Isabella Löwengrips mamma anmäler dotterns intervju i P1 till Granskningsnämnden

Reaktionerna var många efter Isabella Löwengrips Söndagsintervju i P1, som gjordes av Martin Wicklin, och då inte enbart positiva.
På samma sätt som i sitt sommarprat går hon även här hårt åt sina föräldrar och anklagar dem för än det ena, än det andra och nu verkar hennes mamma ha fått nog av dotterns offentliga utspel som ingen någonsin får en chans att bemöta.

Isabellas mamma – Camilla Löwengrip –  har nämligen anmält programmet till Granskningsnämnden för radio och tv och uppger bland annat att delar av programmet är ett intrång samt djupt kränkande och misskrediterande för deras familj.
Vidare skriver hon att Isabella har en egen agenda och kritiserar att Isabellas ord får höras oemotsagd, och detta på skattefinansierad kanal som säger sig vara opartisk och oberoende av privata särintressen.

Granskningsnämnden har inte behandlat anmälan än, mer än att låta den genomgå en sekretessprövning, och kommer utreda den i inkommen turordning.

Jag söker Isabella Löwengrip för en kommentar.

Håll en god ton, tack! 

Här finns mailet från GN med anmälan.

395 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Oh, snap! ?

      Bellad mamma är säkert väldigt tacksam att et här kommer ut såhär på din blogg! Vilken tur att det blir ännu en offentlig runda av!

        Har du hört talas om offentlighetsprincipen? Med tanke på innehållet i anmälan verkar det väl snarare vara så att hon vill göra sin röst hörd till en så stor allmänhet som möjligt.
        Undrar vilken är din agenda med din kommentar?

      Varför skriver inte medierna om det här utan bara Höjer mytomanen till skyarna?

        Sådan mor sådan dotter…

    Så. Jäkla. Tragiskt.

      Vet du, Isabella är 30 år nu. Det är helt okej att sätta ned foten och ge lite tough love.

      Det kanske man skulle ha gjort redan när hon fyllde 20. Då kanske Isabellas liv hade varit bättre idag, barnbarnens liv också…

        Jag tror <3 menade att det är tragiskt att Isabella gör såhär mot sin familj, snarare än att det är tragiskt av mamman att anmäla.

          Jag tycker hela situationen är tragisk.

            Jag tycker isabellas spel är tragiskt & genererar tragik, detta är bara det sista beviset.

      Vad sa hon om familjen i intervjun?

        En hel del, men det jag minns starkast är när hon sa att man i hennes familj utövade våld mot varandra. Jag tror intervjuaren då frågade om någon detalj om det, och Bella blir då tyst i en pyttepytteliten stund, precis så så att det känns som att hon ljuger och bestämmer sig för att fullfölja lögnen, sen bekräftar hon att det handlade om fysiskt våld. Jag har tänkt en del på det efter jag lyssnade, vad familjen skulle säga om det uttalandet, ifall det faktiskt inte stämde.

    Tycker synd om familjen som inte har valt ett liv i offentligheten men ändå kastas in i strålkastarljuset och då inte heller på ett bra sätt ? Inser att jag har missat att lyssna på den här intervjun så ska göra det på en gång.

      Jag är faktiskt och har varit länge, förvånad att hennes pappa inte har agerat rättsligt ang hennes uttalanden för länge sedan.

      Men sedan så publicerade han också ett öppet brev där han sade att han förlåter henne, alltid.

        Kan ju vara för att det ligger sanning i det hon säger.

          Eller för att ha någon kontakt med sina barnbarn mm

          Kan självklart vara sant det hon säger, men det är ju förtal att säga att det pågick fysisk och psykisk misshandel om det inte finns någon dom om det. Hur fel eller rätt det än är ?

            Det är förtal även om det är sant. I synnerhet om det är sant.

              Men om föräldrarna hade varit dömda för misshandel så får man väl berätta om det? Eller? ?

                Man får inte förtala människor oavsett om det är sant eller inte.

                  Förlåt om jag är trög, förstår att man inte får säga vad som helst oavsett om det är sant eller inte, men om det är bevisat och rättsligt prövat så måste man väl få det? ?

                    Nej, så fungerar inte förtal. Jag ska se om jag skrivit om det någonstans så slipper jag skriva en halv uppsats här… 🙂

                      Tack ?

                      Nä, jag klistrar in från Wikipedia då det som står här är korrekt.

                      Förtal är framförallt en juridisk term som avser en skada på någons anseende till följd av exempelvis ett uttalande eller spridningen av en bild. Förtal i juridisk mening är ett brott. I dagligt tal menas med förtal ofta smutskastning av någon bakom dennes rygg.

                      Juridiskt delas förtal upp i två delar, dels avsikten att skada någons rykte, och dels spridningen av osanna uppgifter.

                      I Sverige står avsikten i fokus, alltså kan spridandet av en sann uppgift i syfte att skada vara straffbar.

                    Inte konstigt att du blir förvirrad.
                    Med tanke på hur metoo härjade och ansågs legitimt, så….

                    Lagen beter sig godtyckligt.

                      Hur var det legitimt och god ruckligt? Flera som åkte dit på det.
                      Men sen hänger det ju på att personen som blir förtalade anmäler.

            Det avgörs i rätten huruvida något är förtal eller inte!

            En privatperson kan inte på eget bevåg bestämma att det är förtal för att en person går ut och hävdar något om en specifik person.

            Så nej, det är inte per automatik förtal. Det måste till en rättsprocess där det avgörs.

            Det behöver inte vara sant. Finns en som också skriver blogg som gått ut med massa lögner bara för att få fler läsare.

          Jag tänker att det kvittar om det är sant. Det har aldrig funnits någon anledning att tvätta den bykan offentligt. Tänker jag.

            Men det förekommer ju ofta tex i veckotidningar att personer går ut och berättar tex om sin jobbiga barndom. Aldrig har jag hört det är förtal.

              Litet skillnad på en snaskig veckotidning och en radiointervju som når hela Sverige.

                Oh ja! Stor skillnad

                Jag är förvånad över att den rutinerade Martin Wicklin lät det ske.
                Han hade faktiskt möjlighet att inte intervjun gå ut i etern eftersom den var inspelad.
                Eller så hade han kunnat redigera bort vissa delar och låta Bella välja om hon helt ville avstå eller acceptera det som ströks.

                  Det är journalisten som äger texten/det inspelade. Han eller hon kan redigera helt fritt, intervjuobjekt har bara rätt till att ändra citat.

                  Men hur är det med Sommar i P1 då? Där kan man ju snacka om förtal i såna fall med allas snack om barndom hit och dit. Är det fritt spelrum då för public service? Bara undrar.

                    Tror du ska läsa på lite vad förtal innebär. Det är inte så svart och vitt.

    Hur kan Isabella göra så mot sin egen mamma? Mamman verkar supergulliga. Pappan däremot Men det är en annan femma, han har själv gått ut i det offentliga och pratat om deras relation. Men lämna mamman och syskonen utanför!

      Många kan verka gulliga av det lilla som man får se utåt, men vara raka motsatsen bakom stängda dörrar. Däremot är det märkligt hur hon vid flertal tillfällen verkar totaldissa sin mamma när det går bra för henne, men genast ha en fin relation när det går sämre eller passar hennes tillfälliga personlighet.

      Oavsett så är det mer än förståeligt att till slut ruttna på sin dotters ändrade historier och vara en ofrivillig(?) del i spelet. Det ska bli intressant att se vad som händer med anmälningen och hur hon svarar på den.

        Att Isabella, så fort hon mår dåligt, söker sig till sin mamma och att mamman tar emot henne med öppna armar säger ändå en hel del om vilken fin person hon är. Men visst, sen kan man ju inte veta helt 100.

          Det säger ingenting. Läs gärna på om anknytning!

        Har dålig koll. Pallar du berätta vad Isabella sagt/skrivit om sin mamma?

          Allt från att hon har vuxit upp själv och tagit hand om mina syskon till att föräldrarna drack och att det förekom misshandel. Och sen det där med att hon flyttade ut när hon var 14, hennes papp hade sagt att det inte stämmer, hon var närmare 17 och att han hyrde en lgh till henne och en kompis i en månad (vilket tydligen inte ens höll i en månads tid), och att han inte fixade polarbröd ist för mat. Föräldrarna har nog fått höra alla varianter av det liv hon levde under uppväxten.

            Vad är det för fel på Polarbröd? Skämt åsido, jag tror att hon vill att alla ska se henne som ett maskrosbarn. Hon har säkert flera förebilder som hade det tufft och svårt under sin barndom men som kämpade och lyckades stort, därför vill hon kanske vara som de? Ingen aning, tror bara att hon fascineras av maskrosbarn ??‍♀️

              Ett hån mot dem som haft det förjävligt på riktigt

                Håller med!

                Faktiskt inget hån mot alla maskrosbarn. Hon är ett maskrosbarn. Mvh Maskrosbarn

                  Va?

              I en intervju med Gina Dirawi erkände Bella att hon hade en trygg uppväxt men att det hade hjälpt hennes varumärke om hennes uppväxt var otrygg.

                ??‍♀️

                  Undrar om hon är så stolt över sina strategier (aka lögner) vilket gör att hon ibland inte kan va tyst om dem? Tänker på Schulman Show och Skavlan också

                Och där har vi väl svaret på allt.

              Isabella har kämpat sig upp ur rännstenen med två tomma händer och skapat ett imperium av lögner. Inte illa?

            Fast det stämmer ju inte heller, när hon var 17 flyttade hon ihop med sin dåvarande pojkvän Nils. Det var innan dess som hon bodde själv. Och jag tvivlar inte på att hon fick äta bröd till middag flera gånger i veckan – det har min pappa också gjort en variant på till mina småsyskon efter skilsmässa. Så en del har hon ju definitivt fog för, och bara hon kan ju säga hur hon upplevde det. Anmälan handlar väl snarast om att de inte ens fått bemöta det som sägs – inte nödvändigtvis att mamman säger att allt är fel.

              Det är inte ens ovanligt i t.ex. Tyskland att middagen består av smörgåsar. Brotzeit är ett väldigt vanligt iaf bland vuxna som middag enligt min erfarenhet.

                Ja, min kommentar gällde om det skedde eller ej. Inte om det var bra eller dåligt.

                  Angående flytten: så här berättade Isabellas pappa så här:

                  ”Drygt en månad före Isabella skulle fylla 17 år fick hon hyra en stor lägenhet på Kungsholmen tillsammans med en tjejkompis. Den ägdes av en bekant till mig (Isabellas pappa) och var på 48 kvm.
                  Isabellas del av hyran var runt 2500 kr/månaden(give or take) och upplägget varade bara i några få veckor. Sen blev de båda rumskamraterna osams och tog helt sonika sitt pick och pack och flyttade hem till respektive föräldrar igen.” https://bloggbevakning.se/2020/01/14/isabella-lowengrips-pappa-tillbakavisar-dotterns-anklagelser-och-logner/

                    Och här är Isabellas egna historia (som hon dessutom upprepat flera gånger och inte ändrat som det mesta annat, och skrivit om under tiden som det skedde) https://www.isabellalowengrip.se/2018/11/05/story-of-mina-boenden/

                Jag bor i Tyskland sedan många många år och här är bröd och olika pålägg, Brotzeit, mer vanligt än varm tillagad mat på kvällen och det är inget märkligt med det. Så du har helt rätt!

                Pizza är också en macka.

                  Fick inte hennes barn pizza med skral topping, typ bara tomatsås?

                    Spagetti med smör och ost! Tar hellre en macka då. Gärna polarbröd.

              I Sommarprogrammet sa hon att det fanns en burk med pengar de tog av när de hon och pappan gick ut och åt middag på kvällarna. I Vasastan. Plus polarbröd men uppfattade inte exakt när på dagen de åt polarbröd.

                Den som går ut och äter middag så ofta är inte fattig.

                  Både Wasahof och Tennstopet ligger förrädiskt nära där de bodde.

              Hon skulle fylla 18 när hon flyttade in hos Nils.

              Jag djupgrävde i henne blogg för längesen, där man kunde se sanningen om hennes ålderslögner och även annat hade hon tagit bort.

                Skulle fylla 18 är samma sak som är 17 år. Hon har ljugit om tillräckligt mycket så förstå absolut inte varför så många som kommenterar här försöker hitta på att hon har ljugit om det lilla som är sant! Speciellt om 1 års ålderskillnad….. Absurt.

                  Bella säger ofta att hon flyttade ut som 14-åring vilket är stor skillnad från någon som är 17/18.

        Ja typiskt psykopater!!!

          Snarare sociopat.

            Vad är skillnaden? (Genuin fråga ?)

              Jag tolkar beskrivningen på wikipedia som att det är samma sak, men att sociopat är ett äldre och mer laddat begrepp:
              https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Sociopati

        Vi vet inte exakt hur blondinbellas barndom var. Det vi dock vet med säkerhet är att hon ljuger om precis allt och att hon bevisligen ljugit ihop de mest tokiga historier för att skada/såra andra människor eller för att tjäna pengar. Det är mycket naivt att tro att hon nu plötsligt skulle tala sanning och att det är mamman som ljuger.

      Och hur kan mamman göra så mot sin egen dotter, så farligt var det väl inte och alla pratar ju om sin uppväxt och familjer i intervjuer och hon har ju rätt till sin upplevelse och sina känslor, hon lämnade väl inte ut sin mamma eller någon något särskilt mer än att hon sa det förekommit alkohol en del och misshandel på olika sätt, det finns ju olika grader av det så att säga. Antar att cam har ett finger med i spelet och fått ILs mamma till detta så nu är cam nöjd och glad. Fy f-n. Stackars IL.

        att du fortfarande orkar……

        Med tanke på hur hon kryddar sin berättelse om sin barndom lär hon väl sluta med att hon inte ens överlevde den.
        De har väl sett mella fingrarna många gånger vad gäller hennes lögner men hon blir ju bara värre och värre. Då måste de ju sätta ner foten.

        Nej det är inte synd om henne. Sluta ljug så blir det bra.

        Va? Alltså läs igenom vad du har skrivit. Du tycker alltså att Isabella ”inte sa någonting särskilt” men sedan att hon ska ha nämnt att det förekom mycket alkohol och en del misshandel i familjen!? Du tycker inte det är rätt grova anklagelser att slänga ur sig? Som det framstår i anmälan så är detta ett skattefinansierat program och tydligen har inte föräldrarna fått uttala sig om sin syn på saken. Det är fruktansvärt om det förekom misshandel och alkohol, verkligen fruktansvärt, men samtidigt får man inte säga saker offentligt om andra hur som helst. Tänk om föräldrarnas arbetsgivare lyssnar och börjar fundera på om det ska krävas att de lämnar alkohol- och drogprover? Att uttala sig som offentlig person kräver en del respekt och takt, något Isabella aldrig har kunnat uppvisa… :-/

          Precis, hon har väl minderåriga syskon också, tänk om sociala myndigheter blir oroliga för deras välbefinnande, med tanke på att det kan förekomma alkohol och våld. Om det är sant, borde il kanske göra en anmälan istället för att berätta om det i radion. Jag vet till exempel två systrar som i vuxen ålder anmälde sin pappa för övergrepp när de var unga/barn.

        En gång för alla – försvinn härifrån!

        Förlåt, men du är ju på riktigt helt i en annan värld. Du kan väl inte bestämma hur mamman ska känna. Att prata om missbruk och misshandel är väl illa nog.
        Det är väl inte det minsta synd om Bella, det är ju hennes eget väl att ljuga om sin uppväxt hela tiden.

          Jag undrar ändå hur ni vet att hon ljuger? Det jag sett av pappan är inte direkt guds bästa barn. Bella gör fel, försvarar inte Bella. Men det innebär ju inte att föräldrarna inte har gjort fel?

            Därför att historien ändras hela tiden. Hon har sagt att hon haft allt från en bra uppväxt med mycket kärlek och resor till att vara uppväxt i missbruk och misär och fått klara sig själv. Hon glömmer att hon bloggat om tiden hon ”flyttade hemifrån” och det är inte direkt lika som hon nu beskriver.
            Lite som när My Martens skriver att hon varit självförsörjande sedan 13 års ålder… Hur menar man då liksom?

            Äh man kan ju inte se på en person att den har slagit sina barn. Min pappa är verkligen ”guds bästa barn” (präst) med ett fördelaktigt utseende men likväl så misshandlade han och mamma mig.

              ❤️

              Beklagar innerligt att du var med om detta, Anonym 16.55. Har liknande erfarenheter. Mina föräldrar var väldigt trevliga, roliga och charmiga utåt. Innanför hemmets väggar var det rena skräckväldet. Fruktade under hela min barndom att bli ihjälslagen. Samtidigt var jag (och är fortfarande) livrädd att nån skulle få veta sanningen om mina föräldrar, jag ville skydda dem från deras eget hemska beteende. Fan vad ont det gör att se Blondinbella ljuga om detta.

                ?❤️

          [Borttagen kommentar]

            Det handla för fan inte om hennes känslor, det handlar om hennes agerande här!!

        Hur mår du?

        Bellas egen mamma, som känner Bella bättre än vad du någonsin kommer att göra, skrev att Bella har en egen agenda i denna anmälan. Hennes mamma har varit tyst genom åren så det är tydligt att hennes mamma har varit överseende med Bellas lögner.

        Eh, är du inte riktigt klok!!! Hur långt ska man få gå som vuxet barn!?!? Föräldrar har också rättigheter, även om de alltid älskar sina barn! Tycker genuint synd om dessa båda föräldrar och syskon! Vem som har rätt i sak är inte det jag pratar om här, jag tycker bara det är hemskt att en part använder sig av en offentlig arena på detta sätt, utan att den andra parten har något att säga till om. Tyvärr är det inte alltid att man vinner det man tror man kan vinna. Förstår inte vad IL på riktigt tror att hon vinner i sin relation till föräldrarna… Såååå sorgligt!!! Så pratar hon om att be gamla vänner om förlåtelse?

        15.25- stållis
        Du måste väl trolla?
        Du driver med alla och fnissar loss i soffan där hemma? Det måste vara så.
        Alternativet är ju bara att du är helt bat shit crazy.

          Du skriver det jag tänker. Måste vara ett troll som trollar och sitter sen hemma i soffan och asgarvar.

        Du är fan inte klok. Gå och krama om stackars Bella du! Du förstår inte hur dum du gör dig stackars människa!

        Fattar inte heller hur man kan göra så mot sin dotter.

          Fast det är väl just det. Hon har inte gjort något mot sin dotter. Det är mot SVR hon vänder sig.

        Anonym 15:25, hen som försvarar Bella i vått och torrt, tror du även på konspirationsteorier? Har vi alla blivit hjärntvättade av bildskärmen?

        Tycker ditt försvar av Isabella nådde en botten nivå nu, det hon gör mot sin mamma och resten av familjen är så otroligt fult att det är svårt att greppa och så kommer du med dina försvarsharanger. Spyr.

      Varför klippte inte Sveriges Radio bort det hon sade om sina föräldrar? Detta var inspelat flera dagar innan det sändes. Har SR blivit helt galna i klick? Dessutom anger SR under varje program att de är opartiska etc. Den rutan är ett skämt. Camcam du borde lägga till den i ditt inlägg.

        [Borttagen kommentar]

        Anmälan är helt relevant och det är förvånande att en rutinerad journalist på P1 inte följer de grundläggande riktlinjerna inom god journalistik dvs att låta den anklagade parten bemöta kritiken.

      När folk rasar/ faller eller misslyckas i jobb och nära relationer ligger det nära tillhands att skylla ifrån sig och oftast mamman som får ta skiten. Det brukar höra till tonårs tiden

      Men Bella har ändrat tiden från Fjorton till tolv år när hon letar lägenhet. Hon kanske valde att flytta till pappan för att hon ville bo inne i stan och hon har ju beskrivit att hon tyckte huset var så fult som dom bodde i.

      Kanske finns det en tidigare brytning med modern som vi inte känner till som är privat men nog hade hon stöd ii gymnasiet. våld är aldrig acceptabelt och sker ofta inom familjen och det kan ju vara väldigt ofta mellan avundsjuka halvsyskon. Men det ter sig väldigt konstigt när allting plötsligt var väldigt bra. Kan tyvärr inte låta bli att undra
      Om det är ett försök att nå en ny målgrupp

      Det återstår att se!?

    Oj! Kul att gå på släktmiddag i den familjen

      Bella går inte på släktmiddagar ?

        Nog svårt att gå på släktmiddag om man avskyr småprat och går därifrån om man inte finner diskussionen tillräckligt intressant.

        Nej, hon umgås endast med människor som kan främja hennes plånbok. Mormor och faster är inte värda att ens säga hej till för hon kan inte få något från dem, det har hon själv stolt proklamerat. Sjukt!

    Wow att denna Bella kan bokstavligen gå över lik för pengar i sin egna bössa är helt makalöst.
    Hon är gränslös, smaklös, saknar empati och en riktig egoist.
    Folk med noll omdöme fortsätter att stödja henne.
    Ush.
    Tvi!!!!

    Åhh herregud. Stackars Bellas familj. Förstår nu varför systern inte setts till mer. Hade på känn att det var ett utnyttjande av systern. Nu behövs hon inte mer och då snackar Bella skit om sin familj i radio.

      [Borttagen kommentar]

        ? Alltså shit, du tar inte in hennes agerande i detta alls! Alltså tillåt mig skratta

    Att hennes egna mamma säger att Isabella har en egen agenda säger allt…

      Precis, hon känner nog sitt eget barn.

      +10000

      Verkligen. Vilken mardröm. Tänk om ens dotter växer upp och blir så?

      Ja. Jag verkligen beundrar föräldrar som vågar säga ifrån när deras barn gör fel. Som vågar och är orädda för att stöta sig med barnet. Jag har sett så många mammor som inte vågar säga emot för att se vill inte ses som dålig förälder.

    Bevisar än en gång hur IL kastar alla under bussen för att höja sig själv till skyarna och för att dom naiva ska tycka synd om henne. Allt i livet är ett spel för henne.. Otroligt hur kall man kan vara.

    Jag tycker att hennes behandling och vad hon valt att säga om flera när och kära har varit under all kritik och så har det varit sedan den dag hon bröt med sin pappa för första gången.

    Det är inte och har aldrig varit ok och inte något som hon borde ta offentligt.

    Y I K E S

    Hon borde be sin familj om ursäkt precis som hon gjorde till sina vänner. Hon verkar ha många att be om ursäkt…

      För att inte tala om hennes anställda… och ex

        [Borttagen kommentar]

          ??? Jo, precis så.. Det önskar du!

      Dock är hennes ursäkt inte genuin någonstans. Hon gör det enbart för att få följarna att köpa det!

        Kan säkert bli en ’bra’ film när hon drar runt och ’ber om ursäkt’!

          Gamla programmet ”Förlåt mig” ?

      Bella ångrar ingenting någonstans överhuvudtaget. Hon har inget samvete, hon är ett tomt narcissistiskt skal som gör det som förväntas av hennes nya persona, hennes nya självpåtagna roll i såpan som är hennes liv.

        Ja, hon vill enbart be om ursäkt om det kan gynna henne själv, dvs om hon kan utnyttja ”vänskapen” på något sätt. Hon skiter fullständigt i andra människors känslor.

    Det blir allt tydligare hur skadlig Isabella Löwengrip är mot andra. Anställda, kollegor, samarbetspartners, ragg, vänner, familj, släkt. Vem vill vara tillsammans med henne? Ha henne som chef? Kollega? Det finns inte längre några broar kvar att bränna ner.

      Och ändå finns det folk som förvarar hennes beteende som att deras liv stod på spel. Det förbryllar mig allra mest! Hur dum får man vara.

        Tänkte samma sak. De är ungefär som de personer som tror att jorden är platt, att 5G-masterna är orsak till coronaviruset, att vaccin är skadligt; det går inte att motbevisa dem på något sätt och vis. Ungefär som riddare S.

          Jag tror att det är personer som aldrig träffat henne IRL, de som försvarar henne…Hon kan vara så taskig och visar tydligt hur ointresserad hon är när andra pratar.

    Äntligen känner jag bara. Hur mycket har inte hennes familj fått utstå pga Bellas offentliga smutskastning mot familjen. Bra att mamman nu sätter ner foten.

      Helt rätt av mamman. Men synd om barnen. Att inte Bella fattar att barnen far illa av sådant här.

      hoppas hon anmäler henne för förtal också inte bara p1 för att dom sände intervjun.

        Fast den förstår jag inte. Tänk om familjen vet hur skadad Bella är och tänker att det är något hon inte riktigt rå för. Varför skulle hon anmäla sin egen dotter då?

        Däremot så har SVR gjort fel enligt deras uppdrag. Alltså ett professionellt fel som de aldrig borde begått.

        Det är en helt annan sak än att vara ”skadad” som jag tror Bella är.

          Hon har ju till och med en ”diagnos”…

            Ja men något stort fel är det ju på henne. Det tycker iaf alla hennes “haters”, och jag håller med och har alltid gjort.

            Tror jag använde något förbjudet ord, men replik finns iaf i modd.

              Jag har hamnat i modd plötsligt. Skrivit flera kommentarer idag som alla fastnat…
              Förstår ingenting för jag är alltid välartad och skriver aldrig något som bör stoppas.
              Kanske en bugg?

            En diagnos hon skrattande berättat för grannar och vänner att hennes fd svärmor ställt med hjälp av några frågor…

              Va?! Berätta mer!

    Hon skadar alla i sin närhet. Hon måste ha en allvarlig störning.

      Ja det är riktigt otäckt faktiskt. Än värre dock att skattefinansierad radio låter henne sprida lögnerna. Skandal!

    Isabellas mamma, vad vet man om hur hon är och har varit?

      Överseende och förlåtande med tanke på att hon reagerar först nu?

        Fast vad då? Hur mycket illa har Bella skrivit och sagt om sin mamma? Sin pappa ja, men är det verkligen så illa det hon sagt om sin mamma?

          Du igen. Tänker inte ens säga någonting om din korkade kommentar.

            Tönt!

            Varför är den korkad? En bra fråga.

          Det handlar nog mer om saker som sagts…
          Som någon skrev här, åka hem och ligga på mammas soffa och söka tröst i krisen för att sedan uttala sig som hon gjort.

            Ja men det var ju nyligen.

            Dessutom var din kommentar att hon har varit återhållsam tidigare och jag undrar ang vad.

              Att Isabella skulle ha varit ett maskrosbarn, hur hon ljugit om semestrar som barn, uttalandena i Flipside, Sommarpratet, uttalandena om sin barndom i Värvet mm mm.
              Googla ”Isabella Löwengrip barndom”

              På tal om något annat som du tog upp för ett tag sedan där du undrade om jag någonsin skrivit om att Isabella haft ätstörningar eller påstått det. Svaret är nej och här är en av anledningarna. Hon har själv påstått motsatsen, men ändrade sig i P1-intervjun.

              https://www.isabellalowengrip.se/2015/04/06/10-ar/
              ”Jag har aldrig någonsin haft problem med mat som tyvärr är alldeles för vanligt bland tonårstjejer. ”

                Jag minns inte exakt vad hon sagt om sin mamma, men tydligen har jag inte hört om något som jag reagerat nämnvärt om. Maskrosbarnet kan ju har varit hos pappa etc etc. Det hon sagt om pappa däremot har jag reagerat ang flera gånger och att han inte har reagerat har jag tänkt varit konstigt, men hennes mamma har jag inte sett någon andligen för.

                Tack för svar! Då har jag inte helt fel i minnet alltså. ?

                  Och jag tror fortfarande att Anna på GP har snott sitt material härifrån, både från dig och bland kommentarerna.

                  Nej vad jag har hört har hon inte specifikt hängt ut sin mamma tidigare, jag har iofs kanske inte hört varje intervju, de är ju rätt lika varje gång så inte orkat lyssna på allt. Men, som förälder tror jag det känns otroligt jobbigt att höra sitt barn regelbundet gå ut med att hen ser sig som ett maskrosbarn, en med tuff uppväxt. Måhända att det bara varit jobbigt hos den andra föräldern, men då tänker jag att det vuxna barnet tydligt bör klargöra det för att inte ge sken av att hela uppväxten var misär. Som lyssnare undrar man direkt – varför kunde hon inte bo bara hos sin mamma om det förekom alkoholmissbruk och misshandel hos pappan? Hon borde förklara, dolde hon det för mamman? Varför då? Eller Var hon inte välkommen hos mamman? Under någon av dessa intervjuer hade hon kunnat förklara, istället bakar hon ihop allt så att enda tolkningen blir att det var otroligt tufft hos båda. Trots detta har mamman välkomnat Isabella varje gång hon mått dåligt. DET är vad som menad med att mamman varit förlåtande. Det är är dock första gången hon specifikt hängs ut, hon har inte haft något att anmäla innan eftersom det inte varit specifikt riktat mot henne.

                    Precis så menade jag. Inte att Bella helt lämnat henne utanför men att det tidigare inte funnits någon tillräckligt stark orsak att reagera offentligt.

                    Vad hon sagt privat till Bella tror jag inte att någon här vet.

            Fast hur tänker du nu? Isabella pratar om saker i sin barndom (som har eller inte har hänt), om det är sant så försvinner ju inte det bara för att de har en bra relation idag. Det kommer ju fortfarande vara en del av Bella.
            Finns inget som säger att mamman varit en bra mamma bara för att hon är det idag.

              Nej, jag bara hänvisar till negativa saker som Isabella sagt om sin mamma. Vad som är sant vet bara de inblandade men faktumet kvarstår – Isabellas mamma har anmält hennes uttalanden i intervjun till Granskningsnämnden.

                Nej, du skriver att mamman är ”Överseende och förlåtande med tanke på att hon reagerar först nu?” och jag undrar hur du vet det? Hur vet du att det inte är Bella som förlåtit mamman för saker som hänt?

                  Det är vad jag tror är svaret på frågan ”Isabellas mamma, vad vet man om hur hon är och har varit?” som jag även avslutar med ett frågetecken.
                  Det är vad jag tror baserat på det JAG vet och ni får bilda er en egen uppfattning baserat på det ni tagit del av.
                  Det är alltså vad jag TROR.

                    Nja, nej. Du är också en snake. Du tar varje tillfälle du får att ställa dig på Bellas motståndares sida. Det har du bevisat förr.
                    Jag har väldigt svårt att köpa att Bellas föräldrar skulle vara guds bästa barn.

                      Suck. Minus ett på dig.

                      I det här fallet är jag inte inblandad för fem öre och har ingenting med anmälan att göra förutom att jag skriver att den inkommit.
                      Och var det något fel på ordet orm?

                    En fråga, behöver det vara hennes mamma som skrivit detta? Eller kan det vara ”vem som helst” som skrivit det i hennes namn?

                Alltså Bella gör fel. Men hur vet du att inte föräldrarna också har gjort fel?

                  Det finns ju en orsak till ordspråket att äpplet inte faller långtifrån trädet….

                    Som när min psykopatiska bror pratar om hur fruktansvärda mina föräldrar är, och vilken dålig barndom han har haft… fast han blev behandlad som guld inlindad i bomull för att det va mest bekvämt. Och det var vi andra somfick utstå skiten ifrån honom. Hans våld, manipulationer, utbrott osv.

                      Finns alltid undantag som bekräftar regeln. Tro mig, jag vet. ?

                      Ännu en upplevelse här. Dock är min bror missbrukare. Han är 52 och än idag står föräldrarna för allt, lägenhet, bil. Han sitter hemma och knarkar och de har inte hjärta att sluta betala hans hyra då de vet att han kommer att hamna på gatan. Våra föräldrar är gamla men lagar mat och lämnar maten utanför hans dörr varje dag. De är världens bästa föräldrar och han har blivit behandlad som guld och daltad med i hela sitt liv, är nästan därför jag tror han är så vidrig som han är. Det han hittar på om familjen är så sjukt, elakt, vidrigt och jag vet inte ens hur han kan vara så störd och hur vi ens är av samma kött och blod. Så det finns extremt störda människor, och jag tror isabella är en av dem.

                      Jag har exakt samma erfarenheter från min bror. Han är 30 + idag och morsan gullar med honom som om han vore en bebis. Sköter ALLT åt honom. Han har ett välbetalt arbete och reser mycket i tjänsten. Men ringa sin bank el läkare det kan han inte göra. Och såååå mycket skit han snackat om sin barndom, hur hemsk pappa va ect. Lögn från början till slut.

                    Okej, Trh, då vet vi varför du är som du är.

                    Man ska inte jämföra för mycket men Bella påminner om min syster på många sätt. Min syster, som nu är snart 50, har alltid haft en längtan efter status, pengar och flärd. Och det skall komma utan ansträngning.
                    Alla som träffar henne upptäcker att hon påminner mycket om de själva och deras egna preferenser men sedan efter ett tag rämnar fasaden. Hon har ingen utbildning, gick inte ut gymnasiet men det är väl inget hinder i hennes värld…
                    Hon fick för några år sedan ett praktikjobb som receptionist på en juristfirma och för sin alldeles nye pojkvän/sambo (man med företag och pengar) så presenterade hon sig som jurist för honom. En sen kväll ringer han mig för att läxa upp mig då hon fått sparken (igen). Det berodde på att jag skulle ringt firman och förtalat henne och jag kunde inte annat än berätta för honom att hon inte var jurist och att hon inte hade någon gymnasieutbildning heller (förutom att jag inte ringt firman som jag inte visste att hon jobbade på).
                    Nästa dag ringer min syster och skäller ut mig och berättar att det är mitt fel att hon inte är jurist. Hade jag bara övertygat henne när hon gick på högstadiet att man inte kan skolka och få bra betyg samtidigt så hade hon ju varit jurist, så solklart var det mitt fel. De separerade ganska omgående och det är ju mitt fel det också.
                    Nu är det så att det mesta är våra föräldrars fel, det att hon inte är en känd supermodell eftersom de inte skaffade henne ett modellkontrakt. Hon skulle ha varit en känd musiker om våra föräldrar köpt henne en plats på Juillard school of music fast hon aldrig spelat något instrument. En världskänd designer om de hade … Hon skulle kunna ha varit… det finns inga begränsningar och det beror på vem hon vill imponera på just då.
                    Om inte hennes hemska föräldrar och syskon behandlat henne så illa, förstås.

                      Åh herregud så jobbigt det låter!

        Jag var bara nyfiken, som de flesta och vet inget om henne därav min fråga.

      Oberoende är det absolut inte ok att som Bella år efter år hänga ut dom för att få höras och tyckas synd om utan att föräldrarna har nån chans att säga sin version. Sen.. Är det inte märkligt hur storyn alltid ändrar och blir görvre ju sämre det går för Bella? Nej, ingen trovärdighet. Noll.

        Och är det helt rätt att bara en sida får sitta och hänga ut/prata ut år efter år?

        Hajen var den första som ”sa nåt tillbaka” och då kom fejkade hotlappar mm upp till ytan. Alla andra har tigit i alla år.

      Det man bör komma ihåg är att när Isabellas luftslott rämnade så åkte hon hem till mamman för att vila på hennes soffa.

    Men så sorgligt. Jag tycker generellt att barn har tolkningsföreträde om barndomen och ganska stor frihet att berätta sin version om det, men det är ju ändå viss skillnad här när en superoffentlig person berättar i extremt offentliga sammanhang om sin föräldrar som inte bett om offentligheten (ja pappan kanske har det iochförsig).

    Hur kunde de hamna såhär snett? Varför blev Bella såhär?

      Hon har en störning

      Det är fortfarande skillnad var och hur du berättar.

      Du har kanske märkt att media ofta lägger till ”vi har sökt XXX för en kommentar” när det gäller beskrivningar / anklagande mot närstående i artiklar etc. Har de här inte öppnat för möjligheten för motparten / de som omtalas negativt att komma med motmäle har de inte gjort jobbet.

      Håller med. Har själv föräldrar med alkoholproblem, så kan absolut se den sidan av saken, men om det är något vi har förstått de senaste åren så är det väl att man inte får vräka ur sig vad som helst om andra människor i media? Isabella hade kunnat berätta om en barndom hon uppfattar som olycklig men samtidigt hålla samtalet lite mer generellt och kanske säga ”det förekom alkoholmissbruk tidvis under min uppväxt, men jag vill inte gå in på närmre hur det yttrade sig i min familj och exakt vilka som drabbades… Detta var tufft då jag kände mig ensam/ledsen/utsatt….”. Hon gör ett stort misstag när hon drar in detaljerade beskrivningar såsom när hennes pappa skulle ha stängt in henne i ett mörkt rum, att båda hade alkoholproblem o.s.v… Det ser inte snyggt ut helt enkelt, inte professionellt. Alltså har hon aldrig blivit mediatränad? Tycker ofta hon sätter foten i munnen…

        Exakt så!

        Och kram till dig!

        Det är ju programmet som anmäls – inte Isabella eller hennes uttalanden. Tycker det är viktigt att skilja på det. Blondinbella får säga vad hon vill (inom lagens gränser) och har rätt till sina känslor om sin barndom, men programmet ska ju låta de hon pratar om kommentera.

        Har lyssnat på avsnittet, men säger hon verkligen att han stängde in henne i ett rum?!

    förklarar varför hon inte la upp något om mors dag i söndags.

      Inte ens om sig själv som den supermamsi hon är?!?!?

        Om hon hade blivit tvungen att välja mellan framgång i USA och barnen – vad tror du hon hade valt?

          USA. Hon valde ju redan bort barnen halva tiden förra året och de veckorna hon hade barnen så var hon ändå sällan hemma ens på kvällarna. Jag tror dock att hon älskar sina barn och inte ångrar att hon fick dem men att hon ganska lätt prioriterar bort dem. Bra att hon umgås med barnen nu men frågan är om hon fortsätter med det om ett tag.

          Ouff. Vilket lätt svar på den! Vi såg ju hur intresserad hon var av barnen förra året.. Barnen kom upp varje gång hon kunde säga att hon är ”entreprenör och heltids mamma”, för att hon skulle låta som en powerwoman.

    Jag ville verkligen tro att hon inte ljög om detta, det hade varit så extremt sjukt.
    Men tydligen är hon helt sjuk. Det här var verkligen sista spiken i kistan för mig.

    Tänk att hon var hos sina mamma för bara några månader sedan för att få tröst i sin ”kris” och sen sitta och ljuga ihop saker i ett radioprogram!! Herregud!

      Exakt. Hon är iskall.

        Så obehagligt.
        Och förlåt men jag blir på riktigt orolig över hennes barn? Om hon är kapabel till detta mot sin egen mamma, hur är hon mot sina barn!?

          Kan tänka mig att barnen har en pappa som inte skulle sky några som helst medel ifall hon yppade ett ord om dom. Kan tänka mig argt han bunkrat upp med händelser som skulle få IL att skämmas offentligt. Det är den enda anledningen jag kan tänka mig iaf.

            Kanske inte att hon säger saker OM barnen, men vad hon säger TILL dem. En manipulerande förälder är fruktansvärt. Har de tex fått höra hur ’dum’ mormor var mot mamma när hon var liten är ju den relationen sabbad.

              [Borttagen kommentar]

          Detta har jag också noterat… Stackars G om det är sant.
          Att växa upp med en sådan gränslös och narcissistisk mamma kan skada en enormt, särskilt för den som inte är favoriten. Har själv fått uppleva det tyvärr.

          Ja de är mycket S hela tiden .. inte lika ofta G .. sen vet man ju inte om G kanske säger han inte vill vara med på bild eller video ..

          Så trött på kändisar som slänger sina föräldrar under bussen för uppmärksamhet. Föräldrar som kanske gjorde sitt bästa, misslyckades ibland men inget illa önskade sina barn. Så vidrigt att älta det för läsarsiffror.

          Tänk vad hennes barn har att berätta om sin barndom när dom blir äldre……….

        [Borttagen kommentar]

          Gå tillbaka och krama om Bella nu!

          Stick!!!!!!

      Inget som säger att hon ljuger dock. Bara att det är fel att inte låta föräldrarna svara.

        Hon talar sanning för intäkter.

    Har dålig koll. Pallar du berätta vad Isabella skrivit om sin mamma?

      Hon berättade i P1 Söndagsintervjun att det förekommit misshandel i hemmet under uppväxten.

        Och alkoholmissbruk.

        Precis, hon sa att det var både psykisk och fysisk misshandel ifrån och mot alla i familjen under hela hennes uppväxt.

        Och när hon fick frågan om vem som stod för misshandeln svarade hon alla. Vilket direkt fick det att låta… aningen påhittat.

          Ja, det tänkte jag med. Hon lät förvånad av att han frågade henne det. Hon sa ”Alla… mot varandra” eller något sånt lite panikslaget som att det var en eftertanke.

    Stark markering från mamman…
    Visst har barnet rätt till sin historia, men vad vill IL få ut av detta?
    Känns som hon kan göra vad som helst för att hänga kvar….skrämmande.

    Så ruttet. Tror verkligen på mamman, mer än en som gjort karriär på att ljuga och gå över lik för att synas å höras.
    Stackars familj, odd å alla hon baktalat.

    Och vi vet med säkerhet att det är Isabellas mamma och inte någon annan som låtsas vara henne?

      Ja

        Har du varit i kontakt med henne?

          Bellsan, det kan du ju fundera över.

            Tror det är många som undrar

    Tycker så synd om familjen. Isabella har mer än en gång visat vilken mytoman hon är och hennes beteende är verkligen vidrigt.

    Till mamman om du läser detta: det är ändå ingen som tror på Isabella eller tar något hon säger på allvar. Så försök att inte tänka på detta för mycket. Men förstår att du är besviken!

      Tyvärr tror många faktiskt på bella, och att hon fortfarande är rena power/karriärskvinnan som ”aldrig ger upp”.
      Heja…

      Fast jag tror faktiskt att det finns folk som tror på henne. Eller dvs inte har koll på hennes bakgrund utan bara hör henne på radion eller ser nån tidningsrubrik och tänker ”den där Isabella Löwengrip har minsann inte haft det lätt”. Man tror ju liksom inte att någon på riktigt sitter och ljuger om sånt.

        Iallafall har vi en här inne som skulle kunna dö för att Bella skulle kunna rentvå sitt rykte.

        Har vänner med bra utbildning och ansvarsfulla arbeten som hörde hennes sommarprogram och tycker hon är en helt fantastisk person och så lyckad.

          Även efter the krajs?? Efter attluftslottet sprängdes?

          Alltså va?? Hur kan det finnas folk som fortfarande går på hennes bluffhistorier?

          Det är typ ”inne” att heja på IL. Det har jag också märkt av högutbildade, det är väl något slags anti-mobbningskomplex blandat med att de inte följer henne, så de känner inte till alla lögner.

            Ja jag tror att det beror på att alla inte har hängt med i allt som har hänt.

          Japp, har jag med! Höll på att storkna när jag hörde deras praise av hennes sommarprat och hennes sätt att driva företag tex. Antar att alla inte hänger härinne..

        Min sambo (sedan 8 år tillbaka) är en väldigt framgångsrik företagare i norden. Han tycker tyvärr även att hon är en driven, ambitiös och intelligent person av det han hört från podcasts mm. ? Han påstår att skvallerbloggar, som han tror denna är, troligtvis har en egen agenda genom att bryta ner Bella.

        Så tyvärr finns det folk som praisar henne till skyarna.

        Samma här! Min 40 plus-polare tycker att hon är så driftig, cool och duktig. Kände mig som värsta skvallerkärringen när jag berättade hur det egentligen låg till. Då låter man missunnsam, för vem vinner på att hitta på så mycket galet?!

    Hur ska styrkekramsidioterna lyckas få det till att det är synd om Bella den här gången då?

    Stackars stackars familj?

      Väldigt enkelt. Ingen normal människa som är hel i själen och glad och lycklig i sitt liv agerar på det här viset. Det går att både vara synd om någon som att man tycker att den gör otroligt fel.

        Ovan hamnade fel. Var menat som ett svar till GL.

        Hej fina du! ?

    Det förklarar ju varför hennes mamma och dess ljuvliga hem och hundar inte synts till speciellt ofta i bloggen…..

      Och varför syrran inte syns till längre.

        Fyfan vad tragiskt..

        Har hon flyttat ut?

    Är det fler än jag som undrar hur Camilla har fått tag i detta mail? Är det offentliga uppgifter, eller har isabellas mamma CC’at Camilla? Insider på granskningsnämnden?

    Genuint nyfiken och med all välmening.

      Det är bara du.

      I länken längst ner kan du komma till mailet med anmälan som jag begärt ut från granskningsnämnden.

        Jag som inte är insatt i Isabellas liv och leverne. Om programmet är anmält till granskningsnämnden, har de skyldighet kunna/veta vad är sanningen i hennes uttalanden?

          Granskningsnämnden bedömer inte sanningshalten utan endast om det som sagts i programmet är förenligt med de regler som gäller enligt sändningstillståndet och i radio- och tv-lagen.
          https://www.mprt.se/sv/att-sanda/krav-och-regler/#Respekt för privatlivet

        Någon kanske redan har ställt frågan (sorry i så fall), eller så kanske det framgår. Men hur kan vi _veta_ att det är Isabellas mamma som gjort anmälan och inte någon som bara skrivit i hennes namn i ett formulär?

      Det är väl offentliga uppgifter då SVT är skattefinansierat? Har ni aldrig varit inne på Flashback där stora förundersökningsprotokoll delas mellan tusentals personer? Också offentliga uppgifter.

        Granskningsnämndens möten direktsänds väl också i Sverige?

        Som statlig myndighet omfattas MPRT av offentlighetsprincipen. Det innebär att alla handlingar, inklusive personuppgifter, som inte är arbetsmaterial är allmänna handlingar och kan komma att lämnas ut till den som begär det. I vissa fall omfattas dock uppgifter av sekretess och lämnas därför inte ut.
        https://www.mprt.se/sv/om-oss/hantering-av-personuppgifter/

        Alltså, det är inte allmän handling för att SVT är skattefinansierat. Det är en allmän handling eftersom en anmälan skickades in till en myndighet. Och till Granskningsnämnden kan man anmäla program som sänts i alla medier, har inget med SVT att göra

          Indirekt stämmer det väl, myndigheter är ju skattefinansierade.

            Mina läkarbesök också skattefinansierade, men inte är informationen jag ger sjukvården tillgänglig för alla att begära ut för det

            https://www.regeringen.se/sa-styrs-sverige/grundlagar-och-demokratiskt-deltagande/offentlighetsprincipen/

      Okej, men hur visste du vad du skulle begära ut? Om jag går till en domstol så måste jag veta vilket case-nummer jag vill begära ut… ?‍♂️

    Dags för Bella riddaren att rycka ut snart och berätta om hur Bellas mamma hånar, häcklar, smutskastar och skändar Bella ???

    Hon är verkligen störd, förstått det länge och förstår inte att så många ändå tror på henne, att hon eg. vill väl??
    Hade hennes mamma varit så usel hade hon väl inte skrivit massa om hur hon ”sökt tröst” där till å från.
    B är narccissist tyvärr

      Ja, det är mycket som pekar på att hon är en fullblodsnarcissist. En sådan förändras aldrig. Bara att lägga benen på ryggen och springa ifrån henne.

    Känt isabella o hennes familj från jag föddes, inte haft kontakt med henne på många många år. Vill inte ge mer detaljer. Hennes pappa kanske inte har varit världens närvarande pappa och inte heller kanske en kandidat till världens bästa pappa. Däremot så tror jag han varit helt ok, hennes mamma däremot är världens snällaste o varmaste. Sen vet man ju aldrig vad som försegått bakom stängda dörrar, så jag kan inte säga att Isabella ljuger, men jag är sjukt jäkla förvånad över vad hon sagt.

      Spännande. Berätta hur var hon som person?

      Psykisk och fysisk misshandel och alkoholmissbruk har hon inte haft med i sin levnadsbeskrivning tidigare.
      Varför det kommit upp nu kan man spekulera i. Tydligen viktigt att alla ska tycka riktigt synd om Bella nu när hon ska starta om.

        Jo, det har hon. Men bara när det har kunnat gagna henne. Men omöjligt för oss alla att veta vad som är sant – jag personligen tror att hennes barndom var rätt problematisk baserad på hur hon är nu. Men att hon skäms för det på ett sätt, samtidigt som det kan vara nice med sympati ibland beroende på vad hon vill ha den dagen.

    Problemet framåt blir ju att ingen som har minsta koll vill ha med Isabella Löwengrip att göra. Däremot ökar risken för mindre lyckade samarbeten (bleka tänder, raka benen, pirathörlurar och annat skräp från Kina). Pengarna rullar ut som förut, men inkomsterna ligger på C-kändisnivå. Det är inte längre underhållande, bara väldigt ledsamt.

    Vet man säkert att det är mamman som anmält och inte någon som utger sig för att vara mamman?

    Men shit vad sjukt. Har inte lyssnat på intervjun så vet inte vad som sades, men om ens egen mamma anmäler så måste det ha varit grovt. Stackars kvinna, samma ställe som I ”sökte tröst” hos för inte så länge sen.

      Min mamma var tillsammans med en man som misshandlade oss under min uppväxt och hon gjorde ingenting då, idag har jag en fin relation med mamma och söker också tröst där. Är det synd om min mamma om jag pratar om vad som hände när jag var liten? ?

        Men du kanske inte skulle använda det på en blogg där vartenda inlägg har en baktanke – enligt Bella själv

          Jag vet inte. Jag tror att en del i Bellas blogg bottnar i riktiga händelser. Bella är en riktig snake. Men det innebär ju inte att föräldrarna är felfria.

        Tycker inte riktigt att det går att jämföra.

        Det är synd om du pratar så att det tolkas som att det var din mamma som misshandlade.

        Jag gissar att du hade berättat tydligt vad som hände, att ett var din mammas man som misshandlade och inte ”alla mot alla”. Klart det vore bättre om din mamma gjort något men folk kan nog förstå att det kanske fanns anledningar till att det inte blev så.

          Eh va?? Anledningar till att inte gripa in när ens barn blir misshandlat?? Va fan är det för anledningar.

    Vet man ens säkert att hon fått diagnosen adhd? Hon skapade ju själv en ”roll” och kan ju ha hittat på det med för det passade ihop med karaktären. Eller?

      Sa hon inte i just den här intervjun att hon inte har fått någon diagnos?

        Så då har hon ljugit om det med? Hon har ju dragit på väldigt stora växlar med adhd och slagit mynt av det

        Jo och i poddavsnitt nr 2 säger hon att hon har en bokstavsdiagnos. Hennes poddpartner sade att hon hade Asperger i poddavsnitt ett. Diagnoser är som vädret de varierar ständig.

      Hon har sagt till vänner att det är exmakens mamma som gjort bedömningen att hon har adhd. Så nej, det är inte utrett enligt vad hon själv sagt.

      Har hon inte visat burkar med CS-preparat (Adhd-medin) tidigare? Det är medicin som endast får skrivas ut av psykiatriker och som inte skrivs ut utan utredning som landat i Adhd/Adde-diagnos.

        *Add

        Vill minnas att hon testade typ Ritalin eller Metamina?

          Fast finns det bevis på det? Eller är det också något hon skrivit?

    Någon kanske redan har ställt frågan (sorry i så fall), eller så kanske det framgår. Men hur kan vi _veta_ att det är Isabellas mamma som gjort anmälan och inte någon som bara skrivit i hennes namn i ett formulär?

      Jag skulle inte kunna publicera det här om jag inte visste det.

      det är offentlig handling

        även om det är offentlig handling så kan någon ha skrivit i mammans namn och det behöver inte vara hon. så gissningsvis har camilla fått ett muntligt ja från mamman på att det är hon.

          Men snälla Karin naturligtvis kollar Granskningsnämnden att det är en seriös anmälan innan den drar igång ett ärende.

    Sheila bör rädda sig från Isabella ögona böj!!

      Fast snälla – Sheila är inte ett dugg bättre än IL!

        Det är väldigt tydligt i avsnitt 2 (som är det enda jag lyssnat på) att Sheila har medberoendeproblematik. Därför inte alls konstigt att hon är Isabellas ”bästis”. Tror inte det kommer hålla när Sheila vaknar upp, dock kan det ta år.

      Vad är det som säger att hon är så mycket bättre? Hon kanske gillar den fame som kommer med Bella, inte första gången liksom

        Visst gör hon det.
        Jag tror Sheila gjort ett stort misstag i att börja podda med Isabella. Det kommer komma fram mycket skit

    Lyssnar på intervjun nu och de som följt henne och kollat upp fakta kan se att princip varje mening är lögn.

      ex visumet, att hon ej ville ha ekonomisk hjälp av någon annan (samtidigt som hon gör allt för att hitta rik miljardär och tog emot dyra presenter från naiva Hajen), att hon skapade ab själv fast det bevisats att pappan gjorde det åt henne, mobbningen, att hon försökte i usa (när hon inte ens började sin verksamhet där), att hon tittade på lägenhet vid 12 års ålder, etc etc

    Önskar att IL för en gångs skull tog kontakt med Dig när du ber om det i så här allvarligt ärende.

      Saknar betydelse: allt som kommer ur Isabella Löwengrips mun är ljug eller hittepå.

      Sist Bella gjorde det ljög hon ihop mafia-gate.

    Bellsan har ju inte så lätt att ha den känslan när man pratar om andra. Vad man ska säga och inte.Samt hennes runda med ”förlåt” som hon vill göra som Sheila ifrågasätter. Hon tänker bara utifrån sig själv .Vad det än handlar om.
    Nu upptäcker hon att hon inte har några riktiga vänner då alla ja-sägare från företaget inte finns runt henne längre. Sorgligt.

    usch om detta stämmer. men samtidigt, bella har ett strålande track record av att skrva, överdriva och slira med sanningen och verkar inte alls förstå att det drabbar människor när man gör det.

    lyssnade på intervjun ioch kan förstå att familjen gör något….många lyssnar ju och sökerligen familjens vänner och så. intervjun tyckte jag även blottade hur platt isabella är…att bortom all drama finns inte mycket djup. med tanke på allt bella upplevt med barn skilsmässa hot och förföljelse och press och uppgång och fall hade jag trott att hon skulle vara mer begrundande. men det var som om hon förlitade sig på att hennes persona skulle vara så intressant att hon slapp säga intressanta saker.

    Sök mamman också och inte bara Isabella, det är ju mamman som inte fått höras. Isabellas röst har ju redan hörts i detta.

    Gammal artikel:
    https://www.amelia.se/relationer/familj/hur-ar-det-att-vara-mamma-till-blondinbella/

    Som mamma kan man ju bli enormt upprörd bara någon går på ens barn. Isabella har hånats öppet i media och det har skrivits rena lögner om henne. Det är svårt att vara mamma då. Gud, så många gånger jag har gått runt där hemma i radhuset arg som ett bi och tänkt att ’nej, nu ringer jag och skäller ut dem’. Men så hejdar jag mig. Det bästa är nog att bemöta med tystnad, annars är risken att det hela eskalerar. Inte så att jag tolererar vad som helst, jag har naturligtvis en gräns – men kliver någon över den så tar jag dem till rätten, där saker ska redas ut.

      Se där!!!
      Go mama ??

    Jag var uppriktigt förvånad att journalisten inte sa meningen ” De är inte här och kan bemöta detta, påstående.”
    Så brukar de ju alltid säga i andra sammanhang eller debatter.

      Intervjun var från början tillslut ett skådespel av rang. Att IL tillåts sitta och dra sina lögner gång på gång. Hoppas detta blev sista gången.

    Tycker synd om IL. Hennes mamma borde be dottern om förlåtelse istället för att anmäla.

      Alltså. Jag misstänker att det är det hon har gjort. Eftersom hon inte sagt ifrån tidigare men gör det nu. Att hon bett Isabella om förlåtelse eller tvärtom och de kommit överens att lägga det bakom sig och att hon därför fick nog först nu när Isabella fortsätter.

      Du är fan inte klok.

        Fast hur vet du att mamman inte gjort det Bella säger? Vad får dig att tro att en person som Bella skulle komma från två felfria föräldrar? Jag tror de är samma skrot allihopa. Möjligtvis att lillasystern är bättre.

          Hur kan du fortfarande tro på Bella när flera av hennes lögner synats och visat sig just vara lögner?
          I min bok är mamman mycket mera trovärdig än Bella.

    Å fy fan! Och så bra gjort av mamman!

    Jag är själv mamma och vet som de flesta andra föräldrar hur oerhört långt inne det sitter att agera riktigt kraftfullt mot sitt barn. Men jag förstår det här anmälan, jag gör det. IL har under lång tid smutskastat och förtalat sin familj på ett sätt som gjort att i alla fall jag kraftigt ifrågasatt hennes psykiska hälsa.

    Enough is enough och det ska bli intressant att se vad som nu händer.

      Men det måste vara svårt för mamman att ta detta steget. Helt förståeligt att hon anmäler detta dock!

    Ja jäklar nu blev det lite liv och klick här på bloggen.

      Ja, du är ju här och kommenterar loss som alltid! Ryker om dig

        Nä inte jag, jag är för dåligt påläst på IL

    Att denna tjej inte klarar av att leverera annat än sin egen agenda? Skulle tro att det inte finns någon som skulle följa henne om hon levde som en normal människa med normala referenser. Hon har insett att hon måste elda på och skiter vem eller vilka som får lida. Ja hon är verkligen ett maskros, dyker upp överallt hela tiden.

      Haha, sista meningen kanske är dagens bästa kommentar. ??

    Är det här på riktigt är det så oerhört sorgligt. Bella kan verkligen konsten att förstöra alla relationer, vilken superkraft!

    Ironin att bellas mamma heter Camilla och Camcam driver bloggbevakning

      Ja det var väldigt ironiskt ?

      Ja, Gud vad jävla tokigt att två stycken heter ett av de vanligaste namnen i Sverige…

      Finns mer än 25000 som heter Camilla men okej

    Och sen sitter hon och ältar i intervju efter intervju om att hon är så ensam och inte har några stabila relationer i livet.

      Hoppas IL kan få hjälp och att ingen ska behöva tro att hon är en förebild för andra människor.

    nu blev jag nyfiken på vad det är hon ska prata om i sin intervju för Mama som hon plåtades för igår..

      Inte jag. Varför vara intresserad av lögner?

    Hon lämnar sina barn till sin mamma för barnpassning. Samtidigt pratar hon om psykisk och fysisk misshandel samt missbruk hos föräldrarna under hela uppväxten. Jag har själv barn, vet i fan om jag utan problem lämnat bort dem över natten till föräldrar som sägs ha betett sig så? Nåt är lurt…

      Mina föräldrar betedde sig illa under min uppväxt och det var mycket problem och alkohol. Idag har de ordnat upp sina liv och de har verkligen gett sina barnbarn något helt annat o fint än det jag o mina syskon fick.

        Jag förstår! Men när någon då kanske ordnat upp sitt liv, varför dra dem i smutsen framför svenska folket?

      Exakt!

        Ja faktiskt. Av erfarenhet kan jag hålla med.

    men det var ju precis ordagrannt så hon sa, lyssna själv! ge upp nån gång!

      oj, stollis kommentar togs bort precis när jag klickade på skicka så min kommentar hamnade fel xD

        Kan du inte bara droppa att kalla nån för Stollis? Du framstår inte precis ostollig själv.

          men det är ju ett myntat namn av C för en och samma person som skriver helt sjuka saker, det är inget jag kommit på!

            Jag har försökt fasa ut det, jag anser att personen presenterar sig så bra på egen hand i kommentarsfältet utan smeknamnet så sluta gärna du också. (Och alla andra)
            Nu för tiden kallar jag bara mina djur för ”stollisar” och de är helt okej med smeknamnet. 😉

              okej 🙂

                Tack! 🙂

            Jo men har det inte flera gånger diskuterats här att det räcker nu? Nu för tiden ser jag bara dig använda det.

              Jag har använt det också men ser nu att Cam inte vill det vilket jag har missat så jag slutar med det också.

    Äntligen säger hennes familj ifrån! Reagerade själv stark över att hon kan sitta och vräka ur sig precis vad som helst om hennes familj och ingen journalist ifrågasätter!!! Heja familjen

    Bra!

    Kan tänka mig hon drog till med detta för att sätt att ”komma tillbaka”, skapa rubriker.. som vanligt mao.
    Och även om det vore sant så är det helt sjukt hur hon behandlat sina närstående i media tidigare.

      I enlighet med den berömda s.k. Execel-doktrinen.

    Hon kanske borde privat gå i terapi med sin mamma istället för att hänga ut henne inför hela Sverige. Bella har svårt att skilja på personligt och privat ibland, det hon sa om sin familj är PRIVAT. Jag har haft en trasslig barndom, men skulle aldrig hänga ut mina föräldrar offentligt för det. Hon måste ju tänka på sin lillasyster i allt detta också.

    Jobbig sits hon är i ändå. Hon vill ju absolut inte lämna rampljuset men för att vara kvar där måste hon förvränga sanningen så att hon ska vara intressant och detta till vilket pris som helst.

      Hennes eget fel.

    Orkar inte läsa igenom allt.. men.. bor lillasyster och pojkvän kvar i källaren?

      Verkar inte som om de gör det.

      Podden med henne och Sheila bara osar verklighetsfrånvänd vit medelklassbrud. Så stereotypt. Och jag mår typ lite illa av Sheilas förhållningasätt till Isabella, tycker att Sheila är nedlåtande. Hennes kommentar om Isabellas kläder var så elak.

        Det kommer garanterat visa sig i podden med tiden, Sheila är ingen trevlig person

    Varken Isabellas syster eller mamma följer henne på Instagram. Isabella följer dock dom båda?

      De flesta som jag följer följer inte mig.

        Är väl kanske inte helt vanligt när det rör sig om den närmsta familjen.

      Det var inte länge sedan mamman skrev fina kommentarer på ILs instagram. Det svänger fort i hockey…

        De fina kommentarerna från modern kanske upphörde efter P1 intervjun?

    Felet behöver inte vara stort när det sitter i huvudet. Helt sjukt hur besatt du är av att försöka ”försvara” Isabella och helt sjukt hur du alltid försöker få Camilla att framstå som syndabock. Du borde söka hjälp för dina psykiska problem och det snarast, helt seriöst.

    Plot twist: Isabellas mamma har i maskopi med Isabella gjort anmälan, detta för att dra med intresse och starta diskussioner.

      Haha, tänkte också det! ?

    Jag förstår att det måste vara otroligt jobbigt att få sina gamla lik i garderoben uppvisade offentligt, jag skulle vara helt förstörd som mamma om det var mina barn (och ja, om mina barn var kände så skulle deras historia kunnat vara liknande) Men samtidigt, vi vill inte att kändisar bara ska visa upp en perfekt fasad, vi skriker om att de ska vara ärliga och stå för att allt inte är perfekt, då blir ju det här baksidan av det hela.

      Fast nu vet vi inte om Bella talar sanning när hon är känd för att ljuga konstant. Hon får möjligheten att tala men det får inte hennes familj som är privatpersoner med oturen att ha en uppmärksamhetssökande bloggare som familjemedlem.

    Till slut har Bellas familj fått nog! Jag har länge tyckt att mamman haft en ängels tålamod med Bellas ständigt upptrappade berättelse om en barndom så miserabel att det är ett under att inte Socialtjänsten tog hand om henne. Samtidigt har mamman barnvaktat och låtit Bella ligga på soffan och tycka synd om sig. Naturligtvis med omsorg om både Bella och barnen. Och Bella har bara fortsatt och fortsatt…

    Vart har Isabellas syster (och hennes pojkvän) tagit vägen tro? Dom skulle ju bo hos Bella…

      De kom kanske på bättre tankar?

        Ja det får man verkligen hoppas.

    Tänk om man som förälder skulle helt lacka ur och berätta ”sanningar” om sitt barns mindre trevliga egenskaper för hela världen. Typ hon var ett elakt litet barn som bet och drog sina syskon i håret när hon inte fick som hon ville. Hemma dansade alla efter Bellas pipa eftersom hon annars skrek och ställde till med världens scen. I skolan var hon en mobbare och en översittare. Var en ledargestalt i tuffagänget och vägrade att följa regler som vi satte upp för henne. Ljög för och manipulerade omgivningen från tidig ålder. Man kunde inte lita på Bella eftersom hon aldrig berättade sanningen osv osv
    Men som vuxen och förälder är det ungefär det sista man gör även om ens barn visar sig vara en grovt kriminell. Tycker att Bella borde skämmas och krypa in under en sten och rannsaka sig själv. Hon borde absolut alltid räkna till hundra och fundera jävligt noga på vad hon tänker säga innan hon öppnar munnen.

    Isabella har legat i sin mammas soffa och blivit omhändertagen . Barnen har fått platsbyggd lekstuga. Granska Isabella för sjutton! Hon är inte klok!!!

      Nja, var väll snarare mamman som fick det som en del av ett samarbete

    Dags att alla bojkottar hennes blogg. Ge inte klick till den falska människan. Inte ett dugg synd om henne för att företagen gick i botten. Hon krisade så hårt säger hon men kan ändå vara hemma i ett, två år nu i lyxvilla och konsumerar som vanligt.

    Hoppas fan expressen/aftonbladet som älskar att skriva om blondinbella gör en artikel om detta så att blondinbella tvingas möta mammans kritik. Gissar att hon bara kommer skriva någon smörja i stil med ” det är mina känslor, hur jag upplevde det, det har jag rätt att uttrycka bla bla” ”precis som resten av familjen har rätt till sina känslor” bla bla.

    En person som säger att hon aldrig ångrar några beslut hon tagit ger mig sjukt obehagliga vibbar. Det är någon som är självgod och narcissistisk i min mening. Inte konstigt att blondinbella känner sig ensam, hon beter ju sig så jävla illa mot andra människor, till och med sin egen familj. Hur mycket skit har hon inte skrivit om Odd genom åren? Och som i ett trollslag när hajen och dramat drog igång så lyckades hon snärja in sig och få fira jul med Odd och co för isabella va ju så förstööööörd av det hemska som drabbat henne. Tror hon är väldigt skicklig på att göra sig själv till ett offer när det passar henne. Ligga på sin mammas soffa och gråta när hennes imperium rasat men när livet ordnat upp sig (lite ECT-behandlingar och sälja företaget och bli ekonomiskt oberoende och vips, nu va syrran och mamma inte lika behövda längre)

    Märkligt och se på hennes instastory hur hon sitter och äter ostron i Stockholm när det uppenbarligen finns en stor konflikt inom familjen just nu. Själv hade man ju bara legat hemma med ångest.

    Det är tragiskt.
    Jag har inte läst ILs blogg alls, men börjat följa på slutet. Det ger en bild av en människa som inte fungerar som andra. Säger inte ”inte mår bra” – för det tror jag hon gör (trots etc-behandling) – men en människa med personlighetsstörning.

    Att mamman anmäler säger mycket, tycker jag.

    IL lever i en drömvärld tror jag. Och hon har bristande sociala förmågor.

    Det bästa vore att media slutade bevaka henne.

    Vilken fruktansvärd intervju…!!! Inte alls imponerad. Låter som att programledaren bara tänker på att han gör ”ett scoop” som får henne att öppna upp sig o därför inte ställer kritiska frågor. Varför blir det ingen motfråga på att hennes siffror började granskas i somras. Hon säger bara att vi räknade olika. Hur olika kan man räkna?!? Hon borde få frågan o offentligt ta på sig skulden.

    Lägligt att hon alltid träffar marisol på middag när det krisar eller hon vet att nån kris är på gång att avslöjas …

      Tror Marisol är Bellas konsult i krishantering då det behövs. De är alltså inga vänner utan Marisol arbetar när de ses. De är nog mest Bella som behöver en ”vän” som hon kan lägga upp bilder på i sociala medier.

      Skrämmande vad iskall hon är Bella. När till och med hennes mamma pratar om Bellas agenda, eller läs excelarket.
      Bella saknar skrupler helt och jag litar inte ett ord på vad hon säger, hon är genomfalsk.
      Om jag vore Sheila hade jag dragit direkt! Bara en tidsfråga att det går från vänskap till fiender.

        Sheila är inte bättre än IL på något sätt. Tror det kommer komma fram mycket om Sheila nu när hon valt att starta podden med Bella. Vet inte om det är klokt att ge sig ut i strålkastarljuset tillsammans med Bella just nu ? Stort misstag…

          Hon borde hållit sig till yogan

    Alltså fattar nyhetvärdet men är det värt att sitta och diskutera folks familjeliv så här?

      Jag tycker personligen inte att det folk skriver är något jämfört med vad Isabella berättar om sin familj. Men tragiskt är det såklart.

    Tja, när man trodde att Bellsan var uträknad….. Förutom att både sminkös, stylist och klädshopping har smugit sig in i vardagen (man måste ju skaffa sig en ny garderob för golf- och mammaliv, fanns iiiinget som gick att använda i den där enorma WIC:n), så kunde man ju även notera att hon återigen gör reklam för Oslo Skinlabs produkter. Så nu kommer samarbetena tillbaka också. Ska vi slå vad om att det tar max ett kvartal innan IL fått upp farten igen, full med företagsidéer och samarbeten? Fattar dock inte varför, varför, varför alla journalister verkar bli rena amatörer när de ska intervjua henne, finns ju så mycket lögner och konstigheter att rota i men istället låter de henne ostört dra den historia som hon hävdar är sanningen för stunden. Så jäkla intressant kan hon ju inte vara att de låter henne styra villkoren för intervjun och vägra svara på vissa frågor? Då är det ju bara att säga att det inte blir någon intervju. Tar ju max en månad innan IL går upp i limningen om inga medier hör av sig, hon tog ju för bövelen själv initiativ till intervjun i SvD. Varför gör en person som bara ska ta det lugnt och vara mamma ett sånt initiativ? För att hon dööööör utan uppmärksamhet.

      Ja hon måste ha uppmärksamhet till varje pris.

    Tycker verkligen synd om barnen, de blir äldre och äldre och insikterna lär bli större och större….

      Jag tycker synd om Odd som trodde att han skaffade barn med en person värd att kallas mamma. Inte med en person som är så sjukt ombytlig, lögnaktig och helt enkelt… sjuk?

    Vilken cirkus.

    Varje gång IL får skarp kritik / gör bort sig möter hon snabbt upp Marisol. Hjälp med kommunikation och krishantering? ?

      Exakt! Marisol är ingen kompis!

    Man kan ställa sig frågan varför Isabella skulle smutskasta sina föräldrar om hon faktiskt haft en fin uppväxt med bra anknytning till sina föräldrar. Det lilla jag vet om psykologi säger att barn är väldigt lojala med sina föräldrar och om man bryter med dem ska det mycket till. Att hon mår skit behöver ju ingen betvivla, och då kan man ju undra varför. Att högpresterande människor i regel har en problematisk uppväxt med frånvarande föräldrar är ju knappast en nyhet. Om nu pappan var alkad finns det såklart anledning att även vara arg på mamman som inte skyddade sina barn från missbruket, det är så ett barn ser på det.

      Finns många skäl för Bella att skapa rubriker men den främsta drivkraften är ju naturligtvis pengar och uppmärksamhet. ES gick ju t o m på det ett tag men verkar ha fått upp ögonen i tid. Finns så många som pratar om dina urusla barndomsupplevelser utan en gnutta sanning bakom. Har själv en syster som ljugit ihop en hel roman om sin barndom och på detta fixat både sympatier, socialt gynnsamma kontakter och ”lönsamma” karlar.

      En ”normal” person skulle inte dikta ihop sånt eller ta det i offentligheten, men en person med personlighetsstörning saknar bland annat empati och har alltid baktankar med sitt agerande (sympatier, vilseleda osv). Så ett tips är att läsa på lite mer om psykologi ??‍♀️

    Vad modigt av hennes mamma!

    Alltså… Det som är sjukt tydligt är att Isabella verkligen har en psykisk sjukdom i kombination med personlighetsstörning.
    I say no more.

      Ja. Hon kanske inte hade världens bästa barndom men hon är själv också störd vilket hennes familj säkert har stått ut med tills hon gått för långt. Misshandel nämndes inte förrän nu, i hennes värld kanske ta bestämt i barnets arm (nej inte så att det gör ont) när hen gjort fel är misshandel. Att skälla på barnet (som alla föräldrar har gjort och ibland gör) är psykiskt misshandel. Denna människa är nog väldigt frikostig med etiketter även om hon kanske inte hade en jättestabil barndom. Lever själv med en person som gärna skyller på hela omgivningen och hen gör aldrig fel så jag vet hur såna fungerar, de förstorar upp andras brister för att rädda sig själva. En gångshändelser är ”alltid” för dom.

        Jag tror du har rätt, Anonym 11:25. Teorin om att hon förstorar upp saker är enkel att koppla till hennes enorma behov av uppmärksamhet som vi ju alla är överens om att hon har.

        Redan när hon var liten hade hon förmodligen ett extremt behov av uppmärksamhet och bekräftelse. Alla barn förtjänar uppmärksamhet, men det finns en gräns för hur mycket föräldrar klarar av att ge. Om hon ständigt kände att hon fick för lite kärlek av sina föräldrar är det logiskt att hon twistar om den känslan till att de faktiskt var elaka mot henne.

    Jag säger: äntligen!!! Ingen, inte ens en mamma skall behöva vara indragen i ett sådant smutsigt och dubbelmoraliskt spel som Bella håller på med. Hon vill njuta av att ha stöd och kärlek från familjen och samtidigt få sympatier från omvärlden… Det är komsuption på högsta nivå. Komsuption av människor, av deras känslor. Det går inte bara få, få, ta, ta igen… Hoppas att hon skall inse att man skall först och främst vara ärlig med sig själv. Och inte manipulera andra för att få något i varje situation.

      Men gud, konsumtion skall det stå:-)

    Vill inte vara någon som rusar till Bellas försvar, men är det inte ett sannolikt scenario att Bellas föräldrar varit jävligt skeva hela hennes uppväxt, vilket sen resulterat i att Bella beter sig som hon gör nu? Ponera att det har förekommit psykisk eller fysisk misshandel, det är ingenting konstigt med att sedan ändå söka sina föräldrars tröst och bekräftelse trots det, jag skulle snarare säga att det är så det funkar, ett barn vill väl i grund och botten alltid ha sin förälders kärlek och bekräftelse, oavsett hur skadlig relationen är eller har varit. Så det faktum att Bella ibland försöker umgås med sina päron behöver inte vara en garant för att det är hon som ljuger menar jag. Sen att hon verkar ha sjuka problem med sanningen och med relationer är väl uppenbart för alla, frågan är väl kanske varför hon har det. Skev anknytning är ju inte en helt vild gissning.

    Jag undrar vad hennes beteende får för konsekvenser gällande barnen. Det borde ha förekommit utredningar på socialtjänsten och då utrett föräldraförmågan.

    Med tanke på de senaste tidens märkliga utspel i media så borde flera ha gjort orosanmälningar.

    Jag tycker att det börjar bli lite läskigt nu, så som hon slänger ut sin familj i media kan hon även göra mot sina barn för den där människan kan inte se konsekvenserna av sitt handlande. En sån själmordsbenägen kvinna som sitter i riksradio och basunerar ut att hon inte kommer leva tills hon blir gammal, borde absolut inte få umgås ensam med barn.

      När hon mådde som sämst var hon ju aldrig ensam med barnen. Men jag undrar också hur det är nu. Oklart om systern med pojkvän bok kvar i källaren. Det var länge sedan hon skrev något om syrran. Flyttade de ut när P1-intervjun sändes?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.