Är vågiga dörrar det nya?

Om man nu ska dra in sin kropp på diverse ställen för att se smalare ut, VARFÖR tar man i så fall bilden framför flera stycken raka linjer som avslöjar dig, även för den blindaste av betraktare?

Har inte Gynning och Ingrossos tidigare bilder lärt dig någonting, Saliba?

Tack för tips!

124 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bildtexten ?

      Bildtexten är verkligen osmaklig! Säg som det är istället: ”jag vill tjäna pengar på sjukvård genom att linda in det i dimridåer om kvinnokamp”

      ”Hedda Care tar ställning för de välbeställdas rätt att bli ännu mer välbeställda och framför allt hälsosamma. Hedda Care är en del av en pågående utveckling mot ökad ohälsa och ökad skillnad i livslängd mellan rika och fattiga. I sin förlängning är Hedda Care en del av ett sönderfallande samhälle präglat av klassklyftor och kriminalitet, ett samhälle där man roffar åt sig och där inget är gemensamt längre.”

      https://www.expressen.se/debatt/lackberg-parasiterar-pa-det-gemensamma/

        Skönt med Hedda care för folk som Calle Schulman som blir så förbannad för att man inte kan betala sig före i vårdköer och betala för bättre vård. Själv mår jag lite illa och måste öka sparandet ännu mer så att jag får råd att ha cancer i framtiden eller få råd att köpa ny njure till min dotter om hon kommer att behöva det. :/

          Ingen tvingar dig att söka privatvård.

            Ingen riktar en fysisk pistol mot ens huvud, nej. Men om man vill få en psykiatrisk utredning inom rimlig tid i stället för att vänta i flera år, eller bli opererad för exempelvis prostatacancer i tid innan den sprider sig så är privat vård allt oftare det enda alternativet.

          Organ köper man inte hur som helst.

          Visst är det märkligt, men jag undrar varför ingen riktar lika stor ilska mot landstinget och sittande politiker, som har havererat statlig vård så till den grad att marknaden kan exploateras. Hör knappt ett pip om detta, var fjärde dödsfall inom svensk vård beror på undermålig vård.

        Men hallå anonym 12,11. Vad är ditt problem! Ja vi har klyftor i samhället, upptäckte du det nu eller? Jag har sjukbidrag och har brutto 11,800 brutto. Jag är en sk fattigpensionär. Jag bor i ett segregerat område. MEN jag skulle aldrig kunna ta ifrån att det finns förmögna människor. Om jag hade pengar så skulle jag bo i innerstan och Alltid nyttja privatvård! Har du läst vad dom 7 dödssynderna är! Avundsjuka….Och Sverige kommer att bli ännu värre. Snart har vi som i USA. Var tror du alla pengar går till idag! Jag vet, men om jag skriver det så blir jag avstängd av Camilla.

          ”Avundsjuka”. Djupare analys är på sin plats.

          Nejdu, vi kommer aldrig att bli som USA. Sverige är alldeles, alldeles för kommunistiskt för det.
          Anledningen till att USA ser ut som det gör är att man har en möjlighet att arbeta sig till att bli rik där. Vilket är omöjligt att göra här i Sverige. Det tillsammans med att de där borta på andra sidan pölen dessutom har ett näst intill obefintligt skyddsnät om man skulle hamna snett i samhället. Här har vi typ trippla skyddsnät och till och med skyddsnät för skyddsnäten.

            Du har fel om USA, nu för tiden är det i princip omöjligt att ”jobba sig upp” där. Nästan alla som ”lyckas” kommer från en redan rik (och ofta känd) familj. Det var ganska länge sedan som ”the American dream” kunde bli verklighet.

            Vi har långt lösare lagar än USA angående att plocka ut vinst ur väldfärdsektron. Det kan man ju begrunda om man tycker Sverige är kommunistiskt. Sedan kanske kolla upp igen vad kommunism betyder. Vi har väl ändå inte icke folkligt valda autonoma kommunala styren i Sverige? Eller har jag missat något nu igen…

      Skamligt!

      Fyfan vad ni är löjliga! Alla ni som tror på sånt skit kan börja med att besöka källan! Alltså Christinas faktiska Instagram där bilden INTE har vågiga dörrar!!! De ni på bloggbevakning som reducerat bilden för att skapa en diskussion och ännu något att klaga över. Hennes bild ser inte ut sådär. GET A LIFE.

        Lugna dig, tänk på blodtrycket.
        Hon har lagt ut två bilder, en med vågiga väggar och en utan.
        https://minfil.com/H9E7o7E2n6/Christina_Saliba_jpg

        Dock har ju Christina lagt upp en ny, ej photoshop version och erkänner både på den samt i kommentarsfältet under den redigerade att hon har gett sig på photoshop, att det var dumt och hon skäms.

        Kanske du som ska besöka källan Linnea?

        Reducerat ??

    För att man inte har några CSN-lån?

    Enda anledningen måste vara att det ska bli ett inlägg om det på Bloggbevakning. Så blind kan man ju omöjligt vara att man missar hur jäkla skev bilden blev när man redigerade den.

      Ja man kan nästan tro att det är målet. Lite konstigt är det att en person som sysslar med PR lägger upp en så tafflig bild på sig själv och som så uppenbart är manipulerad.

        Har hon och hennes man skiljt sig? Han har inte synts till på hennes Instagram sen i somras, de verkar inte heller bo på samma adress. Han verkar ha en egen karriär i Libanon. Synd i så fall, alla män kan inte hantera starka kvinnor.

    Jag får en lätt stalker-känsla av tjejen som gluttar fram bakom hennes axel.

      Hon tar kortet

      Är det inte en spegel på dörren? Och man ser en tjej som fotar henne i spegeln?

      Ja det är ju fotografen som försöker att inte komma med på bild ?

        Ja, och det var det som gav mig känslan av en smygare som försöker undvika att bli sedd… ?

          Alltså ditt nic ?????

      Hahah

      Hon tar bilden 🙂 det är en spegelörr

    Vad kan man förvänta sig av någon som använder böcker uteslutande som färgklick i inredningen. ”hej jag vill köpa två meter gula böcker, tack” <— några bilder bak i hennes flöde

      Tror du missförstått varför böckerna står där

        Det är mycket möjligt, men din kommentar tillför absolut ingenting.

          Inte din heller

      Böckerna är ju inte inredning ? Det är ju böcker skrivna av författarna hon jobbar med.

        Jaha? De är fortfarande använda som inredning på grund av färgen på ryggen.

          Jaha? Men det är ju en helt annan sak. ? jag har också en del saker organiserade på ett visst sätt, tex efter färg storlek osv. Men har ju inte köpt sakerna pga det, bara valt att ställa/hänga det jag har på det sättet.

            Ok

          Böckerna står ju där som förvaring, det står ju mängder av samma titlar tillsammans och i ordning . Antagligen signerade och används som pressutskick. Du tycker seriöst att förlag och pr-byråer ska blanda titlarna huller om buller för att det inte ska se se ut som inredning för dig?? Vänta lite jag har här 30 ev av läckbergs senaste, men jag blandar upp dom med hennes tidigare titlar… ej nej.
          Du framstår enbart som superkorkad här

      Har alltid mina böcker i färgordning, fast jag har iof läst dem.

      Att köpa böcker enkom för deras utseende är väl inte konstigare än att köpa andra inrednings prylar som inte fyller någon funktion de heller mer än att köparen anser dem vara vackra?

        Jo

          Det kanske är konstigt för dig, men för många av oss andra är det inte konstigt.

            ”Många av oss andra…” hm, med tanke på att den kommentaren fått Noll gillningar, kanske det inte är så ”många” som köper böcker efter färg på omslaget, ändå……..

        Det signalerar att man inte är särskilt intresserad av att läsa utan mer intresserad av yta och utseende. Om du hade läst fler böcker hade jag inte behövt förklara detta för dig.

          ??
          Hinner i nuläget inte läsa mer än 3 i veckan, men när jag gör det ska jag kontakta dej så får du förklara…

          Jag har väldigt visuellt minne så hittar lätt en bok från färg. Hade absolut kunnat sortera mina böcker efter färg, hade varit lika lätt att hitta som efter genre eller författare.

        Detta är ju mängder av samma titlar, de ska skickas eller ges bort. Så ser det ut på förlagen allt som oftast, ett gäng uppe och sedan några lådor i förvar. Gåvor och liknande.

    Läckbergs kompis? ?

      Släkt med förbrytarna undrar jag snarare?

    Modig och stark, snarare lite ängslig. Men följarkören är med på tåget med sitt smicker.

    Hon är ju ett jävla alibi. Hedda är bara en i raden av satsningar som uteslutande syftar till att kränga grejer med en extremt tunn fernissa av social responsibility. Som till exempel ”vi släpper smycken som hyllar mammor”. Även när hon hintade om Hedda så hette det ”män är i majoritet i toppen av denna bransch, det ska vi ändra på” jaha, sjukvården blev så mycket bättre nu när tre pengakåta kvinnor har blivit direktörer för en exklusiv klinik ? obs jag har inget emot vinstdrivande företag men att driva dessa projekt och låtsas att de är för välgörenhet och social change är stötande i mina ögon.

    Alla som kollade på förra säsongen av Alla mot alla vet ju att Saliba inte är den snabbaste ponnyn i stallet. Blir ju inte mindre pinsamt för det, dock.

      Var det hon som verkade så jäkla korkad rent ut sagt..?

    Inte bara dörren som avslöjar henne, armarna ser ju helt skeva ut också.

    Investerat i en piratkopierad t-shirt från senaste resan till Thailand?

    Medelålders kvinnor… pinsamt

      Anonyma nedvärderande generaliseringar = jättepinsamt.

    Hedda hjälpte utsatta och fattiga. Dessa kvinnor hjälper rika östermalmskvinnor och har mage att förpacka det i att de hjälper kvinnor i allmänhet.

      Fy fan!

      Läckberg skrev i sin story att Hedda även hon startade en privatklinik som hon tjänade en förmögenhet på. Och att Hedda Care på sikt även vill göra sin klinik ansluten till landstinget. Så det är same same det hon och Hedda gör.

        I Läckbergskan förvirrade värld kanske. ?

    Alla hyllande kommentarer och så en vettig som ifrågasätter på bilden.

    SÅ VIDRIGT. Dessutom, Hedda Care kommer inte att kunna göra så mkt själva, all vård som är minsta komplex sker på inrättningar som ej är privata. Då remitteras man vidare till rätt instans och det är väl det Hedda Care kommer kunna göra. SKÄMS på dem som tagit hennes namn. Fy fan för dessa kapitalister som profiterar på en god människa.

      Exakt!
      Det som stinker värst är att de inte kan stå flr det de gör, dvs vård för rika, utan försöker linda in det med hjälp av en människa som gjort gott på riktigt.
      Jävla hycklare och fuck you Läckberg! ?

        Läckberg skrev i sin story att Hedda även hon startade en privatklinik som hon tjänade en förmögenhet på. Och att Hedda Care på sikt även vill göra sin klinik ansluten till landstinget. Så det är same same det hon och Hedda gör.

          Hahaha asså LOL. Hedda levde och praktiserade under en tid där välfärd och vård ej existerade som det gör idag, så den jämförelsen går ej att göra. Plus läs på. Hedda gjorde SÅ mkt mer än det.

    På en bild framför samma dörr 23/11 ser man också att hon redigerat. Dock inte lika tydligt. Men väggen i bakgrunden är svagt bucklad utåt och spegeln är räfflad i kanten.

    Slutar aldrig förundras över denna självutnämnda PR-drottning som resten av PR-branschen skyr. Minns skandalrubrikerna i Resumé när det begav sig, vill minans att ordet ”skräckvälde” användes för att illustrera hennes ledarskap. Hörde en person vid ett tillfälle prata om att det är en oskriven regel att undvika alla som aktivt vill associeras med henne.

      https://www.resume.se/insikt/helgintervjuer/christina-saliba-den-ofrivilliga-pr-drottningen/

      ”Kriskommunikation är däremot en av mina paradgrenar. Jag har jobbat med några av landets största kriser, både på näringslivsnivå och med personliga kriser. ”

      Vad passande 🙂

        Kan det ha varit Saliba som Claesson vände sig till för att släcka branden?

      Skräckvälde är väl kanske att överdiva men hon skulle inte gå till historien som den bästa chef jag haft.

        Berätta mer! Varför inte?

    Varför klär sig denna medelålderskvinna som en tonåring och sedan pga just sin ålder måste retuschera bilden?
    Gigantisk skämskudde. ?

      Man får väl klä sig hur man vill oavsett ålder ? finns inga regler. Håller däremot med dig om att det är tråkigt att hon redigerat. Men dålig självkänsla och må dåligt över sin kropp kan man ha oavsett ålder. Så ganska onödigt att blanda in hennes ålder.

    Är hon släkt med blygsamme skrytaren Michael Saliba?

      hahaha alltså HUR FÅR JAG BORT HONOM från mitt flöde på LinkedIn?!?!?!?! Han är ju fan helt sjuk.

        Oj. Nu måste jag ju kolla upp honom!

    Vem är ens denna människa och vad är hon känd för?

      Testa det där nya goggel eller vad det heter.

    Bakgrunden är väl helt okej, OM hon skulle ha delat upp bilden i två lager, frigjort själva kroppen för att redigera enbart den och sedan lagt in den i bakgrunden. Varför lär sig inte folk hur man gör?
    Vad tänker man när man lägger upp en sådan här bild? Det är så uppenbart att den är redigerad liksom så man kan omöjligt tro att folk inte ska lägga märke till det.

      För att majoriteten av influencers osv gör det i mobilen. Att behöva spendera några minuter extra på Photoshop hinns ju såklart inte med i deras minut – för – minut schema… ?

    Sorgligt och trist att dagens ungdomar får se vuxna filtrera och retuschera..

    Så ängsligt och pinsamt.

    När ska denna förbannade kroppshets försvinna?

      När haven sinat ut och bergen smälts till glöd.

      När man fyller 40…not.

    https://stoppapressarna.se/kungligt/pr-kvinnan-fick-sparken-av-kungen

    ”Saliba jobbar med varumärkesbyggande i sina bolag där Mindmakers PR i Norden AB är kronjuvelen. Och det går bra. Under de senare åren har ägarna plockat ut 2,6 miljoner kronor i aktieutdelning.
    Den mest kända klienten är väninnan Camilla Läckberg, 42, strikt mediatränad av PR-kvinnan som har med sitt välmanikyrerade finger i varje detalj av författarens mångmiljonbusiness.
    – Utan Läckberg skulle Salibas affärer inte vara mycket värda. Det är på henne som Christina tjänar merparten av sina pengar, berättar en insatt person.

    Saliba framställer sig gärna som en driven och stark affärskvinna. Hennes hjärtlösa image har varit föremål för en hel del rå galghumor:
    – Hon är en person som tveklöst är för dödsstraff! Saliba och Läckberg skulle kunna åka på en lethal injection-resa till Texas och sedan äta middag och skratta efteråt. De skulle bara dricka vin och prata om ”Let´s Dance”. Sveriges mest opåverkade människor, inget ruckar deras horisont! skämtades det i ett omtalat avsnitt av Filip & Fredriks podcast.

    Saliba sägs både vara iskallt beräknande och dräpande. Hon har blivit sparkad från flera jobb och anklagats för att driva ett skräckvälde.
    – Christina Saliba borde definitivt inte vara en ledare. Ledarskap handlar om att coacha, men hon vill hela tiden befinna sig i centrum och det är nog lätt att känna sig bortglömd i hennes team, säger en källa enligt Resumé. ”

    https://stoppapressarna.se/svenskt/little-jinder-rasande-pa-camilla-lackberg

    Jag hade faktiskt glömt bort denna. “Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra”.
    Undra om det var Salibas majjiga PR som låg bakom!?

      Läckberg känns extremt falsk nu när det framkommer att hon styrs av en PR-kvinna.

        ”– ATT Läckberg använder mig i ett grovt ofeministiskt PR-trick inför boksläpp, kanske inspirerat av handlingen (HÄXPROCESSER)? Jag borde få royalties för hennes nya pissbok. Hennes bästa vän och kollega är Christina Saliba, 42, VD på Mindmakers PR #horor.” Little Jinder <3

    Haha, fan va obehagligt, hon är närmare 50 o vägrar inse det, stackarn som vill vara 20 til the end of time, det funkar dåligt o kan omöjligt döljas – åldern har sin gång – OAVSETT.

    Trots sönder-retuscherade bilder, botox, knivar o kroppsstrumpor som trycker fettet uppåt/neråt så är det kört. Men testa att byta ögon, händer o hals i kombo med övriga ingrepp vettja.
    Är kanske Hedda Care undercover för en privatklinik som ska göra dig evigt ung med allt vad det innebär – ögon, nerfrysning o konservering osv? Den som lever få se.

    Varför står hon i en vattenpöl?

      Det skulle du inte tro om jag talade om 🙂

    Jag läste nu på deras bolags hemsida att Läckberg är ”Sveriges största författare”! Jag trodde att det var Strindberg, Lagerlöf, Moberg eller någon av de andra stora.

    Det står även att de har avtal med flera försäkringsbolag. Ingen uppgift om vilka, men det skulle vara intressant att veta så man vet om man ska byta försäkringsbolag (till ett av de som inte har avtal med de som utnyttjar en stor förebilds namn. Mammon Care hade varit ett mer passande namn på bolaget).

      Låter lite Bella över det hela.

      Man tänker enbart i ekonomiska termer. Som författare är Camilla Läckberg habil men inte framstående.
      Hon säljer däremot många böcker. Som författare i den kategorin som tjänat och tjänar mycket är Jan Guillou, Henning Mankell, Leif GW Persson, Jonas Gardell och David Lagercrantz bättre än Camilla Läckberg.

      Andas Lotta, andas.

    Tycker det är kanon att bilden är så taffligt redigerad. Då fattar en ju att hon har retuscherat den och kan omprojicera sina potentiella kroppskomplex som en välredigerad bild hade kunnat medföra, till: ”stackars tjej som känner att hon måste redigera sig smalare”.

    Hon verkar ha kastat ut hennes man oxå…

      Vem har kastat ut vem?

      Menar du SIN man?

    Jag tror inte hon har retuscherat, ibland blir bilderna sådär. Jag tycker däremot deras affärside är förkastlig. Tjäna pengar på sjuka människor, rik som medelsvensson som folk med mindre pengar. Hur det än är så är det idiotiskt

      Hahahaha försökte du va rolig eller är du så dum och blind?

      Läkaren ska väl också ha lön för sitt arbete?

    Stackars alla rika som först betalat skatt för att hålla igång välfärdsstaten och sedan blivit sjuka och frivilligt ställer sig i kö för svindyr vård hos Hedda Care. Då blir ju de rika ruinerade för att snåljåparna på Hedda Care ska ha deras pengar. Bättre är då den skattefinansierade vården som betalar 10 kr för ett par engångshandskar medan ett paket med hundra såna par kostar drygt 100 kr om jag vill köpa såna. Då gör pengarna i alla fall nytta.

    Istället borde förstås ingen ha möjlighet att själv bestämma vad man köper för sina pengar. Det ska politikerna bestämma och de rikas pengar ska konfiskeras och användas för att finansiera projekt som befrämjar mer socialism. Att någon blir rik är för att denne stulit pengarna från staten.

    Upp till kamp, kamrater!

      Det är alla medelsvenssons som håller igång välfärdsstaten Sverige AB. Alla de medelsvenssons som går till jobbet varje dag, och som jobbar hel eller deltid. De betalar skatt till kommunen de bor i, deras arbetsgivare betalar in 31,42% av deras lön till skatteverket. Varje gång de köper något utgår moms till skatteverket. Alla välbeställda betalar också samma skatter som medelsvensson och även marginalskatt för att de har högre lön än medelsvensson. Ändå betalar de rika totalt sett mycket mindre i skatt till Sverige AB än vad alla medelsvenssons gör tillsammans.
      De välbeställda kommer alltid att ha friheten att kunna välja vad de vill köpa. Den lyxen har inte medelsvensson som lever i ett land utan fungerande fördelningspolitik. De har inte lyxen att kunna välja själva om de har råd att söka läkarvård för sig själva och sin familj.
      Personligen föredrar jag en inkluderande politik där alla har samma rätt till basal infrastruktur, dvs sjukvård och utbildning. Idag vet man att just sjukvård och utbildning är vägen ur fattigdom.
      Vad är det vi ska kämpa för? En återgång till fattigdom?

        Stockholms kommun bidrar med mer statlig skatteintäkt än 80 procent av alla andra kommuner tillsammans.

          Du menar att det är Stockholmskommuns invånare som bidrar med 21% av den totala statliga skatten?
          De 80% som Ratsit använder i sin rapport kan man om man vill vara snäll koka ner till slarvig hantering av statistik.
          Tjänar du över 504 400 om året betalar du 20% statlig skatt på överskjutande del. Tjänar du över 703 000 betalar du ytterligare 5% på allt över den andra nivån. (Värnskatt som slopas from 2020.)
          Tittar man på totalt antal förvärvsarbetande i Sverige mellan 20-64 år (statistik avser 2017 och är uppdelad i antal invånare per inkomstklass) är det endast 828 283 personer av totalt 5 661 442 som tjänade 500 000 eller mer.
          Att anta att det finns flest välbetalda jobb i Stockholmsområdet är nog en rätt självklar slutsats. Tro även att de flesta som jobbar i Stockholmsområdet även bor där. Ex Danderyd eller Nacka som även de toppar statistiken.

        Vi ska kämpa för frihet. Frihet från statliga tvång och inblandning i våra liv. Får jag behålla alla pengar jag arbetar ihop och göra med dessa vad jag vill kommer jag inte bli fattig – det säger väl sig självt?

          Då är det bara att gratulera dig Henrik att du skulle klara dig på din lön om du inte tvingades betala skatt.
          Tänker att det måste vara lättare för en person att hitta ett land där skatten är i det närmaste obefintlig än att ändra på ett helt system.

            Det är lätt att höja skatterna och hitta på nya, så att sänka och ta bort skatter borde vara lätt det med. Men det är klart, socialism är svårt att bli av med. Socialistiska länder har en tendens att försvinna helt och hållet och KGB/Putin-typer tar makten över den postsocialistiska ruinen.

            ”Sverige för vuxna” (Tyskland) känns emellanåt lockande. Men jag kan inte mycket tyska.

    Haha – hon har lagt upp bilden igen…???

    För en vecka sedan gjorde jag en medicinsk abort. Undersökning, tabletter, instruktioner om hur hemmabehandlingen går till samt löfte om att jag kunde ringa när som helst under dagen om jag behövde stöd eller hjälp.
    Allt som allt kostade det 100 kr.

      Nej, det gjorde det inte. Din egenavgift var 100 kronor.

      Jobbade alla du haft kontakt med gratis eller?
      Det finns ingenting som heter gratislunch, allt kostar på ett eller annat sätt.

      Om det inte var du som betalade så var det andra som fick stå för kostnaden. För tiden det tog för personalen att undersöka dig kostar pengar, utrustningen de använde kostar pengar, lokalen du var i kostar pengar, allt du nuddade och kom i kontakt med kostar pengar, det kostar pengar att hålla allt rent i alla rum du var i. Det kostar pengar att utveckla och underhålla datasystemen som dina journalanteckningar skrivs i. Telefonväxeln du fick nummer till kostar pengar, personen som svarar i växeln kostar pengar. Tabletterna du fick kommer från ett företag som inte kan tillverka dem gratis, deras lokaler, maskiner, personal, tillverkning, utveckling, forskning osv kostar pengar. Instruktionerna du fick är designade och skrivna av någon som kostar pengar, de är tryckta av maskiner, i lokaler, på material som kostar pengar. osv osv osv i all oändlighet.
      Allt det kostade definitivt INTE enbart 100kr och det här drivs inte som en välgörenhetsverksamhet.
      Det finns som sagt ingenting som heter gratislunch.

    https://www.instagram.com/p/Be3EemGF9jI/?igshid=ah0jqhf77hra

    https://www.instagram.com/p/BqXv73oA7pg/?igshid=qb991jgwvrcb

    Smal midja har hon men inte i närheten av den retuscherade hon (och ännu mer oklart hennes mamma som är vuxen) vill visa upp.

    Vad jag kan se på Ratsit så har hon skilt sig från sin sliskige man men inte ett ord någonstans?

      O alla deras bästa vänner, Läckberg o Sköld o Roy Fares har avföljt honom på Instagram.
      Han som var bästa polare med Roy Fares.
      Bara Anders Timell som verkar vara kvar.

      Vad heter hennes (ex?)man?

        Elie Saliba. Numera skriven i Örebro.
        Förvisad av alla pga otrohetsaffär?

          Han verkar bo i Libanon där han livnär sig på sin artistkarriär enligt bilderna på Instagram. Han skriver konstiga kommentarer på Instagram, verkar som att han har på sig offerkoftan vilket bara indikerar att det är hans fel att de har separerar. Bra att Christina har slängt ut honom.

            Heja Christina!

            Men synd om barnen kanske.. ?

    Stackars människor som är så missnöjda med sig själva att de måste redigera sig med det ena och det andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.