Blippblipp-Bella!

 Häromdagen blev det köttbullar med pulvermos, supergott men långt ifrån kocken …. Micro har jag inte köpt än och nätet är på gång. En annan sak jag har gjort är att ordna med kort på Coop så nu kan jag smidigt handla med en sån där blipp. Genialiskt. // Isabella Löwengrip

Förut har vi skojat om hur Isabella Löwengrip gång på gång beter sig som om hon uppfunnit hjulet. Som om ingen enda människa någonsin tänkt på det hon precis tänkt, något som blir rätt fånigt till slut.

På sin blogg har Isabella precis upptäckt att man kan handla med en egen blipp så att man, bland annat slipper stå i kö. 
Isabella kallar det för ”genialiskt” och det här är nog första gången som jag upplever att Isabella PÅ RIKTIGT tror sig att upptäckt någonting alldeles makalöst bra.
Jag tvivlar på att hon ens kände till konceptet självblipp när hon klev in på Coop igår, så det här måste vara som att en helt ny värld öppnade sig för henne.

Ett steg närmre att bli en ”independent woman”.
”Jag klarar mig själv, kolla bara…blipp, blipp!”

Så summa summarum – Isabella Löwengrip kan blipphandla.
Så välkomna tillbaka nästa vecka där vi går igenom ytterligare ett revolutionerande koncept –  KÄLLSORTERING!

139 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nog för att det går på sparlåga i coronatider.. men ett inlägg för att Isabella självscannar?

      Ja ihop alla hennes tidigare inlägg om att hon inte klarade av att klä på sig, packa, sminka sig osv så är det väl lite kul när hon lajvar på egen hand igen.

      Team Bortblåst.

        När har hon sagt att hon inte klarade att klä på sig?? Snälla h hon har väl handlat mat själv förrut! Jag håller med dig 18:06 Bella-fixeringen och Bella-hånen är sjukt, tröttsamt. Mår dåligt av att se det och hur några ska kasta smuts på henne heeela tiden för allt och inget, blir både rädd och ledsen. Bella skriver inget om att hon just upptäckt det, det har hon med all säkerhet känt till tidigare MEN hon har fixat det på Coop nu berättar hon. Herregud vad får hon skriva i sin blogg, vad kan hon få berätta om? Allt hon skriver och gör är det fel på och ska hånas.

          Stollan: skaffa riktiga vänner.

          Sluta aldrig att skriva om Blondinblippa, garvar ömsom kliar av mig skinnet när den där Stördis är i farten.

            Tycker du Camilla att sådana här kommentarer, med öknamn, hör hemma i ditt kommentarsfält?

              När det skrivs att någon som hånar, ljuger eller förvrider om Bella är störd eller korkad så tar C bort kommentaren.. men inte tvärtom. Mobbningen mor Bella härinne alltså och mot någon som försvarar henne är tragiskt, sjukt. Det är ”intressanta” personer verkligen som beundrar C undrar om det känns bra för C.

                Varför känner du så starkt att du måste försvara Bella från minsta lilla ifrågasättande? Jag förstår att du går igång på kommentarer som handlar om hennes utseende hur hon mår, men du hugger på allt. Även sånt som faktiskt är vettigt att ifrågasätta

                  Vettigt att ifrågasätta att hon tycker något är genialiskt? Hon säger inte att hon själv är genialisk. Vettigt att ifrågasätta om hon ändrar smak, stil eller skaffar kundkort i en butik? Knappast vettigt alls. Ge dig! Varför känner Du så starkt att du måste ifrågasätta och ha sista ordet jämt? Stäng ner, ta en paus! Ett genuint tips och råd.

                    Vad fint av dig att ge mig råd. Något jag inte bad dig göra. Jag ställde dig en vänlig fråga men du verkar inte kunna föra en dialog i en civiliserad ton.
                    Det du gör är att du skapar dålig stämning och drar till dig troll.
                    Är du så här i alla situationer i livet eller bara här på bloggbevakning?

        H/
        Haha snart får vi se blondibella jobba där ( som många skre ett tag sen)
        Hon valde nog Coop ist Ica???

          Jobbar du på Ica Carin? Eller du är arbetslös eller pensionär antar jag?

    Ja! Återvinning! ??????

      Ha, ha …

      ?

    Hon måste ju skämta när hon skriver sådana texter. Kvinnan är fyra år äldre än mig och har NU upptäckt att man kan blippa själv, att man får sådana saker med ett medlemskort… Alltså, jag bodde hemma när jag skaffade coop och icakort för att kunna göra sådana saker… Alltså herregud, det här måste vara ett skämt.

      Nej, hon skojar inte utan kör en ny persona som ska vara jordnära, nyfiken, snäll, ödmjuk och andra fina egenskaper som Bella egentligen inte är. Hennes ”paus” är ett sätt att tvätta rent hennes förstörda varumärke och vinna tillbaka läsarna som gillade henne under hennes fejka helgtofsperiod när hon fortfarande var gift med Odd.

      Hahaha, ja båda mina tonårsbarn självscannar och/eller använder snabbkassan i matbutiken.
      Det har de gjort i flera år nu.

      I Finland finns inga sånadär självblippare vad jag vet av, avis på er 😛

        Nää, de e synd! ?

      Men snälla… Varför skulle hon just ha upptäckt det? Nej det har hon med all säkerhet känt till tidigare MEN NU har hon ordnat med kort på Coop skriver hon och då kan blippa där och att det är genialiskt. Alltså sluta förvrid, sluta vänd att till fel för att håna! Själv har jag aldrig haft kort som går att blippa och jag är äldre än Bella, men jag vet att det finns. Hon kanske haft det på Ica tidigare men nu skaffat kort på Coop alltså.

        Herre gud

      Nej detta är inte skämt
      Hon har inte handlat själva på flera år!!
      Tidigare när hon handlade mat, fanns inte blip

        Självscanning har ju funnits i hur många år som helst. Jag vet att jag handlade med det när jag bodde hemma på gymnasiet och jag tog studenten 2008…

    Men jag fattar ärligt talat inte. Om jag berättar för någon att jag självscannar, eller råkar säga att jag skippar, och jag tycker att det är en jättebra grej så man slipper stå i kö och betala i kassan osv, tror folk då att jag tror att jag har uppfunnit hjulet?

      Skippar = blippar

      Hur vet personal att man inte snor saker när man självblippar?

        Det vet de inte men de gör slumpmässiga kontroller. Har du gjort fel vid kontroll får du typ kontroll hela tiden sen = tar längre tid än vanliga kassan.

          På mitt Ica som jag handlat på varje vecka i tre år kan jag räkna på handen antal gånger jag fått avstämning. Jag tror en gång en hel med all varor och kanske 3-4 gånger där de ska kontrollera 10 varor. 5 gånger på flera hundra gånger jag handlat? Måste vara något fel känner jag, men tackar glatt och tar emot.

            För att det stämt de gånger du fått kontroll. Då tycker dom att du nog är vettig och får färre. Åker du dit på ngn av dina första, ja då får man nog rätt många sen

          Får inte kontroll hela tiden.
          Glömde scanna in tomater för 14 spänn. Hade inte mera kontroller trots att jag missade tomaterna vid en avstämning och handlade väldigt ofta.

            Beror säkert på om de tror det är ett misstag… hade du däremot glömt Scana dyraste varan…

        Det finns även ett system som gör att man får kontroll om det går lång tid mellan ett blipp och nästa blipp

          Och om man brukar avblippa varor (ångrar sig).

          Vadå, menar du att man om man shoppar långsamt fastnar man i en kontroll? Jag får ta paus ibland för att möta med tre barn ut till toaletten.

            Inget illa men en genuin fråga: hur länge handlar ni om det är så att 3 barn behöver på toaletten under tiden?

              Trodde det var allmänt känt att barn alltid blir kissnödiga när dom är längst in i butiken (längst ifrån toaletten). Och när dom precis fått på sig alla ytterkläder. Och när dom ligger i sängen för att somna. Osv osv i all oändlighet.
              Barn är märkliga varelser som alltid kan klämma fram några droppar, fast det kissades bara minuter tidigare.

      Håller med.
      Jag uppfattar inte alls Isabellas inlägg som att hon tror sig ”ha uppfunnit hjulet”. Tycker snarare det är skrivet med självdistans.

    Som sagt det är du som sätter ribban i ditt kommentarsfält.

    Fast det är ju jättebra med blipp! Och av döma av köerna till vanliga kassorna i vår stad, är det nog många som har kvar denna upptäckt.

      Vilken stad är det?

        I Halmstad

          Ofta när jag är på Maxi högskolan så är det nästan jämt kö vid självskanningskassorna när jag ska betala iaf.

      Men blippen är väl bara själva betalningen?
      Du måste också scanna in alla koder på de varor du köpt.
      Jag går till en manuell kassa för det kostar inte mera att få hjälp med inscanningen.
      Betalningen gör jag som vanligt med kort och kod.

        Du slipper stå i kö för att betala. Det är det som är det praktiska med att scanna själv. Samt att man har koll på vad allt kostar totalt medan man handlar.

          Ja, jag brukar irritera mig på självscannarna för de ställer den stora vagnen mitt framför t ex mejeridisken och står sedan och läser in koderna på varorna de plockar samtidigt som de blockerar för andra kunder t ex för mig som vill komma åt en liter mjölk 🙁

            Du kan väl flytta deras vagn?

          Studier har visat att det tar lika lång tid att blippa som att plocka och stå i kassakö. Beror såklart på hur lång kö. Men med rimlig kö.

            Länk?

        Sorry, med blipp menade jag självscanning!

    Hon driver ju som hon alltid gör med vardagliga saker för att få igång folk, sådär har hon alltid hållit på..
    Skillnaden nu är att hennes lilla sk. framgångssaga med provokationer är förbi, och hennes entreprenörskap finns det inget kvar av.

      Ja, det kommer säkert 30 kommentarer på Bellas blogg hur vanligt och etablerat systemet är med att handla på kort utan att behöva slå in koden på en kanske coronasmittad terminal.
      För egen del har jag slagit av blipp-funktionen på mina kort eftersom det finns en säkerhetsrisk.
      Kort med blipp-funktion är utrustade med ett NFC-chip (Near Field Communication) som möjliggör trådlös kommunikation mellan kort och en betalterminaler.
      Problemet är att det även möjliggör kommunikation mellan kortet och en tekniskt välutrustad bedragare i närheten som på så sätt kan läsa av kortuppgifterna och utnyttja dem i bedrägligt syfte.

        Finns ”kort” du kan ha i börsen som blockar trådlösa kommunikationen. Tror att det ska funka med aluminiumfolie som man mosar till lite tjockare också.

          Precis, bra tips. Samma med bilnycklarna, bör ligga i plåtask på kvällen

            Sover dem bättre då?

              Nej men tjuvarna kan ställa sig utanför dörren och med nån apparat plocka upp signalerna från nycklarna och låsa upp bilen. Vet inte hur det funkar rent praktiskt men många bilar blir stulna på det sättet.

                Finns videor på det hur det går till. Det behövs endera att du lägger nycklarna i ett fodral anpassat för att stoppa signalen alt. att du lägger nycklarna i en plåtburk – då är det lugnt!

            Ja, man ska inte lägga bilnycklarna i hallen så att någon lätt kan stjäla dem eller läsa av koden som startar bilen.

          Risken att bli skimmad av en sådan maskin och behovet av att köpa ett dyrt kort som blockar = minimal. OM det mot förmodan skulle ske, (Jag har inte varit med om det någongång än. Däremot så tjänar nog de som skapar dessa kort, baserat på människors rädsla, rätt bra) och än en gång, OM der skulle hända så täcker bankens reklamation det. /bankanställd

          [Borttagen kommentar]

      Precis som denna blogg 🙂 C vet ju att ett inlägg om IL kommer generera en massa komentarer

    Suck va trist

      Japp, så trist är Bella bakom fasaden.

        Havesst är det jag

        Och ändå tjatar du om henne hela tiden, märkligt om hon är så trist. Vad som är trist är detta Bella-tjat och hånandet, tröttsamt.

    Har ärligt aldrig testat det där med blipp, inte orkat skaffa kort och grejer (missar väl några sparade kronor säkert också, aaaa). Hahah. Och nej, jag är inte 99 år. Så jag tycker att hennes feeling inte är helt galen ändå 😀

      Du missar nog mer än några kronor om du slår ut det över tid.

        Ja, jag förstår det men jag underdrev änna lite med flit 🙂

      Skaffa kort på alla matkedjorna där du handlar så får du poäng och medlemsrabatter. Du behöver inte betala med kortet, men se till att dra det. Jag får ofta utskick från olika ica-butiker om att jag får 10 % på ett köp- där kan man spara en del. Men självskanning säger jag nej till. Det är för mycket bök när man köper mycket frukt och grönsaker.

    Varför tror du att hon upptäckt systemet först nu?

    Eeeeh Va ?

    Jag fattar inte hur man kan ha missat det? Har hon inte klivit in i en butik de senaste 7 åren? Har tidigare tänkt att hon varit intressant för att hon är så måldriven, men att vara SÅ fokuserad på något att man missar omvärlden är det ju bara märkligt.

      Jag är nästan säker på att Isabella aldrig använt en självskanner. När hon fortfarande var tillsammans med Odd betalade hon i kassan. Efter skilsmässan lämnade hon över matinköpet till hemmateamet.

      Hon har nog inte missat det, men inte testat det förrän nu

    Det enda det här inlägget säger är att Isabella själv fascineras av en lösning som defacto är väldigt bra. Jag uppskattar en människa som kan uppskatta the small things in life, ngt som underlättar vardagen. Inlägget har inget att göra med att Bella på ngt sätt vill få det att låta som att hon är den som har upptäckt självscanning. Jag har inte läst denna blogg särskilt länge, men förstår många andra som kommenterar att det verkar finnas ett fundamentalt agg mot IL. Det förstår jag verkligen inte.

    Kan vi diskutera Paula som ränner på stan, fixar naglar, äter på restaurang och fik, gymmar osv och nu skriver att hon känner av psykisk ohälsa och mår så dåligt över den situation vi befinner oss i pga Corona, så pass att hon nu ska gå i samtalsterapi hos en kurator? What?

      Jo. Blir så matt.

      Vem är Paula?

        Hon är en covidiot.

      Vad gör Hugo hela dagarna? Tycker det är paula som gör allt hemma med barnen mailar om kalas osv osv….
      Båda jobbar?

        Jobbar väl med sina Clean drickor?

      Sitter ungarna på förskola när hon gör allt detta

        Nej en i vanliga skolan, en i förskola. Men influenser är ju ett yrke så..

    Vad inte länge sedan man här på bloggbevakningen kunde läsa
    att snart får vi läsa att Isabella lagar köttbullar ned hos. Nu skriver
    Isabella det själv, lite humor har hon allt.

    Med mos…

    Men hon skriver ju inte någonstans att hon upptäckt det, bara att hon inte använt det tidigare. Nu har hon provat, och gillar det. Släpp halmstråna, Camilla.

    Tror inte att hon missat detta. Men genom att spela dummare än vad hon säkert är så snackar folk fortfarande henne. Det är klart många blir provocerade. Om hon inte gjorde en grej av såna här vanliga saker så vad skulle det då snackas om? Jag har gått in på hennes blogg och instagram men ärligt känns hon bara så himla tråkig att följa. Förut verkade en del ända finna henne intressant på riktigt? Att hon var en inspiration för många andra nya bloggerskor.

      Men snälla.. Provocerande? Att hon skaffat kort på Coop och berättar om det i sin blogg? Det är inget som helst provocerande i det men de som blir provocerade av det har ju problem. ”Gjorde en grej av”? Hur gör hon en grej av det för att hon berättar om en vardaglig sak hon gjort i sin blogg? Vad får hon skriva om i sin blogg? Ingenting verkar det som, allt är det fel på, allt vänds till fel och allt klagas det på och hånas. Det är ju C och andra som gör en grej av detta inte Isabella.

      Men hur kan det här vara provocerande? Hon har absolut gjort provocerande saker förut, men att skaffa kort i en coopbutik, det är väl det mest harmlösa en människa kan göra?

    Kan ju säga att jag upptäckte detta ”blipp blipp” i typ januari….. ??‍♀️

      Haha men hur är det möjligt? Alltså jag vill inte attackera dig nu, men alla jag känner använder självscanning i den mån de kan. Hur kan man inte ha upptäckt det? Hur gammal är du, var bor du, hur ofta handlar du, varför vill man stå i kö? Förlåt om du tolkar detta som en attack men jag blir nästan fascinerad!

        Finns väl flera orsaker? Tex ung, bor fortfarande hemma/nyligen flyttat hemifrån och inte skött veckohandlingen tidigare.
        Jag blippar aldrig, är 30+.

        Jag självscannar heller aldrig! Vetat att man kan sen det kom dock.

        Inte så att det är roligt att stå i kö, men SÅ upptagen är jag inte att jag inte hinner köa för att få betala mina varor. Sen är jag iofs svensk, vi har ju det i blodet att vi ska köa??

        Där jag bor finns inga blipp-butiker i närheten 🙁

    Suck ….kan knappast bero på bloggtorka.

    Bor man på ön så har man sett och ser henne. Hon är en helt alldaglig ung kvinna, verkar kanske inte den skarpaste kniven men har handlat i centrum massor och sett blippgrejerna. Så, snack som vanligt.

      Bara för att jag har sett en bil betyder det inte att jag har kört den. ?

        Nej men du skulle ju inte kalla dem genialiska heller ?

          Vadå tycker du inte att blipp är genialiskt? Det är väl inget fel att kalla det genialiskt. Jag tycker också det är genialiskt även fast jag själv inte använder det. Bilar är väl också genialiskt det tyckte väl folk såklart när bilen kom.

    Det som blir fånigt är hur besatt du är av Isabella och hur du förvrider allt hon säger och skriver DET är fånigt. Hur får du det till att hon just upptäckt det? Hon skriver att hon just FIXAT med det på Coop, är det så konstigt och något att håna verkligen. Hur mår du egentligen? Är du medveten om hur fånigt och töntigt många tycker att detta är och att din Bella-fixering verkar ganska störd.

      Glöm inte att hon vrider, vänder, drevar och anstränger sig för att smutskasta och håna Bella ?????

        Ja det är ju exakt så, så gör C ja men är det något att gapskratta åt verkligen? Tycker snarare det är pinsamt, lågt, dåligt, illa och tragiskt att bete sig så. Skämmes.

      Du glömde h-äckla..

    Vilken strålande exempel på en person som är svensk, har folkvett och som minsann kan ta ansvar… det går bra för Sverige nu?

    Ja, hon är ett under den kvinnan. Fick ångest av att jobba en kort stund (spela in något) men orkar vara social och gå på vinprovning utan problem. Hon har inte förändrats ett dugg!

    Att blippa (dvs betala med kort utan kod) och att använda självscanning är två helt olika saker.
    Man kan blippa i en manuell kassa och man kan självscanna varorna och betala med kort och kod.
    Eller använda självscanning och blippa när man betalar 🙂

      Äh vad pratar du om? Allt som låter blipp är ju att blippa ?

      Mvh
      hon som fortfarande ”lägger på” när ett telefonsamtal är avslutat

        Blippa = Kontaktlösa betalningar med kontokort. Kortet har trådlös kontakt med betalterminalen.
        Att ”blippa” har alltså inget med inscanning av varors EAN-koder att göra.
        Det går förstås att betala med ”blipp” om man använder kassa för självscanning men man ”blippar” inte varor.

    Ja, är det första gången hon handlar på Konsum helt själv utan ledsagare förstår jag att det känns nytt.

    Snart: ”Woohoo! Det finns visst något som heter tvättmaskin. Man stoppar i kläder så blir de rena. Makalöst!”

      ?

    Är det bara jag som förbluffas över att hon köper fem paket risgrynsgröt? Det kanske är normalt men det är fem gånger mer än jag köpt under hela mitt liv och då gillar jag ändå risgrynsgröt…

      Jag köpte sex paket sist jag handlade. Jag vinner!

      Jag köpte 5 paket veg pastej i veckan ?

    Jag har ju försvarat IL, är ju ny följare. Har tyckt att ni… varit elaka mot henne.
    Men allvarligt. Nu har hon nytt hus och köper tjänsten klippa gräs och rengöra poolen – det kallar hon ”outsorca” Allvarligt? Hon köper tjänsten av företag. Hur kan man ”outsorca” om man inte har företag eller personal?

    Och att ha skaffat ”blipp”? Har inga ord…

    Jag trodde ärligt att hon börjat ett nytt liv…

      Jag brukar outsourca min barn till dagis och skola, nästan varje dag.

      Vad är fel menar du? Man brukar säga att man outsorcar när man köper in tjänster, när man köper in hjälp och inte gör det själv. Att köpa hjälp med pool och trädgård är vanligt, inget konstigt alls. Sen är det väl inget konstigt att hon skaffat kort på Coop, och kan blippa där nu? Vad är problemet och vad är det du inte förstår? Du har inga ord? Fast det hade du visst. Asså…

        Anonym 21:27: Nej, outsourca är vad företag gör. Familjer etc köper tjänster som de sedan drar av via rot och rut=skattefinansieras. Att köpa hjälp med pool och trädgård varje vecka är inte vanligt i Sverige. Förutom hos övre medelklassen och dit hör ej IL.

          Så länge man har pengar spelar klassen mindre roll. Jag räknas troligen inte in i medelklassen överhuvudtaget men med rut och rot har tom jag råd att köpa in dylika tjänster.

    Bella är sig lik. Som vanligt försöker hon provocera, nu med pulvermos eller att hon upptäckt blipp. Hon förkastar allt som hon gillat tidigare och påstår att hon bara mått dåligt. Allt går i cirklar och man har hört allt förr.

    Ja oj oj oj så provocerande med pulvermos och blipp. Men hon påstår inte att hon upptäckt det, inte att hon upptäckt det först nu eller uppfunnit det nej hon berättar bara att hon nu skaffat kort på Coop så att hon nu kan blippa där. När man flyttar så brukar det ofta bli en ny butik som man storhandlar i, den som ligger nära eller närmast. Kan ju vara så att hon liksom bytt butik och var nöjd med att hon fixat kort där. Jag blev inte det minsta provocerad men av denna blogg och vissa folk här blir man det.

      Men hon har bott och handlat på Coop i Lidingö centrum i fem-sex år. Aldrig sett henne på ICA Rudboda.

      Jo tack, vi märker att du blir provocerad! Ska du inte försöka att sluta gå in här och läsa? Det känns inte som att du mår bra av det.

    Hur ska hon nu pruta på priserna i matbutiken när hon använder självscanning?

    Vi måste ju skilja på självscanning och blipp nu.
    Självscanning är ju när man själv scannar varorna man köper. Och jo, det låter blipp blipp ofta men att ”blippa” är ju att betala med kortet utan att använda chip eller magnetremsan och utan att slå kod ifall det handlar om mindre summor.

    Jag jobbar extra på Circle K och det är såååååå många som inte har en aning att man kan blippa. Vissa blir nästintill chockade när man lär dom det… ?

    Dock tror jag väl att IL menar att självscanna. Påminner om Tillbaka Till Framtiden-filmerna…. Att hon blir chockad över något alla redan känner till. ??‍♀️ Måste beställa en till skämskudde… Mina räcker inte till.

      Grattis till en bra beskrivning av skillnaden mellan blippa och självscanna.

      Blir hon chockad? Hur får du det till att hon blir chockad? Märkligt hur vissa läser in och tolkar…

    Naturligtvis kallar hon inte sig själv genialisk för att hon klarat att blippa. Hon kallar uppfinningen genialisk. Och helt plötsligt känner jag mig genialisk som i den här gruppen fattar något så uppenbart.

      Ja ribban i det här kommentarfältet är ju inte satt så högt.

    Spenat Baby. Låter som en låt av Hov1

    Färdiga köttbullar och pulvermos ? När hemmarullade är så gott och riktigt mos är så lätt?

    Jag undrar förresten typ hur det är möjligt att mamma scans köttbullar är så äckliga som de är – de är ju knappt ens lika de man gör själv? Hur lyckas de liksom?

      Nej du har fel.

        I vilket avseende? Färdiga köttbullar känns och luktar som djurmat!

      Håller helt med dig! Jag gillar i princip all mat. Otroligt okräsen. MEN just pulvermos och Scan-köttbullar… Jag kan inte äta det, får kräkkänslor direkt. 😮 Min mamma är verkligen ingen mästerkock (haha förlåt) men när jag var liten tyckte jag genuint synd om mina kompisar som fick Scan-köttbullar hemma medan jag fick hemlagade. De var även äckligare då för 20 år sedan och hade mer hårda broskbitar än idag… Gah får rysningar!

    Fortfarande på sin höga jävla häst.
    ”Supergott, men långt ifrån kocken”.
    Hör folk inte att hon fortfarande är den personen hon var? Har folk bara gått och blivit naiva, tror att hon är någon typ av superhjälte för att hon lever på pulvermos nu?

    Jag förstår verkligen inte hur du tänker, vad som går igenom huvudet innan du sätter dig och noga skriver ut ett sådant här inlägg? Hon sa ingenstans att hon nyss upptäckt det, eller framställer sig som någon sorts förmedlare av detta nya fantastiska. Hon registrerade sig på coop så att hon kan blippa och tyckte det var smidigt. Inget mer. Det behöver inte vara djupare än så Camilla. Fattar inte hur du inte kan skämmas.

    VEM SÄGER ENS BLIPPA???

    Scanna heter det ?‍♀️

      Eller ja, skanna då möjligtvis ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.