kungahuset. Lite oklart ändå, vad fasen hände med Carl Philip? Hans sambo i tio år är i dag en framgångsrik karriärskvinna, medans han gifte sig med en fd glamourmodell ? Hur kunde hans kvinmosmak ändras så mycket?

            Well, min poäng är att jag inte tycker att vanliga medelklasspersoner ska kunna bli en del av kungahuset, om det nu ska vara speciellt , som jag skrev ovan. Då kan vi väl likaväl rösta.

              Bättre än glamourmodeller iaf.

              Haha. Vad exakt menar du då? Att kungabarnen ska tvingas gifta sig med andra kungligheter? Det finns ju inte supermånga direkt och ännu färre i ålder som matchar. Eller är det okej om de gifter sig med någon från överklassen? Allt förutom giftemål av äkta kärlek. ?‍♀️

                Tycker ändå det är rimligt i den absurda verklighet som är ett kungahus. Vill man gifta sig med någon som ej är godkänd, då är det bara att abdikera. Vill man leva på miljoner av skattepengar och medverka i teatern, så får man också acceptera spelreglerna.

              Jag kanske missförstod. Fattar att man
              kan vara emot kungahuset och såg nu att du skrev ”unpopular opinion”. 🙂 Men man måste ju få gifta sig med vem man vill.

                Ja men vad synd att det inte finns fler kungligheter att gifta sig med då, man skulle ju nästan kunna tänka sig att monarkin dog ut ❤️❤️❤️

                Ja jag raljerar men jösses, att vi ens har kungahus 2019. Om nu vem som helst kan bli ”kunglig” genom att gifta sig in i kungahuset är det dags att reformera hela skiten och rösta fram vår statschef istället. Tror inte jag kan vara mer tydlig.

        Kungahuset har regler som ska följas och Kungen kan bestämma om han vill. Drottning Elizabeth blev inte glad när Harry gifte sig med Meghan heller.

          Hur vet du att drottningen inte blev glad? För att det står i kvällstidningarna? 🙂

    @Camilla – Hur kommer det sig att du ej skrivit om att Margaux bröllop ej var ett riktigt bröllop? Dom gifte sig aldrig. Utan det verkar mer som att Margaux ville ha ett bröllop för att tjäna pengar på diverse sponsorer samt som ett PR-jippo. Dom är inte legalt gifta och det har snart gått 6 månader sedan ”bröllopet”.

      Men vart hittar man info om detta?

      Men va? Följer inte henne men gud vad sjukt om det nu är så.

        Om du går in på exempelvis Ratsit.se och söker på antingen Jacob eller Margaux så står det att dom ej är gifta.

          Är det inte bara att det inte hunnit reggas ännu då? Så länge sedan var det väl inte?

            Det tar inte så lång tid. De gifte sig i maj. De kanske har samma advokat som Blondinbella? ?

              April till och med.

      Varför tror du att det är så? Var har du fått den infon ifrån?

      Men HUR är det viktigt? Klart de är gifta, tror du de drar ihop hela släkten (vissa flyger in) för en youtube video? De har väl inte skickat in papper bara.

        Papper ska skickas in i förväg (hindersprövning). När vigseln sedan är gjort är det väl vigselförrättaren som meddelar? ?

          Skatteverket ska registrera paret som gifta. Det är vigselförrättaren som skickar in pappret efter genomförd vigsel på att paret är äkta makar. Det brukar ta ca en vecka innan man är registrerad som gift. Om jag var Marguax skulle jag omgående ta ett snack med ebba…

            Jag kan hålla med om att det tagit lång tid men att hävda att det tar ca en vecka är inte min erfarenhet.
            Jag gifte mig borgerligt på stadshuset i min stad, det tog nästan två månader innan det var registrerat.

              För mig tog det fem dagar. Dock var det inte högsässong för bröllop då.

              För oss tog det ca en vecka, gifte oss borgligt under högsäsong. Men det kan säkert vara olika från stad till stad.

    Jag fattar inte varför du skrivit detta inlägg? Hon får väl posta lättklädda bilder när hon vill?

      Ja, men det var väl inte poängen?

        Finns fler som är motsägelsefulla.

      Läste du inlägget men förstod ändå inte vad det handlade om? 🙂 Camilla lade 0 värdering i de lättklädda bilderna i sig.

      Alltså läsförståelsen och slutledningsförmågan hos somliga här… och det verkar bara trilla in fler och fler. Hur hittar alla dessa hit?

      Upplevde det här kommentarsfältet både trevligt och klokt från början ?

    Hon har ju fått en andra chans, varit och är fortfarande med i Svenska Hollywood fruar. Hade dock sett Anna Anka istället, enligt min uppfattning är Anna en stark kvinna som står stadigt på egna ben trots alla motgångar genom åren. De allra flesta som blivit och är kändisar har vikt ut sig en eller flera gånger, inte så konstigt egentligen. Kan dock tycka att, det inte är okej att vika ut sig med sin syster eller bror, där går gränsen till nakenutvik. Det finns ju somliga B-kändisar som gjort syskonutvik genom åren, men det går ingen nöd på dem idag, de klarar sig och hyllas som aldrig förr. Undrar ifall de skulle tycka att det är okej att deras barn vikar ut sig tillsammans?

    Ser att du är duktig på att radera olämpliga kommentarer, kul att det blir en skillnad och bra gjort.
    Undrar däremot hur en kommentar under inlägget om IL får stå kvar. Det är en lång kommentar av en person gör ett psykiskt utlåtande om henne. Du kanske inte har sett den så ville säga till.

    Vissa delar i kommentaren har absolut poänger men den går över gränsen.

      För att Camilla avskyr Isabella.

        Den är borttagen nu. Tack Camilla.

    Jadu Camilla! 🙂

    Tidigare har elena varit med i tidningar, som inte sålts enkom för hennes förtjänst. Just nu detta som hon SJÄLV lägger upp gynnar ju förmodligen hennes inkomst främst.

    Det heter inte lite bokstav utan det heter liten bokstav (gemen).

    Gynning har blivit rik på sin konst.
    Sofia har gift sig med en prins.
    Isabel är gift med SHM.

    Natacha Peyre önskar att hon var en av dom..
    lycka till Natti. ???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.