Lillasyster – ett stående inslag just nu

 Lördagens planer är julklapps-shopping så barnen, jag och Julia ska iväg strax. Ikväll kommer min lillebror över på middag. Det bästa i allt det tuffa som har hänt är att relationen med mina nära och kära har blivit starkare. //Isabella Löwengrip

Ända sedan Isabella Löwengrips hemmateam avskedades pga kostnadsskäl så har mer eller mindre Isabellas lillasyster Julia med tillhörande pojkvän mer eller mindre flyttat in hos henne.
Isabella kallar det för att krisen gjort relationen till hennes nära och kära starkare, medan en cyniker mer skulle kunna se det som att ”nu passar det minsann med familjen då det behövs gratis arbetskraft” och att värdet av familjen inte betydde någonting för Isabella så länge hon inte fick ut någonting ur situationen. Att det bara är när Isabella har behov som familjen duger, men aldrig annars.

Cyniskt?
Absolut, men samtidigt går det inte att glömma dessa bevingade ord av fröken Löwengrip.

När passar det att vända sig till familjen egentligen enligt Isabella?
När hon skiljer sig, gör slut med Hampus, tvingas sparka personalen och inte har någon nanny eller behöver ligga på soffan hemma hos mamma en hel dag, och med det i åtanke så kan jag förstå vad kommentarerna här ovan antyder.

Hur känner ni?

217 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag känner att Bella har blivit så ointressant
    Gick slaviskt in på hennes Instagram förut för att kolla hennes stories, det var mitt guilty pleasure men nu är det bara tråkigt. Det ger mig ingenting att engagera mig i Bella längre så jag slutar nu (efter den här kommentaren haha).

      Känner eaxkt likadant! Så intetsägande person.

        En till som känner precis samma sak! Läste en del i tråden om henne på fb och kollade också hennes story på ig pga jag tyckte det var underhållande (mest på hennes bekostnad?). Men nu? SNARK! Hon känns väldigt inaktuell.

      Verkligen. Hon bara tjatar om sina djupa insikter men låter ändå alltid lika ihålig..
      Bella är history

        Exakt! När alla floskler var avslöjade fanns inget kvar längst där inne, utan det var ekande tomt. Scary på riktigt! ??‍♀️

        Tror att majoriteten tycker så!

      Samma här alltså. Finns absolut inget intressant med Isabella Löwengrip längre

        Hon är ju inte annorlunda, säg som det är, du vill bara ha ett nytt mobboffer?

          Japp, fan vilken mobbning det är att inse att man inte är ett dugg intresserad av en influencer längre.

      Ja, när man måste vända att umgås med sina syskon till någon negativt så är det dags att skriva om någon annan. Låt Bellas kanaler dö nu. (Ganska säker på att mycket av hennes trafik kommer härifrån.)

        Och mycket trafik har tillkommit hit pga Bella och kommer av Bellas kanaler, eftersom att C marknadsförde sin blogg på Bellas blogg och på hennes insta. När denna blogg kom över 700k och C var stolt och skröt om det så hade flera hänvisat hit från Bellas insta gällande att man kunde läsa här att Bella skulle sälja hus, och när det påpekades här så raderades de kommentarerna här hehe

      Ja men samma, nu när allt är ute så känns det bara, meh, IL who?

      Håller med! Totalt ointressant!

      Håller med, men jag behöver nåt nytt. Kanske får börja kolla nån doku-såpa igen?

      Även om man vill sluta så är det ju svårt att undvika när nytt om Bella kommer upp här konstant. Men jag kan inte släppa det här med hennes strategi? Finns det en plan med dessa trista inlägg från Bella? Herregud hennes största misstag i livet var att besöka Alex Schulman.

        Det är inget nytt som kommer upp, det är samma som mjölkas då folk älskar att hata och det är detta som genererar pengar till bloggen, utan IL ingen Camilla.

        Ja verkligen har också tänkt på det

      Jag med. Har slutat att kolla på henne.

      Ugh håller med, camcam demand finns inte löngre att skriva så mycket om henne. Kan du inte skriva mer om Carolina Gynning? (Som jag förövrigt har älskat sen hon började vlogga). Där kan du också ta till dig kritiken om att spegla influencers mer positivt och inte bara skriva om dem när det är något de har gjort dåligt.

      Ofattbart tråkig person inkl ett snart punkterat luftslott.

        Isabella är fullständigt, totalt ointressant. Bäst vore om Bloggbevakning inte ens nämner hennes namn för hur som, så får Isabella uppmärksamhet här inne. Övrig media har lagt ner att skriva om henne. Precis allt är uttömt.

      Tycker att det är dags att börja skriva om Malin Berghagen istället och granska hennes förehavanden med att försöka hoppa över bostadskön och bostadsköp! Det är under all kritik hennes agerande. Isabella hår huruvida hon har förlängningar eller ej är inte intressant eller huruvida hon har lyft bysten. Nu har man i alla fall fått svart på vitt att hon tömde bolaget själv och tog ut. 2.2 miljoner och vinsten blev vara trehundratus
      Det är därför det varit så synd om henne. Vi alla har ledsnat.Låt Bellagumman bo med sin Baldergubbe. Ingen är intresserad ändå

    Som någon skrev igår, sm*tskasstningen av Isabella har inga gränser här. Är det du som är N? Men varför skulle hon inte sett värdet av nära och kära innan, för att hon skriver att de fått en starkare relation? Det är inte särskilt konstigt att börja umgås mer med syskon vid t ex en skilsmässa eller annan kris, det är ganska vanligt. Hon och systern kanske trivs ihop och nu finns ju plats för henne hemma hos Isabella. Ännu ett tramsigt inlägg, nästan värre än det igår… Isabella verkar ändå betydligt trevligare än dig faktiskt.

      På riktigt, sitter du och bevakar varje inlägg här ifall något skulle handla om Isabella Löwengrip? Tragisk.

        Det är troligen en robot som sköter det där.
        Kommentarerna verkar genererade av en dator för det är samma ord och uttryck hela tiden.

        Var min kommentar jobbig för dig? Då är du lika tragisk som sitter här och bevakar och direkt ska hugga och flytta fokus… suck.

          Lär dig stava.

            Lär dig läsa? Är ju rättstavat.

              Nej.

        Du sitter också och bevakar och skriver här och svarar. Hen står i alla fall upp mot mobbning, eloge till det.

      Det du grundar ditt antagande på är vad som visas för dig. Så att du anser IL vara högre på trevlighetsskalan jämfört med någon annan säger inte så mycket. Det du bedömer är endast en spegling av en persons liv. Och det är också det vi stöter och blöter. Kanske har du rätt, kanske har jag rätt, vi vet inte den sanna bilden.

      Är det inte jobbigt att vara sådär sekundärkränkt hela tiden? Vad rör det dig ifall Camcam så postar 5 Bella-inlägg på raken, kritiska? Läs inte här då utan häng på Bellas blogg och insta. Herregud… :-/

        Tror de flesta utom de helt hispiga mobbarna upplever det som tråkigt och sorgligt. Alltså de flesta fattar ju inte grejen med det massiva hatet mot IL härinne, man tycker ju mer att det är lite sjukt.

      Smutskastning – starkt ord som betyder förtala, ärekränka, för ett rätt ”jolmigt” inlägg i brist på bättre ord.
      Bellas beteende ifrågasätts eftersom hon när hon gasade i den snabba filen inte prioriterade människor som inte tillförde henne något intressant hennes närmaste familj inkluderad. Hennes egna uttalanden är inte några av de mer charmiga, eller vad tycker du?
      Nu när hon uppenbarligen dragit ner på tempot och gjort sig av med husets entourage så prioriterar hon sin familj. Nu duger de och hon tar emot deras hjälp med öppna armar. Lite cynisk skulle en del nog tycka.

        Betydelserna som du skriver stämmer väl också in iofs. Du tänker inte att det är svårt att hinna med familj när hon är upptagen med att gasa och resa, då finns ju inte tiden på samma sätt, betyder väl inte att de inte betyder något för henne. Det är väl inte konstigt att hon tar emot deras hjälp, betyder väl inte att de inte dugit innan bara att hon inte haft samma tid och plats. Är väl fint att de finns för henne, att de finns för varandra. Hennes uttalanden vara ju bara ärliga, och jag förstår henne, vänder också på klacken om något är ointressant och hon skriver ju att det är inte så trevligt att inte orka lyssna på sånt ens partners vill berätta. Finner inget konstigt i det men vill man hitta fel för att svartmåla och klaga så..

          Man ger tid till de man tycker om. Allt som sägs är inte det mest spännande någonsin men det går ju oftast åt båda hållen.
          Har svårt att se att jag skulle tycka Isabellas konversation är sprakande och spirituell. Men vore hon min vän skulle jag ändå lyssna på hur hennes dag varit. Det är så normalt funtade människor gör.
          Så jag vet inte riktigt varför du försvarar något så empatistört beteende.
          Min fråga är: Ber hon Mr. Big vara tyst när han börjar tjöta om fastighetsaffärer? Har hört honom hålla låda om detta i ett radioprogram, man kunde hålla sig för skratt om man säger så.

          17:03 Gäsp, blabla.

        Det är väl bara trevligt om de kan umgås, det funkar ju tyvärr inte i alla familjer.

      Syster?

      Ja kan delvis hålla med. Det är endast familjen som finns kvar för Isabella s.k. vännerna försvann som en löning när krisen infann sig.

        Snabbast att dra var Pingis förstås. Creepy som hon är.

      Hur kommer det sig att det ”nu finns ju plats för henne hemma hos Isabella” men att det inte har funnits tidigare?

    De är viktiga nu
    För nu behöver hon dem
    Hon.
    Behöver.

    Ett genomgående tema.

      Det där lät som en djup dikt!

      Systern får agera boendestöd och förklara hur barn fungerar och hur man använder ett kök.

        Vore på sin plats att Isabella går en husmorskurs. Skandal, 30 år och inte har förmåga att sköta hem och familj.

      Det har upprepats av vissa att det är en förutsättning för att hon ska få ha barnen, att hon aldrig är själv med dem. Kanske ett krav som Odd har ställt för att gå med på umgänget? Förut hade hon hemmateamet, och nu så är det familjemedlemmar så fort hon har barnvecka. Trodde inte på det där först, men det kanske ändå finns en sanning i det.

        Det kan mycket väl ligga en sanning i det.

        Tycker vi ska vara jävligt glada att barnen inte lämnas ensamma med mamma Bella. Eftersom B aldrig någonsin är ensam med barnen så behövs det inte funderas på OM nåt är fel, det ÄR verkligen nåt som är väldigt fel och galet med B.

    Kan vi inte bara glömma bort Bellsan. Hon har gått och blivit så boring. Föredetting.

    Och med det säger jag hej till dig Elin Molimenti, och till dig André Molimenti! Vi kommer ha så roligt ihop ett tag framöver, det är jag övertygad om.

      Gemensam faktor: hittepåefternamn + scrunchies!

        Fast Bella har ju inte hittepå efternamn. Hennes mamma heter ju så. Vår Cam har ju också tagit sin mammas efternamn som ogift.

          Löwengrip är ju taget.

            Nej, ett släktnamn.

              Det är inget släktnamn bara för att hennes mamma bytte till det namnet. Fortfarande hittepå, som dessutom ska låta liiiite fiiint.

                Då får du väl ta det med hennes mamma då som antagligen ville verka lite fiiiiin? Hur är det Bellas fel?

                  Varför dög inte Rydberg?

                Bellas mormor bytte också till Löwengrip. Men namnet kommer inte från Finland enligt ett svar tidigare här på bloggen.
                Förutom Bella själv, hennes mormor, mamma, syster och bror finns det två personer i Sverige som heter Löwengrip. Jag vet inte vilka de är.

      Valde paret Molimenti det italienskklingande namnet när de gifte sig? Eller hette någon av dem det från början?

        Hon hette Johansson (?) och han Möllestam… Alltså ett taget påhittat efternamn.

          Men snälla nån??‍♀️ Varför väljer man ett efternamn som låter italienskt när båda parter är svenska?

            För att svenska efternamn låter trista kanske? Vad stör det dig?

            Det är 2019…man tar väl ett italienskklingande namn om man tycker det är fint. Eller så gillar de kanske italien.

            För att man skriker efter uppmärksamhet och har ett stort bekräftelsebehov.

        De är ensamma i Sverige om Molimenti

          Molimenti är en form av molimentum som på latin betyder ca ’ansträngning’, mentalt / fysiskt arbete (eng. exertion) = hon har ju KRIIIIGAT för sina scrunchies!

        Taget namn när de gifte sig. Bröllopsgästerna fick betala resan och uppehället i Italien. Kul. Ganska gles närvaro.

        Är det meningen att det ska låta italienskt alltså? Jag har trott att hon var finsk! Låter finskt ju?

      Hmm… ”Molimenti, Vi kommer ha så roligt ihop ett tag framöver, det är jag övertygad om.”

      Granskning är nödvändigt, men så fasansfullt roligt vet jag inte? Tanten på mormors gata frossar i skvaller sådär. ?

      Ett tronskifte har skett! Från en medveten provakotör till två omedvetna komiker, kan inte bli annat än bra!

        Men usch

    Bella är verkligen gäsp nu när mygelmenti härjar haha

    Men, alla har olika relationer till sin familj. Känns ganska oviktigt för andra än dem själva. Varför dessa skumma inlägg för.

      Precis, och det kan väl gå i perioder hur mycket man umgås med syskon, släktingar eller vänner. Beroende på hur mycket man har i övrigt med andra relationer, resor, jobb eller bekymmer osv…. Det går i perioder för mig också, kan gå lång tid utan umgänge sedan kan det vara intensivt i perioder. Inget konstigt. Ns kommentar och Annes var mer konstigt, och inlägget. Vad är väl veganska väskor och lyxiga resor för att ”skrivjobba” när man kan diskutera Bellas umgänge med syster eller något hon sagt för längesedan. Jag är f ö likadan, går också iväg om inget fängslar mig och är ointressant. Inget konstigt med det. Tidigare har det väl klagats här på att Bella bara umgås med de som får betalt av henne, och nu klagas det på att hon umgås med syskon, hon kan visst aldrig göra något rätt.

        Så. Väldigt. Intressant.

      Precis, och nog kan det ju vara att de har hängt med varann tidigare men då skrivits mer om bolagen och hemmateamet för en proffsigare look men nu skulle hon ju bli mer hon och skriva om sig själv så då hör ju familjen till.

    Vilka spekulationer…

      And we love it

        Tala för dig själv.

        Nej, alla här inne älskar det inte. Palla sjunka till den här nivån.

    Känner lite likadant, vi skulle egentligen låta hennes kanaler självdö.

      Ja men gör det då ??

    Som någon också skrev igår – Du behöver nog lite julledigt från Isabella. Det börjar bli löjligt och ja du verkar som besatt hur mycket du än förnekar det. Ren förföljelse. Detta inlägg var om möjligt ännu tönntigare än det igår. Sorry.

      För det är ju inte töntigt att använda ordet töntigt…

        Nej. Töntigt är ett bra ord för att beskriva töntar.

        Hugga och flytta fokus, dina återkommande strategier, retoriskt. Och dina härskartekniker. Inlägget var lägre, sämre, värre, löjligare än igår – var det bättre och mer okej ord?

      Lär dig stava.

        Och du borde lära dig lite hyfs. Ser ett stavfel.

          I tillägg till ett par kommaterings- / satsbyggnadsfel och någon felaktig versalering.

            Haha, versalisering ska det vara!

              Lär dig stava!!!

          Finns fler. Som sagt.

        Lär dig att vissa ord moddas så därför stavar man medvetet fel, men du är inte så smart så du förstår det uppenbarligen.

          Som ’töntig’?
          Tur att ’tönntig’ gick igenom, puh!

            Allstå hela kommentarer fastnar och försvinner om ett ord är moddat. Och så blockas vissa i p så fort de skrivit något som inte faller c i smaken, som inte smeker henne medhårs. Respektlöst kan man tycka att inte få igenom kommentarer när man lagt tid på att skriva. Åsiktsmoderering och diktatur känns sådär.

              Lägg ner lika mycket tid på att stava som du lägger ner tid på att skriva. Snälla.

              Men det där stämmer inte riktigt! Jag har hackat på Camilla ibland och jag har inte blivit ip bannad. Inte än iallafall!

                Det kommer hända, har hänt mig också. Efter saklig kritik.

      Men ingen bryr sig om denna konstanta sekundärkränkthet.. Ni som jämt gnäller på dessa inlägg, helt utan resultat, är lika tjatiga å ointressanta som Bella

        Skönt att de finns. Ger lite hopp om mänskligheten till skillnad från personer som dig.

      Ren förföljelse? Varför så dramatisk hela tiden? Jisses…

        Fast i ärlighetens namn, om man skriver, bevakar, skvallrar (kommentarsfältet) och hittar på saker om allt en person gör under flera års tid… Är inte det att förfölja någon? Vad är det vi gör annars? Vi stannar ju inte vid att kommentera saker hon gjort, vi drar det ju alltid längre än så när vi diskuterar och spekulerar.

          Sant, hur hon väljer att umgås med sin familj och vilken överenskommelse hon har med sin syster har vi inte med att göra. Jag bodde också hos min syster och hjälpte henne med barnen i den åldern. Vill mest flytta hemifrån och det var en bra lösning.

          Camcam, är det inte bättre att hålla sig till sånt som rör hennes varumärke och blogg än att spekulera i hur hon umgås med familjen?

          Har man valt att vara en offentlig person får man fan ta det som följer med på köpet.

            Varför det? Att diskutera det hon gör offentligt, absolut. Men även offentliga personer har rätt till ett privatliv. Finns en gräns för vad man kan diskutera. Tror du att vi hade kommit undan med beteendet om vi istället för att skriva här sökte upp Bella irl varje gång?

              Men varför fortsätter då din idol att visa upp sitt privatliv? Kaaaaaan det vara för att tjäna några hundralappar på samarbeten?

                Bella är inte min idol? Tycker inte om henne. ??‍♀️ Måste man älska personen ifråga för att förstå att det vi håller på med här inne (inkl. mig själv) egentligen inte är ett bra eller accepterat beteende?

    De ser nog både det bra o det dåliga i henne. Just detta är inte supercharmigt. Hennes alterego alltså. Som kanske fått ta över av okunskap om vem hon är. Livet är ju en lektion o vi lär oss i efterhand ? Säger mkt om människorna runt henne. ❤️??️

    Vad får Lexus ut av att sponsra Bella med en bil?
    Denna Lexus har figurerat i Bellas kanaler några få gånger det senaste året. Knappast någon överdriven exponering.
    Vad jag förstår kom bilen dit för att husteamet behövde en bil.
    Nu verkar bilen användas av Julia och hennes pojkvän. Om det är bilförmån, kostförmån och förmån av bostad som ersättning för utfört arbete så är Bellas faktiskt arbetsgivare och ska betala arbetsgivaravgift på värdet av dessa förmåner. Skatt går ju inte att dra om det bara är förmåner in natura.
    Kanske betalar hon ut lön också? Eller är det Yaytrade som betalar?

      Julia får betalt i kladd och kräm med kort datum.

        Kanske används bilen till att sälja kladd & kräm på bakluckeloppis?

      Bara jag som tyckte det var lite lustigt att det saknades skiljetecken mellan ’boyfriend’ och ’@lexussverige’, så att det ser ut som att systerns pojkvän ÄR en Lexus ? (Nej, har inte en så rolig dag i övrigt ?)

      Det är inte förbjudet att låta släkt och vänner bo hos sig. Kanske i en hyresrätt, det vet inte jag, men vilka bor i mitt eget hus kan ingen lägga sig i. Min syster bor hos mig och helt naturligt gör hon vissa hushållssysslor men Nej, jag är inte hennes arbetsgivare.

      får man åka utomlands med en förmånsbil som är skriven på företaget. Och med frågan menas på semester inget jobbrelaterat? vad säger skatteverket om sånt att man nyttjar bilen som är skriven på företag fast man tar den på semester och åker ner till ett annat land i Europa hela 2000 km i en sträcka.

        Så länge man förmånsbeskattas är det ok

      Hon skriver ut Lexus för att ge sken av att det fortfarande finns några företag som är intresserad av ”samarbeten”.

      Bella hyr leasar.. säkert bilen och får nog billigare månadskostnad när hon visar bilen i kanalerna, tror jag.

    Känner du ska släppa allt det här om Isabella och inte påpeka allt hon gör. Fokusera på mer intressanta och relevanta saker

      Vänta nu. På vilket sätt är Bellsan intressant? Hon är en föredetting. Blir trist när Göteborgs-spåret inte bär frukt (tidsfråga).

        Vad menar du? Tror du inte det blir nåt med göteborgaren?

          De dansar en sommar, mer blir det inte. Frågan är vad Bellsan gör efter det. Inte direkt överhöljd med lukrativa samarbeten.

    Tycker IL varit tydlig att hon inte tycker om att bo ensam. Nannyn flyttade ju in i princip när odd flyttade ut. Och hon har ju flera gånger skrivit att hon inte känner sig trygg. Förra huset hade ju ett panikrum.
    Tror hon haft svårt att be familjen om hjälp och stöd (de har säkert funnits där om hon gjort det, men för vissa är det svårare att fråga) och hon har haft råd att betala för hjälp och för att slippa vara ensam i huset.

    Förstår inte riktigt syftet med tonen i detta inlägg. Detta påverkar ju inte oss eller dig utan är ju mellan IL och hennes familj. Om de vill ställa upp nu är väl det fint. Oavsett anledning till att IL kanske inte frågat tidigare.
    Bevaka gärna hennes samarbeten, företag etc. Men att spekulera kring hennes familj känns lite lågt tycker jag.

      Sant, hur hon väljer att umgås med sin familj och vilken överenskommelse hon har med sin syster har vi inte med att göra. Jag bodde också hos min syster och hjälpte henne med barnen i den åldern. Vill mest flytta hemifrån och det var en bra lösning.

      Camcam, är det inte bättre att hålla sig till sånt som rör hennes varumärke och blogg än spekulativa inl’gg som piskar öpå trams i kommentarsfältet?

        Ha, ha! Vilken rolig kommentar!

      Är inte Bellsan förbjuden att vara ensam med barnen? Om man inte klarar av att koka makaroner, så …

        Oj hur gammal är du?

    c, Julia har varit hennes ”hemmateam” förut. Inget nytt, skillnaden är bara att hon är öppen med det nu… mvh en som känner dem båda

      Jaha.

        Varför har hon inte skrivit så mycket om henne förut tror du? Vad är din bild av Bella och hennes kris?

    Jag reagerar mest på att jag alltid trott att Isabella är ensambarn? Är Julia ett halvsyskon eller? Jag är förvirrad. Kunde aldrig tänka mig henne med syskon.

      Hon har flera syskon. Har hon ju skrivit flera gånger sen start.

        Har verkligen missat det. Tänker på alla middagar hon och pappa åt ute på restaurang i hennes uppväxt. Hon nämnde inga fler

      Hon har en bror. Julia är halvsyster (samma mamma). Sedan har hon två yngre halvsyskon (samma pappa).

        Inte så lite Västindien över dessa familjerelationer.

          ? Är väl som vilken skilsmässofamilj som helst.

          Haha va fan

          Julias pappa har man aldrig hört något om. Kan det vara tomten? ??

        Halvsyskon blir inte detsamma som helsyskon.

      Hon har en bror också vet jag. (men när jag googlar ser det ut som att det finns två syskon till?)
      Jag ska leta upp ett blogginlägg, låt mig återkomma!

        Öh, ögonen blöder, orkar inte scrolla igenom hennes gamla inlägg. Tänkte på en bild där dom två är typ på gröna Lund. Skit samma. Daniel heter han iaf!

          Meeeeen hittade det här gulliga!!! Kolla va guuulliga dom är! Jag saknar Nils!

          https://www.isabellalowengrip.se/2010/08/02/mitt-livs-karlek/

            Dog av rubriken. Livs kärlek – har aldrig älskat en man.

              Kallar du någon av hennes x för män?

            Men jäklar va män hon har slitit och slängt med under åren.. hur har hon haft tid med dem alla… ? ??

            Ja bilderna är jättefina speciellt bild nr 2.

          Jag tror du tänker på bilden på den två från Vattenfestivalen. Har fastnat i mitt minne också :p

    Intressant att hon ändrade inlägget från släktträff (som det stod i inlägget när jag läste det när det först postades) till parmiddag.

      Du menar i den inklippta texten? Det inlägget skrev ju under tiden hon dejtade hajen, hur minns du att det stod släktträff då? ?

        ???

        Jag reagerade jättestarkt på att hon inte pratar med sin släkt lol

          Om man läser detta så ser man vad allt hon har valt att prioritera bort i sitt liv var rätt bortkastat ??? hon kanske skulle ha lyssnat på andra och inte bara agerat själv ….. då kanske hela hennes livs plan inte gått åt fanders ? Lyssnat på andras liv , varit mer social så kanske hon även haft vänner och folk omkring sig i sitt liv .
          Hon fick kliva ner från sida höga hästar och jag gissar att det finns många i hennes fd närhet som tänker …. som man sår får man skörda !!
          Den som gapar efter mycket …. tappar ofta hela stycket . Det är ohälsosamt att anse sig stå högre än alla andra , lämnar ofta en bitter smak efter sig .

    Det är ju sen gammalt…Isabella utnyttjar bara sin omgivning för att själv slippa ta ansvar. Dvs vara vuxen,laga mat och ta hand om barnen är ju såååå tråkigt och inget hon vill lägga sin dyrbara tid på. Inget hemmateam = hej hej släkten och exman.

    Molimenti om ni läser detta tycker ni verkligen följande texter är normala att ha som beskrivningar på era håraccesoarer? Kopierar o klistrar in några exempel (vill gärna ha en förklaring vem som skrev dem och hur ni tänkte?)

    ” Your Unique Trio Är gänget som hjälper dig i ur och skur. Med en bländande design, pärlor som får grannen att bära solglasögon mitt i natten och det viktigaste av allt: stabilare kompisar får du leta efter.”

    ” Your Exclusive Headband” ger dig fullt utrymme till att framkalla vräkighet. Ett hårband med en design utöver det vanliga. Med ett sammetslent skal, specifikt handgjorda pärlor kan du inget annat än att bli festens höjdpunkt. Du låter exklusiviteten ta över och håret kommer får ta ett steg bakåt. Du släpper locktången, kammar bort håret från ansiktet, låter vräkigheten skölja förbi din panna och placeras mästerligt på huvudet. Du känner dig som million dollar bucks och du tillåter alla att bli avundsjuka – vill du ge det ett försök?!”

    ”Your Silky One” är din mest använda håraccessoar. Det är duon som sparar tid åt dig på morgonen, låter dig tvätta ansiktet i lugn och ro samt håller håret i ett järngrepp just där du vill ha det. De må ha en silkeslent, mjukt inre men det finns ingen som kommer backa upp dig så genuint som dessa. Ditt kall i livet är väl ändå ett välmående hår och då kommer dessa silkeslena scrunchies vara ditt viktigaste val för ett friskare hår – utan att glida ur under dagen. Kombinera efter dina känslor för stunden, kika in dina olika färgval!”

    Your Molimenti finns alltid över dig och speglar din personlighet: men framförallt: lyssnar på dina känslor.

    Your Molimenti

    Jag vill att allt ska handla om dig: det ska inte vara mitt märke – det ska vara DITT. Jag är din vägledning, det enda som räknas.

      Låter som när André Molimenti pratar. Rappakalja.

      Aj! Det där är ren misshandel av det svenska språket. Känner att jag förlorar hjärnceller varje gång jag läser dessa texter. Hur klarar de av sitt dagliga liv? Eller det kanske bara är språkbiten som brister?

    Har du pratat med fröken Wallin något Camilla?

      Cissi Wallin har emigrerat till Disneyland. Kändes bäst så.

    nu gäller det att värdera familjen och barnen högt om Erik ska put a ring on it….hon är så genomskinlig i sin strategi att det är skrattretande. Hoppas han friar till henne illa kvick så hon kan lägga ned bloggandet och ta
    sin rätta plats som en miljardär hustru. Måste ändå vara bättre än en misslyckad entrepenör. Men hon får E for
    Effort( jag vet att det ska vara A) lol

      Blir ingen ring från honom. Finns andra han sneglar på.

        Han kan självklart hitta bättre. Det här är säkert bara tillfälligt.

        Nej, det är väldigt seriöst mellan dessa två, wait and see.

          Varför ”umgås” han då med en annan?

            Falska rykten av tjejer som vill ha honom, tror du på sånt? Skulle han vara kär i någon skulle han nog spendera mer tid med den personen istället för Bella som får följa med.

            Lägg ner, ingen tror på dina sagor så snälla behåll dem i ditt huvud.

          Vad bygger ni som påpekar att det är seriöst respektive att han dejtar andra detta på? Skvaller eller fakta?

            Det vill du gärna veta.

              Ju! Han träffa två just nu. En från själva Göteborg och jobba på Balder och en bloggerskan från Malmö fick jag höra. Fram med popcorn säger jag bara??

                Fick du höra eller läste du det på fb? Tvivlar faktiskt starkt på att du fått höra det från någon säker källa. Varför ljuga om sådant? Det är så onödigt.

              Ju! Han träffar två just nu. En från själva Göteborg som jobbar på Balder och en bloggerskan från Malmö fick jag höra. Fram med popcorn säger jag bara??

        Det stämmer inte alls! Han är inte den typen av man. Erik är en god vän till mig. Ryktes spridningar av tjejer som är avensjuka.

          Hade han velat ha någon hade inte Bell fått hänga med honom utan den tjejen som ni påstår han skulle vara kär i! Det säger ganska mycket att det är lögner.

    Calle Schulman gör reklam för Sniph parfym haha eller inte reklam men ändå reklam ah men ni fattar. Inte särskilt bra att ha honom som ansikte utåt, en mobbare och pajas, det gör att Sniph sjunker och ser dåliga ut. Skulle nog inte köpa det efter att Calle promotar det. Pinsamt.

      Calle promotar snipp-parfym???

    Jag förstår nyhetsvärdet i IL som fenomen och då kan allt bli en ”nyhet”. IL har själv gått ut med att hon har neuropsykiatriska funktionshinder: ADHD och vissa, tydliga drag av autism. Om man ser henne som en NPF-person blir det ganska uppenbart att hon har vissa funktionshinder som svårigheter att skapa och hålla struktur, svårigheter att hålla fokus om det inte motiverar, svårigheter att automatiskt och flexibelt läsa av och svara på sociala signaler, svårigheter med ömsesidighet som en konsekvens av autism osv. Och då tappar det en hel del av sitt nyhetsvärde och blir bara en beskrivning av hur svårt det är att fungera som förväntat.

      Eller så är hon bara klassiskt korkad.

        Så halva världens befolkning är korkad? För tror knappast att alla andra i världen hänger med sitt småsyskon konstant. Sånt går i perioder.

          Ja. Tydligt på vilken halva du befinner dig.

          Vad utgår du ens ifrån när du skriver ’halva världens befolkning’?

      Precis och jag har skrivit det tidigare till Camilla, som mamma till ett barn som är en spegel av Isabella och hennes funktionshinder så gör de här inläggen SÅ ont i mig. Jag förstår att det är sånna här hån och glåpord som han kommer få stå ut med när han blir äldre. Camilla, OM du vill att vi ska ta dig seriöst så snälla läs på lite grann om funktionshinder, det är viktigt om man vill påverka andra att man även kan förstå att alla inte fungerar som den smala normen.

        Du tycker inte det är bra att det kommer fram hur många människor Isabella skadat på vägen genom sin framfart?
        Du ser det inte som en upprättelse för alla de som Isabella slängt under bussen för att klara sitt eget skinn?

          Det här handlar inte om Isabella, det handlar om synen på människor med funktionshinder. Synen på ,att är du inte som andra så är fel, och att du ska skämmas för det. Om Isabella hade varit rörelsehindrad, hade det varit okej att håna henne för att hon behöver hjälp i livet bara för att man inte tycker om henne? Nej självklart inte, det skulle folk blivit galna över. Vi måste börja att acceptera neuropsykiatriska funktionsvariationer och den hjälp som dessa människor behöver för att anpassa sig till samhället.

            Men det är ju ingen som hånar hennes funktionshinder. Gör dessa diagnoser att man automatiskt blir en patologisk lögnare med grandios självbild som man försöker använda för att bedra och tjäna pengar? Det är inte all min syn på funktionshinder.

        Som man lär han komma lindrigt undan med stämpeln mansbebis.

      Nu har hon ju dock enbart diagnosen adhd, inte autism.

    Men fy vilket vidrigt inlägg, är detta din sanna sida Camilla? Du känns som en otroligt elak människa.

      Är du religiös, eller?

        Religiös? Jag fattade inte. Vad med hens inlägg upplevde du som religiöst?

    Hur lågt kan man sjunka?
    Du kämpar på tappert C. Det ena inlägget är mer absurt än det andra.
    Att dra in familjemedlemmar i spekulativa och elaka historier.
    Snälla, det är jul, ät en burk pepparkakor och skärp dig!

      Men lägg ner!

        Aldrig kommer jag göra det. Aldrig kommer jag tycka denna typ av åsikter och inlägg bör uppmuntras.

        Två fel gör inte ett rätt.
        Vad lär du dina barn?

    Det skulle vara intressant med ett inlägg där det spekuleras om Cissi Wallin och Lady Dahmers släktrelation. Om vi nu ska diskutera sådant.

      Spekuleras? Är inte den känd?

        Gillar inte att du behandlar personer så olika. Nu vet alla iallafall varför du fjäskat för Cissi i flera år. Vad jag inte förstår är varför du ofta var väldigt otrevlig mot de som under tiden påpekade att det måste bero på något att du slutade skriva om/bara skriva fjäskigt om henne? Hur försvarar du de spydiga svaren mot personer som hade helt rätt i sina aningar?

      Lite inlägg om Cissis manipulativa skitsnack på instagram som aldrig tar slut, vore intressant att ta upp.

      Eller har du gjort fler idiotiska saker än att skapa en blogg med påhittade brottsanklagelser som Cissi vet om? Du är väldigt tyst igen angående henne, men maler på om Bella i det ena inlägget elakare/onödigare än det andra.

    Ditt gnäll på IL börjar bli sjukt tröttsamt.

      Hej då!

    Från Isabella Löwengrips Instagram: ”But still, like air, I’ll rise”.
    Luft kan både stiga och sjunka.
    Vad menas? Är hon som en varmluftsballong?

      Idiomet ’full of hot air’

    Klart att Isabella förändras, hon är ju tvungen att leva ett äkta liv nu. All lycka till.

    Förvånad över att många här fortfarande är så naiva kring Isabella?
    Det är nästan komiskt, hur ni vrider och vänder och försöker desperat hitta positiva sidor hos henne och i hennes agerande.
    Ta av er skyddslapparna, Bella är i paritet med Trumps personlighet, dvs noll skrupler eller dåligt samvete. Kastar med lätthet personer under bussen som hon inte längre har någon användning för och fjäskar för de motsatta. Det är både tragiskt och obehagligt och särskilt för hennes närmaste. Tänk bakåt lite på de personer som Bella hållit så kär tidigare och tänk var det är idag. De blir en ganska lång lista på människor som hon inte längre har kontakt med.

      Tror uppriktigt sagt inte att det handlar om ”många” – flera av kommentarerna har samma uttryckssätt. Så, min tanke är att det är ett par stycken som försöker stärka sina egna åsikter genom att agera flera. Jag kan dock hålla med om att inlägget är ganska ointressant – känns som ett desperat försök att blåsa liv i skvaller kring en numera ointressant influencer.

        Ja förhoppningsvis är Bellafenomenet och hennes mest fanatiska hejarklack på utdöende…

      Dert du inte förstått är att folk inte är naiva, de skiter i vad som skrivs om henne. De flesta finner inget roande i att under flera års tid läsa samma gamla elaka, tröttsamma kommentarer om henne.

      Vi vet att hon är som hon är. Det har påpekats nu i flera år. Det räcker nu.

    Vem står bakom Griplööv kontot på insta? Läste att det var Hajen. Kan det stämma?

    Tragiskt att hon inte är själv med sina egna barn en enda heldag/dygn.

    Tror inte ens Bella vet hur hon ska umgås med sina barn utan andra närvarande

    bellan behöver inte vara intressant längre ..hon flyttar hem till Balder Erik i vår..får se hur hon gör med umgänget med sina barn

      Men det går rykten om att de köpte en gemensam våning i Vasastan.

        Erik S behöver väl inte köpa en bostadsrätt?
        Han köper snarare ett helt hus, evakuerar hyresgästerna och blåser ut allt innanför ytterväggarna.
        ”Våning” blaha blaha.

      Ännu en gång falska rykten som sprids!

    För en tragisk människa. Vänder om o går när någon(han)prova beretta vad som hänt inför dagen. Hoppas värkligen inte hon gör så mot sina barn när dom berettar saker hon inte finner lika interessant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.