Isabella x Stylein hos Ellos

Igår släpptes samarbetet mellan Ellos, Stylein och Isabella Löwengrip och det hela är en fest i jordnära färger så som svart, vit, beige och brun.
Jag har läst kommentarer om att kollektionen är lite tantig, men det passar ju mig som handen i handsken – jag ÄR ju en tant.
Vad jag dock inte riktigt förstår är priserna – skulle inte detta vara en budgetkollektion?
En helt vanlig polotröja för 1299 kr kan jag tycka är i mastigaste laget och har väldigt lite budget skrivet på sig.

Vad tycker du?
Gillar du kollektionen och är i så fall priserna inom ramarna för vad du skulle kunna tänka dig att betala för lite basplagg?

352 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Alldeles för höga priser… Plaggen i sig var ok vardagsplagg. Känns som en klassisk ”gå till jobbetkollektion”

      Och när jag igår kollade på vilken kvalitet det var i kjol/topp, plastig polyester eller ngt bättre som tex silke, eller viskos etc så fanns ingen info på Ellos sida…i alla fall jag vill veta vad jag betalar för!

        Precis! ”Satin” säger inget om materialet. Det är knappast silke.

        Precis! Inte en på kavajerna står det – jag skulle aldrig betala så mycket för en polyesterkavaj.

          De flesta kavajer brukar dock vara i polyester, ofta med en blandning av annat, så då blir det svårt för dig att hitta kavaj Anna 😉 Något säger mig att Mimmi och Anna ändå inte tänkte handla något, de ville bara hitta fel och få klaga.

            Fint för dig som nöjer dig med polyesterkavajer, jag vill helst ha tunt ylle precis som i herrkavajer. Jag förväntar mig information om material, många närbutiker är noga med det, och jag tycker det är slarvigt att inte skriva ut det.

              Fast har man problem med mal hemma är polyester inte så dumt faktiskt.

                Jag har lavendelpåsar i min garderob för att hålla alla kryp borta från mina kaschmirtröjor och ullbrallor – funkar bra.

                  Doftar gott också!

            Köper absolut inget polyester och andra plastmaterial och har inga problem att hitta kläder i fina, kvalitativa naturfiber.
            Om du, Anonym / 12:02, tycker det är svårt att hitta annat än polyester går du antagligen i ganska usla butiker – jag kan hjälpa dig att hitta bra grejer om du vill!

        Håller med! På produktinformation stod typ ”vävd” om kvaliten, säger mig inget om det är bomull, ull, polyester? Gillade många av plaggen och snitten, men så höga priser för vad jag misstänker är stor del polyester/liknande känns inte värt. Då går jag hellre till budgetkedjorna.

        Fast det står ju visst vad det är för kvalitet, det står ju på Ellos sida under bilderna när du går in på varje plagg, där står info om plagg och vad det är för kvalitet. Finare kvalitet i vissa plagg och då blir det ju priser därefter.

          Jag håller inte med dig, Ellos har inte tillräcklig information på sin hemsida när det kommer till denna kollektionen.
          På polotröjan står det ”bland annat merinoull och kashmir”, det står ingenting om hur många procent det är av merinoull och kashmir. Det kan alltså vara allt från 1 % till 50% av tillexempel kashmir.
          Köper jag en polotröja för 1299 kr så vill jag veta vad jag betalar för, är det materialet eller är det namnet på den som frontar kampanjen.
          På andra varor på Ellos hemsida så står det tydligt hur många procent av olika materialer som plagget är gjort av. Att Ellos väljer att undanhålla denna informationen får mig som kund att reagera. Tyvärr så tror jag att kläderna i kollektionen är gjort av mindre bra material och att Ellos väljer att undanhålla denna informationen för kunderna.

          På kavajerna står det ”uförande: vävt” och ” fodrad i tunn, vävd kvalitet”. Det säger ju ingenting!

            De kunde lika gärna skrivit: ”material: tyg”.

            Ytterst luddiga beskrivningar:
            ”finstickad kvalitet av bland annat merinoull och kashmir.”
            ”Gjord i vävd, kräppad kvalitet med tunt, vävt foder.”

            På styleins modeller står det mer utförligt:
            ”95% Polyester, 5% Elastan”
            ”93% Viskos, 5% Polyamid, 2% Elastan”
            ”72% Viskos, 24% Polyamid, 4% Spandex”
            ”96% Polyester, 4% Elastan”

            Lyxigt – plast!

            Hade varit intressant att veta den exakta andelen av de olika materialen i kollektionen…

        Viskos är inte ett bättre material. Läs på om det så förstår du.

          Har du själv läst på?
          https://www.naturskyddsforeningen.se/vad-du-kan-gora/gron-guide/materialen-i-vara-klader
          Viskos o Lyocell görs av skog och kan göras med bra processer och miljömärkta. Kan göras
          av bambu, kräver inga bekämpningsmedel eller konstbevattning.
          Gemensamt för alla skogsbaserade fibrer är att inte bidrar till mikroplaster utan bryts ner om de hamnar i naturen.

        Precis, jag kollade på en cashmere scarf, men fandt ingen % på hur mycket cashmere der var i? Stor skilnad på 2 eller 30% liksom… no purchase

      Likadan kostymdräkt kostar 699:- (kavaj) och 399:- (byxa) hos Zara.

      Fina kläder men för dyrt för att kallas budget. Kanske mer en långsiktig investering?

      Väldigt snygg kollektion tycker jag. Mycket som var snyggt, klassiskt, stilrent och tidlöst men kändes ändå modernt. Tycker inte det var så dyrt, inte jättebilligt förstås men de har väl inte sagt något om budget bara om en kollektion för Ellos.

      Tröjan som är dyrare är ju i kashmir vilket är ett dyrt material. En kostym för tretusen tycker jag är okej, visst kan man få billigare på H&M och Zara men det är ju inte samma kvalitet då. En ullkappa för tvåtusen tycker jag inte är så dyrt, och finlinne/festtopp för 499 är okej pris tycker jag. Designplagg kostar ju alltid lite mer så jämfört med det så var ju detta en snällare prisklass. Tycker de lyckats bra.

        Oväntad åsikt Stollis

          Du c tål inte att man rättar och ger fakta och beröm. Då hugger du till med stollis. Fjantigt.

            Men kan du fatta nån gång att alla som stör sig på dig inte är C?

              Och alla som inte håller med C är inte stollis.

              Nej, det går inte om man har två ärtor till hjärnceller som hon.

                Oj nu tog du nog i, använde du upp dina två? 🙂

          Stollis hade aldrig lyckats hålla sig från ”sjukt!” minst en gång per mening. Trist svar till någon som svarar sakligt och konkret om priser vs material.

            Hur kan man uttala sig om kvaliteten när det inte ens står vilket material plaggen är gjorda av?

            Stollis har många skriv-tics, alla dyker inte upp i alla kommentarer men man märker direkt när det är hen. Det är Stollis här ovan. Är man ff inte övertygad så vet man definitivt när hon sedan anklagar svarskommentatorn med att vara Camilla ?

              Sista gången jag kommenterar här. Att bli kallad för stollis och annat vad det är… alltså det är så sjukt, skrämmande med det som försigår här. Ett obehagligt sorgligt fenomen. Fy fan. Äckligt är det!!

                Du verkar vara i obalans.

                Skönt att du tog ditt förnuft till fånga och lämnar denna blogg.

                Vad då överdriva, sjuka fan ???

                Sjukt igen ??

        Nu blir väll jag också kallad för Stollis, men jag tyckte att kollektionen var riktigt snygg. Vad jag dock tycker är synd är att man inte får se några modeller i de största storlekarna, det skulle vara intressant för mig. Och i den kvalitén och med tanke på designföretaget bakom det så är ju priserna snällare precis som det stod på Isabellas sida

      Inte snyggt och löjligt dyrt. Går bort!

        Så fort någon skrev positivt så kom ett antal arga kommentarer.. emot och dyrt, inte snyggt, går bort och Bella är så fel och så dålig haha allstå samma tugg och samma gamla dravel och samma mönster. Så komiskt att se, fast samtidigt sorgligt och tragiskt. Tror en och samma person skriver många kommentarer också så det ska se ut som att Bella är så ogillad, vissa kan ju tydligen gilla sina egna kommnetarer flera ggr också.

          [Borttagen kommentar]

          ???

      [Borttagen kommentar]

        Sök hjälp!

        Har du inte lämnat än?

          Det gör hon aldrig

      Instämmer, fina saker men skulle aldrig köpa något av IL / samarbete som hon gjort.

      ”Isabella Löwengrip är bloggaren, entreprenören och författaren som 2018 utsågs till Näringslivets mäktigaste kvinna. Med sitt driv har hon fascinerat oss sedan hon startade sin blogg, bara 14 år gammal. Idag kan hennes blogg läsas på fyra språk, har 1.5 miljoner följare världen över och är Nordens största digitala plattform.”

      Samma gamla dravel och lögner på Ellos sida.

        Fast lögner är det väl inte för det kan ju finnas folk som har fascinerats av henne, och hon utsågs ju till det 2018. Bloggen kan däremot inte läsas på fyra språk i dag men den fanns på fyra språk tidigare och troligtvis då den texten skrevs. Den har tidigare varit Nordens största blogg, även om den kanske inte är störst just nu så är den en av de största i alla fall.

          Ok Stollis, whatever you say Stollis

            Men ärligt! Jag blir riktigt förbannad av de här nedsättande härskarteknikerna. SLUTA ge människor öknamn, lär dig diskutera på nätet utan att mobbas!

          Anonym 17:13 – Vad som uppfattas som en lögn ligger i betraktarens ögon. Vad Ellos eller någon annan partner lägger upp om IL är dock deras ansvar även om det är en text som tillhandahålls av IL själv eller hennes stab. Personligen skulle jag aldrig lägga upp en text om 3e person eller företag, i detta fall IL utan att faktagranska.
          Jo en sak till, när man lägger upp texter är det på sin plats att kontrollera att texten är konsekvent, dvs att det står samma sak oberoende av var texten ligger uppe. På hennes linkedin är bloggen översatt på tre språk i din text ovan till fyra.
          Och nej jag har inte för mycket tid över att sitta och googla info. Har bra minne och sinne för detaljer och tack vare tabloidpressen är det svårt att undvika information om IL.
          Utifrån ett rent affärsmässigt perspektiv är det aldrig bra att inte ha stringens i sin kommunikation, lämna motstridiga uppgifter och framställa önskningar och ambitioner som genomförda handlingar.

          När detta lades upp i samband med nya kollektionen så borde man väl ha kollat att det som står är up-to-date? Vill man absolut inte släppa ”Nordens största” får man åtminstone byta ”är” med ”var” plus vilket år.

    För dyrt!

      Och skitfult!

    Ska jag betala de priserna handlar jag hellre hos tex Filippa K ?

      Håller med! Jag handlar hellre hos etablerade märken i samma prisläge såsom Filippa K, Ralp Lauren etc för det priset. Det är ju trots allt Ellos hur son helst och jag tror knappast kvalitén står sig på FK tex.
      Sen skulle jag aldrig köpa något med Blondis namn på eller inblandat i, men det är en annan femma.

        Fattar inte vad det gnälls på här?! Bra kvalitet kostar och jämfört med många andra märken är det inte dyrare. Detta är ju ett samarbete med ett stort, etablerat märke. Märket heter Stylein!

          Problemet är ju att vi inte får veta vad den där kvaliten består av. Om ett plagg beskrivs som ”kashmirblandning” vill vi veta hur många procent det gäller.

          Och märket Stylein är inte direkt berömda för sina lyxiga material.
          På deras egen hemsida kan man se att en ”alpaca-tröja” innehåller 42% nylon, ett par byxor 72% Rayon 24% Nylon 4% Spandex , ett annat par i 100% Polyester, ”ullbyxorna” har 55% Polyester och så vidare… Klänningarna verkar vara uteslutande i polyester, någon enstaka i viskos.

            För att inte nämna hur sömnaden har sett ut på ett antal klänningar Bellis visat sig i, en 13-åring hade kunnat få ihop snyggare fåll på syslöjden.

      Exakt min tanke, det var inte direkt någon budgetkollektion och unik är den inte heller, så varför inte handla någonstans där pengarna inte går till IL.

        Samm här! Tycker personligen det finns en konst i att göra vardagsplagg utan att de ser billiga och tråkiga ut, Filippa K har verkligen nailat den balansen. Tycker inte den här kollektionen har det alls. Det är liksom bara platt utan det där lilla extra som behövs i kvalitet och utförande för att det ska vara ”vardag” utan ”tråkigt”.

      Precis.

      Nej inget för mej. Handlar heller på kappahl tex

        Exakt min tanken kika in PÅ kappahl så hittar ni samma kläder för en tredjedel av priset.

          Jag handlar ofta å KappAhl men allvarligt, ni måste väll se skillnaden på hantverket i de olika märkena ?

        Trodde faktiskt ingen handlade på KappAhl längre. I alla fall inte någon under 50.

          KappAhl har superbra jeans! ?‍♀️ Jag är 35 för övrigt.

          Jag är 25, jag köpte en toksnygg rosa kappa där! ??

          Har man bra smak så!

          25 och handlar där ?

      Håller med! Jättefina kläder, men kan köpa en tröja på Soft Goat för samma peng. Tråkigt att betala extra enbart för hennes namn.

        Håller med. Man vill dessutom kunna prova kläderna när de ändå kostar så mycket. Skulle inte få för mig att klicka hem något från Ralph Lauren tex utan att först ha provat plagget.

          Det är ju därför du alltid har 30 dagars öppet köp.

            Jo det förstår jag men skulle ändå aldrig få för mig att klicka hem ett dyrt plagg som jag aldrig sett eller känt på irl. Dessutom har jag ett miljötänk och undviker returer som inte går att göras i fysiska butiker.

    Nä fy!

      Nä vilken sopa ?

    Det ser ut att vara helt rimliga plagg i en stil som inte är helt ovanlig att man har på jobbet. Men det hänger liknande plagg i varje klädkedja just nu så det känns som det hänger lite på att potentiella köpare gillar Isabella och köper just hennes kollektion.

    Inga kläder jag faller för ( det har inget med Isabella att göra). Jag skulle aldrig lägga så mycket pengar på så ”enkla” kläder. Och absolut inte för att en ”kändis” varit med i skapelseprocessen.

      Klart det har, även om du inte vet om.

    Jag är också ett stort fan av tidlösa plagg, jag bryter ibland av med något mönster eller färg. Men de här kläderna… Jag hittade en svart kappa jag kan tänka mig använda. Resterande färger, längder och cuts (tänker då kjolar och klänningar) känns inte alls elegant. Resterande kläder kan man ju hitta i vilken butik som helst.

    Jag tänker även att personen som vill och kan betala över 3000kr för en kappa väljer ett märke eller någon mer etablerad. Men ändå, roligt och cred att få ”ta fram” en egen kollektion!

      Håller med om längderna, tyvärr, för tycker kläderna överlag är fina. Men den där kjolen i lila och beige – jättesnygg verkligen och kul detalj med den lilla tvärsydda delen, men… skulle aldrig kunna ha den för det är ca 2% av befolkningen som passar i just den där både för långa och för korta längden.

        Hahaha, kjolarna är det enda jag skulle kunna ha i den kollektionen! Snedskurna och fellånga är helt och hållet min grej. Men inte för det priset eller materialet. Det ser ut som det kommer smita åt runt benen när man går så man måste dra fram tyget hela tiden.

      Men alltså hon tog ju fram jättemycket kläder under classified-märket också. Hon stod som som designer där också väl? Men då vill jag missas att det var mer marin-tema och mycket ribbstickat..

    Är jag blind eller finns det ingen info om material förutom det som finns inbakat i beskrivningen av vissa plagg?

    ”Bland annat merinoull och kashmir”. Jaha? Hur mycket merinoull och kashmir? Vad består det av mer?

      Tänkte på samma, jättekonstigt och fult!

      Precis vad jag reagerade på, helt omodernt. Gick in och kollade på Filippa K, total transparens om material och om var, to m vilken fabrik plagget producerats i. Fanns en superfin ullklänning, mulesing-freetillverkad i Portugal för 2400:-. Varför skulle man betala i princip lika mycket för Kinaskit från Ellos? Fanns byxor för i proncip samma pris som Styleins, men tillverkade i Europa.
      Så märkligt tänkt av Ellos.

        Och så feltänkt av Ellos.
        Filippa K behöver inte dölja sin innehållsförteckning eftersom deras kläder har bra kvalitet.

      Jag såg det igår och tyckte det var väldigt fult och konstigt när alla andra kläder på hemsidan har info om material. Skickade ett mail till Ellos och frågade varför, får se om dom svarar.

      Tänkte på samma sak! Kan ju lika gärna vara 1% merino, 1% kashmir och 98% Polyester.

      100% Nej

      Enligt EU-regler måste information om material (och procent) ges för kläder.

        På plaggen ja. Gäller det även i texten på en webbshop?

          Kunden ska kunna få information som är väsentlig vid köpetillfället, dvs det gäller absolut köp på webben. Bara att anmäla på Konsumentverket. Konstigt att ett företag som Ellos kunnat missa detta?!

          Det borde det väl göra eftersom du inte kan kolla på lappen på kläderna innan köp i en webbshop.

      Betyder kanske att det är äcklig polyester eller någon annan plast. Så fult gjort!

        Absolut! Dessutom till överpriser!
        Gillar inte tendensen när man behandlar konsumenter som idioter. Fult gjort av Bella och Co! ?

      Tänkte exakt likadant!! Jag vill veta vad det är för material jag köper. Sjukt konstiga formuleringar. Andra kläder på Ellos har faktiskt en riktig förteckning i procent vad det är för material, iaf de jag tittat på. Känns mest som en maskning för att dölja dyra plagg av billig polyester…

    Finns en del plagg jag tycker är fina men kapporna till exempel, kan de endast knytas med ett skärp? Känns inte särskilt praktiskt mot väder och vind. Mycket som ser trevligt ut på galgen men inte lika snyggt/praktiskt i verkligheten.
    Plaggen i blankt material ser ut som underkläder, har aldrig förstått mig på hennes förkärlek att gå ut i plagg som ser ut som underkjolar och nattlinnen.

      Du ska ju bara ha kappan över axlarna a la Bella style, vem behöver knappar då? ?

        Ser såååå löjligt ut med detta hängande på axlarna. Som en gammal business pose från 80-talet.
        #Skämskudde

    Jag kan tänka mig betala det priset. Basplagg är min go-to stil och plaggen som är dyrare har mer arbete bakom sig, med allt från tillverkning, material, arbetskraft passform mm. De tar ett steg i från fast fashion och det gillar jag för plaggen som är billiga är på bekostnad av någon annan som tillverkar dem. Nu har jag inte kollat detta med just det här märket hur det tillverkas och vart i världen men generellt svara: JA jag betalar gärna mer och har färre plagg i garderoben än billiga kläder i mängder som bidrar (mer) till allt ont på den här planeten.

      I Bellas fall är det högre priset ingen garanti för etiska tillverkningsvillkor eller material av hög kvalitet. Hermine Hold är ju billigt Kinakrafs till överpriser.

      Ja, det har du helt rätt i – men det här görs i Kina så kvaliteten är därefter och priset är inte motiverat.

        Vet vi det? ? Hur plaggen görs? Isåfall är det ju katastrof ?

        Att det görs i Kina säger inte så mycket… Bla har Mulberry nästan all produktion i Kina idag. Gucci har väl också det och sedan har de något produktionssteg i Italien (med slavarbetare från Kina) för att kunna säga ”made in italy”. Antagligen mer regel än undantag bland märkesvaror…

        Hur vet du att detta görs i Kina?? Är det något du vet eller hittar på och vill sprida för att smutskasta? Sen är det inte alltid dålig kvaitet för att något görs i Kina, kan göras bra och i bra kvalitet även där. Men är inte säker på att detta tillvekas i Kina, tror det är uppsytt i Sverige men vet ej säkert. Det är ju ingen masstillverkning i alla fall.

        Jag håller med 09:14 bättre köpa kvalitet och ett fåtal plagg som funkar tillsammans i olika kombinationer. Några få av dessa plagg och man har en full garderob kändes det som.

        Plus också för att det finns i större storlekar och de hade modeller i olika size som visade plaggen, tumme upp för det.

          Ah, det är tack vare Ellos. Inte Isabella.

          ”det är ingen masstillverkning i alla fall” ok. Menar du att det sitter en person och handsyr de här plaggen när en beställning kommer in?
          ’Anita.. Göööran! Var är ni? Vi har fått in en beställning på en medium kappa. Skynda er nu.’ Så eller?
          Ja då är det ju rätt motiverade priser.
          men…

      Men kan du tänka dig köpa dessa kläder? Med ingen info om materialet?

        Det står info om material på Ellos hemsida, iaf de plaggen jag tittade på.

          Ja, det står info, men den info som står är intetsägande.

          Info om plagget när det endast står typ ullpolo???

          Det kan betyda exakt vad som helst! 95% akryl och 5% ull tex. Vilket är superdålig kvalité och inget jag ens skulle vilja ha på mig om jag fick betalt.

      Hur kan man vara så naiv att man tror att bara för att ett plagg är dyrt så betyder det att arbetarna har bra förhållanden, plagget är i bra hållbart material osv? Ser det rätt ofta när man pratat dyra vs billiga plagg. Gräver man lite i det så märker man snabbt på även dyrare plagg att de ofta är ”made in banglades” eller liknande land, samt gjort i polyester eller annat ”kasst” material. Detta gäller även märken som Filippa K.

    Sinnessjuka priser med noll förankring i verkligheten. Tror vi ser plaggen på 70% rea efter jul.

      Till och med före jul kanske!

    Otroligt ”spännande”.
    Sånt här lägger man alltså dagens resurser på, mer dussinplagg som ingen behöver eg. Suck.

    Det är en riktig Bella garderob men i ett ”snällare prisläge”

    ?

    Jag köper då inte en polotröja från Ellos för 1300 spänn.. Ellos i min värld är typ som Ullared..

      Ellos egna märke kanske, men ellos har ju en massa dyrare märken också, precis som allt på Ullared/gekås inte är ett och samma märke eller tillverkat för gekås (även om en del saker är det)

        Säljs denna kollektion även utanför Ellos?

      Lombax du har missuppfattat lite.
      Ellos har ett eget märke, Ellos. Sen är Ellos som ett varuhus som säljer massa olika märken.
      Dom har tex Odd Moll, Adidas,Björn Borg, Missoni, mm mm.
      Ellos säljer 100 tals märken.

        Säljs denna kollektion även utanför Ellos?

      Uppvuxen i Borås och när ellos fanns som fysisk butik. Vet att de har bra märken men tvingades man handla på Ellos som barn pga fattiga föräldrar, ja då känns det ungefär som Gekås.

    vissa av plaggen i inlägget är ju inte isabellas…?

      Nä, precis.

      Nä precis. 6 plagg i inlägget är Stylein AW19.

    Det är ju såklart namnet Isabella Löwengrip som man betalar för. Skulle jag aldrig göra! (Sen var kläderna ingen höjdare heller iofs)

      Fast nej det gär man väl inte, betalar väl inte för hennes namn det är ju plaggen som Stylein designat ihop med IL som man betalar för. Tycker kläderna var fina, klassiska, tidlösa och användbara.

        ? Du är för rolig.

        Eh om inte IL hade varit med och satt sitt namn på produkterna kan jag lova att de kostat max hälften så mycket. Så jo, man betalar för hennes namn.

          Vilken prisklass har Stylein utan Isabellas namn inblandat då?

    Iaf någon som har kläder som passar många i min ålder. Alla andra gör ju kläder för yngre generationer. Lite för barnsligt . Detta gillade jag ändå. Gillar färgerna också. Inte massa skrikrosa osv.

      Vilka affärer besöker du? Tänker att man får väl besöka butiker efter ålder?

        Jag menade enbart mellan influencers som gjort klädkollektioner. Detta (av alla) tycker jag passar mig bäst. Tycker många influencers annars bara fokuserat på yngre åldersgrupp (även yngre än de själva) när de släppt en ny kollektion eller samarbetat fram en med ett företag.

    Hiskeliga kläder och färger, vem passar i dessa trasor?
    Gå in på en secondhandbutik så hittar du originalet till en bråkdel av priset om du nu gillar dom, en kemtvätt på kapporna så har du hjälpt miljön mångfalt.

    Jag tror att Ellos vet vad de gör. De måste ju ha följt upp hur väl försäljningen gick på plagg som IL visade upp förra året och sett om hon hade kraft att sälja in en hel kollektion. Kan tänka mig att de ändå hade tänkt göra en kollektion i den här stilen för den ligger i tiden. Nu klistra de hennes namn på och räknar med att det lönar sig.

      +1, vissa av plaggen är ju redan slut i XS-L. Tummen upp för att de har gjort alla plagg i strl XS-XXXL – varför lyfts inte det fram i inlägget?

        Det gör väl Ellos alla kläder men det är svinbra att det finns i så många storlekar! ?? Tror dock det är Ellos koncept och inget IL eller Stylein har önskat.

          Aha! Fan vad bra, hade ingen aning. Har nog aldrig handlat på Ellos. Tack för info!

          Nej, deras största storlek är 50-52 vilket är XXL.
          Vill man ha större storlekar hänvisas man till plus-sortimentet som är väldigt mycket tristare. Precis som vanligt.

          Inte alla Ellos kläder väl? Kanske av deras eget märke, men de säljer ju massor av märken som inte har plus sizes. Odd Molly, tex.

            Fast Odd Molly köper Ellos bara in medan detta är väl framtagen i samarbete med eller på beställning av Ellos?

          Fast det här är inte Ellos kläder.

            Jodå

        Well, hur många tror du det fanns från början? Klassiker för att hävda succé och ”slutsålt”.

      Fast är en sak att Isabella visar upp dyrare märken åt dem och att hon sätter sitt namn på dyra kläder som dom själva tagit fram. Ingen garanti att detta kommer gå bra

        Har,agedon coh S: Alltså, detta med är att det är slut i xs-l – verkar det troligt? Har hela Sveriges kader av unga kvinnor som vill ha tidlösa kläder kastat sig in på Ellos och tokköpt sedan i förrgår? Det kan väl ingen tro på. Marknadsföring är vad det är, sitter liksom ingen journalistmaffia och checkar upp när plaggen i xs – l kommer in igen. För det gör de, då heter det ”fyllt på lagren för det varit en sådan succé”
        Intresserade kan läsa ekonomisidor och ta sig enkoll på hur det går för Ellos. Det här luktar desperation.

          Det är inget ovanligt att plagg på Ellos säljer slut fort när en bloggare visat upp dem. Så inte alls omöjligt att vissa plagg sålde slut fort, det görs nog inte i tusentals heller utan ett fåtal plagg till att börja med. Och många var nog sugna på den snygga kostymen t ex som Bella visat upp, den är verkligen supersnygg och Bella superfin i den. Kan tänka mig att den gått åt fort i vissa storlekar.

            Men ärligt, tror du på riktigt att Ellos lägger order på ett fåtal? Att det här är exklusivt? Att fabriken sen får i uppdrag att sy upp nya i storlekarna föra tt det tagit slut på Ellos? Vet du nåt över huvud taget om logistik i detaljhandeln?

          Nja, vad det gäller ELLOS ekonomi är det nog ingen fara med i dagsläget. De blev nyligen uppköpta av ett belgiskt modebolag för över 2 miljarder, det dubbla mot vad ELLOS omsätter.

          https://www.gp.se/ekonomi/ellos-ska-växa-i-europa-med-ny-ägare-1.16024095

      Vad koStade de plaggen?

        Scrolla upp och kolla på bilderna latmask.

          ?

    Tycker kläderna är snygga.
    MEN! Jag skulle a-l-d-r-i-g supporta Isabellas galna värld med en enda krona, oavsett om det är cremer, kläder eller blogg-klick.

      Hennes silvermask för håret är sinnessjukt bra. Samma sak med hennes facecream med retinol, så skit att det är hennes namn och köp en riktigt bra produkt

        Ja håller med, och deon, torrschampoot och andra hår och ansiktsprodukter jag använt som är superbra. Varför inte supporta svenska företag, det är väl bra att göra det. Är kul att se svenska märken på hyllor i butiker utomlands dessutom. Men iaf är det bra att vi här köper svenskt och svensktillverkat, och löwengrip är dessutom bra produkter.

          Fast Löwengrip själv vill ju inte ha mer med Sverige att göra…

            Personen Löwengrip vill inte ha med svensk media att göra nå mer. Företaget löwengrip kommer fortfarande vara etablerat i Sverige och IL kommer ju bo här.

        Silvermask, facecream, retinol…
        Alltså på riktigt. Varför gör ni på de här dumheterna? Ni behöver inget av det där, det gör inte era liv bättre, ni blir bara av med pengar till mindre summa personer. Använd era pengar till att förkovra er person istället för nyllet.
        Nyllet blir ändå inte bättre av såna här saker.
        Eller skicka pengar till mig istället så kan ni få lappar, röstmeddelanden etc om hur fin/snygg osv du är idag.
        Jösses, ursäkta ranten men vafan..

    Tantiga plagg som ser väldigt alldagliga ut. Till alltför högt pris. Nej, tack!

    Fina kläder, gillade många av basplaggen men till det priset? Absolut inte! Inte direkt budget i mina ögon

    Nja, det finns snyggare ”jobb-kläder” från andra märken som faller mig bättre i smaken än detta.

    Jag tyckte det var lite roligt när IL gick ut på sin Instagram och berätta att vissa kläder var helt slutsålda efter 20 min… sanningen var att en storlek i ett visst klädesplagg var slutsålt efter 20 min. En viss skillnad.

      Och sen är frågan, hur många ex av plagget fanns det? 1st? 5 st? Tror knappast Bellis kappor á 1000 ex har sålt slut.

        Hade det funnits 1 st eller 5 st av varje plagg hade priset varit betydligt högre. Jisses.

          Det är ju en rätt välkänd taktik när folk släpper kollektioner, att släppa en väldigt begränsad första upplaga som ”säljer slut” på rekordtid för att skapa en hype kring märket och produkterna. Sen släpper man en andra upplaga och då känner folk att de måste köpa den här gången för att inte bli utan igen.

            Jobbar du inom retail eller är det bara spekulationer?

              Måste man jobba inom retail för att veta detta? Räcker väl med att följa valfri influencers blogg. Jag jobbar med analys på bank och är inte ett dugg intresserad av sånt här, ändå visste jag det, SMART JAG ÄR VA?!

                Moget och trevligt svar på en genuin fråga. Tänker att det kan finnas ett inköps- och lagerhållningsperspektiv att ta hänsyn till. Att man vill se hur det går innan man tar en ”risk”. Men vad vet jag.

                  Frågan må vara genuin, men otroligt drygt ställd.

                    Otroligt dryg, verkligen?

                      Nä. Mer extremt dryg.

                  Tar väl flera veckor till månader om man garderar sig och först tillverkar nya när man har sålt slut.

      Jag ville ha en sådan här men hann inte 🙁
      https://www.ellos.se/-/-/1565475-03

    Vad jag inte förstår är hur man kan välja att göra ett designsamarbete med någon som har noll koll på mode och som behöver en stylist för att veta man ska ha på sig. Det går inte ihop i mina ögon

      Haha. spot on!
      Dessutom är Bella i total ofas med samtiden.

    Camilla, jag får mail när någon svarar på mina kommentarer trots att jag inte klickat i rutan om att jag vill ha det. Är det fler som får det och något du kan se över? Lite irriterande nämligen. ?

    Fanns en del plagg jag kunnat tänka mig, men priserna är fantasisummor för min del när det kommer till kläder. Men som någon annan skrev, tummen upp för det stora storleksspannet ?

      Storlekspannet är något Ellos har erbjudit länge, de skall ha credd, inte Isabella!

        Det är de enda positiva, att de erbjuds i många storlekar.

        Jag vet att Ellos erbjuder många storlekar, men inte alltid väl? De har ju en del ”märkeskläder” och dom finns ju inte alltid i stora storlekar, så jag tycker inte det är helt självklart att just denna kollektion skulle finnas ända upp till 3xl, så tummen upp till både Ellos och Stylein tycker jag ?

          Skillnad på märken Ellos bara köper in och på det som har gjorts just för Ellos

        Jo, men inte på allt väl? Dom säljer ju ”märkeskläder” som inte har så stort storleksspann, så jag tycker inte att det är självklart att denna kollektion skulle gå ända till 3xl ”bara” för att den säljs på Ellos, men absolut credd till dem för att de är väldigt inkluderande när det gäller storlekar ?

    Fula, tantiga plagg med dålig passform. Varför handla detta från Ellos/Bella när man kan handla betydligt snyggare kläder från Filippa K.
    Och varför mörkar Ellos vad de är för material? Antagligen för dåligt material till på tok för höga priser! ?

    Kläderna är fina men dyra påminner lite om HH prissättning.

    Personligen inget för mig då jag tycker att kläderna är stela och utan personlighet, samt att priserna är för höga. De känns väldigt ”isabelliga” dock, vilket ju är roligt när det är hon själv som varit med och designat 🙂

    För dyyyrt! Då köper jag hellre från ett ”riktigt” märke …

    Snygga kläder, sådana jag själv använder varje dag till jobb. Men köper hellre identiska kläder från Mango för ett lägre pris men med bra kvalitet då jag vet vad jag får därifrån.

    Ellos har ju ofta samarbeten, men kvaliten på de kläderna är ju bara snäppet över deras egna. Skulle inte betala så mycket för kläder som ändå är från ellos.
    Möjligen när de hamnar på outleten och det är 60%

    En jacka för 3999 känns väldigt långt ifrån budget ?

      Tänk vilka fina kappor i bra kvalitet mannkan köpa istället och dessutom från riktiga märken.

      Eller hur ???

    Kvaliteten är a & o för priset.

    Kan du ha en polo i 10 år, pga kvaliteten håller, inte blir noppig, tappar färg och form så betalar jag gärna 12-1500 kr.

    Basplagg, ja visst men herre gud så ebarmeligt tråkiga och gråa. Inget som sticker ut och bekräftar vem bäraren är.

    Tycker inte priserna sticker ut så väldigt mycket.

    Men skulle inte köpa något. Alldeles för tråkiga och intetsägande.

    //Moa

    Vem är målgruppen – Vi som är runt 30-45? Vi som har en ekonomi för inköp i den prisklassen. Varför skulle vi köpa något som har dragnamn Isabella L – som för oss har noll kredd – som jag iallafall tror är en nobody för för vår målgrupp ( tror att ”vi” anser henne som en bloggerska som kränger saker utan substans , kvalité, leker rik , vill va någon hon inte är – vi impas inte av henne av så många skäl – vi vill inte ha hennes liv- vi är gamla nog att se igenom henne )

    Jag förstår ifall hennes följare / Fans tycker att det är fint – precis som de tyckte hennes hårsnoddar … men de sålde inte pga av priset .. och med tanke på hur kläderna Stylein gjort till Bella tidigare – Hur EXTREMT illa de suttit på henne så skulle jag aldrig köpa ett plagg från Stylein med Isabellas namn , de material de valt för kjolar och klänningar som hon visat upp/bär är alltid skrynkliga , drar i sömmar så fula veck syns , FÖR SMÅ framförallt ..Så Nej tack! Skulle säga att det Stylein visar upp Andas noll kvalité för det priset.
    Kan säga med inside info – detta blir nog Ellos sista samarbeta m Bella … Det är en väldigt liten klick på Ellos som är impade av Bella … De flesta där tycker hon är ett skämt.

      Håller verkligen med om Bellas tidigare samarbete med Stylein.
      Snacka om att de plaggen haft en magnifikt dålig passform!
      De bara lyste hemsytt i polyester. Dessutom var sömmar trasiga, kläderna för små över bysten, skrynkligt och gav ett billigt amatörmässigt intryck. Helt obegripligt att hon tog på dig dessa plagg! Kan hon inte tänka själv, eller vad är det för fel?!?

        Ja precis .Jag antar att de här grejerna inte är så tjusiga när de kommer hem i en plastpåse. Sånt här skitmaterial brukar det vara svårt att bli av med vikvecken på samt att jag gissar att sömnadsarbetet är kasst. Billigt skräp som prissatts som ”riktiga”märkeskläder

          Exakt!
          Kolla in de beige byxorna på Ellos hemsida och titta på sömmarna i skrevet. Det drar och skrynklar. ?

            Ja! Högerbenet!

              Så pinsamt! Inte ens på reklambilderna kan de få plaggen att se åtminstone lite classy ut! ?

      Vilken sten lever du under? Tjejer i ålder 15-25 är otroligt köpstarka, dels pga föräldrar, dels pga hets om konsumtion i samhället dit alla deras pengar går.

        Hur många i den åldern klär sig så? Vet du vad målgrupp betyder?

        De flesta 15-25 åringar jag träffar köper inte tantkläder. Oavsett prisnivå…

      Heter du inte Carina idag 10:19?

        Vilken obehaglig kommentar!

        Nä – vem är Carin ?
        Måste säga att jag har noll koll på namn som är inne och skriver här om Bella … Jag är någon som är målgrupp om man ser på kollektionens design och pristak , geografisk placering , inkomst, livsstil etc men inte målgrupp som är fan/följare av Bella – är för gammal (43) och av andra skäl. Där tycker jag att de inte lyckats .
        Arbetar inom modebranschen sedan 15 år tillbaka med eget företag i Skandinavien och Europa med egna och andras varumärken.
        Jag tänker målgrupp , slutkonsument , sälj , kvalité, varumärkesbyggande , stark/svag produkt, ansiktet utåt , varumärkets rykte etc när jag arbetar. Min åsikt är den ovan jag skrev. Har svårt att tro att priserna reflekterar kvalitén eller dragplåstret Bella. Och jag tror inte att köpstarka unga lägger sina pengar isåfall på Ellos / Stylein / Bella – så nej – jag lever inte under en sten 😉 Jag säljer själv till just samma målgrupp, så jag vet var de lägger sina pengar och på vad när det kommer till kläder . Den gruppen är oerhört kräsen och driver modet/ trenderna mer än varumärkena själva . Vi skapar åt dem inte tvärt om . Eller alla försöker iallafall – några lyckas , andra faller helt .
        Den klicken av unga som köper en sån här kollektion pga av Bella är väldigt liten. Att den är slutsåld beror bara på att den producerats i små mängder och inget annat Företaget skapar en efterfråga som egentligen inte finns hos slutkonsumenten . Tex så kan en sådan ordern se ut så här och finns i lager, en kappa tex : 2 XS 3 S 3 M 2 L 1 XL i svart , sen är ordern lite annorlunda ut i brunt eller i grått beroende på vilken färg / st man vet säljer bäst eller vilka kunder man har. Det här var bara ett exempel , Har ingen aning om hur Ellos beställer från Stylein men tror inte att det är jätte ordrar .

          Tack för intressant kommentar! 🙂

    Jag tycker kläderna är fina och passar till kontorklädsel. Priserna är inom ramen för det jag betalar för mina kläder i arbetet.

    Däremot hänger det helt på kvalitét om jag skulle köpa de kläder eller inte. Är kvalitén som H&M så är det absolut inte värt de extra pengarna.

      agree. Har inga problem med priserna, FÖRUTSATT att det är okej material. Att jämföra priser med H&M blir liksom aldrig en rättvis bild av prissättning av kläder.

        Men detta är väl likn kvalité som hm skulle bjuda på? Ser inte varför denna kollektion skulle vara bättre material, bättre uppsytt mm. Jag ser bara att de försökt göra det hela exklusivt genom att dra upp priset

          Precis, ni säger inte emot varandra.

          OM det är liknande kvalitét som H&M, vilket vi inte vet något om i dagsläget, så är det ju orimligt höga priser för att försöka göra det mer exklusivt.

          Och då är vi inte intresserade av kollektionen.

    Fula kläder för förtida tanter, med dold innehållsförteckning eftersom de är överprissatta i förhållande till kvalitet.

    Jag tyckte att de var helt ok men dyrare än väntat, vilken är målgruppen egentligen? Jag vill dessutom alltid veta materialet i kläderna jag köper vilket man brukar kunna få reda på hos Ellos. Nu fanns ingen sådan information, känns som om de vill mörka att det mest är polyester eller nåt… Jag har mailat Ellos och frågat, får se vad de svarar!

    Den svarta tröjan för 1299:-
    Vad är det för passform och modell? Ser ut som något man i hysterisk morgonstress plockat direkt ur tvättkorgen och gått till jobbet med. ?

    Trist för modellen/modellerna att visa upp sig i dessa trista plagg…..
    Skurningen på blazern samt kavajen är bara så fel.

      Skurningen?

        Ska så klart vara skärningen.

    Nu finns material listat på några plagg. Det är som spekulerats polyestersatin, och då verkar 2500 för en polyklänning från ett icke-prestigemärke lite väl saftigt. Men gissningsvis produceras kollektionen i små upplagor vilket gör att tillverkningskostnad per plagg blir högre, än jämfört med HM tex. Vilket i så fall också förklarar att några storlekar redan är slutsålda.

      Haha, visste att de var skit till för höga priser. Som vanligt med andra ord när det handlar om Bellas produkter.

      Har anmält detta till Konsumentverket. Riktigt dåligt att inte ange material från början.

        Bra!!!

        Jag såg material från början på de plagg jag tittade på, kanske något plagg de missat på då bara. Otroligt vad ni alltid ska försöka sätta dit Bella och förstöra och ge krångel till alla hennes samarbetspartners för att sänka Bella. Skrämmande.

          Skrämmande? De är snarare du som är det, liksom hjärntvättad i Bellas lilla värld.

          Stackars.

          Av tio plagg jag tittade på i morse saknade åtta material. Men gissningsvis håller de på och fixar det nu. Det är därför du ser fler än de som skrev först om detta.

          Jag såg inte det. Jag bryr mig inte nämnvärt om Isabella, och även om jag hade gjort det anser jag självklart inte att felet ligger hos henne. Det är återförsäljaren som ska ange vad produkten är gjord av, det är mycket tveksamt om Isabella hade haft någon möjlighet att påverka detta. Vad jag tycker om henne som person är därför helt irrelevant. Däremot avskyr jag verkligen Ellos. De samarbetar ofta med influensers och erbjuder generösa rabattkoder som ska gälla ”alla” varor. Villkoren för rabattkoden kommer sedan först när man skriver in den i sin varukorg, där det alltid är ett flertal populära och vanliga varumärken som är exkluderade. DET är däremot relevant, och har haft stor inverkan på min vilja att anmäla detta till konsumentverket. Jag anser att alla företag har ett stort ansvar att följa de regler som gäller för bland annat marknadsföring. I min anmälan förekom inte Isabellas namn mer än där jag förklarade vilka varor jag avsåg (det vill säga själva kollektionen). Att sälja varor till ett väldigt högt pris utan att ange vad varan är gjord av mer än ”bland annat…” anser jag KAN vara väldigt missvisande och missledande för konsumenten.

          Dessutom tycker jag det är värt att nämna att varan som jag först läste om var ”Tröja Stockholm” där det stod att den var tillverkad av ”bland annat merinoull och kashmir”. Nu har de lagt in detaljerat vad tröjan är tillverkad av vilket nämligen är ”59% Polyamid, 23% Viskos, 10% Ull, 5% Kashmir, 3% Elastan”. Detta har MYCKET stor påverkan på min benägenhet att vilja köpa varan. En ull- och kashmirtröja är jag benägen att betala mycket mer för än en tröja med 59% polymid.

            Fler än tre olika fibrer är ett big no no för mig. Sånna plagg noppar sig i påsen på väg hem.

    De beige byxorna?!?
    Tittade på Ellos hemsida och där ser man vilken usel kvalitet det är. Sömmen i skrevet är bubblig och drar konstigt. Och färgen ? samma som plåster.
    Dessutom nästan 1300:- för en polyester (plast) byxa? Verkligen?!?

    OT det var några som spekulerade i att ES inte var inblandad i ILs stiftelse, men ES sitter bredvid henne i hennes senaste story om
    stiftelsen 🙂

      [Borttagen kommentar]

        Men skärp dig. Det där var onödigt och respektlöst skrivet!

          Nä.

          Det är ju sant! Bella har noll intresse för honom om han vore pank.

            Det vet du ingenting om, du har noll koll på deras relatio.Oavsett är det respektlöst att skriva så. Jag gillar inte heller Bella speciellt mycket, men man får ändå tänka på hur man uttrycker sig. Det där var bara nervärderande.

              Möjligen, men Bella är ingen duvunge direkt och hon drarcsig inte själv för att sänka folk (Hajen).

                Spelar ingen roll. Du beter dig illa när du uttrycker dig nervärderande oavsett. Det var dessutom inte Bella som sänkte Hajen, han får själv ta ansvar för det han gjorde och ljög om.

                  Javisst, fröken Bellapolis! Är du alltid lika förnumstig?

                  Bella drog sig inte för att slänga lite tändvätska på elden om man säger så. Hon har en agenda med allt och är riktigt läskig i mitt tycke. Anledningen till att hon gillar ES tycker jag är ganska självklar. Det är för sjutton Isabella Löwengrip vi talar om, sluta spela dum (eller så är du det på riktigt, who knows).

                    Spot on! ?? Och helt sant!

                    [Borttagen kommentar]

                Det är dessutom inte bara Bella du sitter och skriver nervärderande om, det var hennes nya partner du skrev om.

                  Vilken partner? Är de inte affärskollegor?

        Så sant som det var sagt. Hon hade aldrig varit med honom om han vore en typ lastbilschaffis…

          … och han kanske inte varit med henne om hon vore en kassörska på Ica.

        Snälla, har inget intresse för Isabella men kan man inte acceptera att Eric är totalt oskyldig i alla IL cases och lämna honom utanför.

        Om jag inte missminner mig så har Cam**la undanbett sugardaddy utpekanden, visa lite respekt för Cam**la och utnyttja inte hennes frånvaro från kommentarsfältet.

          Har jag inte sett att hon gjort iofs sig så njaa det tror jag inte, tror inte hon är så frånvarande heller, men bra ändå att du undanber dessa taskiga utpekanden och kommentarer, de har flödat fritt här även tidigare.

          Igen med dessa helt omotiverade stjärnor? Vad är det frågan om?

            De ska påvisa frånvaron av C på bloggen??? ?

      Jag gissar att ES har affärer ihop med ägaren till kåken de sitter och har middag i. Medlemskap i Djursans country club (så nyrikt tacky, faktiskt) kostar 250 000:- och sedan är årsavgiften 50 000:-.
      Löjligt. De med gamla pengar skrattar åt populasen.

        Ja väldigt tacky. De nyrika brukar hålla till sig med folk av sin egen sort. Lika barn leka bäst and all that 😉

          Och totalt omedvetna om att folk ser ner på dem.

        Känns som ett goals hos Bella nu är uppnått!

    Jag skulle inte betala priset för ovan kläder av 2 anledningar: dålig kvalitet samt inte tillräckligt snygga. Att det står Isabella på hjälper liksom inte.

    Jag tror att Ellos har dessa höga priset för att de ska kunna täcka upp för stora marknadsföringskostnader till Isabella, som hon lyckats sälja in pga sin ”otroliga räckvidd till 1.5 m människor” – borde inte den ökat nu förresten för det har ändå gått ett tag? Borde vara minst 2-3 m följare nu.

    Dvs marginalen för Ellos är densamma som på andra kläder (kanske ngt högre pga lägre volym för kollektionen), men allt över normalpris går direkt till Bella.

    Vissa av plaggen var snygga men lite väl dyra. Jag handlar ofta i den prisklassen men då är det mer välkänd kvalitet eller mer skräddade plagg från små (hållbara) kollektioner och märken. Tveksam till pris vs märke. Varken Ellos eller IL är en kvalitetsstämpel för mig, känns inte som att hållbarhet och miljötänk står högt på deras agenda precis.

    Tror aldrig Bella själv kommer använda plaggen förutom i sina contentplåtningar.

    Hur har det förresten gått för Bellas tidigare anställda som startade ett klädmärke som sålde dyra polyesterpyjamasar?!?
    Vem vill sova i plast liksom?

    Säljs det slut som på samma sätt som när Bianca släpper något?

    Lägger gärna mer pengar på basplagg som jag använder ofta, men då ska de vara bra kvalité också. Just pga att de används ofta så vill jag ju inte köpa kläder som går sönder/tappar formen i tvätten osv, så jag behöver köpa nytt hela tiden?
    Blir nog inget köp för mig. Tycker inte att de material de valt är värt sådär mycket pengar.

    Har ni läst hur de presenterar henne på hemsidan angående kollektionen att hon har 1,5 miljoner läsare u Sverige och annat ljug från hennes skryt. ????

      Usch! Hon är en bedragare som ljuger om sin statistik.

      Nej så stod det inte riktigt iofs, stod inte 1,5 milj läsare u el i Sverige. Hennes plattform är EN av de största iaf och har varit Nordens största tidigare, och bloggen fanns tills nyligen på fyra språk. Den texten har de nog skrivit för längesedan.

      Hon ljuger inte mer än andra, är inte bedragarre mer än andra.

        Pratar du om dig själv nu som en bedragare? ?

          Nej? Jag är ingen bedragare och Bella är inte bedragare mer än andra.

            De är det intrycket du ger nämligen.

      Och av dem är 960 000 från Umeå.

        Inget hon sagt utan det var en felskrivning, och det var väl inte hon själv som skrivit det heller.

          Jo.

    Hur kommer det sig att man lägger ner massa tid och pengar för att ta fram plagg, men väljer att tillverka dem i polyester?
    Tänkte på Daisy Grace, som nu är konkursmässiga, de gjorde också dyra plagg i polyester. De är ju inget kunderna vill köpa i längden.

      Har känt på deras kläder några gånger och kvaliteten har ju verkligen känts grymt dålig

        Ja, eller hur! Men sen går det som det går också.

    Dyrt, kommer inte att handla något.

    känns fel att gynna privatplansfeminismen

    Kul att Bellisen fortsätter att följa sitt excelark.

    1. Snyftinlägg om missad skolstart för Gillis
    2. Lansering hos HM
    3. Snyftinlägg om förlorade pengar i poolbygge
    4. Lansering hos Ellos
    osv…

      Kan ju vara så helt enkelt att det råkade bli så – tror ju inte hon hittade på att de missade skoltiden eller att poolbygget stannat av. Skulle hon inte ha skrivit om det för att det var lansering efter menar du? Vad får och kan hon skriva om och blogga om för att det ska vara okej för er? Jösses alltså hur löjligt det blir ibland med era teorier och leta fel för att skamma och sätta dit…

        Orkar inte lägga ner mer tid till och ta fram fler exempel på Bellas strategier (kanske ett framtida inlägg från Bloggbevakning?).
        Men det är ingen hemlighet alls, hon har själv berättat om detta bl a hos Alex Schulman och Skavlan.
        Så du får nog gnugga bort de blå dunster ur ögonen som Bella tutat i dig och se lite mera kritiskt på verkligheten och sluta vara så naiv.

          [Borttagen kommentar]

            Nu motsäger du dig själv.
            Tror du på allvar att hon skriver saker av en slump?

              Vilken prisklass har Stylein utan Isabellas namn inblandat då?

        Inte mycket ”råkar bli” i Bellas bloggvärld. Det hon väljer att blogga om är noga uträknat, utifrån vilken effekt hon vill ha, vilket hon ju är helt öppen med. Såklart händer oförutsedda saker i hennes liv också, men du är riktigt naiv om du tror att hon skriver om dessa saker (som missade skolstarten t ex) bara för att lätta sitt hjärta för sina läsare. Hon har sin plan, kryddar och brer på lite extra och inväntar resultatet av sina fans (och icke-fans också för den delen) reaktioner. Och ni går på det som en skock dumma får. Smart, det får man ge henne.

        Har man bloggat så framgångsrikt som hon gjort i över ett decennium så är jag övertygad om att man vet _exakt_ vilka reaktioner ens inlägg ger och när de ska postas för att gynna en maximalt.

    Nä inte alls min typ av stil! Har inget kontorsjobb dock utan går i landstingspjamas till vardags vilket är rätt skönt för jag behöver aldrig någon ”jobbgarderob”. Dock tycker jag om att köpa kappor och skor från etablerade märken, sånt man vill ska sitta snyggt och hålla i flera år. Förstår inte prissättningen eller materialvalen (även om de verkar vara hemliga) Vem är målgruppen? ”Satin” måste fö vara det vidrigaste materialet.. lär ju inte vara silke om vi säger så

    Är inte marknaden snart både mättad och slut när det gäller influncers kollektioner?? Och speciellt för ljug-hot-lapps-bellan…?
    Vem vill på riktigt stötta en person med noll skrupler, fattar inte ..

      De är bara naiva folk som fortfarande tror på att Bella är äkta och framgångsrik.

        Berätta vad som inte är framgångsrikt med henne. Jag vet inte hur många gånger jag läst här att hennes luftslott ska rämna men det gör det inte. Hon tuffar nämligen på bra.

    Ja skriva budget och sedan är det inte budget priser. ILs insats är väl tt de har samma färgskala som hon brukar ha för kläder gillar hon ju inte har hon väl skrivit tidigare och därför måste ha stylist. Sedan varför kan inte Ellos skriva ut vilka material plaggen är i? Lika bra att fråga om det offentligt !

    Sedan undrar jag hur hon har kommit fram till att snyftinlägg är bra inför en lansering. För sedan är hennes snyftinlägg speciellt ang poolen inte speciellt trovärdigt många felaktigheter.

    Jag är 50+ och t o m jag tycker många av plaggen ser ”tantiga” ur 🙂
    Dessutom är de ”blanka” plaggen, kjolar och toppar, inte välsydda.
    För dyrt för detta!

      +1. Bella = tant i förtid.

        Anonym 12.22

        Sant! Isabella är mycket ”tantig” för att vara 28 år. Många av oss ”äldre” 🙂 är mer moderna än vad Isabella är.

          Hon var tantig redan som 20 år.

    Skulle verkligen aldrig betala så mycket för kläder skapade av Ellos…

      Själva bellan skrämmer bort mig mer än ellos dock…. allt hon gör e överprissatt, fiffel å båg på nåt sätt

        Hon vill väl ha bra provision för att de får använda hennes namn !

          Hennes namn är numera ett sänke för företag.

            Tyvärr har du rätt. Fisklukten går nog aldrig ur.

              Sant! Jag dissar varje företag som samarbetar med Blondis. Kunde mycket väl handla på Ellos förr – inget mer hädanefter för min del.

      Dom är inte skapade av Ellos, lika lite som typ Odd Molly, som också säljs på Ellos.

    Skitkvalitet till priset av Filippa K (på ett ungefär). Wow, det sämsta av två världar 🙂

    Finns det något klädmärke som överlevt genom åren som sålt dyra plagg i billiga material?

      Ja – Canada Goose

    Har aldrig handlat något på Ellos men Stylein är knappast kända för sin kvalitet (vilket svenskt ”modemärke” är det?) och kommer aldrig glömma den illasittande och trasiga (yes, den sprack ju upp i sömmarna) Stylein-klänningen som Isabella hade på sig på Ellegalan i vintras. Tror tyvärr inte att detta är en kollektion man bör lägga sina pengar på…

      Ja, den klänningen är en ”klassiker” inom dålig kvalitet och utförande. Så pinsamt, på Elles modegala dessutom.
      ”Sekundärskäms

      Har känt på Stylein kläderna, Så dåligt kvalite och så saftig pris.

    I ärlighetens namn är väl detta ändå mer av en Styelin kollektion som säljs hos Ellos?
    Isabellas inblandning designmässigt är obefintlig. Hon kan ju, som vi alla vet, varken välja kläder eller klä på sig själv? Trovärdigheten som designer = noll.
    Priserna känns också rätt lika med vad Styelin brukar kosta när det inte är ett designsamarbete med ellos? Så vad är poängen med Ellos?
    Noterade också att Isabella sa på sin story att flera plagg sålde slut på 20 minuter – kunde inte hitta ett enda plagg som var slut när jag kollade flera timmar senare? Vissa storlekar absolut, men inget var slutsålt.

      Vissa storlekar var slutsålt nästan direkt, var nog så hon menade och det är så man brukar säga när något sålt slut i vissa storlekar. Är du Alex S eller?

      Håller med! Det är det konstiga med samarbetet, höga priser för att vara en kollektion framtagen för Ellos. Plus att det blir rörigt vem som egentligen ligger bakom kollektionen, när det är tre, väldigt olika, varumärken som ska samsas.

      Sen tror jag att det rör sig om rätt små kvantiteter, då Ellos inte vill dras med ett stort överskott på ett oprövat koncept. Därav att några storlekar sålde slut snabbt

    Ååå, så roligt det skulle vara att få veta hur få personer det är som har lyckats skriva alla dessa (nu i skrivande stund) 182 st kommentarer? Några få stackare som sitter och fyller på kommentar efter kommentar med strunt samt skriver egna, tykna kommentarer? Extra roligt när det är så uppenbart att det är samma person som skriver massor av kommentarer, som själv svarar på egna kommentarer…..

      Isabella Löwengrips hejarklack online brukar inte direkt förneka sig!
      Hur går det mä fiskandet?
      -Några nyheter på konspirationsfronten?
      -Inga värre anklagelser rent generellt idag, eller värmer du bara upp?

        ?
        Tror de är på uppvärmningen än så länge.

      Tyken – du är från Borås, alltså? Bara ni och göteborgare som använder ordet sörru

        Hahaha, nä inte alls från Borås ??

      Är du säker på att du inte svarat på eget inlägg?

      Oj vilka konspirationsteorier. Du verkar ha mycket fritid över? ?

      Kul att du håller med dig själv Laila!
      Känns friskt på något vis.

      Det är inte spegeln som svartmålar Isabella, det gör hon så bra själv.

      -Men du vet väl ändå att mycken mascara ger en viss svarmålning, min ögonsten där. Isabella säljer sin egna svartmålning, du behöver inte sminka sanningen till trähäst, plåtniklas.

    Ful och dyr.

    Laila 12.49

    Jag har skrivit 2 (TVÅ) kommentarer.
    Du måste vara duktiga som ser när samma person skriver flera kommentarer. Kanske skulle du passa som lektör på ett bokförlag.
    NU har jag skrivit 3 (TRE) kommentarer.

      Tycker de som sitter och tolkar texter folk skriver här som om de vore skrivna av en person är så löjliga. Hur kan man lägga sin tid på sånt! Obegripligt. Själva verkar de sakna egna åsikter om någonting.

        Och hur kan man lägga all denna tid på att spy så mycket galla på en person man inte ens känner? Allt detta skitsnack? Det är för mig en gåta. Ytterligare en gåta är att Camcam tillåter det ??‍♀️ Men det är klart, hon vet ju att alla inlägg om Isabella L ger mycket trafik…..

          Det är inte Camilla som sköter kommentarsfältet just nu utan redaktionen. Det har hon skrivit här på bloggen, så vänd ditt gnäll dit.

            Just nu ja….

    Ja, ja, men hur går det med New York och USA-satsningen? Och när blir poolen klar? Varför inte bara engelska på bloggen som det var utlovat?

      Ja, det går som med det mesta Bella företar sig inte alls. Bara snack och fluff som vanligt.

      Anonym 13.58

      Att ha bloggen på engelska = tapp av läsare.
      NYC , där må vi vänta och se när/om Isabella får visum.
      Om någon undrar varför jag 50+ läser här och Isabellas blogg beror det på att jag själv är företagare och fascinerad av Isabella och hennes sätt att arbeta. Både plus och minus. Mycket är stora frågetecken och mycket minus, än så länge.
      Hennes driv är enormt men sättet hon arbetar på är dolt och därför bara frågetecken.

        Ovan var min 4:e (FYRA) kommentar.

    [Borttagen kommentar]

    Undrar hur polyesterbyxorna ser ut efter en dag sittandes på kontoret?
    Ser skrynklet och hur oskönt det värmer framför mig.
    Billigt skräp. Köp inte!

      Tänk dig dem på en plast eller trästol i lagom rumstemperatur ? Rövsvettsgenomslag skulle jag gissa!

        Hua…. ?

    Som någon tidigare nämnde så vägrar jag också att sponsra något som har med Bella att göra. Just det här ’samarbetet’ avskräcker nästan lika mycket då det dessutom är Stylein. Har aldrig hittills sett en klänning med vettig passform. Varje klänning Bella haft på sig har varit felsydd, fula fållar och bara allmänt taffligt sytt så köpa något av dessa två OCH till de hutlösa priserna (om man ser i relation till kvaliteten) blir inte aktuellt.

    Tyckte kollektionen hade några fina basplagg men fick en CHOCK när jag såg priserna. Ligger ju på nivå med flera ”finare” märken som jag hellre lägger pengarna på. Varför ens kalla detta för budget? Är man så uppe i det blå och rik att man inte fattar att 1300kr för en tröja är dyrt?

    Jahopp då spenderade hon och barnen natten på hotell men hon sov inte med dem i samma rum. Spenderade natten med ES som var med på middagen på Villa Pauli…

      Såklart! De gamla takterna verkar sitta i…

      hennes anställda är mer med barnen än vad hon är. Hon kommer att ångra sig när barnen blir större.

        Men lägg av! Du har ingen aning om vad som sker bakom sociala medier

          Torsken?!?
          ?

      [Borttagen kommentar]

      Jag reagerade också på det. Hennes förhållande till barnen är så skevt. Innan alla skriker Mom-shaming: jag är definitivt för egentid för en mamma men så lite tid som hon spenderar med dem när de är hos henne är skrattretande. Varför har hon dem varannan vecka? Varför har hon inte bara varannan helg så att hon verkligen kan ägna tid åt dem när de är hos henne. Vill inte höra ett ord om att hon arbetar och gör karriär etc för det gör man inte på natten. Bisarrt att bo i ett annat rum än barnen när hon bor på hotell och låta dem sova med barnflickan.

        Hon kanske hade company.

        Bisarrt att inte sova i samma säng som barnen?
        Är det verkĺgen bisarrt?

        O herregud! Då kan du inte varit med om mycket om du tycker att det är bisarrt!

      Alltså här tänker jag ändå att det är väl ok att sova i olika rum än sina barn liksom? Om de umgicks hela dagen fram till sängtid spelar det väl ingen roll att barnen sov i annat rum, det gör de väl hemma också?
      Håller till viss del med om att hon inte verkar så superintresserad av barnen men det är typ 50% av alla pappor heller inte utan att få skit för det.

        Jo det får de visst det om de lämnar sina barn till personal, skillnaden är att de väl oftast lämnar sina barn till mamman.
        Och det är skillnad på att sova i olika rum hemma och på hotell…

      Vänta va? Tog hon in på hotell med barnen men lät de sova i ett annat rum??? Bland det märkligaste jag hört.

    Isabella Löwengrip gör bara reklam för sig själv hela tiden. Tänk om vi alla gjorde så …

      Kunde inte sagt det bättre själv, i bokstavlig mening som bok.

        Va?

          A!

    Jag tyckte det var snygga plagg faktiskt 🙂 Och köpte den svarta klänningen som jag tyckte var supersnygg. Om den passar perfekt och har bra kvalitet , så hindrar det inte mig att Isabella är med på ett hörn. Det är ju ett märke ; Stylein. Känns som många tror det är Ellos och Isabella som gjort kläderna? Nåväl, jag ska prova hemma – om det är fult, eller bara polyester så skickar jag tillbaka det. Inte konstigare än så!

      Good for you! Jag fattar dock att många är tveksamma! Skulle inte klicka hem ett plagg för så mkt pengar när jag inte ens visste vad materialet bestod av. Hatar att skicka tillbaks och hämta ut paket, nej inte är det bra för miljön heller

      Aldrig att jag skulle köpa de om jag nu tyckte de va snyggt, just för att Isabella får del av mina pengar då.
      Nej tack de vill jag inte va med om. Köper inte något av henne, som lika lite jag inte heller kommer kolla på den där
      tv serien som spelades in delvis i hennes hus. Nope. Inget jag stödjer!

    Det är ju allmänt känt att ellos numera alltid har höga priser. Det gäller ju inte bara hennes plagg.

    Säkert är det budgetpriser enligt IL. Allt annat är väl rena bortskänkes priserna annars? För henne tänker jag.
    Nej det skulle vara 149.- eller 199:- osv om de ska vara budget. Kommer inte att köpa. Handlar sällan på ellos.

    Och i dag kommar nytt på bloggen … Isabella kunne inte ta bort en fästning på sit barn själv! – vi som har et litet torp i skogen i Sverige (är dansk) tar bort fästningar typ värje dag när vi är i Sverige. Värje afton kollar vi om det finns fästningar på vuxne och barn! Men det kanske inte är så många fästningar i Stockholm?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.