Ett nytt favoritkonto på Instagram – Passenger Shaming

Hemnetknarkarna är ett favoritkonto på Instagram, och nu lägger jag till även detta – Passenger Shaming – på listan.
Jag tyckte det var vidrigt när en flygpassagerare tvärs över gången från mig satte igång och skala kokta ägg, men inser, så här med facit i hand, att jag kommit relativt lindrigt undan jämfört med många andra på det här kontot. 🙂

https://www.instagram.com/p/B78_hKHF-6g/

https://www.instagram.com/p/B7BsVdAlmZc/

 

https://www.instagram.com/p/B4zze4wlhLa/

https://www.instagram.com/p/B4ui9xDlmoB/

https://www.instagram.com/p/BxrhthelE93/

https://www.instagram.com/p/BxHiFZYHX4h/

84 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kolla in @influencersinthewild ?

      Det kontot tipsades det om bara för några dagar sedan…

        Grattis

      https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

    Folk är ju helt tomma i bollen.

    Ribecka förnekar att cultural appropriation existerad efter att fått kritik för att tatuera in en stor religiös symbol på ryggen ? nu raderar hon alla kommentarer hon får om detta.

    Det är därför jag alltid sitter framför draperiet.

      Han som sover med nätterna luftade är väl bakom draperiet? Brukar inte finnas sånna där säten i kreti och pleti klass där jag reser.

        *Nötterna

        Han ser ut att må allt annat än bra. Han ser typ döende ut och som att han klätt av sig för att han håller på att dö av både syrebrist och värmeslag..

          Man kan ju ”hoppas”.

          Man undrar ju vad det är för idiot som fotat honom. Känns allt annat än ok att fota någons underliv.

            Tänker att det är mindre ok att ligga med kuken framme på ett flygplan.

              Då är det okej att fota? Hade det varit okej om det var en kvinna som låg där också eller

                Ja?

                  Sjuk du är.

                    Nej. Jämlikhet, du vet.

                      Jämställdhet heter det, mellan könen.

              Två fel gör inte ett rätt. Det enda rätta vore att säga åt honom att ta på sig kläder.

                Kan ju vara hans fyllepolare som fotar….

      Då slipper man oftast också skrikande småbarn.

      Okej, i pentryn alltså?

    Vidriga människor ???

    Åh fyfan vad jag hatar fötter!!!!! Och folk som måste ha dom överallt. Usch m??

      Var brukar du lämna dina fötter för att slippa ha med dem överallt?

        Men PÅ GOLVET människa! Inte lägger jag upp dem där de inte hör hemma. Usch!!!!! Hade bytt till däck om det gick, på alla. ?

    Folk är äckliga.

    Kolla in kontona @snubbarinreder och @konsultdojan

    Män alltså ?

      Kollade, snubbarinreder är ju många tjejrum och majoriteten ser ut att vara pojkrum? Ser inte riktigt nöjet i kontot.

        Okej, vi antecknar detta! ???

      Konsultdojan tyckte jag var lite rolig ?

    Passengershaming är ett av mina favoritkonton!! 😀

    Hehe! Jag älskar hemnetknarkarna efter tips från dig så nu ilar jag till passengershaming! 😀

    Fy fan vilket vidrigt konto, är det ens lagligt att filma och fotografera fullt igenkänningsbara människor och lägga ut på det här sättet? Vad fan är det för fel på folk som tycker sådant här är ok? Om nån vill äta ett jävla ägg eller en bit selleri på ett flygplan, vem bryr sig?? Alla är inte helt identiska i sina preferenser, man kan hantera det och inte vara så jävla intolerant. Sitter ni på lunchen och ba ”FY FAN HUR KAN DU ÄTA…MAJS?!” till främmande människor också eller? Fan, ta och skäms på er.

      Men NEEEEEJ ÄT INTE ÄGG PÅ OFFENTLIGA PLATSER!! Det luktar verkligen fruktansvärt ????

        Eller är inte något som luktar ?

        Ägg är bara… Ägg. Luktar inte ”hallon” men helt ofarligt. Värre med after shave i kubik etc.

      Det är en offentlig plats så det är ok. Vill du inte bli smygfotad så:
      1) ät inte saker som STINKER (ex. Ägg och fisk) i trånga utrymmen som många delar. I just detta tillfälle ta bananen eller någon proteinbar (utan nötter)
      2) sitt inte med smutsiga skor, strumpor eller fötter mot andra säten. Ta inte heller av dig barfota för att sedan placera dina stinkande, vidriga fötter i närheten av andra, håll de i så fall på golvet eller sitt skräddarställning
      3) pilla inte frenetiskt i näsan för att sedan käka kråkorna som aptitretare eller singla av dem på valfri yta runtom dig
      4) etc

        Banan fuckin stinker mer än något annat jag kan tänka mig, ät inte det. Ät inte frukt generellt bland folk. Kan vara ok om det är uppskuret och inte banan, är det banan tänker jag fotta.

          Sorry, du är ett undantag.
          Eller såhär: banan kan absolut dofta, men det stinker sällan och om man tycker banandoft stinker så kan det omöjligen vara på samma enträgna sätt som en torsk, lax eller kokt ägg ?

            Folk som äter banan på offentliga platser har en särskilt plats i helvetet. Framförallt de som äter en banan i en studiesal eller liknande och sedan slänger skalet i en papperskorg så det stinker banan i hela rummet resten av dagen. Dina bananer är inte ett dugg bättre än kokta ägg.

              Ja, eller folk som bara låter sitt bruna bananskal ligga på bordet/bänken!? Asså va fan?! Samma gäller för äppleskruttar övriga fruktskruttar men når ändå inte upp till bananvidrighet.

            Här är en till. Varm banan stinker!
            Om folk bara hade tagit sitt förnuft till fånga och ätit gröna kalla bananer hade det varit lugnt. Men nu envisas varenda en med att äta dem brunspräckliga och varma. Det lukten är allt annat än en doft och är faktiskt i klass med ägg och fisk

              Varma? Hahaha what. Varma bananer = microbe, stekta, ugnsstekta?

        Neej! Inte banan i offentliga lokaler. Stinker satan, speciellt när de börjar bli övermogna och bruna. Blä!

      Ja iaf om de äter burkmajs, luktar vedervärdigt ?

    Skönt. Nu vill jag flyga ännu mindre

    En gång när jag, min bror och min mamma skulle flyga så stormade en familj med typ tio ungar (i olika åldrar) in i planet. Det var väldigt tydligt att paret precis gift sig. De började med att försena planet väldigt mycket. Sedan börjar ungarna bråka, ”slåss” är faktiskt en mer korrekt beskrivning. Det slängs saker tvärs över mittgången och ljudnivån är helt otrolig. Men de tar verkligen priset när kvinnan byter blöja i kabinen och försöker lägga den under sitt säte, till personens bakom henne förskräckelse. Men hon ångrar sig i sista stund. Det mest fantastiska är att de under hela resan aldrig fick en ordentlig tillsägelse av kabinpersonalen.

      Men de kom aldrig hem igen. De fortsätter vänta på sin returflight, trots att barnen nu är tonåringar.

    Har aldrig sett någon som beter sig som bilderna visar ?

    Åkte business för någon vecka sedan. Mitt under landning, vi var kanske 4 min från landningsbanan, lägger en dam först upp fötterna på sätesryggen framför för att sedan ställa sig upp och stretcha mitt i gången. Det var både knäböj och höftrullningar.
    Sen satte hon sig ner som inget hade hänt.

      Men det är ju inget märkligt alls med det. Hon hade väl suttit still i flera timmar och blivit stel i lederna och ville mjuka upp dem innan hon skulle gå av planet. Får jag fråga hur gammal du är? 🙂

        Under landning ska man sitta i sin stol med bältet på tills planet är vid gaten, har du aldrig flugit?

        Är 27, varför det nu är relevant. Som sagt, vi var 4 minuter från landningsbanan, bälteslampan lös sedan länge, cabin crew satt på sina platser och jag kunde se marken vääääldigt tydligt. Inte bästa läge att knäcka tillbaka höftprotesen på direkt.

          Så klart har du rätt, inte det bästa av lägen. Men om du har så ont att du är påväg att gå upp i atomer så kan jag tänka mig att man är villig att ta risken en liten stund precis innan landning. Oddsen ligger i ens favör att inget kommer hända. Och om hon först försökte med att köra upp benen i sätet så var hon nog medveten om det olämpliga, men hon kunde inte hålla sig.

          Ålder har att göra med hur stor sannolikhet du har egna erfarenheter av att ha kramper och smärtor som sätter in och hur svåra de kan vara. Med åldern brukar den förståelsen bli något större.

          Sedan så formulerade jag mig nog något olyckligt, för jag ser att det inte framgick att jag menade att hon inte kunde hålla sig tills hon gick av, inte att hon förberedd sig på det.

            [Borttagen kommentar]

            Jag kan svara ganska snabbt på varför hon betedde sig på detta vis- hon var aspackad.

            Pratade engelska med mig ungefär 5 gånger trots att jag svarade ”hehe jag pratar svenska”. Hon var svensk, såklart.

          Men det är ju trots allt inte ditt problem.

    Är jag den enda som ALLTID tror att majoriteten av bilder likt dessa är stageade? Typ ett ”roligt” kompisgäng som spelar teater för att kunna publicera rolig content på sociala medier?! Samma sak med bilder på arga lappar i trapphuset. Självklart är det bara ploj för att skapa humor. Eller är jag cynisk? ?

      Håller med dig.

    Nu flyger ju inte jag och har bara gjort det 3 ggr men som en lång kvinna så haaaatar jag när folk framför INTE kan sitta STILLA. Jag vet en gång när jag flög så satt en person framför som satt allt annat än still så fick så äckligt ont i mina ben. Och ja, man kan säga till men jag var ung och fegare på den tiden.

      Känner igen mig, och hatar ännu mer när folk fäller sitt fkn säte UTAN ATT KOLLA MED DEN SOM SITTER BAKOM. Folk är så sjukt självupptagna. Fattar inte vad det är som gör att vuxna människor inte kan sitta stilla och tysta, utan att äta eller vara äckliga, i ett par timmar för att göra resan så uthärdlig som möjligt för resten.
      Ät innan, gå på toa, klä dig bekvämt, förbered med en bok/ljudbok (MED hörlurar, även för barn!!). Sitt still, håll käften. Enkelt!

    Har själv varit den störiga pendlaren som skalat ägg på tåget. Förlåt allihop…?

      Jag hoppas att du får fula barn och inte får någon tårta på din födelsedag.
      Må du alltid gå med lego i skorna

        Jag är infertil så det blir tack och lov inga avkommer från fula stornäsade jag. Min gasugn gör att tårtbottnarna sjunker ihop. Och har alltid kattgrus (inte lego) i skorna – så ja. Skalar glatt mina ägg från cykeln jag numera pendlar med! ?

          Avancerat att skala ägg medans man cyklar!
          Du förtjänar näääääästan att få äta dem vid en busskur 😉

      Du tänkte inte på att det luktade skit?

    Såg precis fokis dotter hade fått resultat om att hon var undernärd(?) och vätskebrist när dem besökt akuten, dem har vart på akuten mycket också. Det jag stör mig nästan mest på är hennes behov av att beskriva sin dotters bajs, man kan fatta någon är sjuk utan den detaljen. Jag gillar fokis, så om du läser detta ta inte illa upp. Jag tror dock hon är överbelastad och eftersom hennes man är utbränd så skulle hon behöva avbelastning /: mer info finns på hennes insta om ni undrar.

    Min man är flygvärd och rapporterar alltid om de mest sjuka sakerna han ser på flyg. Det är som att folk tror att man kan göra vad som helst för att man köpt en biljett. Han har sett folk Byta bajsblöjor på bordet framför, folk som försökt spola ner blöjor på toaletten, blod överallt på toan, bajs på väggar på toaletten, folk som släpar bajs under fötterna nedför gången, folk som ”tar hand om” sin partner under en filt och såklart massa fulla människor som är otrevliga, skriker och som de fått ta av flyget. Nu senast var det en förra veckan som ställde sig upp mitt under en flight och sa högt till alla att han hade Corona viruset (för att få uppmärsamhet och skapa en viral video). Min man jobbade inte den flighten (Men de var med hans flygbolag) men den killen kommer få sjukt stort skadestånd eftersom flyget fick vända. Min mans pet peeve är folk som klipper naglarna haha. Så äckligt!

      Klipper naglar på ett flyg? Fyfan vad sjukt vidrigt, alltså nu önskar jag bara jag kunde flyga privat à la Bellas förra personlighet

      Kommer han få ett stort skadestånd? Då kan det ju vara värt det….
      Är inte säker på att jag tycker det är ok av din man att snacka om vad som händer på flighten när han jobbar?

        Haha men va? Han lägger inte ut bilder o stories online eller nämner namn. Han kommer hem o berättar för sin fru vad som hänt på jobbet som vem som helst.

        Och angående han som. ”Skämtade” om coronaviruset så är de på nyheterna här o han kommer förmodligen får hundratusentals dollar i böter. Vi får se efter rättegång. Inte värt de att skrämma massa människor för att man vill skapa en viral video.

          Skillnad på böter och skadestånd.

    När jag reste från Grekland i somras när de var sådär 35 grader började jag känna att de luktade riktigt illa, mögel? Ost? De var snubben bakom mig som tagit av sig skorna och kilat in dom på mitt armstöd så de låg en illaluktande fot på mitt armstöd. Självklart hade han tagit av både skor och strumpor så hans tånaglar vilade trevligt på mitt armstöd.

      Och senast jag flög satt jag med en kille som körde fingrarna så långt han kunde i halsen för att sen lukta på sina fingrar. Om och om och om igen. Så äckligt.

        Wtf jag kan inte ens fatta att det finns såna vidriga människor

    Det jag undrar mest av allt är om folk är ok med allt detta eller om de säger till. Hade blivit fly förbannad om någon hade kört fram sin fot på mitt armstöd eller över mitt huvud.

      Man säger aldrig till, man sticker dom med något. Tandpetare, papper, vad som

      Inte om det är brorsan som gör så för att få en skojig liten filmsnutt.

    Det roligaste och sjukaste kontot är krita en 5a på instagram. Det är Sala-Roger och Sthlm-johannes som driver. Rekommenderar.

    Vet inte om det är jag som har ändrat smak/tröttnat senaste månaderna, men jag upplever att denna blogg tappat väldigt mycket i innehåll senaste tiden. Jag upplever att det inte skrivs inlägg om influencers på samma sätt längre.

    Känns som det mest är massa instagram-poster, tipsande om ”annat” och ”åsiktsdilemman”. Jag tycker det är tråkigt att den utvecklats åt detta hålm eftersom jag gillade den innan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.