Chimi Eyewear avslutar samarbete med Isabella Löwengrip efter uppdagad bluff

Efter att det kommit till Chimi Eyewear och grundaren Charlie Lindströms kännedom att Isabella Löwengrip använt sig av köpta likes och kommentarer för att boosta sitt samarbete och få det att se bättre ut än det egentligen är, så har de valt att avsluta samarbetet med henne.
I sin kommentar skriver han att var chockad när bluffen uppdagades och att företaget inte har för avsikt att någonsin arbeta med Isabella Löwengrip igen.

Veckans Affärer måste vara riktigt nöjda med att ha utsett henne till Affärsvärldens mäktigaste kvinna 2018.
Vilken solid utnämning, tycker ni inte?

Tack för tips!

561 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ??? Nu träffar fan skiten fläkten på allvar ???

      Det är så skönt att företag äntligen tar sånt här på allvar och agerar. Hoppas att influencerbranschen lär sig något av detta och blir mer seriös.

        Inlägget och storys borta från Bellas insta nu. Det gick fort!

          Hon fortsätter verkligen att förstöra sitt redan dåliga rykte.

            Varför outar Bells sin mens i stories nu när hon inte längre säljer tamponger?
            Eller är det dold reklam för Delicato-bollar?

              Tror bara att hon försöker vara ”relateable”

        Verkligen. Proffsigt agerande av Chimi! Krav måste ställas även inom denna bransch. Det går inte att bete sig hur som helst och tro att det är ok.

          Min mamma sa att den där blondinbellan säljer sig värre än en crackhora gång på gång. Jag blev givetvis helt chockad, men kan det vara så att mamma har rätt?

            Oförskämd mama. Det finns gränser…

            Vilken sjuk kommentar… å från en kvinna dessutom

              Ris 17:04
              Vad spelar det för roll om det är från en kvinna eller man, är det sant så är det sant.

                Fast hon lever ju på marknadsföring så det är kanske inte någon överraskning ? tänk alla som gör reklamfilmer då.

            Nej, det där var inte ok.

              Många influencers lever på att anspela på någonting, men den arenan borde väl ändå rymma flera olika riktningar än den som passar infuencern själv bäst?

            Stackars dig som har en sån mamma.

            Fy fan vilken riktigt osmaklig kommentar. Usch och skäms på sorgliga dig och din mamma!

          Det är just det som är problemet! Dessa sk influ…… har kunnat ljuga om vad som helst! Det är bra att skiten träffar fläkten, och det gäller faktiskt fler än bara Isabella. Även om hon är extrem på alla sätt.

            Jag tänker att det är en bieffekt av att det helt plötsligt gick att leva på sitt bloggande, när annonssäljare och marknadsförare på allvar fick upp ögonen för branschen. Det blir mindre dagbok och mer samarbete. Sedan känner jag att il kanske har jobbat lite väl mycket på en image som inte alls går hem hos publiken. Det är som någon nämnde här ovanför, inte relaterbart.

          Jag är inget fan av Isabella men jag tycker verkligen inte att Chimi agerade proffsigt. Att sköta det så offentligt är verkligen, i mina ögon, direkt oproffsigt.

            Håller med Elemra. Inte särskilt snyggt.

              Jo, det är bra att det avslöjar bedragare!

                Mmm, kanske det, men bedrägeriet riktar sig i så fall mot dem som köper annonser och utrymme i il medier. Och där tänker jag att det gäller att vara observant, lika väl som det gäller för oss vanliga konsumenter att inte köpa allt rakt av. Bedrägeriet mot oss som är/varit bloggläsare blir väl mer att hon inte skrivit dagbok utan gjort samarbeten. Men det är väl också något som de flesta större influensers gör ? det är klart att il verkligen har surfat på att alla – inklusive hon själv – har gått på myten om henne. Men summa summarum verkar det inte gagna henne i längden utan mer vara det som eventuellt sänker hennes varumärken.

            I offentligheten? Du skojar?
            Företaget försvarar sig framför alla kunder. Alla potentiella kunder.
            Vilket är perfekt.
            För man vill ju inte tappa potentiella kunder. Eller hur?
            Så att då gå ut till just alla kunder och förklara läget är enligt mig perfekt.
            Kunde seriöst inte bli bättre.

              Potentiella kunder? Snarare folk härifrån som härjar runt ?

                Ja jo visst. Hon har inte så många fans kvar.
                Men nu kände ju företaget inte till det.
                Företagen förstår ju inte att Bellas fans är en liten grupp.
                De flesta likes hon får verka ju komma från icke potentiella kunder i Indien. 🙂

            Om folk frågar offentligt, varför ska man bara låta det ligga?

              Precis! Jag tyckte det var bra att de svarade direkt. Då kan inte Bella komma undan med det eller låtsas någonting för sina andra kunder.

              Självklart ska man svara och försvara sig inför alla kunder mm, MEN att direkt i ett instagraminlägg (dessutom) skriva att man avslutar ett samarbete och inte har för avsikt att fortsätta känns väldigt oproffsigt. Istället hade man kanske kunnat skriva något i likhet med att ”vi ser över detta blablabla”, och ta det personligen med Isabella.

                Ja och kanske ta lite eget ansvar över att man som företag inte undersöker vilka man gör samarbete med.

                  Ja jag tänker att de egentligen struntar i hennes exakta siffror, det som gör att de drar öronen åt sig gissar jag är att opinionen mot il har svängt. Tidigare kom hon undan trots allt som publicerades om henne och hon har själv berättat att hon använder sig av provokationer för att få uppmärksamhet. Nu verkar det som att publiken inte går igång på rätt sätt av hennes provokationer och att det därmed inte längre säljer att anlita henne i marknadsföringssyfte. Det har förmodligen blivit mindre positivt att förknippas med il och det har fått företaget att avsluta samarbetet. Tänker jag.

                Tycker faktiskt motsatsen. Tycker detta var ärligt och rakt. Sånt gillar jag mer.

                  Håller med Elin, inget fegt och inlindat utan rakt, tydligt & ärligt!

                Utgår ifrån att de redan hade meddelat Isabella när han skrev det och förstår inte varför han skulle skriva något vagt ”vi ser över detta” när de redan hade bestämt sig om hur de tänkte göra nu och fortsättningsvis.

                Det är ju hans eget företag och att han själv är aktiv i både annonsering och hur det sköts på sociala medier känns proffsigt, modernt och ansvarsfullt i mina ögon! Många ägare/chefer vågar inte synas på det sättet. Och troligtvis svarade han inte på kommentaren på vändande hand utan gjorde nog lite research med hemmateamet innan det avslutades men överlag – bra.

            Håller med om att det är oproffsigt av kunden. Kan nog tycka att det är ett signum för mycket av influencer marketing. Oproffsiga influencers som gör dåliga inlägg attraherar inte de mer proffsiga aktörerna till att börja med.

              Ja, har fått uppfattningen att den från företaget som har kontakt med influencers är ofta lite av en influencer wannabe själv som vill leva det glammiga livet och bli kompis med influencers därav bristen på research och dålig ROI.

              Såhär borde de ha skött det: ta kontakt med Isabella förklara att samarbetet är avslutat. Postat ett eget inlägg om nolltolerans mot att vilseleda kunder på detta vis och så vidare.

              Att sköta affärsrelationer i Instagram KFs är oproffsigt vem som helst som haft ett jobb där partnerskap ingår bör fatta detta. Tänk om det gäller en annan fråga där ni inte är lika engagerade ska grundaren till ett företag in på olika kommentarsfält och härja? De framstår ju bara som om de inte förstår hur kundrelationer fungerar.

              Har man arbetat ett tag inser man vikten av professionalitet och diplomati. Chimi-mannen vet ju inte var Bella hamnar någonstans i framtiden, hon kan lika gärna få en hög post i ett företag viktiga för dem tror ni det blir bra då ifall de båda hyser personligt agg mot varandra som de inte haft vett att sköta professionellt?

            Kan vara ett budskap till andra influencers att de inte kommer att tolerera att man luras och kan förstå att de inte väljer att vara diskret i och med att själva lurandet skedde offentligt.

        Tror även att Blondinbella har fake followers.
        Finns sidor som kan kolla upp detta.
        Har dock inte koll på vilka sidor som gör detta bäst.
        Läste att ett konto med äkta följare ska ha likes och kommentarer som motsvarar antalet följare.
        Isabella har runt 400 000 följare på Instagram men hade bara 7000 likes på senaste inlägget där.

          Fast det stämmer ju inte med instagrams nya algoritm.

            Camilla här har ju redan tidigare skrivit om att hennes personal gick in och skrev kommentarer.
            Så antar att det är mkt fusk kring både bloggen och Instagram.
            Där hennes personal skriver saker osv.
            Så det ska se ut som att det är läsare.

            Definera ny, algoritment har varit på plats länge nu.

          Det har hon kanske, men även följare som följer för att ta del av hennes freakshow….

          10 procent likes på talet följare brukar vara ett bra tecken. Mer är såklart ännu bättre men 10 procent är godkänt.

          //jobbar med soc medier och inte som en influencer då

            Nja. 10 % är en likeraket, snarare 5 % som är standard.

              Jag har 2000 äkta följare och får kanske mellan 50-60 likes på en bild, så 5 % stämmer rätt bra. På en riktigt bra bild får jag kanske över 100 likes men det är sällan, algoritmerna gör en nästan osynlig. Så man kan absolut inte koppla följare till likes på det sättet men har man säg 200 000 följare och får 1000 likes… då är något knas!

      Jag undrar om hon faktiskt medvetet förstör för sig själv för att helt kunna lägga ner sina sociala medier, hr hört att det är vad hon vill och hon kan omöjligen vara såhär korkad.

        Men varför förstöra sitt rykte så ofantligt då? Varför inte bara ta ett farväl med lite värdighet kvar och stänga ner sina sociala medier? Det är inte svårare än så.

          Då kan hon inte skylla på andra. Det kan hon ju nu. ”Jag tvingades stänga ner efter sabotage…”

            Men hon vill väl ha ett liv efter sociala medier med? Det kan ju inte gynna henne affärsmässigt att gå under jorden pga att hon själv kört sina företag i botten, jag menar hur ser det ut för framtida arbetspartners? Hade hon velat avsluta hade hon kunnat göra det när hon fortfarande höll igång lögnen och avsluta på (fake)”topp” med värdigheten i behåll.

            Men varför skulle hon vilja skylla på andra? Är det inte mer ”power woman”-aktig att säga att man själv valde att lägga ner för att man ville gå vidare och satsa på något nytt?

        Det är säkert hennes plan och önskan, men det beslutet kan hon ta först när hon vet att hon kommer bli försörjd av Erik. Erik kanske vill lära känna Bella ordentligt innan de skaffar barn och/eller gifter sig.

          Är inte intresserad av deras kärleksrelation eller om de gifter sig, men!

          Jag blir verkligen misstänksam mot ES som företagare nu när han skaffat en relation med någon som bevisligen fuskat under många år. Har ES samma syn på hur man sköter affärerna?

            Erik har bra rykte i sin bransch. Han är liksom Bella självlärd. Pluggade aldrig vidare efter gymnasiet utan satsade på aktier och fastigheter. Tror de klickar för de har liknande bakgrund.

              Fast jag har hört/läst att många inom finansvärlden börjar ifrågasätta ES omdöme efter allt som händer med IL

                Ja, det är oroande. Vad ska han hålla på med en märklig stiftelse för?

                Det framstår så märklig och man börjar fundera på om han fifflar han också. Det är en sak att de dejtar, men att han vill förknippa sitt namn med hennes stiftelse och blanda affärer ihop är obegripligt.

                  Ännu en gång häger jag inte med, IL har väl ingen stiftelse?

                    hänger

                      Nej det verkar inte som det. Men ES var mer på lanseringsmiddagen av den här stiftelsen (som nu inte finns?) och tog med henne till Afrika för arbete.

                  Och han var med när de provåt menyn på Villa Pauli.

              Jo, men man undrar vad mer de har gemensamt…

              Är Bella verkligen självlärd? Vad kan hon egentligen? Allmänbildning verkar inte vara en paradgren. Inte heller något speciellt område som hon är extra bra på. Skulle aldrig kalla henne självlärd och nu än mindre efter senaste tidens debacle

                Självlärd är en omskrivning för att man inte har pluggat på högskolan.

                  Hon har gått i Livets hårda skola ?

                    Syns min kommentar?

                Helt seriöst så är hon bra på att ljuga. Låter sjukt kanske men det är just den biten hon är grym på.
                Hon kan ljuga folk rakt i ansiktet och le.

                  Ja, det är sant. Det är hennes största ”styrka”.

                  Så friskt

            Erik drar helt klart ned sitt goda rykte nu, i och med relationen med Isabella.

              Har snackats om det här inne på börssnack-forumet också. Verkligen inte klädsamt för ES.

              Undra om han tänker att hon kan bidra till hanns kommande börsnotering i publicitet.

                Vilken kommande? Han har ju sitt egna noterade bolag Balder, plus större innehav i flera andra (Hoist, TF Bank etc) och är redan en kändis och förebild i börsvärden. Han har inget att vinna på att synas med en bedragare. Är ju lika absurt som om Amelia Adamo skulle bli ihop med Runar Sörgaard för att få hjälp med publicitet :/

                  Kärleken sägs vara blind. Kanske ett verkligt exempel på detta gamla uttryck.

                    I det här fallet är det nog kåthet som styr.

                      Fast jag fattar inte, han kan väl hitta 1000 tjejer som inte ger det negativa blondinbella ger om intimt umgänge är det enda han är ute efter

          Men lägg av med dina kvinnohatande och förnedrande kommentarer om att Erik ska försörja henne. Vad är detta för skit du skriver? Vilken kvinnosyn ?

        Var har du hört det?

        Folk verkar ”höra” så mycket om Bella hela tiden (99% av gångerna verkar det handla om obekräftade rykten från fb där folk gissar lika vilt som här). Skriver man att man hört något är det bra om man är källkritisk.

          Varför är mitt inlägg raderat. Det stod ungefär här. Det som klagades på att sakna kommatecken och som funderade på om allt var köpt från någon annan för att jäklas.

          Fattar ingenting… ??‍♀️

        Vill hon? Vad ska hon då göra ? Jobba på Ica?

          Vi som jobbar på Ica tjänar bra mkt mer än va Bella gör just nu. Hon borde snarare bli betalningsskyldig för alla samarbeten hon har bedragit med falska uppgifter.

            Inget ont om er som jobbar på Ica. Merparten gör ett bra jobb, det är min erfarenhet.

              Haha, det är inte ens lätt att få jobb på ICA.

                Ja, när jag läser jobbannonser för ICA står det alltid att man ska ha jobbat på ICA innan och att praktik inte räknas. Hur får man ens sitt första ICA jobb och man inte är vän till eller släkt med en ICA-handlare?

              Finns det någon bransch där merparten gör ett dåligt jobb?

                Influencer-branschen? 😀

                Postnord?

                  Du vet verkligen inte vad du pratar om 17.02

                Enligt min åsikt ca 50 % av alla undervisande personer på universitetet. Uppskattar att ungefär hälften av de jag haft som föreläsare, seminarieledare etc gjort ett dåligt jobb pga ointresse, inte uppdaterat sitt material på 20 år, helt pedagogiskt talanglösa, fått för dålig pedagogisk handledning, studentförakt etc.

                  Upplevde att det kunde vara så på många a- eller b-kurser med många studenter, på avancerad nivå och/eller smala ämnen med få studenter och nördiga lärare upplever jag istället ett väldigt engagemang från lärarhåll!

                    Det är inte min erfarenhet, bättre engagemang visst och framför allt mer koppling till den senaste forskningen, men inte bättre pedagogik. Snarare sämre, mer bara ”här är ett gäng vetenskapliga artiklar jag publicerade för 10 år sedan, läs det för bakgrundsförståelse”, mer oförberedda doktorerander som seminarieledare (äh det är ju mitt ämne jag kan ju det verkar vara resonemanget), föreläsare som pratar om något som är svagt relaterat till kursen eftersom de räknar med att studenterna är såpass motiverade att de sätter sig in i materialet på fritiden etc. Sure de är kanske lite gladare, men inte nödvändigtvis bättre pedagoger på högre nivå.

                      Edit, inte fritiden, men utanför föreläsningarna.

                      Fick mig att tänka på en kardiolog på läkarprogrammet. Han kunde säkert EKG hur bra som helst men han var värdelös på att lära ut det till människor som gick termin 4.

          Varför skriver all alltid ”ta jobb på ica”? Jag jobbar på Ica, tjänar bra, mellanchef i butik, tjänar mer än många vänner som pluggar. svårt att få jobb på en ICA/Coop ens deltid På många ställen iaf i sthlm. Så varför Används alltid ”ta ett jobb på Ica”? Är ica dåligt?

            Som pluggat*

              Tänker att det mer handlar om att ett arbete på Ica för merparten handlar om rätt okvalificerade sysslor, typ fronta, plocka upp varor, sitta i kassan, lägga in färdigbakat bröd i en ugn för uppvärmning och så vidare. Sysslor som egentligen inte kräver något av den som utför dem.

                Jag är säljledare. Sitter med drift, budget, ordrar, exponeringar, planering, revideringar, ombyggnader, scheman osv etc. Men visst ica är ju bara sitta i kassan och fronta 🙂

                  Då jobbar du ju heller inte ”på ICA” som majoriteten menar med jobba på ICA… Då har du ett jobb som går att applicera på de flesta branscher, inte bara ICA specifikt.

            Ses väl fortfarande som ett ungdomsjobb. Typ som donken. Vuxna personer som fortfarande har dessa jobb har nog många fördomar om att de sitter fast och inte tagit sig vidare.

              Ja så är det nog. men snittåldern i min butik är säkert 30-35 och många har jobbat 10+ år.. lika i många butiker. Det är inget skitjobb öht

                Nej det är det verkligen inget skitjobb. Tror folk bara inbillar sig att det är lätt att få jobb där.

                  Isabella skulle inte klara en dag i en matbutik, det krävs rätt mycket för att vara duktig på det 🙂

            Folk har en bild utav att alla som jobbar i matbutik tjänar dåligt.
            Gammal fördom.

              Beror på vad du jämför med, ingen högavlönad yrkesgrupp.

                Men suck… Ja men det kan man ju göra med alla jobb?
                Jag tjänar mer än utbildade personer inom tex barnomsorg, vården, mer än min kompis som pluggar ngn ky-utb inom media, har bättre grundlön än vissa poliser osv etc.
                Jämför man mitt jobb med hjärnkirurger så tjänar nog dom mer..

                  Ofin fråga ?, men vad tjänar du isch?

                    30 + OB. Så en vanlig månad är det väl mellan 33-35 innan skatt.

                      Det är väl ingen bra lön?

                      Tar diverse extrajobb som student och butiks OB är bästa OB.

                      Hatar det där med att se ner på vissa jobb för att de allra flesta yrken bidrar ju till samhället. Hur hade det gått om det inte fanns livsmedelsbutik?

                      Men va? Du som skrev att det inte är en bra lön? Vad tusan är det då? Min man har hälften av den lönen!! Som är på en fabrik på heltid. Han är glad att han har ett jobb!
                      Skulle känna mig förmögen om jag hade ut 33-35k!

                      Mycket bra lön. Med ngt som gått 3- 4 år på gymnasiet har en sådan lön.

                      Många inte med något skulle det stå i min kommentar.

                      Nu är jag nog en riktig tröttmössa ??. På universitet, inte gymnasiet. Dags att hoppa i säng nu ?.

                      Till ?:
                      Det är en skitbra lön för att inte ha pluggat vidare, och jag tjänar ju mer än många som har pluggat oxå? Har du ens läst vad jag skriver? Nej dom som tjänar 60 000 tjänar bättre. Min kompis är ekonom och tjänar 2000 mer än mig så tycker inte att jag tjänar dåligt.

                Och menar då inte ALLA inom dessa yrken då det självklart varierar, utan jämför med vänner som har dessa yrken.

                Många jobbar ju kvällar och helger, och då blir det en del extra.
                Jag tjänade rätt bra på helgen i butik, då jag hade dubbelt på helger.
                Så hade hög timlön så att säga.

                Fast folk som jobbar i butik har sjukt bra ob, så det blir ändå en helt ok lön men väldigt obekväma arbetstider såklart

                  Jobbar dagtid vardagar, en helg i månaden. Och röda dagar ibland såklart men med högre tjänster i butik går det oftast att få det rätt ”normalt”. Personerna över mig jobbar aldrig helg tex. Och tjänar bättre än mig.

            Att ta ära i vad man gör är det som avgör.
            Att arbeta på Ica är inget att skämmas för.

            Att arbeta som okvalificerad, obildad och direkt blåst influenser…ja, då har man inget direkt at ta äri i.

              Jobbar alla dagar i veckan hellre på Ica än att jobba som influencer. Älskar dessutom Ica ?

            De har troligen missat alla artiklar om Ica-miljonärer. Vill du bli rik, skaffa dig ett eget Ica Maxi.

            För att förr i tiden, på 80 och 90 talet var Ica ett lågstatusjobb. Så det har väl blivit ett talesätt lever kvar. Arbetsmarknaden ser helt annorlunda ut idag, med riktiga Skitjobb
            Som sälj/provisionsjobb och osäkra bemanningsjobb att Ica har blivit attraktivt att jobba på.

        Köper inte det. Jag hade iaf själv istället talat ut om att det är dags för mig att gå vidare, göra något nytt, fokusera på något annat bla bla bla och bara låtit allt tona ut, även om det kanske var sammarbetspartners som sinade – då hade det ju sett ut som att jag ville göra något annat iaf om det nu är ett problem att folk misstänker att intresset sjunkit. Men att medvetet köra hela sitt anseende i botten för att … kunna lägga ner sina sociala medier? Det kan man väl göra ändå? Utan att göra sig omöjlig i andra sammanhang och skämma ut sig?

          Exakt. Det är ju bara att vara ärlig och förklara att man vill gå vidare till något annat, bli mer privat etc och sedan lägga ner. Ingen skulle väl tycka att det förfaringssättet var konstigt, sånt är ju livet. Men att istället svärta ner sitt eget namn så fullständigt och göra bort sig så kapitalt, nej det är inte sannolikt. Inte hos en mentalt frisk person i alla fall.

        Det kan hon
        Sen bara tigga hos ES

      Det värsta är hennes fans som på allvar skickar styrkekramar och önskar henne komma ut ur sin ”svacka” och att ”alla får ha dåliga dagar ibland” Det här hon håller på med har ibte ett skvatt att göra med en svacka eller en eventuell jobbig konkurs/kris. Hon blåljuger och spelar fulspel för att tjöna mer pengar – That’s it.

        Av någon anledning så tror jag faktiskt inte ens att detta är fans.
        Jag tror det är hon som skriver ihop kommentarer med olika namn, och sen lägger ut.
        Allt för att rädda henne. Så det ska se snyggt ut på sidan.

          Schuterman och Brodin verkar tycka att hon är fantastisk, skickar hjärtan och ordspråk som stöttning.

        Amen
        Korkad är hon ju

      Det är respekt mot de företag som faktiskt reagerar. Bara det är ju bra marknadsföring.

      Men c milla är du verkligen rättvis nu?! Du vet mycket väl att det inte är Isabella själv som köpt likes el kommentarer, du vet att det är någon som gjort det för att jä-las och kunna svartmåla Isabella än en gång, kanske är det du själv eller den med alla fejkkonton som cupkakes… (som jag tror är du el H). Du kan du ju inte skriva och påstå tvärsäkert som att det är IL själv som köpt för det kan du inte veta. Du fattar också att den som skrivit kommentaren till Charlie gjort det ENBART för att förstöra för IL och svartmåla henne. Det borde han också fatta, men om han inte har koll på drevet och vad som pågår så är det inte lätt att förstå förstås. Detta är så sjukt och så elakt, det har gått för långt nu! Du borde skämmas och det borde få konsekvenser. Du är inte ett dugg bättre än C-ssi, ni är lika på många sätt.

        Är det inte? Och hur vet du att Camilla vet det? Gissar att du sitter på inside-info om vem som har gjort det isf.

        Du kan lika lite veta att det är CamCam eller Hajen som köpt kommentarerna på IG. Är de köpta för att sabba för Bella är det för djvlgt. Men jag tror hon eller någon hos henne som gjort det. Hade de varit tvärtom hade hon gått ut med det direkt och dementerat. En PR guru som Bella skulle aldrig missa det tillfället.

          Håller med. Dessutom känns det onödigt för folk att lägga pengar på att sabbat för Bella när hon löser det själv så fint

            Du har ju alldeles rätt! Tyvärr, får man säga.

        Så kan det vara. Men hon hade i så fall 1 DYGN på sig att radera kommentarerna och finns det INGEN i hennes team som kollar sociala medier under 1 dygn så har hon ett annat problem (hon/de har ju lagt ut stories under tiden). Särskilt om man ska titulera sig allt hon gör och lära ut till andra hur man använder sociala medier…..

        Det är väl för fasiken Bellas uppgift att rensa bort köpta kommentarer ifall hon inte vill ha dom där. Så Bella är allt skyldig.

        Åh, Stollis!
        Fick du igenom en kommentar trots allt?

          Fast vad har du för bevis att det är Bella som köpt dem? Att det är köpta kommentarer, absolut, men vad gör dig så säker på att hon köpt dem själv och inte att någon jävlas? Tycker inte alls att detta passar in i bilden Bella målar upp av sig själv. Är liksom fel sorts lögn.

            Eftersom hon lät och låter dem stå kvar. Simple.

        Någon som är naiv? Även OM det inte skulle vara Bella som köpt interaktionerna på inläggen så är hon fortfarande ansvarig för sin feed (särskilt vid reklaminlägg) Då skulle hon väl kunna ta bort de uppenbart fejkade kommentarerna allt eftersom de kom in? Men då är inte fallet… hon ville ha de där att synas.

        Gumman. Då tar man bort kommentarerna. För din egen skull, gå vidare.

        Men snälla? Någon som är teknisk här?
        Kan inte ni kolla upp hennes konto och ifall hon har köpt följare?
        Tror inte bara hon köpt likes, tror hon även köpt följare.
        Hon har en halv miljon följare men får bara ihop 7000 likes.
        Något stämmer inte där.

          Fast du tar ju inte in i beräkningen att hon haft sitt konto länge. Många som följer henne är själva inte aktiva längre. Tänk typ när hon var gravid, hon ökade mycket då. Folk slutar använda insta utan att avfölja alla de följer. Man bara raderar appen. När jag kollade över mina följare hade jag folk som inte lagt upp något sen 2015.

        Bevisa att hon inte köpt följare eller likes.
        Och bevisa för oss att Camilla visste om detta.
        För annars är ju dina påstående bara fake news.
        Bevis är allt.

      Svenska Dagbladet på Instagram länkar direkt till deras artikel om Blondinbella ?

      En våg på havet leder till fler vågor.
      Eller hur man nu brukar säga.

      Min fråga är hur många följare har hon köpt på insta …

      Någon har skitit i det blå skåpet…

      Inlägget med henne i profil har fortfarande mängder med märkliga kommentarer varav många med exakt samma text samt det finns svenskar påtalar att det finns fejkkommentsrer och hon svarat inte på dessa och fejkkommentarerna står kvar.

      Hur många anställda har Isabella nu om man räknar bort de som arbetar kvar undervuppsägningstiden?

      Den som vill, kan ju kontakta Lyko och fråga om det är okej för dom med köpta kommentarer och följare och något de står bakom. 
      fraga@lyko.se

       Gilla

    Luftslottet har äntligen spruckit. Tack o lov

      Ja tack och lov, säger jag med. Verkligen bra att Chimi tagit det på allvar och agerat snabbt. Bra jobbat där. Det inger seriositet.

    Haha åh gud. Det går bra nu för Bella.

      Jag skulle aldrig någonsin få för mig att köpa någor en influencer promotar, men jag hade lätt kunnat stödköpa ett par plastiga solglasögon från dom nu bara för att jag älskar hur dom vågar ta avstånd från Isabella. Älskar hur de vågar stå upp för att det inte är okej! Hoppas fler företag följer det.

        Exakt min tanke! Snudd på att jag vill köpa glasögon från dem som stöd för deras snabba agerande

          Agree! Dessutom har de redan grymma samarbeten med både Kenza och Bianca, varför ens använda Bella undrar jag? Det var nog en marknadsföringsmiss.

    Den jävla ångesten jag får för denna pinsamma individ är NOT FAIR. ?

      Samma

    Bra Chimi att ni tar avstånd från fusk!!

    Förvånar mig att inte andra företag har gjort det än. Ellos, vad har ni för värderingar? Tror ni att kunderna inspireras av lurendrejeri?

      Vill dock påtala att många företag förmodligen inte är mycket bättre än många influensers själva. Det enda de vill är att tjäna in storkovan. Ellos är väl exempelvis inte känt för vare sig kvalitet, bra kundservice eller transparens? Skillnaden mellan influensers och de företag som de samarbetar med/gör reklam för är ofta professionalism; företagen svarar någorlunda väl på kritik och raderar den inte. Till skillnad från cirka alla influensers.

    Var är kommentaren som du hänvisar till, Camilla?

      Nästan alla längst ner av kommentarerna!

      Sorry! Såg nu! ?

      Den är printscreenad till vänster i inlägget.

    Kan det få gå en dag utan att hon skämmer ut sig? Hon kör ju inte bara sig själv utan hela sitt varumärke totalt i botten och det för helt egen maskin. Unikt inkompetent och världsfrånvänd hantering, och detta av en person som framhållit just sin ”fingertoppskänsla” som en av sina största styrkor. Nej fy.

      Ja verkligen. Om man nu är så illa ute som Bella verkar vara, och har märkt att allt man gör synas under lupp – varför är man inte extra noga med att VERKLIGEN sköta sig snyggt?

        Jo, men precis så tänker ju de allra flesta. Men ska inte krångla till saker. Hon är dum helt enkelt, det är inte svårare än så.

          Hon underskattar de flesta – som i själva verket är smartare än henne

            Precis, hon inbillar sig att hon är supersmart och att alla andra är dumma. Ingen verklighetsuppfattning alls. Hon är så självupptagen och blåst att hon inte ens fattar att hon är en idiot och tror hon kan ta sig ur detta genom att ljuga ännu mer!

              Håller med dig där. Hon tror hon är smart. Men grejen är den att Bella är bara duktig på att ljuga.
              Hon är duktig på att lura folk.

                Hon ljuger märkligt lätt och snabbt. Se bara detta med att hon inte burit jeans på tre år och att hon går på tur i Norge.

                Fast hon är inte duktig på att ljuga för hon glömmer allt hon ljugit om och motsäger därmed sig själv gång på gång vilket resulterar i att förtroendet för henne körs i botten och där är vi nu. Hennes lögner är en av anledningarna till att det ser ut som det gör.

      Vad har örebro gjort ??

        Kungens hemliga nick på Bloggbevakning

        Hahaha ingenting egentligen. Jag har bara personligen hemska erfarenheter av staden och allt som har med den att göra, något som jag kommenterade i ett inlägg för ett tag sen och så fick det helt ebkelt bli det smeknamnet.

          Min fina hemstad vafan! Vill du slåss? 😉 (Alltså skämta så alla fattar det.)

      Hennes totala inkompetens blir ju så uppenbar nu, när alla assistenter är borta och hon måste rodda skutan helt själv. Alla hennes ”styrkor” som hon skrutit sig blå om, var finns de? De existerar inte. Hon är ett tomt skal.

    Äsch, är ju klart att det är någon som köpt kommentarerna för att jävlas.

      Då hade hon väl rensat upp bland dem illa kvickt? Det går jättesnabbt att radera kommentarer, och man märker om det i princip samtidigt rasslar in ett tiotal- eller hundratals kommentarer fördelat på ett par inlägg.

        Hon har väl ingen Head of kommentarsrensning kvar?

        Exakt, att de har fått stå kvar så länge talar för sig själv. Hade någon jävlats med henne hade hon (eller Marisol?) tagit bort dem kvickt.

          [Borttagen kommentar]

            Om Marisol skulle behöva göra det så hoppas jag att hon får bra betalt för övertid. Eller skulle ni sitta och jobba en söndagkväll för er vanliga lön?

              Men Marisol jobbar väl i alla fall idag måndag? Dessa kommentarer har ju legat uppe större delen av dagen. Gott om tid att plocka bort dem, om de nu är köpta.

                Är det Marisols jobb? Att kolla insat? Vet du vilka uppgifter hon har?

                IL tror jag inte orkar gå in på sociala media och se allt som sägs om henne.

                Men kämpa på du!

            Det måste vara skönt att kunna leva i total förnekelse och villkorslöst dyrka en chimär.

            Du som villkorslöst försvarar Bella, vad menar du om SvDs granskning om arbetsmiljön? Och att de anställda erkänner att de blåst Upp siffror och att det inte kændes bra att jobba? Är det Hampus som dragit på en peruk och låtsas vara nån av tjejerna som slutat som en del i drevet? 🙂

            Du menar att hon själv inte märker att det är 100-tals fler kommentarer på detta och förra inlägget?! Jo tjena.

            Om man har det jobbet hon har så kollar man regelbundet. Eller någon i teamet.

            Varför raderades 15:33?

            Där stod inget dåligt utan ett bra försvar till IL och Marisol.

            Hur korupt är du Camilla?

              ?-rupt

                Exakt, det stavas ju ???-rupt.

        Varför? Ska hon lägga flera timmar varje dag på det och då dessutom gissa rätt, och om det stämmer att det pågått länge så har de kanske gett upp med att försöka rensa?

        Jag har börjat tröttna på alla korkade ”säkra” uttalanden från Camilla och hennes läsare.

        3,2,1….

          Ja det här var verkligen ingenting som på något sätt känns säkert. Jag köper det helt enkelt inte. Bella är duktig på att rent av ljuga sig till framgång, har riktigt svårt att tro att hon skulle göra en sån här miss när det är lika lätt att köpa svenska kommentarer från svenska följare.

          Om någon hade köpt fejkkommentarer för att sänka ditt varumärke hade du då gjort ingenting?

            Vaddå gjort ingenting? Hon är ju ingen aktiv instagram användare. Hon har väl inte sett hur det såg ut. Hon lär ju inte ha notiser igång liksom, palla få 1000-2000 pling för att folk gillar. Att publicera något på storys kan du göra utan att ens vara inne på appen. Gå in i galleri, dela till story, stäng ner insta. Done.

              ”Hon är ingen aktiv instagramanvändare” är nog dagens roligaste kommentar. Bella har alltid telefonen i handen och filmade i morse när hon reste från Landvetter. Men hon kanske behöver riktiga glasögon?

              Du tror inte man går ut med ett dementerande nu när allt är nere om det hade varit så att någon annan köpt?

                Nej, det tror jag inte. Ingen tror ju henne ändå?

              Hon är ingen aktiv Instagramanvändare…???
              Vänta nu hon är influencer marketings stora guru. Vilka kansler tror du hon använder? De gamla pappershäftena som slutade komma i brevlådan för typ 10 år sedan. Digitalisering, låtet det bekant?

                *kanaler

      Jag är inte Bella eller någon av hennes anställda, men jag tror inte att hon är så dum att hon köper likes och kommentarer. Jag tror att någon vill sätta henne ännu mer i skiten och köpt följare åt henne. Nu rök inlägget från Insta i alla fall.

        Fast jag är tveksam. Hur kommer det sig att det direkt efter att inlägget om solglasögonen kommer upp börjar strömma in fejk-kommentarer? Har någon suttit och vaktat och snabbt som attan när Bella publicerar ett samarbetsinlägg knappar någon in och köper kommentarer?

        Nja, jag tror att hon själv har gjort det.

          Det tar väl inte lång tid att upptäcka att hon gjort ett samarbete och efter det köpa kommentarer och följare. Vill man jävlas med någon är det ju inte svårt.

            Men hon använde ju Instagram samtidigt, utan att ta bort fejk-kommentarerna. Nu har hon tagit bort samarbetet med CHIMI me hon har fortfarande en bild uppe full med köpta kommentarer.

            Märkligt att kritiska kommentarer raderas fort men inte de hyllande fejk-kommentarerna.

              Men sluta nu. Vad vet du om hon använde insta samtidigt? Hon lägger upp sitt inlägg och det betyder inte att hon sitter och kollar kommentarer eller andra konton, hon verkar inte vara så aktiv på instagram faktiskt. Sen om hon nu sett någon kommentar så kanske hon inte slogs av tanken att det skulle vara fejk. Var ser du att kritiska kommentarer raderas fort? Inte på Bellas insta iaf, tyvärr, för jag kan tycka att hon borde ha mer koll och inte tillåta all sk-t som vissa skriver, de sprider ju rykten och lögner.. men det är inte mycket som raderas tyvärr. Däremot så försvinner ju kommentarer en stund om man amäler på insta.

                Exakt!

                Inte aktiv samtidigt på Instagram? Det har kommit ut flera storys under tiden kommentarerna legat där. Och sociala medier är hennes jobb. Liten detalj i sammanhanget bara som gör att man kan tro att hon skulle ha koll.

                  Du behöver inte vara inne på insta för att uppdatera story.

              Den bilden är fortfarande kvar med drösvis av fejkkommentarer kvar och de har funnits där sedan minst igår.

            Nej det tar inte lång tid, vi vet att det sitter någon/några och bevakar hennes blogg och insta och väntar ivrigt på nästa inlägg. Däremot så var någon snabb med att ”upptäcka” och rapportera vidare till andra belackare och svartmåla henne till Chimie.. det är en del i drevet, så sjukt och så obehagligt med hur besatt någon är av att förstöra för henne. Riktigt obehagligt.

              Igen, exakt!

              Jag tror att någon jäklas med henne och saboterar och det är obehagligt. Ingen anhängare o har längtat efter att sanningen ska komma fram, men samtidigt är hon en medmänniska.

                Nja, med tanke på hur hon behandlat folk genom åren så har hon säkert många fiender nu.
                Men så blir det när man behandlar folk som skit på väg upp, det får man sedan konfronteras med på väg ner.
                Har hon tur så lär hon sig något, som tillexempel ödmjukhet.
                Fast det är nog en väldigt liten chans för det.

                  Kontentan är väl att Chimi betalat för en reklamplats i Bellas flöde och att det ser tacky och oseriöst ut om det finns massa spökkonton som kommenterar för fullt, och knappt några riktig följare eller fans. För Chimi är det nog oväsentligt om det är hon eller nån annan som köpt skiten – hon ansvarar för vad som står i sitt reklaminlägg.

          Jag är så ny på det här med att köpa kommentarer. Hur går det till? Vart vänder man sig? Jobbar folk med att fejka likes och sånt?
          Ni pratar om det som att det är såå vanligt förekommande och jag känner att jag missat något. Vad kostar det ens?

            Googla. Du kan köpa kommentarer, likes och följare för några ören upp till några kronor styck.

              Hur får man ett sånt jobb? Frågar åt en vän.

                Det är inget jobb, vanligast är att det är tomma fejkkonton som webbsidorna startat upp. Vanligtvis ska det se ut som att kontot tillhör en person i Asien, de har en random visningsbild och sen kanske 4-8 bilder men inget mer. Sen kommenterar de något i stil med ”wow, fabulous!” , ”amazing ?” eller ”so cute! :)” och ökar på så vis totala mängden kommentaren fort.

        ….men jag tror inte att hon är så dum att hon köper likes och kommentarer….

        Nej hon är dummare än så, helt korrekt.

        Jodå, så dum är hon. Hela hennes liv är en enda stor lögn, hon ljuger och bedrar 24/7.

          Jag tror helt ärligt att hon inte vet hur hon ska leva ett liv utan att ljuga och försköna. Det sitter nog så djupt rotat i hennes person och identitet vid det här laget. Hon skulle behöva professionell hjälp.

            Finns ingen hjälp för såna som henne, enligt dem är det alla andra det är fel på. Själv är de perfekta på alla tänkbara sätt. Hon vill inte och kommer aldrig ändra sig, detta är den hon är och alltid har varit. Det finns bara ett sätt att hantera såna människor och det är att hålla sig långt borta från dem.

            .

              Ja, det är sant.

      Enligt mig är det klart att det är Isabella som köpt kommentarerna.

      Hon har en historia av att både på hennes instagram, blogg men på bolagens (invest och beauty) instagrams haft anställda som kommenterar massor för att ge skenet av en aktiv följarskara. Bl.a. kommenterade en anställd på Beauty och frågade på Beautys instakonto vilken doft en skilld produkt hade (gå till rummet brevid och dofta på produkten herregud??), uppenbar fakekommentar och enligt mig uppenbart att Bellsan bett dem göra detta

        Kan in Dolly hoppa in nu och berätta ifall fejk-kommentarer var en del av arbetsbeskrivningen?

          Köpta följare är faktiskt ingenting som det har pratats om, det är nog bara Simon och Isabella som känner till strategin bakom det. Men att det har funnits köpta följare är rätt uppenbart. Varje gång Isabella kör live på instagram är nästan alla kommentarer på arabiska och turkiska. Jämför man henne med andra konton som vuxit till samma storlek organiskt, har hon otroligt dålig engagemangsnivå i flödet både sett till antal likes och kommentarer kontra antal följare. Ingen tillväxt heller, följet har stannat av runt 450K och legat där i flera år.

          Allt sånt är uppenbara bevis på köpta följare – men tyvärr, är det inget beslut eller transaktion som jag sett eller hört om under min tid där.

            Tack Dolly!! <3

            Att följarna stannat av och legat stabilt är ju dock inte bevis på att det är köpta följare, då insta rensar bort inaktiva konton då och då. Har hon många köpta följare borde det i stället ha stannat av och sedan minskat en större mängd då och då.

            Nja det har inte alls sett ut som att hon köpt följare innan faktiskt, att hon inte ökar intygar det och kontona har inte sett fejk ut. Det är uppenbart att det är du eller någon av belackarna som gör allt för att jä-las med IL och gör allt för att svartmåla och förstöra för henne som köpt dessa kommentarer. Hon skulle aldrig göra det och riskera mer sk-t emot sig, hon förstår att det skulle upptäckas och hon vet hur påpassad och hetsjaktad hon är så nej det är sälvklart att hon inte skulle göra det. Nu råkar hon ju ha en del följare i andra länder, det har man sett. Men du, hennes siffror på hur många som kollar hennes stories och inlägg är nog ganska höga, eller hur. Det pratas det inte högt om här, inte heller att hon är största bloggen med 200 tusen unika läsare och 1,5 milj räckvidd/följare i kanalerna – det tystas ner av någon anledning.

              ⬆️???

              Hon har väldigt många konto som följer henne som är utan bild och 0 inlägg och som i sin tur följer några enstaka konstiga konton. Ser ut som köpta följara.

                Kan lika väl vara spam. Typ alla som använder hashtags drar på sig enstaka spamkonton.

                Har observerat många sådana, utan bild och 0 inlägg i kommentarerna på hennes IG, men de har varit uteslutande elaka och spydiga kommentarer. Typiska
                fejk/trollkonton, knappast köpta.

                  Är man uppe på den nivån som hon är (av organiska följare då) så är det faktiskt anmärkningsvärt att hon inte vuxit med mer än knappt 20.000 följare på över två år, och att engagemanget är så otroligt lågt på allt hon lägger upp.

                  Köpta följare, inaktiva följare eller oengagerade följare – I dont know. Men pinsamt och dåligt är det oavsett.

                  Och nej jag skulle inte spendera en spänn på Isabella, varken genom att köpa hennes produkter eller genom att köpa henne problem. Jag kan ju ge henne större problem alldeles gratis genom att ställa upp på en intervju till. Mina pengar spenderar jag glatt hellre på annat.

                  Jag redogör/spekulerar ganska tydligt här ovan för varför det är uppenbart genom Isabellas eget agerande att det inte rör sig om något sabotage. Vill du bestämt hävda att det är ett sabotage får du gärna argumentera emot min teori här ovanför i så fall.

                    Det finns fejkkommentarer på ett annat instagraminlägg med hennes ansikte som fortfarande inte är borttagna. Vad tror du om det?

            Då flödet legat stabilt runt 450k säger det mig också att hon inte har lyckats nå ut internationellt. Alla dessa satsningar har inte gett utdelning i form av fler följare. Något som borde gett alla inblandade en hint om att det inte är så enkelt att lyckas utomlands och att det inte räcker att ha ett lanseringsevent på plats och sedan håva in pengarna. Detta måste ha varit uppenbart för varje seriös företagare långt innan ”krisen” briserade nu i höst.

            Dolly känner du til om Blondinbella själv kommenterar eller engagerar andra för att kommentera på tex bloggbevakning?

              Ja absolut! Jag visste till och med vad Simon brukade använda för alias när han kommenterade här.
              …och precis som folk i allmänhet så klickar mina fd kollegor in här oftare än vad dem klickar in på Isabellas blogg.

                Ahh tack för det!
                Har svårt att tro att någon annan än de närmast sörjande gjorde en del av kommentarerna.

                Vad vilka alias använde Isabella och Simon?

                  Dolly vad vet du om frågorna ovan?

                    Jag kände som sagt bara till ett alias som Simon använde. Isabella läser, men jag känner inte till några kommentarer från henne.

                      Ok tack Dolly!
                      Vilket Alias använde Simon?

                Jag misstänker starkt att en del loggade in på flashback för att snacka skit om Camcam också. Tråden blev nästan över en natt full av liv och det som skrevs där var rätt motbjudande.

        Juste! doft-frågan. Okej, det här med fusk-kommentarer är alltså inget nytt.

      Hon är ju väldigt snabb på att ta bort negativa kommentarer. Då kan hon ju ta bort dessa också..

        Ja men de är lätta att veta om de är äkta eller inte. Rent nonsens kan vara köpt eller sant. Orka lägga tid på att ta reda på vilket.

          Orka lägga till på om det ni anklagar henne för är sant eller inte? ??‍♀️ Vad sägs om att sluta anklaga folk innan man vet om det är sant istället.

      Kan man köpa till andra?
      Det verkar helt avigt ?

        Kan inte låta bli! Kör du KIA också?

          Nej jag har ett annat märke. Jag heter inte KIA heller… men jag gillar fotboll! ?

      Tror samma. Någon jävlas. Folk här inne vill bara köra på med att det är hon själv för att man inte gillar henne.

      Linn//

      Tror du verkligen så?
      Iaf kommer man lätt åt den sk jävlaren via iP
      Har svårt tänka någon svartmåla sig för IL skull

    Jag blir mer sugen på att köpa dessa solglasögon nu när Chimi tar avstånd till Bella än vad jag var när hon marknadsförde dem.

    Chimi höjde sig verkligen i mina ögon. Imponerande med en aktiv grundare som tar ställning, och dessutom offentligt!

      Det var nog en strategi från början!
      Bella köper följare och kommentarer och Chimi reagerar på detta svek och avbryter samarbetet.
      Bellas följare hjälteförklarar Chimi och rusar ut och köper av tacksamhet solglasögon i novembermörkret.
      Lysande. Vilken strategi. Bella är listig.

        Hoppas hon fick bra betalt av Chimi då för den uppoffringen! Det sänker ju Bellas varumärke.

        Det har du ju faktiskt rätt i. Kom nu på att hon skulle ha kunnat göra detta själv för hävda att folk saboterar för henne. Som ett ytterligare försök att lägga skulden på andra för hur det går för henne (Expressen har hon ju skyllt på). Men jag tror verkligen inte att det är så.

    Jag har redan för flera månader sedan reagerat över just hur hennes kommentarsfält ser ut att bestå av stor del ”köpta” kommentarer..

    Det hela känns så dumt att en del av mig undrar om någon köpt kommentarerna åt henne för att jävlas. Men då är det konstigt att hon uppdaterat sina stories på IG istället för att hantera ”kommentarskrisen”. Så min slutsats är att hon måste ha vart dum nog att tro att ingen skulle märka hon betalt för kommentarer. Väldigt oprofessionellt!

      Desperation kan få människor att göra riktigt korkade saker …

      Eller hur? Jag har svårt att fatta hur man kan vara så dum om man ens anstränger sig för att vara det. Katastrof för henne själv. Anna Book finns inte kvar på sociala medier längre så nu kan jag komplettera IL:s skämskudde med Bookens, för bättre täckning.

      Fast vem sitter och raderar kommentarer och likes? Jag är inte så säker på att hon gjort det själv.

        Hade jag vart Bella och någon köpt fejkade kommentarer åt mig utan samtycke hade jag tagit bort inlägget helt, kontaktat samarbetspartnern och lagt sedan upp ett nytt inlägg. Kanske också lägga en förklaring i stories varför förra inlägget togs bort. Om personen jävlas igen med att köpa fejkkommentarer kanske det inte så mycket att göra åt men då är förhoppningsvis ens följare förstående för vad som händer.

      Här tror jag, hon kollar inte ens kommentarerna, hon är alldeles för självupptagen och nonchalant för det. Har ni någonsin sett att hon t ex tackar någon som kommenterar i hennes IG, inte ens födelsedagsgratulationer från nära.

    Undrar om ”Affärsvärldens mäktigaste kvinna” kommer att bli samma kalkon som Rapports utnämning av årets svensk, med Refaat El-Sayed och Hans Holmér som bottennapp.

      Lite kul att Holmér hette Gillis i mellannamn!

      Varför är Hans Holmér ett bottennapp? För att han inte tog fast Palmes mördare?
      Googlade lite snabbt men hittade inget.

        Googla mer…??

    Oj vad hände nu, jag tyckte jag fick lite mensvärkskramp förut, vilket jag inte borde ha pga p-spruta, så trodde det va för att jag åt rå lök igår. Men nu tyckte jag synd om Blondinbella för första gången?! Och jag blir alltid känslig när jag ska ha mens.

    Man kanske kan börja använda hennes snedsteg istället för NC?

      Jag kände också nästan så. Nästan…

      Kände samma… Har inte mycket till övers för henne men nu tycker jag på nåt sätt synd om henne? Vad händer? Vad vill hon nu?

        Haha va sjukt! Jag har ogillat henne långt innan allt drog igång här på bloggbevakning, aldrig haft medkänsla för hennes manipulationer, och nån mens har jag inte fått än heller.

        Har det gått så långt så vi skäms för hennes skull och därför tycker synd om henne? Eller är det för att någon för första gången tog ansvar och tvättade händerna med en gång?

    Var faktiskt jävligt bra svar av Charlie och rakt. Där vann han hela grejen PR mässigt sett, tråkigt för dom att bli indragna i hennes luftslott och riskera varumärket så. Men återigen han vann förtroendet tycker jag!

      Förtroendet sjönk igen när Maggan Graaf gör reklamen….

        Inte så insatt vad gäller Maggan Graaf, men hon går väl inte att jämföra med Isabellas beteenden?

        Älskar Maggan!

          Jag med! Vulgär visst, men hon och hennes syster har hjärtat på rätt ställe!

    Det går bra nu…

      Kämpa, nyp dig i armen …

      Pengar rullar in som det ska..

      ..NOT..

      So fun!!!!!! ?

    Hela denna grejen med köpta kommentarer på ett samarbetsinlägg gör mig dock så pass konfunderad och chockad att jag nedan kopierar in min kommentar från förra IL-inlägget där detta togs upp först. Jag kan liksom inte få in det i min hjärna att man är så dum och vårdslös om det nu verkligen är sant att hon själv köpt kommentarer för att boosta sitt samarbete (speciellt i dessa tider)? Jag skulle nästan vilja ha lite faktiskt bevis på att hon/hennes ”team” köpt kommentarerna för har annars svårt att tro på att någon skulle göra något så urbota dumt. Copy-Paste:

    Oh my holy god… VERKLIGEN pinsamt. Hur kan man missköta sig själv, sitt varumärke och sitt jobb så? SPECIELLT nu när hon VET att hon har alla synande ögon på sig? Vad tusan sker? Hon borde ju verkligen sitta ner och göra ALLT för att få sitt förtroende tillbaka, dvs sluta göra massa b-samarbeten eller samarbeten öht en tid framåt, försöka vara mer transparent och genuin. Det är fan som en live tågkrasch. Har samtidigt svårt att förstå… Vems idé var det att köpa kommentarer och likes? Var det Isabellas? Gjorde hon det i sin ensamhet där hemma på ren impuls ”amen om jag köper lite såna kommentarer så ser det ut som jag har en hög interageringsgrad och då ser jag lyckad ut och jag kan fortsätta lura både företag och läsare!”?? Eller bollade hon denna idén med någon? VD:n? Marisol? Skulle det vara en sådan kollektiv dumhet? Eller har nån bara gjort det för att trakassera henne och få henne framstå i dålig dager? Samtidigt konstigt att det i så fall inte uppdagats tidigare och att de rensat bort fejkkommentererna…

      Bevis på vem som köpt kommentarerna kommer nog aldrig komma fram. Jag tycker dock man kan dra slutsatsen att det är Bella, hon hade givetvis raderat kommentarerna annars. Dessutom har hon en lååååång historia av att vilja blåsa upp följarantal (1,5 milj läsare, say no more ni vet) och ge sken av aktiva följarskaror (Löwengrip Invest och Beautys instagram bombade med komentarer från anställda bla.).

        Beviset kan väl vara att Bellsan illakvickt nu raderat allting på instagram

          Nje, ett raderande av hela inlägget säger inget åt varken det ena eller det andra hållet.

          Ja, det kan man kanske se som bevis faktiskt. Om det inte var så att Chimi direkt utan skrupler sa upp allt (utan att hon erkänt/de fått bevis). Går liksom inte så bra att ha kvar ett samarbete när det är uppsagt och ens rabattkoder inte fungerar längre.

          Det är ju förmodligen som det verkar; hon har köpt kommentarer för att boosta sitt samarbete. Kanske trodde hon/de att kommentarerna skulle se mer realistiska ut? Och allting backfired.
          Jag är bara en sådan person som har väldigt svårt att tro på något som jag tycker går bortom rimlighetens gränser; när något är så korkat att det för mig är helt ofattbart. Detta är ett sånt tillfälle. Jag är liksom inte förbryllad över bedrägerier i stort: folk luras för pengar. It happens. Men att man som en offentlig person som vet att man är extra granskad för tillfället och ens förtroende fått sig en rejäl törn ändå fortsätter med det lögnaktiga beteendet som fick en granskad från början OFFENTLIGT… ja, då har man ju tappat det helt?

            Ja, så är det nog. Hon har tappat det helt.

            Jag tror (är nästan 100% säker på) att hon köpt kommentarerna. Som jag sa tidigare så baserar jag detta på hennes historia av att blåsa upp följarantal och följaraktivitet.

            Jag tror helt enkelt att Bella är i sån panik och chock över allt som uppdagas nu att hon helt enkelt, återigen gjorde bort sig totalt. Bella tänkte nog att hon kanske kunde lura till sig några samarbetspartners helt enkelt om hennes samarbeten är populära och genererar mycket aktivitet, men som du säger, it backfired och tur är det!

            Down Bella go

            Botar som kommenterar skapar inte så ofta ”realistiska” kommentarer.
            Det blir one-liners med ganska töntigt innehåll som inte hänger ihop med det som kommenteras.
            ”You slay” ”Love your style” ”You’re on fire” ”Where can I buy your outfit?” osv

            Jag tror hon förväntade sig bättre kvalitet på kommentarerna. Hon borde vänt sig till en proffsigare leverantör, men kanske blev hon lurad av företaget. Kanske hade de gett henne intrycket av att vara Sveriges största leverantör av proffsiga kommentarer och visat upp nåt pris typ Affärsväldens Mäktigaste Troll…. vänta, vart känner jag igen detta?

          Fast va? Det måste hon ju när hon förlorar samarbete…? Är ju inte självvalt.

            Eller hur, det var nog på Charlies begäran.

          Är ju inte bevis på att det är hon som köpt. Kanske är Cissi, för att få bort fokus på sig själv här inne?

            Jaa helt klart! Allting handlar ju om Cissi wallin?

              Skulle inte förvåna mig dock. Hon köpte följare själv dagarna innan och nu förflyttas fokus till Bella istället.

    Inlägget och storys borta från Bellas insta nu. Det gick fort!

      Jag tror att både Bella och Cissi är stammisar här.

      Vad bra att C hinnade att ta ett sceen shot!!

        Så Bellsan togade bort inlägget innan C skrivade det här som blevade uppmärksammat?

          Älskar vad du gjordade där, skrattade rakt ut ???

          Ja, förlåt mit språk, men jag är dansk och försökar att skriva svensk! … borde vara ”hann” – ser det nu! – men som sagt: jag är dansk!

        Hann* (obs! Försöker absolut inte verka nedlåtande eller som att jag klappar dig på huvudet och rättar dig. Tänkte bara att du kanske inte har svenska som förstaspråk och att jag bara skulle berätta. Jag uppskattade sån hjälp när jag bodde utomlands och försökte göra mig förstådd på spanska ?)

      Noll skvallervärde. Han tog ju bort samarbetet? Då fattar ni väl att inlägget inte kommer ligga kvar.

    Är kommentarerna rensade nu?

      Hela inlägget är borttaget.

        Konstigt, jag ser dom fortfarande.

    Hon har gjort bort sig så otroligt mycket över lång tid. Äntligen har ditt arbete lönat sig camcam!! Starkt jobbat av dig!
    Sådär, nu lutar vi oss tillbaka och låter rikspajasen samla ihop sig för att bli en vanlis med fötterna på jorden.

    Nu verkar inlägget vara borta på Isabellas Instagram.

      Ok såg att andra redan kommenterat det.

    Någon som har koll på hur det går med huset, är det sålt eller inte?

      Och stiftelsen, existerar den eller inte?

        Frågan är väl vilken stiftelse som framgångsrikt startats på en grund av oerhörd badwill. Dessutom verkar ingen, inte minst ”grundarna” själva, veta vad stiftelsens syfte ska vara.

      Har läst någonstans att den är såld. Men det kan jag inte bekräfta. Gissningsvis Bagge eller Rustas som köpt? 😉

        Hoppas de prutade. Ordentligt.

          Varför det? Huset har ju ett värde.

            ”Price is what you pay, value is what you get.”

            – Warren Buffett

              Osedvanligt platt, väl? Warren Buffet har kanske sagt det, men det har varje föreläsare på valfri grundkurs i företagsekonomi också.

        Stod i svd eller expressen, tror svd, att den var såld. Hon flyttar i december.

        Eller Balder Fadtigheter

          Shit … ”fastigheter” givetvis ?

      Kajsa/
      Någon som vet VAR hon bor numera?
      Huset?
      Läg?
      Eller hotell?
      I Sthlm asså

    Pinsamt att i senaste inlägget skriva om middagen med Handelsbanken. Dom kanske inte vill bli förknippade med BB.

      Och så bra koll har hon att hon dessutom kallar det gåsmiddag ?

        förlåt min säkert dumma fråga men vad är en gåsmiddag? Är dessa oficiella el vad?

          När gåsen ska äta middag, tror jag.

          Mårtensafton. Man äter gåsamiddag för att inleda fastan fram till jul (Kan ha fel, länge sen jag hade historia lektioner). Det är en högtid i Sverige, Danmark och Tyskland. Firas 10 november eller 11 november, minns inte.

          GåsAmiddag, en främst skånsk tradition för att fira mårtensafton. Man äter svartsoppa, gås med olika tillbehör, och ofta äpplekaka. Fantastiskt gott!

            En seg gås. Soppa på grisblod och inälvor från gås. Leverkorv. Kan det verkligen vara gott?

              En giftig gås?

            Soppan är fan inte god!
            Gjord på blod och smakar pepparkaka och till det lite krås (inälvor).

            Däremot gås med tillbehör och äppelkaka är supergott!

          Eller Balder Fastigheter

      Bellas husbank är ju Nordea – hon har gullat med avgående VD Casper von Koskull vid några tillfällen – senast nu i somras i samband med Almedalen. Bella ska nog inte antyda att Handelsbanken är bättre och bjuder på god gås. Det är nu Bella behöver sina goda relationer med Nordea. Hon ska väl inte behöva ta snabblån hos Collector och göda ES i onödan!

    Är Ida och Lovisa numera bostadslösa, eller får dom bo kvar i huset oavlönade? Vem ska köpa julklapparna till barnen nu och julpynta?

      Om Bella ännu inte lämnat huset måste väl någon bo där och hålla koll.
      Går inte att lämna ett så dyrt och fint hus vind för våg.

        Kanske inte vind för våg, men med larm och kameror så jo, finns många dyra hus i Stockholm som står tomma medan ägarna bor i någon av sina andra fastigheter eller är ute och reser.

        Många villaföreningar idag anlitar också vaktbolag som kör runt i området för att hålla lite extra koll. Känner också till en gata där några grannar gått samman och betalar vaktbolaget för patrull.

          OK. Bella har säkert slängt ut hemmateamet, slagit på larmet och låst dörren.
          I huset är hon ju aldrig.
          (Ida har väl inte bott i huset på länge? Hon blev gravid och slutade som jag förstod det).

            Japp, jag tror att hon struntar fullständigt i huset nu när det inte längre fungerar imagebyggande för henne. Förmodligen påminner det henne bara om hemmateamet som försvann m.m.

            Huset representerar svunna tider när Bella var ”framgångsrik”.

            Möjligt att hon låter sin syster bo där mot att hon tar in posten och vattna blommorna.

            Var bor Bella då?
            När hon är i Sthlm?

      Barnens moster

    Starkt jobbat av Bloggbevakning/Camilla och enormt starkt jobbat av Chimis grundare! Eloge! Människor som inte fegar ur är något att beundra.

      Cringe på alla som säger till Camilla att hon gör att bra jobb.
      Det enda hon gör är att skriva om saker som hon fått tips om eller koiperar text från andra bloggare. Hur kan man va ett stort fan av det?

        ”Cringe” 🙂

        För att hon är den enda som har vågat publicera. Tills nu, åtminstone.

    Nu är det ju väldigt lätt att köpa åt andra. Man skriver in kontot man vill ska få likes/följare/kommentarer och betalar. Hur vet vi att det inte är någon som vill förstöra? Cissi har ju fått köpta följare i samma veva.

      För att märker man att man får en massa köpta kommentarer så borde man ju radera kommentarerna. Inte ta bort hela i lägger först när ett företag avslutar samarbetet.

      Så nej det är inte synd om Bella.

        Var står det att det är synd om Bella? Snarare synd om er som köper allt utan att tänka efter.
        Och nä, man sätter sig inte på en gång och raderar kommentarer om man heter Bella. Hon vill väl ha dem, även om hon inte köpt dem själv.
        Jag tror inte Bella köpt dem, känns vääääldigt lägligt att fokus hamnar på det nu. Just saying.

    Då hade det ju ändå varit mer lönsamt att göra typ 20 egna trovärdiga fejkkonton och skrivit egna kommentarer. Nåt måste väl alla anställda pyssla med ?‍♀️

      Får en stark känsla av att IL inte har köpt följare. Sabotage? Eller så har hon gjort det i ren desperation.

      Ska bli intressant att höra hennes försvarstal.

      Arma människan har ju inga anställda kvar!!!!

        Nä det är fan inte lätt nu eller. Snart får ungarna pulvermos.

          Skafferiet är redan fyllt med Polarbröd ?

    Men är det någon som är förundrad? Bellsan har inte längre någon personal kvar som kan göra hennes jobb, då blir det som det blir när Bellsan själv ska fixa.

    Det var ju först när Pingis kom in i bilden som det började komma in pengar. Nu när Isabella Löwengrip bara har sig själv och ett par ja-sägare kvar spelar det ingen roll hur mycket energi det finns om ingen vet hur man ska styra.

      Verkar logiskt.

    Vad blir trollets nästa drag tro?

    Det va en kommentar på Bellas Instagram att hon har massa följare som är fejk-konton med… Jag tänker att om alla går in och bara kanske tar 10-20 såna konton var och anmäler så försvinner dom väl så småningom.

    Instagram borde själva se till att såna konton tas bort. Det är inte svårt att se vilka som är fejk.

      Nä. Vi gjorde så för över ett år sen på annat konto, jag får fortfarande meddelanden från instagram att de tagit bort kontot. Tar alltså över ett år för dem att ta bort det.

      Jag trodde Instagram mer aktivt skulle rensa bort passiva konton där det inte läggs upp något och där det finns få eller inga följare.
      Alltså det slags konton som skapas av botar och används för att skapa robotiserade kommentarer och likes.

        Ja det va väl önsketänkande att dom skulle hålla koll på sånt…

        Fast va? Jag har ett tämligen inaktivt konto med under 100 följare. Ska jag rensas bort för det?

          Beror på hur ditt konto används. Inaktiva konton som insta rensar brukar kännetecknas av att de själva följer typ 5000-15000 personer, har några hundra följare själva och en publicerad bild. Det är konton som inte används till annat än att följa andra eller spamm.

            Man kan inte följa fler än 7500 personer

    Tror inte att det är Bella. Googla Köp instagram kommentarer. Finns mååååånga svenska sidor, med svenska kommentarer. Du kan t.o.m skriva kommentarerna själv.
    Varför skulle Bella köpa utländska kommentarer när hon hade kunnat köpa svenska kommentarer som passar inlägget?

      Men snälla, klart hon det är hon som köpt kommentarerna, och det är inte första gången heller.

        Varför är det så klart? Hon har varit med länge, hon blir just nu granskad precis överallt, hon är inte så korkad att hon köper kommentarer på annat språk.

          Hon klickade väl fel.

            Går inte att ”klicka fel”. Olika hemsidor.

              Hon tänkte väl fel.

                Ja men käääämpa. Jag tror iallafall inte att the queen of fejka sin status i sociala medier gör ett sånt misstag. Hon har ju erfarenhet av att verka bättre än hon är om man säger så.

      Hon vill vara internationell såklart.

        Hennes klon? Den skulle finnas i en amerikansk, spansk och asiatisk version

    Herregud, hon klarar inte ens av att vara en influencer…. ica-kassan next? Tror dock inte hon hade klarat av det heller. Usch, hon borde tas ifrån titeln hon fick 2018. Allt är pinsamt!

    Tänk om hon inte var ihop med Erik just nu? hon hade ju verkligen gått under lol

    Vet ni vad jag har insett? Det innebär att Bella gick back ÄNNU mer av det här samarbetet. Om hon köpte följare OCH blev av med samarbetet innebär det att hon gick back och dessutom inte får betalt. Undrar vad VDn Gustav har att säga om det? Hur mycket mer ska de bromsa?

      Kommer företaget/n begära skadestånd?

    Munckiiin på instagram köper också fake följare för att kunna lura företag att göra samarbeten med henne ta er en titt på hennes konto så ser ni.

    Kanske dags för Ellos att uppdatera sin info:

    ”Isabella Löwengrip…. med sitt driv har hon fascinerat oss sedan hon startade sin blogg, bara 14 år gammal. Idag kan hennes blogg läsas på fyra språk, har 1.5 miljoner följare världen över och är Nordens största digitala plattform.”

      Och hennes kommentarer kan läsas på fyrtio språk.

        Hahah

      Kanske det mötet med Ellos skulle handla om?

        Vilket möte med Ellos?

          Hon skrev i förra veckan att hon skulle ha möte med Ellos.

    HERREGUD vilken soppa

    Jag undrar vad Isabella skulle göra om hon inte hade bloggen och sitt skönhetsmärke. Det går ju inte så bra just nu. Vad gör hon om det dalar ännu mer?

    Betvivlar att redan etablerade skönhetsmärken eller företag vill ha med hennes namn/person att göra. Så vad skulle hon göra om hon inte kan vara entreprenör? ? Tror knappast att hon kommer sadla om till advokat, sjuksköterska eller ta något kontorsjobb. Då hon verkar ha svårt att plugga och tror inte hon nöjer sig med att vara anställd. Eller ha ett vanligt ”Svensson”-jobb.

    Såååå vad gör hon?

      Hon har ju fångat en miljardär så då kan hon låtsas-jobba med sin stiftelse.

        Vi vet inte hur fångad han är.
        Kan vara stora maskor i nätet så han kan smita ut vid behov 🙂

          Jag tror som du, jag har en känsla över att IL kraftigt överdriver hur seriöst deras förhållande är.

            Fattar inte att han är så dum att han låter henne smutsa ner hans namn så

    Konstaterar att bubblan2020 påminner start om ett fejkkonto. 0 inlägg. 1 följare.

      Vad är skillnaden på fejkkonto och scrollkonto? Jag har ett extra konto, typ för att snoka. Gissar att det kontot ser fejk ut.

        Men du kommenterar väl inte från kontot som du har för att ”snoka” ?
        Och jag antar att du inte heller följer de konton som du är intresserad av om du bara vill ”snoka”.

          Jo? Jag kommenterar. Är när jag kommenterar sånt jag inte vill syns från mitt riktiga konto. Mitt egna är väldigt nischat, med kunder, så ser dumt ut.

            Fast då undrar man ju vad du skriver för kommentarer från ditt fejkkonto. Jag menar, det är uppenbarligen saker du inte kan stå för.

              Står för kommentarerna. Men typ sånt här drama. Eller gillar Kim Kardashians sista bild på sina tuttar. Ser inte så bra ut i jobbsammanhang, vill hålla isär jobb och privat även om jag har en del privat på mitt riktiga konto. Skulle aldrig följa och kommentera inne hos haveristerna eller bloggbevakning från mitt vanliga liksom.

        Fan det borde jag haft.. Snokade på ett gammalt ragg, som hade öppet konto, råkade gilla en bild, tog illa kvikt bort liken och klickade mig ut.. Kommer han se att jag gillat en bild trots att jag tog bort den direkt? *jag skäms*

          Beror på om han har notiser. Jag har varit med om samma, fick notis att xxx gillat mitt inlägg, när jag sen gick in hade personen raderat det.

      Menar du att personen bakom bubblan2020 fick betalt för att skriva kommentaren? Som med de andra fejk-kommentarerna?

    jag förstår inte varför hon inte tar en time-out ett par dagar/veckor el så

      Hon har haft time-out fredag-lördag-söndag.

        Nä då var det skärmförbud 🙂

      Om jag vore Isabella skulle jag inse att det är över och försöka rädda det som räddas kan, m a o släcka sina sociala medier helt och hållet. Bli en vanlig tvåbarnsmamma utan strålkastarljus.

      Ett par år rättade sagt

    Isabella har slutat följa pingis på Instagram. Vad är det som händer ? Vilket soppa.

    OT: Matplatsen och 56kilo är i Macao, i arbete, och bägge har taggar som #visitmacao och #experiencemacao men ingen av dem skriver att det är ett samarbete. ?

      Har sett det! Får se när/om det dyker upp något om nåt samarbete från damerna… Förstår inte varför man inte bara kan vara ärlig på en gång och skriva ”jag ska på en sponsrad resa till Macau”?

        Eller hur, 56kilo skriver bland kommentarerna att det är en jobb- och kursresa men aldrig att de skulle betsla det själva, det är i alla fall Matplatsen på tok för snål för att göra.

          Precis. Inte en chans att de bekostat det själva. Aldrig. Men ännu inte ett enda inlägg som varit korrekt markerat som reklam/samarbete osv.

          Önskar Camilla kunde gräva på lite om de två damerna. Har en viss (ofrivillig) relation med en av dem, det finns mycket att granskas i.

      Ofta inte Matplatsen skriver om samarbeten när det gäller resor. Har noterat det flera gånger innan. 56 kilo kollar jag aldrig på så det vet jag inte. Gratis är gottigottgott! Mycket vill ha mer. Hoppas det blir tuffare tag för influencers, dom flesta fuskar väl så mycket dom bara kan, även youtubers. Alla andra som orkar knega, får dra stråna till stacken, suck. Inte lätta att komma undan med en hundring ens.

    Man blir så TRÖTT på att det inte ens räcker med konsumtionshets utan det ska fuskas med det dessutom…
    Finns det NÅGON influencer man kan börja följa istället som bryr sig om klimatet, lever som hen lär, är en HÅLLBAR profil? Tar tacksamt emot tips så man slipper alla rabattkoder och ”det här är det bästa jag någonsin testaaaat”

      Greta.

      Annahita Yazdi, whinar.se och fjantigbaron på Instagram. Stilbloggen fokuserar på hållbart, minimalistiskt mode. Jandihearteco använder bara eko-skönhet.

      Veganskmatlåda är så mysiga tycker jag. Inte så glammiga kanske, och ganska likt innehåll då det handlar om matboch loppis typ, men jag tycker att de känns så mycket mer genuina än de allra flesta.

      Med risk för att sticka ut hakan; följ Yoga Girl.

      Jag menar det på riktigt. Följer man henne inser man också genuiniteten hos henne. Sedan kanske inte en yogis tilltalar kreti och pleti, det fattar jag också, men det vore nyttigt för många att vidga vyerna något. Utanför den ytliga influencervärlden.

      Egoina är en av de bättre tycker jag!

      Therese Zätterqvist!

      Jonna Jinton

      Johanna Nilsson som har bloggen Slowfashion, Earthwandress, Tess Waltenburg t ex!

    Förslag till spännande test: Lås kontot.

    Om Isabella låser kontot ett dygn och trycker ut ett inlägg. Då får vi liksom sanningen på hur många likes och kommentarer som är äkta. (eftersom det inte går att köpa likes och kommentarer till ngn med låst konto). Då kan ingen jävlas med henne heller!

      Ja för det lär ju hända

    Tror ni Annica E kommer sluta blogga? Haft paus mer än en vecka och verkar inte ha så mycket inspiration till blogg längre!? Tror ni hon ger upp musiken?

      Bloggen? Kanske. Musiken? Nej.

      Killen kanske har varit ledig från träning och match. Så det har haft lite semester ihop.
      Hon kommer tillbaks med nya krafter.

      Jag tror Annica ångrar sitt beslut om flytten till Kanada. Hon är nog snart hemma i Sverige igen.

        Nä det tror inte jag. Hon skulle aldrig lämna en kille hon är kär i. Hon är inte den typen

    Jag vill inte vara den som är den men kan man inte köpa följare åt andra konton? Minns att jag såg en youtube-video med Shane Dawson där han köper följare/likes/kommentarer åt sin pojkväns syster som ett experiment (och det funkade). Så det hade ju kunnat vara någon som vill sabba för Bella som har gjort det. Hon kan väl inte vara så blåst att hon skulle göra det själv när det är så himla obvious att kommentarerna är från fejk-konton. Eller?

      Om hon inte köpt dem – varför låter hon då skiten spamma ner hennes flöde? De finns fortfarande kvar på Instagram. I vanliga fall brukar det blockas och raderas fort.

        Hade nog trott mer på den teorin ifall hon inte hade haft en historik av att ljuga.

        För att det är svårt att blocka spammare. Man måste ju in och blockera alla individuellt. Vad får er att tro att hon skulle köpa kommentarer nu när SvD, Expressen, aftonbladet och Camilla är på henne samtidigt? Hon skulle ju inte kunna ta en smygcigg utan att det kommer fram.

          Är inte risktagande hennes signum?

            Nej. Inte på det sättet. Hon har kämpat hårt för att bygga upp en fejkad fasad om vem hon är på sociala medier. Varför skulle hon förstöra det för?

          Är det så svårt att radera kommentarer? Och skriva vad som hänt?

        Hon har inte folk som fixar det längre utan måste fixa själv ?

    Ja men kan köpa till andra konton. Kikar man min google historik nu sista halvtimman har jag kollat enbart på sånna sidor. ? Du skriver bara in länk till inlägget du vill ska få kommentarerna så är det klart.
    Jag tror inte att Bella köpt, för jag tror hon hade kört på en svensk sida med svenska ”följare”. Tror någon jävlas.

      Hajjen eller Simon kanske?

        Hajjen har inga pengar. Simon är väl fortfarande kompis med Bella?

      Men ändå låt hon allt stå kvar länge? Hon är blixtsnabb på att radera negativa kommentarer men lät detta stå.

      Det rimmar illa.

        Bara för att det står kvar innebär det inte att det är hon som köpt dem. Hon har varit noga med att försöka fejka en fasad som drottning på sociala medier, tror inte att hon är villig att sabba det genom att köpa utländska uppenbara fejkkommentarer.

        Det är många negativa kommentarer både på Instagram och bloggen.

      Men varför har kommentarerna legat kvar så länge trots att folk har påpekat det? Även om det var nån annan som låg bakom drabbar det glasögonföretaget. Instagram-kontot är ju hennes jobb för tusan!

        Hennes ego? Ser bra ut med många kommentarer.

      Fast Bella har köpt följare och likes sen länge. Kolla in lite historik på Socialblade så syns det ganska väl : https://socialblade.com/instagram/user/isabellalowengrip/legacy

      Så att hon köper kommentarer och likes är så tydligt, det gäller dessutom inte just detta inlägg. Finns många av hennes instagram i lägg som är ”drabbad” av detta….

        Det där ser misstänkt ut ?…

    Troligt är att det krävs någon som kan sortera och styra kring de idéer IL kommer på.

    Ni vet, det finns personer som startar projekt till höger och vänster men aldrig slutför. Och sen finns medarbetare som kanske inte är de mest innovativa men stabila och fokuserade och målinriktade.

    Nu verkar det som att ingen kontroll alls sker gällande vad IL hittar på. Tyckte det började när dansmannen slutade, det var så usa kom till, tamponger bland kaffe och slätrakade ben i motordrivna fordon.

    Du gör ett superjobb, nyheter24 la upp denna story om det avbrutna samarbetet och hänvisade till bloggen! Jag är positive till att influencers granskas på detta sätt då det är mycket som känns skumt i den branschen.

      Bloggen ligger på nyheter24 så det är väl inget konstigt? De brukar skriva ”artiklar” på Camillas inlägg.

      den här bloggen ligger ju dock hos nyheter24 så det är inte så konstigt?

    Jag tycker det verkar som att hon har extremt dåligt omdöme själv, och dessutom omger sig med riktigt dåliga ”rådgivare” /ja-sägare……

    Är hon icke sin faders dotter rätt upp i dagen?

    Anmärkningsvärt är att hon uttalat medvetenhet om att för att ”vinna” följare så är personlighet i profilen a och o. Vilket hon även uttalat tänkt satsa mer på. Trots det är det enda som syns på hennes storys och instagram sponsrade inlägg? Visserligen kommer det titt som tätt upp några tapparna blogginlägg som ger en viss antydan till att även Isabella har en personlighet. Dock känns dessa inlägg mer krystade och ”tyck-synd-om-mig-inlägg”. Kanske till och med påtvingade nu när det inte är lika lätt att dölja sig bakom en fasad längre….

    Det är inte Bellas år i år!
    Herregud, hon måste vara riktigt puckad som fortfarande ljuger och fuskar.
    Wow! Saknar ord.

    Detta är så helt obegripligt. OM det rör sig om en attack utifrån, att någon köpt kommentarer i avsikt att skada henne, borde hon ju omedelbart lägga upp en förklaring på sina sociala media. Inte bara plocka bort inlägget på Instagram och sen vara tyst. Hon måste agera. Oavsett. Det här är så, så märkligt. Insåg hon inte själv, ögonblickligen, hur illa det såg ut i kommentarsfältet???

      Varför skulle hon göra det? Vad skulle det tjäna till? Är ju bara att kolla här inne, ingen tror på henne.

        Om det verkligen är någon annan utifrån som köpt kommentarerna, måste hon ju kommentera detta och helst visa på bevis. Nån självbevarelsedrift har ju de flesta! Jag hade aldrig tagit den skiten utan att stå upp för mig själv och mitt varumärke, oavsett allt annat.

          Fast det gör ju ingen skillnad? Ingen tror ju på henne.

            Tillräckligt många tror jag gör det.

          Det är ingen annan som köpt kommentarerna, Bella har sedan länge köpt kommentarer, likes och följare…. Inte svårt att ta reda på och bland annat köpta följare lan man lätt se i historiken på socialblade…

        Konstigt, varför tror ingen på henne?

    Stordalen separerar.
    När kommer Bella lämna Erik?
    Kan de ha något med Bellas och PS lilla romans att göra?

      Det var aldrig Bella han höll på med. Och ja, jag är säker.

        Lika säker som nån skrev att hen VISSTE att deras fling var på riktigt?
        Ja, den som lever får se. ?

        Åjo, han vänstrade med Bella.
        Han har för övrigt inte rykte om sig att vara särskilt trogen.

          Nej, det gjorde han inte. Det var en annan i sällskapet.

            Var du där? ???

              Japp.

          Det var nog Bella också. Gick många rykten i Almedalen 2018 om Bella och Petter S.

        För att bli trovärdig måste du säga vem det var och hur du vet det.

            Ja det var den snusburken och mobilen som avslöjade PS

        Det var visst Bella PS var med. Det började med Summerburst 2017. Sen fick hon åka ner till Almedalen i PS privatget och där var det visst fullrulle har folk skrivit som såg dem. Sedan var det Frankrike och Balmain. Det hela avbröts när GS till slut fick nog.

          ja sorry fel av mig

            Bilderna blir intressanta om man vet vad som hände 🙂

      Fråga Bellan vettja

      Stordalen är en entreprenör som är rädd om sin image som framgångsrik och där passar Bella inte längre in. Tror hon bränt sina broar i Sverige för en ganska lång tid framöver eller kanske för alltid. Chimi har ju använt många influencers för marknadsföring och att de bryter med henne pga köpta bluffkommentarer tror jag kommer sätta stora spår i branschen för misstänker att många andra företag följer Chimi och kollar på hur de lyckats med sin marknadsföring. Och den här skandalen tillsammans med uppblåsta siffrorna gör Bella till persona non grata. Tror att det kan komma några till samarbeten där kontrakten redan är skrivna men om några månader kommer inget företag välja Bellas sociala medier för reklam.

    Jag tror inte hon har köpt kommentarer själv utan det är någon som jävlas. Däremot dumt att låta de stå kvar. Men det vore nog bra om ditt inlägg Camilla innehöll en brasklapp om detta då du låter väldigt tvärsäker på att det är just Bella som köpt kommentarerna.

    Vi kommer ikväll få damage control i form av gullig inlägg med gosiga barn som äter mamma bellis snabbmakaroner och en förklaring om att instan blev saboterad

      Hälften rätt gull med barnen.

        Mitt i prick. Bella har skrivit i kommentarerna i senaste inlägget att någon gjort detta för att jävlas.

    Börjar det inte bli dags för Isabella att som Dr Phil säjer ”to get real”!

    Komiskt när isabella gillar dyrare grejer egentligen att hon gör reklam och låstas gilla billigare plastigare saker när hon gör reklam 😛 som när hon gjorde reklam för airpod kopiorna.. som fått massor av skit…

      All for The money

    Jag har frågor.
    Jag är lite överpris för alla dessa bloggar.
    Ang IL:
    Flyttade hon hemifrån när hon var 14?
    Vart flyttade hon då? Torde vara olagligt?
    Hon verkar ha varit en föregångare till ”yrket” som influenser.
    Varför satsade hon inte bara på det?
    Fick hon hybris?
    Jag har inte läst hennes blogg och jag är heller inte insatt. Det jag läst HÄR har verkar lite…udda.
    Livvakt. Säkerheten var inte god nog på nya kontoret. HUR ser hon på sig själv?
    Köpta eventbiljetter. Köpta likes. Div pojkvänner. Den ena rikare än den andre?
    Hon torde tjänat multum om hon varit huvudrollen i sin egen dokusåpa. Kanske i USA?

      Är inte olagligt att flytta hemifrån när du är 14, vad har du fått det ifrån? Är inte olagligt att dricka alkohol eller röka cigg heller när man är 14, verkar också vara en vanlig grej folk tror.
      Bella flyttade hemifrån en kortis och flyttade sen hem igen, hon delade lägenhet med en kompis.
      Hon fick hybris.

        Okej. Trodde att soc blev inblandad om 14 åring flyttade hemifrån.
        Vad vet jag 🙂

          Soc sätter dig i ett familjehem ifall du behöver komma hemmifrån när du är 14 år. När du är 16-18 år kan de ge dig en lägenhet.

      Det är inte olagligt men det är vårdnadshavaren som bestämmer om en 14-åring får bo själv.

      Vårdnadshavaren är också skyldig att stå för bostad och alla kostnader tills du är 18 (längre vid studier).
      Och se till att en 14-åring går i skolan naturligtvis. Som omyndig kan man varken ingå avtal eller råda över sin egendom eller åta sig förbindelser. Så jag tror det vanligaste är att 14-åringar bor kvar hemma…

    https://www.isabellalowengrip.se/2018/11/05/story-of-mina-boenden/
    Dock: ”Första boendet var på Kammakargatan i Vasastan (14 år)”
    Det var en lägenhet Bella lånade några helger – tror det var pappans sambo som hade den.
    Bella flyttade alltså inte dit utan hon bodde fortfarande hemma men trivdes inte eftersom hon inte hade eget rum.

      Skulle heller inte trivas utan eget rum när jag var 14, så det ger jag henne faktiskt.

        Många som får dela rum och tror de flesta överlever.
        När jag växte upp var min allra högsta önskan att ha ett eget rum. Fick det i sommarstugan.
        När jag fick mina 6 barn så hade vi möjlighet att ge dom egna rum. Nu har vi fattat att dom inte ville ha det när dom var små.

      Då hade hon ju inte flyttat hemifrån…..

    Verkar som att Bella slutat följa Pingis på instagram nu. Kanske redan noterats men inte haft tid att läsa kommentarer

      noterats typ 50ggr,

      SkitPingis som beter sig riktigt lågt. Låter Bella ta hela smällen trots att de är/var kompanjoner! Pingis håller sig gärna fram emot när det finns pengar att tjäna.

    *ÖVERÅRIG *

    Hela ”nyper mig i armen”-grejen som upprepades som ett mantra månaderna innan The crash blir idag rätt obehaglig och freaky. Det upprepades av henne liksom KONSTANT. Förnekelse haha.

    Självklart kommer Isabella att skylla detta på sabotage. 
Men vad ni än gör – gå inte på det.
    Om kommentarerna kom som en överraskning för IL hade hon all möjlighet att direkt stänga ner kommentarsfältet, kontakta kunden och lägga upp en förklaring på sin story om varför kommentarsfältet på bilden var avstängt. Då hade jag nog köpt att det rörde sig om sabotage.
    Men Isabella har agerat precis tvärtom och det finns självklart en anledning till det. 
Hon vill rädda ansiktet genom ett succé-samarbete med rekordhögt engagemang och supernöjd kund, men precis som med all business som Isabella driver så är fusk och överdrifter en obligatorisk del av det. Så även i det här fallet, som är ett lysande exempel på att allt som står i media om henne just nu är helt sant.

    Självklart kommer Isabella att skylla detta på sabotage. 
Men vad ni än gör – gå inte på det.
    Om kommentarerna kom som en överraskning för IL hade hon all möjlighet att direkt stänga ner kommentarsfältet, kontakta kunden och lägga upp en förklaring på sin story om varför kommentarsfältet på bilden var avstängt. Då hade jag nog köpt att det rörde sig om sabotage.
    Men Isabella har agerat precis tvärtom och det finns självklart en anledning till det. 
Hon vill rädda ansiktet genom ett succé-samarbete med rekordhögt engagemang och supernöjd kund, men precis som med all business som Isabella driver så är fusk och överdrifter en obligatorisk del av det. Så även i det här fallet, som är ett lysande exempel på att det som står i media om hennes affärsmetoder är sant.

      -Viagra försäljningen på Löwengrips invests sidor, vad känner du till om detta? Var det verkligen hackade sidor eller något annat?

      -Vilka Alias brukade Simon och Isabella använda när de kommenterade här på Bloggbevakning?

      Kommer det mer dolly? Jag tänker på det här med att hon säger att hon ”pratat” 1.5 miljoner följare när hon sålt in sig till företag, har då företagen inte fått de egentliga siffrorna utan gått på hennes 1,5 miljoner? Det borde väl ändå vara brottsligt…

      Tack för att du kommer hit och kommenterar!

    Citat Bellas Blogg: En man jag hade till bordet i fredags hos Handelsbankens Gåsmiddag tittade mig i ögonen och sa ”Isabella, det finns inte en enda här inne som inte har haft en svacka”.
    Alla sådana ord betyder mycket nu.

    Svacka? Antingen var gubben ifråga full eller också verklighetsfrånvarande.
    Detta är inte en svacka det kallas att bli tagen med hela handen i sockerburken inför hela Sverige……

      Vad skulle han säga när hon talar om ämnen som är no no på gåsamiddagen? Dessutom visste alla att hon kom med pga sin ”relation tillsammans ” med miljardären. Hon tog med sig offerkoftan på fest. Så pinsamt.

        Alltså hennes relation med Erik är så vältajmad så jag orkar inte. Han är som en skyddsväst mot skit. Han är verkligen hennes enda livlina och gör att trots att hon kört både sina företag och sitt varumärkes förtroende i botten så är hon iaf liiiite skyddad ifrån en del skit just pga att hon är med honom.

          Är han helt omedveten om lögnerna?

        den relationen kan likaväl vara 100% hittepå. Bella spelar in filmsnuttar på toaletten på ett hotellrum osv.

      Gubben kanske bara var k*t? ?

      Han var bara artig mot sin bordsdam, som sig bör.

    Bara jag som börjar tycka bloggbevaknings besatthet av Blondinbella börjar bli läskig..?

      Ja, det är bara du som tycker det

      Jeg er enig med deg! Og jeg synes kommentarfeltet bærer preg av intens skadefryd over hennes fall. Dette er en gjeng som står tett i ring rundt hun som ligger nede, og sparker i vei mens de ler. Vi er da voksne mennesker, er vi ikke??

        Folks ilska beror väl på att hon ljugit och pratat om sina läsare som dumma får. Hon pratar öppet och utan skam om hur hon manipulerar läsare och journalister och får sina anställda att gråta. Är inte det en mobbarmentalitet om något?

        Det är obehagligt att hon fått så stort utrymme och hyllats i medierna när många av hennes projekt bygger på hittepå och skadar de andra stackare som involveras. Som Egoboost och Nordic Tech House, t ex. Folk är fan trötta på att se bedragare tjäna på fulspel.

          20:14 ?

      Yes. Og når jeg nå la igjen en kommentar om at jeg synes det nå holder med denne kollektive mobbingen, fikk kommentaren ligge få minutter ute før den ble slettet. Sensur??

    Ouch… känns verkligen som att hon borde funderat på om det där skulle de äkta ut. Det hade räckt med statistik att visa företaget då hon faktumet HAR mycket följare i Norden..

    Eller denna..
    Citat: ibland så måste man gå in i en roll. Det om något har jag lärt mig att göra.

    Lärt sig…det om något att gå in i en roll är nog det enda denna dam bemästrat till fulländning.
    Vem är hon egentligen?
    Förstår hon inte vad hon sysslat med och gjort sig skyldig till? Någon som kontant påminner sin omgivning om sin ålder..
    Bella är tillräckligt gammal för att förstå att man inte kan äta kakan och ha den kvar.
    Det vet en fem åring.

      Haha! Alltså hon har något fel i huvudet. Hela hennes liv är ett påhitt, hela hennes personlighet en roll och hon inser inte det? Helt sjukt.

    Långt ifrån allt släpps igenom i kommentarer hos IL.
    Jag har skrivit några där jag ifrågasätter som inte gått i genom.
    Skrev en om att det gick snabbt ta bort reklaminlägget med fejkade följare och postade precis efter en med ” All styrka till dig”-den sistnämnda kom med 😀

      ?

    Jag fattar inte varför det inte blivit ett inlägg om att pingis och blondinbella inte följer varandra längre? Känns som en stor grej? VAD har hänt?(utöver blondinbellas personliga flopp) De äger väl företaget ihop? Hur tusan ska man kunna bedriva ett företag om man stör sig så mycket på varandra att man inte ens kan följa varandra på instagram?
    Isabella kan verkligen inte behålla vänner…undra hur länge vänskapen med sheila kommer hålla.

      Kanske svårt att göra ett inlägg om det?
      Blir lite kort tänker jag.

      Blogginlägg:
      Rubrik: Bella har slutat följa Pingis på Instagram
      Text i inlägget: Undrar om Pingis är rejält sur på Bella nu? Diskutera i kommentarsfältet.

        Det är ju typ så de flesta inläggen här om Bella brukar se ut?

      Pingis följer fortfarande Isabella men Isabella följer inte Pingis vad jag kan se…

      Men herregud vi vet det nu… Varför måste du ha ett inlägg om det?? Det kan ju lika gärna vara nån slags strategi eller nåt. Folk är för fokuserade på vem som följer vem

    Vet inte om min första tanke skulle vara att radera en massa fejk kommentarer ?‍♀️ skulle bara vara nöjd över att det ser bra ut… Bella har säkert tänkt liknande?

    Bilden på instatory idag med resterna av Beautys personal. BB ser som vanligt ut som en trotsig 3-åring som vill bestämma själv vad hon ska ha på sig. Utan strumpor och i ballerinas jämfört med de andra kvinnornas skor/stövlar/kängor.

      Och skorna lyckades hon använda till ett icke reklammärkt inlägg för Flattered. Med länk. Hon är uppfinningsrik. Offerkoftan sitter på ikväll också. Måste vara en slitstark sak, kanske en norsk från en hytte när hon gick på tur.

      Är det någon som tror på att skorna är begagnade och inköpta i tonåren? Fick hon inte större fötter efter graviditeterna?

    Kommentarerna är ju INTE köpta av någon annan än B och/eller nån i hennes kvarvarande team. Så klart. Genom att läsa här har hon däremot nu fått en väg ut ur detta: skylla på sabotage. ?

    Hmm, nu får jag idéer. 300 spänn för 100 kommentarer på ett sponsrat inlägg hos någon man inte gillar, sedan tipsar man sponsorn om köpa kommentarer före bloggaren hinner rensa upp.

      Funkar nog bara ifall influencern är känd för att ljuga. Plus att det vore ondskefullt! Finns bättre extrajobb.

    Nu börjar man nästan tycka synd om henne, och den massiva kritik hon får från alla håll. Proportioner!!! Hon har faktiskt inte begått massmord, utan bara varit klantig nog att låta sig dras med i låtsasbubblan. Köpa kommentarer och likes….. inte det värsta brott man kan begå, tycker jag. Däremot: alla looser-företag som väljer att samarbeta med en massa desperata, världsfrånvända ”influencers”…….. Jag skulle aldrig förnedra mig till att handla något av ett sådant patetiskt företag. När jag handlar är jag mycket noga med att allt jag handlar ska vara 100% influencer-fritt. Man vill ju inte bli smittad……

      Loser, inte looser…

        Om man är extra mycket loser, blir det looser. Kan i ännu värre fall tom bli loooser. Men det är överkurs.

    Är det bara jag som fortfarande undrar vad som hände med Simon på PDM? Det skrevs om det i tidigare kommentarsfält och det påstods att det fanns svar på fb, men det gör det inte. Nån som vet?

      Det sades att han betett sig olämpligt mot en kvinnlig kund/kollega och eftersom han var provanställd fick han gå på dagen.
      Men vet inte om detta stämmer.

        Det var kanske andra regler på nya arbetsplatsen än Simon var van vid från Bellas och Pingis bolag.

        Upp som en sol, ner som en pannkaka…

    Om man tänker på att en stark poäng i Veckans Affärers motivation till valet av Isabella som en av näringslivets mäktigaste kvinnor 2018 var det faktum att hon varje vecka når ut till 1,5 miljoner läsare, så känns det som att även den utnämningen bygger på en bluff …

    Intervjun i VA: https://www.va.se/nyheter/2018/03/06/naringslivets-maktigaste-kvinnor-2018-vi-har-vagat-kliva-fram-och-ta-plats/

      De borde ta tillbaka priset !

        Äsch VA ska ju lägga ner ändå?

    The end of an era…

    Hoppas alla företag bryter samarbetet med henne.
    Om alla skriver till de företag som anlitar henne så kanske hon slutar med sina lögner och bedrägerier.

      Ingen dum ide

    Läste precis BB:s senaste inlägg. Hon hade möte med alla ’teamchefer’ på Löwengrip Beauty. Hur många chefer kan det finnas? Teamchefer – lustigt benämning om det är avdelningschef som menas eller är det en chef per produkt?

      Hon använder jämt termer som ska få allt att verka större och märkvärdigare än det är. De vanliga överdrifterna med andra ord.

    Hon har svarat att det var någon som köpte kommentarerna för att förstöra för henne. Yeah, right!

      Precis som många förutsett att hon skulle svara. Så genomskinligt.

      Vad talar för att det inte är sant? Utom Dollys kommentar ovan. Det KAN ju stämma. Att nån jävlas

        Nej.

        Men då tar man väl bort sådana kommentarer? Hon lät dem vara kvar!

        Vi kan ju inte vara så naiva att vi tror på Bellas bortförklaring efter ALLT hon gjort och ljugit om. Hon har inget annat säga.

        Hon har självklart varit inne här och läst att man kan köpa följare till andra och tänkt att denna ursäkt passar ju perfekt nu när jag blivit påkommen.

        Det är nog sannolikare att du själv är Blondinbella, som vill så lite tvivel i det uppenbara. Varför är det så?

          Nej jag undrade bara 🙂 Någon påstod att man kan köpa följare åt någon annan?

    Isabella svarar på fråga om en kommentar på bloggen om på de köpta kommentarerna att
    ”Det var någon som gjorde det för att förstöra för mig. Trist”.

    Så som jag trodde hon skulle vara alltså

      Men om det varit så, hade hon inte skrivit ett inlägg och förklarat det då? Bara ge en liten kommentar ”någon försökte förstöra – trist”. Det borde vara mer än trist? Hade någon gjort det hade man väl velat förklara det för allmänheten och för dem som står för samarbetet. Jag tror inte på henne. Hon vill inte kommentera detta mer, vill bara att det glöms bort får man en känsla av.

    Alltså vilken dålig svenska ”Isabella” svarar med i kommentarerna!

    ”Vi letar men det kommer i stan”

    ” Jag har lite flexibelt med nya ägarna gällande datum men beror lite på kring när vi hittar något att flyta till ?”

    Skämskudden fram…??‍♀️

    Den som vill, kan ju kontakta Lyko och fråga om det är okej för dom med köpta kommentarer och följare och något de står bakom.
    fraga@lyko.se

    Det verkar omöjligt att få svar på några som helst frågor från Isabella.
    Jag har mailat, kommenterat och postat. Inga svar
    Tillslut skrev jag denna långa kommentar igår. Den kom såklart inte med. Tycker frågorna är relevanta
    Isabella, ditt inlägg idag fick mig verkligen att undra över ett par saker.

    Hej Isabella
    Dels efter gårdagens två jättemärkliga instainlägg.
    Först så väljer du att lägga ut en ”privat” blid som bevisligen inte samstämmer med verkligheten, varken i tid eller rum.
    Sedan postar du årets galnaste marknadsföringsvideo. Visserligen helt korrekt markerat, från en uppenbarligen seriös och betalande kund.
    Här väljer du att marknadsföra din kund till oss följare genom att instafilma produkten (som du vill få oss att känna är en kvalitetsprodukt) på toaletten?! Genom att larva dig. I badrumsspegeln!? Ser du själv hur galet detta är? För oss, för kunden, för dig
    Det verkar tyvärr inte så..
    Iaf inte efter dagens djupdykning i illa maskerade reklaminlägg (av egna produkter dessutom) toppat med tillrättalagda och välregisserade reflektioner av känslor och händelser. Allt komponerat i ett skriftspråk så långt ifrån ditt att jag nästan misstänkte att allt var parodi.
    Men icke…

    Mot bakgrund av senaste årets ”Bold and the Beautiful såpa händelser” börjar jag nästan tro på dig när du säger saker som att ”någon annan av illvilja emot dig köpt följare” För antingen har du påriktigt folk i din närhet med en agenda som är fruktansvärd. Eller så finns det en tystnadskultur hos er som skulle få Vitahuset att se ut som ett sammaritkollo.

    Ta bara dagens karaktärssänkande inlägg. Där du i inlägget beskriver hur dagen spenderas med de viktigaste medspelarna du har (både i ansvarspositioner och övriga kollegor)
    Var det inte ens någon av alla dessa medarbetare som påpekade för dig att just idag verkligen inte var en så jättebra dag att fuskmarknadsföra sina egna produkter på? Att du/ni istället borde bygga förtroende och att sånt tar tid (alltså mer än månader)

    Dessutom väljer du/ni att genomföra denna gerillamarknadsföring genom en så otroligt illa konstruerad hittepå historia. Hur stor trovärdighet tror du Isabella att historien om de där ballerinaskorna du köpte för 10år sedan, begagnade är?!
    Hur stort förtroendekapital tror du att du och ditt varumärke har inom segmentet
    1. Gamlaskor
    2. Begagnadeskor
    3. Begagnade gamlaskor
    4. Ballerinaskor

    Hur kommer det sig att du/ni väljer att bygga köplusten på en så extremt motsatt och långsökt ingång och pitch, så fjärran dig och allt du står för

    Alltså Isabella, visserligen är du tydlig med att ballerinaskorna var från ett extremt dyrt och fiffigt märke. Men kom igen. Inte ens min mormor skulle behålla 10 år gamla ballerinaskor, ens om de var nya vid inköpet. Men okej alla är vi olika och du kanske talar sanning gällande ballerinaskorna. Lite kallt om fötterna bara en iskall dag som denna dag.
    Jackpott tur kanske men absolut inga konstigheter alls alltså när du efter lunchbilden på skorna har ett möte på ett av dina bolag som även det ”trumvirvel” säljer skor.
    Dessutom, hör och häpna så ska ert skomärke som av en slump släppa sin nya kollektion!
    Vilken otippad men givande dag det blev trotts allt. Både för dina kalla fötter och ekonomiska livshållning.
    En händelse självklar att dela med sig av till alla följare
    Helt utan incitament att marknadsföra er nya kollektion av skor för alla väder och tillfällen….

    Saken är bara… INGEN annan än du går på ditt dravel länge. Ditt varumärke är just nu din värsta fiende och jag har så svårt att tro på att du gör såhär emot dig själv och ditt liv av egen maskin. Det går liksom inte ihop med din självbild att förstöra sig själv så brutalt.

    Vem Isabella är det som förblindar dig, så till den grad att du utan att tveka gasar rakt emot stupet utan att varken

      Vilken märklig kommentar! Du undrar varför du inte fick svar, haha…
      Vad gäller 10 år gamla skor, är det dyra märken så är det inget man slänger i första taget, klackar hellre om. Har en 35 årig märkesväska jag ärvt av min farmor, som jag fortfarande använder och älskar. Hade jag kunnat klämma i fötterna i hennes märkesskor som är runt 20 år gamla så hade jag lätt tagit emot dem – kvalité förstörs inte på några år!

    Fast skulle det inte kunna vara Chimi som köpt dessa likes för att verka i god dager nu när det är trendigt att vara taskig mot Isabella? De har ju inte direkt varit det mest moraliska företag med tidigare samarbeten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.