Står Bloggbevakning för 30% av Isabellas totala trafik på bloggen?

Enligt sidan Similarweb så verkar det inte bättre. Hemska tanke, ju… 🙂
Deras analys visar att 30% av hänvisad trafik som kommer till Isabellas blogg gör det via länkar eller annan referral, härifrån, från den här sidan. (Jag var otydlig innan, ber om ursäkt)

30%, – det är en jäkla massa trafik som Isabella skulle förlora om jag slutade skriva om henne, och eftersom klicks är viktigare än det mesta i Isabellas värld så förstår jag nu varför hon aldrig haft en åsikt om den här bloggen.

Det vore med andra ord en smärre katastrof för Isabella om jag slutade skriva om henne, och så länge jag skickar trafik till henne blogg så kommer hon inte opponera sig mot innehållet i den här bloggen med risken att jag helt slutar skriva om henne.
30% är ändå 30% eller hur?

Tack för tips!

248 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vem använder ens bloglovin? Tror absolut du står för ännu mer.

      Glöm inte att skicka en faktura 🙂

        Verkar ju ibland som IL/hennes PR-chef/den som skriver bloggen – får en del tips till bloggens innehåll från denna blogg. Tänker tex på damage control inlägg, när hon försöker förekomma rykten och svarar på frågor som dykt upp här.

        Så fakturera även för att du skapar hennes content ?

          Ja, hon har sagt att hon själv inte läser men nån av hennes slavar gör det. Eller numera säger hon kanske att hon läser allt som skrivs om henne och tar åt sig. Svårt att hänga med i svängarna där.

      Fast vänta nu. Om man vill vara hederlig borde väl den egentliga frågan att ställa i den här rubriken vara ”Står isabella för 80 % av trafiken till bloggbevakning.”? I rättvisans intresse alltså.

        Hur menar du då? Morgontrött och seg?

          Är Isabella anledningen till att jag läser den här bloggen? Ja, till 80%!

            jahaaa haha? tack!

            Fast Isabellas blogg leder ju inte till Bloggbevakningen i bilden?

              Varför skulle Isabella länka till Bloggbevakning?

                Läs igen…

        Tänkte exakt detsamma!

        Eller hur ??! Man förstår varför Camilla inte lägger ner trots att hon påstått sig inte vilja upprepa ”Tyra” någon mer gång. Det gör hon ju sedan länge, och nu har man fått svaret svart på vitt.

        Utvecklande ändå för Camilla att livnära sig på att skriva taskiga inlägg om en person dagarna i ända. Varför inte lägga in en högre växel, släppa Bella och skriva roliga mer bearbetade inlägg? Så som du skrev innan du blev helt insnöad i Bella-hatet.

      Men sluta skriv om henne då. Radiotystnad!

    Camilla, det här med att intervjua Dolly och Hajen till bloggen. Kan en inte få önska sig det i för tidig julklapp? B}

    Det hade ju slagit ALLA kvällstidningar och skvallerblaskor, som inte gör sånt. Men som säkert skulle sälja mer än något annat just nu.

    Är även så jävla nyfiken på hur Pingis tänker och tycker kring allt det här, och Bella personligen/som kollega. Men den sanningen lär vi aldrig få höra. P och B träffas ju knappt. B borde ju vilja hänga och bebismysa så mycket som ”P betyder för henne”. Men icke (kanske främst för att B egentligen inte ens gillar barn, iof). Tihi.

      Inte för att jag vet så mkt men man brukar inte bjuda in folk till ”bebismys” när bebisarna är tre veckor gamla. De har inget immunförsvar de första månaderna. Så har man bra vänner brukar de inte tvinga sig på så små barn för att de tycker bebisar är ”gulliga” och vill ”mysa.” Men du kanske gör så. Stackars bebisar isf.

        Det där är upp till var och en.. vissa isolerar sig hemma i veckor och andra går till shoppingcentrum efter 3dar.
        Än så länge har jag aldrig gört talas om att ett barn dött av nån av dom behandlingarna.
        Däremot så dör de flesta småbarnen i hemmet pga olyckor, sjukdom.
        Människor är olika.

          Jag lät ingen utom absolut närmsta familjen komma i närheten av min bebis de första tre månaderna. Så himla dumt riskera nåns liv eller riktigt jobbig sjukdom för typ ett förkylningsvirus. Det går ju bra att vänta.

            Men oj!

            När jag var bebis kom några i min idiotiska släkt hem till oss med sina barn som var jättesjuka. De resulterade i att jag blev jättesjuk fick stark antibiotika, detta i sin tur gjorde att jag resten av livet fick ännu sämre immunförsvar för på den tiden fanns inte probiotika så immunförsvaret blev ännu mer skadat. Tycker forni är ansvarslös som drar ut sitt barn bland folk och låter folk vara nära bebisen.
            Även om det idag finns probiotika är det förändrande för immunförsvaret (som sitter i magen) men antibiotika när bebis bara är några månader gammal.

          Otroligt oansvarigt att som förälder gå till ett köpcentrum med en nyfödd. Jag hoppas verkligen att du skojar.

            Annamatkovich gör det hela tiden när bebben är tom bara några dagar gammal. Tänker dom Isabella mest på sig själv i alla lägen. Säger rastlös som jag är så kan jag inte bara sitta hemma utan att göra nåt. Det ska fikas, tränas på gym, ta bilder till instagram och bloggen handla i mataffsärer överallt med stackars lilla barnet som knappt hunnit fylla 6 veckor.

              Men lägg av din sjuka människa! Ingen är intresserad av dig fattar inte du det?

                Vem skriver du till?

              MEN INGEN BRYR SIG OM DIG ANNA!!!!! Att du utsätter ditt barn för fara bara för att få uppmärksamhet är så sjukt så jag inte finner ord. INGEN bryr sig om dig, ok?! Sluta bara.

                Jo, det finns visst folk som bryr sig. Mycket otrevligt att skriva så till en annan människa!

          Haha du har inga egna barn? Små bebisar har nedsatt immunförsvar, men sen beror det på när på året bebisen är född. I januari-februari är risken för att drabbas av RS-virus högre, det är inget man vill riskera utsätta sin lille bebis för.

          Men sen kan man ju så klart träffa vänner o familj som är friska, tvättar händerna och ta promenader och fika hemma.

            Dottern är född i december, äldsta fick vara hemma från dagmamma två veckor innan hon föddes och sen var han hemma tills i mitten av februari. Det var bara maken som fick åka och handla, vi andra roade oss inomhus och gick promenader enbart. Men ändå fick dottern när hon var 6 veckor gammal RS virus. Så i vårt fall hade det nog inte spelat så stor roll vad vi gjort, för hon gick det ändå.

          Har varit med om att en i min omedelbara närhets barn dog av syskonets förskolebacill, smittad en vecka gammal.
          Det som krävdes för att jag skulle bli nojig. Hade inte förstått riskerna innan. Nu kan jag bara tycka att det Göteborg gör och låter storasyskon vara på förskola heltid första månaden är oerhört oansvarigt. För att inte tala om alla tillåtna besök på BB.

            Jobbigt för oss med flera barn då… hur ska man undvika baciller runt sin bebis? Det går inte. Det är skolplikt, alla har inte enbart förskolebarn. Man måste handla ibland, alla har inte partner som kan göra det.

              Klart det går. Ta äldre syskonet ur dagis första månaderna.

                Hon skriver ju om skolplikt…

            Men jösses. Lever man inte som vanligt när man fått barn nu för tiden?
            Ingen förbjöd något förr. Det låter på en del här som om barnen då dog som flugor.
            Och då pratar jag 70-tal. Vi barn överlevde trots att vi fick hänga med till ICA och handla.

        Och jag har alltid trott att de som isolerar sig I tre månader skojar. En bebis som ligger nerpackad i en vagn och Ingen som får ta på dem riskerar ingenting för att den kommer ut. Sluta mom-shama tack.

          Nej det är inget skämt. En nyfödd har inget utvecklat immunförsvar. Det är som om du själv hade haft svår obehandlad aids och gett dig ut. Många virus är luftburna, bakterier via händer osv. Man måste inte ta i dem för att smitta.

            Nej exakt och det bygger de genom av att komma ut och möta ”farorna”.

              Du kan inget om rs virus va?

                Och inte du heller E.
                Risken att smittas av RS är väldigt låg just nu. Endast 2 fall i hela Sverige rapporterades under vecka 40. RS virus är en droppsmitta och sprids genom t.ex nysningar och direktkontakt. Det är inte så att massa virus flyger omkring i luften i t.ex. ett köpcentrum om folk nyser. Nej de följer med dropparna ner på golvet. Den stora smittrisken är via storasyskon som tillbringar tid på förskola.

                MVH Hon som inte levde isolerat med nyfött barn och har ett barn med gott immunförsvar nu

                  De där dropparna kan hänga i luften i upp till 20 minuter

              Inte när man är ett spädbarn.. läs på lite fakta vet jag…

            Nyfödda har ett fullt utvecklar immunförsvar men saknar egna antikroppar. Därför förs det över antikroppar från mamman till barnet innan födseln. Dessa räcker ca 6 månader. Barn som ammas får dessutom påfyllning. För tidigt födda har inte samma skydd.

            Jobbigt för oss med flera barn då… hur ska man undvika baciller runt sin bebis? Det går inte. Det är skolplikt, alla har inte enbart förskolebarn. Man måste handla ibland, alla har inte partner som kan göra det.

            Men hur har bebisar klarat sig tidigare, då folk t ex tagit med sig dem på jobbet osv? De bygger ju upp immunförsvaret genom att komma ut och träffa andra människor osv.

              Barnadödligheten var rätt mkt högre förr

            Fast immunförsvaret den bygger upp under första tiden är ju med hjälp av modersmjölkem och de antikroppar mamman för över till barnet, att komma ut och träffa nya främmande virus kan innebära livsfara om mamman inte fört över de antikropparna. Jag kan ju ha fel såklart. En gång trodde jag att jag hade fel men så visade det sig att jag hade rätt ändå. Så man kan ju säga att jag hade fel en halv gång. Så. Lita på mig!

          Vi hade alla vänner och familj på besök de första 10 dagarna och har alltid varit väldigt orädda med sånt. Jag vabbade 2 dagar totalt vår dotters första 8 år! ?

            Wow ?

            Ojj. Tur att det gick bra. Förstå vad du hade ångrat den risken annars.

              Oj. Tänk om hon isolerat sig och barnet fått taskigt imunförsvar och därför blivit jättesjuk. Tänk vad hon skulle ångrat sig då. Du är ju inte klok i huvudet. Livet är fullt av risker. Vi har ortoligt låg barnadödlighet i det här landet. Sluta skrämma upp mammor.

                Jag tror inte du förstår. Du har ett ansvar som förälder att minimera riskerna för mycket allvarliga sjukdomar (läs kommentaren från hen som jobbar inom vården nedan) hos ett nyfött spädbarn. Att det gick bra i hennes fall betyder inte att andra ska tro att man ”bygger upp sitt barns immunförsvar” genom att exponera sin bebis för kreti och pleti de första tre månaderna. Det är inget skämt, så små barn har inget immunförsvar.

                  08.24 Vad är det som är så annorlunda nu?
                  Har varit och besökt BB på både 70 80 90 00 talet.
                  Fick hålla i barnet all gånger.
                  Alla familjer levde som vanligt, med äldre barn i skola på dagis.
                  Inga familjer låste in sig.
                  Man handlade i affärer, vänner familj kom på besök, man åkte iväg själv på besök.
                  Så många barn och ingen blev sjuk och dog.

                Virus muterar sig hela tiden så bara för att man haft några förkylningar betyder inte det att man är mindre benägen att drabbas än någon som aldrig varit sjuk. Det går att få ett bra immunförsvar trots att ens föräldrar inte tar risker och låter bebisen gå från famn till famn.

                  Blä, jag kan inte rå för att jag blir så provocerad. Men ni menar alltså att jag ska sitta inne med min bebis i 3 månader? 3 hela månadet? De äldre syskonen ska alltså infinna sig i att sitta innanför de fyra väggarna dagar ut och dagar in, eftersom att det nu har kommit ett småsyskon? Om jag hade levt så hade mitt sinne blivit sinnesrubbat men all heder till er superduper crediga morsor som tydligen klarar av att leva så.

                  Nej lev livet. Självklart förändrads livet när man får barn. Här har vi dock både haft besök och varit ute med våra ungar utan större problem. Kan inte leva som en instängd tjej från 1800talet. Men lycka till??

            Förmodligen för du lät henne bygga immunförsvaret tidigt. Heja dig, mesiga mammor —> mesiga barn!

              Låt mig gissa, du är emot vaccin

                Varför i allsindar skulle jag vara emot vaccin? En liten förkylning är bra för att bygga immunförsvaret, polio not so much.

                  Haha exakt. Herregud mammor i detta land ?

                  Barn får en miljard förkylningar. I sinom tid. Att inte ens försöka skydda ett nyfött spädbarn tycker jag inte är ok. Eller menar du att de ska härdas direkt. Varför skulle det vara bättre än efter ett halvår

              RS-virus kan vara en extremt farlig smitta för nyfödda. Många barn behandlas varje år i Sverige på barnklinikerna, de flesta med CPAP men även en hel del är tvungna att behandlas med respirator. Och detta med livet som insats. Detta vet jag eftersom jag har vårdat dessa barn. Som någon skrev här ovan så är smittorisken som störst under årets första månader, men detta är absolut ingen smitta att skämta bort. De föräldrar som har nyfödda bebisar under smittoperiodernna gör helt rätt i att undvika folksamlingar de första månaderna, med det sagt kan ju släkt och vänner hälsa på så länge de är friska.

                Precis. Och nu vill jag inte uppmana till panik men inkubationstid är ofta före en sjukdom bryter ut. Så även om man själv tror att man är frisk och inte fått symptom än kan man vara smittbärare.

                  Inkubationstid är alltid före en sjukdom bryter ut, det är ju vad ordet betyder? Tiden mellan smitta och sjukdomen bryter ut.

                Fast just RS-visus blir man i princip aldrig smittad med luftburet. Det är om någon skulle nysa mycket nära din bebis det skulle kunna hända, genom de små dropparna i luften, men det är ju knappast en stor risk om bebisen ligger nerpackad i sin vagn.

                Visst ska man vara försiktig, men detta fokus på att undvika folksamlingar (vilket jag upplever att folk är absolut mest rigida kring?) blir snedvridet. Bebisar som får RS får det från äldre syskon, föräldrar som varit och jobbat, folk som hälsar på och tar på barnet osv.

                  Men du som förälder tar kanske på en massa saker och rör sen vid barnet utan att ha möjlighet att tvätta händerna innan? Eller så blir föräldern sjuk och smittar barnet? Inte så att barnet blir sjukt av att en främling går fram och nyser rakt ner i vagnen.

                    Ja precis, men när risken hela tiden utmålas som folksamlingar och folk snackar om luftburet hamnar ju inte fokus på att man som förälder främst ska vara noga med handhygienen. Vi ska fokusera på de stora riskerna.

                    Klart ingen nyser rätt ner i barnvagnen, det var just det jag menade med att man inte behöver vara rädd för luftburet RS eftersom det är vad som krävs för att det skulle smitta genom ”luften”. Många här hävdar ju envist att det i sig är den stora faran.

                Undvek folksamlingar och ändå fick dottern RS virus, inte ens besök av familjen.

                En dag när jag kom för att hämta mitt barn på förskolan hade en mamma ställt bilstolen med sin nyfödda bebis på golvet i kapprummet, och alla barnen var framme och tittade och petade på den lilla. Mamman tyckte att det var jättegulligt. Kort därefter hamnade bebisen på sjukhus med RS-virus, men klarade sig som tur var utan men.

                  En viktig parentes i det hela är att
                  RS-virus kan ge men i framtiden.. Så även om små spädbarn klarar sig så vet vi inte helt säkert hur mycket det påverkar den neurologiska utvecklingen dock.
                  Liksom alla typer av infektioner tidigt.

                  Alla gör det som passar dem bäst MEN de facto BÖR man vara restriktiv med små barn om man har möjligheten.. Tror många som agerar/säger annorlunda kanske inte riktigt förstår allvaret och är dåligt pålästa.. Kanske också inte riktigt sätter barnets behov före sina egna..

                När min dotter var 3 veckor så sa BVC att det var helt lugnt att åka buss och gå i affärer etc. Så länge hon låg skyddad i vagnen och undvek dom tiderna som var mest folktäta. Vi har alltid varit ute och flängt jag och hon, familj och vänner kom under dom 2 första månaderna. Dock var jag alltid noga med att alla skulle vara friska och tvätta händerna och ifall jag tog upp henne ute så gjorde jag det där det var folktomt.

                  Värt kanske att tillägga att hon är född i februari.

              Då jag har immunbrist och blivit utredd för det tänker jag nu förklara detta en gång för alla.
              Ditt grund immunförsvar föds du med.
              Det blir inte bättre eller starkare för att du utsätter barn för bakterier.
              Man får inte bättre immunförsvar med ”lite skit rensar magen”.
              Du föds med generiska förutsättningar i form av antikroppar.

              Det finns inget som fungerar som att bygga ett immunförsvar, man föds med en viss produktion av IgA, IgG antikroppar. Sedan kan man få ännu sämre immunförsvar av antibiotika tidigt i livet som förstör tarmfloran eller att man inte får en näringsrik kost.
              Sedan kan man ta hand om sin kropp med bra näring osv och därav maximera det man är född med.

              Ni blandar ihop det med allergier, det finns studier att barn som utsätter för allergener i form av djur från bebis kan bli tåligare senare i livet.
              Men det förutsätter att de föds med bra immunförsvar och inte genetiska allergier.

              Återigen, det går inte att bygga ett immunförsvar genom att utsätta sig för förkylningar/bakterier/virus.

            Nja…. kräksjukan kan man inte undvika … vabruari… inte glömma vattkoppor heller …

            Haha vilken jäkla idiot-tur ni hade med er unge då. Eller så har du bara jävligt mycket antikroppar pga alla bakterier och skit du omger dig med

          Nu är det ju så att RS viruset är luftburet….Om man går igenom ett område där någon haft en hostattack eller nyst så är det stor risk att bäbisen andas in baciller eller virus som kan hänga i luften upp till 20 minuter.

            Nej, det är inte luftburet. Punkt.

          Det är väl ändå inte mom-shaming?

          Jag som själv har immunbrist och blev utsatt för svår infektion vid några månaders ålder pga av folk som tog med sina sjuka barn hem till oss, de förstörde mitt immunförsvar. Något jag lidit av resten av mitt liv.
          Det ska shamas för alla som riskerar att smitta ner andra med infektioner, man undviker att åka kommunalt om man har bebis hemma, man äter inte på restaurang eller café, man köper absolut (!!!) inget godis eller dylikt på lösvikt, man äter lagad mat så bakterierna dött, man tar äldre syskon ur dagis och tar hand om dem hemma, man köper ytdesinfektion på apoteket och regelbundet torkar av ytor, man använder handsprit när man kommer hem osv osv. Man frågar sina vänner innan man ses ifall de är friska. Jag kan fortsätta den lista hur långt som helst, det går att skydda sig och sitt barn.

        Sista två meningarna, så himla onödigt att trycka till Such a pity på det sättet. Du bryr dig inte om några bebisar, du vill bara vara elak.

        Själv brukar jag gå ut med min bebis och låta honom slicka på ledstänger och hissknappar i gallerian. Ser jag någon som är förkyld brukar jag be dem hosta och nysa lite på pluttisen. Skitbra för immunförsvaret!

          Helt sjukt att sverige inte är Europas största land befolkningsmässigt. Det är bara här som man vet hur man ska ta hand om barn. Ändån så har svergie mest allergier o psykiskt sjuka barn?

        Hej
        Jag har en 9 veckors hemma, om jag fick berättat för mig v barnmorska, barnläkare att bebisar får en hel del försvar från mamman. Så om ingen av gästerna är förkylda eller annat så är det ingen fara för friska bebisar ?Man behöver alltså inte isolera sig eller säga nej till besök. Sen kan gäster gott och väl tvätta händerna när de kommer, det kan vara bra för oss vuxna också när vi vart ute.

      En ganska rolig ide. Nu har ju inte bloggbevakning nåt vidare rykte men vore på nåt sätt helt fantastiskt att riktigt cementera hur störd samtiden är genom en intervju med det bittra exet som körde olaglig tradingverksamhet och ”tappade bort” 30 miljoner han lovat förvalta och aldrig ställde in betalningarna när han närmade sig obestånd och en bitter anonym fd anställd ”Dolly.” Så kan de skylla sina tillkortakommanden på nån annan offentligt. Jag säger kör 🙂

        ???? jaaaa lets go!!!

          [Borttagen kommentar]

        Jag säger trams.

      Räcker ju med att Bella har en mindre förkylning (eller ens känningar av att en är på väg), sjukt barn hemma osv. Då skulle i alla fall inte jag trava iväg till ett spädbarn och gosa loss.

      Tycker inte att vi ska uppmuntra hajens alldeles för stora offerkofta. Låt honom sticka på den i fred.

      Hittills 13 helt onödiga och irrelevanta kommentarer om bebisar. Ingen bryr sig om era förbannade bebisar! Ta diskussionen på Familjeliv om ni finner ämnet så oerhört intressant.

        Styrkekram

          Varför behöver någon en styrkekram för att man är totalt ointresserad av någon annans bebisar?

          Dagens visdom: folk i 20-årsåldern bör skaffa husdjur, inte barn, @sarcasm_only ?

            Ta ett djupt andetag och scrolla vidare. Det är ett kommentarsfält, du måste inte läsa varenda kommentar om det stör dig.

              Ta ett djupt andetag du med och hoppa över det som stör dig angående folk som inte anser att era avkommor är Guds gåva till mänskligheten ? vi var för övrigt inte samma anonym.

                Det stör mig inte att folk stör sig på några avkommor (själv har jag inga barn som ni kan störa er på). Var ett tips till dig och anonym som störde er på kommentarer. Själv scrollar jag när en kommentar inte intresserar mig. Mycket lätt. Prova.

                  What? Kan man scrolla?! ?

                    Nej, jag skojade bara. Man måste läsa varenda kommentar för att ta sig ner i kommentarsfältet. Men visst hade det varit en bra funktion det där scrollandet??

        Ändå hakar du på diskussionen istället för att låta den dö ut. Skriv något som är mer intressant så det blir 20 kommentarer om något sjuuuukt spännande istället?

        Haha. Det blir gissningsvis minst 50 innan dagen är slut. Sen vädrar CamCam hett debattämne och skriver ett inlägg med halvt långsökt koppling till någon bloggare om huruvida man ska isolera sig när man har spädbarn hemma eller inte som får 700 arga kommentarer. Dessa förädlratriggare går ju på reperat med jämna mellanrum här 😉

          Spyless på föräldramaffian. De är som värsta hjärntvättade sektgalningarna.

            Nej, de är föräldrar eller på annat sätt är intresserad av denna diskussion – och vill diskutera det som har med barn att göra. Man blir inte hjärntvättad när man får barn, dock handlar mycket i livet om just ens barn. Om alla får lägga sin röst på vad som ej ska diskuteras i kommentarsfälten, främst öppet spår, så återstår inte mycket. Jag röstar på att banna alla dryga eller elaka kommentarer, blir det en reduktion på 30% kanske? Eller alla frågor som faktiskt är en googling bort. Men, jag kan också bara skrolla vidare. Skriv nu inte att ”skrolla vidare då!”, du tyckte en sak och ska inte stå oemotsagd.

              Men det handlar inte om föräldrar som är ”intresserade av diskussionen”, utan om den typen av föräldrar (oftast mammor) som ska påpeka hur feeel andra föräldrar gör/har och gnabbas i all jävla oändlighet om rätt/fel och som samtidigt är totalt oförmögna att se andra perspektiv än sina egna. DE är mammamaffian och det finns uppenbarligen en hel drös av dem här. Och dem är jag spyless på. Så det så.

              ”Du tyckte en sak och SKA inte stå oemotsagd” – om inte det här beskriver vad som är fel med samtiden vet jag inte vad.

            Inte alla föräldrar!

              Jo faktiskt. EXAKT alla.

        Det är fan ett under att vi som är födda före 1990 har överlevt.

      Fast Isabella och pingis umgås inte privat. Det har klargjorts flera gånger. Isabella är nog inte den personen som rusar för att bebismysa heller. Hon är alldeles för självupptagen.

        Men ändå ordnade hon babyshower och Sally hänger med Pingis (hängde)

          Hon skapade content. Hon brydde sig inte om shower.

            Sant.

        Trodde att de umgicks? Almedalen?

      Bor inte Pingis på Gotland? Fårö närmare bestämt.

    Ja tänk om det inte gjordes ett enda Isabellaiblägg här på tio dagar, då kommer hon nog krypande och ber dig skriva något smaskigt.
    Problemet bara att då skulle jag hinna sluta läsa din blogg. Så nuläget är nog bäst för er båda, ett fint samarbete.

      Det är alltså där skon klämmer. Camilla har tre gånger bett om ursäkt och sagt att hon förstått att hon gått för långt med Bella. Ändå har hon inte bättrat sig utan snarare försämrats.

      Surt för Camilla att vara i så stark beroendeställning till den hon så starkt ogillar.

    Inte 30 % av trafiken, utan 30 % av trafiken som kommer via länk. De flesta lär gå in på hennes sida genom att skriva in isabellalowengrip.se. Statistiken visst väl mest att det typ bara är du och bloglovin som länkar till henne.

      Precis så!

      Bella var ju (är?) ”Sveriges mest googlade person”.
      Det är väl det vanligaste sättet att gå in på hennes blogg alltså att helt enkelt skriva Isabella eller Blondinbella i sökrutan.
      Då kommer länken till isabellalowengrip.se upp som första val.
      Åtminstone hos mig.

        Så gör jag

        Mitt inlägg hamnade i modd..

        Men 2018,2017 och 2016 så låg inte ens BB bland top 10 på googlade personer….

        Fast om jag skriver in isabella i adressfältet/sökrutan så kommer isabellas webbadress upp. Om jag då trycker enter så betyder det inte att jag gjort en sökning, jag har du gått direkt in på hennes blogg via adressen.

          Bara om du besökt bloggen tidigare. Därmed finns också troligen en kaka som kan säga något till berörda parter om hur du hittade dit första gången (inom denna kakans räckvidd) och när du gjorde ditt senaste besök f.ö.

      Tycker att Camillas inlägg snarare är en fråga än ett konstaterande. 🙂

        Läste du mer än bara rubriken?

      Men brukar det länkas så mycket till hennes blogg härifrån? ?

      Ja men jag exakt Estelle!!! Klassisk feltolkning av statistik. Bloggbevakning kan stå för 1 promille av trafiken, det vet vi inte. Utan alla fakta på bordet (hur många går via en annan sida av totalen) går det inte att säga ett smack.

      C förvrider statistiken på samma sätt som Bella gör. Samma skrot och korn?

      Jo det är ju inte skumt att man läser den där statistiken och inte ser det orimliga i att närmare två tredjedelar går in via Bloglovin och en tredjedel via bloggbevakning. Skulle typ ingen skriva in webbadressen? Och Bloglovin används väl inte i någon gigantisk utsträckning längre?

    Nu verkar moster Julia få rycka in och passa barnen på kvällen (och natten?!). Var är Lovisa? Klarar Bella inte en enda natt själv utan boendestöd? Jag vill så gärna veta vad som händer i ”the lowengrip house”

      Hon verkar fixa frissan själv igen om man ser hennes senaste story, men inte med sin älskade dyson inte ??‍♀️

      Är rätt säker på att Isabella kommer besöka mamma eller ha vänner på besök mycket oftare nu för att få hjälp med matlagningen.Tidigare lagade exet all mat.sen olika kockar.I övrigt restauranger.IL ställer sig inte gärna vid spisen.

    Och du fick igång din blogg genom att göra ping backs inne hos henne så du bör tacka henne. Om du skulle sluta skriva om henne skulle din blogg dö ut…

      Nej ???

      Va? Nej det var ju Tyra-gate som lyfte den här bloggen.

        Nej då var den inte lika stor.

        Och Anna Book. Sedan Bella. En hackkyckling är ett måste tydligen.

          Dessa influencers ber ju om det. Hade de bedrivit seriös verksamhet hade det varit en annan sak.

            Man behöver inte ha en person som är utvald att vara den som angrips i flera elaka inlägg per dag. Alltså per definition en hackkyckling. Det går alldeles utmärkt att bevaka utan att alltid vara hån-full, och att ta bort elaka utseendekommentarer lika snabbt oavsett vem de avser.

            Det skulle inge respekt. I nuläget är det bara elakheter här.

            Man behöver inte ha en person som är utvald att vara den som angrips i flera elaka inlägg per dag. Alltså per definition en hackkyckling. Det går alldeles utmärkt att bevaka utan att alltid vara elak och att ta bort elaka utseendekommentarer lika snabbt oavsett vem de avser.

            Det skulle inge respekt. I nuläget är det bara elakheter här.

    Det är väl en känd relation, den symbios kändisar och mediabevakning lever i.

      Ja, vad skulle t ex hända med hant.se och stoppapressarna.se om de slutade skriva om kändisar och tv-program på Kanal 5 och TV3?

        Mediabevakning jämförd med den värsta skvallerbloggen ???

    Världens mäktigaste kvinna, var det va? ?

      Jag tycker att du Cam borde fråga henne om du kan bli the official ”Head of trafik till bloggen queen”.

        Kanske hon redan är? *foliehatt*

      Världens märkligaste.

    När jag hittade till bloggbevakning hade IL inte intresserat mig alls. Jag hade aldrig varit inne på hennes blogg men kände till personen blondinbella. Nu läser jag hennes blogg varje dag, kollar hennes insta (men följer inte) och har gjort sedan skilsmässan ungefär. Lite som en guilty pleasure i stil med Anna Book och ett gäng andra.

      Samma här! Visste vem hon var innan men aldrig riktigt läst något ?

      Jag gjorde tvärtom å slutade läsa Bellas blogg pga denna

        Jag med! 🙂

          Jag med

            Inte jag

              Jag med.

        Jag med

        Jag med, men de senaste dagarna kollade jag faktiskt hennes insta. Tar hon bilderna själv nu? Tar proffsbilderna slut snart? Har hon samarbeten kvar?

        Jag började läsa Bellas blogg o insta efter att ha läst här. De flesta vill väl ändå bilda sig en egen uppfattning om vad som egentligen sagts. Det där med källkritik igen.

      Du har blivit hjärntvättad

      [Borttagen kommentar]

        ”Vinklat och förvrängt” – vem KAN det vara som skrivet detta ? block på dig!

    En bra fråga, för många länkar blir det ju & ”folk vill bara kolla” så visst fanken blir det stor traffik från Sveriges utan tvekan största blogg. Det skulle vara konstigt annars.

    Mycket kan du väl se i Google analytics…

    Nej, 30% av trafiken som kommer via länk från en annan sajt.

      Det här med siffror och statistik verkar vara svårt för fler än Bella

    Framgår det hur många klick/besök dessa 30% representerar?

    Om siffrorna stämmer så är det väl bara att kolla i Analytics hur många från bloggbevakning som klickat sig vidare till Trollet. När du har siffrorna på de 30 procenten är det också lätt att räkna ut vad 100 % är. Vilket i så fall skulle vara IL’s hela traffik.`

      30% är något som bloglovin hittat på. De ger sig själva 65%.
      Och Google är inte med som ”Top referring site” trots att det är den vägen som de flesta tar sig in på isabellalowengrip.se
      Jag ger inte så mycket för den där mätningen på bloglovin. Gäller dessutom september dvs före de senaste två-tre veckornas skriverier och ”kris”.
      Och att klick från Expressens länk till Bellas blogg knappast är mätbara trots att de även i september skrev om henne säger att det är en underlig statistik.

        Google räknas nog inte. Detta är bara statistiken på när hemsidor länkat bloggen och folk gått in den vägen.

          Länkning via resultat i sökmotorer räknas som direkttrafik precis på samma sätt som om man skriver in en URL alltså webbadress direkt i webbläsaren.
          Dock när det gäller Google noteras hänvisningstrafik om trafiken kommer från annan produkt än Googles sökmotor. Finns ju många betalda reklamlänkar på Google också.

            Ja som vanligt är det nog viktigt att ta Isabella Löwengrips siffror med en stor nypa salt. (och spotta ut dem) Precis som Alexa verkar sidan bygga på ”prognostiska modeller” och kakor från en okäna mindre mängders surfanden (i bästa fall) Precis som med Alexa går resultatet antagligen väldigt väl att styra genom att vara med i gruppen som lämnar data, tex via att surfa med Alexas … mojäng kommer inte ihåg namnet och vet inte om den finns kvar heller…

        Här har det skrivits i snitt 2-3 inlägg per dag i två år om Bella. Flera har redan tidigare påpekat att Camilla inte vore något utan alla de läsare som bara vill läsa om Bella. Och skriva taskiga kommentarer om henne.

      Nej Camilla trodde ju i ett inlägg att 30%+ ytterligare 10% rabatt blir 40% rabatt, så räkna med procent är nog bäst att överlåta till någon annan.

    I dare you! Sluta skriv om henne så ser vi hur det går . Både här och hos Isabella.

      Jag undrar om både Camilla och vi läsare skulle klara av en vecka utan att skriva ett enda inlägg och kommentar om henne här inne.

        Ja gud så skönt det skulle vara att slippa alla håninlägg. Såå trött på det. Bloggen skulle bli enormt mycket bättre om du bara slutade skriva om Bella. Men det kommer tyvärr aldrig ske eftersom du då skulle tappa en stor del läsare.

      Vill också säga så men tror Camilla skulle få för stora abstinensbesvär.

    Godmorgon alla glada

    Vad heter trollkontot på insta som gör satir på Bella? Har drabbats av akut minnesförlust.

      Griploov

    Varför läser så många Isabellas blogg efter allt som kommit fram? Det är ju nu man inte vill ge henne klick…

      Det finns förmodligen två sätt att reagera.
      Precis som vid en trafikolycka.
      En del tittar bort och låtsas inte se medan andra filmar med mobilen i hopp om att tjäna en tusenlapp om de skickar in till Expressen.

        Och många av de som ständigt kommenterar taskigt om IL i kommentarerna här, är de som inte flyttar sig, och står i vägen för polis och ambulans vid olyckor för att de tycker sig ha rätt att få en bra film.

      Jag läser via unvis.it . Kopierar först längden till blogginlägget från bloggportalen

        Längden= länken ?

      Vad är det som kommit fram som gör att man inte vill ge klick menar du? Jag vill ge henne klick eftersom att hon/hennes blogg/insta ger andra klick, det ger andra innehåll, material och artiklar så tycker att hon ska få klick eftersom att hon hjälper andra till klick och tjäna pengar. Så inte mer än rätt.

    Fast njae, har du ens läst vad som står?
    Det står ganska klart och tydligt att det gäller trafik från länkar och inte den totala trafiken.

    Tror även att din analys kring varför Isabella inte bemöter det som skrivs om henne här, är ganska bristfällig. Om man ser till hur Isabella brukar hantera skriverier så känns det mest självklart att hon inte bemöter.

    Tycka vad man vill om henne, men känner att rätt ska va rätt ändå.

      JaIL brukar ju inte bemöta elaka skriverier, förtal och rykten. Hon vågar väl inte skriva något om denna blogg med risk för att då få ännu mer sk-it. Skulle hon säga något så hade det säkert tagit hus i h-ete här, eller så hade c mjuknat för är nog det som c egentligen vill – att bella ska nämna henne kanske. Hon verkar ju ha ändrat uppfattning och åsikt om flera som nämnt henne i negativa ordalag och de som kontaktat henne, hon litar på det någon säger så fort de bara kontaktar henne. Är nog på ett sätt klokt att ignorera samtidigt som IL borde bemöta felaktigheter och förtal som skrivs. Tror inte hon läser allt som skrivs här, hon kanske inte alls vet vad som pågår här.

    Du driver även 85,71% av trafiken till Petra Tungården!

      Petra Tungården börjar sakteliga bli min nya Bella/Booken/Rosing gulity pleasure, dvs helt fascinerad av hennes utseende, klädsmak och… ja allt. Ingen jättekomplimang kanske men kan bara inte låta bli att gå in på hennes blogg.

        Går också in på hennes blogg för att förfäras av hennes gräsliga klädstil men brukar stanna och sträckläsa alla inlägg. Hon verkar väldigt trevlig och skön!

    Inte ens förvånad ?

    Herregud, du står väl ändå inte för 30% av trafiken utan 30% om har klickat sig till sidan via länk? Du kan faktiskt inte göra karriär på att skandera om att Bella ljuger om sin trafik för att sen göra precis samma.

      Tolkar du figuren som att Bella står för nästan 65 procent av Ellos trafik också?

      Dessutom, denna blogg ska då generera hälften av den trafik som Bloglovin genererar till bloggen. Använder ens någon Bloglovin? Som någon annan sa i kommentarerna, känns som att det är väldigt få. Om du nu står för hälften av det Bloglovin genererar i klick är det nog inte så mycket.

      Nä, detta inlägg är faktiskt pinsamt.

    Nej, det är 30% av ”referral! (hänvisningstrafik) som kommer från bloggbevakning och inte 30% av all trafik. Majoriteten av trafik för de flesta webbplatser kommer från direkttrafik (man skriver in webbadressen direkt i sin webbläsare) eller sökmotorer.

    Med vänlig hälsning, Digital strateg

      Sant jag är en sådan..
      Men jag hade å andra sidan hade jag inte följt henne överhuvudtaget om det inte vore för Bloggbevakning.

      Ja, rimligtvis måste nästan all trafik till Bellas blogg vara direkttrafik.
      Hennes följare behöver knappast klicka på någon länk i Expressen, Bloglovin eller ens här i Bloggbevakning för att komma till isabellalowengrip.se
      Hänvisningstrafik kan däremot säkert vara väldigt värdefull för mindre välkända sidor som lägger ut mer eller mindre försåtliga länkar som folk ska klicka in på av misstag eller nyfikenhet. Men det gäller inte etablerade sidor tillhörande våra största influencers. Deras trafik är självdrivande.

      Precis, 31.63% av totala referrals som enligt trafikuppdelningen på SimilarWeb står för 2.35% av all ILs trafik. Det vill säga 0.74% av totala trafiken och det är inte exakt utan en mätning/uppskattning baserat på trafikdata för en delmängd personer och deras surfvanor/surfhistorik.

        Inte lika häftigt som att påstå att 30% av trafiken är på grund av den här bloggen va!? ?

        När det kommer till att frisera siffror har Bella och Camilla mycket gemensamt..

        Invecklat.
        Hur kan dom veta hela hennes statistik?

        Det innebär att Bloggbevakning kan se hur många besökare IL har totalt sätt på bloggen genom att ta antalet referrals från Bloggbevakning till IL och dela det med 0,0074.

    Njä, det betyder att du står för 30% av hennes extern traffik (refererar) inte att du står för 30% av allt hennes traffik.

    Det innebär att minst 30% av trafiken är folk som kollar på hennes blogg som om en freakshow och inte för att få inspiration eller köptips – vilket förklarar varför hennes kampanjer inte gör så bra ifrån sig. Hon har alldeles för många läsare som kollar hennes blogg för att skratta åt henne och inte för att de gillar henne eller vad hon gör.

    Hahaha bästa jag läst på länge ???

      Antagligen för det är ett helt felaktigt påstående ?

    Du har missuppfattat. Du står inte för 30% av trafiken, bara 30% av dom som besöker bloggen via länkar. De flesta skriver nog bara in adressen eller googlar.

    En höginkomstagare som bloggar vid sidan om sitt vanliga jobb uppmuntrar sina läsare att spara pengar hos ett företag som erbjuder med hög ränta.
    Det som hon också stoltiserar med är att hon sparar hela barnens barnbidrag.
    Annamatkovich du har pengar så dina barn behöver egentligen inte barnbidrag.
    Det räcker för er alla rika som kan lägga pengarna på ett hög dags att det införs inkomstbeprövad barnbidrag.

    Jag tycker det är extremt viktigt med
    sparande till barnen och vi sparar hela barnbidraget till killarna. Just nu sparar vi pengarna i ett klassiskt sparkonto hos banken som inte ger någon ränta allt.

      Men herregud snark zzzz

      Varför sparar du barnens pengar utan någon risk alls? Ska du spara långsiktigt är ju högre risk bättre för du får troligtvis bättre avkastning. Våga prova ex Avanza! Jag har mitt sparande där, superkul att se pengarna växa. Skitläskigt när det går nedåt, men det är många år kvar innan de pengarna ska användas.

    Camilla påstår inte att hon står för 30% av trafiken.
    Hon frågar om hon gör det. Ser ni frågetecknet??????

      Har du läst inlägget och inte bara rubriken?

      Läs resten av inlägget och inte bara rubriken. Camcam uppfattar det som att hon står för 30% av trafik vilket inte stämmer. Oavsett, slarvigt att inte läsa ordentligt innan man gör ett inlägg om det.

        Problemet är att matematik är långt ifrån Cs starkaste gren.

          Det är väl därför hon har det jobb hon har. Alla är inte duktiga på matematik, och det är helt ok.

    Vet inte om någon har skrivit det före mig men du står inte för 30% av trafiken utan bara 30% av dom som går via länkar?

      precis. kanske borde uppdatera inlägget så det är korrekt.

    Ouch, bäst argumentet hittills för att du ska sluta skriva om henne.

    Men vänta litet nu. Med tanke på hur Isabella Löwengrip kör sitt varumärke så totalt i botten är 30 procent av noll kronor i intäkter fortfarande = noll kronor i intäkter.

    Se gärna valfri video som handlar om traktorpulling på YouTube, så fattar ni. (Ju mer hon anstränger sig, desto trögare går det.)

    Alltså jag läser här först och sen direkt till BB blogg efteråt.. Gör många så kanske? =)

    ÄLSKAR förövrigt allt om BB!!

      Själv tycker jag att Bella är totalt ointressant och förstår inte hur så många kan vara så engagerade i henne. För mig är hon lika intressant som beige färg som torkar.

    30% är väl inte 30%??

    Beroende på vad procenten avser är det 3% eller 300%. Iallafall om jag förstått ”Isabellamatte” korrekt.

    Sluta länka vidare till henna bara… bara sluta.

    Fast nej, inte 30% av hennes trafik, utan 30% av all ”referral”. Dvs av all trafik all hänvisas till hennes blogg står denna för 30%. Så tolkar jag statistiken i alla fall.

    Jag tror att fler läser Isabellas blogg nu, sedan det blev lite drama inblandat. Jag läser den, t.ex.! Det gör inte mig något om jag bidrar med klick. (Där finns andra sidor som jag aldrig skulle stötta med något klick alls….) Isabella körde all in – friskt vågat hälften vunnet. Jag kan lätt se hennes strategi – if you build it they will come, typ. SÅ mycket business är uppbyggt precis så – kändisskap och en avundsvärd (?) livsstil gör att folk hakar på och vill ha en del av drömbilden. (Om det är ens dröm, alltså). Det ena ger det andra. Dessvärre fungerade det inte för Isabella – inte den här gången i alla fall. Kanske kan hon börja om från början och göra om planen, fast lite mer sansat och utan att satsa allt. Liiite cred får man väl också ge henne för att hon vågat?

    Jag hade för länge sen slutat följa och läsa om Löwengrip innan bloggbevakning kom med de första pinsamma avslöjandena. Så för min del stämmer det att denna blogg driver mig till att läsa om henne. Dock försöker jag undvika att gå in på Löwengrips blogg mer än en gång om dagen, vill inte ge henne klick, och går nog inte via nån länk. Jag har också överlag börjat hänga med mera i den svenska bloggvärlden tack vare denna blogg. Säger väl nåt om mig det här 😉

      Slutade läsa Bellas blogg för typ tio år sedan när jag märkte att hon ständigt ändrade version av tidigare händelser. Dessutom blev hon påkommen med lögner med jämna mellanrum. Hon är på väg att utvecklas till en patologisk lögnare a la Cissi Wallin.

    Snäll bara sluta skriv om Bella. Jag har tröttnat på all upprepning som bara uppmuntrar till samma elaka kommentarer. Är det så du vill ha din blogg?

      Scrolla vidare. Allt kretsar inte kring dig. Vi är många som vill läsa om och diskutera Bella.

        Alla säger sin åsikt precis lika mycket som du gör Anonym 17.14.

    Läste nyss på Isaak Griplöövs insta. Väldigt intressant, särskilt ”historien om punggreppet”. Hemskt det hon gjorde mot Hampus Jarlbo, om det var så det gick till.

      Psykopat

    Fast hur mycket av blondinbellas trafik kommer från hänvisad trafik?? Om hon har 250000 följare och säg 10 % kommer från hänvisad trafik. Kanske lågt räknat vad vet jag…? Så är det 30 % av 25000 alltså 7500. Är det mycket???

    Snälla är det någon här som har lite skvaller om Bianca och Philippe? Är de fortfarande tillsammans eller vad händer? Och vad sjutton har hänt med Margaux och Jacob? Har det något med Viktor Frisk att göra???
    Det måste vara fler som är nyfikna på detta??

      Inte jag iaf.

      Boring.

    Någon mer än jag som noterat människan som stödköper Bellas kladd för över 6000:- så nu har hon inte pengar kvar! Är hon på riktigt så dum?

      Var?

        I kommentarsfältet i Bellas näst senaste blogginlägg.

          Ok. Tänker inte ge henne ett enda klick, tack för svar.

      Om det nu är på riktigt och inte bara någon som driver (vilket jag tror att det är) så är det naturligtvis sinnessjukt.

    Ot men alltså den här kommentaren på IL´s blogg? WTF haha

    Lisa skriver: 17 oktober, 2019 kl. 08:02
    Jag har bara läst din blogg sen i somras, och missat en del inlägg, men oavsett hur och varför du hamnat där du är idag, tycker jag du är väldigt modig som skriver så öppet om hur du har det. Kan du rekommendera oss en bra dildo som du provat? Även att du går hos psykolog säger mycket om dig, och inte minst din vilja att förändra. Heja dig, Isabella, den största förändringen äger rum när vi vågar rannsaka oss själva på djupet, trots att det är smärtsamt. Och misstag gör förresten ALLA, ingen är perfekt! ?Kram!

      Haha vad fan ?

    Bilder på barnens ansikte!

      Var? Har tittat både på ig och bloggen, den kanske är borta?

      Under inlägget moster Julia.
      På dottern i två fall.
      Japp, noterade det oxå.
      Såklart det inte är en slump.

      Tänkte även, CamCam, att såklart ska du ta och publicera intervjuer med Dolly, Livvakten och/eller Hampus.
      Du kommer ångra dig om expressen eller Aftonbladet tar scoopet före dig.

        Scoop ??

      Japp, vi kunde nästan räknat ut att det skulle komma…

        Som på beställning.. Hon får mycket inspo härifrån!

    ”30%, – det är en jäkla massa trafik som Isabella skulle förlora om jag slutade skriva om henne, och eftersom klicks är viktigare än det mesta i Isabellas värld så förstår jag nu varför hon aldrig haft en åsikt om den här bloggen.”
    LITERALLY vad alla läsare sagt till dig i ÅR. God morgon! 😀 Speciellt när bloggbevakning förvandlas till HataBlondinBella.se. BB vs BB är värre än ett jävla hamsterhjul. Bloggbevakning säger att man inte ska ”tro på hennes mordiska sifferlögner” eller mata trollet. Men likförbannat så är det bloggbevakning som håller gaffeln, i varje tugga.

    Also, är det inte det du vill? Att hon förlorar trafik/följare. Ibland känns det som att den här bloggen går ut på att sätta/se Isabella i förorten med en trött golden retiver och saab från -03 i garaget. Typ då skulle camilla få ro i själen. Blä

    Also, är det kanske en klapp på axeln till sig själv, att fint påpeka att ”du”(egentligen följarna men ok) ligger bakom TRETTIO procent. Schysst tips, synd att ingen frågade haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.