Sara Songbirds olika halloween-looks

Jag vill säga att min favorit är längst ner till vänster, då den sminkningen är riktigt obehaglig, men det är svårt att välja en favorit när hon gjort ett så jäkla bra jobb på alla fyra bilderna.
Men om jag MÅSTE välja en – så blir det längst ner till vänster, mycket för att jag tycker det är mycket roligare när folk sminkar sig läskigt istället för att bara vara en ”sexig” vad som helst där man går så avklätt som möjligt utan att riskera att bli arresterad för otillbörlig exponering.
Med andra ord – DÖLJ DINA BRÖSTVÅRTOR VÄL!

Synen av en kvinnas bröstvårtor – på Instagram eller (gud förbjude) i verkligheten – kan jämföras med att stirra på solen. 
Man kan bli blind. Ett par kvinnliga bröstvårtor kan bränna hål på ögats hornhinna, så om du vet med dig att risken finns för en ”nip slip” i din kostym, använd det här gamla tricket som jag publicerade i juli.
Se det som din egen lilla pysselstund…

94 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Personligen tyckte jag Bambi var snyggast. ?

    Hur får man ögonvitorna sådär röda??

      Man röker gräs?

        Haha ja, antingen det eller så köper man såna linser. Fett äckliga och stora, skulle aldrig våga sätta in i mina ögon

      Jag har sett Glam & Gore (youtubeprofil) använda några ögondroppar som färgar ögonvitan röd

      Linser, photoshop eller blodögondroppar.

    Katrin gör reklam för ännu ett blufföretag??

    https://www.instagram.com/p/B4aFB2YhxuL/

      hahah 50% rabatt också… hur kan man inte fatta att man blir lurad??

    Gabjoss tycker det är skönt vara utan barnen, som förälder kan jag inte alls förstå hur man kan känna så? Lever ihop med föräldern till mitt barn och skulle vi nån gång gå isär hade det varit hemskt.

      Du behöver inte alls förstå. Räcker med att du respekterar hennes känslor bara. 
      Inget är rätt eller fel när det gäller såna saker. Alla har olika bagage, erfarenheter, behov och förutsättningar.

        Bra svarat, Ida

        Man är en dålig förälder om man tycker det är skönt att vara utan sina barn. Tror du barnen tycker det är skönt att vara utan sin ena förälder?

          Nej du anser det vara så.

          Det finns säkert barn som absolut inte vill va utan sina föräldrar och sen finns det barn som gärna är ifrån dom lite. Och det finns föräldrar som inte kan va ifrån sina barn och det finns föräldrar som behöver egentid för att vara fungerande och bra föräldrar. Inget av detta är fel utan bara olika människor = olika lösningar.

          Blir typ ledsen av att personer som valt att sätta barn till världen är så trångsynta. Det är inte sånt vi ska lära dom små. Jag hoppas inte ni överför detta dömande synsätt till era barn.

            Då borde man inte skaffat barn helt enkelt. Dags växa upp och ta hand om sitt barn.

              Ja? Det gör ju de allra flesta också. Vad man däremot känner inombords, att det t.ex. är så JÄVLA GÖTT med egentid när den väl infinner sig (once in a blue moon), är man tillåten att känna utan att känslopoliser som du ska komma och förklara hur andra människor ska känna. Övrig tid gör man det man måste och tar sitt ansvar över att ha satt ett barn till världen. Det är fan definitionen av att ”växa upp”.

                Hihihihi

              Om man inte lever med den andra föräldern så måste man vara ifrån sina barn periodvis (förutsatt att barnen träffar den andra föräldern). Om man då tycker att detta är mer eller mindre jobbigt, vad spelar det för roll?

              Och ja, beroende på ålder på barnet så kan det absolut uppskatta egentid med ena föräldern.

              Att som förälder tycka att det är skönt att vara ensam gör en inte heller till en dålig förälder som inte borde ha barn.

              Fast man kan ju tycka det är skönt att vara ensam ibland och ändå ta hand om sina barn. Har man delad vårdnad har man liksom inget val dessytom. Så är väl bra att man kan se något positivt i situationen och inte sitta och gråta alla dagar utan barnen 🙂

                Man kan tycka det är skönt, men man behöver kanske inte skriva det öppet. Barnen kommer att kunna läsa det i framtiden.
                Jag hade nog tagit illa upp om mina föräldrar skrev att dom tyckte det var skönt att slippa mig, speciellt om det hade varit i samband med en skilsmässa.

                  men alltså snälla, alla kan väl tycka det är skönt att slippa någon, då och då? Det innebär inte att man inte älskar personen mindre eller bryr sig mindre eller något, ibland är det bara skönt att vara ensam!

          Som mormor/farmor måste jag säga jag är glad att få låna mina barnbarn, så föräldrarna kan göra vad de vill. Kanske är fel det också enligt dina åsikter.

        Precis lätt att fatta att man känner olika.

      Du är väl helt enkelt en liiite bättre mamma än alla andra!

      Man älskar ju när mamma-härden från familjeliv ska hitta hit och förfäras över hur alla inte är lika perfekta mammor som de är och måste visa resten av världen hur bra de är genom att klaga på någon annan.

      Jag är ensamstående och har barnen ca 80% av tiden och pappan resterande 20%. När de är hos sin pappa njuter jag. Kan komma hem och lägga mig på soffan i tystnad. Kan åka och handla sent på kvällen och träna utan att matcha det med barnens behov.

      Ja, du lever med den andre föräldern och har då delat ansvar på allt och kan säkert umgås med vänner emellanåt utan barn. Du kan säkert shoppa ensam också och behöver inte ha allt ansvar på dina axlar.

      Om jag skäms över att njuta av tystnaden? Inte ett jävla piss.

      Hur kan man tycka det är skönt att vara utan sina barn halva deras uppväxt istället för att vara ledsen över det? Tycker ni på riktigt det låter normalt?

        Måste det ena utesluta det andra då?

        Vad blir bättre av att jag sörjer att jag missar 50% av min sons liv när han är med sin pappa?

        Jag tycker att det är skönt att få sovmorgon, äta fil till middag, dricka vin med vänner, duscha i fred, osv när han är hos pappan samtidigt som jag tycker att det är det sorgligaste i världen att jag missar delar av hans uppväxt. Jag ser inte hur man inte kan njuta av egentiden OCH tycka att det är tråkigt med allt man missar. Jag missar det oavsett om jag sörjer eller njuter av det..

        Vissa kanske kan känna fler än en känsla samtidigt? Likväl som de kan se fler perspektiv, något du inte verkar kunna.

      Förra veckan tog jag hjälp av barnvakt. Satt hemma och spelade Sims i 6 h och njöt av att få vara utan barnen en stund. Sug på den du! Eller ring soc kanske?

    USA:
    INGEN får prata om bröst, visa bröst, tänka på bröst

    USA:
    Alla MÅSTE ha minst ett skjutvapen var. För safety. Eftersom alla har ett ju. Så måste ju alla ha ett. För SJÄLVFÖRSVAR

    Också USA:
    Undrar varför vi har så många incidenter med dödlig utgång där handeldsvapen är inblandade.

      Sverige: Krigszon.

        Pga invandring. Tjohej vad kul.

          Vad har du för fakta som visar på en korrelation av det?

            Räcker att du respekterar hen’s känslor…

              Hahahahaa ??? bästa!

          Eller hur. Knivrån i Göteborg varje dag och bombningar i Malmö. Härligt. Inga svenskar som ligger bakom det direkt.

            Mm jag tar alltid taxi hem om jag varit ute i Göteborg. Har slutat bära mina dyra märkesväskor efter typ kl 17. Skyltar inte med att jag har airpods och nyaste iPhones osv. För jag vill inte bli rånad. Har dock licens för pistol och överväger börja bära den med mig. Kan självklart hantera den så för mig är det ingen risk att ngn tar den och använder mot mig.

              Eh okej? Ingen risk? Är du någon sorts superhjälte eller?

              Hade du haft licens hade du vetat att man inte får bära på pistolen hur som helst.
              Isärplockad i en väska men va är de till hjälp om de skiter sig, du har hunnit blivit av med pistolen innan du ens öppnat väskan.
              Trams.

                Klart jag vet att jag inte får bära den med mig hursomhelst. Men skiter faktiskt i det. Jag skulle inte bära den i väska såklart utan hölster och nej ingen risk att någon tar den från mig. Är så otippat att någon som jag bär pistol så har det som fördel.

                  Men om du inte bryr dig varför skaffa licens?
                  Smartare att köpa svart så den inte är registrerad på dig då.
                  Gör oss alla en tjänst, gör dig av med både licens och vapen för du verkar inte va rätt person att hantera det och är en samhällsfara om du ska springa omkring med skjutvapen och ”skiter faktiskt i det”.

                    Jag har redan bådeoch 🙂

                      Vad tuff du är ?

              Hade du haft pistol och licens så hade du vetat att nästan alla som har haft det har fått licenserna indragna. Så är det för alla i i vårt område.
              Jag tror inte ett dugg på att du äger en pistol.

                Eh nä? Alla har verkligen inte fått licenserna indragna. Är med i skytteklubb och vi har våra licenser kvar 🙂

                  Märkligt.

                  Vad har du för pistol då? Kaliber 22?

            Ja, för inga svenskar ägnar sig åt fysiskt våld inom hemmets ”trygga” väggar eller ute i samhället!
            Det kanske helt enkelt faller under fliken ”fredagsmys” det som en del ”Herr Svensk” ägnar sig åt ibland, och den kvinnliga partnern och barnen hade säkert bara lite bråttom och halkade på mattan i hallen som inte hade halkskydd, och landade därför lite olyckligt nog på något element satt på fel plats. Suck!

            Du tycks tro att bl.a. kvinnojourerna enbart är fyllda med kvinnor och barn som är juridiskt kopplade till män som har fötts utomlands, och att det ej finns en enda kvinna där med sitt/sina barn p.g.a. att en svenskfödd man tror att hans plikt i livet är att ge diverse familjemedlemmarna stryk.

            Hade du haft lite vett så hade du varit upprörd över våldet i samhället istället för att slicka dina rasistiska sår.

        var är krigszonen?

          Jag börjar bli förbannad på alla er som lever med skygglappar. Ser ni ingenting?

            Skygglapparna blir fler och större…

            Många strutsar ?

            Bor i Malmö. Det är ingen krigszon. Förklara gärna för mig vad det är jag inte ser.

              Var i Malmö bor du?

              Kolla på nyheterna.

        Hahaha krigszon..
        Sverige: haft det fantastiskt bra lite för länge tydligen. Folk tror vi bor i en krigszon. Prova res till en riktig krigszon och jämför.

          Var det inte Malmö de senast idag på nyheterna jämförde med faktiska krigszoner (sett till hur ofta det smäller bomber och skjuts)..? Eller hörde jag helt fel när jag stod och borstade tänderna på morgonen…?

            Här finns en väldigt kort notis om att det som händer i malmö bara kan jänföras med krigszoner eller områden med lång historia av terrorism. Såg en annan som jämförde det med Spanien när ETA var som mest aktiv.

            https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/JoX7A6/kriminolog-sprangdaden-ar-unika-for-europa

            Bor i Malmö och förstår inte de här liknelserna med krigszon?? Är som vanligt här, om än lite dimmigt.

              Stackars er som är rädda för att våga åka till Malmö. Kan bara beklaga. Och alla ni xenofober som ta göra bajsbruna poäng på staden, dra åt helvete. Eller åtminstone till Sthlm.

          https://www.expressen.se/kvallsposten/forskaren-sprangdaden-i-sverige-saknar-motstycke/
          ”Vi måste tyvärr söka oss till krigszoner för att hitta en motsvarighet.”, säger kriminologen Amir Rostami.

        Knappast krigszon men 120 sprängdåd hittills i år är inte heller något man ska ta lätt på.
        Det är väldigt allvarligt.

          Sprängningar som också blir kraftigare och kraftigare.

      Du ska nog skriva i ett annat forum.
      Här blir det bara trolleri för att provocera till fler dumheter.

        Menade du JAG?
        Inlägget raljerade över bröstvisning vilket jag plockade upp i min kommentar. Att det då startade en synnerligen okopplad diskussion kring Malmö har jag inget till övers för.

          Hade du endast skrivit ”NGEN får prata om bröst, visa bröst, tänka på bröst”
          så hade det säkert inte blivit någon kommentar alls.
          Sen skrev du om skjutvapen och du borde vetat att det skulle spåra ur i kommentarerna.
          Skjutvapen är betydligt mer eldfängt än bröst.
          Och denna blogg kallas Bloggbevakning.

            Står absolut INTE bakom diskussioner om läget i Sverige enligt ovan. Och nej, hade ingen aning om att så många imbecilla blev provocerade av att man raljerar över den irrationella censurering av t ex bröst kontra annat som är tillåtet, och jag nämnde usa för jag antar det är därifrån censureringen av bröst kommer.

      Vad har bröst med skjutvapen att göra..? ? förlåt om jag missade den uppenbara kopplingen här ??

        Ja nu läser kanske ingen längre i detta inlägget, MEN C raljerade över att du inte får visa bröstvårtor på insta, och som jag tänker är det väl styrt utifrån hur usa censurerar och drev lite med paradoxen i att det är livsfarligt att visa en tutten men alla ska ha tillgång till vapen.
        Men uppenbarligen var min kommentar alldeles för provocerande vilket inte var avsikten då jag bara ville raljera.

    Du behöver inte alls förstå. Räcker med att du respekterar hennes känslor bara.
    Inget är rätt eller fel när det gäller såna saker. Alla har olika bagage, erfarenheter, behov och förutsättningar.

      Svarade på fel ställe.

    Tycker inte nagon av dom var speciellt ”sexiga” mojligtvis bambi lite om man satsar pa typ eller sexy bambi look. Gillade den me roda ogon bast, hade blivit livradd om jag sag henne pa stan!

    Jättefina sminkningar, allihopa! Snacka om att Sara är en riktig talang

    Skitsnygga på bild men kan inte låta bli att undra hur de faktiskt ser ut i verkligheten. Speciellt i slutet av kvällen, haha.

      Haha så tänker jag när jag ser de som sminkar sig med massor av contouring, hur det ska se ut i verkligheten. Men viss sminkning är väl mest för att vara snygg på bild i en viss vinkel.

    Kollar bilderna, hittar inget sexigt öht ännu mindre något med bröstvårtor så hur halkade man på det spåret?

      För att många dräkter på halloween är jätte vågade kanske?

      Tack då var jag inte den enda!

    OT men alltså, brukar inte kolla på youtube (jag är ju gammal tant 35år liksom). Jag har idag kollat på när Ida Varg äter som en Victoria Secret-modell. Alltså, det hon äter på en hel dag är ju ungefär min förmiddag och lunch. Det som stör mig mest är att Varg säger att hon tycker att modellen har en sund inställning till mat. Suck. Är man en stor youtuber med unga följare har man väl ett ansvar att kolla upp lite. Hon kan ju kolla upp vad modellerna äter strax innan visningar. Jag jobbar som skolsköterska och möter nästan dagligen tonåringar som har en osund inställning till sin kropp och mat.

      Det hon äter i videon är knappast osunt, sen om modellen inte äter så varje dag är en annan sak.

      Det är sund mat hon äter, sen har alla människor olika energibehov. Jämför dig inte med andra 🙂

        Visst är det sund mat, men om man räknar på kalorier på en sådan dag kommer hon inte upp i 1000, och då räknade jag snällt. Hon sägs enligt nätet vara 181cm och väga 53kg. Med tanke på att en sak som kommer upp på henne när jag googlar är hennes träningsrutin tänker jag att hon gillar att träna och gör det i alla fall 3-5 gånger i veckan. Hon skulle då haft ett kaloribehov på strax över 2000 och hon kommer knappt upp i hälften. Visst är vi alla individer och har olika behov, men så mycket diffar det inte. Även utan träning skulle hon behöva ca 1600.

      Modellen som Ida anser har en sund inställning till mat är 181 cm lång och väger tydligen 53 kg. Enligt mig så är grav undervikt inte synonymt med sundhet.

    Älskar när folk faktiskt försöker. Känner att man antingen firar Halloween eller så gör man inte det. Inte typ som Egoinas klädsel, på temat astrologi så klädde hon ut sig till tjur. Med sitt vanliga hår, vanliga smink, vanliga kläder. Bara horn på huvudet och en fejkpiercing i näsan.

      Alla är inte bekväma med att klä ut sig och eftersom vi alla är vuxna människor så respekterar vi varandras åsikter.

        Ja! Hellre att alla kommer på halloweenfesten och klär sig efter intresse och förmåga än att de inte kommer alls.

        Nu vet jag ju inte vad Egoinas åsikt om detta är så kan inte uttala mig om den. Däremot är min åsikt att jag älskar när folk faktiskt försöker ?

      I år kanske hon inte orkade för hon har nyss varit sjuk? Min favorit av henne var cruella de vil, skulle själv vilja testa göra en variant av henne nångång 🙂

    OT Alexandra Bring godkänner inte kommentarer i sin blogg om Visit Dubai…

    *oxe. Är det astrologitema är det ju inte alls konstigt om man klär ut sig till sitt stjärntecken.

    Men hur kan ett inlägg om smink börja handla om bröstvårtor?! Fattar verkligen inte, har läst om det flera gånger nu…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.