TVÅ(!) bränder för Margaux Dietz på samma dag

TILLÄGG: 
Margaux hälsar att det blev fel bild i en lite snabb och slarvig googling men menade ingenting illa med bilden som nu är nedtagen.
Här är den rätta bilden.

  

Vad är det man säger, en olycka kommer sällan ensam…. vi har jobbat hela våren med en ny design och nya plagg till merch-shoppen. Och äntligen var allt klart och skulle fotas nästa onsdag. Jag har verkligen varit så peppad för det här. Men så kom det riktigt tråkiga samtalet att lagret brann ner igår… // Margaux Dietz

En olycka kommer sällan ensam sägs det, och hade det inte varit så att lagret och det nu uppbrunna trädhuset legat vid olika jordpoler så hade jag nog nästan trott att någon varit ute och lajvat ”Gryningspyroman”.
Nu har alltså hela lagret med Margauxs nya merch brunnit ner, vilket givetvis försenar lansering och försäljning, men hon väljer att fokusera på att ingen heller här kom till skada.
Jag utgår från att Margaux i det här fallet har en försäkring som täcker förlusten, vilket tyvärr inte var fallet med mammans hus i Sydafrika. 

”When it rains, it pours”, fast tvärtom.
Här hade lite ösregn varit högst välkommet.

Ps. Juan Carlos är namnet på apan i Margauxs merch.

121 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är Kenza vän med tanbyklara igen?

      Eftersom dom umgås så skulle jag gissa på ja.

      Vet någon vad som hände mellan dem?

        Hon outade Kenzas graviditet

          Är det någon mer än jag som har svårt för Klara? Hon dyker upp allt oftare i Alice Stenlöfs vloggar och jag orkar snart inte se vloggarna. Klara är så förbaskat högljudd och tar sådan plats på ett mindre charmigt sätt.

            Håller med, klarar verkligen inte av henne.

              Klarar. Ha ha.

            Hon är ju hur underbar som helst och GÖTT med någon som faktiskt vågar ta plats och skäms inte över det. Det är ju de som är vänner med henne, inte ni.

              Ja nu pratade jag ju dock om hennes medverkan i vloggarna och de intryck hon ger där, inte att umgås med henne privat. Men gillar att följa Alice och det är trist att Klara tar allt större plats i hennes vloggar.

              Du tycker hon är underbar. Du känner inte henne.

              Det tycker du. Vi känner henne lika mycket för det.

              Och GÖTT är kräkjobbigt.

            Jag får dåliga vibes av henne för att hon hänger med typ alla som är kända. Får lite samma känsla med Daniel Redgert. Pallar inte någon av dem.

            Jag//
            Håller med dig
            Uschh denna kärring

            Tyckte hon var svinjobbig i Alices vloggar men sen började jag kolla på Klaras vloggar och hon framstår som en skönare person i sina egna ?

          När och hur outade hon att Kenza var gravid? Har helt missat det och följer bägge två

            Tror inte Klara outade det för världen online utan snarare för deras gemensamma vänner och bekanta. Klara var med på hotellet i Ystad (?) tror jag det var när Kenza tog graviditetstestet

    Söker du inte Margaux?

      Jag kanske redan fått tag på henne?

      Kan någon förklara detta återkommande skämt om att söka Margaux? Sett flera sådana kommentarer och jag börjar undra vad fasen jag missat!

        När det hänt saker som är mer än att göra smygreklam så söker jag ofta personen i fråga för en kommentar (god publicistisk sed som jag måste förhålla mig till) och S verkar finna detta hemskt underhållande, vilket ju är trevligt. Kan man glädjas över det lilla… ?

          Söker du Sheila också? 😉

            Mest av alla! ??

          Fast det brukar väl vara att man söker personen innan publicering för att låta personen ha möjlighet att lämna en kommentar som kan komma med i det publicerade inlägget. Det jag tror många tyckte var konstigt är just att du skrev att du söker henne. Man brukar snarare se att det står att personen valt att avböja medverkan alt att personen valt att yttra några ord. Men att publicera något och samtidigt skriva att du söker personen i fråga verkar var något nytt för de flesta av oss.

            Givetvis börjar jag söka personen före publicering.

              I tidningar osv står det att ”bla bla har sökt blabla”. Det ser fan idiotiskt ut att skriva att du söker henne.

                Nej, står det att ”jag sökt” så har jag fått tag på personen. Skriver jag att ”jag söker” så har jag inte fått tag på personen än. Jag har ju inte slutat söka bara för att jag publicerat.

                Jag är hemskt ledsen att det stör dig så mycket.

                  ”Jag har sökt” innefattar också att du sökt men inte fått tag på personen… ”Har sökt för kommentar” är vedertaget begrepp, men du vet ju alltid bäst.

                12.50 Vad är det du inte förstår? Hon söker henne för vidare info. Är det svårt?

            Fast nä, det brukar ofta stå så i slutet av artiklar osv att de söker personen ?

              Men såklart börjar man söka personen innan man publicerar, för är ju en fördel att ha med personens egna kommentarer direkt, inte alla går tillbaka och läser den uppdaterade texten.

        Haha, ja, poängen är väl att man söker någon för en kommentar på de uppgifter man har eller det man publicerar. Sen är väl det normala att man uppdaterar sin artikel/inlägg/text med antingen en kommentar eller med en skrivelse om att personen avböjt att kommentera. Att bara skriva att man söker någon och sen inte uppdatera på något sätt blir lite… märkligt kanske. Tror att det är det som är ”humorn” i det hela.

    Margaux är så ointressant. Känns som en tonåring.

      Ska vill inte vara en tråkig tant som virkar vid 30 ?

        Haha, och här sitter jag mitt i en paus i virkandet och scrollar BB och det endast 4 månader från min 30 årsdag ? mvh tråkiga tanten

          jag älskar att virka!!

          mvh sjuttonåring

    Varför har hon en hangup på spanska namn? Juan Carlos, och Pablo (Arnolds arbetsnamn). Fattar inte?

      Fråga henne?

      Kommer från sydamerikanska knarklangare. Pablo är ju från Pablo Escobar exempelvis.

        Nej det kommer inte från knarklangare bara för att det finns en känd knarklangare som heter Pablo lika lite som att namnet Peter kommer från en galen rasistisk mördare.

          Nej men i Margauxs fall så är det det. Hon pratade både om det i sin podd hon hade med Jacob så hon har sagt det själv. End off story, tack för din åsikt.

            Shit white people says.

        Juan Carlos tänker jag kung och Pablo associerar jag till Picasso. Du tänker knarklangare…

          Tänker? Margaux har ju själv sagt det.

            Alltså… Juan Carlos är ett mycket vanligt namn i spansktalande länder, som att heta Jan Erik i Sverige tex. Förstår inte vad ni snackar om med knarklangare och kungar.

              Asså Margauxs har själv sagt att det är pga knarkkungen Pablo Escobar. Nu när hon försöker etablera en mer folklig framtoning så fattar jag ju att hon försöker jobba bort den kopplingen men det är därifrån det kommer.

    Måste ju vara oflyt de luxe

    Men gud… vilar kanske en förbannelse över dem? Haha. Nej, men väldigt sorgligt. Hoppas allt reder sig, både ekonomiskt och psykiskt.

    Ps. Tycker margaux är så fin. Hoppas hon inte faller in i ett fillers-och operationsträsk som många av hennes kollegor och andra kvinnor i dagens samhälle.

      Fint skrivet av dig ang utseendet ?

        Hon är redan i operationsträsket, iom hennes bröst.

      Fast Margaux har bröstimplantat. Det förnekar hon inte.

        Iofs!!! Men hennes ansikte är iaf inte stelt som tystnaden när man tittade på en film med sina föräldrar som yngre och en sexscen kom upp ? eller ankläppar. Eller samma massproducerade näsa.

          Hon ser ut som tonårspojke dock

            Verkligen inte.

            Självklart ska det börja skrivas om utseendet trots att det inte är ämnet…

    Vad är ’jordpoler’?

      Nord och sydpolen

        Sydafrika ligger lika nära sydpolen som Algeriet / Florida / norra Indien ligger nära nordpolen…

    Vilken otur man kan ha ?

    Ser ut som en radhuslänga. Har man verkligen lager där? Ingen kommentar om de boende och skadan på deras hem. Märkligt. Är prylar viktigare än folks hem?

      Är bittra kommentarer viktigare än god ton?

        Håll in på bilden Camilla lagt upp och välj sök på Google så ser man att bilden är från en brand i en radhuslänga i Järfälla 2019 ?

          Inte Camilla som lagt upp. Bilden är en skärmdump från Margaux egen Instastory.

      Men hon skriver ju att ingen person kom till skada i den branden, vilket hon anser är det viktigaste.

      Tänkte också på det, har hon bara tagit en random bild från Google på ett brinnande hus?

        Ja. Bilden föreställer en radhuslänga i Viksjö som brann i april 2019.
        https://mitti.se/nyheter/stor-radhusbrand-jarfalla/

          Vilket udda val att lägga upp en bild på något annat brinnande hus?

            Udda och lite osmakligt?

      Men alltså, bara för det inte står ”så tråkigt att människors prylar är borta” så betyder det inte att hon inte bryr sig om det eller tycker det är värst för henne??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️ Men självklart är väl det viktigaste att ingen skadades och det skrev hon.

        Folk i ett nötskal. Har man skrivit att man tänker på A utgår alla från att man inte bryr sig ett skit om B och C också. Man måste verkligen få med ALLT nu för tiden…vad hände med att TÄNKA SJÄLV?!??‍♀️

      Tänkte jag också på. Och med tanke Anonym kl 10:00 så verkar det ju vara en annan bild hon har tagit. Märkligt.

      Precis, det är en brand helt orelaterad till detta. Bor i området och känner igen huset.

    Har Maggan Graaf skaffat en till hund valp?

    ??‍♀️ Deras hus var inte försäkrat.

      Jo det var det väl, om det klassats som hus hade försäkringsbolaget gått in och gett ersättning, men nu var stora delar fuskbygge och då ingick inte dessa i husdelens försäkring fattade jag det som

        Men nu var inte huset hennes ens. Det var hennes mammas och hennes mans bostad.

          Ja…så vadå, de kan inte ha haft samma idéer?

            Men varför skulle mamman vill bränna ner sitt och mannes boende? Tycker det är äckligt av dig att sitta och anklaga människor för såna grejer och hitta på en helt egen historia om vad som hänt. Är väl nästan förtal? ?

              Snälla vem som helst kan göra dessa slutledningar med tanke på läget i världen och andra sammanträffanden

                Bara för att man kan så betyder det inte att man bör bete sig så respektlöst.

      En del av bygget var försäkrat

    Varför inte?

    Eller hur. Känns som en snabblösning på första halvårets kris.

    Synd att huset i Afrika inte täcktes av försäkringen…

      Huset i Sydafrika är inte ens hennes? Så hade ju inte direkt hjälpt henne på något sätt oavsett.

        Själva lagret tillhör inte henne heller, även om hennes produkter fanns där. Så vore ju galet sjukt att tända eld på det och försena all försäljning.

          Eller hur! Det hade varit en riktig nyhet, om Margarux visade sig vara mordbrännare.

        Hon och mammen hade väl spånat på idéer ihop.

          Men ge dig ??‍♀️ varför skulle mamman bränna ner sitt eget hem för ingenting

    Försäkringsbedrägeri av vem? Och varför skulle man elda ett oförsäkrat hus, som hon deklarerat att mamman var? Nä. Otur bara otur.

      Av margaux. Har du inte läst inlägget. Jag kan dra det i korta drag. Maggax hade ett lager med krafs. Företaget har gått på knäna senaste 6 månaderna. En kris i världen har gett många nystartade företag en dödsdom. Det lönar sig mer att konka nu än att försöka komma ikapp till årsslutet.
      Eller så kan man bränna skiten ”som just blivit klar” och casha in på beräknat värde. Ingen vet om detta var deras enda lager eller hur stor del av sortimentet som fanns där.

        Tycker det är vidrigt att sitta och hitta på såna allvarliga anklagelser ??

          För att det är tänkbart att det stämmer? Ja det är vidrigt.

            Haha, foliehattarna spekulerar

            Men det är inte ens Margaux hus. Och nej, finns inga bevis som tyder på att de skulle bett något elda upp huset ? herregud, detta är ju bara vilda spekulationer.

        Sitt inte och hitta på din jävla hyena.

    Vet inte var hon menar att det har brunnit, men radhuset på bilden brann i alla fall i april 2019, så det är en gammal bild.
    https://mitti.se/nyheter/stor-radhusbrand-jarfalla/

      Merch-försäljaren kanske har misskött sig och försöker lura i henne att allt brunnit upp med en fejkad bild, när hen egentligen försnillat alla pengarna?

        Ja det ligger en hund begraven här

      Vad sjukt! Kan du inte gräva lite i det här Camilla? Varför använder Margaux en bild på en annan brand? Finns det någon utomstående källa som kan bekräfta att branden ägt rum?

        Hon kanske bara ville ha en bild till inlägget? Och kanske inte direkt kändes för att åka dit och stå och fota.

          Men varför skulle hon då skriva ”den här branden” till bilden, då påstår hon ju direkt att det är branden på bilden hon pratar om?

        Håller med sjukt konstigt att visa en bild på en annan brand. Då kunde hon åtminstone kommenterat det.

          Margaux hälsar att det blev fel bild i en lite snabb och slarvig googling men menade ingenting illa med bilden som nu är nedtagen.

    Paula har fått mycket välförtjänt kritik kring sitt agerande under pandemin, folk har påpekat dubbelmoralen i att planera en midsommarresa till Öland samtidigt som man påstår sig ha så stark Coronaångest att man funderar på att söka vård. Denna kritik har framförts både pedagogiskt och, såklart, inte lika konstruktivt alla gånger. Nu funderar Paula på att lägga ner bloggen på grund av näthat. Får hon ta emot sjuka mängder hat som vi läsare inte får se eller är hon bara otroligt känslig för kritik? Den kritik jag har sett i kommentarsfältet har oftast varit saklig och relevant.

      Klassiskt. Får konstruktiv, välförtjänt kritik men tar fokus från det genom att man ska tycka synd om henne för att hon blir näthatad och då vill lägga ner sin blogg. Tadaaa så är allt glömt !

    Såg Elsa Billgren på promenad i Kungsträdgården för några dagar sedan. Hon bar en stor fluffig vit bomullsklänning och en massa shoppingkassar. Tycker hennes stil är lite sekelskifte, dvs. 1800/1900

      Det tyckte du ja. Jaha.

        Hahahaha Word. Folk utan hobby och vänner som kommenterar andras val av livsstil. ?

        Och? Säg ngt av värde själv eller dra!

      Tycker att det ser bekvämt ut i sommarvärmen.?

        Jag tycker såna klänningar som hon verkar älska, ser ut som stora tält.

      Och så konstigt att hon helt bytt stil och nu är copy paste på sofia wood.

    NEJ SLUTA. Förresten, bestäm dig för om du heter Pia eller Maj

    Detta verkar väldigt skumt!

      Not, jävla fyllekärring.
      Sitter och myglar i din patetiska ensamhet. ??

        Vem åsyftar du nu? Har du druckit för mycket?

    Det går sådär med att hitta folk till den skiten va?

    Tänker på ladugårdar. Där kor och hästar brinner inne. Vad hemskt. Bränder är verkligen otäcka. ?

    Bränder är verkligen det värsta jag vet. Såg filmen Mississippi brinner som tonåring och det har verkligen satt sina spår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.