Rebecca Stella kopierar Kim Kardashians pressutskick

[bbw id=”3897727″]

Rebecca Stella har absolut kopierat mer än bara Kim Kardashians frisyr, hon har även blivit väldigt ”inspirerad” av henne vad gäller sitt senaste pressutskick som består av en chokladlåda med en hammare som mottagaren ska slå sönder.
Det var så Kim K marknadsförde sin parfym – genom att skicka ut olikfärgade chokladlådor i form av ett hjärta, med en tillhörande hammare att go bananaz med.
Så att kalla det för SIN PR-idé är kanske att ta i, men kanske menar hon SIN variant av det här existerande konceptet?

Men trots det så är konceptet långt ifrån nytt utan är någonting som gjorts tidigare och som återfinns på nätet.
Framförallt dyker chokladhjärtan med hammare upp som förslag på avancerade presenter för Alla Hjärtans dag, men Kim verkar vara bland de första, om inte först med att använda konceptet som ett pressutskick med produkten inuti.

Rebecca Stella har även använt sig av små kylskåp i sina pressutskick för att uppmärksamma sina produkter, och kanske är det sådant här som krävs för att sticka ut i mängden av utskick som influencers får ta emot?

Tror ni någon åt upp chokladlådan?
Hanterade det hela som ett katt, där lådan alltid är mer intressant än innehållet? 😉

81 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    OT men Kenzas samarbeten? De har varit samarbeten på story typ varje dag men med olika klädmärken? HUR kan de verka förtroendeingivande. Känns som att hon gör sjukt mycket reklam HELA tiden

      Tänkte precis likadant när jag såg det senaste samarbetet med Odd Molly. Som dessutom känns som ett märke hon aldrig skulle använda om hon inte fick betalt…

        Hon skrev att hon skulle bo i byxorna i höst, så får se hur många gånger hon fotas i dem. . . …. 0?

          Snart på Sellpy nära dig

            Alltså, kan vi prata om Sellpy. Jag gillar det och handlar mycket där. Men kollar man bloggarnas försäljningar är det typ 100% oanvänt polyester från Missguided eller Nakd som de fått gratis. Aldrig att de säljer snygga märkeskläder som faktiskt använts.

      Hon verkar inte marknadsföra ivyrevel särskilt mycket.

        Japp, och tydligen går det väldigt dåligt för de pga. Corona. Inte för att en av ägarna inte frontar sitt märke utan gör reklam för andra klädmärken istället. Blir noll trovärdighet och noll kunder då.

          Ivyrevel gick dåligt även innan Corona. Men Corona var en perfekt ursäkt. Har för mig Camilla grävde lite i ett annat inlägg.

              Hade varit intressant att se en granskning mellan henne å andra influensers (med liknande följarantal) typ sett över en månad eller så, eftersom att det blir svårt att granska nu i efterhand när samarbeten sker på story.

      SNÄLLA Camilla, ordna hur dina videos fungerar. Tacky ”design” men framför allt börjar de spela direkt? Dvs dels innan man har hunnit scrolla ned till dem men också då utan att ha valt att se dem. Också svårt att sedan välja att se om videon (då man missat större delen pga att den sätter igång innan man har scrollat dit). I tillägg osedvanligt högt ljud. Superbra för hörselskadade med ordentligt med volym, men jag vågar gissa att den som är på dina videos sticker ut även från detta. + Musiken? Jag vet inte, det ser bara amatörmässigt ut men ffa funkar dåligt.

    Tycker detta pressutskick är så pinsamt och ännu pinsammare när alla dessa ”influensers” typ ”omg hon har gjort det IGEN”!! ”aldrig sett något liknade”, ”hon är SÅ unik” bla bla bla… Are you for real?! Eller spelar ni dumma? :/

      Och vilket slöseri, helt onödigt. Att använda en minikyl som emballage är det dummaste, ingen kommer att använda den och den kastas bort. Tackar, säger moder jord. Not.

        Tyckte verkligen det var cringe att hon kopierade Kim rakt av. Dessutom relativt länge sedan Kim gjorde detta.

    Rebecca Stella = discount Kim.

      Skillnaden mellan en riktig Barbie och whatever man kunde köpa i leksakshyllan på lokala Ica på tidigt 90-tal

    Hon tror förmodligen att hon obemärkt kan använda Kims pr-trick i Sverige. Intressant att en läsare uppmärksammade detta. Hur tror ni att det går för RS:s lip kits?

      Fan vad hon gör oändliga stories om alla sina produkter!! Så sjukt desperat. Sälja sälja sälja.. blir väldigt osexigt till slut, med dålig eftersmak.

      Alltså förlåt men jag kan inte se hennes inlägg där hon applicerar läppstiftet. Hennes mun ser helt katastrofal ut

        Ser väldigt kämpigt ut när hon lägger läppstiftet på, då dom är så himla stora..

        Förlåt men jag blev full i skratt av hennes text. Hon får det att låta som att de tillsammans har löst världssvälten eller nåt.

    Designen på Receccas låda är dessutom så ful och tråkig jämfört med alla andra exempel i inlägget. Bara en fyrkantig låda med texten dåligt placerad, varför placerade de inte bara ”Glossy or Matte” ovanpå varandra istället för att låta texten gå ut ända i kanterna? Tycker det är så fult typografin är helt obalanserad, det finns ju massa space på lådan att använda sig av. Märks att de inte haft nån designer involverad i det här projektet.

      Jag tycker den är fin! Gillar att texten går ut i kanterna. ?

        Jag tycker att det bara ser väldigt ogenomtänkt ut, som att texten nästan inte får plats. Och hon hade ju tex kunnat täcka halva lådan i glansig textur och andra halvan i matt textur, då hade det åtminstone varit nån idé bakom det som passar kampanjen. Nu är det bara en låda med en text.

    Hennes insta känns ju bara så creepy! Märkligt posande, flashande av ett liv i lyx, ”gumzan” överallt och fler och fler skönhetsingrepp. Kallt, stelt och sterilt. Uppfattade henne som rätt jordnära efter en tidigare intervju..

      ”Jag dööör för dig, gummiz” Vuxna kvinnor…

      Exakt. Verkade mysig och är supersnygg innan allt skrapande.
      Tyvärr sterilt totalt hjärndöd efter alla insövande operationer. LA, här kommer ännu ett freak.
      Tragiskt, RIP fina ”självständiga” Rebecca Simonsson.

    Jag får panik på hennes pose-filmer hon lägger upp på instastory hela tiden. Det är nog nåt av det jag mest cringe jag vet, personer som ska filma sig själva när de posear och tror dem är skitsexiga. ? Ser så fruktansvärt löjligt ut, speciellt när de plutar med halvöppen mun och tittar bort som att de inte vet att de filmar sig själva.

      Och det där tycker jag verkligen ändå är en åldersgrej! Ok för en tonåring komma undan med, men hon och t.ex elene belle är 35, plus föräldrar..
      Ändå måste det fortfarande plutas och svankas i mängder.. Så cringe bara! Not sexy

      Ååååh skönt jag inte är den enda!!!! Så sjukt pinsamt

    ”To do things like these – you need people behind you who belives in your crazy ideas”
    Alltså..hennes ”crazy idea” ? Har hon ingen skam i kroppen lol?

    Ett katt? Really?!!

      Kanske är skånska? De säger ju ett choklad så… ??‍♀️

        Aldrig hört någon säga här. Dermot tycker jag det är så sjukt opraktiskt när någon tycker jag ska lägga en full kaffekopp eller ett fullt glas ”där” eller ”på bordet” eller så. Funkar så mycket bättre att ställa dem tycker jag.

          Men många gör det, varit diskussion här flera gånger.

            Jasså. Men här i Skåne har jag aldrig hört någon säga ett där det borde vara en ialf. Men visst jag har bara bott här i 14 år så kan ju ha missat det. ?

              Kanske olika i olika delar? Vet att Egoina gör det, vet inte riktigt var hon bor dock, stad alltså.

                Så kan det nog vara då, dialektalt i någon del av Skåne.

          Dermot? ?

    Kan vi inte bara sluta kommentera folks utseende. Vi har kommit längre än så och vi är mognare än så.

      Jag skulle aldrig kommentera så om någon som inte valt sitt utseende, men väljer någon att operera sig så absurt mycket och faktiskt börjar likna en alien så måste man väl kunna säga nåt? Lite som att kejsaren är naken.

        Så var drar vi då gränsen för när vi får tala om för någon att denne ser ful ut?
        Är det vid en ny ful hårfärg/frisyr eller går den vid injektioner och ingrepp?

        Sen undrar jag också VARFÖR man måste kunna säga något om det. Vilken viktigt funktion fyller det att berätta hur gräslig man tycker att någon ser ut?

        Jag skulle gärna få lite vettiga svar på dessa frågor och inte bara snäsiga, otrevliga svar om att man har yttrandefrihet osv.

      Nej det är vi inte.

    Jag hade ätit chokladen och slängt innehållet.

      ??

    ”Gumman, jag dör för dig”
    Mina ögon förblöder av sådant.
    Vuxna människor…

      Men du, ”mina ögon förblöder av sånt”…. det är typ samma nivå på det.

        Nej.

          Jo. Och ’jag blir mörkrädd’, ’gratis är gott’ och ’nu sjönk du i mina ögon’

    Hela denna pressutskicksgrejen som sker är bara för mycket. När man ser antalet som vissa får och som de inte ens vill ha. Så mycket onödiga förpackningar etc.
    När man ser bergen som ex. Jeffree Star får så undrar man varför plastsugrörsgrejen är så stor bland kändisarna, när så mycket onödig plast hamnar i dessa utskick!!

    Jag är inte så insatt i hennes företag men som boende i USA, riktar hon in sig till både USA och Sverige eller bara Sverige?

      Undrar jag med

      Jag har köpt hennes läppennor och är boende i USA. Det kostar lika mycket att skicka som själva produkten eftersom allt kommer från Sverige. Men tycker att kvalitén är grym och de är relativt billigt så värt det ändå.

    Man kommer alltså kunna beställa hem hennes produkter på en gång via Foodora? Har väldigt svårt att tro att någon kommer göra det.

    Ni som inte gillar henne borde lyssna på hennes poddiz som hon har med vanz. De är så roliga och sköna?? finaste tvättizarna helt ärligt

      ???

      ”Finazte” menar du väl?
      ?

      Är du seriös? De är värre än två tonåringar som tävlar mot varann med vem som är mest framgångsrik. Och vem som har bästa och smartaste barnet. Och vem som har lyzzigaste livet. Men sen ska dom låtsas va så ödmjuka och vara så jordnära och bry sig om andra. Så mycket bullshit! De enda dom bryr sig om är sig själva och hur mycket dom tjänar på det.

      Och, varför fick Bianca inget pr skick? Där är nåt på tvären mellan dom helt klart. Båda lika själviska så ??‍♀️

        Rebecca har uttryckt i podden att hon undrade om Bianca verkligen var “en tvättiz” då hon inte supportat Rebeccas olika släpp i hennes sociala kanaler då Rebecca tydligen alltid supportat Biancas olika släpp så det verkar helt klart ha hänt något där.

          Där har definitivt hänt nåt!

          Jag menar.. Lovisa Worge fick pr skick men inte Bianca?

          CAIA verkar ha 10 ggr bättre kvalitet än Rebecca Stellas produkter, vad jag tror. Så det vore inget vidare om Bianca hurrar för Becca Stellz viva la diva smink.

          Vad är tvättiz?

      Vad är tvättizarana?

      Kan inte ens stava till ordet.

        Jag tänker på tvättbjörnar.

        Man är tydligen ”tvättäkta” när man är tvättiz..

    Choklad är ju bra (om den är god, smakar den billig chokladtomte så känns det ju rätt så ovärt) men vem tusan blir glad över att få ett jäkla plastkylskåp? Jag tycker det ger så dåliga vibbar att få en massa skräp som ingen vill ha och som bara ska ligga och skräpa tills man får tummen ur att slänga bort det. Hatar alla skönhetsprodukter i presentlådor i form av julgranskulor eller vad det nu kan va.

      Schyyyyyyyyy!!! Chokladtomtar är goda! ?

        Ni silverfiskat gillar ju äta damm, avloppsavlagringar och sånt så chokladtomar måste vara lyx för er.

      Hade blivit jätteglad över en minikyl att ha ansiktsmasker i! Många hudvårdsnördar har det, onödigt absolut men det är det ju mycket som är.

    Momo

    Spelar väl ingen roll om Kim gjort det innan. Kul grej tycker jag ?

      Nej det gör det ju såklart inte. Inlägget handlar ju om att det är pinsamt att hon låtsas ha kommit på denna ”crazy idea” själv.

        Precis! Det är där det blir pinsamt.

        Nej det låtsas hon inte. Det står ju supertydligt att hon är tacksam över hjälpen hon fått att göra denna dröm sann. Inte att hon kommit på idén själv. Resten har hon kommit på själv med sitt team. Väldigt tydligt, sluta tolka.

    OMG! Kom på bästa pressutskicket nu! I form av en levande kanin eller något annat tuttinuttigt djur som fått börja med att svälja produkten och mottagaren får sedan vänta på att djuret skiter ut den. Imagine those instastories! Antar att storleken på djur (-ets anus) måste anpassas till produktens.
    Kom ihåg var ni läste det först!

    Alltså hon har alltid kopierat Kim… förut va hon Lady GaGa det finns inget innovation i hennes marknadsföring eller produkter.

    Men vad spelar det för roll, hon kan ju ff ha det som dröm att skicka ut ett sånt pressutskick. Det spelar ju ingen roll om det gjorts tidigare.

    Hade inte sett skräckfilmen med Anna och Åza (?) innan men det blev ju bara för komiskt när Å sa ”vänner som dej behöver man inte så många av ”… ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.