Kissie träffar Drottning Silvia

Under en hundpromenad på Hundöarna så stötte Alexandra ”Kissie ” Nilsson på drottning Silvia i egen hög person.
Jag ser det som ytterst osannolikt att hon är ute på egen hand och knallar runt på öarna så gissningsvis var det även med en och annan livvakt som säkerligen kan avväpna en telefonhållande, selfiejagande influenser med ett enda grepp.

Enligt inlägget så ska drottningen ha sagt att Alexandras lilla Chloé var söt och det är ju alltid trevligt att få höra som matte men jag kan inte låta bli att undra hur det kändes för Andreas hund Zacco som också var med.
Inte nog med att de bestulit honom på hela hans manlighet i form av en kastrering, han tvingades även höra på medan Chloé fick en komplimang av självaste överkuckut i Kungahuset, medan han blev utan.
Jag är enormt sekundärkränkt å Zaccos vägnar.

Nä, jag tror inte att drottningen gjorde det här med mening så #intealladrottningar så klart, men så är det heller inte drottningen som i slutet av dagen behöver sitta där med en punglös vovve utan självkänsla som hulkar av gråt.
Men det är lugnt, Zacco – jag löser det!

150 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Din humor är ju på bottennivå ibland

      Nu tycker jag att du är lite vrång, Brittmarie.

        Låt Britt-Marie få ha sin åsikt.

          Vem har nekat henne den?

        Hahah. Sunes sommar?

      Det känns ju väldigt mellan raderna att Camilla inte tror på att detta möter skulle ha ägt rum.

        Va? Hur kom du till den slutsatsen?

        Så tänker jag. 🙂

        Upplevde texten så när hon skrev om livvaktsbeskydd.

        Ngt som de inte alltid har. De kan ju även ha befunnit sig på avstånd.

        När de promenerar på Öland har de inte alltid livvakt. 🙂

          Minns när jag var på Öland med en vän och hennes familj för några år sedan. När vi besökte slottet/trädgården så rätt som det var så kom Silvia gåendes mellan alla buskar och blommor, trevlig som attan måste jag ändå säga, inga livvakter syntes till?

    OT, Cissi Wallin attackerar en känd TV-profil i sina stories och påstår att han ”gillar att kn*lla småtjejer”, profilen ifråga var aldrig ens anklagad för det… Hon anser kanske att offerkoftan för nuvarande åtal börjar bli lite noppig och sliten och att hon snart behöver en ny?

      Nämner hon namn på profilen också? Följer inte Cissi.

        Ja, hon namnger honom klart och tydligt.

          Jag följer inte Cissi och hennes insta är låst. Ge ledtrådar om vem det är?

            Han jagade Hjalle och Heavy. Dom här gjort en låt om det

              Åh, det var tider det?

              Jag har generellt sett ganska otur i spel och får aldrig bingo när jag spelar lotto. Tror du att det är någon anledning för mig att gissa den här gången?

      Jag orkade inte kolla allt tog ju aldrig slut ?

      Från när är storiesarna? Hittar inget om det du skriver nu när jag kollade, bara om hennes polendokumentär och mamma-

        Det är i det babblandet hon tar upp det. Att hon stoppades av SVT men hans program går att sända fast [insert anklagelse]. (han blev aldrig åtalad för något till skillnad från henne och inte ens den allmänna opinionen var emot honom som jag minns det)

          Jag tror inte hon mår så bra men att försöka dra ner andra i fallet är inte så schysst.

          Ah ja såg nu att hon menade doobidoo

      Åter igen ett förtal från Cissi. Jag kopierade och skickade vidare till en som är proffs på granska förtalsmål.

        Bra, hon måste få hjälp det märks att hon har 1000 saker som hon måste bearbeta med en proffessionell och sluta använda instagram som psykolog hur mycket hon är tror att det hjälper.

        Har också spelat in det och kommer att skicka till profilen ifråga.

      Jag träffade på denna man ute en kväll i Göteborg när jag var 25 år, 7 år sen.
      Efter den kvällen så var jag INTE förvånad att han blev anklagad under Metoo om vi säger så..

        Hej Cissi!

    Detta föll platt…
    Någon som har kul OT vi kan diskutera?

      Gabriella Joss skrivit på skilsmässopapperna i helgen och huset uppe på Hemnet? Herregud vad det går snabbt nu

        Bråttom med singellivet…verkar vara helt oberörd dessutom

          Man har inte bråttom med singellivet för att man vill bli klar snabbt med allt det jobbiga. Och hur berörd hon är kan knappast du som utomstående bloggläsare veta.

            Ja precis. För oss utomstående låter det ju som att hon och Fjodor bestämt sig från en dag till en annan, men så ogenomtänkt är det antagligen inte. Min gissning är att det precis som för de flesta som skiljer sig har varit en process och att en av dem eller bägge två tänkt på saken länge.

              För två månader sedan skulle dom ju förnya sina löften och skaffa ett tredje barn. Sen skulle de bygga nytt hus osv..

    Jaha?! Vilket fillerinlägg!

      Med fillerinlägg menar jag givetvis utfyllnadsinlägg.

        Tror man hade förstått det utan förklaringen ?

    Jisses CC, de här inläggen blir inte bra alltså.

    Jag behöver hjälp att hantera en partner som hela tiden småljuger om mig för sina vänner.

    Ett exempel: Han lovade att ringa mig på kvällen efter en svensexa, jag låg länge och väntade och somnade med telefonen på högsta volym utfall han skulle ringa. När han inte gjorde det blev jag sur och dagen efter fick han en utskällning om att man ska hålla det man lovar. Att när han säger att han ska ringa så anpassar jag mig (med att sova med telefon, vilket jag aldrig gör annars, ha ljudet på osv) utifrån det. Och kan han inte ringa efter att ha lovat det, bör han skicka ett mess och säga att han INTE kommer ringa – vilket är fine, men bara så jag vet och inte väntar! Hans kompisar överhör att jag skriker i telefon, och han förklarar det (får jag veta senare av honom) med att jag var svartsjuk. (!?!?!?!) Inget i vårt samtal handlade om svartsjuka, inget tidigare har handlat om det, jag vet inte var han fick det ifrån eller VARFÖR han ljög om det? Bråket handlade om att han inte håller vad han lovar och att han borde ha skrivit och sagt att han inte kommer ringa och att jag kan gå och lägga mig.

    Det är ofta så att när vi bråkar och våra bråk handlar om mindre smickrande egenskaper för hans del (såsom brutna löften, att han ljuger för mig och jag kommer på honom, att han allmänt beter sig som a-hole) så förklarar han själva bråket (då folk kanske märker det genom att jag inte kommer på något vi har planerat göra ihop eller att jag gråter i telefon) med något fullständigt hitta-på-skit som framställer mig som galen!! Det ihop med att andra hör att jag är arg på telefon.

    Det är inte som att jag kan göra ett officiellt statement om att deras bästa vän ljuger för dem om anledning till våra bråk – utan att det får mig att se ännu sämre ut? Vad fan gör man??

      Man rådfrågar sina kompisar, vänder sig till valfritt forum på nätet eller väntar till onsdagens Öppet Spår.

      Såna här OTs är inte tillåtna, bara sådana som har med bloggare och influencers att göra. Vänta till nästa ÖS 🙂

        Hon kanske har en blogg?

          ?

      Jag tycker att det låter som att du träffat en skithög och borde dumpa honom. En ordentlig partner ljuger inte för en. Punkt.

      Varför låter du honom ens påverka dig hur länge du ska vara vaken och om du ska ha ljud på telefonen? Håller han inte vad han lovar så sätter du väl telefonen på ljudlös och går och lägger dig så får han skylla sig själv om han nu skulle ringa? Dumpa skiten han behandlar ju dig som att han kan göra hur han vill, alltså har han ingen respekt för dig.
      Sluta skrika när du ringer, speciellt om du vet att han är med andra, det hörs när någon skriker vilket bara blir pinsamt för dig. Anledningen till att du reagerar som du gör är ju för att du innerst inne känner att du inte kan lita på honom och är svartsjuk, annars hade du inte reagerat som du gör.

        Precis. Tror inte att man ljög om att du var svartsjuk utan att han tolkade situationen så.

      Du låter svartsjuk och kontrollerande. Herregud, chilla lite. Alla kan glömma bort att ringa trots man lovat. Hade sprungit åt andra hållet om jag var han.

        +++++++1

        Svartsjuk och kontrollerande? Hon skriver ju ” såsom brutna löften, att han ljuger för mig och jag kommer på honom, att han allmänt beter sig som a-hole”, det är
        Väl inget att skylla på henne för?! Han är en idiot och hon borde lämna honom så slipper hon fler överraskningar.

      Varför ville du ens att han skulle ringa om det inte var pga svartsjuka?
      Hade ni något viktigt att diskutera just den kvällen som inte kunde vänta tills han kom hem?

        Eller så vill man höra att han kommit hem säkert??

      Du verkar inte ha några egna gränser för hur du behandlas utan ligger och väntar för att sedan skälla ut. Du låter dessutom inte särskilt sympatisk överlag. Förstår inte heller varför han orkar ha kontakt med någon som han uppenbarligen inte bryr sig om speciellt mycket, särskilt när han blir utskälld titt som tätt. Ni kanske förtjänar varandra när jag tänker efter. Ni låter som om ni är unga, förhoppningsvis blir ni mognare lite längre fram i livet.

        Alltså va? Hen låter inte sympatisk för hon undrar varför hennes partner inte kan höra av sig? Skön victim blaming. Hen är inte osympatisk för hen förväntar sig något så smått som att partnern ska höra av sig när den säger det och inte snacka skit om henne.

          Victim blaming? Hon var offer för att han glömde ringa ?

            Skönt att du reagerade som jag gjorde nedan!

            Han glömde inte ringa han ljuger hela tiden och är en idiot.

              Varför är du då tillsammans med honom?

                Jag är inte ts utan jag försöker ju säga att hon ska lämna honom, andra skriver ju att det är HON som har problem som blir arg över dessa saker. Jag fattar liksom inte hur det kan vara hennes fel att han är en skit?

          Alltså denna victim blaming blir urvattnat när folk drar det kortet stup i kvarten. Hon är ingen victim, man får faktiskt ta lite eget ansvar och sätta gränser när man tycker någon behandlar en illa.

          Eller är det han som är ”offret” där den svartsjuka flickvännen blir galen när hon inte kan kontrollera honom….?

          Vad hade du gett för råd om rollerna var ombytta. Om det var killen som gapade och skrek på det här sättet inför vännerna för att hon inte ringde honom när hon var iväg på en möhippa? Hade det varit han som var offret då också?

            Om hon ljög hela tiden hade jag väl förstått honom. Vargör ska man vara med en person som ljuger hela tiden för? Det orkar ingen i längden så jag förstår ts

          Alltså hon är ett offer för någon som inte håller sitt ord. Varför ska man trycka ner nån som blir ledsen över att partnern inte håller sitt ord? Helt sjukt

            Hur gamla är ni egentligen?!

            Jösses… håller ord… stora ord det där. Gå igång på att någon inte ringer efter en svensexa. Ta av offerkoftan tio minuter så märker du nog att det är en överreaktion. Har ni den nivån på förväntningar på era partners får ni nog problem framöver. Tro mig…

              Fast hon skriver ju att det händer hela tiden att han ljuger.

      Skriker du åt honom för att han glömde att ringa dig? Herregud, han borde skärpa sig och dumpa dig genast. Du låter inte riktigt klok.

        Hon borde bli dumpad för hon inte accepterar att nån ljuger för henne? Wow, vilken dörrmatta du måste vara.

          Men snälla, vad va lögnen.

          Vad ljög han om? Tycker han verkar ha rätt enligt ts text?

          Uppfattar inte att han skulle ljuga, hans tolkning av hennes utbrott som svartsjuka är helt rimlig.

            Du uppfattar inte att han ljuger? Hon skriver ju att han ljuger hela tiden och beter sig dåligt mot henne? Vad finns det då att uppfatta?

        Onödigt elakt skrivet….

          Nej, sanningen ju.

      Psykisk misshandel heter det. Du kan läsa om det här. Bryt annars kommer du snart känna att han förändrat din personlighet:
      http://www.varningstecken.n.nu/

        Vill nog påstå att hon står för den psykiska misshandeln utifrån hennes inlägg. Gråta och skrika i telefon på regelbunden basis samt bli upprörd när han försöker rädda ansiktet inför förbryllade vänner som blir ofrivilliga vittnen till hennes utbrott… Låter inte som att hon hör hemma i ett förhållande faktiskt. Hoppas hon mognar med tiden.

          Inte mindre viktigt att bryta upp isf.

          Antingen är det så att han håller på med gaslighting eller så är det du (ts) som överreagerar kraftigt. I båda fallen är det bättre att lämna förhållandet innan ni förstör varandras liv.

          Gråta och skrika på regelbunden basis men ingen skriver något om att ts skriver att han regelbundet ljuger och beter sig som ett rövhål? Intressant att det är kvinnans fel.

            Om nån ljuger och beter sig som ett rövhål lämnar man honom. Lösningen är inte att ringa och skrika på telefon. Har ju ytterst sällan lett till något konstruktivt.

            Det här är inte en man vs kvinna fråga. Individen ts beter sig illa.

              Ta beter sig illa men inte personen som ljuger? Så det är ok att ljuga hela tiden?

      Hade aldrig pallat med en sån snubbe.
      Hade känts som en människa jag inte skulle attraheras av eller vilja vara med om han framställer mig dåligt för att själv verka bättre.
      Det känns ju som dagisnivå det hela..

      Plus att om han inte ringer inom en rimlig tid hade jag stängt av tel och sovit.

        Jag känner inte det som att han försöker framställa sig själv bättre, utan faktiskt försöker ’rädda’ situationen lite genom att säga att hon skrek för att hon var svartsjuk.

        I mina öron låter det bättre än att säga ”hon skrek och gormade för att jag sagt att jag skulle ringa, vilket jag inte gjorde”.

          Nej herregud. Snacka om att överreagera… jag hade också skylt över med svartsjuka. Det låter mer som något som man inte kan kontrollera riktigt. Att spåra ur för att någon inte ringt känns inte normalt.

      Varför ringde du inte själv innan du somnade då?

      Låter som ett jobbigt förhållande det där.

      Gud vad otrevliga ni är, Camilla får väl plocka bort om det stör så mycket. Inte så att någon här ens verkar intresserad av originalinlägget ändå.
      Iaf, jag hade dumpat honom, hade tänkt att ljuger han om såna småsaker ljuger han också om större saker. Det är inte ok att man ska behöva vänta på att ens partner ska höra av sig, och det är inte ok att han porträtterar dig som svartsjuk när det egentligen handlar om något helt annat. Tycker det låter riktigt fult

        Har du funderat på att han inte VILL ringa för att han vet att hon kommer att kasta ett tantrum? Ibland glömmer man sen inser man att det bara blir värre ju mer man skjuter upp det, då skjuter man upp det ännu mer och till slut struntar man i det för att det inte är värt fighten. Han hade säkert kul men påmindes om hur hon skulle suga musten ur honom så fort han ringer upp henne. Han fattade ett beslut, ett oansvarigt och dumt ett men det baserades på hennes sätt att bemöta och hantera tidigare misstag.

        Det är sybd om tjejen, hon behöver jobba på självförtroendet. Det kommer att sluta illa om hon fortsätter jaga honom gör att gå utbrott och han fortsätter gömma sig gör att slippa ljuga/försvara hennes beteende.

          ”ett oansvarigt och dumt ett” alltså vad ni överdriver här inne.
          Det är en skitsak att glömma bort att ringa någon, det är inte hela världen.

            Jag skrev väl mer det som en parantes för att inte anklagas för victim blaming. Själv har jag råkat glömma ringa en miljard gånger, samma med pojkvännen. Är man trygg så är det inte livsviktigt att ringa. Kan vara kul att få ett sms med ”saknar dig” bara sådär men det vet man ju ändå 🙂

            Ingen normal partner sitter vid telefonen och väntar, då får man fråga sig vad det behovet bottnar i.

              Fast vad är det ni missar? Inser ni inte att det inte handlar om att han inte ringde EN gång utan hon skriver att han småljuger HELA tiden, klart som fan hon blir galen till sist. Vad är ens anledningen till att man måste ljuga hela hela tiden, speciellt om småskit?

                Du låter som TS.

                Därför att han inte förstår vad du förväntar dig av honom och att du överreagerar när han inte tolkat dig rätt. För jag tror du är TS.

                  Jag är inte ts utan blev chockad över hur påhoppad personen blev. Jag tror personen formulerat sig lite olyckligt och att hennes reaktion antagligen kommer från att han ljuger hela tiden. Det är väl klart hon blir arg då.

                Men att glömma att ringa, är det verkligen att ljuga? Jag hade förstått om han ljugit om vilka som hade varit på svensexan, var de hade varit och vad de hade gjort. Men glömma att ringa? Det är inte rimligt att skrika och gråta i telefon dagen efter för en sådan sak. I min värld är att komma sent eller glömma att ringa mänskligt, klart man kan bli lite sur, men det är en helt oproportionerlig reaktion att bli så upprörd som ts beskriver

              Precis, hänt ofta att partnern sagt att han ska va hemma en viss tid, ringa när han kommer fram eller liknande men sedan inte gjort det. Ser inte det som att han ljuger. Har det gått orimligt länge och jag känner mig orolig att något hänt, så skickar jag ett sms typ ”går och lägger mig nu. Hoppas du har det kul, lämnade hallampan tänd”

              Varje gång jag åker hemifrån mina föräldrar lovar jag att skicka sms så fort jag kommit fram. Har inte gjort det många gånger ? ljuger jag då varje gång? Oftast slutar det med att de skickar ett meddelande dagen därpå och frågar om allt gick bra.

        Hoppas du trollar. Du är ju boven i det hela, inte han.

      Detta kanske låter hårt men det är klart att han ljuger när du beter dig så pinsamt. Skriker och gråter på telefon? Vägrar gå ut för att du hellre vill tjuta hemma?
      Klart han skäms. Han ljuger för att det inte är lika kul att förklara/ inse att man har en labil partner.
      Du är säkert en väldigt bra och fin tjej men jobba på detta.
      Jag skriker och gråter också men hemma. Vill inte att mina problem diskuteras över en öl på en svettig svensexa.
      Jobba på självbehärskning och självrespekten.

      Men alltså, ni känns sjukt omogna och osäkra båda två. Är man inte så gammal, inte har barn/hund/hamster/vila ihop så mår båda parterna nog bäst av att göra slut. Jag tolkar i ditt inlägg som att ni är väldigt unga?

      Börja med att fråga dig varför det var så viktigt att han ringde efter festen. vad tänkte du dig att ni skulle diskutera då som ni inte kan ta dagen efter? Och när han då inte ringer varför är detta så viktigt för dig så du ligger vaken? Handlar det om tillit? Känns som du anpassar dig efter honom på något ganska osunt sätt. Tror att du ska dumpa honom till att börja med sen ska du nog försöka rannsaka vissa av såna här situationer. Vad du förväntar dig av andra, varför och hur du sen reagerar när folk inte uppfyller dina förväntningar.

      Ni låter ganska omogna båda två. Varför ens bestämma att han ska ringa efter svensexan?. Och att du skäller ut honom pga han glömmer låter som tonårsfasoner. Är du så kontrollerande och inte ens klarar av att någon glömmer ringa så kanske du ska jobba lite med dig själv först. Han lät inte speciellt mogen heller. Men tycker inte du låter helt oskyldig till er situation.

      Av vad jag förstår av din text så är kontentan att du i olika situationer har förväntningar på saker du vill att han ska göra – som han sedan inte gör – varpå ni börjar bråka – han blir utskälld och du blir ledsen. En ond cirkel. Har ni kommunicerat TYDLIGT kring vad du önskar att han ska göra från första början? Han kanske helt enkelt inte vet vad det är du vill att han ska göra? Det blir ju svårt att leva upp till något om man inte vet vad och samma saker kommer bara upprepa sig gång på gång = du kommer bli besviken och ledsen gång på gång. Var 100% ärlig och transparent med hur du tänker och känner och vad du skulle må bra av. Ingen mår bra av att bråka hela tiden och du mår inte bra av att gå runt och känna att han är ett asshole med jämna mellanrum.

      Kommunicera i en lugn situation där ni båda är glada och mår bra, inte i bråkstunden. Prata utifrån dig och hur du känner, släpp skuldbeläggandet ”du gjorde si!”, ”du sa så!”. Ge istället tydliga exempel på hur du tycker att en ”lyckad” situation skulle se ut, som med ringandet – exemplifiera att det hade räckt att han bara skickade ett sms att han inte kunde ringa. Om ni är eniga i hur ni tänker och vill ha det så utgå ifrån att det då kommer bli så och släpp allt gammalt. Fortsätter ni hamna i gamla spår och du fortsatt är besviken och ledsen måste du ställa dig frågan om det är värt det.

      Lyssna inte på alla elaka kommentarer här. Jag vet exakt vad det är för typ av kille. Jag har också varit tillsammans med en. Jag vet att du blir arg och ledsen för att situationen är så mycket större än vad du beskriver här. Han småljuger och struntar i små gester som andra människor anser viktiga i relationer, så som att höra av sig till den man är kär efter en utekväll. Han visar subtilt att han egentligen inte bryr sig och att han inte talar sanning av en anledning. Men det är svårt för dig att sätta fingret på det eller konfrontera honom för han ljuger utan problem.

      Han bryter sakta men säkert ner dig. Han gaslightar dig och att du ”överreagerar” på vissa saker han gör beror på att du innerst inne vet att han inte är att lita på.

      Gör slut. Han kommer inte ändra sig och han kommer aldrig att bli pålitlig. Jag vet att det känns segt nu men om ett per månader – med distans till situationen – kommer du vara tacksam över att du fick behålla värdigheten och vara den som lämnade. Låt honom inte urvattna dig, manipulera och förstöra dig för att sedan gå vidare.

      Du är värd mer <3

        Nej, hon bör inte ignorera kritiken för det är den som kan få henne att omvärdera sitt beteende som i dagsläget är oacceptabelt.
        Håller inte heller med om att hon är värd ”bättre”, som hon beter sig bör hon ta en period som singel och jobba på sina förväntningar och kommunikationsförmåga i stället för att förpesta livet för en annan människa.
        Plus så är man inte automatiskt en dålig partner eller en dålig människa bara för att man inte tycker det är viktigt med samtal och sms stup i kvarten, däremot är man kanske inte kompatibel med någon som kräver ständig uppmärksamhet och detta borde killen i sin tur ta en funderare på.

          Men vadå förpesta livet för en annan människa? Alltså det är ju han som beter sig elakt mot henne plus att han ljuger hela tiden, hur kan HON då vara den som
          Förpestar förhållandet? Klart hans beteende ger en reaktion?

            Om man ringer och skriker och gråter i telefonen så andra som sitter bredvid hör, då förpestar man tillvaron, både för den man ringer till och alla andra närvarande

              Men han förpestar inte hennes genom att ständigt ljuga?

                Jag behöver fler exempel på vad han ljuger om än ”kommer sent och glömmer höra av sig” innan jag kan avgörs huruvida de lögnerna är något som förpestar tillvaron eller inte. För exemplet i ts är inte att förpesta tillvaron för andra.

            Tror ts är en tvättäkta drama queen. Tar man som exempel att en person inte ringer efter en utekväll och man pga detta ringer och skriker på personen dagen efter är det nog läge för ett chill pill.

        Bra svar!!! Mycket bra

      Man dumpar honom. Du verkar inte lycklig, han verkar inte lycklig. Låter inte som en sund relation

      Du kanske ska tagga ner, stackars kille, han ljuger för han skäms nog åt dina vägnar.

      Kan du se dig själv i spegeln och säga att du är perfekt?
      Att du aldrig glömmer något?
      Kan finnas en bra orsak till att han ”ljuger”.

        Vad är en bra orsak till att ljuga hela tiden?

      Vad man gör? Ärligt Emma, man är inte tillsammans med ett, som du själv skriver, a-hole.
      Du förnedrar dig själv genom att ok-a att bli behandlad så.
      Och att ligga och hålla i telefonen….nej, gå vidare.
      Det finns massor av killar där ute som inte är svin.

      Svar till Emma. Du känns som en ganska tragisk människa. Hur beter du dig egentligen? Klart som fan han inte ringer när du beter dig såhär, vem fasen skulle orka. Bara det du skriver i ditt inlägg får en att tappa livslusten helt, kan bara gissa hur han då känner. Snälla säg att du är typ 14-15 år, annars behöver du nog gå till en psykolog.

      Låter som att du måste jobba lite med dig själv här (med eller utan kille). Man kan inte anpassa sitt liv efter nån på så sätt att man ligger vaken och väntar på att nån ska ringa hela tiden. Du kommer få mycket bättre relationer om du jobbar med självkänslan och självrespekten. Kram!

    Drottning stavas med litet d i löptext. Och till alla som kommer säga att det inte spelar roll så ser mer proffsigt ut kunna skrivregler ifall man vill vara skribent.

      Jag förstår faktiskt inte varför folk som inte själva kan skriva ordentligt ska komma med pekpinnar om hur någon annan har skrivit en text eller stavat ett ord.

        Skillnad på att vara skribent och någon som skriver en snabb kommentar på bussen. Ganska givet kan jag tycka.

          Älskar att du häver ur dig att camcam är oprofessionell som skribent samtidigt som du formulerar dig som en kratta.

          ”Jag satt faktiskt på bussen”. Och? Jag sitter på toa.

            Herregud.

    Både kungen och drottningen är verkligen trevliga när de är ute och promenerar. Bodde på Lovö ett tag och gick ofta i parken och hundöarna med mina hundar

    ”Överkucku”, verkligen? Tyckte det var lite tråkig ton i detta inlägg.

      OMG, skämta inte om kungahuset. DÅ blir Brittmarie vred.

        Kungahuset bryr jag mig föga om, men jag förstår inte riktigt syftet med det här inlägget helt enkelt. Camillas humor är lite märklig ibland, minst sagt. Men det är ju sen gammalt.

    ?

    Kan det inte ha varit så att Silvia berömde bägge hundar men att kissie skriver om Chloe då det är hennes hund. Om jag möter drottningen och hon säger ”vilka söta hundar ni har.” Så skulle jag också kunna säga att drottningen tyckte att min hund var söt.

      Ja? Vad vill du ens ha sagt ? Är väl samma sak oavsett

    Han jagade Hjalle och Heavy. Det är ledtråden

    Men hur fin är inte Zacco ? Verkligen söt.

    Jag funderar på hur länge Bellsans pity party ska pågå och förundras över hur många som köper det inne på hennes blogg.

      Tror dock inte att det är så många ”riktiga” kommentarer på Bellas blogg.
      Titta på hur många kommentarer är skrivna, dvs ord, meningbyggnad, tecken osv osv..

    Kissie träffar Silvia, Waow vilken Tintin i Tibet-känsla det ger ..

    Förstår inte en dels fascination över kungligheter eller kändisar överhuvudtaget. De är människor av kött och blod som alla andra.

      Jag är lite ”engagerad i kungahuset” mest därför att jag är upprörd över att jag måste betala för dem. Viktoria inger iaf lite respekt

      Det är en häftig grej bara 🙂

      För mig är det lite samma som att följa en såpa på teve. En annan värld än min egen. Lagom spännande tidsfördriv. Mer intressant än att följa en som sitter och vänder papper på kontor, går hem och värmer rester till middag och somnar i soffan framför rupaul på Netflix. Det har jag ju redan i mitt eget liv.

    Allrså har aldrig följt denna människa men hon känns så falsk och ond att det känns som att allt hon skriver egentligen är fake och hon egentligen vill skriva något riktigt elakt.

      Men du har ju aldrig följt henne. Var har du ens fått den uppfattningen från då? ?

        Men snälla svårt att missa allt skit den här människan har skrivit

    Men alltså ”bestulit honom på hela hans manlighet i form av en kastrering” måste vara det dammigaste uttrycket?? Oavsett om nu en hund kan vara manlig(?) så sitter väl ändå inte denna påstådda manlighet i spermieproduktionen, eller? Om hunden inte kastreras medicinskt utan genom att operera bort testiklarna, så sitter väl ändå fortfarande inte hundens påstådda manlighet i testiklarna? Jag förstår verkligen inte hur kastrering har någonting överhuvudtaget att göra med någon ”manlighet”. Samma med människor, där jag lättare kan förstå bruk av termen ”manlig”, varför blir folk (oftast män) så oerhört upprörda vid tal om kastrering/vasektomi? Det påverkar absolut ingenting annat än spermieproduktionen, gubben kommer fortfarande skjuta vitt så att säga. ?

      Du blandar ihop kastrering och sterilisering.

        Det gör verkligen ingen skillnad i frågan om ”manligheten” sitter i bollarna.

      Camillas humor är verkligen på topp, älskar välskrivna och genomtänkta inlägg som dessa… ???‍♀️

    Detta påminner om ett annat Jag mötte Lassie-moment nämligen när Bella (enligt egen overifierad utsago) mötte Agnetha Fältskog på en hundpromenad. Jag tror det var vid Karlberg. Om händelsen ägt rum är som vanligt med sådant som Bella säger och skriver osäkert. Kanske skrev hon om detta bara för att det låter intressant – och dessutom hade Bella och ABBA-Agnetha likheter i utseendet åtminstone tidigare.

    Det här med Antonija nu svarar ”Jag vet vad jag marknadsför” på en kritisk kommentar på sitt inlägg med fejkhörlurarna. Tydligen inte eftersom hon marknadsfört MyFlawless och sedan raderat alla spår efter det när det kom fram att det var bluff???

    Jag gillar Antonija och hon är en av få influencers jag följer, men att inte kunna ta sitt ansvar får henne att sjunka drastiskt i mina ögon. Kommer nog avfölja henne faktiskt.

      Vad ser du i henne?

    ”Kunga-familjen”

    Kids, stay in school!

      Nu ska vi inte vara såna. Hade ju kunnat stå kunga familjen.

      (Spydde lite i munnen av att skriva en särskrivning ?)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.