Jenny Strömstedt om TV4s beslut att intervjua Paolo Roberto

https://www.instagram.com/p/CAN2MqvjTYM/?igshid=1l39hpdtoyr5f

Men okej, jag kan delvis köpa det om att sexköpare finns mitt ibland oss och är sk ”vanliga” män. 
Men om vi nu sett Paolo Roberto i all sin offerkofta, representera den svenska sexköpsmannen – behöver vi verkligen se en längre intervju med honom då till myslördagsfrullen?

Men så resonerade TV4 och Jenny Strömstedt – så här resonerar Mia Skäringer och Tabita:

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,339127″ ap mute yot ]

148 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fokus på en kändis, så klart. Inte ett ord om alla kvinnor som tvingas sälja sex under vidriga förhållanden.

    Blir så arg

    Tycker det är bra OM han håller sig till sanningen!
    Men tjejen ifråga är viktigare att ta hand om. Ge henne all den hjälp hon behöver omedelbart ! Hon borde skyddas från dessa avskyvärda män och kvinnor som driver denna sjuka värld

      Ja, precis. Det hade varit bättre att anonymisera någon av de andra männen som köpte sex, då hade ju den mannen kunnat vara ärlig.

      Inte sitta med självömkan och ljuga (?!?).

      Det är en myt att folk som blir utsatta för övergrepp själva blir till förövare. Tvärtom är det många unga som har blivit utsatta för våldtäkt som utvecklar ett skälvskadebeteende där de försätter sig i övergreppsliknande situationer där de blir utnyttjade återigen.

        Exakt. Tror inte P kommer vara 1000 % ärlig.
        Att ens påstå att det är ”första” gången är ännu mer pinsamt. Uppenbarligen så har han dessa kontakter.
        Inget som bara händer på en dag

        Det är inte en myt, är länkat till pedofili. 2 år sedan jag satt min tenta om det så kommer inte ihåg studien nu.. men de undersökte folk som satt fängelse pga sexbrott (kanske i Kanada?). Självklart inte 100%. Men fanns en korrelation

        Det är absolut ingen myt att övergrepp ökar risken att själv bli förövare eller kriminell. Självskadebeteende som du nämner är också en ökad risk.

      Och han ljuger ju. Vad är oddsen för att en 51-årig man och tvåbarnspappa, i ett fast förhållande, plötsligt bestämmer sig för att ”nu ska det ske”, jag ska ha sex med en prostituerad, mitt under en pågående pandemi. No way José. På FB fanns inlägg redan 2012 om att han fanns på listor över sexköpare.

        Japp

        Den sannolikheten finns inte.

        Stackars hans nyblivna sambo, men tack och lov fick hon se sanningen snabbt???

    Strunta i henne nu snälla.
    Ta det i ett annat inlägg. Detta är så mycket viktigare än hennes story ??

    Jag läste hennes inlägg innan jag somnade igår, men jag fick känslan av att hon inte riktigt begrep själva kärnan i problemet och det gjorde mig förvånad då hon brukar kalla sig själv feminist.
    Kanske hon umgås för mycket med just gubbar typ Steffo och hennes man så hon blivit lite mindre feminist.

      Jag TRODDE hon skulle gå åt honom MYCKET hårdare, när jag såg att TV4 valt henne för jobbet.

        Där håller jag inte med. Hon ställer hårda frågor. Det är TV4 man får klandra för att man valt att intervjua om man nu vill det, inte journalisten.

      Av vilken anledning tycker du dig ha rätten att involvera Steffo i detta sammahanget?

      Sluta prata om och dissa henne. Hon är i chock just nu. Det har fortfarande inte gått in i hennes huvud vidden av det som hänt. I förrgår skrev han en kärleksförklaring till henne på insta, sen gick han på bordell. Hon har INGEN del i det här.

        Nu pratar hon inte om hans sambo utan om Jenny Strömstedt.

    Vet inte om jag blir så upprörd över intervjun. Fyran är en kommersiell kanal, man vill tjäna pengar och distansera sig från en anställd som blivit en belastning. Tror inte heller nånstans att det är jennys beslut. Däremot lurar man sig nog om man tror att fyran som kanal verkligen ”bryr sig.”

    Anmälde Paolos konto under kategorin bluff. Vore skönt om kontot stängdes ner så att han inte kan gråta ut inför 200k pers utan får skämmas i det tysta

      Antalet följare tvivlar sakta nedåt dock

    Blir helt jävla vansinnig på det här. Patetiska jävla karljävel att få sitta och tycka synd om sig själv efter att han ha betalat pengar för att få begå övergrepp på en annan människa, för inte fan har han då köpt sex, sex är ömsesidigt, något som sker med samtycke från båda sidor och samtycke kram inte köpas. Jag hoppas att tv4 verkligen låter ”alla inblandade få komma till tals” och ger de som det är synd om på riktigt, de vars liv har förstörts, de verkliga offren plats på bästa sändningstid.

      Nu får man väl ändå vara medveten om att höjden av upprättelse för många offer INTE består av TV tid…

        Det är det nog ingen som påstår. Men att belysa förövarens känslor och strunta i offrens – blä ?

          Fattar såklart vad du menar. Ville bara påpeka att man ska vara försiktig innan man exploaterar offer för brott i TV soffor med.

    Han borde få noll utrymme. Om man verkligen vill straffa honom. Han lever för uppmärksamhet och har gjort i 50 år. Han behöver ignoreras.

    Jenny Strömstedt är väl en habil programledare, men denna intervju var ett beställningsverk. Desto mer intresserad av Bloggbevaknings åsikter om Söndagsintervjun med fr Löwengrip.

      Intressant kommentar om alkohol och misshandel i hemmet som hon ”kläckte”. Hon sa att det var problem med alkohol och misshandel under barndomen och då frågade programledaren om hon blivit misshandlad av sina föräldrar och då hejdade Löwengrip sig själv. Jag fick känslan av att hon var på väg att ljuga om att hennes pappa misshandlat henne men fick stop på sig själv när hon tog några sekunder och hann inse konsekvenserna av en sådan lögn. Hon svarade istället luddigt att det var ”mellan alla”.

        Lägg ner! Jag har varit med om detta själv. Från det jag var 3 år gammal och fick ett glas i huvudet av min pappa.
        Tror inte att hon ljuger om det hon har varit med om som liten! Sen att saker uppdagas ju äldre man blir är inte konstigt för hur saker än må ha varit så är man lojal mot sin förövare tills gränsen är nådd.

        Min pappa sa att saker aldrig hade hänt, var bara i min fantasi.. hjärntvättad delux tills den dagen då jag var gravid och han sparkar mig i ryggen när jag ligger ner.
        Då kom alla minnen tillbaka.

          Att du blev utsatt för misshandel har inget med Löwengrip att göra. Hon är en notorisk lögnare som otal gånger blivit påkommen med allvarliga lögner.

          Vad lägligt att hennes berättelse kommer nu. Snälla, köper inte ett skit den mentalt störda människan säger, och det borde ingen göra.

      Men hur kan Isabella Löwengrip vara intressant i dag? En vanelögnare på deken. Jaha, liksom.

        Hon har ett par stalkers här och det kliar i deras fingrar

          Så man är en ”stalker” för att man lyssnar på en kändisinterjuv i Sveriges Radio och kommenterar innehållet?

            Nej men man är en stalker om man lyssnar på allt kvinnan gör och längtar så att få kommentera att man till och med gör det OT

              Och det vet du att jag gör hur exakt?

    Hans senaste instagram-inlägg får mig att vilja spy. Där står han och gör tummen upp inför ett löppass. Han skriver att han blivit ”knockad hårdare än någonsin” men att det kan vara det bästa som hänt en osv. Vad i he-vete? Tondöv är bara förnamnet.. Kräks!

      Ja usch! Det är verkligen en vanlig dag för honom förutom att han behöver leka lite knockad… fortfarande inte ens ett ord om stackaren han utsatte…

      Hur kan någon tycka om honom ännu?

      Han kunde åtminstone skrivit att han knockat sig själv. Det var ju inte som att detta föll ned i huvudet på honom från himlen.

      Värre är väl över 6600 likes på inlägget ?

      Låt snubben leva.
      Alla är vi människor med våra fel och brister, vi kan inte behöva gå under pga ett misstag.
      Förlåt och gå vidare.
      Kärlek.

    Att Nicole och Eric separerat tycker jag är den största nyheten just nu!!!

      [Borttagen kommentar]

        [Borttagen kommentar]

        Jag undrar vad farao det var som hände i Thailand. Världens finaste inlägg om honom när de var där och plötsligt drar hon från ön och han åker hem till Sverige. Sedan dess umgås de inte och M sätter ut så mycket dimridåer som möjligt. Låtsas att hon bakar överraskningstårta till hans födelsedag när han själv bakat den kvällen innan, säger att de inte träffas pga Corona medans hon lever för övrig som vanligt med noll karantän och distansering osv.

          [Borttagen kommentar]

            [Borttagen kommentar]

            [Borttagen kommentar]

        Uppdatera en som inte hängt med! Varför tror ni att de separerat? Vilka ”tecken” finns?

          Att de har gått ut med det är väl ett ganska tydligt tecken.

      Då var det ju tur i oturen att bröllopet inte blev av. Så de slapp den extra bördan av en skilsmässa när de väl skulle bryta upp. För var det så här skört under förlovningen hade ju ett bröllop knappast kirrat relationen i längden. Bröllop gör ju inte en relation så att säga.

      Så sorgligt för Nicole och Eric. ?

        Det är väl mer sorgligt att stanna i ett förhållande som inte fungerar

          Men det är ju också ganska sorgligt när inte kärleken håller som man trott.

          Ja, självklart är det sorgligare att stanna i ett förhållande dom inte fungerar men det var naturligtvis in det jag menade med min kommentar som du säkert förstår.

          Älskar ditt nick ??

            Jag med ?

    Det är exakt det här som menas med att ”alla springer patriarkatets ärenden”. Snubbar som är chefer på redaktioner känner igen sig i Paolo, så de ser till att han kommer till tal först. Samma var det när Virtanen satt i ett helt avsnitt i uppdrag granskning och tyckte synd om sig själv. Varför kan de inte vänta ut dessa äckliga män tills en dom har fallit? Sen efter domen hålla en intervjua. Det går det alldeles utmärkt att diskutera frågan med andra infallsvinklar inför att de väntar på rättegång. Blir genuint äcklad! Vad ger Paolo rätt att sitta i tv och gråta ut? Och tro mig, han kommer skriva en bok om allt, och sen tjäna pengar på att turnera och berätta om sitt liv som torsk.

      Du kan absolut inte jämföra intervjun med Paolo med UGs reportage om medias hantering av uppgifter under metoo. UGs reportage var behövligt men en del klarar inte att lyfta blicken från cissi w eller fv och missade poängen.

        Så du menar att de inte kunde diskutera frågan utan att blanda in den misstänkte i processen? Skitsnack. Varje dag begås det brott, media rapporterar och håller förövaren anonym då den inte fått en dom. Avsnitt efter avsnitt diskuteras olika våldsfenomen eller brott på samhällsnivå utan att alla vet vilka som diskuteras. Vad är det som är så unikt här?

          Du får nyansera ditt tänk tror jag. UGs reportage handlade om mediehanteringen av uppgifter från sociala medier osv under metoo. Då är det fullständigt legitimt intervjua ett av offren för mediehanteringen. Intervjun med Paolo igår var en intervju med någon som just gripits för och erkänt ett brott, det går överhuvudtaget inte att jämföra.

            Så han erkände brott, so what? Varför måste han få kavla ut det i media? Erkännandet görs ändå hos polisen. Och Virtanen, varför måste de prata med honom om medias hantering? Varför Inte diskuterade frågan Direkt med chefsredaktörerna som släppt igenom artiklar under me too eran? Vi ser det här hela tiden. Om en terrorist begår ett brott så diskuteras han (oftast en man), in i minsta beståndsdel, om hans liv, hans hobbyn, hans utsatthet under uppväxt osv. Långt senare kommer brottsoffrens versioner fram, när berättelsen har svalnat och alla fått sympatisera med förövaren, Du verkar inte alls förstå att hela poängen är att snubbar får komma till tals, gång på gång och oavbrutet berätta sin historia, medan brottsoffer, och alla andra inblandade kommer i efterhand. Jag vill se en ny prioriteringsordning, där man prioriterar offren, dras anhöriga, åtgärder av samhällets institutionens INNAN förövaren får sitta med sin berättelse. Det är så man visar vem som värderas högst i samhället. Tydligare än såhär kan jag nog inte förklara det här.

              Cissi, ta ett chill pill.

                Bästa come back när man har slut på argument. ?

              Men det handlar ju om också vad människorna är intresserade av att se och läsa.
              Offren för en terrorattack är lätta att känna igen. Dom är du och jag, helt vanliga människor med vanliga liv, och det är inte ofta superintressant att läsa om för vi vet hur vanliga människors liv är.
              Det är det avvikande och udda man är intresserad av, vem är terroristen och hur blev han en terrorist och varför. Det fascinerar oss. Därför finns det mordpoddar och dokumentärer om mördare osv.
              Och vem säger att prostitutionsoffren ens vill komma till tals och bli intervjuade? I ett främmande land på främmande språk, och med risk av repressalier från sina hallickar när kamerorna släcks. Sverige kommer inte ta hand om utländska medborgare ändå, utan dom får stanna här i 3 månader och sen måste dom resa tillbaka till sina hemländer en sväng, precis som tiggare från Rumänien. Jag skulle inte prata i tv om jag var i hennes sits.

                Offer för trafficking får man väl inte utvisa? Dock så är jag helt med dig på att det ändå inte är i den personens intresse tala ut i nån TV soffa, är det nätverk inblandade riskerar familjen repressalier.

                  Jag vet faktiskt inte hur det är med traffickingoffer och vilka kriterier som gäller för att få stanna i Sverige. Man får ju inte avvisa någon som riskerar bli dödad/misshandlad i sitt hemland, men ändå avvisas folk tillbaka hela tiden.

                    Jag tror vi har lagstiftning som förbjuder utvisning i det läget men som du säger, det är ändå oerhört svårt få offer för människohandel medverka i en utredning bla pga risken för familjerna i hemlandet.

        UGs program var bedrövligt dåligt och lyckades inte lyfta problemet med medias hantering av metoo. De gjorde bort sig när de valde att fokusera på enbart Virtanen och lät honom sticka en enorm offerkofta på bästa sändningstid.

    Anonym 08:26 det har jag inte påstått heller. Men det finns sätt att ge offren utrymme och fokusera på dem istället istället för förövarna.

      Precis, varför ska förövarna alls komma till tals.

        Fast jag köper iof fyrans poäng om att det är bra ge sexköparen ett ansikte. Däremot är det märkligt välja att göra det 24 timmar efter ett gripande utan att belysa andra frågeställningar.

    Själv är han förbi det jobbiga nu och tar sig ut på ett löptur som om inget hänt. Det är väldigt mycket fokus på honom själv och vem tror han att han lurar med att detta var en engångsgrej? Han har förlorat 5000 följare men har fortfarande 195.000 fans, undrar hur många som väljer att avfölja idag? En annan sak, undrar vem som tar bilden han lade ut på instagram i morse?

      Hans tjej varute och sprang sammatid i morse. Så allt är som vanligt igen. Lite snyfthistoria om sin barndom och att detta aldrig händer igen så är det bara att vända blad. Sina arbetsgivare behöver lite längre tid att vända blad. Men im ett år eller två är han väl tillbaka i rutan.

        *Spyr*

        Glöm inte bort att han ska plocka ihop bitarna av ett krossat liv.
        Och att det enda positiva med att vara på absoluta botten är att det ger dig möjlighet att återuppbygga den du verkligen vill vara.

        Fy fan
        Och ja om ett eller två år är han säkert tillbaka till rutan. Han har även en bok om hur han krossade sitt liv med ”ett” sexköp och hur han återuppbyggde sig själv och blev en bättre människa

          Eller hur?! Han borde plocka upp spillrirna av kvinnans liv. Han verkar tro att det är HANS liv som är förstört men i själva verket har han ju förstört en annan människas liv.

        Tror han är rätt körd förutom bland incels och livets hårda skola killar. Men hon? Undrar om hon kommer ge upp deras fina hus och börja om, eller om hon förlåter honom. Det har ju pågått länge, hon måste ju ha anat eller tom vetat men sett åt andra hållet.

          Hon verkar redan ha förlåtit honom…

            Suck. Ett dygn tog det alltså… Men nu har hon ju åtminstone gjort sitt val med öppna ögon.

          Förlåt men hon är dum i huvudet om hon går tillbaka

    Ja, jeg og ca 6.300 andre… ?

      Vad missade jag?

        Läs på FB. Snacka om att tappa det helt. Filma när man blir tagen bakifrån och sen lägga ut det på sin story. Vad ÄR det för FEL på dessa kända människor? Kul för hennes äldre barn. Komma finnas där för evigt nu.

    Att Paolo roberto köpt sex framgick ju även om TV4 gjorde intervjun eller inte. Att säga att det är för att visa att alla män kan va potentiella sexköpare håller inte eftersom den nyheten nådde ut ändå. Dom gav bara ett äckel tv-utrymme för att tjäna pengar. Allt annat vore naivt att tro.

      Samt: varför räcker det inte att de som säljer sex säger att män som köper sex kommer från samtliga bakgrunder och samhällsklasser. Så trött på att män ska behövas för att konstatera detta.

        Ja vi är inte tröga och behöver se dem gråta ut i tv för att fatta hur många idioter det finns.

    Vi försöker göra Facebook allmänt tillgängligt för alla, men du får inte använda Facebook om:
    du är yngre än 13 år,
    du har dömts för sexualbrott

    Enligt Facebook själva får inte sexualbrottslingar ha fb så när han är dömd bör man ju kunna få hans fb nerstängd och säkert också hans instagram då de ägs av Facebook.

      Och det tror du själv? Man får inte ha pornografiska instagram heller. Men visst existerar dem!

    Berätta!

      Hon filmade sig framifrån med an naken Karl bakom sig samtidigt som jag antar att dom hade sex.. en doggy..

    Stackars Paolo Roberto! Sån himla nybörjarotur! Köpa sex för första gången och åka fast, verkligen osis. Himla otur att han råkade knocka sig själv på det där sättet, så otroligt alltså. Men så modig och så ansvarsfullt av honom att erkänna helt öppet, inte för att han blev påkommen liksom utan för att han verkligen inser hur fel han har gjort. Mm. Han råkade bara köpa lite sex, för allra första gången. Knappt att det ens räknas!

    Nu ska han jobba med sina demoner, gå i terapi och bli en så ofantligt mycket bättre människa att han snart, mycket snart, kan släppa en bok i ämnet och eventuellt föreläsa bland oss mindre vetande. Så att vi också kan lära oss något av Paolos lilla snedsteg. Fint!

      Himla osis att få en spontan feeling för sexköp en torsdag och åka fast för det, snacka om nybörjarotur.

      Ja det är verkligen synd om honom. Tänk att behöva leva med ett stort svart hål i själen som inte tillåter honom att vara lycklig utan som tar över och får honom att förstöra sin egen lycka genom att köpa sex.
      Stackars man och vad starkt av honom att orka prata om detta så fort efter att han åkte fast.
      Obs – jag är ironisk!

    Trodde Paolo skulle bli interjuvad i direktsändning nu på morgonen men jag måste fattat fel

    Tycker det är mer märkligt att någon in finhooden tycker synd om familjen (rent ekonomiskt) och att de inte borde drabbas. Hur kan man då tycks det är helt ok att hänga ut människor som inte ens erkänt eller blivit dömda där familjen hamnar i ännu värre sits? Var är logiken?

    Ja stackars dessa män som inte förstår konsekvenserna och det större sammanhanget. Män är fan svin, var 10:e jävla man har köpt sex. Fy fan. Inte konstigt att så många kvinnor hatar män som grupp (inte alla män ?). Män våldtar, krigar och mördar både andra män men kvinnor och barn är mest utsatta och samhället ger blanka fan. Istället fortsätter vi fostra fler män in i den traditionella mansnormen för det är sååå romantiskt när män är män.

      Inte så säker på att sexköp handlar om kön (tänker på svenska kvinnor i gambia osv). Snarare makt, privilegier och en känsla av berättigande (narcissism).

        Det har du rätt i men hur man än vrider och vänder så är majoriteten män

    Jag är faktiskt redigt besviken på Jenny. Trodde mer om henne. Hon verkar ju inte greppa vad det handlar om alls.

      Jenny gillar sin anställning och hon gillar pengar. Inte konstigare än så. Eller tillskriver du henne mer nobla bevekelsegrunder?

    In och anmäl paolos Instagram. Han ska inte ha någon plattform och stå med tummen upp på??

      Anmäla Paolos konto? För vad?

    Hemskt att så många människor har nu blivit drabbade av hans äckliga beteende. Kvinnan, offret som han våldtog. Hans barn, hans exfru som också är hans agent. När han förlorar alla sina jobb gör hon det också och har hamnat i en kris. Hans flickvän. Hela teamet på köket som nu måste gå in och radera alla hans recept och en kurs som de har lagt ner mycket pengar på. Företaget som har jobbat med att ta fram hans produkter måste också sopa efter hans skit. Alla dessa människor runt omkring han måste idag må så himla dåligt. Han startar dagen med en tumme upp och en joggingtur.. tragisk människa

      Man är ju inte jättesugen på hans vita sås just nu …

    Så uppenbart att han ljuger om att det var första gången. Som 50+ får man inte för sig att plötsligt köpa sex.

    Läste någonstans, kan ha varit en intervju med Simon Häggström, att tjejerna har som mest att göra runt kl 17:00. På väg hem från jobbet köps det sex när man officiellt ”jobbar över”.

      Usch, så hemskt. Kvinnorna de köper är parenteser i liv som tillhör män med ack så välpolerade ytor till liv. Hem åker svinen till intet ont anande familjer, kvinnor och barn, som hårt arbetande familjeförsörjare som nu måste tas om hand. Jag undrar, VAR är samvetet? HUR kan de sova om nätterna? Och avslöjas dem inte av ett avvikande skyldigt beteende, ja då måste de vara psycho. Naivt tänker jag att ingen frisk människa är så samvetslös och iskall. Eller?

        Önskar verkligen att resten av namnen kommer ut. Om något så är sexköp ett brott som är mycket lämpligt för publicering – det är inte som våldsmän där kvinnan vet om att han är våldsam och avslöjandet inte blir en chock på samma sätt, utan helt ”vanliga” män som vid publicering lär få en hel del att hantera hemmavid.

          Plus att kvinnorna sexköparna bor med då kan få slippa risken för könssjukdomar. Ren hälsofara dessa män ju.

    Eva Röse sa ungefär såhär i en story igår:
    ”Självskadebeteende betyder att man skadar sig själv, inte att man skadar någon annan”
    Så bra!

    https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/RRVA0r/mannen-som-koper-sex-de-tycker-alltid-synd-om-sig-sjalva

    ” Bara den senaste veckan har vi hämtat en flicka från sjukhus. En annan flicka som också kom den här veckan är i så dåligt skick att hon varken äter eller sover, hon har så mycket ångest. Det säger något om hur der ser ut på de här bordellerna, säger Anna Sander till Aftonbladet.”

    Fy fan vad man blir arg och ledsen!

    Enligt Resumé (tyvärr låst artikel):
    Experterna sågar Paolo Robertos krishantering: ”Typiskt för någon som inte fått coachning”
    Ja, han har verkligen pladdrat på och grävt ned sig i smörjan djupare och djupare.
    Första regeln vid krishantering:
    Har du trampat i klaveret ska du stå still och inte hoppa runt för då blir det ett jäkla liv.
    Det finns ingenting som denne man kan göra nu för att rädda situationen.
    Han borde ha varit tyst och låtit det värsta blåsa över. Han kan inte ursäkta sitt beteende på något sätt.

      Jag är inte PR-kunnig, men tanken slog mig att det var en märklig hantering av situationen. Varken han eller hans rådgivare (?) verkar ha sovit på saken. Lite för mkt ältande av en persons story.

      Vidare undrar jag hur det rent praktiskt går till när man tas på bar gärning efter sexköp och ska ringa sitt första samtal. Vem f*n ringer man? Vad f*n säger man? ”Tjena, jag har köpt sex och tagits på öppen gata. Hjälp mig!”? Och hur gick det till när han meddelade flickvännen? Den som ändå var en fluga på den väggen.

        Väldigt cyniskt exploaterande av situationen av fyran. Paolo har garanterat inte fått rådet vare sig av sin advokat eller mediestrateg att ställa upp i den intervjun direkt efter att ha blivit påkommen.

          På så sätt var det ju ändå rätt bra gjort av fyran – han fick ingen tid att förbereda sig mer och ingen har ju riktigt gått på historian om att det var första gången och att han skadade sig själv (och inte sitt offer….).

          Kan det vara så att TV4 redan som det är har en del bagage med sexuellt ofredande bland personalen (läs: Martin Timell) och kanske rentav kräver av Paolo att ställa upp för att ”gottgöra” sina misstag och på så vis kan TV4 ta sitt ansvar publikt?

            Man har nog utnyttjat sitt övertag som arbetsgivare, det tror jag absolut utan att direkt ha hållhaken att kunna kräva en intervju av någon som vägrar. Nu tycker jag inte synd om Paolo i den här situationen, jag konstaterar bara att fyrans agerande är cyniskt och exploiatativt.

            Misstag= oavsiktligt fel

            Kan vi inte alla för en sluta sortera in aktiva och förkastliga handlingar som ”misstag”. Paolo Roberto har gjort aktiva val, och det är de som har gjort att han befinner sig i den situationen han befinner sig i nu.

            Gång på gång sorteras männens övergrepp hastigt och olustigt in som simpla ”misstag”…en ”force major” om du så vill, någonting som föll männen hur händerna och bara hände av rena farten.

            Vi vet ALLA att inget övergrepp/sexköp är ett misstag! Det är något som är väl planerat i flera steg! Ingen bokstavligt talat snavar in i en annan människa och genomför ett övergrepp! Det är en aktiv handling, och aktiva handlingar är inte misstag! Misstag är inte väl utstuderade tankeprocesser (vilket övergrepp är)!

            Om vi ska komma någon vart med det här, så måste vi förstå att sexuella förövare (oftast män) har ett 100%-igt ansvar för sina AKTIVA handlingar.

            Det är den här flata mentaliteten om att det är ”misstag” som bereder plats för män som Paolo i medias morgonsoffor där de kan ”gråta ut” och fiska efter sympatier, TROTS att de är förövare!! Det har noll korrelation med ånger, utan är enbart skadereglering i en förhoppning om att bereda väg för en affärsåterkomst om 2-3 år när folk har glömt/förlåtit, ”för alla förtjänar en andra chans för sina misstag”-ni har hört repliken förr och kommer höra den igen, när män beter sig förkastligt.

            Män ska enligt samhället av någon outgrundlig anledning i alla lägen förlåtas oavsett vad de har ägnat sig åt. Paolo och andra förövare som begår övergrepp drivs av den sadistiska mentaliteten att det är härligt att ta makten över en annan människa. Det när dem på ett sjukligt sätt. En frisk person blir inte stärkt mentalt av att begå övergrepp! Hur samhället kan ta så lätt på ett sånt beteende är obegripligt, det är bl.a. innebörden av att avfärda handlingarna som ”misstag”, de fortgår utan nämnvärd konsekvens utöver det finansiella.

            Det alla männen som begår övergrepp har gemensamt är att de behöver aldrig ta ansvar fullt ut (att sitta av tid eller betala pengar når inte in i det psykologiska), utan omgivningen städar, donar och bereder plats för deras skräpbeteende som de är trygga att utöva när än andan faller på (oftast vid stress, sömnbrist eller helt enkelt närhelst mannen känner för att stärka sig själv och även få lite tröst…han begår helt sonika övergrepp och mår lite bättre…SUCK)!

            Det här rör oss alla, och hur vi förhåller oss till sånt här spelar roll, men det största ansvaret bör självklart förövaren bära! Istället bär samhället förövarna (vilket tv4 visar klockrent). Vi måste som samhälle på allvar vända på det fullt ut och komma tillrätta med ansvarsdelen. Inte fortsätta att slarvigt slänga oss med uttryck som ”misstag” gällande övergrepp!

            Paolo har valt att skada en annan människa, men lägger upp det som att det är han som varit sårbar och sedermera är berättigad till det här övergreppet för att någon annan har gått på honom vid ett tidigare tillfälle i livet. Att köra en, ”ta det vidare”, som om att det är kvinnorna som har begått övergrepp på honom och att det berättigar att han begår övergrepp på dem är förj*vligt!

            Det Paolo missar i sin självömkan och förövare-mentalitet är att självskadebeteende är förankrat i att skada sig själv, och det innefattar inte att gå på andra människor och åsamka dem skada!! Vilket han har gjort i det grövsta!

            Det är INGET misstag!

              Håller med dig om vad du skriver men tror du läser in för mycket i ordet ”misstag.” Det används väl vid alla brott om man tar förövarens perspektiv men innebär ju inte att man tar lättvindigt på brottet. Sen är väl sexköp med dagens lagstiftning mer socialt stigmatiserande än straffvärt, det handlar ju bara om böter. Vill man ändra på det måste man agera politiskt.

    Credd till NENT Group (Som äger RIX FM) som igår skrev på Linkedin: ”NENT Group has today (15 May) cancelled our contract with Paolo Roberto with immediate effect and he will no longer feature on our programming and he is not welcome back in the future. His actions are completely unacceptable and stand in direct conflict with NENT Group’s Code of Conduct. We condemn all forms of human trafficking and prostitution in the strongest possible terms.”

    BRA! Det är vad TV4 borde gjort. De borde bara rätt och slätt sagt i TV-rutan: ”Paolo är inte välkommen till TV4-huset igen, någonsin”.

    Alltså det äckligaste är ju nästan att han fortfarande försöker så hårt på Instagram. Han jobbar ju med sig själv nu, när man nått botten kan det bara gå bättre. Tummen upp på det!
    Vilken förebil han är, så duktig som tar tag i sig själv nu.
    Spyr. Spyr.

      Så tondöv

    Och Richards herrey och bingo rimer som hejar på?. Kämpa?. Vad är det för män?

      Bingo lägger upp på instastory samma svar till alla som ifrågasätter han… bara copy and paste ? han skyller på sin ADHD!!!

      BINGOs ursäkter nu på instastory?? Tror ni på honom?

        Vad säger han? Har inte Instagram så kan inte se men är förvånad över att hans ens ber om ursäkt. Han känns inte direkt som någon som offentligt ställer sig på kvinnors sida. Mer att han rycker på axlarna och säger, äh!

      Sluta. Richard skrev så tidigt på morgonen innan vi visste vad som hänt. Då fanns bara en kryptisk text om att hans liv var över. Hundratals människor skrev -Ojojoj, vad har hänt? Var rädd om dig osv.
      När allt kom fram tog Herrey avstånd från allt vad sexköp heter. Han är en kristen familjefar som aldrig gjort sig känd för att göra dumheter.

      Ingen kan på riktigt vara förvånad över att en man som är 45 (?) och som anser att han är förtjänt att ragga 18-åringar har fulla sympatier för en man som begår. Tjejer är enbart objekt som ska tillfredsställa sådana här gubbars behov. Stödet till Paolo är indirekt till honom själv.

      Ingen bör heller vara alltför förvånad över Paolos handlingar då han i åratal har visar vad han har för haltande kvinnosyn. Torskar är inte som de föreställs i filmer. De är helt vanliga män som hämtar och lämnar på förskolan, som du passerar i mataffären, som tar emot dig och dina anhöriga i vården, som är rektor/lärare/praktikant, din man/svärfar/bror/morbror/farbror/morfar/farfar osv. och de finns i alla socioekonomiska grupper! Det kan vara den du minst anar. Folks fördomar om VEM torsken är tillåter dem att i godan ro ägna sig åt sina övergrepp efter jobbet på vägen hem för ingen misstänkliggör dem ändå!

      Hur många, ”men har verkade som en sån bra pappa”, har ni sett nu när det här drog igång med Paolos sexbrott?!! Det säger en hel del!

    Verkligen vidirigt, självskadebeteende?? Trauman i barndomen?? Ursäkta, detta handlar bara om att han känner sig high on life och att han som framgångsrik man tycker att han kan ta sig rätten att våldta en ung utsatt tjej. Han har säkert fått ett rus av maktkänsla och aldrig i livet detta var första gången.

    Sånt skitsnack att jag inte vet vart man ska börja ens!!

    Jag tycker det är intressant att se hans blick efter att hon ställt andra frågan. Det är som att han förväntat sig att få tala ut och inte få den typen av frågor. Typ: Hur kommer det sig att du köpte sex?

      Överlag en väldigt märklig uppsyn från honom. Inte ett dugg ledsen, ingen ånger, etc. Och så det sneda leendet på senaste IG-posten ?

    Jag fattar inte att snart 7000 har gillat Paolos inlägg idag om att han ska resa sig starkare ur det här.

        Önskar att män som är kända gav mothugg också.

    Men var är det långa inslaget? Ser bara inslaget som jag redan sett igår?

    Att Paolo har mage att fortsätta ta plats i sociala medier och dessutom posera med en tumme upp och tillhörande snyfthistoria får mig att vilja gå bärsärk.Men i stället för att slå sönder saker anmälde jag hans Instagram som spam. Gör det du med. Han ska inte få synas eller höras. Någonsin mer.

      Men hans konto är ju inte spam. Tyck vad man vill om honom och det han gjort sig skyldig till. Men man kan ju inte hindra en annan människa från att ha ett instakonto eller från att yttra sig där. Så många konton som blivit borttagna för att folk inte gillar personen, tex många feministers konton. Så länge kontot inte bryter mot några regler så ska det ju inte tas bort.

        Där tycker vi olika. Och jag ogillar inte PR. Jag anser att han är ett kriminellt avskum utan skam i kroppen.

        Nä men sen när han är dömd så kan du anmäla på då sexförbrytare inte få ha vare sig Facebook eller Instagram!

    Såg att bl a My Martens och Malin Berghagen gillat Paolos inlägg så hur tänker de? Nu har My tagit bort sina gilla..,

    1500 kr för att få våldta en kvinna. Han köpte en våldtäkt i det här fallet inte sex. Önskar att han fick frågor på det. Mesig intervju.

    Även Maggan har gillat två av hans inlägg…

      Nu har hon tagit bort det… Intressant att se hur folk plockar bort sina gilla, bara Berghagen kvar och hon skriver ju om det på sin IG

    Trodde aldrig jag skulle säga det, men för en gångs skull håller jag med Alex Schulman:

    https://www.expressen.se/kronikorer/alex-schulman/vilken-oflax-paolo-forsta-gangen-du-koper-sex-gor-polisen-razzia/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.