Inbrott i Kissies bil – igen

Dom har tagit sönder fönstret där bak och snott samtliga 4 däck om satt på bilen. Jag är glad ingenting annat verkar ha försvunnit förutom en massa alkohol vi hade kvar i bilen efter brännbollsyran i Bollnäs.
[…]

Nu längtar jag extra mycket tills vi flyttar och jag ska göra allt i min makt för att en flytt ska ske så fort som bara möjligt. Jag känner mig i säker här längre för det är ju inte första gången det händer..
[…]

Jag är ledsen nu också men detta går ju att lösa genom försäkringsbolaget såklart, och jag får som tur är en ny bil imorgon (en större faktiskt). Men det är nog rädslan över att en eller flera personer har inkräktat hos mig. Att dom har tagit sig friheten och rätten att slå sönder något som är mitt, och sedan sno från mig.. Usch ?//Alexandra ”Kissie” Nilsson

Natten till idag hade Alexandra inbrott i sin bil, och förutom att rota runt och stjäla saker som låg inne i bilen så tog tjuvarna även tillfället i akt att lossa alla fyra däcken på hennes bil för att ta dem med sig.
Däcken liksom? Det är ju ingenting man bara hissar upp under armen och knallar iväg med, de är ju TUNGA! Och fyra(!) stycken. Kan de månne haft med sig en liten gaffeltruck?

Jag håller helt med Alexandra här, det är SÅ kränkande att en främmande människa varit inne och rotat igenom ens saker. Ens privata saker.
Givetvis är det kränkande med ett bilinbrott, men the silver lining – om man vill se den är – att det kunde varit värre – det hade kunna varit inbrott i hennes och Andreas lägenhet. Nu var det ”bara” bilen men det är tillräckligt kränkande, bara det…

När jag stod inne på Elgiganten här om dagen, i väntan på min tur för att få hjälp med min ena dator så hade mannen framför mig varit med om ett inbrott i sin lägenhet.
Bland annat hade de stulit hans arbetsdator och liknande prylar, och eftersom det var en PC så gick den inte att spåra på det sätt som går med en Apple-dator, men det var inte det värsta.
Det värsta var att hans son hade varit hemma hela tiden men inte märkt någonting eftersom han satt och spelade dataspel på en annan dator, med ryggen mot rummet och hörlurar över öronen.
Han hade inte hört NÅGONTING! Snacka om en kall inbrottstjuv som genomför ett inbrott med någon hemma..
Jag undrar hur företaget bakom deras hemförsäkring ser på det?
Att någon var hemma men inte märkte någonting?

Tur att vi har en mistlur här hemma som skäller om någon tar i dörren.
Ett väldigt glatt skall, men ändå… Alltid skrämmer det någon… 🙂

 

120 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det är alltså hjulen som blivit stulna.
    Hjul på en bil består av fälg plus däck.
    Att stjäla endast däcken låter sig knappast göras. Man måste bända av däcken och det görs oftast på en gummiverkstad.
    Samma sak när någon säger sig ha ”bytt till vinterdäck”.
    Det gäller då (oftast i alla fall) att man skiftat till hjulen som har vinterdäck på fälgen 🙂

      Bajsnödigt

        Vem köper en dator på Elgianten?

          Förmodligen ganska många, annars hade klappat ihop för längesedan ?

            Jag fick in en tjuv genom altandörren när jag var hemma. Jag stod med ryggen emot och grejade, radion var på. Tjuvfanskapet gick tre steg in i rummet och tog min bärbara dator. Såg ryggen på honom när han var på väg ut.
            Polisen kom och de var rätt övertygade om att han var en påverkad knarkare, för inga andra tar en sån risk.

      Tror alla är med på vad man menar med däcken…

        Ja det finns väl ingen vettig människa som säger att de bytt till sommarhjul på bilen??

          Jag gör

            Vettig, stod det …

            ?

          Hjulskifte heter det!

            Däckhotell då? ?

              Fälgar kanske inte är välkomna där? Och där de väl är välkomna så får de väl gå på egna toaletter och äta bakom restaurangen…

                Hur kan man behandla fälgar så??

                  Det är en väldigt lång historia, men för att dra den lite kort så åkte rika amerikaner till Afrika och hämtade fälgar att ha till sina dyra bilar. Det blev lite av en statussymbol att ha så många afrikanska fälgar som möjligt, samtidigt som fälgarna själva inte hade några rättigheter alls. De levde på bilarna under slavlika förhållanden. Med tiden så har fälgarnas situation långsamt förbättrats, men det finns fortfarande stora orättvisor mellan de afrikanska fälgarna och fälgar från västvärlden.

            Eller däckskifte.

      Tack för att du klargjorde det så ingen tror att tjuvarna lämnade fälgarna efter sig?

      Snark!!

      Vems bil är det som utsatts för stöld av däck & fälg?
      Kissies eller hennes partner som står för hennes företag äger inte några fordon varken på företaget eller privat.
      Jag tror att det är en fordonet är en sponsrad Wolkswagen Vip Södertälje leasing där däcken är tagit slut och inte ersätts av avtalet. det. Varför skulle tjuven ta med hjulbultarna från platsen från brottsplatsen?
      För övrigt verkar det gå då dåligt för företagen med mycket minussiffror var av ett företagen har anmärkning hos kronofogden.
      https://www.merinfo.se/foretag/Creative-Channels-AB-5567285043/2k2m8mr-iu1t
      https://www.merinfo.se/foretag/Charity-Shop-Sweden-AB-5569444317/2k3wiql-1aobr
      Någon som regnr på fordonet så vi kan luska vidare i denna härva?

        Men lär dig skriva din viktigpetter. Skvallra går bra men inte att skapa meningar som går att begripa? Bara lägg ner.

        ”Skadereglare” – det går ju inte att förstå ett enda ord av vad du skrivit! Det går inte att få något sammanhang och meningsbyggnaden ska vi ju inte prata om – den är ju helt obefintlig! Den första meningen är den enda som går att tyda och nästan förstå. Men resten är ju rena ”rappakaljan”…
        Till och med ”Google translate” skulle gjort det bättre!
        Nej – du skulle inte hoppat av innan du gått ut grundskolan, Skadereglare!
        Gör om, gör rätt!

      Man behöver ju inte märka på när sånt här händer

    Blir faktsiskt uppriktigt ledsen för deras skull. Uchs uchs idioter det finns.?

      Ja usch*!

    Ett typiskt tecken på förövare som tycker att influencers är för deckadenta.
    Den assisterade pyspunkans tid är förbi…

      Däck-adenta

    Ang. den stulna datorn. Det är väl mest informationen i datorn man är rädd om då PC-datorer är så oerhört vanliga och faktiskt kan fås till överkomliga priser med hög prestanda. Försäkringsbolaget kan dock vara riktigt skeptiska till denna historia om den öronbedövade datanörden i rummet intill den påstådda stölden.

    Värre med stulna hjul på bilen, då man får behov av bärgning. Hjulen lossas enkelt med effektiva verktyg och rullas sedan till flyktfordonet, inget bärande är nödvändigt. Det gäller att man har stöldförsäkring – eller gamla vanliga stålfälgar.

    Ganska vanligt numera att fälgar blir stulna, det är relativt enkelt att utföra för de flesta tjuvar och är de flera personer går det på några sekunder så inte konstigt att man inte märker något, trots att det även kunnat ske på ens egna uppfart.

      Jag vet många som blivit av med hjul (däck fick man tydligen inte skriva här), rattar och airbags.

        Ja och det blir allt vanligare!
        Speciellt just däck för då behöver man inte ”bryta sig in” och fälgar kan vara värda mycket, känner folk som har fälgar för 50+k ? men de har väl förhoppningsvis lås på sina.

    Men lyssnar man på BRÅ (Brottsförnekande rådet) så har brottsligheten inte ökat, bara anmälningsbenägenheten.

      Ja, den här händelsen motbevisar ju sannerligen den tesen. Vart är svejre påväg??!??

        Tryggheten ökar men folket upplever sig som mer otrygga. Jag är inte paranoid, så tillhör inte den skaran.

          Så vi som känner oss otrygga när män går efter oss eller skriker efter en på kvällarna och allmänt känner oss otrygga är paranoida?

            En viss typ av våld kan ju öka medan andra typer minskar mer.

          Vilken jävla trygghet, elände varenda jävla dag, det går helt klart utför ?

      Sociala medier måste ju ha en stor påverkan på varför folk tror att det har ökat.
      Förr fick man ju i princip bara reda på händelser via notiser i tidningar och snack runt om en, nu matas man ju med information om alla dess byhålor och städer runt om i Sverige.

      Folk är helt rabiata och förtvivlade i de minde städers rlokala Facebookgrupper ”vad har häääänt med lilla *****” när någon skriver om en stulen cykel eller inbrott.
      Folk har i alla tider levt jävel i städer genom att väsnas på nätterna, tänt eld på saker, sprängt brevlådor, gjort inbrott, misshandlat någon etc… nu hör vi bara om det mer.

        Håller helt med. Det är en hel generation därute (60-talister och äldre) som blir helt worked up av media och har noll och ingen känsla för hur media funkar.

        Media: *hittar det mögigaste stolpskottet i byn flakraflablabla och rapporterar om denne*
        60-talist: SER NI, VÄRLDEN ÄR F*N ÅT HELV@#$
        Jag: Nej, någon råkade bara fisa i din kuvös dagen efter en dålig taco-kväll när du var nyfödd. Det, min vän, är åt helv$$$

          Don’t quit your day job…

            Too late, står i kön till Talang i detta nu. Oroa dig inte, kuvösen är med.

    Min kompis dotter var ensam hemma och när hon skulle gå på toa stod en påverkad ung man i badrummet och rotade igenom badrumsskåpet. Hon hade inte hört en ljud när han travade in. Tror hon fick en mindre hjärtinfarkt och var nog inte hemma själv på ett tag efter det.

      Men fy. Mardrömmen ?

    Har hört flera på senare tid som inte bara haft inbrott utan även fått lägenheten skändad.

    Vi hade inbrott i vårt hus för några år sedan när jag bodde hemma. Jag var på jobbet och pappa hade åkt bort och tagit med sig hunden (schäfer). Ca 45 min var de borta, när gan kom hem var huset vänt upp och ned typ. Och huset ligger i ett villaområde, det var runt kl 15 en vardag! Snacka om ”modigt”. Så mycket folk på väg hem från skola och jobb då.

      Jag lyssnade på en podcast, visserligen från USA, men där sa de att de flesta inbrott (i USA I guess) begås mellan 06-18.00, alltså under dagtid. Även om 06 är tidigt så är det ju inte under nattetid direkt.

        Även här i Sverige föredrar många tjuvar att bryta sig in i villor och radhus under dagtid.

        * Mindre folk som är hemma i ett bostadsområde.
        *Lättast att ta reda på om folk är hemma.
        * Inbrottsljud hörs mindre än när man börjar bryta på dörrar och fönster mitt i tysta natten. Folk bryr sig mindre om hundskall och andra ljud som nattetid drar uppmärksamhet till sig på ett helt annat sätt.
        * Bilar och rörelse i området drar minst uppmärksamhet till sig på dagtid nu när så många områden kämpar på med grannsamverkan mot brott under kvällar/nätter.

        Ja men det känns väl ganska troligt eftersom de flesta inte är hemma då, om man inte jobbar skift då eller liknande.

    Mina föräldrar hade inbrott när min syster låg och sov. Det är över 15 år sedan och hon har fortfarande problem att sova ensam. (Är 32 idag)

    Inbrottstjuvarna fick med sig en digitalkamera, 500 kronor i mynt och en starköl. Alltså inte så mkt att hänga i granen!

      Det ändå 500kr och en starköl med än de hade fått om de gjort inbrott hos mig

      Hände mig med när jag var i övre tonåren o fortf bodde hemma. Första helgen på våren som föräldrarna åkt till stugan och stannat borta några nätter, och hunden var med dem. Jag låg och sov, upptäckte på morgonen att dörren var uppbruten. De stal några elektroniska prylar. Och min trygghet..

      Det värsta var att jag vaknade till av nåt ljud, men som tur var somnade jag om (hade inte velat gå upp för att gå på toa och sprungit på nån…). Så obehagligt att veta att de letat igenom huset samtidigt som jag sov, tänk om de velat attackera mig… Det tog många år innan jag kände mig hyfsat trygg i det huset sen.

    Vi hade inbrott i lägenheten 2 gånger på mindre än ett år när jag bodde i solna. Efter första gången blev jag helt förstörd, paranoid och har alltid gömt värdesaker innan jag gått hemifrån. Andra gången kom jag lindrigare undan (blev av med smycken och skor..). Bor på annan ort nu men får fortfarande ont i magen varje gång jag närmar mig hem och kollar alltid efter krossat glas det första jag gör.. ingen förtjänar att känna den otryggheten som inbrott medför.

      Vi hade en mordbrännare som satte eld på lägenhetshuset jag bodde i två sena kvällar samma helg. Kunde inte sova alls på nätterna en hel månad efter (och gick ner 8 kilo i vikt av stress och oro). Slutade med att jag flyttade därifrån då jag inte kände mig trygg hemma längre.

        Hemskt!

          Min granne (och vän) stod i duschen första kvällen det hände. Hon vågade inte duscha när hon var ensam hemma efter det så första tiden fick jag gå över till henne och vara hos henne när hon duschade. Det är verkligen hemskt hur idioter kan påverka våra liv. Som tur är har jag inte haft inbrott, men jag förstår att otryggheten efteråt kan vara enorm.

            Var det i Timrå? Förra året? I så fall var vi grannar ?

              Nej det här var 5 år sedan i en annan stad. Synd, hade varit kul att hitta en granne

      Var i Solna bodde du då? Hur kom de in? Bor i Solna.

      Kan rekommendera att skaffa en övervakningskamera, det gjorde jag efter inbrott i lägenheten. Kändes mycket bättre när jag kunde kolla läget hemma när jag började närma mig!

      Av nyfikenhet, vilken våning bodde ni på? Hur tog de sig in? Hade ni vanlig dörr eller säkerhetsdörr? Inbrott i lägenheten är ju lite ovanligare men händer såklart oftast utan säkerhetsdörr. Hände flera gånger i vårt bostadshus innan vi installerade säkerhetsdörrar

    Hade inbrott i bilen. Blev av med ett par gummistövlar. Så ovärt.

      När jag var 9 år (1999) blev vi av med hela våran CD-samling i bilen. Vi var ganska uppgivna efter men mest arga på pappa som glömt låsa bilen.

        Hahahha alltså åh. Sno cd-skivor… ? Lite skillnad mot nu

    Parkeringsgaraget borde ju rimligtvis vara kameraövervakat???

    Däck är inte särskilt besvärligt att stjäla, räcker med en domkraft och ett fälgkors. Går på någon minut att hissa bilen och lossa fälgarna på en sida (förutsatt att det inte sitter någon låsmutter på fälgarna). Finns dessutom fina batteridrivna muttermaskiner idag.
    Måste vara en väldigt jobbig känsla att någon gått på ens grejer. Så jäkla oförskämt!!

    Alltså vad händer med Pärlros? Först Mee too:ar han och nu verkar han ha överdoserat botox? Börjar på riktigt påminna om en äldre kvinna som gjort botox. Sluta med den!

      Ja, fattar inte heller! Det sjuka är att han tror han är så himla cool och unik i allt han gör, han vill att alla ska tro att han är ”sjuk i huvudet” och ”töntig” när han själv tror han är smartast i världen. När han egentligen inte är ett piss bättre än nån annan! Han är inte bättre för att han är vegetarian, för att han inte röker, eller för att han inte dricker alkohol, även om han tror det. Absolut inte. Det är lika mycket värde i oss alla. Han ska fan sluta trycka ner alla andra som inte väljer att leva exakt som han. Speciellt hans fettförakt är riktigt vidrigt.. Hans klara översittar attityd är så stark att det blir både pinsamt och jobbigt att lyssna på. Sjukt manipulativ människa.

      Väntar på den dagen han kommer ner från sin höga häst, och slutar provocera folk med allt hela tiden! Han gör bara sig själv en fet otjänst att hålla på såhär, nothing more ??‍♀️

    Jag har vaknat av en inbrottstjuv i lägenheten. Blev galet arg och jagade ut honom. Mitt barn vaknade av att jag vrålade. Fem minuter senare när polisen kom och jag började inse vad som hade kunnat hända vek sig knäna. Har fortfarande fem år senare svårt att sova och vaknar ofta av ljud och blir livrädd. Förutom det så var det rätt länge som jag kände mig skändad över att någon varit och rotat bland mina saker. Kan fortfarande komma ihåg hans lukt. Inbrottstjuven fick med sig 200 kronor medan jag antagligen fick men för livet.

      Fy så obehagligt det måste kännas.

    Grannen satte sig i bilen en morgon för att köra till jobbet. Han sa att det först bara kändes som att något var fruktansvärt fel, sen insåg han att ratten var stulen. Inget annat.

      ? vad ska man med en ratt till?

        Det är väl airbagen de vill ha? Är det fortfarande bmw som gäller, eller drabbas andra märken?

          Ja BMW, det var en hel hög med bilar som blev rattlösa samma natt. Alla BMW och samma modell.

        En ratt med airbag kostar runt 20.000 kr plus montering och bärgning till verkstad.

          Whaaaat!??!!!?? Det hade jag exakt noll aning om. Ja men då förstår jag ju?

        Styra??

      Haha, den var bra!

      Vi blev också av med ratten när vi hade inbrott i vår bil när jag var liten. De hade även gått igenom skivsamlingen och plockat med sig min favoritskiva 🙁

        Neeeej, jag beklagar???

        jag beklagar, men undrar vilken skiva det var?

          Hahaha, det var Cher ?

    Man kör gamla bilar och cyklar.

    Ni som haft inbrott i lägenhet, har ni bott på bottenvåning så nån tagit fönstervägen in, eller har nån tagit sig in på högre våningar också?

      Min pappa arbetade länge som polis och han sa att förvånansvärt många inbrott sker på översta våningen eftersom tjuven kan arbeta (försöka få upp dörren) hyfsat ostört där då det inte är så mycket spring som på nedre botten.

        Japp! För tjuvarna är det enklast att göra inbrott högst upp eller längst ner i flerfamiljshus. Högst upp = får jobba ostört. Bottenvåning = busenkelt att ta sig in och ut samt fly snabbt.

      Bodde på bottenvåningen när vi hade vårt inbrott (och jag var hemma). I vårt fall var det dock 4 påverkade personer som inte brydde sig så mycket om att vara diskreta. De vände upp och ned på hela lägenheten framför oss som bodde där.

    Gaffeltruck för fyra däck? Lol!

    Kan det ha något samband med hennes utspel om Jocke Lundell här om dagen? ?

      Jocke är som han är. Men någon tjuv så där tror jag inte att han är.

    Vill tipsa om en superduktig ung influencer på instagram, nämligen Jennifer Rosenquist! Hon heter jennifercateline där.

      Hej Jennifer!

    Sommarvåldtäkter, klockrån nästan varje vecka, bilar som får däcken bortmonterade.. Ser bra ut det här Sverige.

    Haha blir snart att söka asyl i ett annat land, vilken skithåla Sverige börjar bli och det här är bara början.

      Du kan inte ha läst tidigare kommentarer?

      Men tror du på riktigt att det är bara sverige som har såna problem.
      Flytta till usa då. Där har du riktiga ghetton, Skolskjutningar. Osv. Men nej nej sverige är det enda landet som har gått utför och är i rejäl kris. Snacka om att va naiv och korkad.

        Haha hade jag vågat hade jag lätt hellre flyttat till USA. Där är det fan rättvisa.

          Ja flytta till alabama. Så du inte har rätt till din kropp. Så jävla blåst lol
          I usa så begås det värre brott än här. Mycket grövre mord och inbrott osv.

          Ni svenska ungdomar tror ju att såna brott sker bara i sverige. Ni verkar så insnöade i eran svenska priviligerade värld att ni inte vet hur världen funkar i verkligheten.

          Rättvisa? Du är vit va?

          Är du inte vit finns det snarare mycket orättvisa där.

    Det som är så behändigt med däck är att man kan rulla dem istället för att behöva lyfta med gaffeltruck 😉 ?

    Kissie bor i ett väldigt dåligt område. Men det är inte hennes bil, den är bara lånad.

      Var bor hon?

        Ursvik. Och jag förstår absolut inte varför.

          Är ursvik dåligt? Menar inte att ifrågasätta utan är nyfiken. Trodde inte att det var ett dåligt område utan mkt (rätt dyr) nyproduktion? Men det kanske är närheten till Rissne, Tensta, Hallonbergen och i viss mån Kista som påverkar?

    Det här med att Bianca och Alice inte släpper några poddavsnitt på 2 veckor utan vidare förklaring och sedan att Hänt Extra meddelar att Bianca sagt att deras podd ska läggas ner UTAN att de själva går ut med det är ett bevis på att de flesta influencers inte är tillräckligt seriösa för att tas på allvar. De har ett ansvar gentemot sina fans. Det man gör i en sådan situation är att man går ut med ett gemensamt pressmeddelande – i vart fall på sin instagram. Inte att det informeras via en skvallertidning utan att vare sig B eller A kommenterar det på sina kanaler. Låter möjligtvis rätt irriterad men är så trötttttttttttt på att dessa ”influencers” tjatar om att ingen tar dem på allvar och så sköter dem sina ”företag” på ett sådant omoget sätt.

      Förväntade du dig på riktigt att Bianca Ingrosso skulle vara seriös?
      Tycker du ska skaffa dig ett annat intresse än att bli så irriterad över att någon D kändis slutat podda. Pressmeddelande….snälla.

    Ghetto bruden anna matkovich skriver på sina instagram stories medan vissa par älskar att matcha sina kläder så älskar vi (hon och mannen) att matcha våra Mercedes bilar vita.
    Bruden kör med affiliate länkar
    50 i veckan allt för tjäna pengar. Hoppas ingen vettig människa köper det hon gör reklam för i syfte att tjäna pengar. Vem köper ett christian louboton läppstift för 890 spänn? Att hon inte skäms hur mycket hon vill tjäna pengar på sin blogg för att sen bara skryta mef märkeskläder och bilar. Sen kan man undra vem är bilarna skrivna på inte de personligen iaf.

      Anna vem?
      Verkar okänd på sociala medier så varför följa henne om du stör dig på henne? Blocka så är problemet löst. Jag tänker inte ens kolla upp henne.

        Har 10,1 tusen följare på instagram.

    Är folk förvånade när vi har öppnat gränsen för alla organiserade ligor? Det sitter unga killar från Balkanländerna på våra ungdomshem och berättar öppet om hur de tidigt får lära sig allt om inbrott och snabba stölder i sina hemländer och sen åker de på stöldräder i hela Europa. Så länge våra gränser står på vid gavel så kan vi bara se på när det händer. Polisen har inte en chans att utreda det här trots att många inom kåren är skickliga på att lägga pussel och utreda.
    Här har ni en som arbetat med att utreda inbrott och stölder.
    Jag har bara en sak att säga: vänj er, för det här kommer fortsätta så länge vi inte har kontroll över vilka som befinner sig i landet.

      Men VA hahahah. Jag blev passkontrollerad på jävla ö-tåget i veckan. Stod stilla skitlänge för en sur passkontrollant prompt skulle gå igenom alla och fråga vad de skulle göra i Sverige.

        Det är mer än vad man blir på Arlanda då… Jag åkte till och från Paris utan att visa pass en enda gång (självincheckning, bara handbagage). Och det har hänt mer än en gång avs resor inom EU men har även lyckats ta mig hem fr Schweiz utan att ens ha pass (blev av med det där). Chansade och hem kom jag ju eftersom att ingen frågade efter passet.

    Men förfan va illa, dock så är det jävligt dumt att ha sprit i bilen då blir den antagligen mest intressant då många som gör bilinbrott missbrukar. Inte kul men förstår varför det skedde just hennes bil.
    Ju mer saker, ju mer intressant. Krossa rutor går jävligt snabbt med tex busshammare har jag råkat se.
    Min bil är alltid tom då tar dom hellre tiden på något bättre.
    Illa att man ens måste tänka så.

    Kissie bor i ursvik va?
    Någon här som kan berätta om det området. Trodde ursvik var ett lugnt familje område men efter googlat och läst kommentarer verkar det vara dagligen inbrott och annat otäckt?
    Ngn hör som kanske vet?

      Säg till om du hittar något område utan busliv.

      Ursvik ligger ju inklämt mellan Hallonbergen, Rinkeby och Kista så även om området i sig säkert i grunden är lugnt, mycket nybyggen och så, så är ju läget fullkomligt bedrövligt sett ur trygghetssynpunkt.

        Åh tack! Vi har tittat på radhus i ursvik, men nuska jag kolla närmare på om det du säger stämmer. Om det stämmer går ursvik bort!

    Har också blivit av med däcken på det där viset. Mitt i natten på vår parkering utanför där vi bor.
    Ingen vidare trevlig syn dör maken den morgonen när han skulle köra till jobbet… han blev försenad ja.

    Ett tag lät jag bli att låsa min gamla bil för jag ville inte att de skulle bryta upp låset. En morgon när jag skulle till jobbet var det brytmärken på bilen iallafall. Knarkare är inte så smarta. Efter att ha kört en bit skulle jag byta fil, och först då insåg jag att backspegeln saknades!

    /Morgontrött

    Hade inbrott i mitt föräldrahem för ett par år sedan. Tycker fortfarande att det är obehagligt att sova ensam där och dubbelkollar alltid att det är larmat ordentligt innan jag kan sova.

    Vi fick punka på vår ett år gamla Amarok i fredags, upptäckte då att reservdäcket var stulet!! Sitter fast under bilen (det är en skitstor bil). På Wolksvagen sa de att det blir vanligare och vanligare. Sno fyra reservdäck så har du en splitterny uppsättning värd 25.000 kr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.