Mer dokumentär med Isabella Löwengrip?

Isabella Löwengrip frågar följarna om de skulle vilja ha en fortsättning på ”flipside-dokumentären” och vad de i så fall skulle vilja att den innehöll.

Vad säger ni?
Vill ni det och vad tänker ni i så fall om innehållet?

????

 

155 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ja jättegärna, hon är intressant att se och lyssna på. Däremot vill jag se mindre av henne härinne.

      Ha ha

      +1

      Vore intressant om vill utveckla lite mer specifikt vad du anser vara intressant med Isabella. Om du nu menar allvar?

        Jag är inte samma anonym som ovan, men tar mig friheten att också svara.

        Jag finner Isabella intressant av den enkla anledningen att hon är så olik mig som det bara går. Jag varken inspireras eller ser upp till Bella, tvärtom. Men allt hon visar upp är (för mig) så verklighetsfrånvänt så att det blir intressant att titta på.

          Hon är som en billig Presbyrå bocket !
          Läser gärna gratis, betala aldrig.

            Presbyrå bocket???
            Vem läser gratis och vad?

              Jämförelse
              Man hittar dom på Myrorna

            Vad är en ” Presbyrå bocket !”?

              Pressbyrå pocket

        Tycker hennes driv är intressant. Hur kan man fortsätta vara så driven och till vilket pris som helst trots att allt går åt skogen konstant, hon blir påkommen med sitt fiffel osv. Kommer inte alla till en punkt där man helt enkelt ger upp och inser att det inte fungerar och väljer en annan väg istället. Tycker det finns mycket som är intressant med henne. Hela hennes person. Jag hade nog befunnit mig under en sten någonstans om så mycket av mina lögner (Inte för att jag skulle palla ljuga så mycket) hade kommit fram offentligt. Hade sagt hasta la vista och stängt ner alla mina sociala medier. Men hon fortsätter hänga kvar.

          Men allt har ju inte gått åt skogen – hon har byggt upp ett tämligen stort företag som hon nu sålt för x antal miljoner. Det är ju inte så illa!

          Jag tycker mest att hon är fascinerande och faktiskt rätt stark som står upp i (den självförvållade) stormen, vägrar lägga sig platt och inte mister stilen. Jag tycker det ska bli väldigt intressant att se vad hon tar sig för i framtiden. Jag tror inte hon tänker vara sysslolös för gott.

            För henne är det illa då det företaget skulle bli nya Estée Lauder. Planen, för IL, var ju att dotterns skulle ta över. Hon hade inget annat val.

            Skulle gärna ha kontaktuppgifter på både din & Isabellas revisorer. De verkar vara rena magikerna. ??

            Tycker det är pinsamt när folk kallar henne för intressant eller fascinerande (herregud) i en positiv bemärkelse. Jag tycker bara hon verkar vara en väldigt vilsen människa i behov av hjälp.

              Men pinsamt att c tagit bort en massa kommentarer här som var till ILs fördel och som försvarade henne och skrev positivt och rätt fakta.

          Suck.

          Dubbelsuck!

          Men Camilla, kan inte du snälla blocka denna människa?

          Tror inte det har gått ljus upp på henne- sålt huset firman mm
          Kommer nog vara brask uppvaknande när hon inser det
          Om hon ens fattar det

          What’s your deal? Att vilja rätta till felaktiga uppgifter är en sak men vad motiverar dig att hålla på med bortförklaringar?

        Jag är en som läser hennes blogg för underhållning och förströelse. Köper aldrig något som rekommenderas av en bloggare och tror inte en fjärdedel av det som skrivs är sant.

          +1

          Hehe samma här. Köper aldrig såna grejer de gör reklam för. Inte nån av influenserna.

      Men är den en dokumentär eller är den biografi, en äkta dokumentär ställer även kritiska frågor. För subjektivt för min smak.

      Alla vill se en freakshow..

        American horror story ?

      Följer inte isabellas blogg eller dokumentär. Däremot så har jag extremt stor respekt för människor som står på sig oavsett drev och publik mobbing så önskar henne verkligen allt gott. Stark kvinna och på så sätt en bra förebild.

      https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

      https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

    Oj. Försökte titta på del fyra men det var så tråkigt. Nja tror det räcker så.

      Eller om det var del tre.. nåja den senaste. Så jobbig lyssna på. Isåfall på svenska.

        Var några på hennes insta som frågade varför de inte sätter ihop alla delar till en… alltså vem skulle orka lyssna på henne så länge?? ”me me me and meee…”

          När det handlar om henne och hennes tankar, liv och känslor så är det konstigt om det inte blir me me me, tycker du inte? Programmet handlar om henne alltså så det är ganska naturligt med me då.

          Det är ju henne det ska handla om, vem tycker du då att hon ska prata om?

      Kostar väl pengar att göra flippers!
      Vem pröjsar?☕️☕️☕️

    Ja, om hon inte pratar engelska…

      Ja bättre hon pratar på svenska så att hon får fram det hon vill säga på rätt sätt så det inte blir fel, begränsat och missförstånd. Så reality på svenska jättegärna. Hon är intressant, tyckte fjärde avsnittet var väldigt bra. Vill gärna se mer så kör på det Bella.

    Nej, en fortsättning känns ointressant.

    Ja, den dagen hon berättar ärligt om allt som pågått de senaste åren. Det skulle vara intressant.

      Ja, skulle vilja höra om hur resonemanget gick när hon lajvade miljardär på franska rivieran med privatget m.m. när hon var nära konkurs. Hur mådde hon då egentligen?

        Kan du sluttaaaaaa skriva lajvade miljardär ?

          Det var ju vad hon gjorde?

          Hoppas folk kommer ihåg detta och förstår hur mycket som är lögn på sociala medier.

        Mycket tjat om den där privata geten… den har jag missat…

        Japp, ’fake it until you make it’ blev ’fake it until you break it’ för hon hade haft företaget kvar om hon inte hade slösat pengarna i så hög grad det senaste året.

        Hyra semesterhus för 1 Milj är att lajva miljardär när man 6 månader senare tvingas sälja allt man äger !

      Alla var så glada för hennes skull att hon skulle ha en lugn och fin helg, hemma med Odd. Det blev tydligen alldeles för lugnt för hem och sätta på sig gala klänningen eller om det var en äldre bild? Tråkigt för henne och hennes anhöriga att hon inte kan ta det lugnt! Men alla kan ju inte det! Hintar om poolen och reser, jag gissar att det går en månad så är hon igång igen! Får vi se om det blir heminredning eller en dokusåpa?

    Ointressant, vad ska den kunna handla om för något som är värt att titta på?

      Handla om hennes liv helt enkelt, hennes dagar, hennes vardag, jobb, bloggande, tankar…. Hennes blogg verkar ju värd att läsa – den är välbesökt menar jag – och hon verkar vara värd att diskutera och skvallra om ju. Tänk vad mycket content hon ger åt andra.

        Hennes gamla liv ja, men det sk ”nya” livet som ska ske framöver. Nej hennes storhetstid är nog förbi och det finns många nya influensers som är redo att ta över bloggtronen. Lögnerna blev hennes fall, tyvärr fastnade hon i dom och blev fartblind.

    Nej. Tycker dokumentären var riktigt dålig gjord och dålig för hennerkarriär. Varför vill hon lämna ut ännu mer om hennes problem? På ett halvår har ju hennes liv rasat ihop. Hon borde ta paus ett tag från offentligheten.

      Hon vill väl hålla kvar läsarna med något spännande nu när det inte är så mycket nytt att uppdatera bloggen och insta med?

    Nej.

    Ja tack, mer underhållning till folket ?

    Undra om denna cirkus någonsin kommer få ett stopp..

    Tycker det är så sjukt att hon hela tiden säger att hon nått botten” hon har köpt ett nytt hus, såld sitt företag och tjänat pengar. Hur många ensamstående kvinnor kan köpa ett nytt hus bara sådär och att deras största problem är om en skall flytta till en lgh i stan eller köpa hus där hon bor nu.

      Hon har nog nått botten med tanke på var hon hade kunnat vara, hon körde verkligen sig själv i skiten

      Tänker du att nå botten enbart räknas i hur mycket materiellt man har?

        ❤️

        Inte jag men har efter många år med Bellas blogg förstått att för henne är det huvudsakligen det materiella som räknas.

        Men det känns som hon tänker så. Hennes företag gick inte lika bra och hon tjänar inte lika mycket pengar. Men hon är frisk, har friska barn och ja hon kan köpa sig ett nytt hem och nu unna sig att inte jaga ett nytt jobb utan bara vara med barnen ett tag. Känner mest. Men snälla, hon förstår inte hur privilegad hon är.

      Hon hade ju drömmar om hur stort hennes företag skulle bli. Är det så svårt att förstå att när allt rasar samman så är man på botten? Det handlar ju inte om det hon har, utan om det hon mist. Tänk lite utanför din egen värld så kanske du förstår. Men du vill nog inte förstå.

    Det handlar nog mest hur mycket hon får betalt, tror jag.
    Annars kan jag inte för mitt liv förstå varför hon skulle göra det.

    Fattar inte att hon hoppade av Being Bella. Hade varit kul att se när det var lite action med NY, galor, privatjet, resor osv osv. Vad ska det handla om nu? Bella lägger i en maskin? Bella har tacomys? Bella läser?

      Det sågades ju här så tror det var därför hon hoppas av det, så hoppas hon inte tar åt sig av de som sågar detta här nu och skriver att hon inte ska fortsätta och att hon ska lämna offentligheten – det är ju hatarna som skriver det för de vill inte se henne lyckas, de vill inte att hon ska tjäna pengar och dylikt. Ja Being Bella hade varit kul, se från livet som var innan med teamet, jobbet och resorna – den serien hade blivit succé. Vem drar klick som Bella liksom. Kan vara kul att se ett lugnare liv också, när hon flyttar, hur hon inreder, är med vänner, tränar, pratar om tankar, livet, framtiden osv. Hon är ju intressant och går igenom rutan.

        * därför hon hoppade av det, ska det vara. Tror det var därför hon hoppade av det alltså, för att det sågades här. Sedan så kommer hon nog även i framtiden göra en del resor och gå på vissa galor kanske. Kan vara kul att se olika saker av livet.

        Varför skulle åsikterna här vara avgörande för avhopp från Being Bella? Hon gör ju allt möjligt trots kritik.

          Tror du på allvar att Isabella fattar sina beslut utifrån Camillas inlägg? Who knew.

        På riktigt
        Hur kommer det sig, du har rätt och kalla folk hatare?
        Lever man i verkligheten har man sund och nufta värderingar
        Svårare än så är det inte

        Hon hoppade väl av det för att hennes ”burn rate” tog slut och inte pga av Bloggbevakning.

          aha ok, sry 🙂

    Nej tack, det räcker nu. Mitt intag av numera helt ointressanta personer inom kategorin ”före detta bloggare som inte fattar att det är dags att skaffa sig ett jobb” räcker och blir över.

      Vad är din definition av vad ett jobb är?

        Ställa dryga motfrågor kan du göra på din egen värdelösa blogg. Hej då.

          Såvitt jag såg så ställde inte anonym en fråga så då kan omöjligt min fråga blivit en motfråga.

          En annan dag kan vi gå igenom varför du tycker att vad jag själv tycker är en relevant fråga är dryg, men jag har redan ett par teorier om det.

          Ha det!

            Kryp tillbaka till det svarta hål du kom ifrån

          Du har så rätt! Det är därför jag (18:22) inte svarade mhm. Sorry, hm. Håll dig till din blogg.

            Drälla trh börja inte igen. Det var så skönt utan dina konstiga kommentarer

              Klart det var skönt för er utan dom. Ni slapp ju tänka efter och behövde motivera era uttalanden. ?

          Här kommer du och ska schasa iväg folk du tycker är jobbiga. Schas på dig själv Sofia.

        Kan man ju fundera på 🙂

      +1

      Bättre lycka nästa gång du ska ta till dig en text.

    Nej snälla, hon är helt ute. Hon behöver hjälp, ingen dokumentär. Förresten dokumentär om vad? En avdankad bloggare? Herregud.

      Avdankad bloggare? Sveriges STÖRSTA bloggare däremot är hon ju. Ja Sveriges största vanliga blogg, personliga blogg, även om kanske denna är större. Sedan skrivs det ju om henne här och i media dagligen så hon verkar ju intressant. Hennes sommarprat blev tredje mest lyssnade förra året, och ett poddavsnitt av Framgångspodden som hon gästade blev det mest lyssnade avsnittet någonsin. Så ute, njaa.. verkar nästan mer aktuell än någonsin 😉

        Källa på att hon är ”STÖRSTA” bloggaren tack.

          Nej, nej, nej!!
          Ställ inte ens frågan till hen för då kommer jiddret om Bloggportalen och Similarweb aldrig ta slut.

            Ha, ha! Shit vad jag skrattar. Men du får gärna föra in vissa i din moddlista igen, snälla. Haverister tillför inte något särskilt.

              Nä.

        Men fattar du skillnaden på känd och ökänd? Folk ser henne som ett stort jävla misslyckande vilket är varför något av det hon gör ens blir lyssnat på. Man kan inte fatta att en människa kan bete sig som hon gör, dessutom offentligt.

          För folk från verkligheten som inte hänger här inne för att hata, så är hon inte ”ett stort misslyckande”.

      Haha ?

      Det diskuteras fortfarande rätt friskt om henne och tror inte heller det dröjer länge innan hon kommer med något nytt projekt så helt ute är hon knappast 🙂

    Så otroligt tråkigt upplägg, då hon antingen kör bil, vandrar på gator, åker hiss eller ligger på soffan. Man orkar inte se till slut på de korta snuttarna ens.

      Håller helt med. En dokumentär filmar livet som det ser ut, en fluga på väggen, inte när huvudpersonen berättar om händelser. Det är ju dessa händelser som läsaren själv vill se och bilda sig en uppfattning om. Personligen orkar jag dock inte lägga tid på att titta på en person som varken är smart, genuin eller empatisk. Så det blir ett nej från mig ?

    Sjukt ändå hur många år hon fick lajva entreprenör och någon slags expert, när hon egentligen endast är en bloggare..

    Rätt creepy hur långt man kan komma, även ekonomiskt, på att berätta rena sagor. Tidningarna granskade aldrig hennes uttalanden och tv 4 m.fl. hyllade henne som någon slags ultimat kvinnokraft (se här hur det går att kombinera karriär med familj! (??) )

    Till sist tog det slut, men pengar hann hon tjäna på uppträdanden, intervjuer mm..

      Just det att media lyfte fram henne okritiskt som en expert inom allt från ekonomi, aktier, blockchain, bit coin – you name it. För de som har lite kunskap inom områdena blev det pinsamt klart hur inkompetent IL är. För mig personligen blev botten när något bolag gav henne pris för att driva ett jämställt IT bolag! *facepalm*.

        Fast en del kunskaper har hon ju, och verkar smart på vissa sätt, verkar framtidsorienterad och bra på att prata inför folk och inspirera.

          Fast nej. Minns ex hur hon skrev ett långt inlägg och gav massa råd till fysiska butiker som inte förstått att det digitala ”is da *hit”* och hur bra hon är på att ha koll på bra online business.

          Någon månad senare svängde det 180 grader och hon skulle själv ha fysisk butik och talade sig varm om det.

          Hon är skitbra på att snacka, men hon använder bara buzzwords och tror att hon har koll.

    Tröttnar hon aldrig på sig själv människan?? Måste hon hela tiden ha bekräftelse av styrkekramssvansen….

      Tröttnar aldrig styrekramssvansen..??

        Nix ?

    Jag vill se!
    Jag tycker att hon är en så underlig person att mitt huvud ännu ej fattat hur hon är funtad. Men hon måste tala svenska och ge fan i att ljuga konstant.

    Kan vi lämna BB för ett ögonblick. Malin Berghagen, har hon någon gång haft ett ’riktigt jobb’? Så fort hon behöver pengar är det något ’hemma hos-reportage’ hos henne. Jag vet inte hur många gånger det varit tidningsreportage om hennes boende i Ljusdal, Järvsö och hemma hos Lill-babs. Vips så skulle hon emigrera till Mallorca. Yoga-affärerna gick inget vidare och sen trodde hon att hon efter Lill-babs död skulle få ta över hyreskontraktet på en attraktiv adress i Sthlms innerstad. Nu skriver tidningarna om att hon var utblottad efter tiden med Tommy Nilsson. Det var ju 20 år sedan!!!!!

      Inte lätt när man inte är anställningsbar eller klarar av att driva företag med lönsamhet.

      Ja, inte konstigt att hon är som en gam efter Lill-Babs lägenhet…
      Känns som att det är stor skillnad på Malin och Kristin ändå. Kristin verkar mycket mindre flummig och mer stabil ekonomiskt.

      Bara för att man har kända föräldrar betyder det inte att man inte behöver ta ansvar och försörja sig i vuxen ålder.

    [Borttagen kommentar]

      Nej, ingen som är intresserad av undermålig statistik. Gå, hejdå, ses aldrig igen, ha ett bra liv.

        [Borttagen kommentar]

        Undermålig statsistik? Varför skulle den vara undermålig, men den var jobbig att se tydligen haha. Då ska man gå. Trevlig person du verkar vara. Jo någon bad ju om att få se källa, tråkigt det tas bort.

          Bara själva faktumet att du inte ens förstår varför och på vilket vis Similarweb och bloggportalens siffror är undermåliga får mig nästan att tycka lite synd om dig.

          Du verkar liksom vara den enda som inte fattat det, så det blir ju så fruktansvärt pinsamt för dig varje gång du kommenterar och kommer dragandes med statistik från någon av de här sidorna där man som på sin höjd kan få en indikation på bloggarnas storleksrankning sinsemellan.

          Så gör en snabb sökning och ta reda på varför Similarwebs och Bloggportalens siffror har utropats som totalt oanvändbara av resten av branschen.
          Så antingen kollar du upp hur det faktiskt ligger till och använder fakta i dina försvarstal, och om inte så kan du se dig själv som permanent portad härifrån.

          Jag orkar helt enkelt inte med hundra kommentarer från en totalt faktaresistent människa som vägrar ta till i sanningen trots att den ligger i knät på vederbörande.

          Som sagt, ta reda på fakta om Similarweb och Bloggportalen och varför de visar upp helt värdelösa siffror.
          Google is your friend!

    Nej, njet, no. Det räcker nu. Så otroligt värdelös ” dokumentär”

    Alltså jag tänker att det hade varit intressant att få följa henne som en deltagare i ”Farmen” ?!

      ….eller Bonde söker fru, hon är ju jordnära nu. 😛 (ett skämt alla överkänsliga här)

    Alla ni som inte vill veta mer, höra mer om Isabella….varför går ni in och läser här om just Isabella?

    Ni som kommenterar om hennes engelska….har hon någonsin sagt att hon är engelsklärare? Hon är en entreprenör, varför kommenterar ens, hon vågar prata även om det inte är perfekt men övertygad att inget är så oklart att ni inte fårstår vad hon menar eller säger. Jag bor utomlands sedan 25 år fortfarande är inte min engelska perfekt, men mitt företag går bra. Oavsett.
    Sluta hacka på engelskan! Se vad hon gjort, och hör vad hon säger, man behöver inte hålla med henne, men att hela tiden hacka på engelskan, känns fel.

    Det är så mycket näthat här inne att man mår dåligt.
    Att våga är stort, skulle ni våga?
    Det är allt som krävs.
    Isabella vågar, ge henne kred för det.

    Jag håller inte med i allt hon gör eller gjort men jag så gillar att hon vågar, det är allt som krävs och vi alla har lika av…mod. …om vi vågar.

    Alla borde våga stå för vad vi tycker, säger, gör, tänker, för det vi försvarar, andras eller egna åsikter, osv..stå för det…i namn, media och bild.
    Vågar ni?
    Lämna ut er foto här…

    Det är det man kanske ska se istället för alla påhopp.

      Daaarling, hoppas att dina affärer går bättre än den stavning och meningsbyggnad du bjuder på, för att inte tala om bristen på innehåll av värde.

      Jag står inte för hackande på engelskan, tycker det är en barnslig sak att trycka på. Men jag tror många stör sig pga att hon skrivit på linkId att hon pratar engelska på modersmål-nivå.

      Bild hittar du på min insta med samma namn ?

        Snygg du är…”Prisonbeauty”

        Låter långsökt att någon skulla tro att ’engelska: modersmål’ betyder ’lika bra på engelska som andra som har svenska som modersmål’.

        Men vem stör sig? Jo alla spy galla människor här inne. Låt bli för böveln.

      Engelskan behöver inte vara perfekt men när man ska prata om sina innersta känslor så funkar det nog best att uttrycka sig i modersmålet.

      Jaså det säger du ”Lotta”. Du läxar upp oss anonyma under namnet Lotta. Var är ditt efternamn, hemadress och foto?
      Vår värld är ganska otäck numera. All info finns en googling bort. Varför ska man utsätta sig för fara?
      Om jag mötte IL skulle jag lätt kunna säga till henne allt jag skriver här. Inga problem.
      Och apropå hennes engelska. Den ÄR undermålig även med svenska mått mätt. Men det är bara ännu ett utslag av hennes bristande skolgång.

        Tomtemor ?

      Du låter som en Hollywood-fru, vad hon nu heter som är skyldig Skatteverket rätt mycket pengar.

      Jag skulle vilja påstå att min engelska är bättre än min engelskalärares. Så med andra ord behöver man inte vara lärare i ett språk för att prata det bra. I ILs fall är det dock bara pinsamt, men framförallt finns det ingen anledning för henne att prata engelska. Inte som Zlatan som är känd över hela världen. Hon är så himla pretto och det har blivit hennes fall. Även försöken nu till att vara genuin är regisserade och inte trovärdiga för fem öre.

    Nej.

    Kolla gärna gårdagens Skavlan och Nikolaj Coster Waldaus slakt på ointressant bloggare (i detta fall Alex Schulman) för att få lite perspektiv.

      Har Alex Schulman en blogg?

    Iofs så är det alltid intressant att följa galningar och narcissistiska människor. Isabella och typ Märsta booken, för allt går åt h*lv*te i slutändan. Så för all del kör på med del 2.

    Hon kommer göra en ”dokumentär” Om hur hon ska testa att leva enkelt, tälta på nån klippa bland munkar som kan spå framtiden och lär henne att se lyckan i en kvist, en Sten och några droppar vatten.. typ så. Sen blir hon kär i dunderklumpen och hans vänner

    Nej, nej, nej, säg hejdå.

    En dokumentär berättar en historia, ofta för någon som inte har info sedan innan. Här finns ingenting vad som berättar VEM hon är, det antags att folk vet vad hon gjort tidigare för att göra ett filmprojekt om.
    Jag kallar det mer för intervju, förstår inte ordvalet dokumentär, kanske för att jag inte hängt med i utvecklingen och dokumentärer idag förutsätter förkunskaper och inhämtning av kunskap under episodernad gång.

    En berättarröst hade enkelt löst problemet. Tillsammans med en bättre kameraman och redigerare. Sorry, men det är inte bra….

    Men ”nä” menar jag samma sak jag skrev 19:11. Om du behöver rörliga bilder för att förstå, så kan jag rekommendera denna video:

    https://www.youtube.com/watch?v=F-OgXq4Lqyw

      Bortse från min kommentar, den behövs inte längre. Sorry.

    Nellie Berntsson: enligt uppgift tar hon nu en timeout från sociala medier. Märkligt, hörredu, Nellie-gumman.

      Vad som är märkligt är ju din kommentar

    Går rykten om att hennes andel av Löwengrip är ca 50 M.
    Att bygga upp ett varumärke i 15 år och sälja produkten för typ 50 M kr, ger ca 3,4 M/år.
    Hennes hus lär kosta 10 M. Lägga undan 10 M till pension. Så har hon säkrat hela sin framtid. Om hon inte har massor med lån förstås. En manager /försäljningschef i sverige får ca 1 -1,8 M /år innan skatt. Vad jag vill säga är att, om hon får 50 M cash, och lever i 80 år, behöver hon inte ens jobba för resten av sitt liv, bara man lever ett normalt liv då klara man sig.

    Så näj, det är ingen nöd om henne och hennes senaste ”tydk synd om mig” varit en show som alltid. En som mår dålig och är deprimerad orkar inte ens gå ur sängen eller sminka sig.

      Uppgiften om 50 MSEK är rent dravel. Tror snarare på en (1) krona + en schysst lön som bara ramlar in på kontot om Bellsan kan sköta sina åtaganden ett år eller så framåt. Bolaget var veckor från konkurs.

      Tycker du själv det låter rimligt med tanke på hur bankmötet målades upp i dokumentären och med facit i hand?

      Om så skulle vara fallet går nästan hälften bort i skatt. Dels måste pengarna beskattas i bolaget där de 50 miljonerna kommer in.

      Sedan blir det skatt om hon väljer att plocka ut pengarna från bolaget.
      Då har hälften gått till staten.

      Däremot kan hon låta pengarna bli kvar och växa i bolaget om hon placerar dem i nya projekt alt på börsen.

      Aldrig. Det är lögn.

        Vill så gärna veta. Vart är Anton när man mest behöver hans felback?!

          Om hon fick 50 milj för bolaget innebär det att de sålde bolaget för 100 milj totalt, eftersom hon och Pingis ägde hälften var. Hon ville ju köpa ut Pingis men den affären blev aldrig av.
          Att bolaget skulle värderas så högt är ett önsketänkande som saknar substans. Hon skall vara glad om hon fått ett tvåsiffrigt belopp.

          Eftersom IL ägde sin andel av LB genom ett bolag kommer det att framgå av årsredovisningen för det bolaget hur mycket hon sålde aktierna för. Det kommer inte att stå uttalat utan man får räkna lite baklänges. Resultat från försäljningen kommer att framgå och eftersom hon inte har jättemånga aktieinnehav kan man enkelt se anskaffningsvärdet på aktierna (de behöver inte specas individuellt för ett bolag av hennes storlek, annars hade man kunnat se det direkt) och på så sätt räkna ut köpeskillingen.

          Angående skatten så är vinst vid försäljning av näringsbetingade andelar skattefria. Skatta kommer hon att göra om hon tar ut utdelning alternativt lön. Hon har säkert också gjort någon deal om ersättning som Löwengrips ansikte utåt, gissningsvis kopplad till omsättning.

    Alltså, förlåt men hur.. naiv??? Är Paow. Hon har gjort en näsoperation trots att hon själv säger att hon aldrig varit missnöjd med näsan eller haft komplex. Alltså åh, hon har ingen aning om vad som väntar henne. Har själv opererat näsan efter 10 år med grova komplex. Den första veckan av smärta är ingeeet jämfört med månaderna som kommer sedan. Jag tror inte Paow är förberedd på det för fem öre. Näsan är svullen i 1-2 år efter operationen och är alltså större än innan operationen under en lång period. Det är sjukt påfrestande mentalt att se ut som en potatis framifrån. Man får brottas dagligen med ångest och oro över vad man gjort och är man inte väldigt mentalt stabil så kommer man gå in i en depression. Sen kan man inte andas ur näsan på någon månad, den gör ont i flera månader, man får inte sola på flera månader… och efter några månader får en stor procent broskbildning vilket kan missforma näsan och kräver om-operation.

    min näsa var så sjukt ful, jag kände att den inte kunde bli värre, så för mig var det så värt det, men såhär i efterhand hade jag aaaldrig gjort det om jag var mestadels nöjd med min näsa så som Paow verkar vara. Känns bara som hon absolut inte läst på om näsoperationer och att hon utgår från att det är en lika lätt operation som att göra brösten… well she is in for a surprise. Ser nästan lite skadeglatt fram emot när hon ska ta av gipset, jag tror hon kommer döööööö av chock

      Ok

    Ja, men en dokumentär utan henne. Henne har vi hört och sett i många år. Låt nu hennes kollegor och närstående tala…

    Expressen skriver:
    Kronjuvelen är såld och den akuta krisen verkar vara över.
    Med miljoner på kontot ska nu Isabella Löwengrip ta jobbpaus i ett eller två år.
    Hennes räddare heter Christian Ringnes – en stenrik, flamboyant norsk affärsman.

    Jag såg sista delen och ångrar förspilld tid. Konversationerna blir löjliga och meningslösa på engelska när de som talar inte behärskar språket. Bara massa ”Eeeh..
    It’s like… and…” och felaktiga uttal. Helt platt. Varför?? Prata svenska för den (enda) svenska publiken.

    Sen tyckte jag filmarna förnedrade henne. Hon var bara stressad och verkade dum i avsnittet, flåsade i micken och var nervös. Hur kan hon ha godkänt detta?

    Nej. Bellsan är på god väg att bli en ny Märsta-Anna.

      För mig har de samma underhållningsvärde. Freak show.

    Nej, vad finns det att se? Tycker inte hon är intressant alls, hon GÖR ju ingenting. Hon har spenderat hela förra året med att shoppa onödiga saker bara för att låtsas vara mer framgångsrik än vad hon är. Sen blev hon pank men lyckades sälja ett företag i panik för att få in pengar igen. Låter vara sjukt korkat. Folk skriver att hon har driv, men har hon verkligen det om ni tänker ett varv till?

    Jag skulle gärna se på en dokumentär om hennes liv om den var på svenska och fokuserade på något konkret, som exempelvis hur hon praktiskt jobbar för att bygga upp nästa företag eller liknande. Men den ska helst handla om någonting för att intressera mig. Jag tycker inte det är så inspirerande att höra henne prata vagt om sina känslor eller vagt om hur upptagen hon generellt är. Javisst, hon har säkert känslor, är förälder och driver företag, men en verkligt bra dokumentär borde handla om något. Det borde HÄNDA något i dokumentären. Ska hon bara såsa runt och snacka vagt i avsnitt efter avsnitt så får det gärna ta slut nu.

    Nej, en blir så fruktansvärt trött på den människan och hennes falskhet. Hennes exman måste ha ett hjärta av guld som låter en person som henne komma innanför hans dörrar. På riktigt så som hon kastat honom under bussen gång på gång, hur hon slängt ur sig att han kvävde henne för att han ansåg att de skulle ha ledig tid hemma, de är väl bars normalt. Och hur hon inte ville ha ett Svensson liv och så vidare men sen när de skiter sig för henne och hon har ingenstans att ta vägen, då duger Odd.
    Hon är så genomfalsk så de är äckligt åt de.

    Hur är det med barnomsorg (förskola och fritids) för självvalt lediga i Stockholm. I kommunen jag bor får man absolut inte lämna på förskolan och åka och träna och vara ledig, absolut inte mer än 15h i veckan ens när man är hemma med syskon. Vet att det skiljer sig mellan kommuner men ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.