Ett underliv SKA inte dofta som insidan av en Lush-butik!

I den här videon får Bianca Ingrosso betalt för att göra reklam för företaget Deo Doc, och föga förvånande älskar, älskar, ÄLSKAR hon alla deras produkter med en entusiasm jag knappt vet om hon ens uttryckt när hon pratar om sitt egna sminkföretag.
Enligt den här videon så behöver man ha mängder av olika produkter för att säkerställa att man aldrig någonsin luktar någonting annat än Lush-butik mellan benen. Inte heller räcker den med att man använder dem i samband med dusch eller liknande, utan man ska även fylla handväskan med produkter ch släpa med sig var man än går.
Om man ska tro Biancas video så är det värsta som kan drabba ett underliv att det luktar just underliv. Ett underliv SKA inte dofta varken rosor, hallonbåtar eller pina colada, men om det är vad 13-åriga tjejer tror efter att ha sett den här videon med sin stora idol Bianca Ingrosso så kommer de gå runt och tro att det är någonting fel på dem och deras underliv.

De här båda kommentarerna är skrivna under Biancas video på Youtube.
Ingen människa ska behöva gå runt och vara rädd för att man förstörar sin vagina om man inte omedelbart köper och börjar använda alla dessa produkter som Bianca försöker kränga på en, och SÄRSKILT INTE 13-ÅRIGA TEJER!!

Så här skriver UMO – ungdomsmottagningen på nätet – om hur man på bästa sätt rengör sitt underliv.

puberteten börjar de flesta få flytningar i slidan. De brukar lukta lite syrligt och är kroppens sätt att skydda den mot bakterier och svamp. Flytningar är alltså bra att ha och inget du ska tvätta bort.

I vecken mellan de inre och yttre blygdläpparna kan det samlas lite smegma, som är smuligt och vitaktigt. Smegma håller blygdläpparna mjuka och skyddar mot bakterier och svamp.

Smegma är alltså något bra, men behöver ändå tvättas bort eftersom det hela tiden bildas nytt. Gammal smegma kan göra att bakterier börjar växa och det börjar lukta illa.  Det räcker att tvätta bort smegman med vatten.

Lite skillnad på rekommendationerna beroende på om de kommer från en icke vinstdrivande aktör som UMO eller från någon som vill tjäna en massa pengar på unga människors osäkerhet gällande sitt underliv.

286 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Så ledsamt att se 13-åringarnas kommentarer som har henne som störta förebild.

  Vatten och ev tvål avsett för underlivet är allt som behövs.

  Svara

   Viktigt och bra inlägg Camilla!

   Svara

    Ja, fitta måste kunna få lukta fitta!

    Ficktjuverierna på nudistlägren har verkligen nått långt i att sälja en sjukt avancerad lösning på ingenting. Eller hur du måste inordna dig i något onaturligt komplext för att kunna få ha ett rimligt självförtroende, grattis.

    Svara

   Behövs ingen tvål bara vatten!!!

   Svara

    Beror ju på hur en använder tvålen – jag använder underlivstvål till ljumskar och insida lår 🙂

    Svara

     Samma här. Är en svettig dam så lite oparfymerad lactacyd för utsidan då och då dör man inte av, inte heller underlivet. 🙂

     Blir så matt på allt detta fitt-tricksande. Får panik av parfymerade mensprodukter, intimdeos och gud vet vad. Tvätta av med vatten i duschen, max 1 ggr/dag. Byt underkläder med regelbundenhet, lufta på natten, kissa efter sex, skydda dig mot könssjukdomar, gå till gyn regelbundet när man blivit sexuellt aktiv och lär dig hur ditt underliv doftar när det är friskt respektive sjukt (svamp, bakteriell obalans osv) och var SNÄLL mot din vagina.
     That’s it!

     Jag hade stora problem i sena tonåren med svamp, irritation och urinvägsinfektioner.
     Lärde mig sexuell hygien, bytte syntetstringisarna mot stadiga bomullstrosor och lärde känna mitt underliv bättre. Slutade helraka (vilket inte alls passade mina känsliga slemhinnor).
     I vuxen ålder så är problemen minimala, får knappt ens svamp idag.
     Älska din muff, ni ska ha en relation hela livet liksom!

     Svara

     Jag använder duscholja och vatten till hela underredet (från fram till bak) varje dag. Tvättar allt utom inuti och har aldrig haft problem med dålig lukt eller annat. Men skulle heller aldrig komma på tanken att hålla på med intimdeos m.m.

     När jag var yngre och hade mer hår på underlivet brukade jag använda lite hårbalsam också, haha.

     Svara

    Jo, det behövs definitivt tvål, men bara oparfymerad intimtvål från tex apoteket. Det blir massa bakterier i området om du inte använder någon tvål, det leder inte bara till dålig lukt men ger risk för hudinfektioner, urinvägsinfektion och svamp i ljumskarna. Det är bara i själva vaginan dvs inuti man inte ska använda tvål. Parfym ska man givetvis inte spraya på intima områden.

    Svara

     Det behövs inte tvål. Arbetar med distriktssköterskor som säger det och de bör kunna sin sak.

     Svara

     finns inga djurkroppar som behöver modern uppfinning som tvål för att undvika bakterier i underlivet. tvärtom finns det massvis med goda bakterier där som absolut inte får tvättas bort.

     Svara

     Stämmer inte. Tvärtom, man får torra slemhinnor som leder till infektioner om man använder tvål då det strippar området på naturliga oljor som finns där för att skydda mot bakterier. Läs på innan du sprider falsk information. Tvål som tvål, spelar ingen roll om det är från the body shop eller apoteket, om det löddrar har det inget att göra i underlivet.

     Svara

      Det här är grundläggande kunskap som verkar ha gått många helt förbi.

      Svara

     Det behövs definitivt inte tvål. Du får inte uvi och svamp för att du inte tvättar med tvål.

     Svara

     Nej de blir inga massa bakterier om man inte använder tvål där. De räcker med vatten och att hålla sig ren annars med.

     Svara

   Blir ledsen för jag har en 13-åring som har Bianca som förebild.

   Svara

   Jag tyckte videon var så bra i början, tänkte att äntligen gör hon något vettigt för alla små tjejer som avgudar henne. Men sen drog hon fram alla deodoc-produkterna. Nej, nej, nej. 🤦🏼‍♀️

   Svara

   En fitta ska lukta fitta. Vem får ens för sig att tvätta inuti?
   Luktar den konstigt bege dig till gyn och be dem att undersöka dig.
   Enda gången jag tvättar med intimtvål är när jag har mens.

   Svara

    Jag med. Min fiffi luktar inget . Om du använder intimtvål varje gång kommer fiffin vänja sig vid det och då kommer du att behöva tvål för att inte lukta.

    Svara

   Bianca Ingrosso måste ha världens bakteriella infektion i sitt underliv om hon tycker att dessa produkter behövs! Vatten och lite barnolja…..räcker ! Att inte hon SKÄMS som gör reklam för sånt här! Alla unga som följer henne och ser upp till henne och tror på henne! Fy fasen vilken omoralisk gam Bianca är!

   Svara

    Hej! Du ska undvika olja kring och i ditt underliv då detta stoppar kroppens produktion av flytningar och oljan kan stanna kvar i ditt underliv i upp till 2 veckor. Om slidan inte kan rengöra sig själv ökar detta risken för urin och svamp infektioner och om du fortsätter att använda olja, framförallt upp i själva slidan så kan du även få en infektion i livmodern. Arbetar med sexualupplysning och detta är något som få vet. Om du ändå har problem med att ditt underliv är torrt och irriterat finns det produkter som typ, viamax organic. Det marknadsförs som ett glidmedel men är mer tänkt att använda som en återfuktande kräm för slidan. Vissa har torrare slemhinnor än andra och därför kan det ibland behövas. Det är alltså en produkt som är utförd för att vara innanför de yttreblygdläpparna och även upp i slidan för att en ska kunna återfukta. Det finns liknande produkter ute på marknaden men det är min personliga favorit och har tipsat många om den som fått väldigt bra resultat.

    Svara

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

   https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

  Fyfan vad sjukt, mår illa! Hoppas ingen vettig människa går på detta farliga vansinne. Det förstör underlivet bara.
  Skrämmande om småtjejer börja använda detta men hoppas vettiga föräldrar stoppar vansinnet!

  Svara

   Sjukt att så många vuxna kvinnor inte heller förstår att man inte ska tvätta sönder sitt underliv. Det tipsas om tvål och produkter till höger och vänster. Hemskt om de lär sina barn detta. Självklart kommer deras underliv lukta fisk och krabba i så fall 😲

   Svara

   11.48//
   Är detta ett betaltsamarbete?- fyyy isf att det är tillåtet ens låta miss B- vagina tjejen komma till tals 😖😖😖
   Vad sjutton är (tror) hon vara prata om dessa saker??????
   Hon reklammerar sex vänster och höger- fyyy vad jag ogillar människan!

   Svara

    Jag kom inte sist jag hade sex, jag reklamerar!

    Svara

  Avgå Bianca! Det där är fan inte rätt. Låt f*ttan vara och sluta lära småtjejer en massa sk*t. Nu blev jag fasen upprörd på riktigt!

  Svara

   Jag vet. Fy fan 0 moral

   Svara

   Kattan//
   Jag med…. Bianca som sexrådgivare 😩😩fyyy fasike vilken tönt hon är på riktigt 🤬🤬🤬

   Svara

  Jobbar med att undervisa 11-åringar om snopp, snippa och vad som händer under puberteten. De är väldigt intresserade och suger åt sig som svampar av allt man säger. Blir så ledsen att de nu ska tro att mänsklig lukt från kroppen är något fel och att de måste lukta hallon mellan benen.

  Svara

   Fast en frisk en luktar fräscht. Dock utan såna här skräpprodukter.

   Svara

    Fast hallon (=parfymerade produkter) och fräscht är väl inte samma sak eller vad menar du?

    Svara

     Jag vet ju inte vad personen anser vara mänsklig lukt. För mig är fräsch ingen lukt alls. Så om man tycker underliv ska lukta speciellt är man inte fräsch.

     Svara

      Lukta människa i snippan innebär att vara doftfri när man har duschat och när det är dags att duscha nästa dag har det blivit en naturlig snipplukt som inte är vare sig ofräsch eller något som man skall parfymera bort. Och då är det dags att duscha igen för annars blir det ofräscht när smegman bildar luktande bakterier.

      Svara

  Vad säger deodoc då? Hur ska man använda deras produkter?
  Jag är med på vad umo säger, men sista stycket blir lite konstigt när du inte har med rekommendationer från företaget. Tycker de att man ska tvätta oftare? Använda produkter inuti eller utanpå runt om som med andra intimtvålar? Osv.

  Svara

   Enligt Bianca så ska man ju ha alla deras produkter, tvätt, olja, wipes, underlivs-deodorant mm…

   Svara

    Fast Bianca varken äger eller jobbar på företaget.
    Jag är med på din poäng, men för att få fram den snyggt får du ju ha med vad företaget faktiskt säger.
    Rekommenderar de tex att använda produkterna i ljumsken fallerar det ju.

    Svara

    Fast det var ju inte det kommentaren sa. Hen frågade vad deodoc själva säger om hur produkter ska användas, och hur ofta. Det är ju skillnad på ”spreja in i fiffi” och ”spreja ljumskar”.

    Svara

     Sjukt att man ska ”behöva” spraya ens ljumskar.

     Svara

      Är väl lika sjukt med deo under armarna isåfall? Vissa svettas mycket vid ljumskarna

      Svara

       Så trött på att deodoc kapar alla kommentarsfält. Hur många har i anställt för detta egentligen?

       Svara

       Jag kan inte uttala mig om hur bra det är att använda Deo under armarna, men vi har väl ändå inte någon kroppsöppning med känsliga slemhinnor där. Det är en stor skillnad.

       Svara

      Är många som svettas i ljumskarna.

      Svara

      Behöver och behöver, men om man svettas mycket i ljumskarna, eller som jag t.ex. svettas om rumpan så tenderar svetten att sprida sig till underlivsregionen och det luktar precis lika otrevligt som armhålssvett.

      Svara

  Vad vissa envisas med att tjäna pengar på att skapa osäkerhet hos tjejer. Snippa ska lukta snippa, punkt.

  Svara

   Tillägg: riktigt uselt av Bianca som måste fatta att hon påverkar många unga tjejer.

   Svara

    Det enda hon tänker på är pengar. Moralen kastar hon ut genom fönstret om hon har möjlighet att tjäna en slant.

    Svara

    Hanna//
    Håller med dig- allt som Bianca gör går på överdrift.
    Köper aldrig hennes argumentet på något.
    Hon har tom mage göra detta för 💷 !
    Hon borde kastas under bussen äck!

    Svara

   Men vad luktar snippa då? Om snippan luktar illa så sköter man inte hygienen. En ren snippa luktar absolut Ingenting. Det uppnås dock inte med såna produkter som Bianca marknadsför.

   Svara

    Min snippa luktade inte bra förr. När jag slutade använda massa skit och bara tvättar med vatten så luktar den…ingenting.

    🙌

    Svara

     Ja precis, det ska verkligen lukta ingenting annars är det något fel. Är anti dessa spraya parfym där nere men lika anti de som förespråkar att det ska lukta typ fisk

     Svara

      Är ju absolut ingen någonstans som sagt att det ska lukta fisk. Det har du hittat på själv.

      Gör det det så kan det vara bakteriell vaginos och det kan få hjälp för av vården.

      Over and out.

      Svara

       Precis, man löser inte ”fisklukt” med en massa dyr skit, man går till hälsocentralen och får hjälp. Om det är så illa att det luktar fisk, har man dessutom förmodligen andra symtom också.

       Svara

      Vem påstår att det ska lukta fisk? Är ju en typisk beskrivning av hur det luktar när man ska söka vård annars.

      Svara

       Vissa påstår ju att det SKA lukta, jag vet inte vad de menar att det ska lukta men jag menar att det inte ska lukta alls om man är ren och frisk. Varken parfym eller något annat.

       Svara

        Att det ska lukta fitta ja. Inte fisk.

        Svara

        Min fitta luktar lite syrligt, typ yoghurt. Det är en lukt, men inte en ofräsch lukt.

        Svara

      Vem förespråkar att det ska lukta fisk?

      Svara

     Nja, underlivet luktar annorlunda beroende på var i menscykeln man befinner sig i. Dessutom kan flytningar och svett lukta när det kommer i kontakt med olika tyger. Fitta ska lukta fitta och det SKA lukta för att locka en partner. I doften finns även hormoner och feromoner och har en kvinna ägglossning exempelvis så luktar det starkare, kanske lite fränare. Annars kan det lukta pyttelite, men det ska finnas en doft.

     Svara

    Fast nej. Man missköter inte sin hygien bara för att ens snippa luktar mer än ingenting.

    Svara

     Jo

     Svara

      Men Jesus! Detta är ju bara att spä på myten om den stinkande snippan! Flytningar kan visst lukta, de kan lukta syrligt, lite yoghurt-isch. Så har mina alltid luktat och när jag var yngre trodde jag faktiskt att dom skulle lukta nada och mådde länge dåligt över det.. Så snälla säg inte att dom inte ska lukta ett dugg för det är också skadligt.

      Svara

       Fast det ska inte lukta. Gör det de kan det (förutom dålig hygien) ha och göra med dåliga PH värden, hormon problem (typ att man har extra starka kroppslukter) eller också ha och göra med kost…
       Så tvätta fittan med vatten, sov alltid utan trosor, stay hydrated och ät ananas.

       Svara

        Eller så kan du ju kolla lite snabbt på umo eller 1177 där det faktiskt står att det är normalt med flytningar som luktar lite surt.
        Så nej, det är inte onormalt att flytningar luktar, det som faktiskt är onormalt är om flytningarna ändras, typ om de börjar lukta ner, eller luktar konstigt. Livsfarligt att sprida osanningar om saker man har noll koll på

        Svara

        Är ananas 🙄🙄 okej är allergisk som fan men ska absolut ut och bunkra ananas nu så min snippa slutar lukta så som den gjort sen jag va 13 😌😌

        Svara

    jo rena friska snippor luktar snippa. lite syrligt. Luktar den absolut ingenting så är det nåt fel eller så har man fel på näsan. Lukten fyller dessutom en sexuell funktion.

    Svara

     Exakt ! Vilken kille vill vara därnere och hålla på om snippan luktar hallon eller tropisk frukt…….Den naturliga lukten är det killarna tänder på.

     Svara

      Och tjejer. Mvh tjej

      Svara

       Eller hur. Fitta är bästa lukten. Och smaken. Hehe. Mvh också tjej

       Svara

    Vaddå lukta ”ingenting”? Den luktar fitta liksom.

    Skulle bli jätteorolig om min fitta började lukta absolut ingenting. Känner du aldrig på doften av dina flytningar för att se om du t.ex ska ha mens snart?

    Svara

   Hanna: jag håller med – det här är riktigt uselt av Bianca! Men hon verkar ju ha någon slags fobi för minsta lilla lukt där nere eftersom hon, så länge jag kan minnas, alltid haft intimservetter mm. Man undrar ju om någon har sagt något till henne för det här är det ju lätt OCD-varning på.

   Svara

    Detta har hon ju nämnt ett par gånger i Wahlgrens värld,att hennes pappa tog upp det här med snipphygien tidigt i hennes liv och undervisade henne om hur hon
    skulle hålla den ren……lite halvsjukt tycker jag och det har ju klart satt sina spår.

    Svara

  Haha mitt ex gillade inte när jag var ny duschad för att snippa ska lukta just snippa men smaken är som baken 😉

  Svara

   För mycket info… 😑

   Svara

    Varför då?
    Jag tror flertalet män gillar naturligt och inga konstgjorda parfymerande dofter just där nere. Precis som jag tror de flesta kvinnor vill att män ska vara.
    Bara man är ren och fräsch.

    Det naturliga i vaginan går män igång på rent biologiskt.

    Svara

     Även tjejer dito.

     Svara

    Ja man ska duscha med varmt vatten. Men bra det finns produkter på apoteket som motverkar torrhet. Helt ok tycker jag om dom luktar gott.

    Svara

   Fast det ska inte smaka BAK där…

   😉

   Svara

    Smaken är som baken är ett ordspråk!! 🤦‍♀️

    Alltså delad!

    Svara

     Swooosh…

     Svara

     Förlåt, jag skojade bara lite kasst. 🙂

     Svara

      Tack och lov!! 🙏🏻😂

      Svara

  Luktar ju inte heller bättre av alla dessa medel kan snarare ha motsatt effekt (kan säga med erfarenhet) köpte för många år sedan massa underlivservetter med rosdoft och vad det nu än var : p men det blev obalans.. det kommer inte lukta om man rengör byter trosor man ska INTE rengöra inne i vaginan heller man behöver ingen parfym kommer ändå sluta lukta snabbt

  Svara

   Jag fick svamp av deo docs intimservetter. De stör ju uppenbarligen balansen i underlivet.

   Svara

  Hennes framgångar ter sig mer å mer obehagliga. Hon är verkligen ”köp grej med tjej” suck!

  Svara

  Deodoc är så nice, eller alla intimhygienprodukter är ju det tycker jag men men. Skönt när man svettats lite (speciellt på sommaren) att använda en wipe eller spray så att den där unkna underlivslukten som gärna sätter sig i kläderna försvinner innan den hunnit sätta sig, heh :). Förstår er provocering av videon men kan vi också bara hylla att det faktiskt finns BRA intimhygienprodukter för dem som önskar?

  Svara

   Japp håller med om att det är ett bra alternativ om man använder det sällan , varje dag kan man få ett mycket värre underliv än man önskar om de blir obalans

   Svara

    Håller med. På sommaren så är det bra någon gång.

    Svara

   Fast hela grejen med intimhygienprodukter är att de inte behövs om man duschar och tvättar sig regelbundet med vatten och använder rena underkläder (helst i naturmaterial). Det är bara ett sätt för företag att profitera på tjejers osäkerhet och rädsla för att underlivet annars skulle vara ofräscht. Därför borde inte den typen av företag och produkter hyllas.

   Svara

    Förlåt men vi kan inte låtsas som att olika människor har olika stark könsdoft. Det räcker för de flesta att tvätta sig en gång om dagen med vatten men en del behöver tvål, och då är det väl bra att det finns bra alternativ. Sen tycker jag det är förkastligt att Bianca Ingrosso med den målgrupp hon har gör ett sånt här samarbete. Jag tror man måste känna sin fitta, veta vad som är normal lukt, osv osv innan en börjar botanisera med luktförbättrande produkter. Och en 13-åring tror 100% att en helt vanlig lukt är det värsta möjliga.

    Svara

     Här håller jag med! Vi är alla olika. Vissa har naturligt en starkare doft än andra. Jag själv har inga besvärande underlivsdofter, däremot luktar mitt svett ganska lätt lite för mycket… Min sambo duschar 3 ggr/vecka och luktar inte ett dugg svett, medan jag måste duscha varje dag, annars vill ingen stå bredvid mig. 😛 Önskar jag kunde spara in på en dusch ibland, men tyvärr, min kroppsdoft är inte så mysig då… Så vissa behöver lite hjälp på traven.

     Håller även med om att barn absolut inte ska intalas att de behöver dessa produkter…

     Svara

      Men om man nu har en naturlig starkare doft varför skulle det vara ett problem?

      Svara

       Eller hur! Hur vanligt är det ens att människor med helt vanliga hygienrutiner går omkring och luktar underliv och hur vanligt är det med personer som brister så förfärligt i sin personliga hygien. Jag tycker inte att det är ett problem. Det känns till och med som en ickefråga.

       Svara

        Jag har aldrig haft en kollega eller vän som jag har känt att hon luktar underliv. Jag tror att man tror att man luktar mer än vad man faktiskt gör för andra.

        Svara

      För mig är det precis tvärtom, min sambo duschar vaaaaarje dag och jag ca 3ggr/vecka. Känner dock när jag läser denna tråd att jag typ bör skämmas som duschar så sällan då alla skriver ”tvätta dig varje dag” 🙄 Är jag äcklig? 😂

      Svara

       @sofia – nej, det är du absolut inte! Man ska inte tvätta fittan varje dag då de naturliga oljorna och de goda bakterierna försvinner. Varannan dag är jättebra. Sen beror det ju på vad du är bekväm med, hur mycket flytningar/mens du har osv.

       Svara

        Tack för svar Hunnycakes och Jasse, känns betryggande att höra. Jag utgår både ifrån fiffi och mitt hår och har insett att var tredje dag funkar bra för mig.

        Frågade sambon om detta, om han brukar reagera på att jag luktar där nere. ”Njä, händer väl nån gång men inget jag brukar tänka på”. Ska fortsätta duscha var tredje dag och kanske ta nån extra dag för att skölja fiffi ordentligt, det kräver ju inte mycket mer jobb 🙂

        Svara

       Nej du tar ju väl hand om din hud 🙂 Man blir mycket torrare av att duscha varje dag. Jag får välja mellan att lukta illa och inte vara torr, eller lukta gott och vara lite torr och jag väljer det sistnämnda hehe

       Svara

   Älskar deras produkter! Känner att kan vi inte bara acceptera att man gillar olika.

   Svara

    Alla köper och använder vad man vill såklart, men det är fult att marknadsföra dessa produkter till unga tjejer och lura dem att deras underliv annars är ofräscha. Det är det kritiken handlar om.

    Svara

     Men det har hon väl ändå aldrig sagt? Herregud, ni läser in alldeles för mycket.

     Svara

      Snarare du som inte förstår hur den här typen av reklam påverkar unga tjejer.

      Svara

    Hur ska vi tolka det Bianca har sagt?
    Att hon så länge hon minns har använt intimservetter mm.
    OCH att hon har haft mycket problem med underlivet, svamp, flytningar urinvägsinfektion mm.
    Ser inte folk sambandet?

    Svara

     Precis!

     Svara

   Men det är väl bara att torka sig med en pappersduk med vanligt vatten isåfall?

   Sköter man hygienen där nere så luktar man inte igenom kläderna.

   Svara

   Unkna underlivslukten? Om du luktar unket underliv och det sätter sig i kläderna stämmer inte något, det är inte normalt. Skölj dig istället när du gått på toa eller ta lite vatten på papper. Underliv ska inte lukta genom kläderna.

   Svara

    Ja är det ens _kön_ som luktar unket så ska man kolla upp det. Det ska man inte täcka över med parfymer och tro att problemet är löst. Tvärtom.

    Svara

     Kan tex va bakteriell vaginos och det behövs det starkare grejer än DeoDoc till. Och då ställer en läkare diagnos med.

     Svara

      Ja det får man ju receptbelagda tabletter för. Även svamp ska behandlas, inte döljas med parfymer.

      Svara

       Åh vad bra och kloka synpunkter, jag hoppas att alla stackars trettonåringar läser vad ni har skrivit. Hur har man samvete att försöka pådyvla unga människor någon annan information. Det är ju rent hälsovådligt att inte åtgärda orsaken till eventuell lukt, utan bara maskera den med parfymer.

       Svara

    Hej 🙂 alla luktar olika och olika mycket. En del har hormonella problem eller har stora flytningar. När dessa kommer i kontakt med luft eller torkar så kan det dofta, som sagt olika mycket och olika starkt. Precis som med svett eller saliv och andra kroppsvätskor som är ”doftlösa” från början. Har en eventuellt även problem med exempelvis hyperhidros (överdriven svettning) så är dessa produkter en GUDAGOVA!!! ALLA är olika.

    Svara

  ”Doktor Bianca”.
  Dör inombords.

  Svara

   Hon glömde sitt mellannamn: Kvacksalvare!

   Svara

   Få människor är så långt från doktor som Bianca.

   Svara

  Förvånar mig att hon pekar mot en bild där man ser (ve och fasa) HÅRSTRÅN runt snippan!!! I ”den världen” som förespråkar dofter där nere, är väl hårstrån rena katastrofen, oacceptabelt, oförlåtligt, OLIDLIGT!!! (Suck…)

  Svara

  Var snäll mot era muttisar flickor. En glad och frisk mutt behöver ingen parfym!

  Svara

  Nämen uuuuuuuurk Bianca! Först supersexistisk reklam och nu detta? 😫 Näjnäjnäj hur kan en vuxen kvinna marknadsföra sån här jävla skit som får kvinnor och tjejer att tvivla på om deras underliv duger? Handen upp alla som någonsin tyckt att deras snippa luktat skunk? 🙋‍♀️ Och ändå så är det inte en bra idé att använda syntetiska dofter i området, vill inte ens tänka på hur dåligt det måste vara för stackars snippan.

  Äeh skäms Bianca, detta var ett jävla lågmärke!

  Svara

   Pengar pengar pengar💰💸

   Svara

  Jag använder vanlig deo vid ljumsken där jag svettas väldigt mycket och det kan uppstå obehaglig lukt.

  Svara

   Det borde du inte göra.. irriterar slemhinnorna..

   Svara

    Finns inga slemhinnor i ljumsken 😉

    Svara

   Ellens intimdeo-spray! Amen till den!

   Svara

  Det allra bästa för muttis är väl ändå att man inte håller på och pillar där överdrivet mycket. Låt fiffi vara och sköta sitt arbete, vilket oftast är bäst. Tvätta med vatten när du duschar etc. Sen är det väl så att ju mer man rakar och håller på desto mer irriterad fiffi och desto mindre skydd. Biancas video var överdriven.

  Svara

  Önskar alla en ordentlig sexual- och biologiundervisning där man får lära sig om samtycke, att båda ska ha det skönt, aldrig tjata på en partner att göra nåt hen inte vill, att snippa inte luktar parfym och vikten av en normal hygien som är hälsosam även för intima kroppsdelar. Om biologilärare tycker det är pinsamt att lära ut detta borde det finnas en utbildad person på varje skola eller kommun som sköter denna undervisning. Då kan fler också vara kritiska mot denna typ av marknadsföring från ung ålder.

  Svara

   Min snippa luktar parfym och då använder jag inte sånt här skit utan bara vatten och sulfatfri tvål eller intimolja.

   Svara

    Det ska liksom inte lukta fisk bara för det är en fitta…

    Svara

  Jag fick obalans i underlivet av dessa produkter! Vatten ska det bara vara!!!!

  Svara

  Vill du lukta fisk ska du tvätta underlivet med desaa produkter!!

  Svara

   12.14//
   Hörrö du låter som bianca själv eller någon i omgivningen!-
   Om bianca luktar fisk-… kn… ar hon för mycket runt!
   Ända orsaken som hon säger det!🤣🤣🤣

   Svara

  Ursäkta att jag skriver det igen men är hon inte lik Jennifer Aniston ändå? Haha.

  Svara

   Nej!!

   Svara

   Nej.

   Svara

   Det var ingen som höll med dig igår och ingen som håller med dig idag heller. Svaret är fortfarande nej.

   Svara

    Oj så otrevlig du är! Jag höll med igår. Håller även med idag 😉

    Svara

   Kan liiiite hålla med, typ ansiktsform/käken va? Plus hår och hårfärg. Hade hon haft svart och lockigt hade likheten blivit mindre…

   Svara

   Jag tycker hon är lika den där spice girlen som är gift med David Beckham. Som jag inte kommer ihåg vad hon heter just nu😂

   Svara

    Victoria Beckham

    Svara

     Tack! Det stod helt still i mitt huvud🙄

     Svara

     Jag med! I denna video iaf🤔

     Svara

   Har hon gjort nåt med ansiktet? Tycker hon ser lite äldre ut på sistone…

   Svara

    Hon kanske åldras kontinuerligt?

    Svara

   Hahaha. Älskar ihärdigheten. <3

   Svara

   Absolut inte! Bianca må vara korkad men hon är väldigt snygg. Jennifer Aniston är inte snygg tycker jag, väldigt grova ansiktsdrag och inte alls lik Bianca.

   Svara

   På bilden i youtubevideon ”thumbnailen” är det ju sjukt likt!!

   Svara

  ”Lets talk vagina”
  Vaginan är väl själv födelsekanalen, så att säga? Där hoppas jag inte att hon stoppar upp en deo.

  Svara

   Nej det är slidan som är ”kanalen”

   Svara

    Slida och vagina är samma sak. Vulva är det yttre.

    Svara

  Har aldrig haft problem med lukt eller otrevligheter med min muffla. Använder bara vatten.

  Svara

   Alla är olika. Jag tvättar också bara med vatten, men ändock

   Svara

  När jag såg den videon försvann allt mitt förtroende för Bianca. Jag har gillat henne innan och hon har alltid sagt att hon bara gör reklam för produkter hon verkligen gillar.

  Men det var inte så länge sen hon gjorde reklam för ACOs intimprodukter och sa att de var de enda hon använde och litade på. Nu är helt plötsligt detta, helt okända märket, en favorit. Nä, där gjorde du bort dig, Bianca. Pinsamt.

  Och ja, det behövs bara vatten…allt annat är trams.

  Svara

   Det kan väl helt enkelt vara så att ACO var hennes favorit innan hon testade detta märke?

   Svara

    Vi får väl se nästa gång hon gör reklam för ACO. För det har varit återkommande =)

    Svara

  Väntar på att Bianca ska göra reklam för deo man använder i bajshålet.

  Svara

   Det hade ju däremot kanske varit lite användbart.

   Svara

    Varför? Är någon ofta i ditt ”bajshål” och nosar?

    Svara

     Nyckelordet var ”kanske”. Men ja, du vet väl inte vilka spännande fritidsaktiviteter jag har.

     Svara

      Är man där och nosar på någon annan så är det nog för att man ändå gillar den naturliga doften där..

      Svara

       Går det inte att sätta ett filter i underbyxorna så att smygarna inte luktar illa 🤔

       Svara

        Jo, det finns i Japan

        Svara

   Det räcker med att tvätta sig med tvål och vatten efter man bajsat. Kontrollera sen hur du luktar med fingret. Om det doftar duschkräm, bra, annars, tvätta igen.

   Svara

    Men om jag stoppar in fingret, ska det fortfarande dofta duschkräm?

    / Frågar för en som uppenbarligen inte kan förmedla ironi.

    Svara

     Inte i anus utan runt ska det inte lukta om man tvättat sig rätt.

     Svara

      Ha, ha!

      Svara

      Jag är seriös 😂

      Svara

     😂

     Svara

   12.21//
   Haha 😂 henne kan man vänta vaaaadsomhelst för pengar 💰
   Hon börjar blu riktigt äcklig 😷 denna kåta bruden, släng dig i väggen bianca.

   Svara

  CamCam! En av grundarna var med i ett avsnitt av ”Oss emellan” och jag tyckte hon verkade väldigt vettig och pratade informativt.

  Fick inte alls uppfattningen att syftet är att kränga på produkter som inte behövs – snarare ge ett bra alternativ för dem som behöver det då utbudet tyvärr inte är så stort. T.ex pratar de om olika pH-värden och hur man ska tvätta de olik delarna. Och när man i så fall kan använda dessa produkter.

  Kanske kan du lyssna på detta avsnitt för att få en egen uppfattning kring det? Vill minnas att avsnittet hette något i stil med ”Mushroom in my pussy” (haha). Kan så klart minnas fel. Men var rätt länge sedan jag hörde detta avsnitt. Kanske i april förra året.

  Svara

   Hej på dig, en av grundarna till Deo Doc.

   Svara

    Haha, det var kul, Anonym! Gillade tom din kommentar. Förstår att det kanske lät som om jag promotade produkterna. Jag blev nyfiken att testa en av deras produkter och det var för rakning men den har inte funnits i lager på de apotek jag har besökt. Men har alltså aldrig själv testat någon av deras produkter (och är således inte en av grundarna).

    Jag menade mer att CamCam kanske är intresserad av att höra vad en av grundarna själv faktiskt säger om produkterna och hur de ska användas? Tänker att det kanske finns någon av dessa 13-åringar (eller andra) som läser denna blogg och kan få en mer fullständig information?

    Svara

     Nja fast det 13åringar behöver höra är väl framförallt att INTE använda såna produkter, och det tror jag inte någon av grundarna säger.

     Svara

     Menar du att 13-åringarna som nås av Biancas reklam ska leta upp podd som är ett år gammal för att få fullständig information? Känns seriöst.

     Svara

      Nej? Verkligen inte? Jag skrev att CamCam (som ju framför den här kritiken) kanske kan lyssna på avsnittet för att se om grundaren av varumärket framställer det på samma sätt som B gör? Snarare för att klargöra hur och när produkterna kan användas, eftersom många uppenbarligen anser att B har gjort fel i sin marknadsföring kring varumärket.

      Svara

       Vad spelar det för roll? De har betalat henne för att marknadsföra produkterna. Då får de väl se till att hon också vet hur de anser att produkterna ska användas också.

       Svara

   Men nu är det ju ändå såhär de har valt att marknadsföra sin produkt! Och det är det som är så otroligt jävla dumt rätt ut sagt… Små tjejer kollar inte på såna intrevjuer de kollar på Bianca och vad hon säger.
   Så även om det inte är företagets syfte så är det så de förmedlar produkten via sina marknasdföring. Jag vet själv att jag som ung hade svalt detta med hull och hår.

   Sen håller jag med om att CamCam kanske skulle ta kontakt med företaget och få ett uttalande om hur de tycker användningen föförmedlas via Bianca.

   Svara

   Då kanske de inte ska överlåta marknadsföringen till en iinfluencer som uppenbarligen har noll koll på hur produkterna bör användas.

   Svara

  Det känns ju i alla fall som ett genuint samarbete som passar henne bra 😉 https://bloggbevakning.se/2019/08/22/ett-underliv-ska-lukta-som-ett-litet-ladugardsdjur/

  Svara

  Jag är supertorr mellan benen och jag hade jämt svampinfektion förut även fast jag vara tvättade med vatten. Fick äta stark medicin för att bli av med det. Men sen började jag med acos intimolja som jag tvättar med efter jag gjort rent med vatten och det har verkligen räddat mitt underliv rent ut sagt. Vissa dagar ville jag bara gråta av smärtan och att det kliade så mkt. Man ska verkligen vara rädd om underlivet.

  Svara

   Bra att dina problem försvunnit, men deras olja är också full av kemikalier som kan skada omän du ytligt känner dig mjuk o len. Använd kokosolja ist, den ger inga biverkningar o innehåller inga kemikalier 🙂

   Svara

    Vill också slå ett slag för helt vanlig kokosolja (ICAs ekologiska tex), och ren mandelolja som ofta finns i små förpackningar på typ apoteket. Om man nångång känner behov av något annat än bara vatten tycker jag det är perfekt. Aldrig förstått behovet av något annat.

    Svara

    Alltså: NEJ!
    Den innehåller inte massa skadliga grejer, även om det absolut inte funkar för alla, som med det mesta. Sluta o skrämma folk med skitsnack.
    Det är en tvättolja. Den innehåller paraffinolja/mineralolja, rapsolja, e-vitamin, emulgeringsmedel (för att det ska gå lättare att skölja bort o få med smuts) och en liten mängd citronsyra (tippar som konservering). That’s it!
    Och kokosolja av allt?
    Det är en komodogen olja och inte det jäkla mirakelmedel man försöker sälja in det som.
    Finns mängder av vegetabiliska oljor man kan välja framför den. Rekommenderar ingen att använda kokosolja till allt och inget oavsett allmän inställning till ingredienser, kemikalier, naturligt osv.
    Jag personligen gillar inte mineraloljor, framförallt inte i ansiktet då de ger mig finnar (komodogen olja). Men kokosolja ger ungefär samma problem.

    Låt folk använda det som fungerar för dem.
    Och även om naturlig eller minimalistisk hud- och kroppsvård har sina fördelar är det ingen universallösning för allt och alla.

    Svara

     Det är den bästa oljan enligt mig 🙌🏻

     Svara

   Fick Fluxonasol någonting utskrivet av min gynekolog nu nyligen men har så sjukt känslig mage så är osäker på om jag vågar äta det.

   Svara

  Bra om ungdomarna lär sig sköta underlivshygien ja alla andra också, men detta var väl inte det bästa sättet 😏

  Svara

  Eftersom Bianca inte följer reklambranchens egna diciplinsystem så kommer hennes beteende i förlängningen leda till hårdare lagstiftning.

  Svara

  Om man behöver så mkt produkter för att slippa lukt så föreslår jag att man boka en undersökning istället.

  Svara

   Emelie//
   Haha 😂 eller hur!
   Hon Älskar , älskar,älskar….>>>>>>>
   alltid den produkten hon får pengar för tillfället mest 😫
   Inte seriöst någonstans.
   Hon borde börja Älska sig själv först innan hon ta ordet i munnen!
   Men ja hon behöver ju mer pengar för nu ska lägenhet renoveras omg … vilken sopa 🧹

   Svara

   Emelie//
   Håller med dig- kåtabianca går för långt vad hon nu ens använder!( gör reklam på)
   Ansikte ska vara packad, ögonlocken färg på, rengöring massa produkter före och innan- Sen detta- alltså är hon dum i huvet på riktigt??
   Hon får jävligt mycket kemikalier i kroppen , kommer se ut som en 40-åring snart!
   Vilken sopa pengakåta tjej uschhhh

   Svara

    Och så har hon mage att reklamera sex! 😮

    Svara

     Hur reklamerar man sex? Nyfiken för jag hade så jävla dåligt one night stand en gång så vill gärna få tillbaka den tid jag la ner på han.

     Svara

  Fast mitt doftar alltid för att jag sköter hygien men skulle aldrig få för mig att använda sånt skit som hon använder. Hur luktar hon egentligen om hon behöver deo och våtservetter och jag vet inte vad för att inte lukta? Och nån som nämnde att de luktar inuti? Seriöst, det är ju nån sjukdom om man luktar där inne. Räcker med lite mild pH balanserad tvål på utsidan och skölja av eller badda med vatten på papper när man kissar och det hinner aldrig ”byggas upp något” och börja lukta.

  Svara

   Och jag måste lägga till, alltså vadå våtservetter? Är det så svårt att skölja av sig bara eller blöta ner lite papper? Och deodorant där nere? What??? Vart lägger man en sån? Alltså om folk har såna problem att de behöver deo mellan benen så är det bara en undersökning som behövs. Ett friskt rengjort kön luktar ingenting, och om det luktar fisk eller liknande så är det inte normalt.

   Svara

    Deon är till för att ha i ljumskarna, där har man en hel del svettkörtlar och alla kan inte ha ”vanlig” deo där utan att få problem

    Svara

  Bianca har ju problem m sitt underliv, ”brinnande känsla” osv, märkligt att INGEN i hennes närhet berättar att parfymer o kemikalier o annan skit som vissa tvättar sig med faktiskt SKADAR underlivet!? Och hon är ju väldigt öppen ang alla dildos, hon kanske är allergisk mot Silicon eller de speciella rengöringsmedlena som hon då också använder. När ska vi människor vakna upp o fatta att kemikalier skadar mer än de gör nytta!

  Svara

   Hon luktar antagligen Riktigt illa om hon behöver all denna skit hon använder

   Svara

   Det sjuka är ju just det att hon i en annan video pratar om hur mycket problem hon har med underlivet…

   Svara

   Anneli//
   Bianca MÅSTE ju få ha massor av pengar 💰 osvsett!
   Muahaaa

   Svara

  Bara vatten, hur fräscht är det? Man vill ju tvätta med tvål i rumpan och runtom ljumskarna. Det är ju en zon där både kiss och bajs förekommer i närområdet!

  Samma som under armarna, svettlukt går inte bort av bara vatten om man duschar. Däremot ett långt bad funkar för både fiffi och armhålor, men hur ofta har man tid för ett långt bad.

  Svara

   Ja men tvätta ljumskarna med tvål. Däremot bör du inte tvätta slemhinnorna, inre blygdläppar, slidan osv i underlivet med tvål. Där räcker vatten.

   Samma med röven. Men där är du knappast inne på insidan och tvättar väl?

   Svara

    Finns många som tvättar insidan av arslet, faktiskt. Kallas douching, görs dock enbart med vatten och i syfte att spola rent innan lite pill och slick m.m. :):)

    Svara

     Ja precis det jag sa, bara vatten inte tvål om man ska rengöra insidan. Vilket jag inte tror att många gör ändå i sin vardagliga hygienrutin.

     Svara

   Varje kväll har jag tid för ett långt bad iaf. Barnen sover runt 19-20 för natten så jag tar ett bad, med mkt skum, för att stressa ner. Trodde inte att jag hade tid heller men allt handlar om prioriteringar.

   Svara

    Är Elin Molimenti for real?? Hennes senaste inlägg om hur man rakar ansiktet?!?!

    Svara

   Ja såklart tvål på utsidan men helst typ sulfstfri eller någon olja, och självklart tvättar man rumpan och allt annat med duschkräm, om man inte bor i en skog och vägrar vaccinera sina barn typ.

   Svara

   Självklart med tvål, särskilt rumpan. Inte så mycket tvål i underliv och aldrig inne.

   Svara

  Det är något av det viktigaste min mamma har lärt mig här i livet.
  1. Tvätta underlivet med endast vatten.
  Och
  2. Sov utan trosor.

  Min fitta mår som en prinsessa.

  Svara

   Jag tvättar underlivet dagligen med min vanliga duscholja och vatten och sover med löst sittande pyjamas-boxertrosor. Har aldrig haft problem med vare sig dålig lukt, svamp eller något.

   Mår också som en prinsessa!

   Svara

    Ja du är ju mallen.

    Svara

     Varför tar du åt dig av att någon annan inte använder parfymer och rollon?

     Svara

     Varför skulle du själv vara mallen bara för att din mamma påstått något? 😂
     Folk alltså.

     Svara

      Det var inte jag som skrev om min mamma som la kommentaren om att någon skulle vara mall. Vill bara påpeka det😊

      Svara

  No Words.

  Svara

  Ännu en grej som vi tjejer/kvinnor måste tänka på enligt henne. Förutom att raka oss överallt så ska man också lukta på ett speciellt sätt. Det här leder till att killar/män förväntar sig detta av tjejen/kvinnan, precis som rakade armhålor och ben. Och som vanligt kan killar/män bara vara som de är medan vi måste köpa en miljon produkter. Vi behöver tydligen det här, bra jobbat Bianca!

  Svara

  Såg hennes video och tolkar det inte alls så som du beskriver, snarare du som feltolkar och skickar ut fel budskap. Det budskap jag fick till mig var hur man kan ta hand om underlivet för att det ska må bra, vilket jag tycker är jättebra! Du kan ju själv tänka på hur du lyfter fram sån här viktig info, som du själv säger, påverkar unga kvinnors syn på deras kropp. Speciellt när du vinklar det åt något negativt.

  Svara

  Min telefon ar installd pa engelska sa kommenterar pa engelska.

  I think what is important when discussing Bianca is to remember that what she sells aren’t separate products; it’s a lifestyle. It becomes very clear checking her stories that it has never been about the make up, about the clothes, of where you live, how you spend time with your friends, what you eat or how your virgina smells – it’s all of it. She is selling a concept and a way of living more then anything else: And that’s not entirely bad.
  After all she seem to be, over all, pretty monogamous with her boyfriend. She works hard, she is open and she seem to have quiet a lot of heart – there a lot of worst role models out there.

  And do not forget; she is not a new concept. Every high school has a Bianca and a gang just like hers – and loads of girls standing around wishing they could fit in an be just the same.
  Looking at it, B is pretty much like the popular girl that never really grow up: like a Queen B. I don’t belive money is the the only things that drives Bianca – this is what she knows, what she can and her comfort zone. And, as said, she is nothing new. It has been girls like herself running the schools for years. I had girls like that when I went to school, so did my sister.

  What I think needs to be done is to encourage the other side as well. Instead of pointing fingers or trying to silence voices like Bs or girls looking up to her we need strong role models that shows different way of living too. We need to lift different types of influencers and give them the same space in other media as Bianca is getting.

  Young girls are not stupid. They dont buy everything they are told by a influencer. They are, however, suckers for fitting in. To find their place, an identity. By using Biancas products they probably find something to hide behind; like a mask where they don’t need to risk exposing their own personality or risk being ”wrong”.

  By showing and lifting different kind of role models I belive we are showing teenagers and kids that there is not one way of going, not one lifestyle. It doesn’t all need to be so extreme; but next time tv is looking for a new host just go for an other girl with a different lifestyle, or values. Dont scream or point fingers everytime Bianca goes a bit ott; if something bother you simply email her company, or file a complaint without giving her so much space all the time. Be a teacher and show different ways rather then telling what is right and wrong. Have a bit of faith in children and remember that they arent stupid; they are just trying to find themselves and all we can do is to show all kind of different, mot only the extreme once.

  A bit of track. I guess what I tried to say was that if we want young people to think different we need to give them different concepts.
  This virgina smell thing will soon disappear without any major effect, because B will find something new to promote. The concept and lifestyle however will stick around – therefor that’s what we need to concentrate on.

  Svara

   Jag har min telefon inställd på tre språk: svenska, engelska och italienska. Kan inte alla telefoner ställas in på olika språk?

   Svara

   It is relaxed. Jag just ställer in my computer till engelska. That is min flopside.

   Svara

   Vad har du för telefon som tar mer än två sekunder att byta språk på?

   Svara

  Tycker det känns konstigt att man bara ska tvätta med vatten. Tvättar man ansiktet med bara vatten säger de ju att det är jätteuttorkande? Tänker att det borde vara bra att använda sig av något att rengöra med som ger fukt och återfuktar där nere så man inte torkar ut? 😁 Jag använder deodoc intimtvål iaf och tycker mycket om den!

  Svara

   Du har hud i ansiktet, inte slemhinnor.

   Svara

   En bättre jämförelse vore om du började tvätta insidan av kinderna och tungan med återfuktande tvål för att du var muntorr. Är man torr i munnen (eller i underlivet) så finns det hjälp att få för att behandla det.

   Svara

    haha uuuuunderbar jämförelse

    Svara

  Jag tror att problemet i det här diskussionsfältet att ”underliv” verkar betyda olika för alla. ”Jag tvättar underlivet med tvål” så kommer det fram att det är ljumskar, skinkor och lår de tvättar med tvål medan en som hävdar att det bara ska tvättas med vatten syftar på blygdläppar osv.

  Svara

   Nix. Jag menade att jag tvättar varenda centimeter av fiffin (inkl blygdläpparna) förutom upp i slidhålet. Upp i slidan skulle jag aldrig använda tvål.

   Svara

  Det blir lite konstigt när hon först säger ”Vaginan är självrengörande” och sen börjar sälja in en massa produkter för att tvätta den?

  Svara

   Hon pratar om att man ska ta hand om vulvan, alltså det yttre. Eftersom vaginan är självrengörande ska man INTE använda några produkter där. Men vulvan har annat pH-värde och det är ju där det kan fastna t.ex. urin eller svett. (Särskilt om man svettas mycket från ljumskarna). Eller har mer flytningar vissa dagar, beroende på menscykeln.

   Har själv inte testat dessa produkter (och tycker just parfymerat låter lite väl knasigt) men tycker inte att B får det att låta på samma sätt som CC får det att låta som.

   Å andra sidan, B vet ju hur stor grupp av unga som följer henne och skulle väl därför behöva vara tydligare med att (allt) detta inte är något man använder på daglig basis

   Svara

  Svara

   Undra varför hon hatar dom.

   Svara

    Hon kommer från ett land med ett av världens lägsta IQ.

    Svara

     Tror nog mer det har att göra med att hon har läst en viss farlig bok.

     Svara

  Min bästa kompis använde deo doc förut. Men när hon gick till gynekologen sa hon att ”vad du än använder för att tvätta dig här nere med ska du sluta med den”..

  Svara

  Det är för övrigt otroligt kontraproduktivt att hävda att ”FrIsKa kÖn InTe LuKtAr”. Kön luktar just kön, på en del mer än andra och det är helt normalt. Det tar många år för folk att acceptera en normal lukt för att man tror att alla andras inte luktar något alls och att man själv är onormal.

  Rimligen bör vi prata om normal lukt och vad för lukt som kan tyda på att något är snett där nere.

  Svara

   Nej friska kön luktar inget alls. Luktar det så är pH värdet off. Finns absolut noll lukt hos friska kön.

   Svara

    Är du gynekolog?

    Svara

     Nej men har aldrig varit med om att mitt kön luktar, men kanske för att jag sköter hygienen. Baddar med vatten på papper efter jag kissat och tvättar rumpan om jag är hemma när jag bajsat. Mitt kön hinner aldrig lukta något. Min gynekolog har sagt att det är en fröjd att undersöka mig och att det är så fint och rent, har aldrig i mitt liv haft svamp, klåda, utslag eller något annat. Alla pojkvänner jag haft har varit smått besatta av att gå ner på mig och sagt att det är sjukt att jag doftar gott vilken tid på dygnet det än är, och det är ju för att jag alltid håller rent där nere utan massa parfymer och deodorant. Så precis som folk som håller på som Bianca och tror de sköter sin hygien genom att överdriva med skräp sprayer och skit finns även många som luktar illa där nere pga de inte sköter sin hygien och tror det är så det ska vara.

     Svara

      Haha, BS att din gynekolog skulle säga att ”det är en fröjd att undersöka dig och att det är så fint och rent”. Det skulle vara oerhört opreffessionellt i så fall

      Svara

     Nej men du tvättar antagligen dig inte ordentligt och har ett kön som luktar.

     Svara

  Jag e en av dom som gått på deodoc. Jag fick sjuka flytningar av den fast jag inte sprayade rakt in i hålan så att säga. Nä bojkotta skiten!!

  Svara

  Smegma kan vara ett av de äckligaste orden som finns även fast det såklart ska vara där för att skydda, fanns det inga fler ord kvar att välja mellan?

  Svara

   Flänsost?

   Svara

  Det är sprit i flera av produkterna, torkar ut – men kan istället användas på förfester. Win-win.

  Svara

  När hon sprejar en hård jävla stråle och ba ”rikta denna mellan benen” Gaaah, nej! Hon har ju pratat om att hon har problem med underlivet, urinvägsinfektioner etc, tror inte att detta överdrivna tvättande är direkt optimalt då (eller någonsin).

  Svara

  Jag använder deras produkter och de funkar bra för mig. Det är ingen som tvingar någon att använda produkterna, man får ju faktiskt välja själv 🙂

  Svara

   Va är det inget tvång? Men dåså, pumpa ut reklam för cigaretter och alkohol redan på dagis då. Ingen tvingar ju ungarna att köpa det.

   Svara

    Men i så fall kanske vi ska förbjuda all reklam för allt?

    Svara

     Nej men vi kan väl sluta låtsas som att den inte påverkar oss.

     Svara

     Det finns ju redan lagar som förbjuder viss direktreklam till barn.

     Svara

  Råkade köpa någon intim shaving gel från deo doc för några år sen. Jäklar vad stark parfymerad den var! Vågade inte använda den down there. Så det var bara att slänga.. Seriöst vem använder detta sk*t?!

  Svara

  Är det tillåtet att kalla sig Doktor Bianca och dessutom ge hälsoråd utan att vara läkare?

  Svara

  Shaving? Ett naturligt underliv har könshår som skyddar mot bakterier och håller smuts borta! Att framställa en renrakad vagina är totalt emot naturen och ger en felaktig bild. Porrmarknaden ansvarar för att unga flickor rakar sina stackars kön med alla negativa biverkningar det medför. En vagina ser inte ut Så i verkligheten!

  Svara

  Fattar inte vart man ska använda allt detta? innanför dem yttreblygläpparna? innanför dem inreblygläpparna/slidan?
  PH sitter ju i slidan, i ljumskar och likande är det ju vanlig hud vilket inte har någon speciellt PH?
  Sedan undrar jag vart hon är torr? är hon torr i slidan så hon behöver smörja med olja och liknande så borde hon kolla med vården då man naturligt är fuktig där. Är hon torr i huden efter tex rakning har det ju inget med slidan att göra?

  Kan någon förklara för mig vart man ska använda dessa produkter tack?

  Min fiffi luktar ingenting, utom när jag tränar/gymmar riktigt ordentligt så jag blir ordentligt svettig, då luktar jag där nere, men den lukten försvinner direkt efter en dusch med tvål på kroppen och bara vatten där nere 😉

  Svara

  Jag har alltid tvättat snippan med vanlig dushtvål när jag duschar, skrubbar av hela kroppen med en sån där puff. Har aldrig i hela mitt 38-åriga liv haft någon som helst svampinfektion eller andra problem med snippan, och jag går heller inte till gyn regelbundet, sist var typ 12 år sen. Är kanske lyckligt lottad.

  Svara

   Går du inte ens och tar cellprov?

   Svara

    Nä det gör jag inte.

    Svara

     Varför?!?
     Idiotiskt att inte gå!

     Svara

      Du får tycka vad du vill och jag får göra eller inte göra vad jag vIll, eller hur?

      Svara

   Eller ”lyckligt” ovetandes kanske…

   Svara

    Förstår inte vad du menar så förklara gärna.

    Svara

  tragiskt kan ingen prata med henne att det finns en gräns? trodde Pernilla hade mer att stå i än så (obs jag är ingen äldre, el beror egentligen på hur gammal är så länge man inte håller med 😉 )

  Svara

  Älskar deodoc!!! Hade många år problem med att bli så himla varm när jag sitter på ett långt möte eller varm biofåtölj och sen ha ett moln som luktar gamla sopor omkring mig. Fitty luktade inte illa, men mina ljumskar stank.

  Men var så inpräntad med att vatten och ibland tvål ska räcka och trodde intimdeo var nåt hittepå att ha upp i fitty. Tack vare nåt samarbete fattade jag vad intimdeo faktiskt är till för och nu slipper jag skämmas bland folk.

  Önskar att folk kunde sluta skamma luktande ljumskar. ”Euuuww, det där är nåt fel, kolla upp det, ljumskar ska inte lukta!”

  Nä, DINA ljumskar kanske inte gör det, men mina gör det! Önskar jag inte hade läst tusen äcklade kommentarer om att mitt skrev är dåligt utan bara: ”använd deo i armhålan om du vill och behöver, och använd intimdeo om du vill och behöver.”

  Slut på rant. Nu fråga: deodoc är så dyra men Ellen inte lika bra. Finns nåt annat alternativ?

  Svara

   Vill bara säga hej och tack från en annan som svettas asmycket från ljumskarna 🙁 solidarity five

   Svara

   Prova Bats, den med mörkblå text och i krämform. Oparfymerad.
   Super!!!

   Svara

   Saltsten.

   Svara

  Biancas uppmaningar är skadliga för unga flickor!

  Svara

  Vad är det för skillnad på en printscreen och en copy paste i ett grått fält? Ser ut som två olika avsändare (varför skulle man annars välja att grafiskt framställa det på det sättet? ärlig fråga) men det står inte vart det gråa fältet kommer ifrån. Printscreenen ser ut att vara från UMO. Orkar inte klicka på länkarna och öppna upp massa nya fönster i mobilen.

  Svara

  Jag tycker produkterna är heeeelt åt helvete!
  Har aldrig behövt tvätta fi**an med något annat än VATTEN. Min fi**a luktar inte illa, tro mig. Det kan sambon intyga 😂
  Har lärt mina flickor exakt det som de flesta av er också skrivit innan. Det räcker med vatten. Herregud, skulle jag tvåla in fi**an invändigt (ej vaginahålet!) så skulle jag klia ihjäl mig av svampen jag skulle få!

  Men!
  Dom här tjejerna som använder dessa produkter duschar nog inte varje dag va? Då förstår jag nog att det finns en kundkrets för dessa produkter..För skulle inte jag duscha varje dag så skulle nog min fi**a inte heller dofta *hallonbåtar*

  Svara

   Fitta, pröva att skriva det. Testa. Våga. You can do it

   Svara

   Varför måste en sambo intyga något? Han kan väl ljuga med? Tror inte det men menar bara det är onödigt ngn ska intyga

   Svara

    Jag tror inte han skulle slicka min fitta om den luktade illa. Precis som jag suger av han och det utan kukdeo 👍

    Facking tvätta er, det räcker.

    Svara

  Det här är kanske en pinsam fråga men provar att ställa den här ändå. Jag tvättar mitt underliv dagligen med bara vatten men upplever att det på en dag bildas ganska mycket smegma i vecket mellan de inre och yttre blygdläpparna. Jag tvättar bort det varje dag, men tycker att det ibland sitter fast ganska hårt och att det gör lite ont att ta bort det med fingrarna och vatten. Någon som har några tips för hur man kan tvätta sig där utan att underlivet bli irriterat? Och nej, har inte svampinfektion eller obalans, har alltid haft det såhär.

  Svara

   Det är normalt och precis så det ska vara! Jag tvättar mig med tvål och intimolja, tycker det fungerar jättebra då tvål inte känns rätt men oljan återfuktar och rengör.

   Svara

    Hej! Du ska undvika olja kring och i ditt underliv då detta stoppar kroppens produktion av flytningar och oljan kan stanna kvar i ditt underliv i upp till 2 veckor. Om slidan inte kan rengöra sig själv ökar detta risken för urin och svamp infektioner och om du fortsätter att använda olja, framförallt upp i själva slidan så kan du även få en infektion i livmodern. Arbetar med sexualupplysning och detta är något som få vet. Om du ändå har problem med att ditt underliv är torrt och irriterat finns det produkter som typ, viamax organic. Det marknadsförs som ett glidmedel men är mer tänkt att använda som en återfuktande kräm för slidan. Vissa har torrare slemhinnor än andra och därför kan det ibland behövas. Det är alltså en produkt som är utförd för att vara innanför de yttreblygdläpparna och även upp i slidan för att en ska kunna återfukta. Det finns liknande produkter ute på marknaden men det är min personliga favorit och har tipsat många om den som fått väldigt bra resultat.

    Svara

  En sak som är säker efter att ha scrollat igenom kommentarerna här är att sexualkunskapen i skolan och föräldrar har missat det här med att lära ut hur en frisk fitta luktar och hur man sköter sin intimhygien.

  Svara

  Fattar inte vad ni menar med att det inte luktar alls, luktar väl underliv? Jag har inte svamp eller något men jag luktar ändå underliv. Har jag precis duschat och rengjort mig (inga äckliga parfymer o starka medel) så luktar jag väldigt lite men ändå underliv..

  Svara

  Det här är så jävla fel och ignorant. Att sälja könsprodukter med säljkonceptet att unga tjejer ska ha dåligt självförtroende för sina egna kroppar, att de inte duger som de är, som skadar könet är fan i mig förjävligt. Hur fan får det här fortgå? Hon kan ju inte ens det minsta lilla om intimhygien, bakterier eller urinvägsirritationer/infektioner! Herregud, har svampinfektionen gått upp i hjärnan och gjort den mos, eller? INGET förutom vatten ska vara där! Inga oljor (matolja, olivolja, hårolja, intimolja = bakterier fastnar), inga tvålar, inga parfymerade produkter – inget förutom vatten! Inte konstigt att hon har dålig intimhälsa, hon har ju ett helt jävla hudapotek där nere. Jag blir fan chockad. Jag hoppas att föräldrar har koll på vad dessa influencers håller på med och prackar på unga kids sånt här så att de kan stoppa galenskaperna i tid. Ujäck, vilket sätt att tjäna pengar på… unga tjejers intimhälsa.

  Svara

  Videon känns precis som när någon säljare från Mary Kay står i ditt kök och bara äääälskar alla produkter och skaparen bakom produkterna är sååå fantastisk.

  Svara

  Så, så, nu ska doktorn reda ut hur det är.

  Ingen tvål på eller i själva könsorganet. Däremot kan man med fördel använda oparfymerad tvål med ett pH som hudens eget kring könsdelarna. Använd dock gärna olja i stället för tvål om huden känns irriterad.

  En frisk vagina luktar inte illa, utan lite syrligt, ungefär som filmjölk. Om det luktar illa ska man gå till läkare, inte spraya sig med rosendeo. Oftast beror den dåliga lukten på att bakteriebalansen rubbats och då får man hjälp med det.

  Produkter av det slag som den här bloggposten handlar om är direkt skadliga. Använd inte sådant.

  Till alla unga tjejer:

  Ditt kön är till för att du ska njuta av det. Det är inte till för andra i första hand, det är ditt. Om någon annan har synpunkter på det – byt umgänge. Det visar i så fall nämligen att du har tråkiga och korkade vänner.

  Svara

   Bästa svaret! Värt att lyftas fram!

   Svara

  Nääää men hon skojar va?

  Svara

  Tar det bort pungsvett?

  Svara

  VARNING!!!
  Använd INTE Deo Doc och annat parfymerat skit i underlivet! Mitt eget omdöme sviktade och fåfängan tog över så jag provade wipes några gånger vilket omedelbaft resulterade i en svampinfektion! Har inte haft en svampinfektion på säkert 20 (japp jag är 50+ och normalbegåvad och påverkansbar) år innan dess, så mitt råd till alla andra lättledda, vilsna individer lyder som följer; KÖP INTE SKITEN! DET ÄR OLJA OCH OPARFYMERAT SOM GÄLLER I UNDERLIVET!

  Svara

  Typ alla jag känner inklusive jag själv har fått svamp av hormonella preventivmedel. Försvann direkt när jag slutade och aldrig haft igen.

  Svara

  Jag jobbar med sexleksaker och vår största fiende är olja. Olja ska inte användas någonstans där det kan komma innanför de YTTRE blygdläpparna! Får en olja innanför de yttre blygdläpparna eller upp i själva slidan så kan den stanna där i upp till två veckor och under den här tiden produceras mindre flytningar för att kroppen känner att det är något där och luras att tro att den inte behöver producera flytningar. I värsta fall kan alltså vaginan inte rengöras på två veckor. Detta leder i första hand till svamp och urinvägsinfektioner men om en fortsätter att kontinuerligt använda olja i sin vagina så kan infektionen sprida sig och sätta sig på äggstockarna vilket kan resultera i att en blir steril. Också en anledning till varför en inte ska använda vanlig tvål – det finns ofta olja i de produkterna. Oavsett vad så ska olja ALDRIG förekomma i närheten av ens vagina. Inte för att ”rengöra”, mjukgöra och framförallt inte som glidmedel så det då kommer väldigt väldigt nära livmodern. Detta är en av anledningarna till varför svenska skolan måste ta sitt jäkla ansvar och skapa en sexualkunskap som inte bara är ”ha kondom annars får ni en könssjukdom”. Det finns människor som väljer att tjäna pengar på andra människors okunskap och en blir mörkrädd när en tänker på antalet unga tjejer som ser detta och som tror att hur deras underliv luktar är något de ska skämmas över. Att Bianca ofta har svamp och urinvägs infektioner kan mycket väl vara ett resultat utav att hon använder olja i sitt underliv.

  Svara

  Herregud hur orkar ni. Vill man lukta gott så låt folk ta sina egna beslut. Vill man lukta naturligt kör på jag kunde inte bry mig mindre, kommer ändå inte påverka mig. Låt Bianca göra reklam för ett företag hon tror på och om hon inte tror på det vem bryr sig. DeoDoc råkar dessutom göra reko produkter enligt min egna mening, bra mycket bättre än det övriga som finns på marknaden. Fattar inte hur folk kan sitta och klaga hela dagarna över något meningslöst som detta. Är väl fan så mycket bättre att 13 åringarna pratar om sina underliv, och hör av ex förebilder som Bianca att det är ok att prata om det. När min mamma fick mens trodde hon att hon skulle dö. Se så var det på det ruttna 60 talet. Som jag antar att de flesta av er surpuppor är födda vid.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.