Snålt med kritik mot Anis Don Deminas svulstiga Dubai-resa

Du hittar de båda filmerna här och här.

Hur kan det komma sig att Anis Don Demina i godan ro kan lyx-flyga till Dubai, och när väl på plats, shoppa för 150 000 kr(!) utan att mötas av ett uns kritik?
Precis som för Kenza och Alexandra Bring så är även Anis Don Deminas resa ett samarbete vilket således borde resultera i ungefär samma typ och mängd av kritik, men icke!

Varför tror ni att det är så?
Här är några av mina teorier och gissningar:

  1. Han är man. Kenza och Alexandra är kvinnor.
  2. Det är inte Dubai som ligger bakom samarbetet utan ett betalkortsföretag som nog inte stipulerar vad Anis får eller inte får säga eller publicera medan Kenza och Alexandra med största sannolikhet inte fick skriva negativt om Dubai eftersom de var där för att marknadsföra landet och försöka få fler svenskar att resa dit.
  3. Det är skillnad på samarbete och samarbete tydligen? Är det värre att göra ett samarbete med ”VisitDubai” än med ett betalkort? Om svaret är ”ja” – har Anis Don Deminas galna shoppingrunda gjort så att avståndet mellan ”Visit Dubai” och ”Revolut” minskat en smula?

Jag har givetvis inte lusläst varenda kommentar som publicerats på Anis olika plattformar, men det går ju att snappa upp en trend eller ett mönster, även när man bara skummar lite.
Ingen kritik!
Han får INGEN kritik överhuvudtaget för sina videos, trots att de innehåller saker som exempelvis Aningslösa influencers hade gått i spinn av om de fortfarande hade varit aktiva. Den absurda konsumtionen inne på köpcentret där Anis sätter sprätt på 150 000 kr gör mig mest bara….trött.

Är detta ett tillfälle då det är befogat att skylla på Patriarkatet?
Jag har nämligen stundtals lika svårt att snappa upp sådant, som Sheldon Cooper har med sarkasm. Ibland blir det rätt och ibland blir det fel, men trägen vinner! 🙂

Tack för tips!

132 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vem?

      En av de största svenska på Youtube just nu, över 400k prenumeranter. Han gör bland annat mycket reaktionsvideos, intervjuer och har också en serie om sin viktresa tillsammans med hans PT. Jag är faktiskt imponerad över hur mycket content han lägger upp, kommer nya videos nästan varje dag, och då har han också en musikkarriär (bland annat varit med i mello och släppte nyligen en låt med Eric Saade). Man kan inte påstå att killen inte jobbar hårt! Sen tycker jag kanske inte att kvaliteten på vad han lägger upp alltid är den bästa men kvantitet har han åtminstone 🙂

        Han har väl helt enkelt en annan följarskara? Tror inte att det här att göra med att han är man faktiskt…

          Jag har väl inte sagt att det har att göra med att han är man? 😀

          Yes håller med!!! Anis är en ”sökning” och jag tror det är andra sköningar samt väldigt många barn som följer honom. De grupperna är inte så kritiska helt enkelt

            4) har aldrig någonsin innan hört talas om den personen. Visste inte vem det var. Om folk inte vet något om personen, inte ens att personen ska ut o resa, blir det av naturliga skäl inte kritik. Kan inte kritisera någon man aldrig hört talas om. Är nog mer pga detta ån någon av de 3 första anledningarna.

        Tack för svar för han verkade för ointressant för att jag skulle orka googla. ?

        Jag är för övrigt för gammal för ”youtubers”. Bloggare ftw!

        / tant TS

        Vems PT?

          Hans PT givetvis.

        Det heter *videoR på svenska

        Varför kan ni inte sluta säga ”videos”?! Ni pratar inte engelska! Ni hanterar knappt språket, men ändå envisas ni med att använda engelska ord här och där.

        /Tvåspråkig (sv./eng.)!

          Kränkt? ?

          Vet att det heter videor men nu var det inte en vetenskaplig uppsats jag skrev utan en bloggkommentar på internet.

            Tror 100% att det är för att inga bittra 40+are följer Anis utan dom som följer honom gör det med kärlek, inte av avundsjuka som med kvinnliga influencers. Har man dom pengarna att shoppa för för att man har lyckats – varför ha dåligt samvete för det??

          Styrkekram ❤

          Nu är ju iof säkert 90% av svenskar tvåspråkiga (sv/eng) precis som du… helt flytande i båda, kanske inte, men fulm förståelse för båda språk, absolut.

        Haha imponerad över hur självupptagen en person kan vara? Joo..jag med

        1. Varför ska han få kritik?
        2. Han fick nog mer pengar av revolut pga att han ha mer följare inte för att han är man
        varför ens göra en grej över hur han spenderar SINA pengar?
        ingen reagerade förmodligen heller för folk vet hur anis spenderar sina pengar och att han tycker om exklusiva kläder osv.

      Jag tror det har att göra med att han mest har män som följer honom, och som alla undersökningar visar så är inte män vakna gällande sociala orättvisor, miljöfrågan, klimatfrågan, etc etc.

        Vilka undersökningar? :-))

      Ja vem, Ja vilka?
      Det finns väl ingen kille eller man som kan lyckas grisa runt med så mycket vidrigheter som IL, CW och LC? Häxprocessen mot FV är vidrig.

      Om vi nu räknar vuxna svenska läsare, så undrar jag fortfarande vem är Anis.

        va? Skojar du? Oavsett vad CW och de andra gör så är den s.k. ”häxprocessen” som du kallar det inte på nåt sätt orimlig . Många personer vittnar ju om att de kännt till hans beteende, jag tycker det är bra att han äntligen stoppas för jag tvivlar faktiskt inte en sekund på att han är skyldig. Den mannen har suttit på nån slags piedestal alldeles för länge, vi måste sluta hålla personer som han om ryggen.

      Fyfan vad jag hatar män. Noll konsekvenstänk, noll jävla samvete

        Kul att du inte kan stå för din åsikt med ditt eget namn utan gömmer dig bakom Anonym.

    Han får väl ingen kritik eftersom ingen jäkel vet vem han är = totalt ointressant. ?

      Nej, han har ju bara 420 000 prenumeranter på Youtube…

        Jo men vilka? Tror knappast att han har samma typ av följare som Kenza o Company.

          Menade att han är inte direkt helt okänd.

            A förstår, mitt svar hamnade väl lite galet egentligen. Menade det inte som ett svar mot just dig. Jag visste för övrigt vem han är.

            Personligen skulle jag inte rasa på varken Kenza eller Anis Don Demina, men om jag skulle göra något utav det så skulle jag antagligen reagera mot Kenza först. Det känns mer hyckligt av henne att göra reklam för Visitdubai, eftersom att man hade en bild av henne där hon vill framstå som ganska duktig. Anis don Demina känns som motsatsen till pk om man säger så. Jag hade liksom inte förväntat mig mer av honom.

              Jag har setts några av hans videor… och prenumererar inte…
              han växte lavinartat på YouTube efter att ha kritiserat Joakim Lundells s.k. Dj-karriär…. sen var han iofs schysst nog att försöka lära Joakim en del.
              Innan dess jobbade han väl inom just dj och musik

          Varför skulle Kenza vara måttstock på youtube?
          Kenza har 244 000 prenumeranter
          Margaux 261 000
          Bianca 315 000
          Anis D 420 000
          Jocke&Jonna 913 000
          Therese L 1, 010 000
          Svårt att röra sig i YT världen utan att ha noterat Anis, även om man har inte kollat hans videos.

            Hade inte Kenza som måttstock på Youtube. Tog upp Kenza som exempel för att inlägget handlar om Kenza och Anis 🙂

            Varför har kenza titeln ”modell” på sin youtube? Ingen annan influencer har det och hon är väl inte mer modell än nån annan?

              Bara i hennes egen självkära hjärna

              Hon är väl signad till en agentur, till skillnad från resten?

                Var?

                Nä, det var hon för tio år sen.

                  Och hon var signad hos ett Skivbolag med i en månad, inte är hon artist för det

          Nä precis, det säger ju också något om följarna.

      Hänger man på Youtube vet man nog vem han är. Han blev väl utsedd till en av tio 5 mäktigaste på Youtube nyligen? Så var han med i mello i våras. Men han har definitivt en annan målgrupp än de flesta influencers som bevakas här.

        Mello förra året dock.

          Ja förra året spelade han väl saxofon med Samir och Viktor men han var med i år och rappade tillsammans med en tjej.

            Du har rätt.

        Jag ”hänger” där och har aldrig hört namnet ens.

          Har nog inte ”hängt” på Youtube Så länge då…

      Jag är 46 år och följer och ser anis videos. Älskar hans reaktionvideos på tex hemliga beundrare.

      Jag har 0 koll på youtubers med Anis vet jag vem det är!! Han spelade saxofon i Shuffla med Samir och Victor i Mellon!! Det kollar väl alla på? Haha.

      Han sa flera ggr i videosarna att detta är inget alla kan göra, att han har jobbat stenhårt för pengarna innan, han lägger ut flest videos på yt av alla, skriver o sjunger musik osv.. han påpekade väldigt tydligt att det var ett samarbete med det där kortet osv… Han verkar vara väldigt ödmjuk, tar inget för givet, varit på botten och arbetat sig uppåt.
      Känner inte han personligen men det är uppfattningen jag fått av Anis.

      Oj han är större än typ 80% av de avdankade d-kändisarna (Hanna, hon med vagina-massagen, Sandra, och 30 andra) som nämns här. Till och med större än Bianca på youtube

    Alltså, jag är lite less på det här ”varför får C kritik men inte Y”. Gissningsvis har de helt enkelt olika läsekretsar. Dessutom: jag personligen har fan aldrig hört talas om den här snubben men vet däremot vem Kenza mfl är. Det kanske är samma för andra?

      Ja samma här i alla fall ?‍♀️?

      Jo precis men det säger något om följarskaran. Antar att den här killen har mer manliga följare medan Kenza har fler kvinnliga. Och visst säger det något om kvinnor.

        Att kvinnor är mer medvetna, alltså.

          Och oändligt mycket mer benägna att skamma andra

            Båda de sakerna ni nämnde faktiskt.

          De flesta som kollar på Anis är barn under 12 från Stockholm. Boomers asså.

    Eller så är det för att hans fans är unga (gissar främst killar) som tycker det här är såååå coolt. Kenza och Alexandras fans har nog mer ”koll”

      Helt säker att så är fallet.
      Om jag tar min familj tex, dottern på 10 år har koll på vem Anis är men har ingen aning om vilka bloggarna är, och det är så jag tror det är rent generellt.
      De unga hänger på Youtube och vi gamlingar har inte riktigt hängt med/haft intresse för Youtubers.

      De verkar ju inte heller brytt sig om att han pratar illa om psykisk ohälsa och stöttar en otrogen man. Helt klar yngre från Jocke och Jonna som följer hans kanal.

    För det första: vem?
    För det andra: en man
    För det tredje: vem vänder han sig till?

    Sen har Anis också bott på Dubai och jobbat där så jag antar folk tycker det är mer ok för att det är en tidigare hemstad? Kanske?

    Jag reagerade på att han sade ungefär ”om jag inte hade skuldsatt mig så mycket tidigare i livet och haft mer koll på min ekonomi kanske jag hade kunnat köpa en bostad vid det här laget”. Jag åkte mera ”om du inte shoppade för 150 000 kunde du kanske ha köpt en bostad vid det här laget”….

    Vem är denna människa

    Hans sponsrade resa handlade om att spendera pengar; resa lyxigt och shoppa dyrt. Fokuset var väl inte att få fler folk att resa till Dubai, eftersom få har råd med en flygstol för 60 000 känns inte hans resa lika uppmanande på något skevt sätt

    Anis är stor inom streetwear communityt och runt om i världen är det mycket köp/sälj och byteshandel av sneakers och märkeskläder så sannolikheten att han behåller kläderna i längre än ett halvår känns rätt liten. Han räknar nog med att kunna tradea det mesta

    Vet att du C valt att inte kommentera angående den pågående rättegången. Men det känns så himla märkligt att det inte kommer något inlägg där man bara skriver utan att lägga några värderingar. Den här bloggen är ju så involverad. Känns märkligt att låtsas att det inte händer när det rapporteras så mycket överallt. Jag vet din blogg du bestämmer.

      Jag tycker också det känns otroligt konstigt. Jag har tillbringat så mycket tid (med glädje!) på denna blogg. Nu när det verkligen händer saker så är det tyst…? Men vi får respektera det, tyvärr.

      Men orka. Allt med Cissi Wallin är bara tragiskt. Och det går inte att skriva utan att lägga några värderingar. Det skrivs redan om henne på så många platser, och du har även ”en annan sajt” där man kan diskutera.

      Låt mig slippa Cissi Wallin här.

        Gäller samma IL?

          Bellsan är underhållande, Cissi Wallin med sekt är bara tragiska.

            Jag tycker precis tvärtom.

      Fast hon har ju skrivit massor av inlägg om Cissi? Dessutom kanske det är inlägg som tar ganska lång tid att skriva då man vill hinna sätta sig in i ganska mycket material för att få till ett bra, informativt och inte alltför långt inlägg?

        Precis som det är med Blondinbella med andra ord….

          Nja, tycker nog att de flesta inlägg som har kommit om Cissi har varit ganska mycket längre och mer ingående.

      Kanske beror på filterbubbla men jag har inte fått upp något om CW förutom på denna bloggen.

        Har tagits upp på nyhetssändningar på teve till och med.

          Fick t om en pushnotis från SvD idag angående målet, så nyhetsvärdet är tydligen stort.

    Shoppingen… vilken sorglig värld att sånt ses upp till..

    Intressant detta! Jag tror absolut att det beror på att alla inte är så PK-woke som man lätt kan tro om man bara hänger här och i typ ”Heja livet” på facebook. Jag är inte en omedveten person, men jag känner inte något brinnande intresse för att rasa i hans kommentarsfält för att han spenderar sina egna pengar på lyxkonsumtion. Hellre att en kille med så stor plattform som han visar att man kan gå från att vara hos Kronofogden (som han ju varit), och tack vare hårt arbete och sparande kan man resa sig och nå till det han gjorde i sina videor. Det inspirerar mig vansinnigt mycket faktiskt.
    Hade han spenderat 150.000 kronor kvantitativt, på massa skit, hade jag tyckt det var onödigt. Men han köpte totalt typ 7 produkter? Konsumtion? Ja. Mer konsumtion än vad du och jag kommer orsaka på Black Friday? Förmodligen inte.
    Och nog fan föredrar jag att se det här framför någon annan YouTuber som uppmanar sina 12åriga fans att handla slit och släng-skit på Chiquelle en gång i månaden.

    Heja Anis, han förtjänar sin Rolex!

      På tal om black Friday. Jag brukar skita i det totalt och i protest köpa saker veckan innan eller veckan efter, om det nu är någonting jag behöver.

      I år ska jag istället shoppa loss på tradera, ReTuna och Sellpy. Jag trodde inte att jag skulle bli så glad av att se hur mycket vatten och CO2 jag ”sparade” av att köpa second hand, men jo då. Det enda negativa är väl att jag måste tvätta sakerna typ fem gånger först…

        Du måste tvätta nya kläder minst lika mycket med tanke på alla kemikalier.

        Tvättar du verkligen second hand-kläder så mycket? Jag slänger de i tvättkorgen och tvättar upp en gång när jag kör maskinen med alla andra kläder and thats it. Men jag kanske är ovanligt äcklig?

          Njaa, beror på hur många fläckar, lukter, hur varmt jag tvättar. Dessa är 30/handtvätt så då brukar jag tvätta dem minst tre gånger, nya som begagnade 🙂 min hobby är för övrigt att städa, haha!

        Åh vad duktig du är.

    4. Typ ingen vet vem han är?
    5. Olika målgrupper som bryr sig om olika saker

    Nä inte patriarkatet denna gång. ”Om hon hade varit man..!” o dyl är de tröttaste argumenten som finns ärligt talat. I ett större perspektiv kan man absolut se vissa strukturer osv osv osv men på individnivå? Släpp detta. (Skulle jag följt en manlig Blondinbella exempelvis skulle jag vara precis lika kritiskt lagd mot honom. Och törs lova att jag inte är unik på något sätt.)

      Stryk nr 1. Du är helt ute och cyklar. Ingen vet vem Hanna”licious” är jämfört med honom och ändå blir hon rejält kritiserad

    Hans följare är väl helt enkelt inte speciellt pålästa eller medvetna om sin omvärld. Är inte ett dugg insatt i vilka som följer honom men tänker att det kanske främst är unga killar?

    Vet inte vem den här killen är. Men det kanske har att göra med vad en förväntar sig av en Influencer med. Kan egentligen inte uttala mig eftersom jag aldrig hört om honom, men om det hela inte strider jättemycket emot vad en förväntar sig av honom så kanske folk inte blir lika upprörda heller.

    Zzzzzzzzzzz delux

    Varför reagerar folk över detta nu?
    Var och varannan influenser gör sponsrade inlägg och reklam för glasögon utan att ha synfel?
    Katrin Z och Margaue D bland annat.
    Ser inte fel med det;)
    Supersnyggt med glasögon! Ska nog skaffa mig ett par med ”bluelight” 😀

    För att han har en helt annan följarskara. Dom som kollar på honom är yngre barn/tonåringar som inte är lika ”medvetna”. Måna som följer Kenza och Alexandra är ju 18+, medans här på bloggbevakning verkar han helt okänd för många…

      Ja, jag tror att det är en helt annan målgrupp som säkert imponeras av sådant. Jag känner inte till honom och tycker mest att det är tragiskt när detta är sådant som vissa antagligen anser vara eftersträvansvärt i livet.

      De som hänger hos Anis är inte där för att skapa diskussioner eller ha åsikter. De är där för att skratta eller se något annat än just drama. Medan hos personer som kenza så flockas folk som är intresserade av att lägga en åsikt och kenza är öppen för diskussion eller kommentar.

    OBS gamla tweets men fräscht av CW att sitta och skojhota en ”hater” om det är ”lite kul” att hennes man minsann kan ge haterns man sparken eftersom Linus råkar äga företaget som manen jobbar på:
    https://www.instagram.com/p/B5SAHc9FqMF/?igshid=101hbkg4afd4

    Vissa ränder osv etc ?‍♀️

      Mannen******

      Hon är så pinsam.

      Åklagaren verkar se igenom hennes bs iallafall 🙂

      Vilken feminist hon är. Hotar med sin mans makt. Pffft

        CW är feminist. Att hon betett sig illa wller hotat med sin make, har noll betydelse. Vet du ens vad feminism innebär eller sitter du godtyckligt och gissar? Nej, jag är inget fan av CW men tycker du har fel i att hon inte är feminist.

          Nej hon är inte feminist. Det hat hon har mot kvinnor som inte tycker som hon är vidrigt. Alla hot hon kommit med mot folk som vägrar hålla med henne, osv.

    Jag reagerade på hur mycket han skriker när han pratar. Riktigt respektlöst mot resterande på planet. Jag hade blivit galen om jag lagt mycket pengar på en flygstol och så är det en dåre som spelar in en video som sitter och gapar!

      Eller hur!
      Otroligt irriterande snubbe!

    Han har andra följare än vad tjejerna har. Spela roll, man måste inte kritisera allt och alla hela tiden. Och nej, jag kritiserade inte Kenza heller. De visar ju vad de står för, behövs ingen kritik för att fatta storleken på deras hjärnor.

    Fast man kan ju inte skylla patriarkatet när det bara är kvinnor som klagar på kvinnornas resor men inte klagar på männens resor.

      Exakt. Kvinnor med åsikter hänger inte hos folk som anis för där blir inte det hela en diskussion om vem som har rätt.

      Exakt!!!!!! ??

    Vem?

    Ville skriva kritik på hans YouTube men det skulle involvera att jag behövde ge hans video ett klick så jag sket i det

      Gå in på hans Instagram, skicka ett DM, skriv till hans mejl osv. Finns massa sätt. Ge inte upp för att det första blev ett hinder. På något sätt kan man alltid sätta ner foten och bli hörd.

      Ehh, varför ska du kritisera en video du inte sett? Obehagligt

        Troligtvis menar personen att hen är sugen på att kritisera Anis resa till Dubai; inte att kritisera hans video. Hur står det till med läsförståelsen?

    Förmodligen för att de som följer honom inte är sådana som bryr sig om miljön eller orättvisorna i Dubai

    Tror folk referear till att han hela tiden pratar om att han bott i dubai. Så att han åker dit igen är ingen big deal då för andra. Medan när andra åker som inte har en koppling dit så tycker folk att man kan låta bli. Tyvärr.

    Sedan får IL mycket kritik för sitt flygande och speciellt lyxflygande. Anis får inget allt. Säkert likadant där. För hon gjorde det hela tiden och i Anis fall ”en gång är ingen gång”.

    Jag tror att det är just för att vi är vana (sen historien) att hacka på kvinnor. Kvinnor tävlar med kvinnor, mammor mot mammor, bloggare mot bloggare. Dramat blir pådraget med känslor, hysterik och intresse. Kvinnor är bästa materialet för sådant tyvärr.

    Anis har heller inget pådrag så som ex kenza har. Kvinnor lägger mycket kommentarer hos andra kvinnliga profiler, men jag ser knappt någon kritik från en kvinna hos en manlig profil. För kvinnorna med åsikter hänger inte hos folk som Anis.

    Män spelar roll i detta också såklart, då många män ger kritik hos kvinnor också. Men män ser upp till män som sitter högre och säger bro åt en främmande b-kändis.
    För den B-kändisen kommer inte bry sig. Medan i ett kvinnligt fält så ger en kommentar en massa pådrag direkt.

    Tycker allting är tråkigt såklart. Ena parten ska få men inte den andre. Vare sig det är bu eller bä.

    Ja det är värre att göra ett samarbete med Visit Dubai

      Kan mycket väl tänka mig att det är samma influencer-Agency för kortet som för Visitdubai och de ordnar fram ett liten ”smart” win-win arangemang där visitdubai får vad de vill och kortföretaget får synas för en förhållandevis billig peng.

    Patriarkatet är bra att skylla på när man vill ha billiga poänger och en förklaring som inte finns. Så jag slår till med Patriarkatet av gammal stelnad vana.

    Tycker det suspekta ligger i att ett kortföretag marknadsför Dubi på ditte vise och undrar om detta inte är ett unikt samarbete mellan kortföretaget och Visitdubai-intressesfären… Det är mycket pengar i att vara oskuld, helt oskyldig & detta kräver en hel del kunskap vilken i grunden bygger på fördomar.

      Intressant bara att det är kvinnor och de kvinnliga följarna som står för all kritik och inte männen. Där faller ju patriarkatteorin platt.

    Skönt att ha 1% cashback när fakturan från tullen på 25% av 150k ska betalas in i moms..

    Fick upp videon som förslag på Youtube och gick in och lämnade en förbannad och opedagogisk kommentar som säkerligen inte kommer leda till nånting. Blir så arg att det snurrar i huvudet på dessa aningslösa influencers som bara sticker huvudet i sanden när det kommer till all konsumtion de uppmuntrar till. Det är så jävla skadligt.

    Anis har faktiskt påpekat att det finns problem/enorma orättvisor i Dubai i tidigare videos.

      Ja, och han sade även i denna att det är ett land där man inte vill tänja på reglerna (när han pratade om då han blev ”arresterad”)

    Var det inte BB som drog igång kritikdrevet mot Kenza och vad hon nu heter? Anis slipper väl undan för att BBs följare inte vet vem han är.

    Han åker inte dit för att marknadsföra landet och han har ju bott där så då känns det väl mer okej. Han har berättar om hur det är i Dubai (både bra och dåliga saker) i tidigare videor och säger också i videon att man inte vill hamna i knas i Dubai. Sedan säger han att flyg och hotell är sponsrat men att han SPARAT i flera månader för att kunna göra just detta: Spendera 150.000kr i en youtubevideo (=content). Han säger också att han redan skänker pengar till välgörenhet å hela den ditten å datten så det finns väl inte så mycket att ifrågasätta egentligen?

      Så för att man tidigare bott där så kan man inte ifrågasättas? Konstigt argument. Dessutom, vad ger det för signaler att han ”sparar” i några månader och åker nånstans och shoppar loss för den summan, inte konstigt att det är så många unga som hamnar hos kronofogden då de tror att det här är en normal livsstil.

      Att man tex ger till välgörenhet eller klimatkompenserar ger väl knappast frikort för allt annat i livet. Jag tycker att han borde få betydligt hårdare granskning , tror att han kommer undan med massor pga att han är en man/ses som cool och att det är #goals att leva ett sånt liv. Tycker att det är bra att bloggbevakning lyfter detta.

        Man sparar väl pengar till olika saker? Vissa sparar till körkort, vissa sparar till en dyr jacka, vissa sparar till en lägenhet och vissa HAR RÅD att spara för att shoppa upp det.

    Sandy Stadelmanns samarbete med Revolut känns bra mycket mer imponerande måste jag säga.

    Anis har, tror jag, en fanbase som är betydligt yngre än Kenza eller Kissie. Där är det ju personer som följt dem i 10 år etc.
    Anis har varit YT kändis i vad? 2 år max?
    Samt att många av de som tottar på honom, tror jag, kmr från hela ”jockiboi” grejjen och J-bois fans är ju inte så gamla. Tror inte fansen greppar vart problemet kan ligga i att göra ngt sånt här.

      De verkar ju inte heller brytt sig om att han pratar illa om psykisk ohälsa och stöttar en otrogen man. Helt klar yngre från Jocke och Jonna som följer hans kanal.

    För att det är mestadels kvinnor som håller på med call-out culture dvs tycker att de bedriver aktivism genom att attackera folk på internet de anser gör fel.

    Äpplen och päron.. men.

    Anis i sina videos är väldigt ödmjuk och förklarar tydligt flera gånger att han har sparat länge för det här ögonblicket, han är väldigt tydlig med samarbetet med revolut, och jämför det med dom kopiösa antal arbetstimmar han faktiskt lagt ner och att andra köper lägenhet, bil eller liknande, han väljer att köpa kläder.
    Så han visar inte upp en fasad på något sätt, han döljer heller inte att det här är något han gör en gång i livet eller att han har fått resa och hotell betalt av Revolut. Sen hade han kanske lite tur och fick visa hur sjuka regler det finns i landet när han fastnar i ett rum två timmar för han har filmat och blir släppt enbart för han var en känd person.
    Men hade han blivit sponsrad av visitdubai och ska göra reklam enbart positivt för Dubai som resmål tror jag han hade fått större kritik.

    Kan tyckas konstigt men jag ser hellre ner på Dubai än på Revolut, varför vet jag inte, men den känslan har jag i kroppen, jag förstår ett samarbete med Revolut mer och kombinera en spenderarvideo och få en häftig flygstol än en gratis resa till Dubai för att sponsra ett land med dom lagarna. (blev luddigt det här)

    Det är väl ändå upp till var och en att göra vad man vill med ens pengar, eller har jag fel?. Dessutom så påstår du att han undgår kritk pga han är en man, men har du inte tänkt på att Kenzas fanbase i största del består av kvinnor, vilker i sådana fall tyder på att kvinnor är bovarna i dramat, helt sjukt att den tanken inte har slagit dig. Hela det här visar att ditt förakt mot män och du borde lägga mer fokus på fakta istället för känslor lilla gumman 🙂

    Jag tror att Anis följare mestadels består av killar och för de två kvinnorna du nämner är deras följarskala betydligt mer kvinnlig än manlig och tjejer älskar att kasta hat på andra tjejer, så har det alltid varit

    ”Han är man”.

    Dummaste jag läst. Han sliter & harvar konstant med allt han gör. Men jag förstår det feministiska avundet, med tillhörande mindervärdeskomplex eftersom han inte sittar & sörplar skattemedel som feminister gör till allehanda trams.???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.