Katrin Zytomierska gör en Danny Saucedo

Inte nog med att hon gått från alarmist till festerist, nu gör hon en Danny Saucedo och filmar sig själv när hon har disko i bilen och vid ett tillfälle släpper hon båda händerna från ratten – en håller i telefonen och en pumpar i luften.

Kan sådant här används som bevis eller behöver polisen se någon göra det här live för att kunna fälla någon?

187 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det naturliga urvalet tar hand om det här.

      Kanske någon oskyldig på ett övergångsställe som råkas tas omhand samtidigt…

        Dessvärre sant.

          Fast Katrins alarmistgrej visade sig ju trots allt vara mer befogat än folk erkände. Tom FHM har ju gått ut och sagt att strategin inte var helt lysande ända. Och resten av världen tror ju vi är helt sinnessjuka, det har blivit nästan pinsamt läsa utländska tidningar 🙂

            Fast glöm inte bort att andra länder vill försvara sin egen strategi genom att kritisera vår. I nuläget går det inte att avgör vilken som är den bästa strategin

              🙂 Vi har haft högst dödsfall per capita i världen (!) snart en månad. Det går ju inte trovärdigt påstå att vi är bäst här…

                I och med att alla länder mäter dödsfall på helt olika sätt så går inte det där att lita på. Det är först tidigast om två år man kan se vilken strategi som varit bäst. När man kan se helheten.

                  Uh? ”Per capita.” Räknas ”per capita”…helt oberoende av hur länder själva presenterar sina siffror…

                    Finland t.ex. tar inte och rapporterar in dödsfallen från äldreboenden, precis som många andra länder, vilket en väldigt stor del av våra dödsfall kommer från.
                    I Norge är det inte sjukvårdsområdena som rapporterar in dödsfallen, utan läkarna själva får ringa in till deras folkhälsoinstitut.
                    Inga länder tar heller och rapporterar in någon som dött i hemmet.
                    Eftersom alla länder mäter och rapporterar in dödsfallen på olika sätt så kan man inte göra en jämförelse bara rakt av utifrån siffrorna vi har idag.

                    Det man måste titta på är överdödligheten, först då får man en rättvis bild. Då väldigt många som dött i covid faktiskt rent krasst redan var döende från början och redan levde på övertid.

                      Finland rapporterar in dödsfall pga corona från äldreboenden.

                      Jasså gör de? Då har de ändrat den senaste månaden. Har du någon källa på det? För alla medier har skrivit annorlunda.

                      ”Det man måste titta på är överdödligheten, först då får man en rättvis bild. Då väldigt många som dött i covid faktiskt rent krasst redan var döende från början och redan levde på övertid.”

                      Åh herre gud! Sjuka männiksa!

                      Nyhetsvärdet i att gamla, väldigt sjuka människor kommer att dö snart oavsett? Sorgligt för familjen, men knappast oväntat.

                  Helt sjukt att Anonym kl 11:28 fått nästan 50 tummar upp.

                  Har ni ens gått i skolan?

                  Lite skrattretande att det ”bara” är Sveriges rapporteringar som går att lita på och att alla andra länder är kassa för att det inte rapporterar som Sverige? När det gäller att kritisera så är inte Sverige den som ligger sist i ledet och ibland undrar jag hur stensäker gemene man verkar vara bara för att man verkar tro så stenhårt på Sveriges strategi och rapportering. Saknar den raka linjen där man agerar och det inte bara blir prat och bortförklaringar. Lyssnar man på Löven och Kungen så kan ju tro att det här är värre än man påstår.

                    Ja eller hur!

                    Landet som är världsbäst i allt….

                    … fast befolkningen svenskar är alltid lite sämre och alla andra folk lite mer värda och intressantare. Eller ja nästan alla.Inte de som lyckas bättre än svenskarna på något. De är dåliga och sämre i sin moral och kompetens. Bara de som lyckas sämre är bättre. Upp och nedvända logiken i det. Tro inte att du är något, men svenska regeringen den ni. Den finns det ingen bättre än eller mindre korrupt och mer demokratisk än. 🙄

                    Alltså självinsikten hos svenskarna är pinsamt dålig. Inte undra på att det inte heller finns någon humor som går ut på att driva med dem själva heller. Bara snusförnuftiga pekpinnar och dask på fingrarna för att man inte gör som resten av sekten och noll uppmuntran att använda sitt eget förnuft.

                    Japp, jag är trött på skygglappar och stutsbeteende. Just idag är min ork nästan nere på noll.

                    Medhåll i modd..

                Det stämmer att för att kunna göra en fullständig analys krävs att vi är igenom pandemier + 2 år. Men redan nu har det gjorts analyser som jämför överdödligheten i olika länder. Det är bara i Belgien och Sverige där inrapporterade Corona dödsfall stämmer med överdödligheten.

                  Men det gjorde det ju inte förrän SVT gjorde en oberoende undersökning. Och inte ens nu stämmer det.

                  Och nej Sverige är inte världsbäst på att registrera och räkna heller.

                  Det finns indikationer på att nästa 1000 dödsfall till borde in i statistiken i Sverige.

                    Dessutom, vi vet att Sverige har snart 5000 döda. De kommer inte vakna upp igen om två år när andra har räknat färdigt.

                    Det här är inte en tävling i vem som var bäst i att räkna. Det här borde vara en ”tävling” i vem som faktiskt hade färre antal som helt i onödan gick bort, och det facit har vi redan idag. Sverige har förlorat oavsett om andra kommer ikapp senare (vilket jag inte tror de kommer göra).

                      Har aldrig påstått att det är en tävling. New York Times gjorde en undersökning i april har jag för mig. De två länder som bäst matchade sina covid siffror med överdödligheten var Belgien och Sverige.

                      Problem var att syrrorna om överdödlighet inte stämde i april. Den var betydlig större än vad som rapporteras in. Det skiljde så mycket som 40% till ibland ökning 100% på äldrebonden runt om i landet. Och de siffrorna tog SVT tydligen fram. Barra för en vecka sedan.

                      siffrorna *

                      Hittade artikel jag hänvisade till, https://www.nytimes.com/interactive/2020/04/21/world/coronavirus-missing-deaths.html
                      Deras sammanställning är intressant men talar inte om vad som orsakar skillnaderna. Intressant är resultaten i DK, FI och NO. Men i dagsläget går det inte att dra några som helst slutsatser avseende den höga överdödligheten i SE. Däremot hoppas jag att man sätter samman rätt kompetenser i den oberoende kommissionen som ska utvärdera hanteringen av pandemin i SE och drar i gång det arbetet redan nu.

                      Tack så väldigt mycket för att du tog dig tid med en länk.

                      Som sagt, NY Times hade inte alla siffror på plats då för socialstyrelsen hade inte gjort sitt jobb. Det var först för någon dag sedan som SVT gjort sin undersökning som allt kom ifatt. Och inte ens då stämmer det förmodligen och man misstänker pga att många aldrig testats att det saknas nästan 1000 st i statistiken som borde föras in i Sverige.

                      Jag är faktiskt lite förfärad över hur mycket som har mörkats i Sverige trots offentlighetsprinciper och allt.

                      Igen, tack för att du tog dig tid. ?

            Men att hon bryter mot sin strategi, vad är det frågan om? Hon festar utan avstånd vilket riskerar att sprida smittan.

            Katrins alarmist strategi gick ut på att alla skulle sätta sig själva i karantän i 2-3 veckor och så skulle pandemin blåsa över.

              Fungerade för Nya Zeeland

                Nej

                  Vad menar du med ditt nej? Nej jag vill inte tro på dig, eller vad?

                Nz och sverige har/hade långt ifrån samma förutsättningar.

                  Vad är det som skiljer menar du?

                  En stark statsministern? Isf håller jag med dig.

              Men när alla inte gjorde satte sig i karantän så kunde hon forsätt.

            FHM:s budskap är om de visste DÅ vad de vet NU så hade de gjort vissa ändringar. Hindsight is 20/20. Hade varit konstigt att påstå att man har gjort allt rätt.

              Saken är den att de visste då. Eller iaf de flesta andra visste då ink flera experter i Sverige ink Björn som förr hade Tegnells jobb.

              Det har aldrig behövts någon backspegel. Facit från SARS-utbrottet tidigare under 2000- talet fanns redan.

              Det var ju ingen fara sa man fast andra länder varnade… ja det är alltid lättast att vara efterklok när man vill gå sin egen väg

        Men… sitter hon vid ratten?
        Tycker inte det ser ut så.
        Men om det är så ja då är hon ju precis så galen och tanklös som jag alltid sett henne som

      Kollar på mobilen så kan inte se var som speglas i glasögonen, men är ni säkra på att hon inte sitter på passagerarsätet?

        Nej. Ser en hand på en ratt och en motorhuv på en bilväg bakom en annan bil.

        Om det är så att hon sitter i passagerarsätet så har vi fått vänstertrafik eller så kör hon i Storbritannien.
        Man behöver inte titta på vad som speglas i solglasögonen för att se att hon sitter i förarsätet. Det är bara kolla på bilarna som kommer i mötande körfält.

    Suck! Denna människa. Finns det överhuvudtaget något hopp?!?

    Tror inte det här räcker för nåt brottsligt även om det är korkat, man måste ha framfört fordonet på ett farligt sätt och för att bevisa det i efterhand krävs väl en olycka vilket hon turligt nog inte hade.

      Fr o m 1 februari 2018 får du inte hålla mobiltelefonen i handen när du kör.
      Man ser i solglasögonen att hon kör och håller den i handen.

        Det finns dock ingenting som bevisar att det här gjordes efter 1 februari 2018

          Hennes frisyr,

            Näe, det finns ingenting som säger att hon inte hade den där frisyren för två år sedan. Det är väldigt lätt att bleka håret för att sedan färga om det till ursprungsfärgen om man inte blev nöjd.

            Sedan går det inte att bevisa var, när, hur och i vilken bil hon körde.
            Här i Sverige måste man vara skyldig bortom allt rimligt tvivel. Det går liksom inte att ha massa oklarheter om man ska bli fälld.
            Dessutom är det här ett brott som inte leder till något annat än bötfällning, så om det inte är så att man accepterar en bot direkt från polisen på plats som tagit dig på bar gärning så kommer en förundersökning bli nerlagd direkt eftersom det inte går att utreda alla oklarheter som finns.

              men va???????????? haha

                Ja?
                Vad är det du finner otroligt?

                  Snarare roligt hur du försvarar henne.

                    Jag försvarar på inget sätt handlingen. Jag berättar bara hur det är.
                    Vi har ett säkert rättsystem i Sverige där man bara döms om det framgår bortom allt rimligt tvivel att man är skyldig.

              Du kan även bli av med körkortet vilket två blev senast här om veckan i sthlm.

              Mvh

              Jobbar inom domstol.

                Blev de av med körkortet bara på grund av att de höll i telefonen?
                Eller blev de av med körkorten för att de körde grovt vårdslöst?

                  Kan inte enbart ha handlat om telefonen.

                    Exakt vad jag tänker

                  Häromdagen såg jag ett inlägg på Facebook om bilister som blivit stannade pga mobilanvändning i trafik, båda hade fått böter. Det är möjligt att jag blandar ihop det nu med något annat, men vill minnas att det stod ”1500kr i böter som man kan ha mycket roligare för nu i sommar”. Men är osäker på om det stod 1500 eller om det inte stod något alls om hur mycket.

                    Jodå, så är det.
                    https://www.aklagare.se/globalassets/dokument/ordningsbotskatalog/ordningsbot-bilaga-01-trafikforordningen

                    Man får 1500kr i böter om man kört fordon och samtidigt använt handhållen kommunikationsutrustning eller mobiltelefon. 1000kr om man sitter på en klass 2 moped.

                    Ja, 1500kr är böterna på. Du kan aldrig bli av med körkortet bara genom att hålla i telefonen. Det krävs grövre brott för det.

                      Anonym / 11:57
                      I båda de här fallen låter det dock som att de blivit dömda också för vårdslöshet?
                      De blev inte av med körkortet enbart för att de höll i en mobiltelefon.
                      De blev av med körkortet för att den ena glidit över i motsatt körfält med tre fjärdedelar av bilen. Den andra hade varit nära att kollidera med en cyklist i en korsning.

                  De blev ertappade med att ha tittat ner i mobiltelefonen flera sekunder samtidigt som de körde bil på motorväg.

                  Nada mas.

              Fast är inte hela poängen att de gör reklam för en helt ny modell glasögon ? Då borde den väl, rimligtvis, inte funnits innan 2018?

              Förstår hur du menar. Men den andra låten som hon spelar, cover på Forever young, är väl släppt efter 2018? ? Tänker även att hennes bilmodell är nyare än 2018. Kanske? Fast inte säker på någon av punkterna. ?

                Fast man måste veta vilken tidpunkt det var, år/månad/dag/klockslag.
                Man måste veta vilken väg hon körde på och registreringsnummer på bilen.
                Och man måste veta att det verkligen är hennes hand man ser i glasögonen.

                Nu vet man ingenting av det där. Man ser inte att passagerarsätet är tomt så det skulle i teorin kunna vara så att någon annan filmade.

                Som sagt, det krävs att man blir tagen på bar gärning av polisen för att kunna åka dit för det.

              Nu VET vi ju att hon int Head e den frisyren för två år sedan. För två år sedan hade hon långt mörkt hår.

                Det går ju dock inte att bevisa att hon inte hade den frisyren under några dagar 2018.

                För att dömas till något i Sverige så ska man utan allt rimligt tvivel vara skyldig. Det är för mycket frågetecken här

        Men nog ska man bli tagen på bar gärning? Tror inte det funkar med ett foto.

        Så här får hon inte göra. Leka med andras människors liv.

    Man kan nog skicka till både polisen och transportstyrelsen.

    Det är en bevisfråga, och Katrin kan säkert förklara bort både det ena och det andra (körde inte fort, jag var på min privata uppfart, jag kör inte utan det är bara ett filter som får det att se ut så).

    Och innan någon klagar på mig :
    Även om Katrin inte har orsakat en olycka ÄN, hur kul blir samhället när alltfler inspireras till att ha bildisco då de kör? Vill ni själva köra bil där andra som kör bredvid er eller framför era hus och arbetsplatser är mer fokuserade på att skapa content än på att köra?

    Ja – man får ha kul i bilen och i livet.
    Nej – man ska inte göra influencer-stories samtidigt som man kör.

      Ja eller det här funkar inte som bevis för att bli fälld för nåt så onödigt skicka tror jag.

    Dags att färga om rötterna igen. Börjar se riktigt billigt ut detta gula stubb.
    Katrin goes öststat.

      Men skärp dig! Hur svårt ska det vara att sluta kommentera andras utseende?

        Ja, mamma!

        Folk har åsikter om Blondinbellas nagelband här.. Stäng av internet om du är så känslig.

          Och det är också riktigt bananas och behöver sluta!

            Eller då behöver vi sluta vara snöflingor.

              OK boomer

                Dessvärre inte

                  Låter man som en boomer och beter sig som en boomer så är man en boomer

                    Och hur tror du att du framstår? ?

        Så inga tyckanden om en hårfärg eller utväxt får diskuteras ens? Men däremot kritisera beteenden och minsta lilla rörelse en annan person gör?
        Vad är vi för snöflingesamhälle ??‍♀️

          Utseendekommentarer brukar sällan handla om inläggets ämne. Jag hoppas att färre diskuterar folks utseenden så att kommentarafälten blir mindre röriga.

            Är de förbjudna för det? Vad är det för fel att diskutera olika hårfrisyrer, hårfärger, storlek på näsa, mun, bröst, kropp? Alla tycker ändå olika så det är ju högst subjektivt och inte en rådande norm. Blir mer oroad av att man ska sätta lock på vad människor diskuterar, kommer att diskutera och har diskuterat i all evighet, ändå.

              Varför är det nödvändigt att diskutera andras utseende och skapa komplex? Är du helt dum i huvudet? /ovh mobbad som liten

                Tack för omtanken men faktiskt inte. Påpekar bara vad alla ändå gör, att diskutera olika utseenden kommer alltid att finnas oavsett. Pure fakta.

              Storlek på näsan? Som att man kan rå för hur man ser ut när man föds? Nej det är mer oroande att du tycker det är okej att diskutera hur andra ser ut!

                Ingen som har påstått det MEN utseenden diskuteras hela tiden ändå, förstår inte varför man ska låtsas att det inte är så.

        Hon måste verkligen göra något åt de där håret, så fruktansvärt

          Hon liknar Cruella de Ville på så vidriga sätt. Hon gör ju allt för att provocera men håret, snälla?

        Håret kan man förändra. Självklart kommenterat man inte att någon har en ful näsa eller liknande för den är man född med. Håret kan man klippa och färga och det är precis vad katten gjort. Helt ok att ha åsikter om detta. Sluta va så himla lättkränkt å andras vägnar!

          Eh. Lika logiskt som att säga att nån kan banta och därför är det okej påpeka att den är fet eller äta upp sig varför man kan säga den ser anorektisk ut.

            Enligt en viss Katrin är det ju okej att säga sådant…

          Fast vaddå? Om man kan modifiera håret kan man lika gärna modifiera näsan?
          En ful näsa går faktiskt att åtgärda och förändra.

            En hårfärg är inte lika dyrt som att operera sig. OPERERA SIG. Ska man lägga sig under kniven för att du inte kan låta blir att berätta hur fula folk är? Tönt

              Så man ska aldrig någonsin få yttra sig om någon preferens vad gäller utseende för risk att kränka någon en snöflinga. Orolig för kommande generationer.

                Skulle nog mer vilja veta vad du får ut av att behöva påpeka andras utseenden? Är det viktigt att alla runt om dig vet att du tex inte gillar stora näsor?

                  Varför ska allt man skriver utgå från mig som person, jag påtalar bara hur samhället sett/ser ut och kommer att se ut i denna fråga. Man kan inte strypa rätten att tycka olika bara för att det är obekvämt.

                  Jag skulle mer vilja veta vad bloggare vill få ut av att lägga 8 foton av sig själv till beskådan på bloggen?

          Det mesta går att åtgärda, inte allt, och def inte enkelt men det är inte det som är poängen. Människor kommer att diskutera ändå, nu och för alltid. Varför ska man inte få diskutera, alla har ju olika smak och tyckanden också så det är ändå en subjektiv diskussion och inte en norm.

            kanske för att det är taskigt och irrelevant?

              Men det gör människor hela tiden ändå, inte för att kränka men för att man har olika smak. Och skönhetsbranschen inklusive op är den som blommar mest, bra eller ej, men det är fakta.

          Se kommentar 10.29.

        Jag håller med dig i stort men när det kommer till Katrin och hur ful i mun hon har varit och fortfarande är när det kommer till andras utseende så känner jag bara: go bananas.

        Hon är osympatisk och elak och jag har noll problem mer att lufta mina åsikter om hennes fula frisyr som får henne att se ut som en desperat medelålders småbarnsmamma.

        Och det är ju just vad hon är.

          Och jag känner: Två fel gör inte ett rätt.

          Det är inte okej att med ont uppsåt lufta ofiltrerade åsikter om någon. Oavsett hur personen i fråga betett sig och oavsett hur osympatisk och elak den varit/är. Inte bara för att det ger vatten på personens kvarn som garanterat tänker ”varför ska jag förbättra mig, när jag får likadant slängt efter mig?”, utan också för att man bara inte gör så, inte irl och inte i kommentarsfält.

    Finns tragiska filmer på folk som sitter i bilar och ser ut att ha trevligt men dålig koll på körningen. Sekunden senare har de dödskraschat. Är det något sådant som Katrin är ute efter eller är hon bara spåndum?

      Tex ungdomarna i Norrland som kraschade och tror jag fyra 16-åringar dog på fläcken.. dom hade lagt upp på Snapchat previs före hur dom larvade sig i bilen men också filmat hastighetsmätaren och visat hur mycket för fort dom körde…

        Dom ungdomarna som uppdrag granskning påstod dog pga en kurva?

          Nej detta hände för en vecka sedan

            Så sorgligt men så otroligt oansvarigt .. va dom fulla? Eller har de kommit fram?

              De kom aldrig fram, för de körde av vägen i allt för snabb hastighet. Fordonet framfört av en person som ganska nyss tagit körkort.

              Skriv inte DE istället för DET, det är så sjukt wt.

                Det är ändå lätt att missa en bokstav här och var ibland när man skriver på tangentbord, man tror att man trycker men så har man inte gjort det. Jag tycker inte heller att man ska skriva de istället för det, men snacka om att överreagera när det var en gång i en väldigt kort text.

                Snabb fart eller hög hastighet. Så wt att inte kunna skriva ordentligt.

          Pga en kurva???

    Hon påminner om mina 15-åriga elever som man får ringa hem till var och varannan vecka pga att deras beteende ibland riskerar att vara till fara för sig själva eller andra. Ofta har de bara glömt att ta sin medicin ??‍♀️.

    Jag har faktiskt reagerat när jag tittar på vloggar när influencers kör bil. Sitter nästan på nålar varje gång de sitter och tittar in i kameran samtidigt som de pratar och bilen faktiskt rullar osv. Känns ju otroligt ansvarslöst och framför allt läskigt med tanke på hur fokuset inte verkar vara på vägen..

      Såg TanByKlara när hon filmade sig i bilen, drog ner kameran o sa ”oj nu får ni gömma er, nu kommer det en polisbil.. Och en till!” typ.

      Det borde bli olagligt precis som med sms osv

        Men är det inte olagligt menar du? Det måste det väl ändå vara?

          Om telefonen hålls i handen är det olagligt. Inte nödvändigtvis om den sitter i en hållare eller liknande på instrumentbrädan.

      Har nog aldrig sett någon som TITTAR in i kameran utan oftast verkar de slänga en blick in i kameran då och då samtidigt som de pratar och kör bil.

    Tänk att ha henne som sin mamma .. hur mycket terapi kommer dom behöva gå i när dom blir äldre haha

      En hel del och jag tror att de kan göra sällskap av ett helt gäng barn till influensers, eftersom deras föräldrar inte värnat om deras integritet och hängt ut deras liv i sociala medier. Bilder och texter som för evigt ligger kvar i cyber.

        Ja helt galet ? Men den känslan jag får specifikt med Katrin är att hon är så otroligt kall, obehagligt. Barnen kallar inte henne och bingo för mamma och pappa, det är lite konstigt, absolut man kan säga förälderns namn ibland men tror aldrig jag hört dom säga mamma eller pappa.

          Beror väl helt på vad man lär barnen?

            Ja?

              Såklart dom har lärt dom, det tror jag med annars skulle dom nog inte säga så men de är fortfarande ovanligt att man vill att ens små barn ska kalla en för ens namn

                Det är ju dock inte alls ovanligt att småbarn kallar en förälder vid sitt namn.
                Speciellt när de kommer i perioden då de håller på att lära sig att föräldrarna inte bara är mamma och pappa, utan helt egna individer som har många andra epitet än mamma/pappa.

                  Jag har jobbat med barn på förskola i 6 år och aldrig hört de, kanske dom säger det hemma då ??‍♀️

                    Tror det går trender i det som med allt annat. På 70 talet var det en grej som skulle lära barnen bli självständiga individer typ.

                    Det hör man ju tex på Arnold som under en period var besatt av vad alla heter, inkl Margaux.

              Så konstigt är det väl inte att föredra förnamn? Det är ju inte som att barnen inte fattar vem som är mamma och pappa. Tänker det är rätt praktiskt också om man dessutom har bonusbarn så slipper man fundera.

                Som sagt när man blir äldre är de mer vanligt skulle jag säga, de jag regerar på är att dom är så små, jag tycker de känns konstigt, jobbat på förskola i 6 år med både 1-3 åringar och 3-5 och aldrig hört nån prata om sina föräldrar eller med sina föräldrar och använder deras namn, däremot brukade vi prata om va föräldrarna heter, så barnen vet de men använder mamma och pappa ändå.

                  Jag hade en kompis när jag var liten som alltid kallade sin pappa för hans förnamn, tyckte alltid att det var väldigt märkligt.

                    Det var ganska stort i vänsterkretsar på 70 talet.

                  Det är ju ännu märkligare att plötsligt börja kalla sina föräldrar vid namn istället för mamma/pappa.
                  Jag har jobbat med barn i många åt, jag har egna barn, jag har många barnfamiljer omkring mig. Ett enda barn kallade sina föräldrar vid namn och det var för att föräldrarna ville att dom skulle göra det.

          Fast det där stämmer inte.
          Det är bara att gå in på Bingos youtube, man behöver bara kolla i dryga minuten på senaste videon barnen är med för att höra att de kallar honom för pappa.

          Sedan brukar barn ha perioder där de kallar föräldern vid namn för att de lär sig att pappa inte bara är pappa, utan också en person.

          vart har du de ifrån? att de kallar dem vid namn?

            På Instagram? Har du sett nån story med bingo eller Katrin, alla pratar om varann vid namn även små barnen.

              har bara hört barnen säga mamma och pappa, både i podden när barnen är i bakgrunden, på livepodden och på instagram. Även träffat hela familjen många gånger i skärgården.

                Okej jag har aldrig hört de, ska dock tillägga att jag varken följer nån av dom men kollar deras story ibland när jag har tråkigt och scrollar insta och då har jag bara hört dom säga namnen så det är det jag utgår ifrån, men skönt höra dom säger mamma och pappa med.

    Väldigt tyst inne hos Sandra Beijer…

      Hon har väl också rätt till sin helg och nationaldagsfirande.

        Ingen vill ta ifrån henne hennes helg, men precis som många andra brukar hon ju tidsinställa inlägg till helgen för att kunna ta ledigt.

      Och vad menar du med det?

      Lämna en bitter kommentar hos henne då.
      Varför berättar du om det här inne?

        Hennes kommentarer är ju avstängda (moddade och godkäns inte), inte konstigt om det sprider sig utanför bloggen då.

        Ja så konstigt att komma hit och skvallra.

        För att hon är en bloggare och detta är en skvallerblogg om bloggare?? Shit alltså, ni hårstrån i Sandra-svansen måste tagga ner! Hennes läsare måste vara de mest lojala som finns. En fin egenskap, men kan inte låt bli att undra vad det beror på att de måste hålla nere all form av kritik.

      Ja, undrar verkligen hur hon kommer bemöta det här. Offerkofta eller ignorera det (likt städerskan)?

    Måste väl gå att dra in deras körkort för det här? De filmar ju sig själva och ofta hastigheten. Vill fan inte ha dom här galningarna i trafiken när jag kör med mina barn i bilen. Och alla idioter som kör precis bakom ens bil när man själv håller max hastighet. Bromsar jag för ett djur (o vi har mycket djur som springer över vägarna här) så får jag en bil rakt in i min där barnen sitter. För bilen bakom har inte en chans att bromsa in utan att krocka in i mig. Hur svårt är det att köra enligt hastighet och hålla avstånd? Och köra utan att filma och instagrama. Riskera era egna liv, fine. Men vi är fan andra i trafiken.

      Och Bingo tyckte det var en kul grej med fyllekörning utomlands ”man tar seden dit man kommer”. Som om det någonsin vore ok.
      Idioter.

      Nej det går inte att dra in körkortet för det där. Det går inte ens att ge dem böter.
      Man måste kunna bevisa när, var och hur de körde. Vilket egentligen bara går om de blir stoppade ”in action” av en polis.

      Jag har dock ett effektivt tips mot sådana som ska slicka en i baken: Sänk hastigheten. Håller du maxhastigheten, sänk 5 i taget tills de fattar eller kör om.

    Men sitter hon inte i passagerarsätet?

      Har vi fått vänstertrafik?

        Tack för så trevligt svar!
        Såg svaren i frågan som ställdes nedan i samma ämne…

          Det var så lite så 😀

    Stackars hennes barn. Inte friskt att vilja riskera sitt eget liv och andras i hennes ålder, och med en hög småttingar hemma. Inte listat ut vad hon lider av än, men nåt fel är det.

    Men hon sitter ju på hö sida i bilen.

      Selfie kameran spegelvänder alltid bilder och filmer. Man ser i reflektionen i hennes fula solglasögon att hon har ratten framför sig.

      Spegelvänt. Titta i solbrillorna.

    Katrin verkar vilja ta efter provokations drottningen Bella och bli nya kronprinsessan.
    Allt för uppmärksamheten, sen om det drabbar andra skiter de fullständigt i.

      De har alltid varit lika bra på att provocera.
      Kommer du inte ihåg Sats-grejen? Det var för 8 år sedan nu, och då var Katrins provokationer inte nya..

        Åtta år sedan! Och hur mycket mer skit har hon inte fått ur sig sen dess…

    Gör det rätta, sluta ge henne uppmärksamhet. Då får hennes upptåg ingen verkan och ingen skadas eller blir påverkad av hennes dumhet.

      Dock en bra varning för andra.

    Ja, har man inget bakom pannbenet uppför man sig sådär.

      Hon är genuint elak också. Usch!

    Katrin är så pinsam ?
    Typiskt medelålders morsa som tror att hon är så cool och frän

    Katrin känns inte som urtypen för en mogen vuxen kvinna och mamma direkt. ?
    Lika barnslig som Bingo. Varför skiljde de sig, var ju ett perfect match!

      Hon har ju rätt. De som har livmoder och allt som hör till ÄR kvinnor oavsett om de identifierar sig som män eller kylskåp.

        ”Flera tusen har kommenterar inlägget och kallar tweeten för transfobisk och respektlös. Twitter-följarna påpekar att det finns transpersoner och icke-binära som också menstruerar.”

        Hur fan kan en man utklädd till kvinna menstruera? Sjukaste jag läst. Vad är det för fel på folk?

      En fråga, om man kan få identifiera sig som vad som helst… Får en fyrtioårig man identifiera sig som en 12-årig flicka och hänga med jämnåriga? En fråga bara. Låter helt sinnessjukt.

        Tror inte det är så många 12′-åriga tjejer som vill hänga med en 40-årig man oavsett vad han identifierar sig som.

        Varför ska transfober alltid insinuera att transpersoner (främst då kvinnor) är pedofiler och våldtäktsmän? Det är ju precis samma sak som den kristna högern i bl a USA säger om homo- och bisexuella. Skärp er.

          I min kommentar skriver jag ”man” och att du inte ser problematiken i att en medelålders man vill umgås med små barn får stå för dig själv. Så ta ditt tramsande om hur synd det är om (trans) kvinnor nån annanstans.

    Tycker inte att KZ har talang att röra sig snyggt till musik, men hon är bra på annat.

      Kanske funkar som toalettbordet?

    Hon gör allt för att verka typ 20 Men hon liknar Danny om man tänker efter. Cool är hon inte, bara en omogen småbarnsmorsa som har någon slags 40 års kris, eller kanske 50 års kris.

      Tycker många har en konstig bild av 40- och 50-åringar här. Tror ni att man blir personlighetsförändrad som äldre eller vad? Och måste man dessutom bete sig trist?
      Om ni tror det förstår jag att ni har åldersnoja.

        Ja, så kan det ha varit förr! Dick så räknar man väl att folk skall ta lite bättre beslutför man blivit äldre och bättre på riskanalys?

    Inte måste hon tas live för att åka dit. Att hon filmar själv är nog med bevis för polisen. Varför vill de sätta upp kameror här och där på allmänna platser är för att kunna dömma vid olika brott, misshandel och tom dödskjutningar. När det inte finns vittnen eller inte finns de som törs vittna. Katrin och andra som själva filmar när de gör något osmart samt brottsligt hjälper polisen.

    Nu vet jag inte vad hon har för bil… men visst finns det bilar nu som man kan släppa ratten i?!
    Tycker inte det är okej beteende att filma oavsett…

      Spelar ingen roll om hon så har en självstyrande rymdfarkost på vägen, så länge lagen inte tillåter att man håller i mobilen får hon låta bli att göra det.

    Vilket spån! ??‍♀️

    Det är skrämmande att se hur mycket hon åldrats sen hon bytt lchf mot veganskt. Eller vad är det egentligen hennes ”clean eating” bstår av?

    Hon ser ut som en Karen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.