Saker jag undrar…

Har Jocke på sig de här tightsen i leopard för att knyta an till de två tidigare inläggen på Instagram, eller är de möjligtvis från Gucci och kan man vinna även de?

Tror Ditte Svanfeldt att man inte behöver markera ut reklam om man skänker pengar till Hjärnfonden?

Tycker inte Hugo Rosas att det är lite pinsamt att Simon Sköld reklammarkerar för Clean när han själv skiter i det?

55 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kan den här kommentaren slå rekord i mest likes?

      Nej. Lägg av.

      Varför i hela friden skulle den det?

        Well, ett ägg har mest likes på instagram så varför inte?

          Det var ju åtminstone lite originellt.

    Vem tar med sig en vanlig kaffekopp till bilen?

      Hahaha det var faktiskt någon annan som gjorde detta, minns inte vem! Det skulle kännas”genuint” sa hon….

      Haha det var min första tanke med. En take-awaykopp hade ju varit rimligt men en i porslin?!

        Är ju miljövänligt. Bra val. Ska jag köra nästa gång. Mycket hållbart.

          Lika hållbart med en termoskopp…

      Haha undrar samma! Brukar iofs ta med mig kaffekopp ner till parken eftersom termosmuggen inte är lika god att dricka ur, men det är ju inte lika stor spillrisk som i en bil..

      Min sambo. Varje. Jävla. Dag.

        Min man med! Bäst är när han glömmer den på taket.

        Min med.

      Jag brukar göra det, fast mest för att jag är för lat för att diska ur termosen. Haha

      Jag!

      Jag?? Varje morgon.. men det bästa är att hälla det i ett stort ikea glas så man inte spiller ut om man kör lite rally..

    Någon som läste Dittes blogg när hon var modell och bodde i Paris?

      Nej men jag har läst hennes blogg lääääänge.

        Nä men jag minns när hennes dåvarande bff blev gripen för typ munchhausen (?) by proxy och det framkom i diverse fups från sms-arkiv att hon (ditte) gick runt och gjorde sig rolig över barn i grannskapet…

          Vaaaaa? Berätta mer snälla??????

          https://www.flashback.org/t2591956p14

          Dom är fortfarande bra vänner har jag förstått.

      Alltså den här Ditte? Samma inlägg precis hela tiden, jag förstår verkligen inte hypen med henne? ! Hon känns inte äkta i nåt …

    Dags för Hugo och Paola att lära sig reklammarkera av SS. Bättre sent än aldrig ??

      Det är deras enda jobb och dom klarar inte av det…

    SAKER JAG UNDRAR är hur kan My Martens kan lägga ut reklam om brillor på sin blogg när hon skriver om hur sjuk hennes son är i föregående inlägg.

      Varför inte?
      Kan ju ha varit så att hon skrivit det där inlägget för länge sedan och förinställt det?

      På jobbet skriver vi 52st relativt tidslösa contents under hösten för att sedan schemalägga dem en gång i veckan under kommande år.

      Hon måste ju göra sina förbestämda samarbeten oavsett. Ett reklaminlägg är inget som beställts exakt samma dag det läggs ut.

      Det är en strategi – skriver hon att sonen är sjuk så skapar det ett intresse och sympatier och då gör det att fler läser nästkommande inlägg som då är reklam och då gynnar det henne ekonomiskt. Ofta brukar hon lägga in reklam i långa snyftinlägg för att reklamen då ska läsas och för att det ska klickas mer på länkar, då börjar hon med långt snyft och sedan kommer reklamen. My är så osmaklig, falsk och genomskinlig.

    OT

    Hur kan Alice stenlöf och Nicole Faliciani bo kvar i sin lägenheter för 8 miljoner när det tagit slut? Bägge ansökte ju om bolån tillsammans med sina ex (Eric Saade) som flyttat ut, jag menar tjänar de så mycket pengar att de som ensamstående har råd för en lägenhet för 8 miljoner, hurfan kan dom få så höga bolån beviljat själva?

      Alice tog ju iofs och bytte upp sig rejält efter att det tagit slut. I hennes fall gissar jag på att de sålde den gamla lägenheten tillsammans, med vinst. Hon använde halva vinsten och tidigare handpenningen till att köpa den nya lägenheten.

      Nicole tjänade typ 75.000kr i månaden för 4 år sedan och det har garanterat ökat de här åren. Så hon har säkert sparat ihop en slant och har inte behövt belåna lägenheten till max.

        Ja så tänker jag också. ?

      Genuin fråga.

      Hur vet ni hur mycket bolån de har sökt och med vem?

      Alla tar inte max lån. Vissa lägger mycket mer i insatts än minimum och vissa behöver inte ta lån alls. Har inte den tanken slagit er?

      Man tjänar kanske så bra man kan amortera av en bit när man köper ut exet.

      De tjänar mycket pengar de där influencerna vettu, en del (som M) låtsas att de är fattiga och har det dåligt ställt för att de då lättare ska tjäna mer pengar, det är en strategi. Snyft och sjukdom ger mer klick och inkomster. Nu håller ju inte A och N på så de har lyckats ändå.

      Nicoles bolag har fyra miljoner i omsättningstillgångar och Alice nästan sju – skulle anta att det mesta är cash (som de inte tagit ut som lön pga blir lägre skatt att vänta några år och ta som utdelning sen). Vet inte om de kunnat använda det som säkerhet för banklån, äger de bolaget 100% själva är det möjligt att det går.

    Nicoles bolag har fyra miljoner i omsättningstillgångar och Alice nästan sju – skulle anta att det mesta är cash (som de inte tagit ut som lön pga blir lägre skatt att vänta några år och ta som utdelning sen). Vet inte om de kunnat använda det som säkerhet för banklån, äger de bolaget 100% själva är det möjligt att det går.

      Jaja det där hamnade ju fel.

        Fyyyy sjuka summor tjänar dom på att inte bidra till något vettigt än kpnsumtionshets, blir nästan arg

          Och vården går på knäna, skolorna håller låg standard och polisen nedprioriterar brott mot kvinnor. Är det konstigt eller när kvinnofolk och barn spenderar sin tid med att vara besatta av att följa dessa influencers och fylla deras fickor.

            Va? Så kvinnors intresse gör att vården är överbelastad, att polisresurser dras in o att skolan är kass?!?!

          Det är och har alltid varit mycket pengar i reklam

    Lite tips tack. Jag bor med mitt ex – ska skaffa egen lägenhet i augusti/september, vi har ett litet barn tillsammans. Känslorna från mitt håll är helt borta. Pga platsbrist måste vi sova i samma säng (dator i vardagsrummet där han sitter och spelar halva natten så jag kan inte sova där och soffan vägrar han). Jag har skaffat tinder och vill gärna börja dejta lite smått då jag känner hur min självkänsla är nere på botten men det känns som att jag sitter i en för skev livssituation för det…. är det konstigt om man dejtar runt lite på skoj men fortfarande bor med sitt ex?!

      Konstigt och konstigt, har ni gjort slut kan du väl dejta på tänker jag. Men ni kanske inte behöver gå hem till dig efter en lyckad dejt ?

      Varför skaffade ni barn från första början? Om känslorna nu är helt borta när barnet fortfarande är jättelitet… förstår inte folk.

      Nej, chilla lite. Augusti är inte långt borta och du och ditt ex sover fortfarande i samma säng. Att dejta för att din självkänsla är låg känns dessutom som det sämsta beslutet, det borde vara tvärtom att du undviker att dejta medan självkänslan är låg (för din egen skull). Har du och ditt ex pratat om det här? Om inte, gör det och se hur han känner om du skulle börja dejta. Visa respekt mot varandra, ni har ändå barn ihop.

      Du har inte ens hunnit flytta ifrån att ex som du har ett litet barn med och ska redan skaffa Tinder och börja dejta andra? Herregud ta det lugnt människa, du kommer snart utsätta ditt barn för ett enormt trauma som en separation innebär, fokusera på att sköta det snyggt istället pr ditt barns skull.

      Nej ta en sak i taget. Träffar du på någon som du blir intresserad av är det en sak, men sök inte upp problem i onödan. Försök att landa lite istället 🙂 Och som någon skrev ovan, prata med ditt ex, hur tänker han, hur tänker du kring att han börjar dejta, osv?

      Allt ordnar sig, du kommer hinna både dejta och ligga runt men ”don’t shit where you eat” är väl ett bra mantra medan man bor ihop med sitt barns far.

      Kan va den dummaste frågan denna sida jul. Ut o spring så behöver du inte bekräftelse från nån, det kmr per automatik med dopaminet serrö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.