Kissies video begränsad pga hennes farliga bröstvårtor

Jahapp då har min senaste youtube-video blivit anmäld och åldersbegränsat. Du måste alltså ha ett youtube-konto och vara över 18 år för att få sen den.
Känns så trist då inte bryter mot några regler eller riktlinjer alls. Jag har dock med en samarbetspartner i videon (reklammarkerat ordentligt och allt) som säljer snygga bikinis och underkläde.
Jag behövde inte ha på mig grejerna i videon (hade räckt med att visa bilder) men jag ville visa hur dom satt på då jag ändå ville prata om hur viktigt det är att vara nöjd med sig själv.
För jag ser faktiskt inte vad det farliga är med att visa sig i badkläder då vi ändå sprider runt så på stranden.
Men då blir videon anmäld och jag ringer upp några som jobbar med just youtube för att prata om vad man göra för att få bort varningen, och då får jag informerat till mig att man ser mina LIVSFARLIGA kvinnliga bröstvårtor genom tygen på bharna. //Alexandra

Alexandra fick alltså sin senaste video åldersbegränsad eftersom det förekommer kvinnliga bröstvårtor bakom spets i den.
Dessa farliga kvinnliga bröstvårtor alltså…
Manliga bröstvårtor verkar däremot vara mer än välkomna på Youtube. Jag har i alla fall aldrig hört talas om en manlig influencer som fått sin video ”nipple-stoppad” för att han haft med sina egna bröstvårtor i den. Har ni?

Jag undrar hur Youtube agerat om Alexandra klippt ut bilder på manliga bröstvårtor och satt dem över sina egna med dubbelhäftande tejp?
Det borde ju vara okej? Rimligtvis..
Det är ju trots allt MANLIGA bröstvårtor vi pratar om då och de är ju helt ofarliga….

Här är tre olika bröstvårtor som bara är att klippa ut och tejpa fast för att aldrig mer bli tutt-blockad av Youtube!
You’re welcome! 😉

 

130 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Så jävla larvigt.

      Netflix censurerar bröstvårtorna på Valentina i Ru Pauls dra grace. Blev så förvånad när jag såg det ?

        Men va, vilket avsnitt?
        Jag har kollat dragrace i många år och aldrig sett att något sånt har hänt 😮

          Bland annat hennes lip sync i alla stars 4. Det är även väldigt blurrat i bare it all avsnittet där det är en nude illusion runway.

          Är det jag liksom har i huvudet, men vet att jag reagerat många gånger.

    Visst är det fånigt att de blockar kvinnliga bröstvårtor som i det här fallet där de vara skymtar fram i en reklamvideo. Men vad skulle hända om specifikt kvinnliga bröstvårtor inte vore bannlysta? Hon tjejen som säljer sitt badvatten som du skrev om häromdagen, hennes konto och andra som hennes skulle vara ren mjukp**r. Fatta hur hennes konto skulle se ut om bröstvårtor vore tillåtna? Att de blockar bröstvårtor handlar ju inte om att de anser att en bröstvårta som skymtar fram är farlig eller moraliskt förkastlig, utan att de måste stoppa alla kvinnliga bröstvårtor för att kunna stoppa p**r. För var drar de gränsen mellan en framskymtande bröstvårta och avsiktlig exponering?

    Och de gäller ju inte män för andelen män som lägger upp bilder på sina bröst för att locka följare, sälja bilder, badvatten etc är ju minimal….

      Skymtar fram? Alltså nej. Det är något mörkare och tittar man noga kan man se konturerna runt om, men fan det här är inte att skymta fram. Annat hade det varit om bh:n var helt genomskinlig eller om det hade varit en gammal hederlig nipslip.

        Du hänger upp dig på ordet skymtar? Det var inte min poäng, skymtar, anas, halvt dolda, vem bryr sig? Läs min kommentar igen och tänk ett extra varv.

          Bröst ska få synas oavsett. Borde inte behöva gömma dom alls!!!!!! Lika ofarliga som manliga. Män gömmer kuken och vi fiffin, punkt slut!

            Kuk och fiffi? Kuk gick bra men inte fitta? Det behövde du snuttifiera..

      Haha är du seriös nu?

      Varför?

      För att vilka kroppsdelar som vi anser som sexiga är helt frikopplade från moralen samhället har lagt på densamma.

      Om youtube hade vuxit fram för 100 år sedan så hade kvinnor inte fått visa anklarna heller. För 60 år sedan inte knäna etc etc.

      Det finns samhällen där det är fritt fram att visa brösten dvs helt bara överkroppar. Det är vad alla gör och vad som förväntas av dig. Men inte att visa benen. Benen måste vara täckta. Ja på kvinnor alltså. Männen kan göra vad de vill.

      Så blanda inte ihop kroppsdelar som ses som sexiga så som tex läppar, nacke, ben, axlar, överarmar mm med vilken moral som ålagts på dem av samhället. Två helt skilda ting.

        Vad är din poäng? Reglerna på Instagram etc bestäms av en amerikansk moral. Vad har det med att det i vissa kulturer är norm att visa brösten men inte benen?

        Min poäng, igen, är att Instagram etc bannlyser kvinnliga bröstvårtor eftersom de inte kan skapa en gräns för när bröstvårtor är ok. Om de inte bannlyste alla kvinnliga bröstvårtor skulle vissa konton bara exponera kvinnliga bröstvårtor i syfte att tjäna pengar. Det handlar inte om att man anser att alla kvinnliga bröstvårtor är ”livsfarliga”.

          Min poäng är just den, vi pratar om moral och inte vad folk tänder på sexuellt och att folk borde fundera på varför och vems moral vi köper rakt av utan att ifrågasätta och varför du tycker att de har rätt.

          Så borde ju rimligtvis den gränsen gälla även för män, då det borde vara lika svårt att göra en gränsdragning där.

          Och med tanke på att ren porr får ligga kvar på insta trots anmälningar så köper jag inte ditt argument om att det skulle vara för att dra en gräns mot just porr. Uppenbarligen är bröstvårtor och andra nakna kroppsdelar okej på insta när det är porr det gäller.

            Min erfarenhet av Instagram är att om det är sk ”ren porr” med synliga bröstvårtor så raderas det om man anmäler. Jag har anmält många porrkonton. Men då är det porr, inte bara någon brud som åmar sig.

      Håller inte alls med dig! Man måste ju börja någonstans om man vill avsexualisera kvinnliga bröst och få det att inte kretsa kring män och deras kukar! Bröst är bara bröst, det är männen som gjort det till någonting sexigt och skamligt. Dom duger att runka till men om man råkar visa dom som Kissie så är man en slampa eller hora. Jag är så trött på det!

      Fast det är ju det som är poängen! När ska kvinnors bröst sluta anses som sexuella? Så länge det förbjuds och som du så fint utrycker det ”mjukporr”, så kommer det alltid vara sexuellt förknippat. Så jävla tråkigt!!!

    Det känns ändå som att Alexandra gör allt för att synas och höras.

      Tycker jag med. Nu blev hon uppmärksammad igen.

    När man tittar på rupauls drag race, som är ett amerikanskt program om Drag queens, ser man ofta männen gå runt utan tröja, men så fort samma män tar på sig en peruk och klänning blurras bröstvårtorna. ”Bröstvårtorna” på deras breast plates, alltså stora fejkbröst, blurras även.
    Otroligt löjligt.

      Va? Herrgud jag vet inte om man ska skratta eller gråta åt det, borde väl egentligen bli arg men blir mest matt.

      Ot men ändå inte, men vad jag ÄLSKAR rupauls dragrace ?

        Jag hatar det. Vissa delar är rent kvinnoförnedrande och kvinnohatiska. Usch.

          Vilka delar då?

      Men är det typ inte ett program som automatiskt blurrar och inte en riktig människa

      Haha ja det är så himla märkligt!

    Fast det är väl bra att Youtube skyddar en kvinnas kropp om kvinnan själv inte har tillräckligt mycket självrespekt för sin egen. Varför ska kvinnor vräka ut sina kroppar. Då kommer till slut allt kunna visas. Feminister som kissie stöttar bara stereotypen för plastikopererad ”blondin” som ska få visa upp sig naken. Det är ju männen som tjänar på det. Män kommer alltid attraheras av kvinnors kroppar och genom att ”normalisera” kvinnans kropp o ha rätten att visa upp hur mycket man vill av den så vinner ju männen på det.

      Word! Hur kan vi förvänta oss att män tar oss på allvar i näringslivet när vi står och gapar om bröstvårts-jämställdhet?

        Detta var det dummaste jag läst idag.

          Du får tycka det. Jag vill gärna att kvinnor känner sig trygga nog i sina åsikter att de vågar ifrågasätta och säga ifrån. Vi håller nästan aldrig med varandra men jag dumförklarar dig inte. Det gör du, så tack för den. Gapa på om din bröstvårta du så ska jag kämpa på med frågor som är viktiga för kvinnorna inom min bransch.

            Fast man kan ha två åsikter igång samtidigt. Man kan kämpa för att få ha sina bröstvårtor ifred och visa dem hur mycket man vill och samtidigt kämpa för lika löner och andra frågor. Det ena utesluter inte det andra. Och såklart ska kvinnor få gå klädda i exakt vad de vill, mycket som litet.

          Tack för den utmärkelsen.

      Och där var det nog med internet för dig idag….

        Är det det bästa argument du har att komma med?

          Ju snyggare, ju lättkläddare en kvinna är ju mer tjänar hon än andra som utför samma arbete. För att hon behagar männen med sitt utseende. Be Haha männen =belöning. Exakt så gör kissie. Säljer genom anspelan på kvinnokroppen.

            JU bättre man kan stava DESTO mer tjänar man också. Annars kan man be haha männen.

              Nu tänker jag inte säga vems sida jag står på, men så fort någon (i detta fall Hanna) berättar om sina åsikter så får hon inte en emda kommentar där hon faktiskt får saklig kritik? Istället är det andra saker ni fokuserar på, som att hon är ”dum i huvet” eller hennes stavning.

              (Behaga) men orkade inte rätta till auto correct för folk är väl smartare? Eller Nej tydligen inte

      Min kommentar ovan skulle nog egentligen postas här..

      …Varför?

      För att vilka kroppsdelar som vi anser som sexiga är helt frikopplade från moralen samhället har lagt på densamma.

      Om youtube hade vuxit fram för 100 år sedan så hade kvinnor inte fått visa anklarna heller. För 60 år sedan inte knäna etc etc.

      Det finns samhällen där det är fritt fram att visa brösten dvs helt bara överkroppar. Det är vad alla gör och vad som förväntas av dig. Men inte att visa benen. Benen måste vara täckta. Ja på kvinnor alltså. Männen kan göra vad de vill.

      Så blanda inte ihop kroppsdelar som ses som sexiga så som tex läppar, nacke, ben, axlar, överarmar mm med vilken moral som ålagts på dem av samhället. Två helt skilda ting.

      ”varför ska kvinnor vräka ut sina kroppar”?
      Censurera gärna min kvinnliga kropp på internet, men censurera då även en mans kropp så är jag nöjd. Kan man dölja en kvinnas bröstvårta så kan man även dölja en mans.

    Kissie gör allt för uppmärksamhet.
    Jag glömmer aldrig inlägget där hon uppmanar en 14-årig flicka ligga runt trots att flickan mådde dåligt då folk ropade ho×a efter henne i skolkorridoren.
    Tappade den lilla respekt jag hade och slutade besöka hennes blogg helt. Har aldrig gått in på den sedan dess då jag inte delar samma verklighetsbild som Kissie. Bättre att inte klicka sig in om någon bara provocerar en med sina inlägg. Synd egentligen då hon var rätt rolig att följa. Lite principer och diciplin måste man ändå ha.

    Jag förstår inte allt detta tjat om att ”Free the nipple”, om något borde vi väl kämpa för att män också ska censureras? Jag vill varken se rö\/hål, br○stjärnor eller kön. Det är naturligt och vi har alla dessa kroppsdelar men det argumentet håller inte. Tänk om tonårstjejer börjar ladda upp videos där man ser igenom underkläderna? Vi måste ändå förstå att bröst är sexualiserade, speciellt kvinnliga då det ligger i mannens biologiska instinkt att attraheras av dem. Vissa kvinnor attraheras av mäns bröst men risken att en man blir behandlad som ett objekt är relativt låg i jämförelse med oss kvinnor.

    Vill du visa dina bröst och kön, jamen varsegod att skapa ett konto på p○rnhu. Freda oss normala som bara vill se det som håller sig inom youtubes regler. När youtube ändrar sin policy då ska vi få ett meddelande och bekräfta att det är ok att visa ”oanständigt” material utan en 18-års varning. Jag vill inte att min dotter ska växa upp och tro att hon som 15 åring kan visa bröst på nätet. Hon får lov att täcka dem tills hon är 18 år, och inte ens då skulle jag bara ignorera det utan ta ett snack för att försöka förstå vad hon/han vill få ut av det hela. Uppmärksamhet? Pengar? Vi måste förstå för att kunna skydda våra barn och andras barn.

    Kissie vill bara ha uppmärksamhet och pengar. Tragiskt att hon känner sig så missnöjd med sitt intellekt att hon tror att det inte finns mer hon har att erbjuda världen. Influencers i ett nötskal. Egoina, som är utbildad och allmänt allmänbildad, har inte samma behov av denna typ av uppmärksamhet. Jag ser ett samband, tyvärr.

    Ursäkta att jag varit så negativ de senaste dagarna, mår inte bra. Om någon tar illa upp så ber jag om ursäkt i förväg. Jag ber dock inte om ursäkt över mina åsikter men över hur jag förmedlar dem i skrift.

      Tack! Så bra uttryckt!

      Grymt bra skrivet, håller med dig till 100%!!! ??????

        Tack Valentina och Sarah. Trodde jag skulle få massa hat och anti-femenism-stämpeln men jag är glad att ni förstod vad jag ville få sagt med min klumpigt formulerade kommentar.
        Vi går nog åt rätt håll trots allt 🙂

      Bra skrivet . Och, kollade egoina som jag aldrig läst. Respekt, en bra person som skriver väl, utan fånigheter etc och tjänar pengar på det plus har ett vanligt jobb. Skitkul

        Ja precis. Statistiskt insignifikant att den enda utbildade också råkar vara den enda som saknar objektifierande uppmärksamhet från främlingar på nätet men jag ser ett mönster ändå.
        Finns flera youtubes som lär ut matte och är skitsnygga men som ändå inte behöver bekräftelse. De vet att de har mer att erbjuda världen än bara sin kropp.
        De är viktiga för samhället, på riktigt.

          ” De vet att de har mer att erbjuda världen än bara sin kropp.
          De är viktiga för samhället, på riktigt”

          Jag tycker din människosyn är förskräcklig.

          Eller har du lust att berätta exakt hur en människa är mindre viktig än en annan. I detalj menar jag. Jag blir ju lite ”nyfiken”.

            Människor har samma rättigheter i Sverige, på det sätter är vi alla lika.

            En människa som enbart lever på sitt utseende (modeller, influencers, m.m) kan ha olika effekt på samhället. En modell med vitiligo, ett amputerat ben, en synskada eller annat ”ovanligt” inom den industrin hjälper de som känner igen sig i modellen. Den ger betraktaren en tankeställare och motivation.

            En influencer som sitter och provar lätt transparenta underkläder på Youtube ger inte åskådaren så mycket. Det är mest negativa känslor som florerar inom oss när vi ser en snygg människa med pengar, en tight kropp, vackert hår och vita tänder sitta och lösa + få betalt för detta.
            De ger oss ingenting. Vi hade överlevt utan den typen av klipp. Den tillför inget värde till samhället. Det är tomt och oviktigt innehåll som återspeglar youtuberns tomma självförtroende och ständiga bekräftelsebehov.

            En youtube som hjälper elever med matte tex tillför något nyttigt. Den ger oss verktyg, alternativa lösningsmetoder på ett problem, ett förstående på vad en ekvation faktiskt innebär m.m. Denna typ av youtube hjälper eleven förstå och denne kan därefter prestera bättre i skolan. Detta är också bra för samhället som helhet.

            Hoppas det blev lite tydligare nu. Jag tänker inte sitta här och påstå att jag anser varenda människa vara lika mycket värd för samhället. Jag är mindre värd än många, och många tillför samhället mindre än mig. Så är det. Vi behöver människor som ser längre bort än sina kroppsliga ”tillgångar” för att samhället ska föras frammåt. De som vill tjäna pengar på sitt utseende (sexuellt) får självklart göra så men de ska inte tro att de är viktiga än vad de är.

              Bra skrivet!

              Hej: Då tycker jag att du ska vara mer noga med att jämföra en handling än hela personer. Vi är alla så mycket mer än det vi jobbar med.

              Och vad du inte vet är om den personen som du avfärdar på nätet som lättklädd kanske har hjälpt en läkare att överleva genom någon annan handling i vardagen som var livsviktig för många att hen överlevde eller ens kom till jobbet den dagen.

              Så nej varenda människa kanske inte är lika viktig för samhället men det är inget du kan avgöra genom en snabb blick eller en liten genomsnittsbild av någons liv.

              Och vad vi tror är viktigt idag kanske avfärdas imorgon som helt oviktigt och vice versa.

                Liv är värt något i sig oavsett vad detta liv bidrar med till ett hypotetiskt samhälle. Ett liv är ett liv magiskt och fantastiskt i sig.

                Obs Hej håller inte med dig men tycker du kommer med intressanta tankegångar.

                  Precis.

                  Alla handlingar är kanske inte lika viktiga men alla människor är det.

                PS Hej: Tack för att du tog dig tid att svara!

            Jag tycker det är självklart att vissa människor bidrar mer till samhället än andra. Det finns faktiskt massor av människor som samhället skulle klara sig alldeles utmärkt utan, då de rent av bidrar blott negativt till samhället.

              Vilka partar vi om? De som är sjuka? De som är arbetslösa? Vem?

              Hur vet du att de inte är en viktig stöttepelare för en annan idivid så att den orkar med sin dag? En som är en av dem som du anser för samhälle framåt?

              Självklar finns det ett och annat avskum som inte bidra utan bara river ner. Men vi bör nog försåt att dessa tillhör undantagen snarare än är en stor andel av samhället.

      Jag håller delvis med dig, men jag tror inte att mer censur (av även den manliga kroppen) någonsin kommer att hända. Problemet är att den kvinnliga kroppen sexualiseras på ett helt annat sätt än männens. På ett begränsande sätt. En kvinna får inte visa brösten pga att män tycker att det är sexuellt. Om en kvinna bär urringat är det ”sexigt”. En kvinna kan i vissa sammanhang inte ens visa axlar, lår eller knän utan att det anses vara för sexuellt. Män äger narrativet. Simone de Beauvoirs kända citat: ”Du föds inte som kvinna, du blir det”, tycker jag funkar i det här fallet. Alltså; att vara kvinna är att vara en kropp som du inte får bestämma om själv. Även om du som kvinna vill glömma bort att du är just en kvinnlig kropp så blir du hela tiden påmind om det av samhället genom exempelvis situationer som ovan. I slutändan handlar det om att du som människa (och inte ett specifikt kön) ska ha rätten att se dig själv genom dina egna ögon, och inte andras.

        Jag håller helt med dig! Dock anser jag att censur är det enda som funkar i Sverige i dagsläget. Någonstans måste vi dra gränsen och om det är vid brösten så är det ok. Vill kvinnor fortfarande dela med sig av sin kropp så kryllar det av hemsidor där bekräftelsen haglar in från främlingar.

        Jag förstår inte varför vissa insisterar på att sprida sina oanständiga bilder på öppna plattformar där människor av alla åldrar kan regga sig. Ta det på scandalbeuties där målgruppen faktiskt vill se just bröst.

          Vem bestämmer var gränsen för censur ska gå?

          Kanske de religoner som helt förbjuder avbilder av människor är rätt på det? Dem där inte ens en pupill får synas när de går fram på gatan?

            Ja eller ska någon kvinna som vill visa upp allt kroppen bestämma var gränsen ska gå?

          Fråga i modd

        Varför håller jag med er båda två lika mycket..

      @Hej

      Se min kommentar längre upp.

      Jag tycker att du just nu är en aning historielös och blandar hej vilt mellan olika fenomen om varför man ser olika på olika saker.

      Och att du jämför en kvinnas bröstvårta med en mans rövhål är något jag känner du borde fundera på hur dina tankar och åsikter hamnade där, istället för att jämföra samma kroppsdel på kvinna som man.

      Svar till Hej i modd

      Men varför ska kvinnor anpassa sig efter hur samhället är uppbyggt? Bara för att män är attraherade av kvinnobröst och inte kan kontrollera sig i närheten av dem betyder inte det att vi ska behöva dölja dem, jag har aldrig hört eller själv varit med om en homosexuell kvinna som till exempel delat omklädningsrum med andra kvinnor och inte kunnat bete sig. Oavsett om Kissie visar sina bröst för uppmärksamhetens skull eller helt enkelt för att hon har lust, så ska hon få göra det. Att hon sen blir sedd som ett objekt är er sak att ta reda på varför ni tänker så. Jag har aldrig ropat olika läten i syfte att ”ragga” på en man med bar överkropp på stranden, eller gått fram och tafsat på honom för att han gör mig upphetsad. Jag ser ett samband, tyvärr, och det sambandet har inget att göra med huruvida du är Kissie eller Egoina.

        Precis.

        Vi ska anpassa oss för att vi framöver med män? Vi är v öl inga idioter heller som anser att män bara ska skärpa sig över natten? Hur naiv får man vara? Verkligheten ser ut såhär idag, det kanske ändras om 50 år men idag så är bröst sexuellt laddade och därför ska både kvinnor och män respektera youtubes regler och policys. Herregud, detta ständiga behov att klä av sig inför hela världen som om ni gör oss vanliga kvinnor en tjänst. Nej, ni gör oss en björntjänst! Ni hjälper mannen med objentifieringen av kvinnor. Ni förnedrar oss andra som inte vill ses som sexobjekt av samhället.

        Du får klä av dig, det får Kissie också men vänligen posta era bilder på den typ av plattform som riktar sig till er målgrupp, porrsidor.

        Jag börjar bli riktigt trött på människor som bara tänker så långt näsan sträcker sig. Tänk på barnen! De ska väl skonas från nakenhet tills de är gamla nog att förstå. Tänk på oss medmänniskor som inte vill se anus och f×tthål på instagram. Ska det vara så svårt att bara censurera den yta av kroppen som totalt täcker 5% av människan? Måste alllllllt visas upp för alla? Uschhhhhh

          Om du anser att den enda plattformen för kvinnobröst är porrsidor så har du en otroligt skev syn på kvinnan. Ingenting blir bättre om vi bara rättar oss i ledet och döljer våra bröst för att det helt enkelt är så det ser ut i samhället just nu. Hur ska något kunna förändras om vi bara accepterar sådant som inte känns okej? Jag vägrar leva i ett samhälle där män(och sådana som du) skapar reglerna, och jag vägrar uppfostra en dotter som inte äger sin egen kropp. Det är STOR skillnad på att visa sitt f*tthål(som du så fint uttrycker det) och på att visa ett par bröst. Är du emot offentligt ammande kvinnor också? Är det porr? Var drar man gränsen, om grunden är densamma, alltså ett par bröst?

          Du tror inte att skyla våra bröst, att acceptera att de är skapade för att tillfredsställa män i sexuellt syfte, gör att vi ännu mer ses som ett objekt? Du tror inte att jobba för att få äga vår egen jäkla kropp leder till att objektifieringen av kvinnan försvinner, för att våra bröst är lika sexuellt oladdade som mäns? Nä, DU förnedrar oss andra som inte vill ses som sexobjekt av samhället. Jag låter hellre min dotter visa brösten och få vara ifred(!), än att klä på henne massa kläder och lära henne att brösten är privata och till för att behaga män. Och om det är något jag kommer vara noga med som förälder så är det att INTE skona mina barn från nakenhet, men också lära dem att man själv bestämmer hur naken man vill vara och inför vem. Man måste inte visa sin kropp för alla. Är man inte helt fel som förälder och förbjuder, förbjuder och skyler sitt barn så tror jag nog att vettet kommer av sig själv, och kunskapen att skilja på vad som känns bra och dåligt.

      10:13 bra skrivet.

    Free The Nipple rörelsen måste växa! Trött på att få se manstuttar!

      Ehh, då kanske den ska krympa? Plocka bort männens också så slipper vi hela hysterin.

      #bortmedvårtan
      #removethenipple

      Stackars Odd. Herregud vad han växer i mina ögon för var dag som går. Tyckte han var fånig som försökte ”slå igenom” med allt möjligt men inser nu att han försökte hitta sin roll i Isabellas liv. Hon lät honom inte vara ”mannen” i sitt liv utan jobbet kom alltid före familjen. Det kan inte ha varit lätt för honom att älska en kvinna som bara älskar sig själv. Nu får vi se hans rätta sida och den är beundransvärd! Ingen kan glänsa bredvid Isabella, hon är en energitjuv.

        Och jag tänker stackars Odd som nu blir utnyttjad av Expresssen som vrider och vänder för att få till en säljande story ”ex ser rött” eeh hallå det är deras eget påhitt för en smaskig rubrik. Och vadå ”pratade ni om innehållet innan det sändes?” eeh varför skulle IL diskutera sitt sommarprat med Odd? Nej herregud så fjantigt, Expressen försöker dra läsare genom IL hela tiden nu, mjölkar ut allt vad de kan. Odd säger ju att ja de hade en överrenskommelse att inte jobba och mejla på kvällar men att han inte gett några förbud, och expressen har väl ringt eller mejlat honom ”har du gett Isabella förbud??” Och han säger nej, det var ett dåligt ordval. Då är han rasande och ser rött eeh.

          Eeehhhh…

      Stackars människa som liksom råkade hamna i världens mäktigaste kvinnas väg… Han kanske inte alls varken lyssnar eller läser något av vad hon gör, vilket han nog egentligen borde. För någon behöver bemöta hennes skitsnack. Nån gång.

        Jag tror att det säger mer om henne att Odd bara ignorerar hennes skitsnack. Om han börjar kommentera varenda lögn hon dragit då faller hans självrespekt med tanke på att hon då lyckats dra ned honom till sin låga nivå.

        Barnen vet att pappa är en bra människa, det är väl det enda som spelar någon roll.

          Fast just det var väl ingen lögn, han säger ju att de kom överrens att inte jobba och mejla på kvällar medan hon säger att hon ville kunna jobba på kvällar utan sura miner och mejlföbud efter nio – herregud inte så att hon säger Odd gav mig stränga förbud liksom. Inget konstigt att hon säger mejlförbud om han kanske sagt nej men inte hålla på med jobbmejl så här sent Isabella vilket han säkert sagt. Tror nog att flera av er brukar slänga er med ordet förbud typ nej nu har jag shoppingförbud, nu har jag sockerförbud etc etc.

          Hon snackade inte illa om Odd i sitt sommarprat, hon sa också att han är en bra pappa så ja klart barnen vet det Hej.

            Att slänga ordet förbud när man pratar med en kollega är väl förståerligt men när det gäller ett sommarprat så ska man nog kunna omformulera sig för att inte skapa missförstånd.
            Hon kunde ha lagt till ordet ”överenskommelse” i meningen.

            Typ: jag kände mig begränsad av vår överenskommelse att inte sitta och mejla efter kl 21, det påverkade mina affärer med de som befann sig i en annan tidszon.

            Hon fick det att låta som ett strängt förbud med straff som påföljd skulle hon trotsa hans ord.

              Nja helt ärligt Hej så är det väl ingen större grej att säga förbud i just det fallet, ganska passande där faktiskt. Men visst det går ju alltid att hitta fel och det går att vända det till fel om man vill och att det låter hemskt som om han gett förbud… ååhh så vidrigt av Isabella. Asså.. Nej. Men du Hej verkar vara en sån som vänder det mesta med IL till fel eller har jag fel? Du är en Bella-hater i vanliga fall? För då kan jag förstå att man vrider detta till fel och nu är Odd kung. NEJ hon fick det inte att låta som straff med påföljd. Men visst hon kunde sagt si eller så om mycket, mycket hon kunde formulerat bättre el sämre. Asså. Kanske producenten som tyckte hon skulle använda vissa ord och formuleringar, han bestämmer tydligen en hel del.

                Seriöst.

                Jag tror inte att det finns någon som hatar Bella på den här bloggen.

                Det finns dock en person här som verkar fylld av brinnande hat….

                  Camilla? Eller vem? Blir nyfiken!

                    Nej jag tänker på en viss anonym.

                  Precis. Riktigt otäckt hat, faktiskt. Och noll självinsikt. Menar den anonyma Bellariddaren.

                Jag har kommenterat IL en gång tidigare, igår. Då skrev jag att jag började bli trött på hela ”bråket” mellan Camilla och Stolle. Jag hatar inte Bella men jag älskar henne inte. Hon är helt oviktig. Samma med Odd, känner inget gentemot honom men tycker att han skött det bra.

                Jag anser ingen influncer vara viktig. De är ett tidsfördriv för mig. Typ mina hovnarr som dansar och gör bort sig när jag har tråkigt. Jag ser tyvärr ned på de flesta då jag anser att de nöjt sig med br emucket mindre än sin intellektuella potential. Sverige betalar oss för all plugga men de v väljer att ta utmanande bilder för likes. Går inte riktigt att se upp till dem eller anse dem vara värdiga vår tid för annat än underhållning.

                Min uppfattning av ”förbud”, oavsett vem som sätter förbudet, ser ett problem i ett beteende. Kanske Blondinbella ser att Odd försökte göra henne en tjänst, on ett par personligheter eller så?

      Haha det ironiska över att han uttalar sig i svensk media. Bella kan ju inte dementera eftersom hon nu inte längre talar med svensk media. Hehe. Har alltid tyckt att Odd levde upp till sitt namn, men fasiken vad han växte i mina ögon. Han är ju faktiskt rimlig.

      Tycker så synd om Odd. Han hamnade i klorna på helt fel person som inte älskar någon annan än sig själv. Han som verkar så fin och jordnära.

        Synd om Odd som antagligen dumpades, sårades och fick genomgå skilsmässa MEN att du skriver att hon inte älskar någon annan än sig själv är så lågt. Usch och fy vad vet du om det LM? Tror inte Odd gillar att ni skriver skit, lögner och säger så om hans barns mamma, för han är fin och jordnära. Så tänk på det LM. Synd om Odd och hans barn när ni skriver sådan skit.

          ?? okej.

        Det är inte synd om Odd. Jo för att han måste stå ut med att hon kan säga vad som helst och stå oemotsagd kanske. Men fick ni faktiskt intrycket av att han var en fin människa? Han var konservativ och antifeministisk och hatade att det finns personer som är trans. Bella var likadan eftersom hon alltid anpassar sig till sina mäns åsikter. Källa: hans egen blogg

      Droppen som fick Odds bägare att rinna över var nog när Simon började planera in Odds och Bellas ”partid”.
      Att man som make ska behöva vända sig till hustruns assistent för att få till ensamtid med frugan kan få vilken man som helst att gå i taket. Vem står ut med en sådan förolämpning?
      Kanske var det Bellas provokation för att skynda på utvecklingen? Hennes vända in och ut ur äktenskapet var egentligen ovanligt lång med tanke på hur snabbt saker och ting ändrar sig för henne nu för tiden. Uthållighet och tålamod är inte hennes starka sida.

        Mm. Måste vara rekord, annars är det väl max åtta månader hon klarar av att driva ett projekt innan det kantrar och hon hoppar på nästa.

          Jag fattar dock fortfarande inte hur de kunde ta två år på sig att skiljas.

    Har lite svårt att tro att hon blev informerad till sig att ”man ser dina LIVSFARLIGA bröstvårtor”. Nja så sa de nog inte riktigt, men annars äsch vadå liksom men det är väl deras regler och regler måste de väl följa. Positiva är väl att nu fick videon och Alexandra uppmärksamhet.

      Har aldrig följt och kommer aldrig följa henne, men när jag läser här känns hennes tjat bara som ett sätt att få uppmärksamhet. Det handlar inte om kvinnors rättigheter för henne utan PR.

    Stackars Odd. Herregud vad han växer i mina ögon för var dag som går. Tyckte han var fånig som försökte ”slå igenom” med allt möjligt men inser nu att han försökte hitta sin roll i Isabellas liv. Hon lät honom inte vara ”mannen” i sitt liv utan jobbet kom alltid före familjen. Det kan inte ha varit lätt för honom att älska en kvinna som bara älskar sig själv. Nu får vi se hans rätta sida och den är beundransvärd! Ingen kan glänsa bredvid Isabella, hon är en energitjuv.

      Hur får vi se hans rätta sida för att han säger att de hade överrenskommelse att inte jobba på kvällar men att han menar att han inte gett förbud, att det var ett dåligt ordval?? Du verkar vara en energitjuv Hej och en Bellaholist.

        Tänk vad ”lustigt” att Bella alltid lyckas med sk dåliga ordval så att andra runt henne hamnar i dålig dager och får henne själv att låta som ett offer för deras egoism. Hon är den som är duktig och bra, de som småsinta och dåliga. Alltid alltid lite dåliga ordval. Tänk så konstigt att hon aldrig får rätt på det…??

          Precis TRH.

    Fast människor kan ju inte mena allvar att de tycker manliga och kvinnliga bröst/bröstvårtor ska behandlas likadant…?

      Nä kvinnors bröst är främst till för att mata bebisar. Mäns bröst är 100% sex.

        Innan kvinnan har en bebis att amma så måste hon attrahera en man. Här uppfyller bröst en annan roll: attrahera framtida pappan. Så, de har mer än en uteslutande roll. Ena är baserad på reproduktion och nästa roll är baserad på näringsöverföring.

        Mäns är bara ”ful dekoration”. Jag blir då inte upphetsad bara jag ser ett manligt bröst. Män stirrar på mina bröst även om jag inte ens bär en urringat tröja. Ögonen dras dit likt magneter. Ni kvinnor vet hur deras blickar typ hoppar ned så fort vi bryter ögonkontakten.

          Så jag som fött barn får nu visa mina fritt? Iom 0 sexuellt enligt dig.

            Ja jag tycker att alla ska få visa sina bröstvårtor fritt. Oavsett om man ammar, är man eller kvinna. Förstår verkligen inte grejen. Tycker själv att bröstvårtor är rätt osexigt. Vårtor.

            Det är inte sexuellt så länge du ammar ett barn öppet, det var väl rätt tydligt förklarat?
            När bröstet inte används för att amma så anser männen generellt att de plötsligt är sexiga igen. Vissa anser att de är sexiga även samtidigt som du ammar ditt barn men ditt barns matpaus är viktigare än deras åsikter i detta fall.

          Hej: Folk sexuella kroppsdelar, dvs vad de tänder på (finns ju dem som går igång på fötter) och dina moraliska värderingar är två skilda ting.

            Det finns folk som tänder på allt möjligt men rent statistiskt så är bröst överrepresenterade i stora delar av världen. Det är fakta och jag utgår alltid från fakta när jag fattar beslut som kan påverka mig och min omgivning.

              Nej det är inte fakta. Blanda inte ihop din världsbild med hur man ser på det i väst.

              Men om du nu vill se på det så, många tänder på ett par läppar också. Eller en snygg frisyr. Ett par ögon.

              Jag har ett svar och en fråga till dig i modd där jag bla frågar var och vem som ska dra gränsen för vad som ska anses där vi ska ha censur.

                Idag dras den uppenbarligen vid bröstvårtorna. Imorgon kanske vi vaknar upp och inser att fan, vi kanske kan börja visa blygdläppar lite lätt. De kan få kika ut under bikinitrosan. Killar kanske kan börja visa lite ollon samtidigt?

                Det jag försöker få sagt är att vi får känna av vår omgivning. Insta och youtube vänder sig mest till väst och därför ska innehållet också återspegla normerna. Jag anser att vi kan dra ett streck vid bröstvårtan och komma överens om att det blir bra såhär..Vi behöver varken backa bakåt eller gå frammåt på den fronten.

                  Hur avgör du att youtube vänder sig mer till väst?

                  Tycker att du blandar ihop igen. Skaparna och deras moral är från väst. De vänder sig globalt till hels världen.

                  Och fundera nu en gång till varför killar i väst IDAG inte dras till anklar men bröstvårtor.

                  Men jag är glad med att du nu blev tydlig med att det är din åsikt och inte längre fakta som du lutar dig på.

                    PS

                    En moral som kommer från USA, de är mer ok med att visa grafiskt våld för barn än något som kan minsta lilla anspela på naket eller sex.

                    Också något att fundera på tycker jag.

    Men fattar inte folk att detta behövs för att inte Youtube, Instagram mm ska svämmas över av porr? Känns som det finns viktigare saker att driva än rätten att få visa sina bröst..

      Men hur kan det här någonsin utgöra den vedertagna definitionen av porr?

        Det är inte porr att bröstvårtor anas genom en bh, självklart inte. Men var ska Instagram dra gränsen? Hur tydligt eller otydligt får en bröstvårta synas innan den ska censureras för att vissa inte ska lägga upp porrbilder? Det är enklare för Instagram att säga nej till alla bröstvårtor för att undvika att plattformen svämmas över av porr än att hitta någon sorts fin linje vid hur mycket bröstvårta som får visas eller inte.

          Jämför förresten med alla rumpbilder på Instagram. Reglerna säger att stringtrosa är ok men inte en naken rumpa. Så konton utnyttjar det till max och kan lägg upp hur nakna bilder på rumpor som helst så länge de har en sytråd mellan skinkorna.

            Och på samma sätt pushar folk som Belle Delphine regeln om bröstvårtor till max och lägger upp mjukporr men med små lappar över bröstvårtorna. Hur tror du hennes konto skulle se ut om nakna bröst och rumpor var tillåtna?
            Mitt problem med hela #freethenipple är att folk inte förstår hur mycket porr sociala medier skulle svämmas över av om de tillät kvinnliga bröstvårtor. Det handlar inte om att Instagram ogillar ammande kvinnor eller en skymt av en bröstvårta på en strandbild. Det handlar om att Instagram inte ska bli PornHub…

          Men instagram, youtube etc säger ju inte nej till alla bröstvårtor som du skriver, de säger nej till de kvinnliga. Borde inte gränsen dras vid bröstvårtor eller har även en bröstvårta ett kön? Skillnaden sägs dras vid att den kvinnliga är sexuell, men jag anser att skillnaden är att mata eller att inte mata en bebis och således borde dem båda tillåtas att exponeras – eller inte.

      Precis, dessutom vet ju kissie mycket väl reglerna. Ändå väljer hon att visa upp sina bröst, igen. Det är inte ett statement för feminismen, hon vill bara visa upp sig och få uppmärksamhet. Som vanligt. Hon kunde blurrat dem eller satt på sig ett par nipple covers eller strunta i att visa upp sig i genomskinliga små spetsunderkläder. Men nej, hon är uppmärksamhetskåt och kan inte motstå en chans att få visa upp sin kropp och trycka upp silikontuttarna i ansiktet på folk. Det är inte girlpower, det är att sexuellt objektifieria sig själv. Ni kan ju jämföra med Lisettes senaste video, hon har lyckats med att båda ta en feministisk ställning, inte bjuda fram sig själv som sexdocka och göra en vettig och rolig video som följer Youtubes anti-porr regler.

    Lyckas inte kopiera länken men tänkte på artikeln i gårdagens expressen :” kändisarna som kastar kläderna i sommarvärmen”.

    Ta C Gynning tex. Hon visar allt utom bröstvårtorna på bilden. Läckbergs bild ska vara sexig. Kelly Gale, Ciara J, osv. Är glad att inte instagram tillåter mer naket än så. För med undantag av Paolo R så är det kvinnor som lägger upp bilder som uppenbarligen ska vara sexiga. Inte män. Tycker inte problemet är att de får visa för lite hud direkt… Det har knappast med nån slags kvinnlig rättighet att göra. Att kämpa för att Gynning eller Kissie ska få visa sina bröst känns knappast angeläget. Det finns många sidor där de får visa dem öppet, bara inte på instagram…

      Håller inte med. Finns många snubbar med väldigt mycket naket på insta. Skillnaden är att du inte ver vem de är och inte följer dem.

        Otippat att TRH tycker någon har fel för han har en annan världsbild och följer promiskuösa oblyga gays på YT

          SM menar jag

          Så otippat att det kom ett inlägg bara några timmar senare med en av de få killarna på insta som folk känner till som också faktiskt viker ut sig. ?

            Vemdå

              Hugo. ?

    Män har bröstvårtor pga att alla foster är kvinnor från början. Sen när hormoner börjar produceras mer o mer så växer klitoris till en penis. Där av ingen funktion av de manliga bröstvårtorna. Tycker det e konstigt att Alexandra vill visa underkläder för att starka upp tjejer när hon sitter hela videon i en öppen morgonrock o visar bara sina köpta siliconbröst o inte trosorna eller bikini underdelen. Det hon ville göra var att visa upp sina köpta bröst o inget annat. Titta på lisa-Maries video som är super bra o fin o kroppspositiv o inga bröstvårtor där

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.