Har Therese Lindgren inte bytt trosor på flera dagar?

Givetvis handlar inte titeln på videon om Therese Lindgren – som det ofta är – utan hon och Anders hade bara diskuterat hur ofta man bör byta underkläder, vilket lett Therese till en tråd på Familjeliv där en person skrev att det kunde gå flera dagar innan hon bytte.
CLICKBAIT!

Therese byter efter att hon duschat och funderar över hur hon borde göra om det går en hel dag utan att hon duschar.
Borde hon knalla in och byta trosor ändå?
Jag tror vi diskuterat detta tidigare, men visst är det skillnad på trosor och bh? Det är väl vanligare att byta trosor oftare än bh?
På familjeliv tyckte någon också att kvinnor borde byta underkläder oftare än män då ”det kommer ut saker ur oss kvinnor”, men det kan väl komma saker ur män också?

Jag kan egentligen bara dra en enda slutsats från den här Familjelivsdiskussionen och det är att de uppenbarligen inte upplevt ”the magic that is Bianca Ingrossos favoritföretag Deo Doc”. 
Hade de gjort det så hade ingen behövt byta trosor på ett helt år. Underliven skulle vara alldeles ihopskrumpnade av all parfym och på sin höjd knastrat och avgett lite fnas någon gång då och då…
WINNING!

Här under kan ni höra diskussionen.

Källa till underklädesbilden. 

436 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ??‍♀️

    Klart man inte byter trosor varje dag. Det räcker gott och väl efter att man har duschat. Och duscha bör du inte göra varje dag för det torkar ut huden.

      Hoppas att du skojar. Visst duscha inte varje dag om du inte vill men byt iallafall trosor! Enkelt sätt att ”komma ihåg” att byta varje dag: ta av dig trosorna på kvällen, sov naken, ta på nya när du kliver upp på morgonen.

        Fast om du torkar dig ordentligt när du har varit på toaletten och använder trosskydd när dungar flytningar så finns det väl inget behov av att byta trosor varje dag?

          ?

          Hört talas om rumpsvett?

          Man ska inte använda trosskydd och man har flytningar hela tiden.
          Så jo, det finns behov av att byta trosor varje dag

            Nej alla har inte flytningar hela tiden. Fattar inte varför vissa tror det. Jag menar inte att man inte borde byta trosor dagligen, men asså inse att inte alla går runt med massa flytningar i trosorna bara för att du gör det.

              Jag har väldigt sällan flytningar, men självklart att jag byter trosor varje dag. Nu förstår jag varför killar säjer att en del tjejer lukar och smaker dåligt där nere.

                Åter igen, jag menar inte att man ska skippa att byta underkläder dagligen, men att äckla sig över andras icke existerande flytningar är svindumt. Har man så pass mycket flytningar att det luktar illa eller att det kommer i trosorna borde man gå till en gynekolog.

                  Nej, man borde inte gå till en gynekolog för det. Sluta vara en skitstövel. Flytningar är helt normalt

                    Precis. Sedan har många som fött barn problem med att det kommer några droppar urin då och då. Det spelar ingen roll hur mycket man torkar sig efter toabesök. I sådana lägen är små trosskydd från Tena Lady en lifesaver.

                    Jo, har man illaluktande flytningar ska man definitivt gå till en gynekolog. Men intressant att det är ok att skamma, håna och idiotförklara andra för att de inte byter underkläder så ofta som vissa vill.

                      För att ni är äckliga kanske? Man lärde sig att byta underkläder varje dag redan som liten. Tillhör en normal hygien. Att besöka gynekolog för att man får flytningar i trosorna var för övrigt det dummaste jag hört.

                      Det finns ju dock en skillnad på illaluktande flytningar och gå med tre dagars flytningar i sina underkläder oavsett hur de luktar.
                      Jag förstår inte det där med att du tar för givet att det skulle lukta illa. Tänker du så med kläder i övrigt också? Fläckar som du får på tröjan måste lukta illa för att du ska tvätta den?

                      Det är ju dock så att oavsett vad du hävdar så fungerar underkläder som en barriär som tar emot det som kommer ut ur ditt kön under dagen. Flytningar, mens och svett till exempel. Och oavsett hur ren du är producerar din kropp alltid någon sorts bakterie, särskilt nära ditt kön. Eftersom det dessutom ofta är varmt och lite fuktigt där nere är det också den perfekta platsen för bakterier att spridas och växa. Och det luktar!

                      Bakterieväxt i underlivet kan orsaka utslag, klåda och irritation. Och ju mer bakterier du har där nere, desto större är chansen att drabbas av svampinfektion.

                      Anonym 17:17 – så mycket okunskap. Hur skulle du få svamp av bakterier? Hur producerar kroppen bakterier?

                      Anonym 19:01
                      Det är inte okunskap, det är fakta. Men du är helt fri att motbevisa mig

                    Men inte om dom luktar illa.

                      Det är ingen som har påstått att gamla flytningar automatiskt luktar illa.
                      Men det är fakta att flytningar i underkläder skapar en bakterietillväxt och bakterietillväxter luktar i princip alltid illa. Speciellt om de är varma och fuktiga från svett och sekret.

                      Anonym 17.21: varför skulle flytningar ”skapa” bakterietillväxt? Vilken fakta är detta? Det finns alltid bakterier i underlivet, så länge man har ett naturligt försvar på huden (goda bakterier) är det inga problem, det hör till.

          Jag tvättar med vatten efter varje toalettbesök och bytar ändå trosor varje dag. Alla är olika helt enkelt men hygien för mig är väldigt viktigt.

            Frågan är ju om det är en god idé för hygienen att tvätta sig efter varje gång

              Varför skulle det inte?

                Fast det har du väl ändå hört att det inte är nyttigt för underlivet att tvättas så ofta?! Det behövs ju en viss pH-balans tex… det som flytningar skall hjälpa till med plus att den oxå hjälper till att skölja rent

                Så slipper du att det kliar i underlivet
                Tvätta dig lagom mycket. Överdriven renlighet kan leda till att bakteriebalansen rubbas och slemhinnorna blir irriterade. Vatten torkar ut slemhinnorna, så se upp med att skölja inuti slidan med vatten

                Från Apoteket hjärtat

          Alltså man byter ju inte trosor för att man inte kan torka sig ordentligt på toaletten ??‍♀️ Och som någon sa, flytningar har man hela tiden även om det absolut kan variera hur mkt osv. Dessutom är det ett område som lätt blir varmt och svettigt. Skulle du gå i samma strumpor flera dagar också?

            Ja, why not?

            Har mycket hellre samma strumpor flera dagar än trosor..

            Beror på vad jag haft för skor och hur svettiga de blivit… gäller väl samma med trosor.

          Fräscht sova utan trosor om man inte duschat och varit flertal ggr på toa

            Eller hur, trevligt med flytningar och tydligen rumpsvett i lakanen. Byter du underlakan varje dag?

              Nej jag byter lakan i sängen en gång i veckan Och duschar varje kväll och tar rena trosor på mig varje morgon.

              Förstår du inte själv skillnaden mellan underkläder och lakan?
              Lakan trycker man inte upp i skrevet och gnider sig mot på samma sätt, till skillnad från underkläder.
              Rumpsvett får man när man är aktiv, inte när man sover.

                Jag vet inte hur du kliver upp från sängen på morgonen men jag har i alla fall ett sittmoment där lakanet i så fall skulle vara direkt mot mitt underliv. Men det kanske bara är jag. Alla andra kanske rullar ut från sängen.

                  Men herre. Det är väl skillnad på 16 timmars gnidande och 16 sekunder vilket en uppresning ur sängen borde klaras på.

                  Vad försöker du göra här?
                  Varför ens försöka argumentera mot något sådant?

                  Hur gör ni när ni har sex? Byter ni sängkläder om det råkar komma lite sekret på lakanen?

                  Hade ingen aning om att trosor kunde vara en sån stor sak.

                  Hur gör de i fattiga länder? Hur gjorde man förr?

                  Man är inte lortig bara för att man inte duschar/byter strumpor, trosor osv på en dag.
                  Sluta ?

              Jag som skrev om att sova naken. Nu duschar jag varje dag så jag är alltid ren när jag lägger mig och som någon sa, gnider mig inte flera timmar mot mina lakan. Därför byter jag de en gång i veckan.

              Men snälla, jag har aldrig haft flytningar som kletat sig på trosor eller så klart inte på lakan. Har ni på riktigt så mycket flytningar så det blir fläckar på lakanen??

              Men gud, varför denna rädsla för rumpsvett? ?

            Hahahaha VARföR har ni sånt behov av att sätta er över varandra gällande era preferenser av personlig hygien!!!! 🙁

              Ja, det är inte klokt att detta kan väcka sådant engagemang och sådan barnslig intolerans inför människors olikheter. Väx upp!

                Hatar förnumstiga människor som skriver ”väx upp”!

                  Kände du dig träffad kanske? Ja vännen, dags att växa upp.

        Varför ska man byta om dom inte är smutsiga? Man kanske har trosskydd varje dag, ska man ändå byta då tycker du? Alla kan väl få göra som en själv vill.

          Borstar du inte tänderna varje dag heller utan tar ett tuggummi istället?

          Men de är ju smutsiga och fulla med bakterier, hudavlagringar och svett!
          Byt bara och sluta vara så sunkiga!

          Antar att du inte byter sängkläder varje vecka heller?

            Räcker inte vår och höst?
            Och kanske till jul?

              Hahahaha ?

            Herregud ni byter väl sängkläder VARJE DAG. Allt annat är ??? tänk vad mycket svett, hudavlagringar, flytningar, snor och dregel det är på sängkläderna. BYT BYT BYT. Allt annat är orimligt.

              Geez, calm self. Och byt trosor dagligen, allt annat är äckligt.

                Ironi …

                  Fast Dora behöver calm self oavsett om hon är ironisk eller menar allvar…

              SKABB!!! Klart man byter två gånger per dygn? Byter sängkläder på kvällen innan läggdags, sen ställer jag alltid klockan på 02:00, för att kunna byta igen och slippa sova resten av natten i de gamla skabbiga som använts i flera timmar. Allt annat är så jävla äckligt seriöst, har folk hört talas om hygien kanske???

              Ja, på bra och dyra hotell byts allt i sängar och badrum varje dag även om gästerna stannar kvar.
              Enorma berg med tvätt som sen tvättas med starka kemikalier. Ofta helt i onödan.

                De har väl försökt börja med att man skall lägga iaf handdukar på golvet om man vill ha bytt… hänger de då får de vara kvar?!

                  Ja, många hotell har infört miljöbesparande åtgärder.
                  Men folk är slarviga och låter ändå badlakan använda en gång ligga på golvet eller så dräller de handdukar lite här och där. Då går allt i tvätten.

                Bra att det är god hygien på hotellen i alla fall. Självklart så byter man till rena trosor och strumpor varje dag. Allt annat är snusk.

              Vad mycket din kropp verkar avge. Om du svettas så mycket tänker jag att du får sova utan täcke, med öppet fönster. Föreslår även att du snyter ur på kvällen och snarast bokar tid hos läkare. Det är inte normalt att snora så stora mängder konstant. Flytningar som forsar ut… låter inte heller friskt. Kanske ska du lägga en handduk att ligga på i sängen?

            Tror ni ärligt att alla byter sängkläder en gång i veckan?!

              Jag bor själv och inget ”särskilt” händer i sängen. Byter sängkläder varannan vecka.
              Utom på sommaren om det är varmt. Då kan man få byta lakan oftare.
              Blir örngott smutsiga kan man byta dem utan att byta allt i sängen.

              Nej det tror inte jag. När min granne öppnar fönstret i sovrummet för att vädra så luktar det gammal svettig skitig bomull (instängt) vidrig lukt. Bläää..

          För att det ingår i vanlig hygien. Även fast de inte är så smutsiga så att de kan fastna i taket om man slänger upp dem så är de ändå smutsiga efter en hel dag. De sitter tight mot kroppen och det går inte att de blir smutsiga efter en hel dags användning.

          Självklart får alla göra som de vill. Du är helt fri att byta precis allt när du vill. Om du inte vill byta lakan på ett år så gör det. Det är bara du som sover i din säng och det är bara du som använder dina kläder.
          Men du kommer bli ifrågasatt om du öppet berättar om dina rutiner. För den allmänna uppfattningen är att det är äckligt. Vi lever inte på medeltiden längre liksom.

            Jag är så upprörd att jag inte kan uttrycka mig längre.
            *det går inte att komma ifrån att de blir smutsiga..

            Vem har bestämt denna ”vanliga hygien” som du talar om?!

              Det finns ingen lag på det om det är vad du är ute efter. Däremot är det något som är vedertaget av de flesta i samhället.

                Källa??!!

      Jo! Det är självklart att man byter!

      Jag duschar kroppen varje dag, tvättar håret varannan/ var tredje dag. Använder mild naturlig tvål till kroppen så känner inte att min hud blir torr.

        Samma här!
        Förut tvättade jag även håret varje dag, men nu varannan eller var tredje dag. Känns som om det sliter mindre på håret.

          Det stämmer! För 1,5 år sedan slutade jag tvätta håret 6 dagar i veckan och började tvätta det två gånger i veckan istället och hårkvaliteten har verkligen förbättrats! Jag har gått till samma frisyr i över 10 år och han märker också att det är stor skillnad.

          Har alltid använt frisörprodukter så enda skillnaden är antalet tvättar.

            *Gått till samma frisör i över 10 år ska det naturligtvis stå!

            Och inser att jag for med ofrivillig osanning: det är tre hårtvättar i veckan som gäller.

            Men håret blir ju så jävla fett! Det måste ju innebära att du ser fantastisk ut i håret när du vaknar på morgonen? För om jag inte duschar så blir det ingen frisyr.

              Mitt hår blir som bäst dag två, med mer Hollywoodswall än när det ör precis nytvättat och mer silkigt. Fast godast doftar håret nytvättat. ?

                Använder du några produkter i håret? jag använder hårsprey lite varje dag för att få kontroll på mitt ostyviga hår, och känns direkt som håret blir smutsigt och äckligt om jag inte tvättar det varje dag

          Jag tvättade håret varannan dag förut, det blev fett och äckligt så jag skämdes redan andra dagen. Bestämde mig för att avvänja håret så gick 3 hela veckor utan att tvätta det vilket var HEMSKT, men nu tvättar jag det 3-4 gånger i månaden, max en gång i veckan. Mitt hår har heller aldrig mått bättre! Blir oftast inte fett förrän dag 5-6, så jävla skönt. Duschar ju dock kroppen oftare haha ?

            Jag har lagt en mindre förmögenhet på att klippa och färga mitt hår så jag tvättar det i kallt vatten 2-3 gånger i månaden. Sköljer det i kallt vatten när jag duschar. Men schamponerar det sällan. Om mitt hår är fett? Nope, luktar illa? Nope är snyggt oh ja!

      Bytet såklart morgon och kväll!!

        Kväll? Varför då? Det är då man tar av sig dem ju.
        Mina åker av direkt när jag kommit hem!
        Och på morgonen tar man ett par nya från underklädeslådan.
        Det är SÅ det ska gå till 😉

          Hemmanudist?

            Kommando i mjukisbyxor ✌️

              Då hoppas jag att du också byter mjukisbyxor varje dag. Kan bara tänka mig hur de ser ut om du använder dom som trosor.

                Det är inte träningstights. Det är mjukisbyxor. Man gnider inte in sina blygdläppar och flytningar i dem på samma sätt som man gör med underkläder.

                Hoppas du verkligen genuint det?
                Eller var det där bara en härskarteknik och ett sätt att själv känna dig bättre genom att drygt sätta dig över någon annan?

          Föe

          För jag använder större bekväma trosor på natten! Andra på dagen!

      Usch vad äckligt, stackars din partner och alla som måste sitta nära dig. Du märker det inte själv för man vänjer sig vid sin kroppsodör, men jag kan garantera att andra märker det. Samma med folk som tvättar håret en gång i veckan, det stinker om er. Det förstör dessutom hårbotten och ger överväxt av malasseziasvamp som orsakar irritation och flagor.
      Jag duschar varje dag och byter båda trosor och bh minst én gång per dag. Tränar jag blir det såklart två byten. Väldigt ofräscht att sätta på sig en smutsig bh, förstår inte hur ni tänker som gör så? Sätter ni på er smutsiga kläder igen också?

        Överdriven hygien är inte heller bra. Lagom är bäst! Varför byta BH 2 ggr per dag om du inte tränar? Eller missförstod jag? Rimligt om man han mycket boobsvett, men man kan inte förvänta sig att alla har det

          Är överdriven hygien att byta bh efter träning? Wtf?

        Jag tvättar håret 2-3 gånger gånger i månaden. Det luktar verkligen inte illa…

        Jag förstår inte heller hur dom tänker, om inte annat borde dom tänka på sin omgivning, vad dom
        får utstå av diverse odörer.

      Hur ofta har ni sex, då? Drar ni på trosorna efter sex och går sen runt med dem i flera dagar?? Tvättar man inte underredet efter sex lär det dofta rätt snabbt…..

        Har inte sex alls så klarar mig utmärkt!

          Har funderat på anledningen? ?

            Fyfan vad vidrigt sagt!

            antar att du har munkavel när någon har sex med dig så dem slipper höra allt dum skit som kommer ur din mun 🙂

        Jaaa!

      u nasty

      Jag byter varje dag även om jag inte duschat.

      Håller 100% med om att man inte bör duscha varje dag då huden torkar ut, men trosor borde man byta varje dag.

      Alla som tränar måste väl byta underkläder och duscha minst 1 gång varje dag? eller hur tränar ni? bli ni inte svettiga när ni tränar? eller blir ni svettiga men låter kläderna sitta kvar på kroppen med intorkat svett? känner mig mycket förvirrad…
      Jag röstar för att duscha varje dag och ta på rena underkläder efter att man duscha, det är ett minimum tycker jag

        Då ändrar vi hygiengrundlagen enligt dina riktlinjer ?

    Byter alltid trosor varje dag även om dom inte känns smutsiga.

    Självklart byter man trosor varje dag, allt annat är ?

    Självklart byter jag minst en gång om dagen. Fler gånger om jag tränat, ska göra mig fin på kvällen eller svettats mycket.

    Kom ihåg att ”lufta” underlivet också, om ni använder trosor i syntetmaterial . Kanske sov utan trosor, eller försök använda bomull majoriteten av tiden.

    Varför skulle man inte byta trosor varje dag?
    Vad är problemet? Alla har väl någon form av tvättmöjlighet (egen maskin, gemensam maskin, föräldrahemmets…)
    Tvättar man bara en gång i veckan eller mer sällan än så får man helt enkelt köpa fler underkläder. Det är ingen större investering. Då har man också råd och möjlighet att slänga det som blir fult och trasigt.
    Jag byter oftast två gånger varje dag – morgon och kväll när jag duschar.
    Att inte duscha ”på flera dagar” finns då inte på min karta. Usch.
    Och att duschen skulle ”torka ut huden” får man motverka med icke uttorkande duschtvål och fuktgivande lotion efteråt. och så behöver man inte duscha en halvtimme heller 🙂
    Dessutom anser jag att DeoDoc borde förbjudas och alla deras produkter brännas.

    Män bör också byta varje dag! Det luktar ju lätt kön och gammal rövsvett annars. Ofräscht.

      Ja fy skäms att underlivet luktar KÖN! Herregud finns inget stopp på dumheterna

        Vilka dumheter, att man vill lukta gott och känna sig fräsch inför sig själv och sina medmänniskor?

        Det är ju dock en skillnad på om en kollega känner lukten bara av att sitta bredvid jämfört med att den som går ner på en får känna lukten.

          Jag luktar inget när någon går ner på mig, jag är självklart nyduschad.

            Nyduschad i tre dagar gammal underkläder?

      Om jag duschar med kalsongerna på varje dag då, är det en acceptabel kompromiss?

      Jag duschar varje dag, men byter sällan trosor eftersom jag inte använder det så ofta, mitt kön luktar ingenting, och enligt uppgifter smakar det ingenting alls heller.

        ?

    Tänk att de finns så mycket sunkiga tjejer (och killar) därute, som inte duschar eller byter underkläder varje dag. ?

      Håller med ? Inte bara könet men tänker armålorna också. Måste ju lukta svett.

      Och vad händer om man inte duschar varje dag? Inte så att det märks på något sätt

        Och det är du säker på?

          Om man inte har extrema problem med svettningar eller kroppsodör på annat sätt. Men nu pratar jag om normalfall, så ja, det är jag säker på

            Tror inte du doftar särskilt fräscht även om du verkar tro det själv.

              Okej, jag ljuger för mig själv. Men nu pratar jag även om andra personer i min närhet som inte duschar varje dag. Som sagt, om man inte har extrema problem behövs det inte. Dåligt för huden är det också

                Ni verkar vara ett trevligt gäng. ?

                  Ja, vi är väldigt trevliga. Men för att återgå till min fråga. Vad tror du händer om man inte duschar varje dag? Om jag förstår dig rätt (om det är samma anonym) börjar du lukta så pass mycket att du och din omgivning reagerar på det? Och du tror att så är fallet för alla, eller vad?

                    Grejen är den att jag inte vill börja lukta illa, därför dusch varje dag för att känna mig fräsch.

                      Men nu pratar jag om normalfallen, som jag påpekat många gånger. Du borde kolla upp det, att börja lukta illa så snabbt kan inte vara kul

                    Jag tror inte vanligt folk BÖRJAR lukta efter en dag, men har man sprungit och jobbat hela dagen och blivit svettig vill man väl förhindra att börja lukta snabbare och helt enkelt känna sig fräsch, det är väl därför de allra flesta människor som inte lever i ett u-land duschar varje dag. Jag börjar heller inte lukta om jag nu inte duschar på två dagar, men något sånt händer inte många gånger per år för jag helt enkelt alltid vill känna mig relativt ”nyduschad”. Sen så finns faktisk duschkrämer utan sulfater och body lotions, men det verkar vara främmande för dig, mr/mrs duschar en gång i veckan.

                      Men dåså. Som du säger, vanligt folk börjar inte lukta efter en dag. Därför är det ingen fara om man inte duschar varje dag och det märks inte.

                      Och det är inte sulfater som torkar ut, det är vattnet.

                      Man BÖRJAR inte lukta men man förebygger ju det genom att tvätta sig, men tvättar man sig när man börjar lukta då är det något fel. Att sen inte tvätta röven/fittan alls under flera dagar när man skiter och pissar är bara sjukt beteende, särskilt om man inte duschar på så många dagar. Då är man en smutsig människa.

                      Igen: men dåså. Då har jag svaret på min fråga. ”Och vad händer om man inte duschar varje dag?” = ingenting

                    Men vad är grejen med att säga åt folk att ”kolla upp sig” för att de duschar varje dag? Är ni så djupt sjuka att ni måste ta till med att folk som sköter sin hygien som ni uppenbarligen inte orkar göra är sjuka? Herregud

                      Jag säger att man borde kolla upp sig om man börjar lukta så pass mycket att man själv och ens omgivning märker det redan efter en dag. Inte om man duschar varje dag!

                      ”som ni uppenbarligen inte orkar göra”

                      Vad baserar du det på? Att jag säger att det inte är nödvändigt att duscha varje dag?

                    Normala friska människor luktar, det är inte så att man luktar svett eller luktar illa, men huden är ett levande organ, när den gnuggas emot kläder, och under dagen så påverkas huden, vilket gör att man luktar, vissa luktar mer, andra lukter mindre, man ALLA luktar. Vilket är varför man behövde duscha då och då.
                    Om du och dina kompisar inte känner att ni luktar kan jag säga att det gör ni om ni går ett par dagar utan att duscha, man blir efter ett ta van vid dålig lukt, tex som en bonde blir van vid lukten i en ladugård eller svinstia, medans en stadsbo tycker det luktar fruktansvärt. Kanske snarare ni som borde söka hjälp så ni kan återfå erat luktsinne 🙂

                    Sedan antar jag att ingen av er motionerar? motion är jätte viktigt för hälsan, så tycker ni alla kan gå ihop och börja träna regelbundet, ja ni kommer då svettas och behöva duscha, men det är bra för kroppen med fysisk aktivitet 😀

                      ”det är inte så att man luktar svett eller luktar illa”

                      Exakt. Så du behöver inte oroa dig över att folk inte duschar varje dag

                  Fy fan så nedvärderande! USCH!

                Jag sover inte med trosor och duschar heller inte varje dag dvs om jag är hemma en hel dag.

                Brukar sova utan trosor, men med luftiga stora shorts eller byxor… duschar när jag vaknar om.jag ska någonstans annars – ta på mig trosor, ta av mig för och sova, och samma rutin igen.

                Brukar inte ha flytningar. Och har aldrig haft problem med dålig lukt. Inte ens när jag inte duschat på en dag.

                Alla kroppar är olika och man vet sin egns kropps behov.

                  Ja nya rena trosor isf.

      Så vidrigt. Tvätta därför alltid nya kläder ni köper. Folk är så smutsiga så det finns inte. Tänk att de pissar och bajsar hela jävla dagarna, tvättar sig inte efter toabesök och sen går de runt så i flera dagar för de inte duschar och påstår sig sköta sin hygien? Sen kallar de folk som duschar varje dag för psyksjuka. Det är väl uppenbart vilka de psyksjuka är om man nu måste ta till med ett sånt ord.

        ?

      Vad tror ni skall hända om folk inte duschar varje dag?!

        Det är så apokalypsen börjar!

          Då har den ju varit för länge sedan 😉

            2020 börjar ju kännas som apokalypsen så??

              Ja, men eftersom folk duschar oftare och oftare, så är det kanske det dagliga duschandet som gjort att apokalypsen har börjat

                Jag tror du är något på spåret!? Eller det är nog iallafall så vi kommer få vattenbrist en vacker dag, folk duschar bort/slösar på dricksvatten bland annat och sedan skryter om hur de är miljöhjältar.

                  Man kan inte duscha slut på allt vatten i Sverige, haha

        Vi har alla stått bredvid dessa människor på bussar, tåg, i kön, eller liknande, det som händer är att vi med hygien får försöka andas genom munnen eller hålla andan för att slippa känna deras lukt…

      I kollektivtrafiken märks det att det finns många som inte sköter sin banala hygien. Vill inte ens tänka tanken vem som suttit på dom textilklädda sätena.

    Byter ni bh varje dag också? Den sitter ju också tätt mot kroppen, och har man större bröst så blir det varmt och svettigt mellan och under brösten.

      Av någon anledning sämre med bh, vilket jag håller med om är lite äckligt! Dock inte samma som med trosor ändå tycker jag. Jag har dock obefintliga bröst så kan säkert vara en större grej om man har stora som gör att det blir extra svettigt osv

      Varje vecka helst.

      Bh byter jag inte varje dag, dock varierar jag under veckan med flera olika beroende på vilka kläder jag använder. Sedan använder jag bh endast under den tiden jag är på jobbet och ute bland folk, hemma åker den av i samma minut jag stänger ytterdörren medan trosorna sitter på tills dusch och läggdags.

      Skillnaden mellan ett par dagar använd BH och ett par dagars använda underkläder är ju iofs att BH’n inte knastrar när man sätter på den. Till skillnad från underkläderna.

        Om sina trosor blir så smutsiga att dom knastrar kanske du ska gå till en gynekolog.

          Dens trosor som inte knastrar efter ett par dagars användande kan jag bara gratulera. Det innebär bara att den kvinnan har mindre flytningar än andra.
          Flytningar är helt normalt och man behöver inte gå till en gynekolog för att kolla upp det.

        hahaha skrattar på riktigt åt detta

          Only funny because it’s true!

      Ja, byter såklart bh varje dag.

      Nej, jag duschar varje dag och tvättar efter varje toabesök. Börjar aldrig lukta, hinner liksom inte det. Men bh byter jag inte varje dag, inte pyjamas heller. Typ två, tre dagar har jag samma bh. Träningsbh byter jag dock efter varje pass.

      Om man svettas mycket kanske man borde byta bh varje dag. Men annars är det skillnad på BH och trosor, BH sitter emot huden runt brösten, trosan skyddar både rumphålet som man bajsar ur, och hållet man kissar ur, och fittan, fittan är en öppning rakt in i kroppen, och det är även fuktigt i fittan vilket för att lite fukt eller flytningar kan komma ut och ner i trosorna. Om man har gamla trosor och det kommer smuts/bakterier/svamp i dem har dem en fin ingång rakt in genom fittan upp i kroppen och kan orsaka allvarliga problem. Därför är hygien runt fittan och andra kroppsöppningar extra viktiga.

        Tack för din pedagogiska förklaring! Hade ingen aning om detta ??

    Både duschar och byter underkläder varje dag. Bh varje vecka.

    Duschar två, max tre gånger i veckan. Sover näck och tar på nya trosor varje morgon + varje gång jag duschat.

      Tvättar du dig inte varje dag?

        Jag tvättar ansiktet och händerna varje dag. Armhålorna och underlivet vid behov och jag inte hinner/orkar duscha.

          Du lider nog av depression

            Det gör jag! Är deltidssjukskriven för utmattning också, men det har inte påverkat mina hygienrutiner till det sämre.

              Tror ärligt att du skulle må bättre av en dusch varje dag och rena kläder.

                Eller så mår man bättre utan folk som hetsar en till att följande vanor som de gör!!

                Nej. Jag mår bättre av Sertralin, Lergigan, återhämtning och långsam upptrappning i arbete.

                  Haha jag sa ju att du är psykiskt sjuk. Som de flesta som inte sköter sin hygien är.

                    Anonym / 19:35:
                    Har du inge snällt att säga kan du hålla käften ! ! !
                    Att skratta åt någon som inte mår bra och har det jobbigt, hur jävla lågt kan man sjunka?
                    Såna som dig är på riktigt psykiskt sjuka och borde spärras in då du saknar både empati och förståelse för andra människor känslor… Snälla sök hjälp, du är fan inte frisk i huvudet…

      Så du gör nummer två och kan sen gå och lägga dig naken i dina sängkläder utan att ha duschat efter det??

      Håller med om att man kanske inte behöver duscha varje dag, men att krypa ner i sängen näck efter flertalet toabesök. Fy fasen.

        Men herregud. Ska man duscha varje gång man skiter? Då blir det inte mycket annat att fokusera på.

          Ja, om man duschar två gånger i veckan ska man åtminstone tvätta röven när man skiter.

          döööör av skratt

          Dusch är inte tillräckligt. Jag kör med högtryckstvätten och klorin. Allt annat är äckligt.

            Jag tar minst ett klorinbad om dagen, annars är man ju superäcklig????

            Skrattar orimligt mycket ?

        Det gör jag. Men jag torkar mig i och för sig ordentligt efter toabesök så inga bruna fläckar på mina lakan under mina 20 år som vuxen.

          (Sover heller inte med rövhålet gnuggandes mot lakanet, så kan vara därför också)

          Så om någon skiter på ditt golv, torkar du bara med papper?

            ?

            Varför skulle jag göra det? Duschar du tarmen också? Moppar magsäcken?

              Nä men jag tvättar mig i röven

            Nej jag bränner ner huset/lägenheten. Allt annat är orimligt

              ? Det är ju det minsta man kan göra.

          Fyfan vad vidrigt. Alltså jag antar att ni lider av ptsd och massa andra diagnoser för det är fan inte normalt att duscha två gånger i veckan och aldrig tvätta röven efter man bajsat. Inte konstigt att svenska män är så otrogna med tanke på hur smutsiga vissa svenska kvinnor är. Fast du har väl ingen man.Skäms över att vara svensk (om du nu är det) när jag läser det här.

            Jag är svensk, har en svensk sambo, men vet inte vad våra nationaliteter har med detta att göra.

            Jag är visserligen deprimerad och deltidssjukskriven pga utmattning, men det har inte förändrat mina hygienrutiner till det sämre.

              Jo svenska män är extremt otrogna, och alltid berättar de hur vidriga deras fruar är. Har haft affärer med massa gifta män och jämt pratar de om att det är så underbart med fitta som doftar duschcreme.

                Om din fitta luktar duschcreme rekommenderar jag dig omgående att söka läkarvård då det inte är normalt, hoppas läkaren kan hjälpa sig.
                Be dem även remittera dig till psyk så du kan få hjälp med dina bekräftelsebehov så du slipper knulla med gifta män för att känna dig uppskattad och vacker, med terapi och rätt hjälp kan du också endag leva som en normal och frisk kvinna 🙂

                Och plötsligt blev du vidrig när du ligger med upptagna män ? du må va ren på utsidan men skulle behöva skrubbas själsligt på insidan.

                ?

            Att svenska män är otrogna haha.

              Och i andra kulturer gifter sig männen med 5-10 fruar, där fruarna ska hålla tyst och inget säga, klart dessa män inte behöver vara otrogen, vill man ha sex med någon ny är det bara att gifta sig med henne också, och vips är det inte otrohet, allt är så bra i alla andra länder och dåligt i Sverige, speciellt för kvinnor…

            Svenska män är väl inte mer otrogna än andra länders män? ???‍♀️

            Tror snarare att folk som är överdrivet renliga som lider av diagnoser

              Inte ens bra för huden att duscha varje dag. Den torkar ut och man blir av med det naturliga skyddet som huden har. ?

                smink och alla dessa produkter skadar huden betydligt mer än att duscha varje dag gör

              Ja där är du nog något på spåret, 16.03

              Förlåt men att duscha en gång i veckan är att lida av en diagnos. Eller vad säger du, ska vi börja borsta tänderna en gång i veckan? Håret en gång i månaden? Tror du det här till det normala. Att duscha efter jobbet varje dag är inte att vara ”överdrivet renlig”, det är helt sjukt att ens påstå att folk som duschar varje dag är ”sjuka”. Uppenbart projicerande.

                Tja…

                Ska man göra allt lika ofta?
                Borsta tänderna gör du nog två gånger per dag så då bör man duscha två gånger per dag också?
                Ska man duscha lika många gånger som man torkar sig när man kissat?
                Tvätta kläder lika ofta som man kammar sig?

                Underlig logik.

              Att duscha varje dag är att ha en diagnos? Är du sjuk eller?

              Överdriven renlighet är inte bra, och kan leda till sjukdomar och sämre immunförsvar om man tex lever i ett kliniskt rent hem, så rent att man skulle kunna göra operationer på köksbordet, sånt är inte bra, men normalt hygien är bra för kroppen och hälsan.

              S. Tänk att jag tror precis tvärtom

        Ja, det gör jag. Jag torkar mig ju ordentligt? Kan liksom inte duscha flera gånger per dag bara för att jag bajsar, jag har bättre saker för mig.

          Tänk kaoset när det blir vattenbrist och ingen kan duscha 711 gånger om dagen längre???

            Längtar tills det händer och alla privvade nippertippor tvingas ”lukta kön” och vara ”smutsiga”

    Ni som inte duschar och byter underkläder varje dag, varför?
    Lata, sunkiga, dålig självkänsla?!?

      Ja. Det är anledningarna! Det är också på grund av att jag stjäl, ljuger och inte kan laga mat.

        Du verkar ?

      Jag duschar hela kroppen varannan dag för min hud klarar inte av en dusch varje dag, är väldigt torr/”eksemig”. Har jag tränat eller blivit svettig av någon anledning duschar jag efteråt såklart. Använder del varje dag. Underkläder byter jag varje dag!

        Använder deo varje dag ska det stå 🙂

        har du några produkter? om du duschar med ett tvål som är återfuktande för huden och inte har massa andra produkter på huden är min erfarenhet att huden mår bra, men har man massa krämer, salvor, och annat onödigt på huden blir huden skadad

      Ni som gör det, varför?!

        Dålig vana och rädd för att det annars blir fula svettfläckar under armarna på tröjorna ☹

        För att känna sig fräsch och ren, vill inte duscha först när jag börjar lukta illa, vill ju duscha och hålla mig ren så jag aldrig luktar illa.
        Ni som duschar så sällan, är ni inte fysiskt aktiva, eller låter ni svetten torka in på huden och går runt med det i ett par dagar? du vet att fysisk aktivitet är viktigt för hälsan

      För att min hud löper amok om jag duschar varje dag. Har också torr hud och eksem. För min kropp är det skadligt att tvätta mig för ofta.

    Jag tror inte på folk som säger att de inte tycker man behöver byta underkläder varje dag. Tror de säger det bara för att provocera. Jag skulle känna mig så otroligt ofräsch i fall jag inte bytte varje dag. Kanske jag bara har mera flytningar och ofräschare kön än andra? ?

      Lite naivt att tro att de som inte tänker och gör som du ljuger för att provocera. Snacka om instängd världssyn.

        Lite naivt och tro att folk i ens närhet inte känner att man slarvar med sin personliga hygien.

        Som du försöker försvara sina tvivelaktiga hygienrutiner här ? Du gör som du vill och majoriteten här tycker att det är ofräscht. Så. End of story.

        Jag menar bara att mitt kön knappast kan vara så avvikande. Jag har flytningar varje dag, vilket de flesta kvinnor i fertil ålder har. Bytte jag inte varje dag hade jag känt mig extremt ofräsch. Jag tror folk som säger att de inte byter varje dag, men jag har svårt att tro att de anser att man inte behöver det. För det gör man om man har flytningar varje dag. Om man använder trosskydd varje dag förstår jag det visserligen bättre, men det är ju inte alls bra för underlivet.

          Man har ju inte alltid lika mycket flytningar. Och hört om att folk inte alltid är som du?!

            Jo, men ett kön är alltid ett kön. Det kan finnas rester av kiss etc, även om man inte har så mycket flytningar. Jag förstår inte hur folk kan ha så rena kön att de anser att de inte behöver byta trosor varje dag. Så olika är vi människor ändå inte skapta. Sedan håller jag med vissa här i kommentarsfältet om att dusch varje dag inte är absolut nödvändigt om man exempelvis har torr hud, men underliv, armhålor och fötter bör enligt mig tvättas varje dag. I synnerhet underliv.

      Hahah om du bara visste särskilt yngre tjejer är fett ofräscha tror man dom flesta växer ifrån det.

      Men nej! Tror (hoppas) att det mycket vanligare att byta varje dag, känns som nåt som funnits med i basic hygien sen man var liten ju? Haha är i chock. Sen lär man ju inte märka av dem som inte gör det om man inte är i en relation så ??‍♀️ Vill också av ren nyfikenhet bara förstå varför inte? Man har väl fler än typ tre par i rotation väl?

    Det där med att inte duscha kroppen varje dag, ni tvättar väl ändå av gammal deorester innan ni stryker på nytt? Och sen tvättar man ansiktet varje dag? Tvättar underlivet Varje dag hoppas jag? Så.. är det inte enklare bara att hoppa in i duschen och fixa det på en och samma gång istället för att stå över vasken och tvätta armhålor och grejer ?

    Ni som duschar varje dag, har ni inget miljötänk alls? Man blir INTE renare av att duscha varje dag, finns mycket information om det. Varannan dag räcker. Men byta trosor varje dag – absolut!

    https://xn--sknhetslandet-jmb.se/hur-ofta-ska-man-duscha/

      Det bestämmer ju inte du eller hur? Jag vägrar gå till jobbet oduschad.

      Jo, vi tänker på miljön för andra människor som vi möter, så att de ska slippa dålig odör från någon som är för lat för att hålla sig fräsch.

        Hur sjutton kan det bli dålig odör om man inte duschat på typ en dag?

        Jag tänker på miljön men min dagliga dusch är nödvändig. Avskyr att vara oduschad det gör så jag vill spy.

        Om du luktar efter att inte ha duschat på en dag – då kan det vara något som är fel. Kanske kan du ändra din kost eller något. /TS

          Luktar inte, men känner mig ändå ofräsch om jag inte duschar varje dag. Gillar att dofta gott och känna mig fräsch helt enkelt, som jag är övertygad om att även majoriteten av normala människor gör.

            Men nu svarade 13:22 på ”så att de ska slippa dålig odör” från någon som uppenbarligen utsöndrar dålig odör efter att inte duschat på en dag

          Om man tränar, rider, arbetar med djur och inom vården eller bara har ett tung jobb så bör man duscha dagligen.
          Personligen tycker jag det är ett totalt minimum att hålla sin hygien i respekt för sig själv och andra.

        Tror ju inte du skulle märka ngn skillnad på ngn som duschade varannan dag mot varje dag!!

      Beror det inte på ens definition av att duscha? Jag menar jag duschar varannan dag ”ordentligt” och emellan de dagarna så kör jag en minidusch där jag bara tvättar underliv (tvättar iofs där varje dag), armhålor, nacke, bröst, fötter 🙂

      Jag värnar om miljön på andra sätt, min dagliga dusch är helig sorry inget jag kommer sluta med. Struntar i om det är dåligt för huden eller ej för det funkar perfekt för mig iallafall och jag använder alltid ekologiska tvålar ? ?

    Ok så en del byter inte trosor varje dag… men ni som på riktigt menar att man ska gå och sova naken utan att ha duschat innan. Och SEN sätta på sig ett par nya trosor på morgonen?? Är det hygieniskt?
    Fan, då skulle man ju vilja byta lakan varje dag…

    Bättre byta trosorna isf. Och låta dem sitta på natt som dag..

    Förlåt men varför ska man duscha varje dag, som flera ovan skrivit? Jag byter underkläder varje dag, sover näck för att snippan ska få vila, byter sängkläder varje vecka. Men fattar verkligen inte duschdelen. Räcker det inte att duscha när jag blivit svettig/luktar/behöver tvätta håret? Dvs typ 2-3 ggr i veckan. Är det något jag missat? Ge mig lite argument så ska jag fundera över mina livsval över en kopp te sen!

      Fattar inte problemet, varför kan du inte ta en snabb dusch varje dag så att du är fräsch, istället för att vänta tills du börjar lukta? Tänk lite på andra!

        Alltså du kanske luktar illa om du inte duschar varje dag men många gör det inte. Synd för dig isf men så är det.

          Även om man inte luktar känner man sig knappast fräsch om man struntar i att tvätta sig. Det hör till det normala att ta hand om sin hygien, allt annat är avvikande beteende.

            Låter snarare som tvångstankar

              Alltså vad är det för fel på er som påstår att en dusch varje dag är sjuklig? Förstår inte ni att det är ett beteende som är sjukt? De flesta duschar varje dag då man jobbar, springer på stan osv. Man börjar inte lukta i normalfall, men det är känslan av att känna sig fräsch som Man vill åt. Det är ju SJUKT att så fort någon duschar varje dag påstå att personen är sjuk, det är ju tvärtom. Blir ni smutsiga människor så stötta av att nån duschar varje dag att ni måste ta till med att de är sjuka? Då är nog majoriteten av Sveriges befolkning sjuk.

                Ser du att kommentaren pratar om ”det normala” och ”avvikande beteende”? Det är väl inte så farligt att fortsätta på samma spår då

            Vad man känner är subjektivt. Du kan ju inte avgöra hur andra ska göra för att KÄNNA sig fräscha.

          Men snälla, inte fan duschar man när man BÖRJAR lukta, då är man ju inte fräsch, man duschar för att aldrig BÖRJA LUKTA! Smutsiga smuts är ni.

            Lite skit har ingen dött av

              Tro mig, vi som behöver stå bredvid såna som dig som stinker på bussen, tåget, i kön, vi är nära att dö, det lovar jag

              Det är ju faktiskt så oxå att personer som inte är så renliga av sig har ofta ett mycket bra immunförsvar. Dom står emot all skit i sin omgivning.

      Det är BS. Man behöver inte duscha varje dag. Man BÖR inte duscha varje dag.

        BS

      Hahaha! Jag duschar varje dag men är mest pga har svårt att typ känna mig vaken och att dagen har börjat annars? Sen är det nice att känna sig ren och lukta gott efteråt, även om jag inte tycker att du som inte duschar varje dag är ofräsch heller på något vis.

      Men det är väl ganska individuellt det där med kroppslukt? Jag har svettiga fötter och armhålor så måste tvätta dessa dagligen (Alltså duscha för är svårt att tvätta fötterna i handfatet) medan många andra inte har så stark svettdoft. Jag har i princip aldrig någon lukt eller flytning i trosorna, men andra har ju stora besvär med lukt därifrån. Tror man får anpassa sig efter sin egen kropp? Jag önskar jag kunde skippa duschen varannan dag men hade inte varit trevligt mot min omgivning. 😉

      Att inte duscha förrän man känner att man börjar lukta säger ju allt..

    Jag duschar två gånger i veckan.. tvättar mig under armarna och byter trosor varje morgon. Trodde jag var fräsch men tydligen inte! ?

      Dusch 2 gånger i veckan? ?

        Ja exakt, det var det jag skrev. Var blir man smutsig? Jag tränar inte, jobbar inte. Pysslar hemma mest, går med hundarna, känner mig inte direkt skitig eller kan se några smutsfläckar på varken armar eller ben..

          Ok ?

            Men vadå ”ok ?”? Vad vill du mig? Haha

              Du låter lite defensiv för att vara så cool med din personliga hygien.

                Uhm okej. Jaja skitsamma! ?

          Man är ju inte ren bara för att man inte ser smutsfläckar på kroppen 😉

        Svara gärna utan att vara dryg för jag undrar på riktigt! ☺️

          Har du inte lärt dig vad personlig hygien innebär? Googla!

          Vi kan vara äckliga tillsammans du och jag, Erika ?

            Haha ja tack! Äntligen en allierad ?

          Jo man blir smutsig. Man utsätts för avgaser, föroreningar, luftburet skit, damm. Du anser dig vara fräsch men tro mig, det är inte fräscht nånstans. Vad gör du med röven? Tvättar du den efter varje besök eller går du runt med smutsig fitta och röv i en vecka men rena trosor? Du är ju värre än folk som sprayar deo efter träning. Vidrigt.

            Jag bor ensam i ett hus på landet, träffar andra människor kanske två gånger i veckan. Är inte särskilt rädd för varken damm, hudavlagringar eller min egen röv.. men nu ska jag göra annat än att läsa här. Ha en fin dag! ?

              Haha jag gillar dig! ?

                Ähhh här gillar vi smutsiga människor som inte tvättar röven på en vecka! Haha spyr!! Vad är ni för jävla bonnläppar?!

              Man behöver inte vara rädd för att bli smutsig. Du frågade vad man blir smutsig av, jag förklarade. Att du inte är rädd för att bada i ditt eget bajs är ditt problem, men du är en smutsig människa, inget snack om saken. Men du är lika värd ändå.

                bada i bajs för att hon inte duscha varje dag, kanske lite överdrivet? haha

    Ja det kan bli väsen om precis allt, byt trosor bara så löser det sig.

    Sommarhuset som Oscar Engelbert tvingats sälja för att betala sina skulder – någon som vet om det är där Sofi Fahrman brukar vara?

    Tycker synd om alla er som tydligen stinker så fruktansvärt om ni inte duschar varje dag eller om ni har samma trosor i mer än 24 h. ?

      Trosor tänker jag sällan på, däremot avundas jag djupt de som inte luktar svett efter en arbetsdag! 🙁 Jag måste duscha varje kväll för annars luktar jag svett under armarna, spelar ingen roll vad för deo jag använder. Min sambo däremot, han kan gå 3 dagar utan att duscha och luktar i princip ingenting! Så orättvist.

        Luktade mycket mer svett tidigare tills jag slutade använda allt parfymerat. Tvättar kläderna med såpa. Till och med träningskläder i polyester håller sig luktfria (tvättar dom ändå efter träning). Sambon var förvånad att hans träningskläder hade slutat lukta svett.
        De gånger jag behöver så använder jag deo från C/O gerd, funkar bra!

        Vissa textilier gör att man svettas lättare och sedan sätter doften sig där och går aldrig att få bort helt och hållet.

        Tvätta under armarna med ph-neutral tvål och sedan bär din partners svettigaste tröja. Det är bakteriekulturen som avgör hur och vad din svett luktar. Har man väldigt besvärande doft kan man via vården få en odlad bakteriekultur ditsmetad om tar över från ens originalkultur och ger en mildare doft

      Stinker aldrig men som sagt enklare att duscha av kroppen varje dag än att hänga över vasken och tvätta armhålor osv. Dessutom utsätts vi för avgaser, gifter och smuts varje dag så det handlar inte bara om kroppsodörer.

      Kränkt ofräsching spotted! Ha dina kroppsodörer för dig själv så kan vi andra få duscha och byta trosor varje dag. Lev vidare

      Det handlar inte bara om att inte vilja stinka.
      Jag har jobbat på samma arbetsplats som människor som luktat unket (ungefär som en väl använd tröja som legat bortglömd eller som ett ovädrat rum ungefär). De stinker inte, men man tar ett steg tillbaka för att de ändå luktar ofräscht.

      Och jag kände en tjej som tvättade håret väldigt sällan och urk, vad det luktade illa om hennes hår. Men hon förstod det inte själv utan tyckte att det var okej så länge det inte såg fett ut.

        Exakt! Hade en inneboende under en tid som berättade att hon duschade en gång i veckan. Jag sa att jag inte betalar för vatten så du kan duscha hur mycket du vill. Hela min lägenhet stank av henne och jag som är en extremt fräsch person själv slängde ut henne till sist. Samma sekund som hon gick ut slutade det att lukta. Hon själv tyckte väl hon var normalfräsch. Vidrigt beteende. Det sjuka är att hon inte luktade svett, röv eller något utan helt enkelt UNKET. Usch!!!

      Är jag på kontoret duschar jag varje morgon men jobbar jag hemma duschar jag varannan dag, byter dock trosor varje dag, annat finns inte på kartan. Fostrar barnen på samma sätt.

      Man duschar för att INTE börja lukta, tycker synd om er och alla i er närhet när ni väntar med att duscha tills ni stinker, usch

    Åh den här diskussionen som brukar urarta mellan de som byter trosor en gång per timme och tvättar fiffi med klorin, och de som tycker det är natuuuurligt att lukta rutten fisk och förespråkar ”Free bleeding”.

    Jag känner mest att jag inte bryr mig? Allvarligt, om mina vänner bryter trosor 10 ggr per dag eller 1 gång i veckan, hur rör det mig? Bara alla trivs med sina egna vanor så…

      Har du inget luktsinne?

        Aldrig känt att mina vänner luktar illa så vad de än gör så verkar det ju fungera bra.

          Wow, så många snuskisar här som inte tvättar sig varje dag! ?
          Lite chockad, men det förklarar å andra sidan när man träffar på stinkisar i tunnelbanan osv..

            Man stinker ju inte för att man inte duschar/byter varje dag!!

      Håller med dig Koala. Jag är iofs en äcklig typ som nuförtiden duschar max 2-3ggr i veckan, trosor byts vid behov. När man är utbränd får man passa på att duscha när man orkar, tog en lång stund innan jag kunde stå upp och duscha utan att däcka efteråt. Nyligen har det äntligen slutat göra ont i armarna av att schamponera håret.

      Jag är äcklig och jag har alltid stått för det ?

      Så himla bra kommentar Koala! :’D Det är verkligen så i kommentarsfältet, nitiskt rena människor som tycker muttan är det vidrigaste som finns på denna jord, eller de som tycker att den lika gärna hade kunnat sitta i ansiktet för den är ju så naturlig. Vad hände med landet mellanmjölk? Svårt att begripa att man inte ska tvätta mutten 15 gånger per dag?

        Vad sägs om att tvätta muttan 1 gång om dagen!

          Det skall väl inte vara så bra för dens mående?!
          Flytningarna är ju där för att just rensa

            Då får du ju gå utan trosor och byxor så flytningarna kan rensa ur på riktigt, trosor och byxor stänger ju inne flytningarna nära muttan, vilket motverkar själva tanken med att rensa muttan med flytningar

    Sköljer snabbt efter varje toabesök men byter ändå såklart trosor varje dag. Vad är det ens för sjuk icke-fråga? Så vidrigt. Vi har liksom rent vatten i Sverige, vi bor inte i Somalia. Klart man ska vara ren. Usch, minns en kvinna som satt bredvid mig på en föreställning och luktade smutsigt hår, blev typ arg för att hon inte hade bättre vett än att gå ut och lukta så illa bland folk.

      Står du och sköljer rumpan och snippan i handfatet? Gör du det på jobbet med? Blir det inte blött överallt? Tar du av byxor och skor och allt? Jag fattar inte hur folk rent praktiskt gör det.

    Är det alltså BARA jag som tänker sex? Oskyddat sex, alltså där allt liksom hamnar där nere i saligheten. Om jag inte tvättar mig efter sex utan bara drar på trosorna och går runt några dagar … jisses, jag vill inte ens tänka tanken.

      Så ofräscht! ?

      Alla friska människor tvättar sig. Men du kanske ser att det finns vissa här som inte tvättar sig och har samma trosor i tio dagar, sen ser du även att under öppet spår är det en massa som lider av psykiska sjukdomar. Att inte sköta sin hygien är väldigt normalt för människor med de flesta psykiska sjukdomar.

        Eller så kan man inse att folk byter efter sina egna behov.
        Alla kanske inte behöver byta varje dag, medans vissa gör det.

          Fast jag behöver inte byta varje dag men gör det naturligtvis ändå, skulle nog kunna gå flera dagar utan att behöva men det gör man ju av hygieniska anledningar ändå inte

            Vilka anledningar är det?!

        Ingen här har sagt att de inte duschar eller byter trosor på tio dagar. Bara att de inte gör det varje dag!!

        Dock är det ju lite av en trend idag att gå länge utan att duscha, och ännu längre utan att tvätta håret för att det är ”naturligt” och dem tror att dem inte luktar skit när dem gör det. Tror det är flest såna som går runt och stinker offentligt.
        Dem som är så psykiskt sjuka att dem inte kan ta hand om sin personliga hygien är sällan ute bland folk, så dem påverkar inte mig, hoppas bara dem snart mår bättre 🙂

      Man får väl ha sex på sina duschdagar helt enkelt.

        Haha! ”är lite sugen, men vänta! är inte duschdag idag så får vänta ett par dagar”

          Inte helt orimligt

            Underligt beteende dock!

              Minst sagt, tar också bort all romantik och spontanitet som enkelt kunde lösas med att inte vägra duscha pga ”dåligt för huden.” ”luktar inte” varför inte bara ta en snabb kalldusch med nån mils tvål om det ska vara så läskigt.

                Eller så duschar man när man känner behovet för det. Tror ju inte de so inte duschar Varje dag, vägrar att duscha två dagar i rad om de känner att behovet finns

    Alltså vilka är de få personer som ska påstå att folk som duschar varje dag har problem? Vart kommer ert behov av att påstå att folk som sköter sin hygien helt normalt är sjuka ifråga? Vad är det för fel på er? De flesta människor i ett modernt, rikt land som Sverige duschar var eller varannan dag om de inte rör på sig. Man duschar efter träning. Man byter trosor efter varje dusch. Vad är det som är så konstigt? Borstar ni inte tänderna varje dag heller?

      De verkar vara fel på en hel del personer som kommenterar här ? dålig personlig hygien och psykiska problem hänger tyvärr ofta ihop.

      De som duschar max ett par gånger i veckan är nog samma som använder bara ättika och såpa när de städar.
      Den som duschar varje dag minst en gång använder säkert de starkaste och mest väldoftande produkterna när de städar 🙂

        Haha orkar inte att det var sant i mitt fall. Dettol❤️ Duscha ❤️ Renlighet ?

        Haha orkar inte att det var sant i mitt fall. Dettol❤️ Duscha❤️ Renlighet ?

      Tycker inte att de har problem för att de duschar varje dag.. utan de att de verkligen ser ner på dem som
      Inte gör det

        Exactly ☝?

    Tror att ”en dusch” innebär olika för många här. Det går åt betydligt mindre vatten för mig att snabbt duscha av mig än att behöva tvätta bort dagens/gårdagens deodorant + ibland behöva tvätta ljumskarna (svettkörtlar även där!) och kanske snippan, och ibland kanske fötterna pga går och står mycket i mitt jobb – än att tvätta vid handfatet? Det är också mycket smidigare. Tar for real kanske 2-3 minuter i duschen att skölja, tvåla, skölja av. Passar på att tvätta ansiktet i duschen också – också smidigare än vid handfatet. I alla fall för mig som är lång ?. Skvätter överallt ju. Andra dagar duschar jag en längre dusch. Tvättar håret 1-2 gånger i veckan, t.ex.

    Sen är det väl oerhört individuellt hur varm och svettig man blir? Jag kan absolut hoppa över att duscha/skölja av mig någon dag om jag inte har varit så aktiv eller om det inte har varit varmt ute. Men annars är det faktiskt inget alternativ att skippa att tvätta av mig ??‍♀️

      Håller med! Det går mycket snabbare att kliva in i duschen och snabbt tvätta av kroppen istället för att stå vid handfatet och blaska vatten under varje armhåla, stå på ett ben medan man stoppar det andra i handfatet osv.
      Jag tvättar också ansiktet i duschen, supersmidigt.

      Kan vara färdigduschad på under två minuter om nöden kräver.

        Tror tyvärr de som beskriver att de inte duschar varje dag här, inte heller tvättar av sig varje dag.

          Det är nog roligare att provocera med sparsamt duschande än att skriva att man duschar tre gånger om dan.
          Blir mer reaktioner om man skriver att man duschar sällan.

            Tror också att folk bara provocerar, de tycker att det är kul att kasta in en brandfackla.
            Det är få normalt funtade människor som inte klarar basala hygienrutiner.

            Tror du får lika många om du säger att du duschar tre gånger om dagen

    Haha vilket kommentarsfält!

    Alltså denna kommentarstråd ? man förlorar ju hoppet om mänskligheten. Folk är så otroligt nedvärderande mot varandra, åt båda hållen. Låt folk göra som de vill

      Håller fullständigt med dig. Över 100 st kommentarer om trosbytandets vara eller icke vara.

      Alla utom Dora (för hen är en som trollar er) borde skämmas och gå och hitta på något vettigare att göra med er dag. Virka tex.

    Jag åkte bussen till ett möte, in kommer en man och ställer sig bakom mig.
    Han stank, kuk, svett, piss, sagg.
    Jag reste mig fort som fan och gick till mitten av bussen istället.
    Usch usch på han

      Han hade nog inte alla hästar hemma…

        Precis, folk som inte sköter sin hygien har ofta inte alla hästar hemma. Och hade du frågat honom hade han säkert tyckt han sköter sin hygien och inte luktar illa alls.

      Ingen vet dock när han tvättade sig senast!

        Förhoppningsvis så vet han iallafall?

    Men ni gör väl förhoppningsvis någon aktivitet varje dag som gör er svettiga? Träning, rask promenad eller liknande? Minst 30 minuter pulshöjande om dagen är rekommendationen och verkligen minimum. Självklart byter man underkläder och tvättar sig dagligen då?

      För att inte tala om vi som cyklar (racer eller mtn bike) och smackar på en handfull eller två av BUTT CREAM över hela saligheten.

      Inte direkt. När jag känner för det.

    Vi har alltså över 160 kommentarer om trosbyten och snipplukt? Det här har verkligen blivit nya flashback ?‍♀️

    Många med diagnos har svårt för just personlig hygien. Inte för att de vill lukta eller vara ofräsch, men det är fan energikrävande. (Har du ej diagnos , så kan du inte heller relatera) men supersvåra det där.

      Jo och många här verkar ju ha en massa diagnoser så inte konstigt att vissa har svårt med hygienen. Ser ändå att en majoritet såklart sköter sin hygien, tur det.

        Stick din fjant

        Skulle nog vilja påstå att det är folk som tvättar sig överdrivet som lider av diagnoser! Tex OCD och svår ångest

          Det är synd att ni smutsiga påstår att folk som tvättar sig dagligen efter jobbet är sjuka. Vad är det som provocerar så att folk duschar varje dag även om de inte luktar? Provocerar det att de sköter sin hygien eller vad är grejen? Je jag tvångstankar om jag borstar tänderna två gånger om dagen också? Ni är fan psykiskt störda halva bunten.

    Finns där inte en marknad för väl använda trosor…….?

      Ja, det finns säkert pengar att tjäna – i synnerhet för den som inte byter trosor varje dag 🙂

        Finns jobb för ”Dora” och ”hej”!

          Var har jag skrivit om trosor någonstans?

      Jo i Japan kan män köpa använda trosor från skolflickor. ?

      Jag har sålt mina använda trosor. Drygade ut studentkassan för några år sen. Köpte flerpack av de billigaste trosorna jag kunde hitta och sålde de sen för ca 350 kr paret!

        Men snälla!

        Du med oss skämta aprillo?

          Samma här! De flesta ville att man skulle gått iallafall några dagar med samma trosor. De ville ha de kvinnliga juicerna i där. 350kr styck sålde jag för också haha. Efter att jag la upp min första annons fullständigt kapitulerade min telefon av allt plingande för villiga köpare. Detta var dock 7år sen men är nog samma idag.

    Haha. Jag duschar inte varje dag men tvättar mig varje morgon i handfatet (eller tar en snabbdusch utan hårtvätt) + byter trosor minst en gång per dag ofta två. Tvättar absolut inte håret mer än två gånger per vecka. Duschar hela kroppen + håret när jag tränat hårt ( de där 2 gångerna i veckan) men har hund så går promenader + yogar varje dag utan dusch. Har ofta min hund i sängen med. Oj oj vad ofräscht. ?

    Hur ofta byter ni alla sängkläder då? Handdukar?

      Du vet om att håret är smutsigaste delen på vår kropp då den fungerar som en dammvippa och suger åt sig partiklar i luften medans snippan har ett ekosystem och rengör sig själv?

    Herregud, vilket kommentarsfält ???

    Klart man ska byta trosor (eller kalsingar) varje dag, Jag duschar inte varje dag av den enkla anledningen att det inte är bra för huden. Det tar bort det naturliga fettet. Eksemen har ökat på grund av att föräldrar envisas med att bada sina ungar varje kväll. Jag kan förstå att man som vuxen gärna vill duscha varje dag, det kanske jag också vill men återigen. Det är inte bra. Man märker stor skillnad på huden om man vänjer sig av duschandet. Tro mig! Har också gått från att som många andra tvätta håret varje dag till att idag tvätta det 2 gånger i veckan. Och då är det ändå fett den andra tvättfria dagen men botas med lite torrschampo. Försöker dock hålla mig borta från det då det ju är uttorkande och dessutom (ofta) har en konstig doft. Men som sagt, byta trosor och tvätta sina bh:ar regelbundet är en självklarhet!

      Menar alltså med fett den andra tvättfria dagen att det tar LÅNG tid för håret av vänja sig av vid det eviga tvättandet.Det har då trots alls bara gått 48 timmar. Och det förklarar hur fel det är att tvätta håret stup i kvarten (det beror väl också på var man har för hår, jag har tunt hår och då brukar väl håret bli fett lätt). Men det är ändå ett intressant projekt och kul att se resultatet!

    Haha, älskar när hygiendiskussionen blossar upp ?
    Är speciellt förtjust i sånna som påstår att ifall man inte spolar röven med högtryckstvätt och torkar ut urinröret med tops är man psykiskt sjuk och sover i en säng fylld med bajs ??????

      Fast var i kommentarsfältet hittar du dessa extremister?

        ÖVERALLT ??

          Nej, tycker jag inte, folk påpekar att de föredrar att duscha varje dag, om det är det du tycker är extremt

            På med läsglajjorna och scrolla upp ?

            De säger att de minsann duschar varje dag och om du inte gör det oxå så är du unken.
            Typ

    Varför är folk så sjukt otrevliga mot varandra här? Orkar vaken läsa eller delta i diskussionen.

      Ja varifrån kommer det dåliga humöret gällande främlingars hygienrutiner? 😮 Folk tar personligen illa upp för att en anonym person i kommentarsfältet inte byter trosor varenda dag…? Varför? Jag kanske har tur men träffar rätt sällan människor i min vardag som stinker underliv och svett. Någon svettpust kan väl hända (99% av gånger från män..) att jag känner men aldrig så som beskrivs här, att man skulle lukta soprum efter att inte ha bytt trosor på 36 timmar liksom. 😛

      Däremot finns det en sak som stör ihjäl mig: Att såå många har dålig andedräkt. Urk. Vill nästan starta en kampanj att dela ut extra starka tuggummin i kollektivtrafiken för det kan lukta så galet mycket andedräkt vissa morgnar. 🙁

        Tyvärr botar man ju inte dålig andedräkt med tuggummi

    Man byter trosor varje dag, minst. Tvättar sig med en dusch varje dag. Använder trosskydd..
    Sängkläder 1 dag i veckan, max 2 veckor om man kanske varit bortrest eller sjuk.
    Strumpor kan återanvändas, har man haft dem hemma en dag så är det inte HELA världen, om man inte har jätte äckligt hemma förstås.. Dammsuger gör man också varannan dag alt varje dag. Skura golvet är också viktigt…

      Byter strumpor varje dag men inte trosor..
      man kan ju känna sin kropp bättre än alla andra och veta vad som behöver bytas och när…

        Orimligt.

      Dammsuga varje dag? hur smutsigt har du det hemma? dem drar in all smuts?

        vem drar in all smuts?*

    Börjar förstå varför folk alltid är småsjuka, ni har ju sabbat era immunförsvar med överdrivet renlighet! Immunförsvaret får aldrig något att arbeta med längre.

      Att duscha och byta underkläder varje dag är inte överdriven renlighet dock

    Bytet trosor morgon och kväll, duschar varje dag och tvättar upp bh varje kväll och tvättar i Malin en gång i veckan. Renlighet är AO!

      Men stackars Malin ?

    De flesta forskare verkar vara överens om att det inte är nyttigt att duscha varje dag. Man duschar bort bra oljor och microbiom som bygger upp vårt immunförsvar. I övrigt tänker jag att den här frågan bygger helt och hållet på vad man växt upp med eller vant sig vid. Och att alla har olika kroppar, vissa svettas mer än andra. Men Jag tror också att överdrivna hygienrutiner skapar behovet av att upprätthålla dom.

    Haha älskar hur varjedagduschare får fullständig panik så fort de hör någon säga att de inte duschar morgon, middag och kväll varje dag???

    Är jag den enda som byter varje dag för annars blir trosorna typ pösiga? Tycker inte om när det känns som att de inte är tighta lägre hahah

    Varför använder ni ens trosor om de inte blir skitiga? Finns inga argument i världen som kan övertyga mig – byt bara!! Och tvätta era händer, tack.

      Inte direkt skönt att ha byxor utan att ha trosor.. skaver ju en del då sömmarna brukar sitta på helt fel ställe

      Emma sök hjälp för din besatthet med tvättande. du förstör miljön

        Vadå, man tvättar ju inte en trosa per maskin?? ? Jag samlar min tvätt till en gång i veckan ?

          Ja där håller jag med, att jag tror inte att byta trosor varje dag avgör så värst mycket hur stort tvättberget blir. Det är väl snarare hur mycket man fyller maskinen varje gång…

    Nyfiken fråga… ni som Måste duscha varje dag, har ni aldrig varit på ex. Ett landställe där duschmöjligheter ej finns eller som är minimala?!

      Alltså herregud, jo, det är klart. Vi dör inte av det, men det är en vana. Om man gör annat än ligger hemma och käkar anti-Depp mot sina psykiska sjukdomar så rör man på sig, arbetar, vistas ute, butiker, kör bil, träffar folk osv. Det hör då till vanligt folkvett att vilja bibehålla sin fräschhet till nästa dag, precis som man borstar tänderna när man vaknar på morgonen. Men inte dör någon av oss av att inte duscha på en två dagar, det är bara en vana för de flesta.

        Sluta påstå att alla som inte duschar varje dag mår dåligt!

        Haha alltså, jag jobbar med grisar, ibland skiter jag i att duscha direkt, ifall varmvattnet är slut på jobbet eller om jag glömt handduk. Jag byter ju kläder såklart så jag kan sätta mig i bilen. Sen åker jag gladeligen till affären eller tar en lunch. Jag ääälskar avståndet folk håller till mig. ?

          Du verkar ha kommit på hur vi ska lösa problemet med folk som inte håller social distansering i Sverige ;D

        Alltså Anonym som envisas med att alla som inte duschar som hen är psykiskt sjuka, är osäker på om du trollar eller inte, men det här är till dig:

        KÄMPA!!! ??

      Det är ju sjukligt att känna n sådan avsky för sina egna kroppsfunktioner att en inte tål sin gen kroppsdoft och känner ett desperat behov att tvätta av all naturliga oljor som kroppen utsöndrar för att skydda oss. Huden har ett ph på 4,5-5,0 för att se till att virus och bakterier och svampar inte kan få fäste. Tyvärr är sällan tvålar och duschkrämer anpassade för vårt phvärde och stör vårt naturliga skydd.

      Det är samma sak med snippan, ju mer man tvättar och byter underkläder så får phvärdet börja om från början för att nå rätt balans.
      Jag har fått lära mig att det är därför man ska undvika att byta trosor dagligen eller använda trosskydd. Men det är klart har man en gång sabbat sin ph-balans så luktar det säkerligen starkare.

      Det är en nymodighet att ha tillgång till tvål och vatten såsom vi har och tyvärr är det inte det bästa för att hålla våra kroppar friska.

      Allt med måtta

        phvärdet är i snippan, det är ingen som kör upp någon form av borste i snippan och tvättar rent insidan med tvål, om någon gör det så kan dem absolut sabba phvärdet i snippan, men att tvätta runt snippan/blygläpparna (med bara vatten eller tvål avsedd för det området då huden är känslig) påverkar inte snippans ph negativt.
        Snippan är inte heller gjord för att stängas in med kläder, så om du stänger in den och inte byter underkläder varje dag blir det en dålig miljö för snippan vilket kan orsaka problem som svamp, klåda, uvi, mm.

        Och förr levde folk bara tills dem var 35-45 år gamla, men ja, hälsan var ju bättre förr

      Alltså är folk så rädda för lite kroppsdoft? Har de aldrig campat?

        Fast det är ju skillnad på att campa några dagar då och då och det dagliga rutinerna man har, klart man kan gå 3 dagar utan att duscha om man nu campar i skogen nån gång, det är liksom inte det diskussionen handlar om

          Fast de låter se himla kategoriska när de säger att man MÅSTE duscha varje daaaaag…

      Mardröm. Beror på hur länge man stannar, bara ett dygn, då är det ju bara att härda ut. Annars så går man upp duschar/badar innan huset vaknar.

        Det är ju inte säkert att det finns dusch. Sommarstugan jag är uppväxt i hade inte rinnande vatten… det fick bli raggardusch, bad i sjön eller så fick man stoppa ner pumpen i sjön och duscha under slang. Kunde ju vara där en vecka eller två.

      Nope, finns alltid en sjö på promenads längs avstånd, eller en vattenpump så man kan fylla en balja med vatten och bada i om vi bott i hus.
      Enda gången jag inte duschade varje dag var när jag sov i vindskydd mitt i skogen långt från någon sjö, fy fan var smutsig man var efter 2 dygn i skogen med allt som blåst och fastnat i ens hår, och all röklukt från elden, och det svettiga i att hugga ved och bära ved, vatten, mm. Då var man inte fräsch, men det var kul, och är ju inte heller så folk lever normalt, om alla levde så skulle dem helt klart vara överens att duscha varje dag 🙂

        Ja men då har du ju kroppsarbetare och blivit svettig och rökdoft, ja det sätter sig ju verkligen överallt. Såklart man duschar så när man kommer till stan.

    Ojoj vad många av er som inte ens skulle kunnat ”överleva” bara något decennier bakåt. 40-, 50-, 60-talet där hade ni ju gått och självdött för ni inte kunnat duscha varje dag.

    Vilket sjukt privilegierat och världsfrånvänt kommentarsfält.

      Ja det verkar nästan som att citykidsen är så vana med att doft måste köpas i butik och är till för att eliminera minsta spår av naturlighet på kroppen att de utvecklat en fobi för sina egna kroppsfunktioner.

      Klart jag byter underkläder om jag svettats och de blivit blöta. Inte för att jag är rädd för att kroppen skulle producerat något farligt för mig utan för att det är obekvämt att vara blöt och kall.
      Men har jag bara använt trosan en stillsam dag, inte fan stoppar jag den i tvätten då. Vilket slöseri, inte bara med vatten och tvättmedel, men även på tyget i kläderna som ju slits snabbare av onödigt tvättande. Sluta förstör miljön hörrni, bara för att ni är rädda för er egen mänsklighet.

      Och sluta med allt dagligt tvålande så ska ni se att ni luktar godare så snart ph-balansen återhämtat sig och bakterier inte längre får fäste att reproducera sig på era kroppar.

      Lycka till!

        Spot on! ?

    Byter trosor 1-2 ggr om dagen då jag har lätt för att få problem där nere

      Det låter som att du har en dålig ph-balans. Prova membrasin och uteslut socker

        Och använd bara ph-neutrala produkter!!!!! Ta bort allt parfymerat, kör med hypoallergeniskt tvättmedel och skippa sköljmedel helt.

    Det här med att inte duscha regelbundet kanske egentligen är ett sätt för tjocka människor att slippa träna?
    ”Jag skulle jätte gärna träna, men då behöver jag ju duscha efter träningen, och jag kan ju inte duscha för ofta, så summan av allt blir att jag helt enkelt inte kan träna mer än 1 dag i månaden”

    Ni som inte duscha så ofta, tränar ni inte? eller ”tränar” ni så ni inte blir svettiga? eller blir ni svettiga och låter svetten torka in i huden och trosorna och går runt med det ett par dagar? jag fattar inte…

      Jag tränar tre dagar i veckan och duschar de dagarna jag tränat. De övriga dagarna duschar jag inte. Tvättar av mig under armarna och så på morgonen.

      Jag tränar. Mest yoga och body balance. Det lilla jag svettas låter jag torka in, har en uppsättning med trosor och sportbh som jag tränar i som byts ut efter behov. Kör jag ett hårdare pass tar jag en dusch utan produkter, bara vatten. Har kort hår, 4-6 cm så blir inte så svettig i håret

      Ahaaa nu fattar jag. De som lukt shamear folk härinne för att inte duscha sjukt mycket, är samma personer som fat shamear folk…

      Aja, hellre smutsig på utsidan än på insidan, som ni. Det kan ni tyvärr inte skrubba bort men jag förstår att ni försöker

        Det var skrivit lite ironiskt, men eftersom du tog mig seriöst, fetman ökar i Sverige, det leder till flertalet sjukdomar och dötts fall och är ett extremt stort problem.

        Så att alla ska träna lite varje vecka för att hålla sig hälsosamma tycker jag är helt rimligt. Man behöver inte vara smal som en fotomodell, men det är välkänt att det är farligt att vara kraftigt överviktig.

          Men du tränar väl oftast inte varje dag?!

      Ah, lite hederlig fatshaming. Ovanligt ????

        Det var skrivit lite ironiskt, men eftersom du tog mig seriöst, fetman ökar i Sverige, det leder till flertalet sjukdomar och dötts fall och är ett extremt stort problem.
        Så att alla ska träna lite varje vecka för att hålla sig hälsosamma tycker jag är helt rimligt. Man behöver inte vara smal som en fotomodell, men det är välkänt att det är farligt att vara kraftigt överviktig.

      Jag får ganska mycket vardagsmotion iom ett rörligt men ej svettigt jobb, promenad till och från jobbet och cykelturer i lagom fart. Man känner väl när man bli tillräckligt svettig för att duscha!!
      Duschade alltid efter träning när jag gick på pass tex. På sommaren när det är riktigt varmt blir det dusch varje dag om det behövs, kanske t.o.m. en kort kall en om man blivit riktigt överhettad

      Och nej är inte överviktigt och använder det som ett argument till att inte träna

    Folk kanske vill lukta illa? lättare med social distans för dem då ingen vill gå eller stå nära dem, stinkande människor kanske är lösningen på hur vi ska minska att Coronan fortsätter spridas?

      Min man älskar min svettlukt och typ kör in näsan i armhålan på mig om jag säger att jag luktar svett.
      Så det är nog bara din näsa som blivit rädd för feromoner och kroppslukt. Är dy pryd och får aldrig ligga så vet du ju varför nu. Du tillåter inga naturliga dofter att få fart på dina juices!

      Alltså, jag börjar ju inte stinka av att jag väntar 2 dagar med att duscha. Behöver inte ens använda deo. Men antar att jag är ovanligt fräsch dårå.

        Man vänjer dig vid dålig lukt om man vistas i det konstant, så troligen luktar du illa men känner inte själv hur du luktar

          Ge dig! Man stinker ju inte för att man inte duschar på 48 timmar!!

    Min man älskar min svettlukt och typ kör in näsan i armhålan på mig om jag säger att jag luktar svett.
    Så det är nog bara din näsa som blivit rädd för feromoner och kroppslukt. Är dy pryd och får aldrig ligga så vet du ju varför nu. Du tillåter inga naturliga dofter att få fart på dina juices!

      De snackade på radion nyss om att bevattningsförbud införts i flertalet kommuner på grund av ovanligt låga grundvattennivåer. Känns skönt att veta att man inte är den största boven i det dramat. Vad ska ni göra när vattnet ta slut, ni som tvättar er med patologisk överdrivenhet?!

    Tack alla ni som kommenterat, vissa av er har en härlig humor, har fått många goda och glada skrattanfall.

    Jag gillar att knulla små flicor! De är så blöda i trosorna …

    Each composed assignment has a specific organization which should be followed and same goes with descriptive essays. The directions given by the educator should be trailed by the writer. The essay should be created premise the college rules and guidelines. Feelings are adequately not to draw in the peruser; feelings sensibly introduced can pull in the peruser. Harmony among feelings and the progression of the substance should be kept up to give an ideal touch to the essay. Contact abcassignmenthelp.com to give you an organized descriptive essay help.
    https://www.abcassignmenthelp.com/assignment-provider

    Make your assignment submission more effective using assignment help services. This online assignment help service allows students to discuss their concerns with qualified assignment helper and finish their assignment on time.

    Genuine Post! Your information is so unique. I appreciate your work and your skills.
    QuickBooks is one of the best accounting software thru this you can easily manage and maintain your bank statements or records. When you change, add, or delete your QuickBooks Journal entries then you may face a QuickBooks Reconciliation Error. To Fix A Reconciliation Error In QuickBooks Desktop, you may contact our QuickBooks Customer Support Team. They will always help you with kinds of issues.

    Student Life Saviour is the best company to offer quality assistance to students in assignment, essay and dissertation services.

    Nursing assignment help is the best offering by Australian Assignment Help at reasonable prices.

    Students will now be able to receive biology homework help from experts at Help In Homework for very low prices. It is time for students to bid goodbye to the stress associated with having enrolled in an academic degree program. Just get in touch through the the HelpinHomework.org website and start interacting with one of our experts who have tremendous experience in completing homework and assignments on behalf of students. Out of sheer practin-depthin-depth knowledge in the field of biology, the homewexpert’s experts handover to you is completely free of error and follows all the guidelines issued by your university.

    Are you looking for experts to work on your assignment? Do you feel frustrated while working on your homework? If you are facing issues while working on your homework, then you must opt for our Assignment Help and connect with our experts. Our online academic writing services are available 24×7 and prompt in attending to students queries. We have an active team of customer service officers who are actively working on every scholars requirements. So, dont waste your time, place your order, and get the best deal for your assignment submission.

    The London College Assignment Help enables students to present well researched assignment with gets them the best grades in class https://www.totalassignmenthelp.com/uk/the-london-college

    Help In Homework offers sociology homework help to students all over the world no matter where you are located. Our experts are in fact aware of all the details that one has to know to complete even a single assignment. We are always striving to provide better help at the lowest possible price. Get in touch with our experts at help in Homework and submit flawlessly researched, logically organized, and free from plagiarism homework that will surely fetch you an A grade and a few more compliments from your teacher. https://helpinhomework.org/sociology-homework-help

    Jag duschar i princip varje dag, byter trosor i samband med det. Vill känna mig ren i kroppen och i kläderna. Men när jag var gift så brukade min man vilja att jag bytte trosor varannan dag. (han hade en rejäl trosfetisch och älskade att lukta på mina smutsiga trosor. Han eggades utav min intima doft ifrån slidan) jag gick igång på vetskapen om att han på nätterna/när han var ensam hemma brukade leta i vår tvättkorg och luktade på min trosor när han behövde runka eller innan jag kom hem och vi hade sex… Men hade jag mens så lät han dem vara och jag bytte trosor varje dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.