Troskanten är djävulens påfund!

Något annat som jag också har börjat skissa på utanför Löwengrip Beauty är en egen underklädes och shape wear-kollektion. Antingen i eget märke nästa år eller i samarbete med någon annan. Jag har inte bestämt mig än. Det kan vara så att det förblir idéer men vill jag så kör jag. Jag vill ta fram mer rejäla underkläder men som inte är tantiga. Jag har ofta trosor med högre midja som håller in en under en klänning eller en kjol men det är väldigt få märken som gör de i string. Det får inte bli ett troskant. //Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip vill ta fram en shape wear-kollektion som bland annat ska innehålla rejäla underkläder som också är string – två ord som åtminstone i mitt huvud är varandras motsatser.
Men det är klart, om man nu är så himla rädd för att få en troskant på rumpan och det inte finns några trosor som är tillräckligt höga i midjan så kan man ju alltid gå ”commando”.
Garanterat troskantfritt!

Risken finns ju alltid att någon missat vad det här inlägget egentligen handlar om, nämligen underkläder. Isabella själv väljer att förtydliga det hela genom att publicera två bilder på sig själv, endast iförd bh på överkroppen.
Nu borde det vara stört omöjligt att missa att inlägget handlar om underkläder, eller vad tror ni?

319 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ”för oss med större byst”. Första gången hon nämner något om sin byst va? Kanske lika bra att come clean med sin operation…

      Hon har flertalet gånger redan innan hon fick barn nämt att det är svårt att hitta bra bh till stora bröst.

        Jag har aldrig begripit dessa flunsor som opererar sina bröst och sen gnäller hur svårt det är att hitta bh:ar ”för oss med större byst”.

          Men hon har alltid sagt så. Också flera år före hennes påstådda operation.

            Håller med men den är inte påstådd utan hon har opererat sig och lyft brösten. Men why not liksom, hennes egensak.

              Nu tycker jag att alla bröst är fina precis som de är, vill bestämt understryka det.

              Men jag skulle inte påstå att Bellas bröst har genomgått ett lyft. Det stans om inte ännu tydligare på de senaste bilderna. Hon har om något fått hjälp att hitta annan bh än tidigare.

              Skrev påstådda då jag inte vet/har sett några bevis på att hon har gjort det.

            Ja men växer brösten flera storlekar efter man är 26? Kan det ske? Förutom vid graviditet förstås? Men hon kanske fortfarande ammar?

              Hon hade samma problem innan graviditeter. Om de har växt ännu mer kan jag inte svara på, jag har inte suttit med bilder och jämfört.

                Man behöver inte sitta och jämföra, det är en uppenbar skillnad.

                  På bilden du länkar tycker jag det är väldigt tydligt att hon väger x antal kilo mindre än vad hon gör i dagsläget vilket förklarar varför hennes byst är större nu än innan.

                Bh-bilderna uppvisar verkligen säkerhetstänk, oro för stalkers och professionalism.
                Inte mycket, inte alls faktiskt.

                  Äkta eller oäkta lixom?.
                  Skulle ha varit ett inlägg men putsar till så gott jag kan?.

                  Du menar hon bara ska lägg ut bilder som är fullt täckta för att inte få män efter sig…? Lägg ansvaret där det hör hemma istället

                  ??‍♀️

              Öööh, hon har sedan bloggens ungdom pratat om sina stora bröst. Och faktum är att det är bara att kolla på dom här bilderna för att få bevis på att hon INTE har opererat brösten. Tror ni det så har ni inte sett opererade bröst, även med dropp kirurgi så får man inte det där naturliga hänget

                Har du missat alla inlägg på hennes efter-graviditetsbröst? Garanterat opererade. Jämför med mina som också är fake..

                ”Efter två amningsfaser i livet är jag inte längre än 75E. Jag trodde att det skulle kännas snopet men det känns härligt. Slippa krångla med dyra sport-bh:ar, leta efter blusar jag inte ser ut som ett tält i. Jag kanske till och med kan köra mjuka bh:ar utan byglar? Det vore drömmen”, skriver Löwengrip.”

                Den där bilden är definitivt mer än 75E.

                Hade hon varit pinnsmal hade kanske hänget varit mindre uppenbart. Räcker jag går upp o ned 2 kg för mina ska se mer naturliga ut o mer plastiga ut

              Ja alltså om man går upp i vikt, vilket hon har, så blir ju brösten större. Inget konstigt med det. Sen vart fettet sätter sig vid en viktuppgång är ju individuellt, för vissa sätter det sig kanske på magen och för andra mestadels på brösten. Kan garantera att hon inte gjort en bröstoperation, opererade bröst ser inte ut så. Har själv silikon så jag vet.

                Det har jag också Elin. Kolla bilder när hon är smalare för nåt år sen. Definitivt implantat

                    Japp. Definitivt implantat!

                      OMG jösses definitivt!

                Men hahah va..? Är ni påriktigt?

                Alla sillisar ser INTE likadana ut. Det finns en stor andel av kvinnor som opererat sina bröst som man aldrig med blotta ögat (framför allt inte i BH) skulle kunna ana har gjort det. Bara googla lite före och efter så ser ni. Man kan få vilket exakt resultat som helst med sillisar i princip.

                Allt beror på hur den egna kroppen ser ut, hur bröstkorgen är formad, vilken hudtyp man har, hur mycket häng och egen vävnad man har INNAN operationen, hur vävnaden blir fördela över implantaten, samt om man lyfter brösten eller inte vid isättning av implantat (vilket kan också kan göras i olika grader liksom, man kan lyfta inget, bara lite, en del, eller låta tuttarna bli som påklistrade. Ni fattar poängen.) Givetvis påverkar även form och storlek på de implantat man sätter in, det finns t ex olika grader av ”put”, olika former och olika grader av bredd, etc på samma storlekar, med mera.

                Ni gjorde uppenbarligen inte er research innan era OPs. Alla ser inte likadana ut och får inte samma slutresultat.

                Eftersom att det tydligen ger någon typ av trovärdighetspoäng i denna debatt så kan jag tillägga att jag också har silikontuttar sedan 10 år tillbaka, och pga mycket problem med t ex kapselbildningar, med mera, har jag opererat mina 4 ggr sammanlagt, och i samband med det även passat på att ”testa” lite olika storlekar, och olika typer av implantat, haha. Så jag vet vad jag snackar om.

                  Varför säger du sillisar?!? ?

                    Hahah, har alltid kallat det för det?! Som en förkortning?! Trodde det var ett vedertaget uttryck?! Tydligen inte.. 😀

                  Precis är helt chockad över alla ”jag har fake bröst och dom ser inte ut så!!!”. Klart det ser annorlunda ut om man redan haft bröst och sen lagt in. Man kan lägga in massa olika implantat, b-lite syns knappt. Min kompis som alltid haft rätt stora bröst med häng och som förstorat dem är det verkligen omöjligt att se något på då de ser helt naturliga ut, jag som hade b kupa innan och är supersmart ser man det på om jag är naken. Så allt handlar om ens egna vävnad innan. Hade alla Fakebröst sett likadana ut hade ju exakt samma implantat kunnat sättas in på alla, och ingen hade varit missnöjd. Funkar ju inte så.

                    ”supersmart”?
                    Menar du kanske supersmal?

                Håller med dig. Fast ja inte alls vill kommentera någon annans kropp.
                När jag går upp i vikt så sätter sig mkt på bysten, går upp flera BH storlekar!
                Ja får ont i magen av att läsa kommentarer från andra kvinnor.

              Jag hade en liten A-kupa i min ungdom. 3 graviditeter senare + några kilon har jag nu en C-kupa utan häng!

              Mina bröst gick upp tre kupor efter barn. De är fortsatt större än förr så ja det går. Så himla osmakligt inlägg det här. Vad är syftet? Att skamma en kvinna för att hon står i BH?

            För det 1a Isabella har inte ekonomi att starta upp något själv, hon måste lura någon tyvärr att haka på. För det 2a Som bröstexpert så är jag 100% säker på att Isabella INTE har opererat brösten! Hon har en stor byst men jag skulle bli förvånad om hon påstår det! Har Isabella sagt att hon har opererat bysten?

              Nej aldrig det är Camilla som sprider det ryktet

                Gör hon? ?

                  Ja. Hennes blogg. Hon låter det stå kvar.

                  Så ja, Camilla som sprider det.

                    efter barnen har hon opererat bröten.sen har honökat ivikt ansenligt..nu är dom rätt stora

                  Hon har skrivit det som ett svar till mig tidigare, typ… Att Isabella har opererat brösten är ingen hemlighet et, hon har gjort det på xxxx kliniken

              Bröstexpert? Haha wow, ni män har ingen aning om kirurgins mage. Googla bara på BBL 360 lipo och fat transfer with silicone breasts, så blir du nog förvånad. Du tror nog sillisar ser ut som på Pamela Anderson, men det var länge sedan opererade bröst såg så onaturliga ut.

          Du tycks tro att större bröst enbart kan bero på en bröstoperation.
          I.L. har gått igenom två graviditeter, och gått upp i vikt (som merparten gör när tonårstiden är över). Viktökning tenderar att ge merparten av personer större bröst (även män). Jag minns tiden när I.L. pratade om hur hon och en dåvarande pojkvän tog sig igenom 1 pkt. Bregott på EN VECKA! Vad tror folk egentligen ska hända med kroppen vid viktuppgång…att vågen tickar upp, men kroppen ser likadan ut som tidigare?!!

          Lägg sedan till att även med en bh som ska ge lite lyft så är det ingen kant ovanpå I.L. bröst, som det annars blir när en person har lagt in implantat. Bröst med implantat har en annan stadga än bröst som är stora p.g.a. viktuppgång.

          3 frågor (varav en retorisk)!

          1) Varför är så många heterosexuella kvinnor så omåttligt intresserade av vad en annan kvinna har i sina bröst?

          2) Borde ni inte fokusera samtalet på det som är upphovet till att unga tjejer/kvinnor riskerar sina liv för att genomgå en bröstoperation? Då kommer ni åtminstone åt roten till det ni stör er på istället för att sätta blåslampa på personer med låg självkänsla som inte kan stå emot samhällets fysiska krav på ”den perfekta kvinnan”!

          3) Om I.L. nu har ändrat på sina bröst genom kirurgi vad angår det er, och blir era liv sämre eller bättre av hennes bröst?

      Och varför? Om hon nu har opererat brösten, who cares. Ingen behöver göra något officiellt uttalande om det, observera ingen. IL har mycket annat som hon kunde göra officiella uttalanden om.

        Roligare är snarare att Nellie (är inte hon bara 16 år ungefär?) har gjort bröstoperation, troligtvis en sponsrat. När hon får frågor om operationen hoppas mamma Jossan snabbt in och försvarar sin ”vuxna dotters val” och att ”hon inte ens pratat med sina släktingar om det”. Har aldrig följt Nellie eller hennes familj, men fan vad jag garvade åt att mamman var tvungen att börja bråka hejvillt med fans som undrade om hennes bröstoperation. Är det normalt av dem?

          Konstigt i så fall med en sponsrad operation som inte får prata om.

          Nellies föräldrar gjorde ju nellie till en influenser. Så inte konstigt dom lägger sig i o bråkar med hennes fans.

          Sponsrad operation som inte marknadsförs? Knappast, vad skulle företaget tjäna på det i så fall?

          Kan någon förklara för mig när och varför ryktet om Nellies eventuella bröstoperation började? Hon har ju inga ”avklädda” bilder där man skulle kunna ana någonting. Hennes bröst ser, i mina ögon, lika stora ut i hennes bylsiga ridkläder och västar osv.

            Varför den här hetsen kring småtjejers/kvinnors bröst? Kan ni inte bara låta andra få ha sina bröst ifred?

            Alla som gör om brösten är inte ute efter ”basketbollstuttar” utan en del vill ändra formen eller gå upp en storlek.

            Man kan tycka vad man vill om bröstoperationer, men den här häxjakten efter personer som har gjort eller kanske har gjort om brösten det är så ett vidrigt beteende. Ni är så osäkra tjejer/kvinnor, och vägrar itu med er osäkerhet och riktar istället ert fokus till andras kroppar. Om ni bara kunde förstå att det inte löser er osäkerhet kring kroppen!

            Om ni vill göra något produktivt så kan ni istället diskutera hur extremt viktigt det är att känna på sina bröst, och gå på kallelserna till mammografiundersökningarna!!

          Hon är 18

            19.

          Fast Nellies OP tror inte jag var spons, utan det har nog unga damen (eller föräldrarna) betalt ur egen ficka. Däremot är det väldigt uppenbart ATT hon gjort en förstoring, och jag förstår bara inte allt hemlighetsmakeri kring det. Det kommer ju ändå att synas ännu tydligare till sommaren (än det redan gör), när det ska fotas bikinibilder tänker jag… Och fröken Berntsson är ju annars väldigt öppen med att skriva om intima saker, så jag fattar inte varför en bröstförstoring ska vara topphemlig. Bara trams. Men som sagt, hade det varit spons hade det inte varit så hemligt.

      Inget säger kris mer än när kläderna ryker!

        Onekligen desperation. Sågs redan i somras i hennes bildspråk. Egentligen redan med Balmainklänningen den långa förra året där hade hennes ögon ett nytt uttryck som inte är vanligt hos kvinnor än mindre hos kvinnor som är företagsledare. Vilka andra kvinnor som är företagsledare och har makt visar upp sig så här? Verkar som många influensers lever i en omätlig uppmärksamhetsbubbla där omdömet verkar fallera. Tragiskt.

        Troligen for att fa uppmarksamhet. Forst att hon gar ut och ska dricka vin och sen kla av sig I hemmet. Det ar sjukt desperat kanske har Erik fullt upp med sitt ex eftersom skilsmassan ar igenom nu?
        Belladrottningen kanske inte fatt upp marksamhet under veckan som har gatt. Han har val tva stycken flickor ochsa. ALLa skriver bravo Bella som till ett litet barn!

      Linn
      Är hennes byst fejk?
      ??

        Fejk? Nädå, den sitter nog där den sitter.

        Så jävla fake. Inte ens en 20-åring har den kupstorleken utan häng.

        Linn Ahlborg opererade brösten när hon var 17.

          Källa på det?

      Genast en kvinna har naturligt stora läppar eller bröst ska det talas om att de är fejk,så tröttsamt.

      Man ser ju att brösten är naturliga.

        Haha det säger folk om mina med men de är lika fake som dolly patrons, bara att jag haft stora bröst innan så det syns ju inte att jag har implantat.

    ETT troskant till och med!

    Finns väl massor av ”håll in-underkläder” som är sting eller har sån där laserskuren kant som inte syns?

      Hon använder väl bara det där trosmärket som hennes vän utvecklat? De där spetstrosorna i rullar? Här hon sagt tidigare iaf. Men sånt ändras ju snabbt 😉

        Exakt. Hon använde ju bara dessa. Alltid. Skulle aaaaaldrig använda andra trosor.

      Första jag tänkte på är ”Skims”, alltså Kim Kardashians nylanserade shapewear. Där finns bland annat string att välja om man vill ha det..

        Tror problemet med Bella är att hon inte undersöker marknaden och behoven innan hon börjar skapa något. Oftast är det ”me, me, me, me”. Utgångspunkten är i henne och ingen annan. Är hon själv en kund, då tror hon att behovet och en enorm efterfrågan också finns. Det har vi sett gång på gång med de fallerade projekt.

          Det är detta hon anger som att hon utvecklar sina produkter tillsammans med sina kunder och följare på sociala media. Står något liknande på Löwengrip Beautys hemsida. Känner någon igen sig att ha varit med att utveckla krämerna?

          Ja, samma sak med hudvårdsprodukterna. De är anpassade efter hennes egen hud, skit i andras behov liksom.. ?

        Finns på h&m med. Ovanligt värre.

    Gissar priset blir som en HH-hårklämma × 10…

      Kan hon inte bara SLUTA? Vad hände med att ”nu ska jag fokusera på mina befintliga bolag”. Hennes uppmärksamhet är som en guldfisk.

        Ja, man förstår att Odd ville ”tvinga” henne att äta medicin. Man orkar inte leva med en sån.

        Du måste ju förstå att när ett kreativt geni får feeling är det bara att köra på. Inget får hindra kreativiteten. Inte ens ett sjunkande skepp pysande luftslott eller för all del uttalanden man gjorde förra veckan. Sånt är för vanlisar.

    Hahahaha!!!! Ofattbart! Lär hon sig aldrig?

    Sen är det väl kanske inte världens bästa reklam, vare sig för eventuella kommande underkläder ”utan kant” eller för det personliga varumärket mer allmänt att man utan direkt anledning sliter av sig på överkroppen och sedan lägger ut det på en blogg. Känns inte hundra fräscht, om man frågar mig.

      Haha exakt. Hon ville väl bara ha en anledning till att semi näcka
      ES har i alla fall tagit bladet från mun nu ang relationen. Inte mkt han berättar men han nämner iaf henne

        Vart kan man läsa det?

          Husorganet ”Vi skriver det du vill få fram”-Expressen.

            Rätt kul att Expressen två gånger refererar till Blondinbellas företag som ”lilla imperium” ?

              Ett uppslag i DI också.

            Tycker det är så konstigt att hon fortfarande inte berättat om honom i bloggen förutom att hon nämnt hans namn som att alla ska veta vem det är utan att hon har presenterat honom. H fick ju ett helt inlägg om hur hon aldrig har öppnat sig för en annan såhär och en utläggning om hur de träffades. Har hon blivit tillsagt att inte skriva om honom?

              Eller bara lärt sig en läxa från sist. Hon kanske inte vill vara så privat nå mer.

                Menar du verkligen att H O N vill vara privat?på just vad? hon skriker rakt ut varannan helg att hon ska till G, är det att vara privat?

                  Jag tror att man får skriva Göteborg

                    tycker du borde ta helg

              De flesta vet väl vid det här laget att ES vill leva anonymt vad gäller privatlivet, har väl alltid gjort det. Om IL skulle då prata vitt och brett om honom skulle nog inte uppskattas.

            ”Isabella är lite mer handlingskraftig än jag,” det var allt han sa, är det en hyllning? frågar bara

              Exakt. Kan inte heller se att han på något vis bekräftar relationen. Det är Expressen som kallar henne flickvän, inte ES.

              Något säger mig att han inte gillar att det skrivs om hans relation med Bella.

                Relation lär de ju ha. Frågan e vilken

              ”Lite mer handlingskraftig” är förmodligen en komplimang. Längre fram byts den beskrivningen ut till ”lite mer dumdristig”. Smekmånad(er) pågår?.

        Haha, undrar om han det här blogginlägget? Annars kanske det kommer en dementi….

        Men han sa också att det va Bella som såg till att dom åkte till Kenya… Ja det kallas väl PR…? Klart hon puschade för det

          Jag tänkte, tyvärr, samma sak. PR för henne och bra grejer att skriva om i bloggen samt vid hennes krasch, som hon självfallet redan befann sig i då med.

          Förstår inte för allt i världen hur han vill kopplas ihop med denna donnan. Jag är väldigt förundrad.

          Det går rykten om att han betalat henne för att göra PR för denna resa. Pinsamt att hon anger sig som ambassadör. Artikeln i DI är den en sponsrad artikel för Hand in Hand?

    Hellre har jag troskanter än troskantslöst om det skulle komma från IL.

    Det är väldigt tråkigt att du hela tiden ska hitta fel i hennes inlägg. Kan du inte försöka glädjas åt att hon nu känner arbetsglädje igen. Det börjar likna en häxjakt. Högtalarna plockar du från och facklorna tänder du dagligen med dina inlägg.

      Hoppas högtalarna spelar annat än ABBA och Sensuella Isabella!

        Grannarna klagar på att hon kör Europes ”The Final Countdown” på repeat 24/7.

        Tror att IL är mkt streetsmart.
        Hon ljuger mkt. Ser till att fixa rubriker.
        Alla dessa ”hot”. Livvakter etc….
        Satsar på nya grejer trots att hon har det så tufft.
        Tror inte att hon har det så tufft.
        Hon har fortfarande siktet på att bli nr 1 i världen.
        ES hjälper?
        Vem är hon? Hur mår hennes barn? Är dom bara en ”kuliss ”.
        Känns obehagligt.

      Du lyckas verkligen hitta fel överallt.

        I.L. har ingen produkt, men har redan slängt av sig kläderna. Det enda som hon åstadkommit nu är att lägga ut en bild på sig själv i sin bh med en blus i handen.
        Men det funkar för nu diskuterar folk hennes bröst och inte hennes usla affärer.

        Hur får du förresten det att gå ihop att det handlar om att leta fel? Verkar det ha med affärer att göra, eller ett uråldrigt trick för att få uppmärksamhet?

      12:09 håller med. Allt som Bella gör är här fel. Så deppigt. ? jag beundrar att hon är så driven och försöker.

        Försöker just nu lura sina läsare, både på blogg och Instagram, om en 25% rabatt på sin Ellos kollektion som inte ens existerar. Så jävla pinsamt. Vet hon verkligen inte om att Isabella x Stylein inte inkluderas i Ellos Black Friday erbjudande? Kan hon vara så oprofessionell? Eller är det ett säljknep á la Löwengrip? Lura in folk på webbsidan genom falsk marknadsföring och hoppas att dom inte märker att det inte finns någon 25% rabatt – eller att dom kanske blir så förälskade i polyester kreationerna att dom köper dom till fullt pris ändå.

        Oavsett anledning så är beundran det sista jag känner för henne. Tycker inte heller att det är särskilt drivet av henne att basunera ut ett erbjudande på alla sina kanaler som inte existerar. Tycker mer att det är ruttet och oärligt.

      Högtalarna= högafflarna. Autokorrekt slog till, jag ber om ursäkt.

        Vän av ordning heter det.

      Håller verkligen med dig!

    Finns verkligen ingen hejd på henne. Tror hon skulle leka entreprenörsliv även om hon satt i finkan typ.

      Med betoning på leka ?‍♀️

      Isabella är totalt besatt. Finns inte någonting som kan stoppa henne. Hennes idéer har aldrig blivit långsiktiga och kommer heller aldrig bli. Hon leker enbart entreprenör.

        Hon har bra fantasi iallafall och självförtroendet verkar intakt.

    Vore kul om hon och Therese Lindgren släppte trosor samtidigt. Då hade man sett klart och tydligt vem som faktiskt når ut och är omtyckt av sina följare.

      Varför ska de släppa sina trosor? Föredrar om de har dom på sig faktiskt.

        Tönt.

    Men va??? Shape-wear?? Snacka om INSPO från Kkw’s Skims! Fan vad pinsamt

    Hon har ju tidigare sagt att hon enbart använder lace labaratorys trosor, motsatsen till trosor med hög midja

    Intressant att hon skriver att ”det får inte bli ett troskant” varpå någon kommenterat att det påminner om Skims. Då svarar Isabella ”Jag älskar Skims men inte samma stil riktigt:) gillar spets och broderier, med ”tantigt”. Hur ska man kunna få bort troskanten MED spets och broderier??

    En annan sak, en kommenterade att denna person slutat använda bh med bygel. Finns det verkligen bh utan bygel som är sköna och som håller uppe allt för oss med stora bröst (hade storlek 75D, nu efter barn 80E)? Min kommentar på Isabellas blogg om just detta släpptes inte igenom, så kanske finns någon här som kan svara? 🙂

      Vill inte ha troskant heller. Sen med skims. Värsta jag haft på mig! Dom är så högt skurna så tyget knappt täcker ”fiffi”

        Usch!
        Underkläder som sitter dåligt är riktigt obehagligt.

          Ja verkligen! Kan aldrig rekommendera skims!
          Fan gick och drog i dom när jag använde dom.

      Hej!
      Kolla ett märke som heter Ipomia. De har inga byglar i sina BH:ar då de i första hand är gjorda för de som har gjort bröstoperationer men BH:arna fungerar ju på alla ?
      https://ipomia.eu/?___store=se

      Kolla in amningsbh:ar annars. Garanterat bygelfri och finns i stora storlekar.

      Jag har en storlekmindre än dig och jag säger bara det: amningsbhar!! Har fortfarande mina sen jag fick minsta för 3 år sen. Ingen äcklig irriterande bygel. Mjuka och sköna som håller upp. Annars sport bh? Fast de är inte lika bekväma.

        Amningsbhar är den sämsta skiten jag vet men kanske bara har fel sort. Slappaste jävla skiten. Vilket märke använder du?

      Jag har alltid rätt storlek på mina bhar och känner aldrig av bygeln eller känner bhn överhuvudtaget.

        Så duktigt då!

          Ehh? Va, särskilt duktig vet jag inte om jag är. Påpekade mest för att den allmänna uppfattningen verkar vara att bygelbehå är obehagligt.
          Men ok. Vill du vara spydig så för all del. Tönt.

            Eva bra svar där. Jag tycker inte du är tönt.

            ????

        Samma här. Tycker inte alls att det är något obekvämt med BH?

      https://www.lindex.com/se/underklaeder/bh/desire/#!/page1/row1 bästa BHn, vägrar annat sen jag köpt dessa!

        Agree! Har inte använt med bygel på ett år, kommer aldrig gå tillbaka. ?

      Ett tyskt märke som heter Anita, modell Clara. Har två st. Supersköna och ger fint stöd. 75C. Men det är bra att använda Nipplecover om man har tunna plagg på sig.
      https://www.nackrosenunderklader.se/21-anita-bh-clara-5459

    Ge inte henne gratis feedback. Hoppades på att du INTE skulle uppmärksamma detta nya påhitt. Det är ju exakt det hon är ute efter med sitt inlägg, kolla om det finns en efterfrågan.

    Tror hon vill göra en svensk Skims Kim Kardashian, precis som Bianca kopierar Kylie’s smink typ.

      Nej, du överdriver. Tvärtom kör hon ju ner sig själv mer och mer i misslyckanden. Uppmärksamhet är inte alls alltid något bra. Särskilt inte sån här.

        Desperation är aldrig klädsamt. Nya idolen är Anna Nicole Smith och nya grejen är att trycka upp silikonbrösten i kameran, men affärsidén är lika värdelös som vanligt.

    Tycker för en gångs skull att det här hon funderar på skulle kunna bli något bra, förutsatt att det görs seriöst och att underkläderna blir snygga och i bra kvalitet samt ligger rätt i pris.
    Men det är väl bara en illusion att hon skulle kunna åstadkomma något av värde som går att ta på allvar.

      Ja, det råder ju en stor brist på underkläder i butikerna.

        Vad spelar det för roll?

          Jaaa, ännu mera konsumtion! Hejaaaa!

            Ja, för begagnade underkläder är ingen större hit! ?

              Tänkte mer allmänt du vet. Ännu ett företag, ännu mer tillverkning osv.
              Ta inte allt så bokstavligt ?
              Du kan fortfarande handla nya underkläder, jag är inte den som är den.

                Ja, jo jag fattar. Såklart det är förkastligt med mer konsumtionshets! ?

      Ja Bella har verkligen en unik ide här, plus all expertis inom området….eller inte

        Tycker ändå hon landar mer rätt i underkläder än i krämer.

          Utveckla gärna. Jag är väldigt nyfiken på hur du kommer fram till detta.

            Tycker hon passar bättre som underklädesmodell än som ansiktet utåt för krämer. Hon påminner lite om en pinuppa från 50-talet i sättet hon kråmar sig på ?. Storbystad och kurvig, lite nostalgi. Tänk HMs kampanj med Anna Nicole Smith.

              Ja om inte jag minns fel var den kampanjen på 90-talet och jag vet inte en enda tjej/kvinna som blev sugna på att köpa underkläder tack vare dom där affischerna. Dom hamnade mer på väggarna i bilverkstäder och på fjuniga killars tonårsrum.

              Om en sån kampanj kändes så fel vid den tiden så kan du väl förstå vilken usel effekt den skulle ha nu…!?
              Men jag låter gärna Bella prova. Det kommer inte att gå denna gången heller.

                Runt jul springer män benen av sig för att köpa raffset till sin partner, så en kampanj med Bella och stora boobs skulle iaf funka på hälften av befolkningen, sexistiskt eller ej.

                  Raffset haha… herregud så 80-tal.

                  Asså nej. ?

                  Min sambo kan bättre än så och vill jag ha ett raffset (låter som att du är född på 50-talet som kallar det så) så köper jag ett själv.

                    Nej inte född på 50-talet ?

              Att ta fram ett underklädesmärke borde inte innebära att man själv ska posera i dem som modell i marknadsföringen? Det är möjligt att det finns en massa bilder på Björn Borg poserandes i BB-kallingar men jag har då inte sett en enda. Anna Nicole Smith var en inhyrd modell, inte initiativtagare till att ta fram underkläder.

              Det blir så tydligt vad man förknippar Bella med, och Bellas entreprenörskap: att hon själv ska synas.

              Inte kvalitetsprodukter och yrkesskicklighet, utan att få synas och att andra ser vad du gör.

                Fan, det vore något med en tidig Björn Borg när han stod på topp, posera i kalsonger a’la 70-tal! ?

                    Bara 149 kr! Blir fasen sugen alltså. Skulle göra sig fint på tavelväggen den där ?

                      Slå till!
                      Är ju en väldigt cool bild, som de även har belägg för då de var bäst i världen! ?

                    Shit vilken vurping han var?

              Tidigare hittade hon inspiration från Dallastiden, nu är det á la pinuppa från 50-talet. Hon borde kanske söka in på Dramaten rent av.

    Väldigt få märken? Är det sånt dåligt utbud med trosor i Sverige? Det tror jag inte. Kolla in tex Spanx hemsida, finns rejäla långt upp på magen thongs att välja mellan. Sen om det ser tantigt ut eller inte kan ju diskuteras men smaken är som baken.

    Jag tycker också det är bra att hon inte lagt sig ner och dött utan faktiskt ser framåt och vidare. Jag menar, vad ska hon annars göra? Ge upp hela livet? Det är väl bra att hon tar nya tag och ser möjligheter? Jag vet inte vad alternativet skulle vara.

      Skaffa sig ett jobb?

        Hon har ju ett jobb!

          Aha, det var mer än jag visste. Och jobbet går bra?

            Hon har nog fortfarande högre inkomst än många av oss ?

              Stämmer säkert, det måste vara därför hon säljer sin villa, flyttar kontoret (igen) och skär ner på personalen.

                De flesta av oss kommer troligen aldrig någonsin ha en sådan villa att sälja. Troligtvis kommer hennes nya boende fortfarande kosta 5ggr så mycket som mitt. De flesta kommer aldrig ha något hemmateam att avskeda eller något kontor att flytta.

                  Skulle det vara något att sträva efter? OK.

                  Nej? Precis? varför skulle folk vilja stå med konkurser och bostäder som de inte klarar att finansiera??? Folk skriver så mycket dumt här så man nästan storknar. Jag lever betydligt hellre på små marginaler och litet boende än ha det som Bella där ekonomin uppenbarligen blöder.

                  Nej, för de flesta tar större ansvar över sin ekonomi än så.

                  Många vill inte belåna sig över öronen bara för att kunna visa upp ett skrytboende. Och många skulle tycka det är jobbigt att behöva säga upp hemmateam som är beroende av sin försörjning och som barnen dessutom fäster sig vid. Kontor att flytta är nog totalt oupphetsande för majoriteten av befolkningen.

      Räcker väl med hennes jobb på LB och att sköta sina delägarskap i andra bolag.

    Konstigt att hon glappar om sin nya affärside när det bara än så länge är en ide?
    Varför inte hålla tyst och sen pang boom lansera något färdigt?
    Hon är märklig.

      Så har hon alltid gjort. Hon får gratis feedback från följarna och ser vilken efterfrågan som finns.

        Alltid bra att lyssna på sina ja-sägare.

          ? Så utvecklande!

        Ja, så brukar hon göra och just därför hade det vart en bra ide att göra tvärtom för en gångs skull, så kanske det dessutom hade gått bättre. Men men, Bella är Bella och kör sitt eget race.

        Beriths ord väger tydligen tungt

      Hon fiskar efter ett samarbete ju

      Hon skrev ju dessutom alldeles nyligen i samband med ”krisen” att hon insett att hon går ut och pratar om idéer alldeles för tidigt, innan det ens finns någon substans i dem. Nu gör hon samma sak igen. Borde hon inte lärt sig att inte springa på varenda idé som poppar upp, eller att i alla fall inte outa saker för tidigt? Det påverkar ju hennes trovärdighet, som ju är minst sagt skamfilad vid det här laget. Vad hände med att fokusera på Beauty och göra det ordentligt först?

        Tror hon blir uttråkad fort och därför kommer hon aldrig lyckas med något långsiktigt.

    Äsch, det är ju bara ytterligare ett utspel från henne för att hon ska hålla sig i strålkastarljuset. Hon friskriver sig ju redan nu att det inte kommer bli nåt…

    Jag går inte på det.

      Du har med största sannolikhet rätt.

      Det blir lika mycket underkläder som resan till isbjörnarna.

        Det kanske går att kombinera?
        Underklädesreklamkampanj bland snö och isbjörnar! ?

    Tror nog texten kanske bara var en ursakt for att kunna publicera sexig brostbild utan att kunna beskyllas for att verka tacky eller desperat. Brost saljer!

      Konstigt att hon inte utnyttjat sin sexappeal tidigare i något företag?

        Hur många tycker hon har en sexappeal??

      Tycker det verkar väldigt desperat att plötsligt visa en ”sexigare” bild.
      Men så är hon ju också väldigt desperat just nu.

        Bella har slagit i rock bottom nu. Smällen har tydligen påverkat hennes omdöme.
        Att behöva klä av sig för klick och kommentarer är knappast bästa sätt att få seriösa samarbeten.
        Nu är enda vägen upp. Segra eller dö.

    Att hon skriver ”underwear” på instagram och inte ”lingerie” i det sammanhanget… Jisses, så dålig hon är.

      ?
      Det är ju Bella!

      Varför skulle hon inte skriva underwear? Skrattar ni när Victorias Secret skriver ”underwear” också?
      Det är inte intelligent att, bara för man avskyr någon, hacka och håna minsta halmstrå man kan finna. Tycker ni verkligen att det fattas saker att kritisera, som har lite större tyngd, gällande Bella?

    P3 Nyheter Dokumentär har släppt ett nytt avsnitt som heter Isabella Löwengrips bolagskrasch för den som är intresserad 🙂

      Tack för tips!
      P3 Dok brukar vara väldigt lyssningsvärda så det blir perfekt till dagens murriga och dystra hundpromenad.

      Tråkigt att de släpper den nu, såhär nära inpå när den inte ens är i närheten av över

        No worries. Det kommer finnas tillräckligt med material för en ”Del 2”.

    Bella är lite som ordspråket ”Jag tänker, alltså finns jag” fast med sin egen tvist:
    ”Jag har underkläder, därför bör jag starta ett underklädesmärke”
    ”Jag använder hudvård, därför bör jag starta ett skönhetsmärke”
    ”Jag använder skor, därför bör jag starta ett skomärke”
    ”Jag använder klämmor i håret, därför bör jag starta ett klämmor-i-håret-märke”

      Ja, någon innovatör är inte Bella. Knappast ens en entreprenör.
      Att hennes olika affärsprojekt inte lyfter berör förmodligen på att hon satsar på mogna produkter utan att tillföra något annat än sitt eget namn. Då är det inte så konstigt att det inte blir något Spotify, Klarna, Skype eller ens Apotea av det hela.

        Mitt i prick, Pluto!

      Ja, det stämmer verkligen!

    Men helt ärligt.. Händer det väldigt lite hos andra bloggare? Menar, nu rapporterar cc om en troskant.. TROSKANT! ?

      Nej.. ETT troskant!

        Förlåt ?

    Ok nu märks det att hon är desperat.

      Jenny Selin star skriven som gift. Under sin status star det gift. Vad haller han p.a. med?
      Jag hade inte akt till en gift man. Isabella skriver! Jag ar sa Erik sa mycket jag kan! ?

    Bella försöker bara ragga samarbetspartners. -”Antingen gör jag det själv ELLER i samarbete med någon, vi får se hur det blir!”
    Det säger väl allt att hon tappat allt förtroende på marknaden, och lurar sina läsare in i det sista. Har känt henne större delen innan hon slog igenom och redan då började alla lögner. Mkt av det hon gör/gjort är speglat av bland annat mitt liv, andras i hennes närhet mm. Allt är hittepå!

    Vart tog krisen vägen? Vems pengar ska sponsra hennes nya infall? Hon är så märklig i sitt tänkande. Hon har visst redan glömt att hon skulle fokusera på Beauty bolaget. Orkar inte med människan.

      Hon ska inte betala själv såklart, det får någon annan göra. Vem vet hon kanske övertalar ES just nu.

    ”… väldigt få märken som gör de i string”.

    Har ett par i string från H&M, funkar ypperligt.

      Bella försöker som vanligt skapa fake behov som med allt annat hon gjort. Liksom ingen annan kommit på det hon gjort. Men det funkar ju inte.

    Inlägget säger två saker: kolla på mina bröst, och söker samarbete

      Bella kan knappast visa sig i enbart BH på överkroppen utan att samtidigt antyda att hon kan tänka sig att starta ett företag i underklädesbranschen. Vore hon tio år yngre och ständigt exponerade kroppen i sociala medier skulle hon knappast behöva ha ett eventuellt eget underklädesmärke som alibi för att visa upp sig.
      Men egentligen handlar det nog i huvudsak om att visa sig i underkläder för att få uppmärksamhet och klick. Bella börjar få slut nu på knep för att få uppmärksamhet. Räcker inte att bara ringa till en tidningsredaktion med någon påhittad historia. Redaktionerna har blivit mer misstänksamma och mindre benägna att dans efter hennes pipa.

    ”Ooh boobs!”

    Bella kan knappast visa sig i enbart BH på överkroppen utan att samtidigt antyda att hon kan tänka sig att starta ett företag i underklädesbranschen. Vore hon tio år yngre och ständigt exponerade kroppen i sociala medier skulle hon knappast behöva ha ett eventuellt eget underklädesmärke som alibi för att visa upp sig.
    Men egentligen handlar det nog i huvudsak om att visa sig i underkläder för att få uppmärksamhet och klick. Bella börjar få slut nu på knep för att få uppmärksamhet. Räcker inte att bara ringa till en tidningsredaktion med någon påhittad historia. Redaktionerna har blivit mer misstänksamma och mindre benägna att dansa efter hennes pipa.

    Neeeeeeeej! Nu kan jag inte sätta på (pun nästan helt och hållet oavsiktlig) Bolibompa utan att få guppiga bilder i skallen. Uschan buschan, vad ska barnen säga i kväll när klockan blir sex?

      SEX!!

    Vad tror ni Bella skulle ta betalt för en polyesterstringtrosa?
    500kr? ?

      Ellos-kunder får rabatt.

        Nej, det får dom inte. Det är bara något Bella säger på sina kanaler. Går du in på Ellos och kollar så är hennes Styleinkollektion Inte inkluderad i deras 25% Black Friday erbjudande. Bara flitig falsk marknadsföring á la Löwengrip i hopp om att folk inte märker det. Eller så har hon, av misstag, lagt ner sin kraft och tid på att sprida något hon inte visste var falskt….kan hon verkligen vara så blåst (förlåt, så oinformerad)? Hon som skulle åka över till USA och lära dom okunniga amerikanerna allt om influensers och marknadsföring och the power of the internet eftersom hon är en sådan expert – eller hur var det nu?!!

    … så Isabella, vad har du lärt dig av denna ”kris”? ?

    #OnToTheNext

    Känns som hon bör fokusera på sina sjunkande (?) skepp och inte på en massa nya idéer…

    Camilla säger hon INTE vill gegga mer om Cissi Wallin. Men lägger upp inlägg konstant om Isabella. Jag har haft emot Isabella, men detta är inget normalt beteende

      Nä verkligen, att gå in och kommentera här när det inte handlar om Cissi Wallin, det är verkligen inget normalt beteende.

        Allting handlar om Cissi Wallin.

      Konstigt. Jag läser hellre om CW

    Undrar hur hon mår egentligen, tycker hon beter sig så märkligt…

      Hon är märklig.
      Otroligt svår att begripa sig på.

        Bilden passar ihop med att hon gick på Madame Bovary igår och är citerad i programmet. I Göteborg. Texten i programmet kanske är Göteborgshumor?

          Madame Bovary visade dock enbart upp sin ankel.

            Det var detsamma då som vad de gör i PH om kvällarna.

          Skrev du Madame Bovary???? Handlingen i den romanen är i princip IL:s liv. Om det här hade med ES att göra på något sätt så vill han sannerligen säga henne något – och det är knappast en komplimang.

    Till min stora glädje kommer du aldrig få reda på det ?

    Tror inte på någon ” kris ! Det finns alltid något bakom denna människas handling . Köra allt i botten , göra sig ovän m Pingis ( passar väl utmärkt när hon har fullt upp med familjelivet ) köpa ur pingis från kräm företaget ….. allt m hjälp av sin pojkvän . Kan aldrig tänka mig att miljardären inte hjälper sin flickvän utan står Passiv bredvid och ser hennes skepp sjunka ? När hon på alldeles eget vis lyckas bärga skeppet så kommer hon bli hyllad av allt och alla ….. power Women nr 1 . Så nej här ligger många hundar begravd ?
    Hon kommer att gå ur detta smärtfritt men sedan beror det på andra om de kommer att ha förtroende för henne igen ? Hur det än är så har hon alldeles själv visat sin rätta sida . Tror inte ens att detta var en ny lärdom för henne utan hon borstar av sig allt gammalt skit och går vidare . Sympatisk , ödmjuk , förstående ligger långt ner på hennes lista . Men människor med empati brist reagerar endast när de får känna av det själv . Hon skriver nu snyft inlägg var och varannan dag för att få sympatier och visa att hon är ” mänsklig ” allt är bara en teater men tyvärr allt för många köper” hela paketet ?

      Stämmer. Hennes ”kris” ingår i hennes planer. Slug som hon är. Hon blir av med både det för dyra konstiga huset och Pingis i ett svep.

      Krisen var väl att bli avslöjad som lögnare och bedragerska? Så att sponsorer och samarbetspartners drog öronen åt sig och lättförtjänta pengar i form av ihopslafsade instagram/blogginlägg slutade välla in…

      Och att hon inte hade råd med den svulstiga livsstilen.
      Så nog fanns det en kris alltid, i alla fall med Bellamått mätt…

      Vad säger de? Någon som orkar att ge en kort sammanfattning? ?

        ”KRIS”.

        Klarar du att lyssna 26 minuter så kommer du att veta vad de säger.

          Klarar inte det tyvärr.

    Nyfiken på när man har jobbat med detta med tanke på att de sista veckorna i alla fall utåt handlat om att spara pengar?

    Klarna

    Om hon säljer 3 par trosor för 200:- så kanske det finns en chans att hennes fans köper. Men eftersom det är den stora, hyllade, bästa i världen kvinnan isabella såkan ni förvänta er ett pris på minst 600:- för ett par trosor utan ETT troskant.

      Kanske blir sidentrosor som kräver handtvätt? ?

        ”Siden-mix”

        Snarare 98% polyester 2% siden, som presenteras som sidentrosor.

          Kan vi kanske slänga in 1% kashmir i trosorna så de blir trosor av en kashmir och sidenmix?
          Kashmir är dyrt och lyxigt så då kan man nog lägga på en slant för det.

    Att se Isabella sådär i bh känns så himla konstigt, men snart blir det väl mer o mer avklätt i hennes kanaler..

      De är så himla desperat och pinsamt.

      Bilderna är väääldigt obehagliga. Det hysteriska skrattet och den totalt förkovrade blusen … „titta vad tokigt det blev när jag försökte klä av mig …“

        Tycker du bilderna är obehagliga? Jag kommer nog på en miljon saker som är mer obehagliga än bilderna på IL.

        Vad har blusen förkovrat sig inom? Företagsekonomi? Entreprenörskap? Det är viktigt för blusar att lära nytt!

    Kan ju tycka att hon ska lägga sin fokus på redan befintliga företag och bygga upp förtroende igen, inte lägga energi på ännu en idé som hon sen kommer överge när det inte är kul längre.

      Hon är inte så uthållig.

    Men vad gör hon egentligen på bilderna? Försöker hon ta på sig tröjan? Är det en tröja? Så många frågor…

      Bild 1: vad är det här för konstig tröja?
      Bild 2: nämen! Det här var ju ingen tröja det var ju en jättestor Hair Bow från HH

      Tänker att blusen måste bli väldigt skrynklig när hon står och knölar ihop den så där.

    Vad säger ES när hon visar tuttarna i bloggen?
    Han är liksom Bella en gåta.

    Jag går ofta commando, och har faktiskt börja använda ”vanliga” trosor(minns inte ordet för den modellen), fast i mini. Och min rumpa blir sjukt snygg med troskanten, den sätter sig precis i ”muskelvecket”,framhäver formen på min löpar-bubbelbutt och sitter där dom ska?

      Hoppas du byter byxor dagligen då

        Det gör jag?

        Vad har det med saken att göra?

      Låter snarare som en fjunig tonårings pojkrumsfanatasi 🙂

        Jag struntar faktiskt i vad tonåringar tänker på haha.

        Började gå utan trosor för att jag fick utmattningssyndrom inte ens klarade av att tvätta men va tvungen att gå ut med min hund. Sen gick jag ner 10kg i vikt igen och va tvungen att ha trosor när jag började få tillbaka mitt sociala liv, och då hade Lidl 5pack minitrosor för 59:- ? verkligen porrigt nog för att platsa i en tonårsfantasi haha!

          Där har man ju typ varit…

    Hahaha, jag kunde verkligen se framför mig hur Bellas behag vecklar ut sig i sängen, också Erik bredvid.

      Ja, den bilden är väldigt grafisk.
      Jag ser allt framför mig. I detalj! Sjukt.
      Varför blir det så konstigt när man föreställer sig andra som har sex?
      Det klassiska är ens egna föräldrar i sexuella situationer.
      Min hjärna har aldrig accepterat dessa bilder. De hade nog bara sex när vi barn blev till…

        Det finns många andra förutom föräldrarna som man inte kan föreställa sig ha sex.
        Stefan Lövfen, Carl Bildt, Jimmie Åkesson osv…. ?

    Jag undrar:
    De flesta skriver under ”anonym”, andra under nåt ”nick”.
    Inte många som står för de dom skriver.
    Jag är nyfiken på varför det är så.
    Nån som vet?

      Står du för vad du skriver för du har namngett dig själv Susanna?? Jag skulle kunna skriva Magda istället för anonym betyder inte jag verkligen heter det..

        Jag heter det

          Haha men oavsett om du heter Susanna eller inte kan du ju vara vilken Susanna som helst, alla är anonyma här.

          Jag heter inte Stina, men jag skrev bara in något för att särskilja mig från alla Anonyms. Jag var i en längre diskussion tidigare och det var väldigt svårt att hålla reda på vem man svarade, och vem av alla det var som sedan svarade igen, etc.

      Känns ju lite fel att ange personnummer när man kommenterar 🙂

        Person nr?

        Inte heller jag skulle skriva mitt p-nr på en blioggsida.
        Jag skriver i mitt namn med min mail.

          Jaha? Vi ser inte din mail. Du blir inte mindre anonym för att ”du heter Susanna”.

      Det blir anonymt automatiskt som namn om man inte skriver i, du kanske vill delge din adress?

        Ja, jag skriver från min mail adress

      Vore ju praktiskt om den som kommenterar använder ett unikt nick istället för Anonym.
      Blir ju svårt att veta vilken Anonym man svarar när man är inne i en diskussion och det finns ett dussin olika Anonym.
      Hellre då nick även om de är påhittade.

        Håller med. Svårt att hålla koll när tio olika Anonym svarar i en tråd. Riktigt irriterande

      Vad gör det för skillnad om jag skriver ut mitt namn? Finns väl en massa andra Lina Svenssons t.ex?

        Jo men lite trevligare

      Jag själv vill bara uttrycka mig, skiter i om folk vet vem ”jag” är.

    Dolly!
    Kommer det något mer framöver om Isabella?
    Enligt grip lov på insta så ska det ju komma nåt mer?

      Varför gör alla utropstecken när dem skriver dolly? Det är inte hennes namn man borde till och med göra citationstecken runt namnet. Tror inte direkt hon är så anonym heller. (Inte på Isabellas sida)

        vem är hon på Isabellas sida?

        Mig veterligen är det ingen ny artikel på g just nu. Tyvärr. Det kan vara så att det är något som denna Griploov vet som inte jag vet. Men det tror jag inte. Jag har medverkat till alla stora avslöjanden om Isabella det senaste året, så jag har svårt att tro att det skulle vara något på gång nu som jag inte involverats i.

        Anonym 15:09, du har inte en susning om vem jag är. Jag lovar.

          Dolly!
          (sorry, kunde inte låta bli hehe)

          Men visst sade väl du att det skulle komma fler bomber?
          ?

            Har för mig att jag läst vid något tillfälle att det var nåt med Isabella och Skatteverket?

          Dolly, försöker Bella copy-paste Kardashians framgång? Hudvård och nu underkläder…

          Då var nog detta allt. Bella tuffar på

        Nej, man gör inte citationstecken på namn och inte heller på nicknames/signaturer. Här heter hon ju Dolly.

      Utropstecken gör man när man ropar på någon, eller höjer rösten.

      Hörru!
      Lyssna!
      Hej!
      Mamma!

      Får ni inte lära er sånt i skolan??

    Oj vad farligt med synliga troskanter…?‍♂️

    Vad jag kan läsa från hennes inlägg är ”desperat rop” efter uppmärksamhet. Nu är hon desperat på riktigt!!
    Om affärerna inte går bra, kommer hon snart att klä av sig naket 🙂

    Så konstiga bilder. Varför tar man en sån bild? Vem är fotografen?
    ”Eh du, fram med kameran och ta bild när jag klär på mig.”?
    Tror hon att hon är sexig? Är den öppna munnen ett försök att se sexig ut? Hon har börjat göra den minen på fler och fler bilder och det ser så jäkla oprofessionellt ut.

      Ja fy! Hon borde klä sig i heltäckande och gärna en mössa över huvudet så som respektabla kvinnor gör. Eller Not

    Det är faktiskt alldeles hopplöst med sånadär shapewear underkläder.

    Jag skulle på en lite festligare tillställning och hade köpt en lite längre och lite glansig silkesklänning, vilket snabbt visade sig vara typ jämförbart som att gå naken då varje ”lump and bump” blev framhävd till ca 800%. Så, jag bestämde mig för att köpa shapewear att ha under, var i New York vid tillfället och testade typ alla sorter jag kunde hitta inne på Macy’s (ett av världens största varuhus som troligtvis erbjuder det flesta alternativ som finns på den västerländska marknaden öht.) och ALLA jag testade som antingen hade en vanlig trosöverdel eller ”shortsben” antingen skar in djupt in i rumpan, så att jag fick fyra skinkor, eller så skar de in likadant mitt på låren så de får varsin midja mitt på. Haha. Det såg helt bananas ut, vi snackar inte en diskret liten troskant som bara ”ligger” där, utan det var liksom absurt. Och då är jag inte ens en väldigt kurvig kvinna, utan snarare ganska rak och med lite extra underhudsfett, om man vill uttrycka sig så, haha. Hade jag tagit några storlekar större hade plaggen istället inte ”gjort sitt jobb” och bara glidit ner eller korvat sig istället. Jag kan meddela att det också blev exakt samma effekt som på låren på mitt ”mjuka fläsk” på magen av alla modeller som slutade någonstans kring midjan +/-. Det enda hade kunnat fungerade var en form av helkroppsdräkt med axelband, etc, men hade då fått acceptera att ha fyra prominenta skinkor under kvällen alternativt hårt åtdragna band mitt över låren (vilket framförallt blev tydligt då jag satt ner, men även när man stod/gick, etc.) då denna inte fanns i stringmodellsutförande.

    Behöver jag tillägga att jag välkomnar alla försök till att försöka utöka utbudet av denna typ av underkläder? Det behövs.

    Huruvida Bella gjort en bröst operation eller inte så e svaret, jo dom e opererade!
    För dom som tvivlar så kan ni bara googla eller så kan ni titta på bilder förr o nu.

    Visst kan man få större bröst om man går upp i vikt eller e gravid osv, men Bellas bröst blev gigantiska samtidigt som hon själv va ganska smal. Efter graviditeterna så va dom tomma o slappa vilket hon själv visade upp i bloggen, men nu e dom sprängfyllda o flera storlekar större. Däremot tror jag hon enbart lagt in implantat o inte gjort nåt lyft.

    Jag har själv sillisar, 650cc så ganska stora. Men dom e gjorda så naturliga som möjligt o ser bara ut som ett par perfekta stora bröst. Så nej, alla sillisar sitter inte under hakan o e som hårda bollar.

    …och tillsammans med en ny affärsidé så var det glättiga fnittret tillbaka (senaste ig-storyn)…
    Med tanke på hur snabbt hon ändrar åsikt så är det väl inte orimligt att anta att hon tröttnat på offerkoftan och att följa excelarket.

    Bella har väl lyft brösten, inte fyllt i dom.
    Att Nellie förstorat brösten är väl däremot rätt så självklart.

    Therese Lindgren håller ju också på att lansera ”den perfekta trosan” kanske är från henne BB fått inspiration?

    Hej Isabella

    Kim Kardashian har redan gjort underkläder som håller ingens mage, röv, bröst osv.
    https://skims.com/

    Hon har solklart gjort brösten. Insluter av 2017. Scrolla på hennes bilder den hösten och jämför med slutet av dec. De kan inte öka i volym så mycket på så kort tid.

    Tex kolla denna bild och sedan senare samma höst..
    https://www.instagram.com/p/BYTvAhIgTkw/?igshid=l2gvrmxhtmjv

      Nä hon har inte gjort brösten, gått upp och ner i vikt bara och varit gravid två ggr

    https://www.instagram.com/p/BYBnigog33J/?igshid=ggiqwl0lnybk
    Augusti 2017
    Vs
    https://www.instagram.com/p/BpmG3e4HmhA/?igshid=zias43sgr23w
    Oktober 2018.

    Kan någon ens förklara denna skillnad på annat sätt?

      Väsentlig skillnad i likes också ?

    Nyligen köpt trosor hos wew.nudfit.com o tyckte de var sköna. Kantlösa

    Tuttar ger mer likes, det är sen gammalt. Nu är hon desperat.

    Är det bara jag som tycker att affärsidén är mer av en kopia av Therese Lindgrens affärsidé av underkläder? Therese har pratat om det för rätt längesen i en video. Just sayin ??‍♀️

    Har aldrig förstått det där med att troskanter inte får synas?!? Jag skäms inte ett dugg över att jag bär trosor och det gör inte det minsta om andra människor ser det. Värre om de tror att jag INTE har trosor under kläderna.

    Förstår hur du tänker men JA JA JA! Det här är den absolut bästa uppfinningen som finns. Jag har 4 par från Spanx med string och känner mig absolut bäst i de. Formar bort muffinstoppen men behåller en juicy-rumpa. Hoppas hon går för det med en bra prispunkt! Spanx är 298kr.

    Petter A och Gunhild har separerat…. Har blondinbella nagot med detta att gora???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.