Till efterrätt blev det den enklaste glasstårtan jag känner till:
Stapla sandwichglassar ovanpå varandra och “limma ihop dem” med chokladsås. Täck med grädde och garnera. Jag valde hackad Marabou daim. Servera med färska bär. Här är ett fem år gammalt inlägg med receptet btw. Om det nu kan kallas för recept… // Egoina
Nu hörrni kan jag äntligen berätta då allt är klart! Det är stora planer på gång och jag kommer att dela med mig av ALLT när allt är spikat till 100%. Men jag är så otroligt peppad, glad, pirrig och faktiskt lite rädd. Är fasiken aldrig rädd för saker som jag hoppar på men nu är jag det! Ser det dock som en positiv rädsla och som en utmaning. Om 18 månader från nu är jag iallafall (om allt går som det ska) färdig mäklare och jag börjar plugga i mitten av maj. Har världens bästa gäng bakom mig och jag är övertygad om att detta kommer bli sååå bra! Och jag lovar som sagt att berätta mer nu framöver. // Gabriella Joss
![]()
Jag ORKAR INTE vad mycket fina kläder som var med idag. Här är en klänning från Andiata som jag valde att köpa loss direkt. Det farliga med den här typen av jobb är ju att det är lätt hänt att man köper loss saker istället för att lämna tillbaka dem. // Michaela Forni
