Image tar aldrig semester

https://www.instagram.com/p/B8yNxpkFxcQ/

Alltså…
Natalie Halcro måste ju ha legat och gjort contouring eller liknande samtidigt som bebisen stack ut huvudet med tanke på att hon är så pass sminkad att hon nästan ser animerad ut.

Alla gör givetvis som de själva vill men det här kan vara en av de märkligaste prioriteringar jag sett.  Eller kan det vara så att vi tittar på en helt ny typ av vattenfast smink som ser lika bra ut före som efter en förlossning?
Ring CAIA någon, det här kommer de vilja vara med på! ?

175 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Känns bisarrt och lite övernaturligt… är det i själva verket ett foto taget några veckor efter förlossningen….Nej, vänta – inte ens då orkar man det där….

    Varför är det så viktigt att fokusera på stylade benbilder när man precis fött sitt barn? Gått way too far..

      Jag orkar inte ens såhär 3 år senare.

        Same same haha

        Har aldrig orkat se ut sådär och jag har inga barn

      Den där bilden är så Bisarr, blev nästan rädd när jag såg den. Ser inte vackert eller naturligt för fem öre. Blir nästan äcklad, stackars bebis..

      https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

      https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

    Hört talas om Photoshop och Facetune?

      Eller Snow. Den appen är fan galen.

    Okej, så en normsnygg smal kvinna skammar andra normsnygga smala kvinnor… Fräscht och nytänkande, verkligen.

      Det handlar inte om det.
      När man är nyförlöst så är man helt utmattad, lättad över att det gick bra, att man överlevde, behövde bara sy lite, och sedan komma igång med amning. Komma hem och försöka få en fungerande vardag. Man blir typ reptilhjärna och bara överlever. Mat. Sömn.

      Smink? Det tänker man absolut inte på! (Eller kanske om man har insta)

        Du sitter väl inte på facit på hur det ska och måste vara för alla?! Annika tar regelbundet bilder på snygga kända kvinnor i utlandet som inte vet vem hon är, och skriver hånfullt om deras utseende. Så jävla fegt att plocka poäng på att håna andra som inte ens kan svara henne.

          Och min kompis skrev VG på en tenta tre dagar efter förlossningen. Hon dök upp sminkad och allt till skolan.

            Fyyyy vilken dålig kvinna med dåliga prioriteringar!!!

            (Obs inte seriös)

            Ännu mera krav!

          Håller helt med. Min egna förlossning kändes länge inte ens som en förlossning (akut kjejsarsnitt) då jag inte led, sprack och sved. Jag var uppe och spatserade knappa timmar efter uppvaket ju, vilket många inte heller klarar efter snitt, sen att förlossningen i sin helhet var fruktansvärd är en annan femma. Så dryga kommentarer som dessa, där ”riktiga mammor med riktiga förlossningar” talar om vad man minsann gör och inte gör när man ör nyförlöst tog faktiskt kål på mig när det begav sig. Snigel på ögat till dessa fisförnäma översittare med sina härskartekniker och pekpinnar.

        Haha men gud. Är det så man ska vara efter förlossning? Som en bra kvinna? Eller får man lov att vara, känna och göra lite som man vill?

        Och de kvinnor som inte råkar känna så är det okej att håna?

          Ja, det är väll självklart! Bara att håna på. ?‍♀️

        Men din upplevelse är ju inte facit?
        Jag duschade, tvättade håret, blåste håret och sminkade mig ca. 1 timme efter förlossningen – och jag var även sminkad under förlossningen (fast jag var sminkad när det satte igång, jag sminkade mig inte inför liksom) så nej, man kan sminka sig och sånt – om man vill!

        Anonym 12:15 inte allaaaa förlossningar

        Reptilhjärna och bara överlever? Ursäkta att jag säger emot dig, för jag känner inte alls igen mig.

        Man? Tala för dig själv

          Undrar du om jag (13.42) är man?
          Så nej, det är jag inte. Menar du att alla kvinnor ska känna sig som reptilhjärna och bara överleva efter en förlossning?
          Ursäkta, jag säger det igen, jag känner inte igen mig i den meningen.
          Jag är kvinna jag har fött barn och jag mådde inte så.

        Många som missade poängen tydligen?

        Det finns viktigare saker att göra än att sminka sig.

          Och viktigare saker är… att ta sig tid att skamma andra kvinnor?

          Det gäller ju dock alltid? Ganska få saker vi gör som är viktigare än vissa andra saker. Vi väljer ju själva.

          Jag hade tex varit på kalas den kvällen min förlossning drog igång. Grät inte och svettades inte särskilt mycket så mitt smink satt kvar sisådär 31 timmar senare. Inte som på bilden ovan (måste ju vara retuscherad?) men så sminkar jag mig inte sådär heller. Smink säger ju väldigt lite om hur man känner på insidan.

            Intresseklubben antecknar, din medalj kommer på posten.

              du verkar trevlig

          Och det är du som bestämmer vad som är viktigare13.45?

      Två inlägg i rad nu där vi ska fokusera på andras utseende o vilka val de gör när det kommer till det. Om det är det enda denna söndag har att erbjuda i bloggbevakningsväg så är det riktigt illa. Vad är det som händer med den här bloggen?

        …och om jag inte missminner mig så fanns det en policy här på bloggen förra året att vi inte ska kommentera/kritisera utseendet på andras kroppar. Gäller inte det längre?

          Den har aldrig gällt snygga kvinnor.

            Är det du som bestämmer om detta är facit ang snygga kvinnor?

    Fy fan så vidrig nutiden är.
    Och kom inte och fjanta er med att Annika ”skammar”
    för den där bilden är faktiskt sjuk, oavsett om det är 100 kg smink eller en app som fixat. SJUKT!

      Nej det är såhär det ska vara!

        Hur?

    Det är nog ett sånt där lånebarn som BB lämnar ut för stageade foton. Alla BB’n har väl ett photobooth med tillhörande rekvisita?

    Mer och mer krav på kvinnor att alltid se tipptopp ut. Nej tack till det. ?

    Tatuerat smink kan det vara. Eller bara jävligt snygg. Stör inte mig.

      Filter, FaceTune etc osv

    Hon har säkert förberett sin look inför planerat kejsarsnitt.

      Man ska, iaf i Sverige, skrubba varenda millimeter av sin kropp med descutantvål två gånger innan ett planerat kejsarsnitt. Håret blir som svinto och huden blir torr och krispig på de flesta. Man är inte sitt tjusigaste eller fräschaste jag precis innan eller precis efter kejsarsnittet. Möjligtvis renaste.

        Ja men det räcker ju med en ordentlig dusch med vanligt schampo och balsam så är håret normalt igen. Eller är bilden tagen innan hon hunnit duscha efter förlossningen?

          Du kan inte gå direkt efter förlossningen. Det tar nga timmar innan känseln i benen kommer tillbaka. Jag fick feber och svettades som en gris timmarna efter mitt planerade ks. Läkarna har skurit igenom 7 lager så klart att man blir dåsig. Bilderna direkt efter min förlossning är jag svullen och svettig på ?

            Ja men igen, är bilden tagen direkt efter förlossningen? Kanske är dygn efter förlossningen till och med.

            Jag har också haft ett planerat snitt och upplevde inte alls det du beskriver efteråt. Visst, tog en stund att få tillbaka känseln. Jag såg varken svullen eller svettig ut på bilderna efteråt.

    Så sjukt att du tagit bort en massa kommentarer under inlägget om IL som var positiva för henne och som försvarade henne och skrev rätt och saklig fakta… det säger en del om dig och dina strategier för att svartmåla och smutskasta henne.

      Kan du bara inte sluta med ditt ”smutskastande och svartmålande”?
      Patetiskt försvarsbesatthet från din sida.

      Ditt kampanjande har motsatt effekt. Det är inte synd om bedragaren Bella och att du fortsätter att försvara henne (framför allt när hon inte ens bryr sig om dig) säger väldigt mycket om dina värderingar.

      Har du verkligen på riktigt inte mer i ditt liv än att konstant försöka övertyga världen om att Bellsan är ett under av hög moral, en underbar människa, högt uppskattad av alla anställda, att allt skit hon ställt till med egentligen är någon annans fel? Förstår du inte vilken tragisk person du ger intryck av att vara?

      Skrev rätt och saklig fakta? Hahahahah!
      Här är en kommentar till dig från förra inlägget, men jag postar den även här så kan du väl fundera lite över hur du tänker göra i framtiden…

      Bara själva faktumet att du inte ens förstår varför och på vilket vis Similarweb och bloggportalens siffror är undermåliga får mig nästan att tycka lite synd om dig.

      Du verkar liksom vara den enda som inte fattat det, så det blir ju så fruktansvärt pinsamt för dig varje gång du kommenterar och kommer dragandes med statistik från någon av de här sidorna där man som på sin höjd kan få en indikation på bloggarnas storleksrankning sinsemellan.

      Så gör en snabb sökning och ta reda på varför Similarwebs och Bloggportalens siffror har utropats som totalt oanvändbara av resten av branschen.
      Så antingen kollar du upp hur det faktiskt ligger till och använder fakta i dina försvarstal, och om inte så kan du se dig själv som permanent portad härifrån.

      Jag orkar helt enkelt inte med hundra kommentarer från en totalt faktaresistent människa som vägrar ta till i sanningen trots att den ligger i knät på vederbörande.

      Som sagt, ta reda på fakta om Similarweb och Bloggportalen och varför de visar upp helt värdelösa siffror.
      Google is your friend!

        Vilken fruktansvärt nedlåtande kommentar. Vad är det för ton? ”Får mig nästan att tycka synd om dig” ”Du verkar vara den enda som inte fattat” ”Totalt faktaresistenta människa”?

        Alltså va? Camcam ärligt? varför så arg ton?

    Rubbat.

    Under sin läkarutbildning tjänstgör man på olika avdelningar, bland annat BB. Har aldrig mött någon nyförlöst kvinna som sett ut som den här madamen. Har heller aldrig, när jag själv fött barn, sett ut så utan mer som om ett helt tågsätt kört över mig. Sammanfattat:

    Den här bilden har ingenting med verkligheten att göra. Och då blir den meningslös och korkad. Därför är det bra att den vidarepubliceras med kommentarer den förtjänar.

      Jag tror inte ens att tjejen på bilden ser ut som tjejen på bilden. Helt klart en redigerad bild.

    Alltså jag tänker att det blir problematiskt eftersom det ännu en gång matar oss med ett ideal man inte kan uppnå. Jag födde min första dotter vaginalt och nu efteråt (eller ja, fortfarande tre år senare) är jag inte helt bekväm med att visa de bilderna ens för släkt och familj, för att jag ser helt jävla överjävlig ut. Men alltså jag hade ju nyss fött barn, fått en förlossningsskada och inte sovit på typ 2 dygn. Man ser i regel inte superpiffig ut då, jag fattar ju det. Men nånstans tycker min hjärna att det är pinsamt och det är så jävla sorgligt ändå.

      En ideal som DU kanske inte vill/kan uppnå, inte ”man”.

        Okej så generellt ser nyförlösta kvinnor ut som animerade figurer då? Eller ser de kanske snarare, fortfarande generellt, kanske lite slitna ut?

        Klart det finns VISSA som klarar att uppnå orimliga ideal. Det finns ju folk som kan göra alla möjliga sjuka grejer, men det är väl inte standard för det.

          Ja men om du vet att vissa kan uppnå det, vad är då problemet?

            Dels för att inte ens hon på bilden ser ut som hon på bilden. Sedan finns det fortfarande människor som uppfyller alla ideal naturligt, det betyder inte att det inte finns ett problem.

      Som kvinna kan man inte göra rätt. Ser man förjävlig ut kan man inte visa bilderna på grund av att det skulle vara pinsamt att inte se piffig ut och råkar man se helt okej ut (Kanske till och med snygg) så kan man inte visa bilderna för då blir man skammad för att man inte ser förjävlig ut när man fött barn.

        Jo jag förstår hur du menar. Men det är ju ändå skillnad på att se ”normalt” fräsch ut (missförstå mig rätt) och att se så uppenbart redigerad och sönderfixad ut. Tycker jag åtminstone.

          Vem var det som blev skammad för att hon var för snygg när hon ammade (och i jeansskjorta och allt!??!) för inte så länge sedan. Hon var inte sönderfixad men ändå blev det ett jäkla liv för att hon inte såg så risig ut som man tydligen måste göra med småbarn.

            Ja alltså det kan inte jag stå för, jag har inte yttrat mig om det överhuvudtaget. Jag tycker bara att bilder som den här, som så uppenbart är fake, är ett problem.

              Tyvärr är det inte skillnad om man ser ”normalt” snygg och fräsch ut.

              Poängen är ändå att hur vi kvinnor än gör så gör vi fel och vårt utseende ska granskas och bedömas oavsett om vi är för risiga eller för snygga.

            Det var ingen som skammade henne utan hon själv som skapade ett jävla ramaskri för att ha något att skriva på sin sketna blogg. Det är kenza vi pratar om, och om inte Gynning är för snygg för att amma är fan inte kenza det.

      Varför ska du visa bilder från förlossningen eller strax efter? Det är väl inte intressant för några andra än just dig o din partner?

        Som jag skrev, för släkt och familj. De har alltså frågat. Det är inget som ligger uppe på internet.

          De har alltså frågat dig i tre år efter om de kan få se bilderna? Lite creepy men okej..

            (Förlåt, min kommentar var väldigt onödig och jag ber på riktig om ursäkt. Jag ska stänga ner och sätta mig i skamvrån nu. Förlåt på riktigt!)

            Ja de brukar faktiskt ringa med jämna mellanrum och säga att de fortfarande inte fått se bilderna. Ibland står de här utanför när jag kommer hem och frågar. Detta har lett till ett par besöksförbud.

      Fast det handlar inte ens om att man inte kan uppnå det utan att Nathalie halcro är opererad från topp till tå, näsa, fillers, Bröst, brazilian butt lift. Det enda naturliga är hennes vackra ögon. Kolla på videoklipp på henne i intervjuer så ser ni att hon inte alls är särskilt flawless. Det enda hon lever på är att se bra ut på instagram, så då gör hon det, hur det än såg ut i verkligheten. Det är liksom fake, det är ett jobb, man måste ha det i åtanke och inte tänka att det är ”verkliga livet”. Vem som helst som är någorlunda snygg (och svenska kvinnor är ju extremt snygga på en global skala jämfört med t ex länder i Mellanöstern osv) skulle se lika bra ut om de efter förlossningen bemödade sig med med långt hår/extensions, tre ton smink, benen ute och en bakgrund av operationer+ fillers. Det är liksom fake, bara att de flesta inte orkar hålla på så .

    Låt kvinnor göra som kvinnor vill. Med smink, utan smink. WHO Cares. Diskussioner som dessa gör det bara mer infekterat.

      World Health Organization cares

        Det är lite av en hjärtefråga för dem.

    Gjorde hon planerat kejsarsnitt?

      Nja det tar nog ett tag innan man kan sitta så med benen… Ryggbedövningen (som förlamar en från midjan och ner) släpper på ett par timmar, men tänk då att man faktiskt genomgått en bukoperation. Det gör ont.

        Är vänstra bilden tagen direkt efter förlossningen? Kan väl lika bra vara tagen dagen efter, två dagar efter..?

          Ja men då är väl hela diskussionen annorlunda eller? Har man två dagar på sig så är det väl klart att man hinner kladda lite foundation och lägga nåt filter.

            Undrade mest, folk verkar utgå från att den är tagen sekunden barnet kom ut ur henne.

              Ja, nej, jag vet inte. Menade inte att låta otrevlig eller så 🙂 tycker mest det är lite sorgligt att känna att man måste vara så fixad inför en bild på sitt nyfödda barn, oavsett dag 1, 2 eller 3 osv.

                Varför är det sorgligt? Hon kanske mår bra fixad?

                  Varför mår hon bra fixad då?

                    Jättemånga sminkar ju sig dagligen och trivs så. Isåfall är nästan alla sorgliga. ?

                      Nej det har jag aldrig påstått. Jag tycker det är sorgligt att ha behovet att se ut som en animerad figur oavsett tillfälle. Det är med det sagt inte kvinnornas fel i första hand, utan idealet som lett oss hit. MEN bilder som dessa hjälper ju inte till.

                      13.30 så det är alltså sättet hon sminkar sig på som är sorgligt. Vem är du att ha åsikter om det?

                      14.01 nej det är behovet av att vara så uppenbart redigerad. Det är inte sorgligt ur ett ”gud vad hon är dum” – perspektiv.

                Sorgligt? Min första sov dygnet runt de första dagarna (fick väcka henne för att hon skulle äta). Jag hade all tid i världen att duscha och sminka mig och hade ganska mycket ork till det också efter en väldigt enkel förlossning.

                  La du också på typ 15 filter, plus sminkning och kanske en sväng genom Photoshop också?

                    Nej men det gjorde jag aldrig innan förlossningen heller.. Men jag hade absolut haft tid att göra det om jag hade velat.

                      Ja alltså tidsbristen är inte det främsta problemet. Många bebisar sover ju jättemycket såklart. Jag menar bara att den här bilden är så uppenbart fake, ingen ser ut så. Var grundar sig behovet i att se ut så (alla andra dagar också iofs).

                      Var behovet grundar sig? Ja, kanske just det här – att folk tar sig friheten att recensera andras kroppar och utseenden.

                      Recensera OCH värdera andras utseenden

                      Fast det är väl skillnad att kommentera utseende och att påpeka att nån redigerat sig till att knappt se verklig ut? Har ju ingen aning om hur hon ser ut.

                      Vad är hönan och vad är ägget?

                      Anonym 13:27 men hur kan en bild som uppenbart är redigerad och fejkad vara ett problem? En treåring ser ju att den är fejk. Det är väl värre med normalsnygga människor som inte ser ut som förespråkad rishög med kräksfläckar på kläderna?

                      13.39 för att folk inte verkar förstå hur fake det är.

                Är väl isåfall lika sorgligt med alla andra som dagligen är sminkade?

                  Om man känner att man måste ha så mycket smink, filter och redigering för att duga så är det sorgligt i andra sammanhang också.

                Känner samma inför bröllopsbilder ❤️ Vissa fixar säg och stylar och förbereder i dagar/veckor/månader när det BARA ska handla om kärlek ??

                  Ja och sina barns kalas, en dag på jobbet, julafton, släktträff, träffa gamla kompisar.. varför prioritera smink när dagen handlar om något mycket viktigare?

                    Men alltså… Sminka dig, absolut. Men det slutar ju inte där. Människor ändrar ansiktsdrag, redigerar bilderna och lägger på filter och annat så de knappt ser ut som levande människor längre. Och det här verkar folk inte förstå, kanske framförallt yngre människor? Vilket ständigt bara bygger upp ett ideal som är svårare och svårare, kanske rent av omöjligt att uppnå irl.

                    Om man sedan tycker det är rimligt att fixa både sig själv och bilderna på detta sätt efter en förlossning, inför ett barnkalas eller middag med mormor eller en vanlig tisdag, det tycker jag är lite sorgligt hursomhelst.

                      Men nu var ju poängen att styla sig inför ett bröllop. Som om det tar bort innebörden av dagen bara för att man är fixad och stylad.

              Jag håller med dig 13.06 Den kanske är tagen just innan dom ska åka hem. Får man sminka sig då, eller är det någon speciell tid som måste gå?
              Jag fattar inte problemet.
              En del sminkar sig inte alls. En del sminkar sig lite. En del sminkar sig som kvinnan på bilden.

                Fast det där är ju fortfarande inte bara smink.

                  Näää ok, och en del roar sig med att använda filter.
                  Nöjd?
                  Summan av kardemumman är ju att jag tycker att man får göra som man vill med den saken.

                    Det är ju inte ens filter utan sånt som gör ögonen större, käken smalare/bredare, ögonen mer isär eller iho, magrutor, större rumpa. Allt är ett filter. Det är sjukt.

    Vi får ju faktiskt komma ihåg att alla förlossningar är unika. Jag har förlöst x antal kvinnor och det händer ju trots allt att det går ganska snabbt och lätt och då behöver kvinnan inte se (eller vara) speciellt påverkad av förloppet efteråt. Personen i fråga här verkar ju dessutom ha ägnat sig åt att få till en amning (minst), bebisen ligger hos mamma och mår gott och de ser båda väldigt nöjda ut. Vad är problemet?

      Problemet är att det skapar ytterligare krav på kvinnor, utöver objektifieringen och sexualliseringen ger detta en skev bild av verkligheten. Problemet för hjärnan är att den i sak inte vet vad som är en sanning eller inte, matas du tillräckligt mycket med denna typ av bilder finns en risk att du successivt tror att det är så du ska vara. Människan vill känna samhörighet, det ligger i vår natur – vad händer då när du ligger på BB och inte ser ut så som du sett att ”Alla andra stadgade retuscherade bilder gör”? Hjärnan uppfattar det som att du är fel och tadaaaaa ytterligare ett krav på dig pga ditt kön och ytterligare en sak att lägga på högen där stressrelaterade sjukdomar ökat med över 300% hos unga kvinnor.

      Det är problemet.

        Men man kan inte frånta kvinnors rätt att se ut hur de vill efter sin egen förlossning för att andra kvinnor inte ska påverkas negativt. (Nu förtursregler jag att bilden är oretuscherad, huruvida det är sant eller inte vet jag inte.) Känner man sig såpass påverkas av instagram och vad andra publicerar att det påverkar ens egen livskvalité och psykiska välbefinnande ligger problemet mycket djupare än i hur andra kvinnor framställer sig själva på sociala medier.

          Ha ha ja men varför inte bara köra på burka då, eller hur? Så slipper vi bli så ledsna över hur snygga andra kvinnor är.

          Herregud.

            Du missförstår 18:05, omedvetet eller medvetet vet jag inte. Men vill du förstå finns det mycket kunskap kring det och det är inte jättesvårt att göra någon djupare analys av.

          Absolut, det är upp till var och en hur mycket man vill ta ansvar för sin påverkan i strukturer, normer och ideal. Lika mycket som det är upp till var och en vilka en följer.

          Men det är fortfarande så den mänskliga hjärnan fungerar.

        Men nu är ju bilden allt annat än naturlig, men om någon då är naturligt snygg så är inte det heller ok? Personen ska få undvika att ta kort för hen är snygg?

    Så egentligen ser hon ut som till höger?

      Det är två olika personer

    Hade jag stylat mig innan min andra förlossning så hade jag sett likadan ut efteråt. När jag förstod att förlossningen var igång ordentligt så tog det bara 20 minuter så var ungen ute. Det gjorde fruktansvärt ont utan att ens hinna få lustgas, men det syntes inte utanpå p.g.a. snabbheten plus lugn.

    Frågan är bara hur man sminkar sig som en animerad figur ? Men om man kan och vill, why not.

    Men det väl skillnad på efter förlossning och under förlossning som Annika verkar vara?
    Under var jag inte så jättesexig direkt men kände mig ganska ”normal” efter några timmar, bilden verkar ju inte vara tagen med navelsträngen kvar direkt.

    Iom att bebisen sover ganska mycket första dygnet hinner man både sminka sig och ta en dusch, så förstår inte varför vänster bild är så SJUK!!! Båda är var persons verklighet.

    ”Alla får göra som de vill men jag måste ändå skriva nåt om det och på ett subtilt sätt skamma kvinnor för att de inte prioriterar som jag skulle göra. ”

    Och så är vi igen inne och recenserar och dömer kvinnors utseende.

    Kvinnor är kvinnors störta kritiker

      Precis. Feministerna pratar om män och oss kvinnor som offer men upplever att kvinnor är värst

    Vem säger att bilden är tagen precis efter förlossningen? Nyfödda sover ganska mycket och ligger man kvar på BB 1-2 dagar så hinner man sminka sig osv om man skulle vilja

    Tycker det är onödigt att skamma och påstå att detta är hennes prioritering. Prioritering framför vad? Du har ingen aning om vad bebisen gjorde när hon sminkade sig, den kanske sov, var med sin pappa osv.

    Kan säga att först såg jag inte ens den lilla bebben för hela bilden osar sex. Nej jag är inte man….
    Fokus är ju helt klart på utseende,ben och boobs. Smaklöst att ta en ”poseringsbild” när man ammar.

      Hur får man sitta med sina ben då? Tror inte du sagt samma om en ”mindre attraktiv” kvinna suttit i samma pose.

      Jaha får man inte sitta så med benen när man ammar? Shit, det visste inte jag.. får gå igenom mina gamla bilder och hoppas att det aldrig fastnade på bild.. Tänk om jag vetat att det var förbjudet fastän det var rätt bekvämt att stödja armen mot benet så. Förlåt i efterhand.

    Babyn ser också superfräsch ut, den har egen ig också. Halcro verkar va toppmorsan.

    Jag hann inte sminka av mig innan min förlossning som gick rätt fort, såg rätt fräsch ut på bilderna efter fast långt ifrån som kvinnan på bilden ?Minns att jag skämdes för att jag hade smink inför barnmorskorna. De trodde väl jag hade sminkat mig till förlossningen men i själva verket hade jag bara varit på en rutinkontroll hos barnmorskan som skickade mig direkt till förlossningen. Intresseklubben antecknar jag vet ….

    Okej, nu får ni skärpa er. Det är så UPPENBART att bilden är redigerad. Alla hennes bilder är redigerade, det är bara att gå in på subredditen ”instagramreality” och titta. Det sorgliga är att hon inte ens ser ut såhär i verkliga livet. Hon har just gått igenom en förlossning och ändå kan hon inte sluta redigera sina bilder och bara vara så som hon är. Självklart är det hennes eget val och hon gör vad hon vill men det sänder ut extremt ohälsosamma signaler till unga människor som tänker ”såhär vill jag också se ut” när hon inte ens själv ser ut såhär egentligen. (Om man tittar ordentligt på originalbilden så kan man också se att den är skev pga redigering).

      Och det kan man diskutera utan att låta en enskild kvinna stå i skampåle för det. Varför tror du att kvinnor känner ett behov av att redigera sig? Jo för att de alltid alltid blir värderade efter sitt utseende. Varför ska vi bedöma en kvinna som uppenbarligen inte trivs med sitt utseende?

      Kan vi inte bara lämna förlossningen utanför iaf?

      Fast man kanske får ha i åtanke att hon har skapat ett varumärke av sig själv och publicerar det hennes följare vill se. Alla hennes bilder ser ut då och hon kapitaliserar på just det.
      Ni har ju ingen aning om hur hennes privata bilder ser ut. Lyckligtvis får en följa vem en vill (Annika Leone som alltid ska skamma kvinnor som inte resonerar som hon gör)

    OT men skrattade rakt ut när jag såg omslaget på Topphälsa på Magdalena Graafs blogg. Huvudet är jättestort men kroppen krymper på bilden.

    Obs, tycker MG ser jättebra ut, både med större eller mindre kroppsstorlek, så ingen värdering i det, utan tyckte bara att den bilden förmedlade en Bratz-docka o inte såg så verklig ut.

      Fast hon ser ju ut så nu.

      Det man kan skratta åt är väl att Magdalena är på omslaget på just Topp Hälsa.
      Tränar hon? Nej. Äter hon hälsosamt? Nej,oftast inte, hon gillar skräpmat och godis. Röker hon? Det verkar så. Dricker hon? En hel del faktiskt.
      Topp Hälsa varför?

      Lägg av

    Stackars barn som kommer växa upp i en så utseendefixerad miljö. Får typ ångest av sånt här.

    Helvete vad det kan ta tid att föda barn. Råkar man lägga nån värk-timma på att sminka sig så må det väl va hänt.

    Alltså seriöst. Varför får man inte göra som man vill??? Vet många som fixar sig dagarna innan, målar naglarna, fixar fransar osv. Jag såg själv till att ha fransförlängning och nyfärgat hår. För min egen skull. Man känner sig piggare. Så trött på att de inte är okej att va snygg längre.
    Jag mår bättre. Hade nog mått ännu sämre , haft ännu ondare om ja kände mig ful. Det är en känsla. Och de handlar inte om att se fin ut för nån annan. Utan för mig själv.
    Spyr på detta inlägg.

      Det fokuseras extremt mycket på att kvinnor ska vara snygga och att påstå att man inte är påverkad av idealen och gör allt ”för sin egen skull” är så analyslöst. Du är självklart påverkad av idealen, det är därför du mår dåligt av att känna dig ”ful” (dvs se ut som du faktiskt gör utan smink).

      Haha visste du när du skulle föda? Jag födde 2.5 veckor för tidigt och min kompis blev igångsatt 2 veckor efter BF. Vilket ger ett spann på över en månad, svårt att planera in ”några dagar innan” då.

      Man är inte snygg om man har fransförlängningn och fixat hår. Är du inte naturligt vacker så tyvärr

    [Borttagen kommentar]

      Ring psyk…

      Men gud sluta, du vet inget om hennes kommande föräldraskap.

    Ni som säger att det är en attack mot en snygg kvinna jag tror inte det handlar om det. Jag har sett väldigt många extremt vackra men ändå så man sett dem har gått igenom en förlossning, detta är ju inte bara smink bilden måste vara redigerad och hur hon är positionerad osv. Jag tänker bara att det tillför till drömbilden vissa har, det orealistiska i detta. Men jag tror folk här gör det till ett större problem än det är också. Det är inte många som har såna här bilder ?

      + ni som kommenterar hon borde få barnet taget från sig o liknande ni är larviga och kanske lite svartsjuka, detta är inte värre än någon som fött barn o bryr sig väldigt mycket om utseende senare än förlossningen. Dock är det tråkigt OM hon inte vågar visa sig naturlig pga samhället. Vissa ser inte så bra ut utan allt smink heller eller redigering.

        Såg en kommentar på Greta Thunbergs bild där en man skrev hon borde sminka sig, sen komiskt nog gick jag in på en av Bianca ingrossos där en man hade det snälla rådet hon borde sminka sig mindre. Män kommer alltid tycka, det ska vara till deras blick.. dock tycker kvinnor med. Men löjligt att leva sitt liv efter vad andra tycker, man blir låst för man kommer aldrig kunna tillfredställa alla

          Kom råden från samma man?

            Nej olika

    Förstår ni inte att det är patriarkates fel! Eller så är det SDs fel. Jo jag lovar. Hur som helst så ser det märkligt ut. Förlossningen kke gick fort! Kan vara en förklaring.

      ”Kke” måste vara den konstigaste förkortningen någonsin…

      Har aldrig sagt det har något med det o göra

    Om man inte känner sig fräsch och ser tillräckligt snygg ut, finns inte det inget tvång att man måste lägga ut en bild efter förlossningen. Det är trist att fokus ligger på utseendet och inte på barnet, men det är var och ens ensak.

    Det går ju inte att svara till dig ovan för du vill inte kunna motsägas men iaf. Undermålig? Fel fakta? Det går ju att se där hur bloggar ligger till i storlek och jämförelse och hon är ju störst av de liknande, det var ju det det handlade om inte exakta antal. Du är större så du behöver inte vara så arg. Det är du som inte vill ta till dig f a kta eftersom du ofta raerar rätt sann fakta. Är hon inte största bloggen enligt g o ogle menar du? Det bör hon vara även där. Du framstår mest som galen i din iver och ilska, och det är lätt att se ditt h.at mot IL och dina strategier.

      Japp! Det är JAG som framstår som galen här! Gudars skymning…

      Men då vet jag din inställning till att fortsätta vara faktaresistent och kommer radera alla dina kommentarer så fort jag ser dem. Enklast hade så klart varit om du slutat härja här inne och kanske vänt dig någon annan sida, men jag har en känsla av att du inte alls är sugen på det.

        Varför inte bara radera utan att svara på dom om du inte vill ha dessa kommentarer här?

        Alltså en uppriktig undran från en som absolut inte är pro-bella

          Nä, det har du helt rätt i. Vet inte varför jag ens försökte…

      Varför slösar du din tid på att försöka bevisa att Bella inte är en bluff när hon själv inte kan styrka sina lögner? Har du inget bättre att göra med din tid?

    Fast mom shaming är mom shaming oavsett. Sånt här gör mig fan förbannad camcam. Tänk om man som kvinna, mamma, fick göra precis så man ville, när man vill, hur man vill utan varken halvspydiga kommentarer eller ”granskningar”. En del kvinnor har sånna där fantastisk förlossningar där bebisen föds med två krystningar på en kvart, utan att spricka och utan dagslånga värkarbeten. Det händer faktiskt. Sen finns det mammor med partners/familj som är otroligt närvarande, inkännande och vårdande, sånna som tar hand om precis allt förutom att andas och kissa åt en själv. Så tänk va skönt för Nathalie, som verkar har ett intresse, passion och finner välmående i att sminka sig, att då ha tid, ork, möjlighet att göra det efter något så stort som en förlossning. Alla vet, och jag menar ALLA vet, att förlossningar är urbota tufft och tom farligt ibland. Alla vet att man med största sannolikhet inte är den som vinner förlossningslotteriet med en sån där sagoförlossning. Men ta mig fan om man inte blir kapad vid anklarna oavsett hur man beter sig före, under och efter. Och om man nu kan tänka sig detta; tänk om Nathalie är en produkt av sin omgivning där osminkat orsakar ångest – då är hon ju faktiskt ett offer – men då ska hon tamigfan hängas ut och häcklas på nätet endå för att hon inte är stark/stor nog att stå emot sociala påtryckningar?!??!?? MOM SHAMING!!!!

      Lugna ner dig

    Kul också att hon nästan visar fiffin för att liksom locka lite. Just den regionen känner man kanske inte är i ”toppform” efter en förlossning. Krigszon snarare med bristningar, hemorrojder och avslag. Sensuellt värre.

    Men där under döljer sig ett par nättrosor och en vuxenblöja som får alla nyförlösta ?

      Haha precis vad jag tänkte. Avslaget. AVSLAGET! Och vuxenblöjan. Bra fotovinkel-illusion där. Plus hela den där babian-känslan som är så vanlig om man då råkar ha fött vaginalt. Själv satt jag på en kudde med sånt där skyddslakan på och på det nättrosor och blöja deluxe. Sexigt värre.
      Å andra sidan är det väl inte direkt slakthuset i mina byxor jag hade valt att publicera på Instagram, så jag säger inget om det. Men vi som vet, vi vet.

    Zooma in på bilden människor om den inte är redigerad så vet jag inte vad. Det där är inte bara en kraftig fest sminkning. Hon är säkert vacker oavsett men det är mer till bilden än så. Hon ser nästan inklippt ut, aldrig någonsin sett en såhär bild förut från en förlossning inte ens modeller som Kenza eller ännu vackrare har haft det ?

    Ja ni är väl lite på spåren denna tjej har iaf haft plastik kirurgi 🙂

    (Googlade på hennes namn) hon såg inte alls ut så innan
    O kollar man på hennes ig så är de ganska mycket redigerat, så verkligheten är oftast inte lika fin

    Hon före o efter (plastik)
    För er som är intresserade
    Eller googla bara hennes namn

    https://i.pinimg.com/originals/52/80/79/528079693b85766822b16217321fa680.jpg

    Så. Inte ens på BB slipper man vara sexig alltså? Skönt!

      Så bara för att hon ser ut som hon gör så måste du också göra det?
      Ryck upp dig.

        Åh. Du tror att alla lever i isolerade vacuum utan inverka från andra. Skön livsinställning. Korkad men skön. ❤️

    Haha vilken glöd. Jag födde barn för två år sen och jag har knappt återhämtar mig än :p nej men jag väntade ca 3 veckor innan jag la ut någon bild på sonen. Hade fullt upp och det var inget som prioterades.

    Finns det något som talar för att bilden ens är tagen strax efter hennes förlossning? Barnet föddes den 4 och bilden las upp typ 2 veckor senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.