Tre tummar ner på Instagram

En hand på styret, en hand på mobilen och blicken i backspegeln.
En trestegsraket signerad Carola i hur man bäst kraschar med en vespa/scooter/moppe/motorcykel.

https://www.instagram.com/p/CBLKkKDAJIs/

Han har redan försökt sig på att banta på bästa sändningstid med Biggest Loser och den hemmaträning som han coachades till där, vilken uppenbarligen inte fungerade.
Så istället ska nu Jonas Hallberg banta mot betalning med Viktväktarna, för att försöka få så många av sina följare att också vilja banta och äta dyra chokladkakor i viktminskningens namn. (Klicka här för att läsa varför jag sågar sådana här samarbeten vid fotknölarna)

GabJossan ser ungefär lika naturlig och relevant ut för sammanhanget som Nicole Falciani gjorde när hon trotsade Dubais sandloppor för att unboxa en Chanelväska. 

Tack för tips!

84 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tror att Ilmrud även kör med gräsklipparen.

      Den kör väl själv??

        Kör med reklam för menade jag.

          ?
          Sorry, tänkte inte mig för och trodde den där Ilmrud var hennes man

      Och många, många fler

    Nu ska Nellie sälja sin nya häst Captain, den som gått höga klasser och skulle bli den som tog henne vidare uppåt. Hon skriver att han utvecklats mycket.. jo men inte med henne så varför ens skriva så för att försöka ta åt sig äran?

      Hästar verkar vara en himla slit och släng vara, endast ett redskap som anses förbrukat när det inte uppfyller kravet att generera pengar.

      Inte ett stort fan av den branschen alls.

        Ja. Det är djur! Tänk om någon skulle sälja sin hund på det sättet, vilket ramaskri.

          Som alla annonser på blocket om omplaceringar menar du???

            Jag hatar människor som gör sig av med hundar bara för att de inte orkar längre men här talar vi om det att göra sig av med djur för att man inte längre tjänar pengar på dem

              Precis som man gör med mjölkkor, tjurar, grisar, höns, kycklingar, lamm, gäss, kalkoner osv osv osv

        Du kan ju inte bedöma en hel bransch enbart på vad en omogen 19(?) åring gör? (fast det är ju självklart att det finns fler med ett slit- och slängmindset, i vilken bransch man än tittar i)

          Men någon köper uppenbarligen hennes hästar så det verkar finnas en marknad för ”använda” hästar

      Fast hon har ju ändå ägt honom i ganska exakt 6 månader nu

        Fast det är ju ingenting haha?

          Jag gissar på att kommentaren var sarkastisk ??

      Hon skriver att hon vilja sälja till junior eller young rider så antagligen är hästen inte tillräckligt bra för högre vuxenklasser som jag antar att Nellie vill tävla i. Sen är ju frågan om någon törs köpa häst av henne med tanke på hur hon hängde ut en annan köpare på sina sociala kanaler.

        Den där hästen är riktigt fin, problemet är väl att ju länge hästen är hos Nellie, ju sämre verkar han gå = dem matchar inge bra ihop.
        Hon skriver junior eller young rider för att hon inte vill erkänna att han kan gå bättre hos en annan vuxen ryttare. Bara han matchar bra med ryttaren så kan den hästen gå riktigt långt.

    Tycker du är för hård mot viktväktarna. Det är bra för en del. Det är helt okej att banta om man behöver.

      Det är inte företaget C vänder sig mot om jag förstått det rätt, utan marknadsföringen

        Fast det är ju bättre för alla att övergå till VV än att fortsätta med BL hemma. Jag ser faktiskt hellre reklam för dem än många andra företag.

          Två fel gör inte ett rätt. Bara för att man kan tycka att det är mer omoraliskt att göra reklam för t.ex. onlinekasinon så rättfärdigar inte det reklam för ett företag som profiterar på människors osäkerheter. Företag som profiterar på människors kroppshat och som använder sig av rena lögner i sina reklamkampanjer. Allt bara för att man själv vill få betalt för att gå ner i vikt.

          Oavsett hur mycket sämre företag det finns så blir det inte mer okej.
          Banta om du vill. Men håll det utanför dina sociala medier om du har en stor plattform.

          Dessutom är det aldrig någonsin bra att banta, inte om man ska vara hälsosam. LMAA+MM metoden är det man ska köra på. Ingenting annat.

            MM metoden är väl ändå bäst.

            Vad betyder LMAA och MM?

              Lite Mindre Av Allt + Massa Motion.
              Dvs kalorie IN vs. kalorie UT

                Men det är ju precis det VV går ut på? Du får äta precis vad som helst, men det som är väldigt sött/fett ska du äta mindre mängder av.

                  Nej det är det inte. Vad VV går ut på är att äta så mycket som möjligt av det som ger 0 poäng och så lite som möjligt av det som ger poäng. Till det ska man röra på sig lite.

                Ve och fasa, det VV predikar!

            Men snälla!!! Många företag sorgår lägga ner då… vad är okej?! Smink, kläder, vissa träningsgrejer, influensers över lag…

              Jag är väldigt liberal och tycker att man ska ha en i princip fri marknad.
              Men det finns en del jag tycker ska regleras hårdare, precis på samma sätt som man gjort med alkohol och cigaretter. Som t.ex. reklam för spel, sexistisk reklam, reklam riktat mot barn och annan reklam som har en bevisad skadlig effekt (som t.ex. reklam för viktminskning eller könsstereotyper).
              Jag säger inte att reklam för ovan nämnda saker ska förbjudas, utan jag tycker att det ska regleras.

              Social påverkan är den påverkningsprincip inom marknadsföring som är absolut starkast idag då över 70 procent av konsumenterna läser andras kommentarer och rekommendationer om produkter och varumärken i sociala kanaler. Människor avgör ofta om något är rätt eller fel genom att låta sig påverkas av vad andra gör. Med det i åtanke borde influencermarknadsföring granskas extra noggrant och vara det mediet som regleras först. Just nu råder det lite anarki på nätet där man okontrollerat kan göra reklam för precis allt.

              Och stora rumpor. Vältränade eller opererade

    Gabjoss gjorde dessutom reklam för den fantastiska gräsklipparen när det fortfarande var flera dm snö kvar här i Umeå ?

      Nej, det gjorde hon inte.

        Jo, jag minns det väldigt väl eftersom jag bor här i Umeå och ”fnissade till” när jag såg henne hylla gräsklipparen i sin story den årstiden.

        22 mars gjorde hon första reklamen. Då är de definitivt snö i Umeå..

          Jag bor också i Umeå och jo, det fanns snö i slutet av mars. Inte överallt, ex i centrum, men jag har en bild från mina föräldrars bakgård (de bor i villa med gräsmatta) från just söndagen den 22a. Den visar snö. Inte ett helt vitt täcke över hela gräsmattan, men lite här och var.

      Ilmrud gjorde reklam för vinteroveraller. Fel årstid, alls lappar var. Barnen hade nog testat dem i hallen under 5 minuter. Skönt att veta att de klarade testet.

    Gabriella ser ut som att hon är lam i benen. Varför inte sitta på huk eller stå upp?
    ”Putt bort rullstolen bara så lägger jag mig här och klappar på den hära nya maskinen”.

      Sen följer jag inte henne men herregud varför tittar hon ALDRIG in i kameran? Känns så himla opersonligt hela hennes grej? Beige, vitt och rövbilder; och inte ens sina ögon ”bjuder” hon på?

        Enligt henne själv så trivs hon inte framför kameran och tycker därför inte om att titta rakt in i den.
        Vänligen, hon som nu inser sig besitta väldigt mycket onödig trivia om influencers/personer hon aldrig träffat.

        undrar varför hon visar upp rumpan så mycket. Tänk vad vi människor kan bli olika. Jag har inga behov av att visa min. ?

    OT: Anna Book hos Emilio Ingrossos föräldrar, why?? Vill hon tvåla till Pernilla efter kommentaren på Linus insta? Förstår verkligen inte.

      Tänkte samma

      Smart av Anna att först åka runt i affärer under dagen och sen åka hem till två st som är i riskgruppen och dricka kaffe.

        Gud! Hur jävla oansvarig är hon inte…

        Så hemskt! Hade de inte hjärta att säga nej?

      Hon sitter nu och hotar Pernilla helt öppet på liven.

        Det går inte så bra för den där liven…

        Berätta mer!

          Något i stil med att hon ska passa sig jävligt noga, för att man inte vill bråka med henne för när hon blir förbannad, då blir hon förbannad på riktigt. Sen påstod hon att hon hade massor att berätta och avslutade det med att säga jag har iaf inget att förlora till skillnad från andra. Sen var det påhopp om utseende och sexlivet också.

            Pernilla får väl ringa in Bianca och Emilio så lär nog Anna knipa anknäbb

        Haha va säger hon?!

      Men är det verkligen”tvåla till”? Pernilla umgås väl inte med sina fd svärföräldrar?

        Det är väl det Anna vill visa. Att visa att hon minsann gör det. Och stövlar in hos äldre människor mitt i en pandemi. De är säkert artiga och kan inte fösa ut henne. Det är lite läskigt hur Anna beter sig på sistone.

        Nej, men även om inte Pernilla umgås med dem så gör säkert hennes barn det. Indirekt slår det ju mot Pernilla på så sätt. Usch, jag får en otroligt obehaglig känsla av detta…

    Varför ser man aldrig Gabriella rakt framifrån? Alltid den här ”kika ned och åt sidan”. Den som kan skicka en framifrån bild eller film på G får en present av mig på posten.

      Ja jag undrar samma! Ser hon ”konstig” ut på något vis och försöker dölja det?

      Följer inte henne men antar att det är hon på bilden som snabbt kan googlas fram via hennes namn: https://nyheter24.se/noje/934054-gabriella-joss-saljer-sitt-dromhus-se-bilderna-har

        Tack för bildlänk! Första gången jag har sett henne framifrån. Märkligt fenomen, men komplex är ju sällan logiska eller rimliga för omvärlden.

      Hon har sagt att hon är obekväm och inte gillar bilder rakt framifrån. De enda hon har framifrån är med filter på, tex hundöron?

    Har vi nånsin sett Engla rakt framifrån? Utan att göra en pussmun

      Lika troligt att det skulle hända som att Maja Nilsson Lindelöf skulle göra en vlogg utan att pilla i sitt hår…

        Eller att vi skulle få se Jessica Lagergrens högra kind?

          Eller Kenza där bilden inte är tagen underifrån för att ge längre ben!

          Hon måste ju inneha något slags rekord i antal bilder där hon ser EXAKT likadan ut!

        Hahahaha

      Ja, rätt så många gånger. Det är bara gå bak i arkivet 😉

    Ja där sitter Gabbis så naturligt på gräset och pillar med lösnaglarna på sin lilla gräsklippare.
    Så klart är baken uppspärrad också. Den måste ju synas….

    Jag är djupt chockad över att gräsklipparreklamen faktiskt har avsaknad av en närbild på röv i tights?

    Varför i hela friden är det ingen som reagerar på att Carola filmar när hon KÖR på en moped!?!

    Hallberg kan inte heller stava till streck.
    Med vänlig hälsning Surtanten

      Han är ju också en ”lätt viktare” ?

        Och bjuder på en gratis länk

    Gräsklippar-reklamen är lite intressant med tanke på att hennes gräsmatta är en riktig torrboll. Hade gräsmattan sett fin ut hade det varit mer troligt att gräsklipparen är ”så himla braaaaa!”

      Den var sååå himla braaaa redan i april när hon gjorde reklam för den senast, då hon längtade efter att få prova den på riktigt.

      Det är ju inte klipparen fel. Hon fiskar säkert efter att gardena ska skicka en vattenspridare, Rölunda lite topdress, vertikalskärare från stiga, Bayer bjuder nån påse blåkorn och Weibulls skickar några kilo gräsför extra green ??‍♀️

    Grymt av Jonas! Bra att visa att snabba lösningar inte funkar (som biggest looser) utan att ändra sitt beteende är det som ger resultat. Tummen upp från mig ??

    Fetma är mer dödligt än Corona så visst är det viktigt att ta hand om sin kropp

      ?? Fakta på det påståendet tack.

        Men du skojar nu eller?
        Övervikt och fetma är en av de största anledningarna till hjärt och kärlsjukdom, diabetes, cancer, metabola syndromet etc.
        Detta förnekande av hälsoeffekter relaterat till övervikt börjar bli absurd, det ligger i nivå med vaccinmotståndare.
        Man löper ökad risk för sjukdom och förtidig död när man är överviktig. Sen finns det säkert dom som är kanonfriska men statistiskt är det förenat med riskökning.

    Jag tycker viktväktarna verkar bra. Men synd om reklamen inte går fram. Ibland kan en del reklam vara så dålig.

    Jag tycker du är duktig på att gräva C. Du skulle kanske gjort nytta i Palmeutredningen.?‍♀️??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.