Tänk att jag är #teamIsabella på den!

Ja ni ser… Jag var dock hemma redan nio (vi vart där sex). Jag blev så trött och längtade tillslut hem. Jag kanske har 2-3 riktiga utekvällar per år då jag trillar in 2-3 på morgonen annars är jag inte så förtjust i sena kvällar. Jag orkar inte. Förut skämdes jag att lämna sällskap men nu ursäktar jag mig bara, tar min del av notan och säger hejdå. Livet är för kort för att inte göra det man känner för. // Isabella Löwengrip

När jag tänker efter så har jag nog aldrig varit en sådan där långkörare, en ”all nighter” som är ute till solen går upp. 
Jag tror att jag varit ute på ett ställe till 05, kanske två gånger i mitt liv och på en efterfest som varade till kl. 10 nästa dag, en enda gång.
Jag blir trött helt enkelt och kände, ju äldre jag blev, att jag värdesatte morgondagen mer än att vara ute sent. (eller tidigt, beroende på hur man ser det)
Jag förstår inte heller den att stanna ute längre än man vill för någon annans skull, så vida man inte bara är två stycken och man har bestämt att gå ut och dansa exempelvis, men då ska man kanske inte ge sådana löften från första början. 😉

Hur är ni när ni går ut? (Om ni går ut, det har jag inte gjort på flera år <–trött)
Tillhör ni Bella och CamCams tröttisgäng eller fortsätter ni natten lång till solen går upp?
Har det ändrats med ålder? 😉

68 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    I början var det inga problem att gå hem från krogen vid tre, efterfesta litet och sedan gå direkt till jobbet på morgonen … Inte riktigt så nu, nej. Men jag är glad ändå.

    Ibland går är jag ute sent och dansar. Ibland får jag hem först av alla. Beror på humör och dagsform.

    Jag ska på fest i morgon, den börjar 20. Jag hoppas det går att gå hem vid midnatt ?

      Haha oh no! Jag hade behövt ta en eftermiddags-nap för 20 starten haha. Kanske inte men såå jobbigt att vänta tills åtta. Liksom ska jag fixa mig redan vid 3-4? Men då kanske typ håret och ögonskuggan svettats lite? Men börjar jag fixa mig vid 6-7 så finns det ju inget dagsljus. Eller fixar jag mig 5 så har jag ju ändå 4 timmar väntan, mycket hinner ändras på den tiden haha

        Hahaha, kah jobbar ständig natt just nu så jag går upp vid 15 ungefär, men ändååååå jag orkar inte ?

    Orkar lätt festa hela natten lång är 35 år, sover aldrig så bra som då jag druckit och vaknar pigg och utvilad efter ca 5 timmar ( annars pratar jag i sömnen, sparkar och fäktas natten lång enligt ex) ?

      Nä men gud! Jag sover aldrig så dåligt som jag gör när jag är onykter

      Samma här! Sover som en prinsessa och vaknar efter 4-5 timmar, full av energi! Storstädar, promenerar, bakar, lagar mat, tränar, städar och tvättar bilen.. helt jävla galen ?

    Pallar verkligen inte, är för gammal och blev gammal tidigt vid 20 ?

    Kan du inte skriva om hur Ida Warg (och vissa andra influencers) inte läser/lyssnar på nyheterna? Man missar ju viktig info då, så nu är hon i Åmål…

      Om de skulle lyssna på eller läsa nyheterna, skulle de agera annorlunda? Tror inte det.

        Sant, tänkte inte på det.

      Det är inte viktigt att läsa nyheter. Man kan hålla sig uppdaterad ändå genom att gå in på myndigheternas sidor.

        Lol.

        Tror du att dem gjort det?

    Kan ta några utekvällar till 02-03 per år, men har blivit gammal och trött så det är sällan värt det dagen efter numera ?

    Jag 20 år – fyller år, krökar till 05:30, går upp å
    07:00 och åker till mitt kundtjänstjobb.

    Jag 32 år – fyller år, middag hos föräldrar, åker hem åtta och halvsover i soffan tills jag går och lägger mig vid 10.

    Är 56 år och hänger med min son och hans kompisar då mina jämnåriga inte orkar festa längre än till 22:00….?

      Åh nej, är du en sådan förälder. Tacky

        Åh nej, du är en sån som projicerar dina egna ”trauman” på allt som öht kan tänkas vara problematiskt och dömer andra därefter. TACK-Y.

        Åh nej, du är en sån där person. Tacky.

        M: det låter bara kul att du kan umgås med din son och hans kompisar 🙂

      Vad tycker din son hans kompisar om det? Vill inte verka dryg, det är en genuin fråga haha 🙂

        Missade ett och där, men men

        Dom är 38 år – vad fan ska dom tycka?

        Så jävla tröttsamt det är med folk som har ”genuina” frågor och avslutar med ”?”. Känns som att det kryllar av dom nuförtiden.

          Jag brukar skriva ”Obs: geniun fråga, ej retorisk” när jag misstänker att min fråga kan uppfattas som spydig istället för en genuin fråga och det inte finns något bättre sätt att formulera frågan. Varför stör det dig att folk förtydligar att de inte försöker vara spydiga?

      Hur gammal är din son?

      Min mamma är 60 och jag, mina syskon, kusiner och vänner älskar när hon festar med oss (hon klarar betydligt längre än många av mina vänner). Vi är alla 30+ så det känns inte konstigt eller tacky alls som en bitter och ängslig Anonym (19:31) skrev längre upp.

    Älskar att vara ute hela natten och sen gå och lägga sig när det börjar bli ljust ute. Så himla mysigt!

      Och jag får ångest av det. Hua!

    Var ute en gång när jag var 19 år och gick hem vid 2-tiden. Det var enda gången och det var 14 år sedan ?

    Snacka om att göra en grej av inget.. det är väl normalt, kommer med åldern.

    Det beror HELT på, jag kan sitta nykter i ett sällskap och prata till kl 03 på natten om det är roligt och bra folk. Men ibland känner jag bara att näe, detta är inte min kväll, då lämnar jag och går hem. De dagar jag drack för någon annans skull är sedan länge förbi, eftersom jag insåg att jag till slut drack för att stå ut med både sällskap och mig själv. Så även om jag är nykter så kan jag ha en sketarolig festkväll om jag tycker det känns ok. 🙂

    Jag vill citera Ted här, “nothing good happens after 2 am”. Jag vill dock ändra det till 00:30.

    Förut har vi varit ute massor till 3 och 4 men nu pga sämre hälsa så nej. Orkar ej så länge. Saknar lite den vilda tiden. ?

    För lite tjo.. Kan hålla igång 4 dygn 😉

      Inte ens det funkar ju längre…

      Då har du väl nåt mer än alkohol i systemet va?

        Tjo = tjack 🙂

          Ah ok, tragiskt……..

          Har du börjat bli tandlös än eller när börjar det slå in för folk som tjackar?

    Pallar inte krogen eller fest, gillar middagar eller bruncher det är ännu bättre ?

    Beror helt på sällskapet och om de är värt baksmällan dagen efter, fast man kan ju oxå festa nykter hela natten.

    Är glad att jag numera har barn så det finns en ursäkt att inte festa. Har alltid varit en trött jävel.

    Har alltid älskat att festa. Att en aw tog slut tre på morgonen var ”vardag” för mig. Men nu, i dessa tider, saknar jag det inte alls. Spännande att se vad jag kommer känna för när detta är över. Med vänlig hälsning, 31-åringen.

    När jag var yngre(låter som att jag är lastgammal men är 27) festade jag ofta och gärna till 4-5 på morgonen och vaknade ändå och mådde helt ok dagen efter.
    Nu händer det ibland att jag festar, men då ligger jag och snarkar senast 2 på natten och har alltid HEMSK bakfylla.

      Hahaha kunde va jag som skrivit!! Baksmällan har blivit hemsk me åldern! ?
      /också 27

      Hahahahah relaterar!
      Jag kan bli bakis (uttorkad) av en nykter utgång också ?? heeelt jäkla slut, hela dagen efteråt

    Lite ladd kirrar biffen!

    Är 45 och kan lätt vara ute hela natten… Mysigt att komma hem vid 5-tiden ju. Tycker inte jag behöver sova så länge efter det heller…. Tror faktiskt inte det har med åldern att göra…

    Jag stannar helst till sent när jag är ute, och käkar gärna något efteråt tillsammans också. På sommaren finns det ju inget bättre än att vara ute tills solen går upp och käka fyllekäk i soluppgången! Det humöret är jag inte alltid på så klart, ibland kommer peppen inte riktigt igång. Jag blir dock fruktansvärt bakis när jag varit ute, men det är glömt lagom till nästa utekväll :)))

      Här går solen upp i princip när den går ner (när den väl går ner, hela juni är solsken) så det funkar inte här haha, då får man aldrig gå hem ?

    Team FÖRFEST! Älskar förfest och dagsfest så man kan gå hem och chilla och sova sen. Bodde i Barcelona för 10år sen och där började man förfesta typ 23 för att gå ut tidigast 01 men klubbarna kom inte igång förrän typ 03-04, det var jobbigt haha.

      Daydrunk är lätt bästa drunk. Så kommer bakfyllan lagom tills man ska lägga sig och man sover sig igenom allt.

      Är också inget fan av att börja för sent. Fattar inte poängen med att gå ut först vid 00 typ. Lagom starttid för förfest är 19, utgång vid typ 22, hålla på tills 02-03, ev fyllekäk däromkring.

    Har aldrig klarat all nighters, fest eller inte. Är skittråkig och lägger mig som allra senast 23.

    De

    Oj, jag kan lätt hålla hålla på från lunchtid tills sent på natten… Bor utomlands med en annan dryckeskultur, men det är inte ovanligt att gå till puben kl 12 och sen stanna ute till i alla fall 1-2 på natten. Man häller ju inte i sig öl eller vin och äter även under dagen. Oftast blir det en AW med jobbet med på torsdagar och en pubrunda med vänner efter jobbet på en fredag.

      Blir typ stressat av att läsa detta. Vill bara sova, haha. Hur orkar man?! Är inte ens 30 år (soon there), men hade aldrig orkat den livsstilen. I och för sig dricker jag inte hellre längre, så kan ha något med det att göra ?

    Fram tills att jag va typ 21 tyckte jag, men väldigt få undantag, allt allt senare än 01 vara var jobbigt. Sen ändrade det sig. Är 24 år nu och älskar långa nätter. Särskilt på sommaren. Tror det handlar om de fester/event/medeltidsveckan jag är på dels sker mer sällan, och tenderar att besökas av folk jag inte träffar så ofta. Så då vill jag krama ur varje sekund av det! Plus inget slår soluppgången i Visby.

    Är kvälls/nattmänniska så att festa sent var givet när jag var yngre haha. Bästa som finns med fester som börjar sent. Inget kul händer innan midnatt ändå ?

    Ibland kan jag vara ute hela natten och komma hem kl 5, andra gånger vill jag hem kl 23 ? beror helt på humöret och feelingen för dagen 😀

    Är verkligen en nattmänniska. Går nästan aldrig och lägger mig innan 2. Har ett flexibelt jobb så jag har inga arbetstider alls och jobbar mycket hemifrån. Jag önskar att jag hade varit en människa som kunde somna klockan tio på kvällen. Men det känns inte som det kommer hända ?

    Är inte den som gillar nattklubb, men sitta på nåt trevligt ställe med drinkar och kompis fram till stängning fixar jag.

    På studenten var det hemgång vid sju på morgonen. Och att komma hem vid 4 var väl relativt vanligt i åldern 18-22 nu vid 30 funkar det inte riktigt och det är väl tur det. Hahah..

      Glömde visst någon punkt här och där. Dansa på nattklubb var rätt kul förr i världen iallafall:)

    Jag har alltid varit en som går hem tidigt och mina ”vänner” brukade skratta åt mig och tycka jag var tråkig som inte festade hela natten. Då kunde jag skämmas men nu går jag ofta och lägger mig vid nio och skäms inte alls. Det är så jäkla skönt att sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.