My Martens tar med sig deltagarna till Bangla Road

Jag undrar om My Martens var medveten om vad det var för ett ställe hon tog med sin träningsgrupp till?
Förstod hon inte att bilden hon tog och som är överst i inlägget föreställer unga tjejer som väntar på att bli utvalda av någon europeisk gubbe men på tok för mycket pengar på fickan.
Jag håller med kommentarerna om att det är högst opassande att My tagit med sig deltagarna hit, men än värre är att My sätter igång att fotograferar de unga tjejerna som om de vore deltagare i någon typ av danstävling eller liknande där uppe på podiet.

Vad tycker ni? 
My både skriver om och besöker Bangla Road i Phuket med sin grupp, och stöttar i och med det den ljusskygga verksamhet som pågår här, vare sig hon vill eller inte.
Till Bangla Road i Phuket åker nämligen turister från världens alla hörn för att köpa sex, och det är vad området är mest känt för – i alla fall om man ska tro Google.

Kenza och Alexandra Bring kritiserades på Instagram för sina sponsrade resor till Dubai av bland annat norska Amnesty. Jag kan väl tycka att den här lilla utflykten, organiserad av My Martens, på många sätt gjort sig förtjänt av en liknande uppsträckning.

Tack för tips!

212 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    My har inga gränser och gör aldrig fel. ?

      I den delen av världen är prostitution inte ovanligt. Det är ju inte så att dessa människor levde i ett himmelrike innan massor av svenska män kom dit och köpte sex.

      I den delen av världen som Dubai ligger i är det inte ovanligt med fyra fruar. Härskarna kan ha mellan 20-80 barn. Och många svenskor tycker om att turista där. Vi lite mer avslappnad i dömandet, tack.

        Haha avslappnad i dömandet?
        Lite av en oxymoron tycker du inte?

        Bara för att det skulle vara dåligt utan män som köper kvinnors kroppar betyder det inte att det är okej att göra det ändå.

        Det blir väl inte bättre heller av att en massa karlar ska dit och fortsätta utnyttja kvinnor i en redan utsatt situation?

        Det säger väl något när man väljer att åka och exploatera redan fattiga kvinnor och barn ist för att erbjuda kvinnor i Sverige pengar. Det betyder att det inte är ett val dessa kvinnor gör, män betalar för våldtäkter och de är medvetna om om det men väljer att de se som att de hjälper dom.

        Wtf? Avslappnad i omdömet? Att titta på försäljning av kvinnor är fan inte att vara avslappnad.

        Jo det är ganska ovanligt att ha fyra fruar, även om det existerar.

        Mvh,
        Någon som har bott i mellanöstern 2-3 år.

      Hon begriper väl inte hur fel det är att stå och fota utnyttjade kvinnor.

        Hon hade förmodligen reagerat negativt om hon såg något liknande i Sverige. Men nu beskrev hon det mest som om det var käckt att se det utomlands. Jag har aldrig läst hennes blogg och vet inte ens vem hon är men det här inlägget som hon publicerade är avskyvärt.

          My har inte fått hjärnan ihopkopplad riktigt.
          Jag ( och ni ) vet väl egentligen inte vad de unga tjejerna står uppradade för?
          Men just det stället skulle inte jag besöka. Om ingen besökte det skulle det kanske, kanske upphöra. Om inte allt, men en del.
          Thailand är ett skitland med mkt sexhandel. Bl.a säljer ju fattiga sina barn till prostitution.
          Korrumperade poliser och politiker.
          Havet må vara än så blått och maten än så god och allt billigt men My borde veta bättre

            Jag undrar verkligen hur illa man måste ha det innan man säljer sina egna BARN till prostitution.

            Man ska väl inte döma människor som har det sämre än en själv… Men nä, dom dömer jag fan. Har dom ingen njure eller nåt dom kan sälja först. Eller prostituera sig själv åtminstone.

              De pratade om detta i Musikhjälpen för några år sedan, exempel var när man redan har 10 barn att försörja som annars kanske svälter. Extremt hemskt är det, men jag lägger skulden på de som köper sex (våldtar) barn alla dagar i veckan.

                Ja absolut är det ju köparnas fel att industrin ens finns. Men samtidigt så tycker jag inte att föräldrarna är oskyldiga heller, oavsett livssituation.

                  Absolut, det kan ju du tycka. Det är väl ett klassiskt filosofiskt dilemma, om man vill göra det värre för en om tio andra kan överleva. Tycker ändå att ditt resonemang visar bristande förståelse för extrem utsatthet och fattigdom, snarare än att vända din ilska till att ta ut den på förövarna som utnyttjar just den utsattheten. Men alla får ju tycka som dem vill 🙂

                    Jag förstår kanske inte deras nivå av utsatthet, men som ensamstående mamma utan fast jobb (är just nu timvikarie så väldigt osäkert månad till månad) kommer det många tillfällen då jag undrar hur jag ska betala mat och hyra. Skulle dock aldrig sälja någon av mina döttrar för alla pengar i världen.

                    Men vi tycker olika helt enkelt 🙂

                      Men lol på den jämförelsen ändå?

                      Anonym, haha vadå lol? Folk kan vara utsatta i Sverige också. Fattar såklart att det inte är samma som typ Thailand men hellre dör jag ju än att sälja mina barn. Fattar inte hur ni kan tycka att det är torskens fel.

                    Att sälja sina barn till prostitution ÄR sjukt och ansvaret ligger på föräldern. Du relativiserar bara.

                    Du borde läsa Magda Gads reportage från andra delar av världen. I Afghanistan tar en del inte sitt sjuka småbarn till doktorn och ryckte på axlarna när hon ifrågasatte varför de inte ville rädda barnet. Det kommer fler barn var deras svar. Ett barn har inte samma värde där.

    oj, riktigt illa. Riktigt illa fy fan hur världsfrånvänd får en va??

    Fyfan vad vidrigt

    Nu var det många år sedan jag var i Patong men som jag minns det så finns dom flesta restauranger och barer runt Bangla. Samt det stora köpcentrumet. Inga ursäkter för prostitution eller hemsk djurhållning men det är inte alltid som Google säger.

      Och varför tror du allt det finns runt Bangla Road? 🙂

        Hönan eller ägget?

    Snacka om att ha noll empati för kvinnornas situation. Prostitutionen i Thailand är jätteproblematisk och extrem hög andel av kvinnorna rapporteras ha blivit misshandlade och våldtagna på ”jobbet” samt lider av PTSD. Dessa kvinnor gör det ofta helt utan andra alternativ till försörjning och att göda pimparna som tjänar pengar på dem är hemskt. Alla som går dit borde besvära sig med att läsa på om prostitution i Thailand och tänka om

      Anonym 09,10. Ett veckans bästa inlägg av dig. Jag undrar vad i helvete My har i huvudet! Hon är lika vidrig som jag vet inte vad. Om My inte får skit för det här! Ja då vet i sjutton.

    My verkar ha otur när hon tänker… typ varje gång.

      Tragiskt.

        Woow så nöjd du måste ha blivit nu när du får trycka till My.
        Jag tycker heller inte om Bangla Road, men jag blir lite fundersam över att du plötsligt kommenterar här.

          Hon har kommenterat här förut.
          Alla som känner till My vet att hon fotat, lagt till bilden lite sådär lägligt bland turistattraktioner a för att på så sätt få uppmärksamhet.
          Tragiskt är att uttrycka sig återhållsamt. Att använda Barnprostitution som kliclbait är något av det värsta jag sett en influencer göra. Hon äcklar mig. Det äcklar mig oxå hur sponsorer, samarbetspartners, deltagare är beredda att stödja henne.

          Jag tål inte självgoda Toftby…

            Men du fattar väl att det inte är hon som skrivit kommentaren utan någon annan i hennes namn för att jä-las, det är liksom bara att skriva in hennes bloggadress där det står webbplats så blir hennes namn i rött, så tror inte det är hon själv som skrivit.

            Nej det gör inte jag heller! Självgoda Johanna passar naturligtvis på. Hon är lika korkad som My och det säger inte lite.

        Det är inte direkt så att Egypten som du promotar stenhårt för tillfället är det allra bästa landet för homosexuella att leva i minst sagt så sitt du ner.

          Egypten är ett fantastiskt land i Mellanöstern som jag är förälskad i.

            Du fattade verkligen grejen du.

            Av det lilla du sett ja… men de rekommenderar dig att aldrig åka utanför hotellens områden. Så fantastiskt….

            Egypten ligger i Nordafrika.

              Korrekt!
              Och är en del av Mellanöstern. Island ligger i norra ishavet och tillhör Norden.
              I Sverige är vädret grått…

                Heter ju MENA-området = Mellanöstern och Nordafrika.

                  Mellanöstern eller Mellersta Östern, även Orienten eller Främre Orienten, är ett ursprungligen europeiskt namn på ett icke exakt preciserat område i Sydvästasien och Nordafrika, bestående av länderna på den Arabiska halvön samt Syrien, Libanon, Israel, Palestinska områden, Egypten, Jordanien, Irak och Iran

          Jag har varit i Egypten (utanför hotellområdet) och fy fasen vilken omfattande misär. Obehagligt land med obehagliga människor. Kommer aldrig mer att åka dit.

            11,21. Jag är av samma uppfattning angående Egypten. Det är ett shithole country. Hbtq människor misshandlas öppet av befolkningen. Korruptionen är skyhög. Så outar med Egypten så är man dum i huvudet.

              Smaken är som baken, ?

              Och alla kvinnor tvingas till könsstympning ?

        Herregud! Egyptien är kvinnornas Mecka eller vad tror du? Säkert kul för dig att döma My men du är rätt tragisk själv också faktiskt. Banglaroad är ett avloppsskitställe precis som hela Egyptien. I viss mån även Dubai. Din höga svansföring och din stil börjar stiga dig åt huvudet.

          Men sitt ner själv, det är inte säkert det är Johanna själv som skrivit kommentaren, det finns personer som vill jä-las och det är bara att skriva hennes namn och hennes bloggadress i fältet där det står webbadress så blir namnet i rött och länkar till hennes blogg.

            Johanna Toftby är lik förbannat på semester i Egypten.

              Egypten, ❤️

    Men My gör aldrig fel. ?
    Tur hon stängt av kommentarerna ,för kritik för detta hitepå klara hon aldrig av.?

      Ja snart tar hon väl bort de som står där gällande det här också, kritik tål hon inte. Men annars gapar det helt tomt 0 kommentarer på flera inlägg ja sägarna kommer ju bara fram när de ska försvara henne tydligen kanske därför hon skriver så mycket nu också.

        Men inte ens ja sägarna kan väl försvara henne denna gång?

      De är öppna sedan några dagar tillbaka nu. Trodde att hon skulle orka hålla dem stängt i en månad. Tio dagar höll hon ut. Skriver att kommentatorer varken gör till eller från för henne statestik. Stämmer givetvts inte. Hon är bra på att fabulera. Har inte bemött kritiken ännu. Snart kommer ett försvars inlägg, ett förlåt mitt misstag har aldrig kommit över hennes läppar.
      ( jo en gång när hon publicerade nakenbilder på sin son men då blev det visst C*millas fel helt plötsligt)

      Kommentarerna är öppna igen sen några dagar

    Vidrigt

    [Borttagen kommentar]

      Sluta nu. Ni har diskuterat detta länge nog. Bara sluta.

      [Borttagen kommentar]

        [Borttagen kommentar]

          Ja hon ser annorlunda ut, men behöver inte vara sjuk för det. Hur svårt ska det vara att förstå?

          Haha 10-20 kilo? Lugn nu.

      Varför är den här diskussionen okej, men en tvärtom inte är det?

        Tvärtom är väl helt okej? Sker jämt och ständigt här inne.

        Någon förutom startaren som verkar tycka att detta är okej?

        För att hon är en influencer! Varför ska man inte få prata om henne när alla andra diskuteras här inne? Varför ska hon vara off limits?

          Men vad är det som är svårt att förstå? Utseende – inte ok att diskutera. Handlingar – ok att diskutera. Inte svårare än så.

            Precis. Kvinnors kroppar är tabu att diskutera, så var vänliga och håll k*ften.

          Isabellas utseende diskuteras jämnt här?

        Alla svar kritiserar ju kommentaren, så då tycker folk inte att det är okej eller?

          Det såg inte alls likadant ut under förra inlägget där TS ville diskutera Paulas extrema leverne 🙂

      Vi ska vara försiktiga att slänga oss med att någon är ohälsosam. Synliga nyckelben eller smalt ansiktet är INTE ohälsosamt (eller tecken på en ätstörning).
      SLUTA bidra till hets kring kroppar som ni inte har större kännedom om hur dessa personer lever sina liv.

      Kan inte du bara acceptera att alla människors kroppar är olika? Vid viktnedgång/viktuppgång kan det te sig väldigt olika hos olika personer. En del nyckelben blir framträdande, en del blir inte det. En del tappar vikt runt midjan, en del tappar vikt runt höfterna. Alla är olika, ska det vara så svårt att acceptera?

      [Borttagen kommentar]

        [Borttagen kommentar]

        [Borttagen kommentar]

          [Borttagen kommentar]

            [Borttagen kommentar]

        [Borttagen kommentar]

        Camilla snälla plocka bort dessa onödiga kommentarer om hennes kropp

      Men sluta diskutera utseende tack. Din kommentar tillför absolut ingenting, den är totalt meningslös. Eller ok en sak bidrar den med: ett dömande och otrevligt kommentarsfält.

        [Borttagen kommentar]

          Det är inte ok att diskutera Bellas utseende heller. Att Bella har ljugit om siffror etc är en annan sak och något som bör diskuteras men hennes utseende (och alla andra influencers utseende) är alltid fel att diskutera. Alltid.

            Exakt!!! Hennes utseende är också irrelevant att diskutera. Tyvärr blir man kallad stollis så fort man säger ifrån när folk går på hennes utseende.

            Jo då, enligt Camilla är det helt okej.. det diskuteras Hej vilt om allt från Isabellas hylla, hennes viktuppgång och näsa.

              Bara för att Bellas utseende diskuteras här är det inte ok att det diskuteras här. Två olika saker. Det är lika fel att Bellas utseende diskuteras här som att Paulas gör det. Det är däremot rätt att Bellas ljugande med siffror och hennes handlingar diskuteras. Likaså vore det rätt om Paulas handlingar diskuteras. Hur svårt kan det vara att förstå?

                Men snälla, sånt hyckleri. Isabellas kropp granskas jämnt här. Inget jag kommit på utan det är ett faktum. Vad är svårt att förstå? Du kanske lever i en drömvärld där bara handlingarna diskuteras men så ser det inte ut här, hur gärna du än vill det eller inte.

                  Men vad är det DU inte förstår?? Bara för ATT det diskuteras här är det inte ok att det diskuteras. Jag är medveten om att Bellas kropp diskuteras och det är lika fel som att andras kroppar diskuteras. Däremot brukar det komma mot kommentarer till dessa kommentarer som tur är. Som sagt, vi som kommenterar har ett ansvar att inte bete oss som idioter. I idiotbegreppet ingår att kommentera negativt om andras utseende.

                Camilla tycker inte heller det är ok och hon försöker ju radera kommentarer? Men det är ju svårare kan jag tänka mig när en del hela tiden kommenterar om utseende och gör Camillas jobb svårare. Vi som kommenterar har också ett ansvar att inte skriva kommentarer om utseende eller kalla folk för olika epitet.

                Okej men då diskuterar vi Paulas handlingar.
                Paula ska skriva en bok om hälsa och träning. Hon bygger hela sin plattform på att hon är en hälsosam träningsprofil. Hon lägger ut recept, träningsprogram med mera. Problem är ju bara att Paula omöjligt kan äta det hon själv lagar förutom när det är ”nyttiga scones” eller omelett som bjuds.
                Paula har ätit och tränat på samma sätt (crossfit liknande träning) i många år, men heeeelt plötsligt för något år sen så gick hon ner 10 kg. Hon påstår att hon gått på ett kostschema innan bröllopet och därmed gått ner i vikt inför det, men att hon nu äter helt normalt.
                Så hur går det ihop matematiskt tycker ni här inne? Tränar hon maniskt mer än innan? Inte vad vi ser. Äter hon pasta och glass rätt frekvent, ja hon påstår det.
                Det är inte OK att ljuga om hur man tränar och äter OM man jobbar med hälsa och träning i sociala medier.
                OM hon vill fortsätta med det, kan hon börja jobba som sjuksköterska, brandman, polis eller vad fan som helst där hon inte uppmuntrar unga läsare till överträning och en kass kosthållning.

                  Jag följer Paula och har inte alls uppfattningen att hon äter pasta och glass hela tiden, men däremot då och då, vilket man absolut har utrymme för i en balanserad livsstil. Tror ni själva att man blir jättetjock bara för att man äter glass och pasta ibland? Det låter ju snarare som att det är ni som har en skev bild av mat och träning i mina öron.

                    Hahahahahha asså ??? läste du ens kommentaren eller? Swoooosh

                      Ja, jag läste absolut kommentaren, hade varit lite konstigt att svara annars. Var det något i min kommentar du inte förstod?

              Finns en skillnad mellan att diskutera ingrepp (någons hylla, näsa eller uppenbara fillers och botox) och vikt. Jättebra att det uppmärksammas hur alla verkar göra ingrepp, fillers m.m.
              Helt sjukt att det blivit norm och att unga personer, under 30, som Bella eller Bianca, har förändrat sitt utseende totalt. Bianca med alla unga fans som gråtande avgudar henne och har henne som största förebild. Och hon sitter och berättar glatt om fillers och behandlingar. Nej urk.

          Men sluta tjata om att diskutera Isabellas utseende bara för att du ska rättfärdiga att få prata om andras utseende. Seriöst, vad är det för fel på dig som har sånt behov av att prata om en annan kvinnas kropp? Tränar man mycket och äter på ett visst sätt blir man smal, det betyder inte att man mår dåligt.

      [Borttagen kommentar]

        [Borttagen kommentar]

        [Borttagen kommentar]

        [Borttagen kommentar]

        [Borttagen kommentar]

        Herregud vad jag önskar du vänt det till att nån blivit mullig och börjar se sjuk ut. Hade blivit ramaskri.

      [Borttagen kommentar]

        [Borttagen kommentar]

        [Borttagen kommentar]

    Efter att ha kollat inlägget får jag intrycket av att hon har lagt upp lite bilder som representerar dagen och helt enkelt inte fattar hur opassande det är att lägga upp bilder på dessa tjejer (och övriga). Det är bara att hoppas att det går upp ett ljus för henne och att hon tar bort bilden och aldrig lägger upp liknande igen. För övrigt tycker jag det är lika illa att lägga upp kort på andra okända med.
    Sen att de gör en utflykt till ett sådant här ställe, jag har också kollat in sådana gator när jag varit i Thailand. Men efter att ha sett det en gång så räcker det och jag gör det ej igen.

    ÄNTLIGEN har det börjat gå ur mode att vara en empatistörd ’ditsy bimbo’!

    Verkar inte som hon ser den totala missär hon lägger ut på dessa bilder. Djuren, människor med funktionsnedsättning och tillsist prostitutionen. Bara allt är roligt för henne så är det bra. Snacka om tunnelseende .

    Det är helt ofattbart att Allt för föräldrar vill ha My kvar på sin bloggportal, hon är så långt ifrån att vara en förälder.
    En blogg om hur hon lever i sus och dus och är helt kroppsfixerad.

    Bilderna hon lägger upp som ska beskriva en rolig dag är under all kritik, hon gör alltså reklam för barnprostitution utan att ens reflektera över hur illa det är.

    Men det är My i ett nötskal…

      09:54 vilken bra sammanfattning du skrivit. Allt för föräldrar borde med all rätt ta bort My från portalen.

      Efter varje resa vill hon ta med sonen till resmålet. Har de någon gång ens haft en semester som inte inbegriper träningsläger, besök hos mammas kompisar och eventbesök?

    My liksom??‍♀️

    My är outbildad, okunnig och opåläst. Hon verkar leva i sin lilla bubbla. Bara allt är frid och fröjd där, så är hon nöjd.

    Inte för att vara sån, har varit på Bangla, det är ju fullt med barnfamiljer där hela tiden. ALLA är verkligen där. Inte bara folk som vill köpa sex. Förstår problemet med detta område samt bilden hon lagt ut. Fattar inte hur man kan vilja ta med sina barn dit, även om det bara är för att gå igenom gatan. Man får ju reklam upptryck i ansiktet varannan meter på nakna tjejer som handlar om ping pong shower OCH sexshower. Det visar man sina barn ? Däremot Soi Cowboy i Bangkok är om möjligt ännu vidrigare. Var där i ungefär 10 sekunder, enda man såg i varje bar var minderåriga tillsammans med gamla gubbar. Budskapet var mycket tydligare där än på Bangla enligt min åsikt. Inte en enda barnfamilj i sikte. Och det var väl jävligt tur det.

      Hur kan man ens vilja semestra i Thailand och utsätta sina barn för denna vidriga miljö?

        Håller med till 100% med. Varför åka till ett land där militären tog över parlamentet och där militärjuntans ledare Prayut Chan-o-cha valdes till Thailands premiärminister med bred marginal.

        Enligt Thailandsforskaren Anders Engvall vid Handelshögskolan i Stockholm var valet långt ifrån demokratiskt. ”Valet har manipulerats för att gynna militärregimen och möjliggöra för Prayut att sitta kvar vid makten”

        Svensken vet inte vad den supportrar när den åker dit. Samma med Dubai… sorgligt.

      Alltså va? Spyr. Har aldrig varit i Thailand men är det du beskriver något som är vanligt vart man än åker eller just på det här stället?

        Skulle säga att det finns förmodligen överallt. Men syns mest på bargatorna. Sen väljer man ju såklart själv om man vill gå till dessa ställen. Men på till exempel Bangla road finns det ju massor med barer som inte är till för att köpa sex. Därför det är så blandade folk där. Sen återigen vad barn har att göra i den här miljön är ett stort frågetecken. Hamnade fel en gång på Bangla, på en mörk bakgatan, där ena sidan bestod av dörrar täcka med röda skynken. Utanför stod män med kostym, och frågade om vi ville köpa lite sex. Kan tillägga att jag var där med min pojkvän men ändå fråga dom. Likadant med dessa folk som promotar sexshower, dom stannade ju familjer med barnvagn på gatan och frågade om dom ville gå. Sen finns det en hel lista med olika sexshower, tex fruitshow, birdshow m.m

        Jag tänker också att för oss turister är det helt sjukt hur sånt här får förekomma. Men för dom helt normalt. Jag var där en gång 2014 och nu i vintras 2019. Tyckte mycket hade hänt på 5 år. Nu sprang det runt barn, ålder 10-12år, och sålde diverse saker till turister. ? Bangla är en stökig gata helt enkelt.

    Fast det är Phukets största bargata, svår att undvika om man vill ha en utekväll. Finns schysst käk, bra drinkar, biljard, nattklubbar, you name it, som inte har med prostitution att göra.
    Prostitution är vidrigt men att vara på bangla är knappast så farligt som du målar upp.

      Jo om man har empati. Alla kan inte koppla bort det som händer omkring en enbart för att det är det enda stället att festa på.

        Du har rätt. Det jag vill trycka på är att bangla inte ska totalt svartmålas som negativt, alla går inte dit för prostitution, finns många andra roliga saker där också. Tycker det har gått för långt när man ska bojkotta hela länder och städer pga deras problem med mänskliga rättigheter.
        Det är handlingen av oss turister som gör det problematiskt, inte besöket i ett visst område.

      Inte farligt för rika turister kanske. För de utsatta som tvingas in i prostitution är det livsfarligt och traumatiserande.

      Vi är priviligerade.

    Men USCH vilken hemsk människa! Hoppas det blir konsekvenser för henne.

    Amnesty är inte längre emot sexköp så de har rimligtvis inga bekymmer med den här bilden ??‍♀️.

      Tror nog du har fel där. Alla vettiga mönniskor ser problem med den bilden. Och även Amnesty är emot exploatering av barn. Det är en komplex fråga varför de vill avkriminalisera men inte legalisera sexköp. Går att läsa på deras hemsida.

      Lägg ner, Amnesty är för avkriminalisering av sexköp, ej legalisering, i syfte att skydda sexarbetares rättigheter. Varför inte lyssna på vad SW-ASEAN (sex workers of ASEAN) och Empower (representanter gör sexarbetare i Thailand) har att säga om det hela nu när Thailands Prostitution Act håller på att ändras.

      Jag har haft så många samtal om sexarbetares rättigheter där alla häpnar över hur omöjligt det är att ens prata om detta med svenskar. Svenska feminister kan vara så sjukt vidriga när de lägger sig i den här frågan.

    Kjell Whilhelmsen som spelade i seirien 30° i November uttryckte sig såhär om Bangla Road. Det värsta Rövhålet på jorden. Prostitution var 5: meter och ansåg att så fort du tar ett steg på denna gata även som vanlig turist så bidrar du till sexhandeln.

    Förstår inte hur My tänker här. Eftersom hon nu har lagt ut ett till inlägg så har hon hunnit att läsa kommentarerna. Har valt att låta bilderna ligga kvar. Hon bidrar i denna vidriga exploatering av dessa flickor som syns på bild och av alla andra. Det är avskyvärt!
    Det mest cyniska idet hela är att hon har gjort det medvetet. Annars skulle inlägget ha försvunnit med en gång.
    Brukar i och för sig plocka bort inlägg om de misskrediterer henne själv allt för mycket men först får den ligga uppe och dra trafik.

    Sorligt för deltagarna på hennes träningsresa, för hennes läsare men mest sorligt för flickorna, barnen som exploateras och utnyttjas. Ingen kan väl idag med all information som finns tillgänlig, skylla på okundskap?

    Fan va svårt. Jag har varit där. Jag mådde väldigt dåligt och fick nästan panik över hur mycket flickor det står överallt och dansar. Vissa ser så otroligt ledsna och borta ut.
    Samtidigt kan jag tycka att det är viktigt att ta sig dit om man ändå är i närheten.
    Nu vet jag hur det är där för jag har upplevt det med egna ögon.
    Jag älskar Thailand och har varit dit många gånger. Det är hemskt med alla prostituerade och stackars hemlösa djur. Och fattiga människor. Men Thailand är även ett av de mest underbara land pga sin befolkning som är otroligt vänliga och öppenhjärtliga.
    Jag känner mig hemma när jag kommer dit.

      Varför är det viktigt att ta sig dit?
      På vilket sätt hjälper det kvinnorna?

        Thailand är mer än Bangla Road, på samma sätt som Sverige är mer än Rosengård.

          Nu syftades det på Bangla. Om du läser ordentligt så hänger du med.

      Deras vänlighet tycks inte gälla för t ex alla misshandlade och exploaterade djur.

    Fick en stor klump i magen när jag såg den bilden. Vill bara gråta över hur ledsen jag är för dessa kvinnor.

    Var finns empatin när man inte bara går till det här stället men även fotar dessa stackars kvinnor och lägger upp dem på sin blogg som om de vore en turistattraktion.

    My verkar inte ha någon skam i kroppen.

    Fan va svårt. Jag har varit där. Jag mådde väldigt dåligt och fick nästan panik över hur mycket flickor det står överallt och dansar. Vissa ser så otroligt ledsna och borta ut.
    Samtidigt kan jag tycka att det är viktigt att ta sig dit om man ändå är i närheten.
    Nu vet jag hur det är där för jag har upplevt det med egna ögon.
    Jag älskar Thailand och har varit dit många gånger. Det är hemskt med alla prostituerade och stackars hemlösa djur. Och fattiga människor. Men Thailand är även ett av de mest underbara land pga sin befolkning som är otroligt vänliga och öppenhjärtliga.
    Jag känner mig hemma när jag kommer dit.

    Vad tycker ni som varit där?

      Jag hade aldrig för mitt liv valt att åka till Thailand. Aldrig. Jag kommer aldrig att åka dit heller.

        Bra att tänka själv och bilda sig en egen uppfattning.
        Thailand blundar för den mesta prostitution viss internationellt sammarbete finns mot pedofeli av småpojkar. Kan leda till kännbara straff fast det är förståss bara en droppe i havet.
        Thailand ett vackert land men vill man verkligen turista där när det inte går att blunda för vad som pågår? Likväl som att det är varmt och billigt i Turkiet men där blir du fängslad om du inte stödjer deras regim. Så nära en diktatur man kan komma.

      Jag har inte varit där, då jag vis av tidigare erfarenheter helt slutat resa till fattiga länder.

      Men de flesta jag känner som varit där har också kommit hem bestörta och missnöjda. De har blivit chockade av alla öppen sexhandel, allt djurplågeri och all tacky turism. De enda som varit nöjda med sin resa är de som endast hängt på sin femstjärniga lyxresort hela resan utan kontakt med omvärlden.

        Och detta är en mycket generaliserande bild som bygger på just turisttäta områden såsom Phuket, Pattaya etc. Ej 90% landet ser ut så.

        Mvh anonym Thai

          Djurplågeri, djurmisshandel och exploatering av djur sker överallt i Thailand, även i småbyar.

            Bra sagt. En moraliserande och självrättfärdigande svensk av det slag som befolkar detta kommentarsfält vet givetvis bättre hur det är i Thailand än någon som kommer därifrån.

              Om man har det minsta allmänbildning, vet man att djur plågas och exploateras överallt i Thailand, även på landsbygden. Man behöver inte komma från Thailand för att veta denna sanning.

            Ja, det är tyvärr sånt. Jag jobbar aktivt med att främja djurens rätt i Thailand.

            Mvh anonym Thai

              *sant

          Diktaturen finns i 100% av landet. Journalister, politiker etc blir fängslade och ”bortförda” i hela landet, inte bara i turisttäta områden. Ohållbar överpoduktion av palmolja som till och med gör befolkningen i grannländer sjuka sker inte i några turisttäta områden, utan i hela övriga landet. Den största oreglerade elfenbensmarknaden i världen med allt vad det innebär finns i hela landet. Hela landet har en av världens sämsta djurvård, där hela landet inte hade några djurvårdslagar alls överhuvudtaget fram tills för 5 år sedan då de införde 1.

          I hela Thailand finns inte en definition på vad tortyr är och det är inte ett erkänt brott enligt lagen så det finns ingen påföljd. Det hela blir lika tandlöst som lagen vi har mot att gå mot röd gubbe. Gäller 100% av landet.

          För inte alls så länge sedan så beslutades det också att kvinnor inte längre kan söka till Thailands motsvarighet till polishögskolan.

          Detta är inte en generaliserande bild, det är fakta. Lika verklig fakta som att solen går upp på morgonen.

            Fast nu svarade jag på kommentaren om sexhandel och tacky tourism, inte de andra punkterna som du radar upp. Här håller jag med. Helt sant på majoriteten av det du nämner och det ät såklart bedrövligt. Inte något som jag varken blundar för eller försöker dölja i diskussionen.

            Jag jobbar själv aktivt med djurrättsaktivism i Thailand.

            Ser även dina kommentarer i resten av trådarna här. Här du särskilt intresse av Thailand?

            Mvh anonym Thai

      Jag, som Thai, blir otroligt ledsen av att detta är verkligheten idag. Samtidigt vill jag understryka att det finns massor med härliga platser att besöka som inte fokuserar på just detta. Det brukar mest vara i de mest turisttäta områdena, såsom Phuket, Pattaya, Bkk.

      Detta är inte allt Thailand har att erbjuda!

        Mvh anonym Thai

      Svar till 10:32. Varför tycker du att det är viktigt att ta sig till dessa sexdistrikt om man är i närheten som du skriver? Tror man inte på det som skrivs och finns väl dokumenterat ? eller känns det bättre att få se det med egna ögon? Att de ser ledsna och borta ut kan bero på att de ofta blir drogade på ett eller annat sätt för att de ska bli lättare att hantera, avtrubbade och kunna ta emot ett flertal kunder per kväll/ natt, behandlas som slavar år 2019. Så sorligt.

    OT. Från Bellas blogg:
    Mitt egna hår (ovan) som är rätt luftigt och lätt att slänga med (dock tunt). Sedan är planen att ha en lättare make up som jag kan lägga själv, klassisk vit skjorta som jag gillar att ha i stoppade i jeansen och enkla klackar. Egentligen är det då jag känner mig som mig själv.

    Börjar hon anpassa sig efter Eriks önskemål om hennes utseende nu? Som hon gjort med alla andra pojkvänner hittills.

      Skit i henne!
      Så trött på hennes manipulationer och 100% oärlighet.
      Hon är körd!

      Nej, hon anpassar sig efter sin nya ekonomiska situation. Inget konstigt med det.

      Givetvis försöker hon anpassa sig efter Erik.
      Den enda ekonomiska försäkring hon har just nu.

        Ingen större skillnad på henne då och tjejerna på bilden. ?

          Men lägg av. Det är en enorm skillnad på alla sätt och vis och det fattar nog du också om du tänker till lite.

          Tjejerna på bilden är tvingade med våld eller andra omständigheter till prostitution. Bella hade kanske inte varit tänd på Erik om han inte vore rik men Bella är inte utsatt (mer än i den privat- och företagsekonomiska kris hon har försatt sig själv). Det är helt ärligt fult mot de utsatta tjejerna att jämföra dem med en brat som Bella.

      Det hon menar är:

      1. Jag har inte råd längre att köra looken jag har haft i några år.
      2. Jag hoppas att mina läsare ska vara så dumma att de tror att jag egentligen försöker bli äkta ”igen”.

      Isabella lever som kameleont, ändrar skinn beroende på vilken plats i livet hon befinner sig.

        Precis som många andra då.

      Lättare makeup som jag kan lägga själv. Herregud hon låter som att hon är handikappad.

    Att man reser till Thailand överhuvudtaget är för mig helt ofattbart.
    Varför den platsen av alla ställen? När det finns sååå många bättre alternativ.

      Vilka skulle det vara? Som ger samma värme och klimat i december eller valfri svensk vintermånad?

        Att inte tumma på mänskliga rättigheter för att få värme i december

        Många länder i Karibien till exempel.

        På riktigt? Är det bara Thailand som dyker upp som alternativ när du tänker till lite? Behöver du verkligen hjälp med det?

        Alright, här har du lite fler alternativ:
        Aruba
        Barbados
        Curacao
        Saint Martin
        Saint Lucia
        Saint-Barthélemy
        Dominikanska republiken
        Gambia
        Jamiaca
        Kap Verde
        Maldiverna
        Mauritius
        Mexico
        Seychellerna
        Tanzania
        Vietnam
        Australien

    Fast om man tänker på hur fattigt vissa av dessa tjejer har det så får de ju mycket bättre levnadsstandard om de får turen att bli någon västerlännings fru. Hur hemskt det än är att någon tar sig rättigheten att köpa någon annans kropp så har flickorna det knappast bättre i Thailand.

      Ja, åh så snälla de sexköpande männen är!

      Pest eller kolera? finns många fall av Thailändskor som kommit till Sverige som någon fru men blir behandlade som slavar och misshandlas. Inte Sveriges drömmän som åker till Thailnd för att roa sig och kanske därefter köper loss en fru. De är ofta uppundna av kontrakt på barer där de jobbar.

      Sluta bidra till den myten. En västerländsk man som köper sex hos fattiga människor skulle aldrig bli en bra äkta man. Du kan lätt googla fram dokumentärer på hur vanligt det är med misshandel, kontrollbehov och våldtäkt i dessa äktenskap.

      Oj, är du man?

    Helt OT, men jag behöver verkligen hjälp.
    Jag gick in på Margaux insta, vilket jag aldrig gjort förut, och såg en bild från 30 oktober där hon har en helt fantastisk tröja på sig och ett par ashäftiga byxor. Problemet är bara att det inte står någonstans var de är ifrån och jag måste få veta!
    Är det någon som vet var jag kan få tag på de här kläderna? Snälla, snälla, snälla hjälp mig.

      Kan du inte lämna en kommentar där du frågar henne då?

        Flera har frågat, men ingen har fått svar. Så jag tänker att det inte är någon idé att kommentera

      om du trycker lätt på bilden med fingret kommer de upp vart allt är ifrån/märket på dem

        Alltså exempelvis tröjan är från märket baumundpferdgarten och det sälj på boozt exempelvis, tror den just nu är på rea nu också ☺️

          Och byxorna är från märket for love and lemons, finns på Nelly bland annat. Haha har för mkt fritid men varsågod ?

            Åh, tack så jättejättejättejättemycket!!

              <3

    Helt sjukt att lägga ut en sån bild och inte ens kommentera det, det är så kvinnoförnedrande. Även om vardagen ser ut så i Thailand är det inte mindre tragiskt.

    Jag förstår inte grejen med att ta kort på okända människor för att sätta upp på sin blogg. Eller är det bara jag??

      Om vi nu bortser från bilder på minderåriga prostituerade så blir det väl ganska trist med en reseskildring som består enbart av selfies? Men det är klart att man ska ha respekt för den man fotograferar, fråga om det är ok och så. Fundera över syftet med att fotografera just den personen kanske.

        Absolut, håller med dig i allt du skriver och hoppas precis som du säger, att hon har frågat.

        Är mer inne på att är det fokus på människan så ser man ju ”inget nytt” och bilden kan vara tagen egentligen vart som helst. Vad är syftet att ta kort på en okänd person för att sätta ut på en blogg.

          Som du säkert minns håller jag helt och hållet med dig. 🙂

      Men ni som varit i Thailand, de här personerna som sitter där, alltså är de på någon sexbar eller varför sitter de ens vid en scen med kvinnor till salu på?

    Kan tipsa alla om att skänka pengar till Thalita. En organisation som verkar internationellt för att hjälpa personer ur prostitution. Följ dem på instagram för att läsa om deras arbete.

    Folk som tar sig till de här kvarteren ”för att se det med egna ögon” exploaterar kvinnorna (och barnen) som vore det någon slags freak show. Ditt besök göder utnyttjandet av fattiga.

      Ja det är en otroligt bra organisation.

      Kan inte hitta kontot. Heter det bara thalita?

        Blev lite fel. Talita utan h är det visst.

        https://www.instagram.com/talita_sverige/

    Hon kanske var där för att ge dessa flickor, för den som säger att det är något annat än just flickor, har aldrig varit där och sett dem, en liten dos av sin underbara upplyftande Enhörningsdryck?

    I samarbete med Sexhandeln och ejakulationsbefrämjandet AB. Skulle inte inlägget vara reklam-märkt mot ägget? Eller ligger det mer i eggandet?

    Jag är 30+ och har aldrig varit i Thailand. Lika bra tänker jag nu efter att ha läst alla kommentarer här.

      Jag har bott och arbetat i Thailand, och det finns så mycket mer än bara snusk.

        Jodå visst gör det! Såsom diktatur där journalister, politiker etc blir fängslade. Ohållbar överpoduktion av palmolja som till och med gör befolkningen i grannländer sjuka. Den största oreglerade elfenbensmarknaden i världen med allt vad det innebär. En av världens sämsta djurvård, där de inte hade några djurvårdslagar alls överhuvudtaget fram tills för 5 år sedan då de införde en enda.
        Och så vidare och så vidare i all oändlighet

          Åh fyfan, hade ingen aning om allt det här, stackars djur och människor.

          En annan sak man kan hitta i Thailand är att det är olagligt med tortyr. Det kanske inte är så ovanligt tänker man då, det är olagligt i typ alla länder. Skillnaden i Thailand är att man inte har en definition på vad tortyr är och det är inte ett erkänt brott enligt lagen så det finns ingen påföljd. Det hela blir lika tandlöst som lagen vi har mot att man inte får gå mot röd gubbe.

          För inte alls så länge sedan så beslutades det också att kvinnor inte längre kan söka till deras polishögskola.

    Hur kan en träningsresa med så få deltagare löna sig eller är det en sponsresa? Visar hon upp någon annans koncept och får betalt för att marknadsföra Thailands underbara korruption.

      Är en resa som ordnats av Apollo. Smygreklam.

    Jag tycker att din formulering om att det är europeiska män som åker dit och köper är både kortsynt och osynliggör problemen när ditt narrativ inte sträcker sig längre än så.

      Jag tycker ditt behov av att skriva halvkväden kritik mot allt och alla oavsett ämne är kortsynt.

    Svar till 10:32. Varför tycker du att det är viktigt att ta sig till dessa sexdistrikt om man är i närheten som du skriver? Tror man inte på det som skrivs och finns väl dokumenterat ? eller känns det bättre att få se det med egna ögon? Att de ser ledsna och borta ut kan bero på att de ofta blir drogade på ett eller annat sätt för att de ska bli lättare att hantera, avtrubbade och kunna ta emot ett flertal kunder per kväll/ natt, behandlas som slavar år 2019. Så sorligt.

    Men hon är ju helt osannolik!!! Saknar hon helt intelligens och empati? Hur kan portalen tillåta detta?

      Håller med!
      Vi kan väl skriva dit allihop?!

    Många är naiva och korkade. Andra cyniska. Eller ideologiskt… blinda? Att kalla länder för diktaturer är någon slags rasism för somliga. Eller bara irriterande. Som någon sa om ”Pretty woman” – kritik ”Förstör inte min favorifilm”. En kvinnlig vän berättade att hennes väninna var i Thailand och besökte en sexshow för att namnet var roligt och hon fattade inte vad det var. Så hon och hennes kompisar stödde skiten. Kunde tydligen inte gå och begära pengar tillbaka. Värre med prostituition men var går pengarna osv. Sen är det väl väldigt många av oss som stödjer barnarbete, sexhandel och annat direkt eller indirekt genom vad vi konsumerar lagligt och olagligt. Den här My borde skänka en hel del pengar till vettig organisation om hon inte redan gör det.

    Precis som många andra flunsare så är hon mest Bad influence..

    Dubbelmoralen är stor när ”svenssons” kritiserar resor till Dubai och samtidigt åker till Thailand utan problem. Alla andra gör fel men rör för guds skull inte min årliga resa till Thailand!!

    Seeking help for programming assignments? Get instant assignment help from SourceEssay . We have a team of programming experts who assist students in writing programming assignments for students.

    UAE Assignment Help has a team of online essay helpers that you can trust anytime. Apart from this, you can also take an essay writing service Dubai by helpers if you are facing difficulties while writing your essay.

    I’m impressed, I must say. Genuinely rarely can i encounter a blog that’s both educative and entertaining, and without a doubt, you have hit the nail on the head. Your concept is outstanding; the issue is something that too little individuals are speaking intelligently about.

    If a student wants to write his assignment but the topic has already been done so many times, there’s nothing left to say. So in this situation, students should take online assignment help by UAE assignment help. UAE assignment help gives 100% written from scratch. You will get a higher grade in your exams.

    If you are a UAE student and looking for Case Study Help UAE. Then you are on the right way, we are so glad you found us. Now You have that safety net that will allow you to relax a little knowing that your case study will be delivered on time and to a high standard. Simply let UAE Assignment help know when you need to receive your paper at the point of ordering. In extreme cases, we can have the paper with you within just a few hours.

    I feel that is one of the so much important info for me. And i am glad studying your article. However want to observation on few normal things, The website style is ideal, the articles is actually great : D. Excellent activity, cheers. fairfax sex crime lawyer

    StickerLookup is the largest repository of car specifications database for all make and models in the US. We deliver actionable insights developed from this knowledge and help our customers assess risk accurately and build efficiency in their workflow.

    Really nice blog, very informative and knowledgable.
    12 best virtual phone numbers

    Prominent venture capitalist and former CTO of Coinbase, Balaji Srinivasan, has made a surprising announcement regarding Bitcoin (BTC), stating that the cryptocurrency will reach $1 million within just 90 days. Srinivasan is so confident in his prediction that he has even made a bet on its successful realization.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.