Molly Rustas kollektion för Safira

Ytterligare en influencer-kollektion har sett dagens ljus och den här gången är det Molly Rustas som släpper smycken tillsammans med Safira.

Jag har lite svårt att bli riktigt engagerad i alla dessa snarlika kollektioner som influencers släpper i parti och minut, men det finns en sak från Molly Rustas som gör mig riktigt nyfiken, och det är att det spekuleras kring om det är Isabella Löwengrips hus på Lidingö som Molly och Ross ska titta på. Bella har ju trots allt hintat om att hon kanske kommer bli tvungen att byta botad, men än så länge är det inget annat än spekulationer i ett kommentarsfält.

106 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Mjeh.

      Minst sagt. Det andas Ullared om hela bunten.

    Älskar de genombrutna hoopsen, beställt ? lite skumt att jag köpt två prylar i mitt liv som varit direkt marknadsförda av influencers, dessa och ett par örhängen som Sandra Beijer visade upp. Och då samlar jag inte ens på örhängen ?

    Köpte dom inte precis deras drömlägenhet på Östermalm? (Molly och hennes kille)

      Jo……… men hon skrev (citerat från hennes blogg)

      ” nu tänker ni säkert “ni har ju precis köpt lägenhet” och ja det stämmer, men vi ska bara kolla då vi är lite intresserade av detta hus och har varit väldigt länge och nu är det äntligen till försäljning ☺️ Men som sagt, vi har ju precis flyttat in här och trivs så himla bra även om vi inte fått våra möbler ännu, så vi ska inte sälja denna pärla ? Men titta kan man ju alltid göra och sen får vi väl se hur det känns”

      En läsare frågade om hon kunde länka huset, Molly svarade då att det inte ligger ute någonstans och att hon vill hålla det för sig själv?

        ”Äntligen till försäljning”? Då borde de ju inte vara IL:s hus, det var ju ute till försäljning under lång tid bara för ett år sedan.

          Tror nog de syftar IL:s nya hus som hon bor i för nuvarande.

            Tror att???  också menar det faktiskt

              Jag som missuppfattade då ??

        Bra att hon hittat en rik snubbe.

          Alltså hur blev den här människan känd? Är hon bloggerska? Aldrig hört talas om henne förrän jag gick in här, tänkte att hon är någon bloggerska som är i 35-40 års åldern och därmed fallit utanför min radar men hon verkar ju bara hänga med unga influencers?

            Hon är född 1994 ?

              Är helt chockad, trodde hon var minst 35-36.

                Det här har du skrivit förut, vad har Molly gjort dig?

            Hon är sexig, det kan man komma långt med. Fråga mig?

              Hundra på att du är väldigt osexig om det här är vad du anser sexigt.

      Vems lägenhet köpte de?

        Min ?

    Månstenshalsbandet i silver var tjusigt! Hatar influencer-kollektioner överlag och känner mig för gammal men Molly Rustas verkar rar och halsbandet är fint så jag slår nog till!

    Ser ut som allt annat som finns på kedjorna, Guldfynd, Glitter etc. Snark!

    Alltså, ledsen men det ser ut som ”krims-krams” i mina ögon.
    Inget nytt.

    Moonstone ring och moonstone halsband i silver tyckte jag faktiskt var fina. Skulle passa bra i vardagen. Dock får jag panik av halsband och mina händer ser ganska manliga ut tror jag, så ringen skulle inte passa på mig, tyvärr?‍♀️

    Undrar mest på vem som faktiskt designat dessa smycken. Undrar också vem som gjort dom med tanke på hur otroligt billiga dom är.

      Är ju ungefär samma pris som liknande silversmycken kostar på guldfynd.

    Jag tyckte att hjärtberlocken var fin. Det halsbandet i silver eller guld hade jag kunnat tänka mig. Tyvärr brukar inte pläterade hålla sig fina på mig, blir svarta på en gång.

    Bella lär förlora många miljoner på det felsteget. Finns bara ett råd till presumtiva köpare: lägg skambud. (Kan tillägga att jag har gjort det själv. Köpte en trea på 90 kvm på Östermalm för under miljonen i samband med fastighetskrisen 1993.)

      Grattis! Måste vara väldigt skönt med den tryggheten 🙂

        Tack, det är det. Skönt att veta att familjen jag köpte av inte råkade illa ut – de flyttade nämligen till hus just på Lidingö. Samtidigt var det en hemsk tid, man såg många personliga tragedier i samband med visningarna.

          Anonym 21:49

          Du låter som en jävla brat 🙂

            Det var en riktig B-gissning, du kunde inte ha mer fel.

            Det gör hon verkligen inte.

      Lol morsan köpte ett radhus för 10000 vitt och 5000 svart – 99.
      Liiiite så man hoppas att vi hamnar där igen. ?

        Wow. Underbart

        Inte i Stockholm? Någonstans i resten av Sverige måste det va.

        Nej, det vill vi inte.
        Bostadspriserna får gärna sjunka något men någon ny 90-talskris vill vi inte ha. Jag lovar dig.

      Är Isabella fortfarande tillsammans med Erik? ?

    En kommenterar kallar jag inte för ”det spekuleras kring” nu å andra sidan lär det ju spekuleras…

      Lite som när kvällspressen har rubriker att folk RASAR över något. Så visar det sig att det är en irriterad kommentar på någon facebooksida.

      Camilla vill få in Bella i alla inlägg för att hålla borta kommentarer om Cissi.

        Yeah right!

      Det spekulerades om det i kommentarerna till ett inlägg här också. Igår tror jag att det var ?

    Jo väldigt mycket konstigt. Vad var grejen med att hon blev utkastad från Parneviks? Det har jag missat. Gillar inte Peg henne?

      Tvärtom om, hon gillar inte Peg.

        Och jag gillar inte Kristin.
        Maken till mer självgod, pretentiös och banal person får man leta efter!

      Källa: Flashback

    Apropå Isabella Löwengr… Efter hennes samarbeten med seriösa (ironi) företag och produkter som blackpods, my flawless, tandblek och ha på kakan-pulver känns hon som rätt person att tipsa om en bankapp? Nu är ju det inte helt tydligt vad den här appen gör, men vill man verkligen att ett företag/app som Bella tipsar om ska ha insyn i ens ekonomi och banktjänster? My Flawless Bank, någon?

      My Lawless Bank, den tar jag!

      Ännu roligare är ju att hon ska föreläsa om sina misslyckanden men eventet är bara 90 minuter ?

        Ja det är riktigt roligt när det skiter sig för folk, då man kan gotta sig ordentligt.

          Äsch, dra pinnen ur röven.

          Hon sitter knappast i skiten!

            Klart hon gör. Tror du livet leker för henne eller?

              Verkar inte gå någon större nöd på henne alls. Har råd med nya kläder, resor och restaurangbesök, osv.

                Pengar är inte allt. Att hon omskrivs som oseriös, att allt kommer fram osv påverkar henne mer än att hon inte har lika mycket pengar.

                Glöm heller inte bort att samarbeten gör man ofta avtal på långt innan, en del spontant, men ofta flera månader innan.
                Så att hon gör samarbeten nu säger inte så mycket. Mer intressant hur det ser ut för henne efter julen, till våren.

                  Glöm inte att hon har satt sig i denna ”kris” helt själv!

                    Vem har glömt det? Jag säger att hon sitter i skiten.

                  Jaha så problemet är att det kommer fram inte att hon ÄR just allt skit du räknat upp? Om folk är falska, lurar andra så är det väl bra att det kommer ut. Jag hade tyckt synd om hon varit en ärlig människa som det plötsligt går dåligt för men det är hon ju inte.

          Skadeglädje är den bästa glädjen

            …när man inte har annat att glädjas åt.

            Du måste vara en sorglig människa. Tycker det här är rätt åt blondinbella men hade det varit en vanlig person som inte höll på lura människor hade jag aldrig kunnat glädjas om det gick dåligt. Enda anledningen till att folk kan ”glädjas” är för att hela isabella är ett stort bedrägeri.

          SKITER SIG FÖR FOLK?! Hon bor i stort hus. Hon har mua och nanny. Inte en enda anställd verkar ha fått gå. Det enda som ”skitigt” sig är att hon fått en reality check på att de grandiosa planerna inte blir av. Det är absolut inte synd om Isabella någonstans.

        Hahah? den var lite petty

      Hon är snabb på att tjäna pengar på sin ”kris” iaf, det får man ge henne och det är ju ganska väntat. Trovärdigt? Nej. Men inte trodde väl någon att hon skulle göra något gratis heller. Höll på att sätta i halsen när jag läste att hon är en fena på snabba råd också. Vad kan hon ge ”snabba råd” om? (Vad menar hon ens med snabba råd?) Råd om bra timing? Om att ha unika och innovativa affärsidéer? Nej.. Om att driva företag? Neee.. Om att veta något om sin målgrupp? Nope… Om relationer? Nja… Om hur man lagar mat? hehe nej…Om hur man sminkar sig och fixar håret? Neee… Hjälp mig någon?

      Det är också intressant hur hon blir så förvånad över att hon har folk som bryr sig i sin närhet. Hon måste ju då själv inse att om man vrider på klacken och går mitt i en konversation eller inte bryr sig om vad andra säger så slutar folk att ha respekt för en och slutar att tycka om den personen. Synd att hon behövde ha en ekonomisk kris för att inse detta. Är dock helt övertygad om att om hon inte gick igenom denna kris hade hon inte insett detta, tyvärr.

        Tror inte hon har insett ett skit. Hon vill bara gasa på igen tills hon återigen kan svassa runt i Cannes.

        Hon ville väl slå till medan krisen är aktuell men tycker att hon borde ha väntat tills hon hade hunnit få lite distans till den och reflekterat.

    Tror att ??? också menar det faktiskt

    Jag diggar ringarna, snyggt!

    Jag tycker man kan låta det vara. Att förlora en förälder kan göra vem som helt knäpp. Tänkt dig då att din förälder dessutom är känd för alla, vart du än kommer någonstans ska människor beklaga sorgen och berätta vad hennes mamma betydde för just dem.
    För att komma förbi den värsta sorgen behöver man till slut på något sätt lägga det bakom sig, vilket måste vara i princip omöjligt när man konstant blir påmind om personen.

    Nytt dramatiskt mystiskt inlägg hos Bella. Har tyvärr svårt att släppa misstanken om att hon mjölkar sin eventuellt svåra tid på så mycket content och intäkter som möjligt…

      Ja högst sannolikt att mycket är överdrivet mjölkande. Som hon själv skriver ”löwengrip säljer bättre än nånsin”. Japp, trafik-tycka synd om-handla för att stötta stackars fattiga Bella.

      Btw- vart har Berith tagit vägen? Inte sett henne kommentera sen ”kraschen”? Har till och med Berith kommit till insikt?!?

        Märker också att kommentarerna släpps igenom med ljusets hastighet, tidigare när det gick bra kunde det gå 12-18 timmar innan en enda kommentar blev synlig men nu när det sitter fint med lite styrkekramar släpps de på nästan i realtid. ?

        Jag tror absolut att försäljningen kan ha ökat lite men det blir nog bara tillfälligt och inte i närheten av att sälja ”bättre än någonsin”. Bella är samma bluffbloggare som påstår sig vara Nordens största bloggare med 1.5 miljoner lädare och så visar det sig att hon har som mest 260 000 läsare ? Bluffsiffror som vanligt.

          Hon har tagit bort den infon på instagram. Få se om hon gör det på sina övriga kanaler. Det märks iaf att hon/teamet läser BB.

            Är det inte bra då om den infon är borta?

              Hade varit bttre om hon istället delade sin riktiga statistik istället för att gömma spåren av sina uppblåsta bluffsiffror.

                Ja, men att hon inte har kvar de falska siffrorna är väl trots det bra? ?‍♀️

                Eller kan det vara så att vi ändå vill att hon låter de stå kvar så att vi kan påpeka de där falska siffrorna så fort vi går chansen? ?

            Lol hon verkar täcka spåren av ett bedrägeri, med andra ord ?

            Eller så har hon läst expressen. Ge inte dig själv en för stor betydelse, plutten.

              Men hon tog ju bort informationen samma dag som inlägget här på BB. Bara några timmar efter inlägget publicerades här. Är det bara ett sammanträffande?

                Alltså tog hon bort det precis nyligen?

            Väldigt intressant, varför nu??

      Alltså jag känner ingen skadeglädje. Det måste vara fruktansvärt jobbigt. Men det påminner lite om Hajendramat för ett år sen som hon mjölkade i flera veckor..

      Såklart hon gör.

    Jupp nu känns det som om huset ryker eftersom Belladonna återigen klämt ur sig ett snyftinlägg. Att hon ens har mage att bjuda in till ett samarbete med bankappen Lunar. Hon är så körd.

    Efterlysning!

    Är det någon som följer Hajen på insatser och har fått DM med giff som kan förklara detta inlägg? Jag vet att han ofta är ironisk och svårt att veta vad som är skämt eller alvar men om jag uppfattar det hela rätt så säger jag grattis och jag hoppas att du ger ut hela historien i en bok för oss att läsa någon gång! ??

    https://www.instagram.com/p/B3zUJvanZmN/

      Möjligen så är detta inlägg en del av förklaringen.

      https://www.instagram.com/p/B3W9gpkHf5R/

        Jag förstår inte heller. Kan någon förklara?

          Jag uppfattar att det möjligen är så att Hampus har tjänat tillbaka alla 35 miljonerna och att han nu är skuldfri.

            Hur får du det till det ? verkar ju ha hänt nåt men just att han är skukdfri? Och vem lost the game? BB?

              Läs kommentarerna till bägge inläggen som jag länkat så förstår du kanske varför jag ser det som en möjlighet. Men man brukar driva rätt mycket på hans konto så jag vet inte. Men Hs eget svar på en kommentar fick mig att tro att det inte var skämt utan sanningen.

              Svar på din sista fråga vill jag inte spekulera öppet i men jag ser några olika alternativ.

                Det verkar ju onekligen spännande 🙂

                  Försöker att ge dig en like på din kommentar men den verkar inte stanna kvar så du borde ha minst en tumme upp och inte noll som där står nu.

                  (Har märkt det också på andra kommentarer att like-appen inte verkar fungera som den ska. Jag ger en like för att nästa gång jag kollar ser att den inte är kvar längre.)

                    Några gånger funkar det andra inte.

        Men alltså nej. ”The game” är en lek som går ut på att man ska glömma bort just leken. Så fort man minns den så förlorar man. Ergo, ”you just lost the game” är något man själv säger när man förlorat för att även få alla andra man känner att förlora. Det var populärt ca 2008. Har noll och inget att göra med Isabella.

      Om man bortser från eventuella gifs och kommentarer har jag så svårt att koppla bilden med det som det spekuleras om i kommentarerna. Och hur det andra inlägget skulle förklara det första är också oklart – trodde det var en grej att typ ”swipar du till slutet förlorar du”. Men sen är jag varken hajkännare eller särskilt smart.

      Hoppsan, något kokar verkligen just nu. Han ser verkligen ut att må bra!

        Ja v tecknet och allt 🙂

        Rätt snygg är han.

      Fattar ingenting.

    Varför försvann inläggen om Kristin Kaspersen? Det jag läste handlade bl a om det många resorna och uppsagda relationer. Varför kunde inte det stå kvar?

      Om du tänker efter lite kanske du fattar varför…

        Nej, jag fattar inte. Läser inte här i realtid eller konstant och har därför inte sett nåt svar ännu, varken som varit konstigt eller kränkande. Det handlade bara om att ifrågasätta henne som typ influenser trodde jag. Missade då tyvärr allt smaskigt som jag borde fatta antar jag.

    detta kanske skrivits tidigare idag men nu har bella tagit bort texten på sin instagram där det stod ”1.5 million readers” ???

    Ligger inte huset ute? eller är annonsen kvar från när hon köpte 😛

    https://www.esny.se/objekt/1015073

      Annonsen är nog kvar, det är ju gamlabilder.

      det är gamla bilder med förra ägarens inredning…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.