Isabella och Marisol på spontan och avslappnad middag

Vi hade så mycket att prata om så Marisol hade gjort en agenda. // Isabella Löwengrip

Fy satan så uppsluppet! 
Vågar man gissa på att agendan var gjord i excel?

150 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det här kommer en här inne inte gilla ?

      ???

      Nä det tog inte många minuter innan försvarstalet kom.

        Alltid till Bellas tjänst! ??

    Jisses så tragiskt.

      Nä, det är inte tragiskt.
      Tragiskt däremot är när någon dör.
      Lite perspektiv på tillvaron för din del skulle inte skada.

        Är det inte tragiskt om någon mår dåligt, är bitter och inte har vänner? Eller du menade kanske att det inte är tragiskt att två vänner äter middag och har mycket på agendan att prata om? I så fall håller jag med, det är ju inte tragiskt.

          Nu uttalar du dig om en person dom du med största säkerhet inte känner. Så knip bara.

            Så vi ska knipa då och inte uttala oss om I L, Book eller Paow om vi inte känner dom? Vissa saker om vissa personer kan man ju se och förstå utan att känna personen irl, som det som står ovan 15.32, inte jag som skrivit det för övrigt. Tragiskt att två vänner äter middag är det inte men finns annat som är tragiskt.

      Here we go again … ??‍♀️

      Hej S t o l l is ? ? ?
      32 minuter efter att Cam tryckt på enter knappen. Heja,heja.

      Det är tragiskt att behöva göra en agenda över vad man ska tala om. Men du din stolla förvränger allt till det negativa som skrivs om din kära IL. Ge upp någon gång.

        Det kanske var mer av jobbmiddag än en kompismiddag? Jag hade nog kunnat göra en åtminstone mental lista om jag skulle träffa någon i jobbsyfte. Eller så trollar IL bara, hon vet precis vad som sätter igång folk.

        Nej det är inte tragiskt att göra en ”agenda” över vad man ska tala om för att inte glömma något särskilt man vill berätta och prata om MEN det kan ju vara tragiskt att behöva en agenda för att man behöver tala om trakasserier eller allvarliga viktiga saker. Det är C (du?) som förvränger allt till negativt om IL. Det är du som borde ge upp någon gång.

      Så du mår inget vidare heller då med tanke på hur du bashar My varenda gång, när det skrivs om henne

      Elaine, Gabjoss och J Bladh är väl hennes vänner, eller ”vänner” men de kanske verkligen gillar henne. EE och CW har väl redan haft en fika el middag med henne och då hade de nog en agenda också. EE som tyckte C var så hemsk för några år sedan men sedan C började sin säknabella-kanmpanj så har hon vänt och gillar henne nu, kanske t o m var på inrådan av EE.

        Huh?

      Ojoj, lite fredags stingslig ?

      Det är väl inget tragiskt med att två vänner äter middag och har mycket att prata om. Ser att kommentarer om det tagits bort här och att Elaine för några år sedan skrev att c var så hemsk men sen ändrat sig sedan c började sin misskreditera-bella-drive – då gillar Elaine henne, sedan dess gör hon det. Kanske var E som fick c till det efter fikan det sägs att de tog ihop.

    Agenda för samtalsämnen ?
    Klockan 16: hur mår vi
    16:15 vad har vi gjort idag
    16:30 vad ska vi göra imorgon
    16:45 vad ska vi göra nästa vecka
    17:00 har du sett den här filmen/läst den här boken
    17:15 vädret

      ?

      Fy fan vad roligt!

      Bör finnas en punkt för gradering av dagens mående med angivande av ångestnivå.

        Herregud nej! När man inte träffat Isabella på en vecka:
        16:15 – Vem är denna veckas ”livs stora kärlek”?
        17:30 – Nya intressen: är det fjällvandring eller Manhattan som gäller? Båt? Privatjet? Skogsbada? Golfare?
        18:45 – Familjeplanering. Och vem byter blöjor?
        20:00 – Ny karriär som golfreseanordnare
        21:15 – Aktuella matpreferenser. vegan? Husman?
        22:00 – Jag glömde att fråga hur DU mår Marisol?! Men nu måste JAG hem och sova. Vi får prata om dig nästa gång kanske…

          ??

          Skogsbada? Wild Swimming, om jag får be.

      Kommer att tänka på den tidsplanering som Simon satte ihop när han var Bellas assistent.
      Hennes umgänge med Odd reglerades som partid. Och de bodde då fortfarande ihop alltså.
      När Odd insåg att hans tid för samlag med Bella bestämdes av Simon lackade han ur.

        Haha…Bella ÄR en hubot. Så är det bara!

    C!!!
    Tycket du kan skriva ett inlägg om den nya vovven hos Nellie Berntsson. Verkar finnas en del att gräva i där om man tittar på kommentarerna på det inlägget där hon har skrivit typ ”Lillebror och Storebror” eller liknande (tredje senaste). Har själv väldigt dålig koll på just avel av frallor men verkar ju som att den uppfödaren hon köpt av inte är den mest seriösa man kan hitta (har skrivit massor av försvarskommentarer som är minst sagt oproffsiga). Nellie har såklart inte svarat på en enda av de kritiska kommentarerna.

      Uppfödaren är ju ökänd, hur tänker man när man köper ett djur av denna människa? Obegripligt för mig

        Trubbnosig ras med andningssvårigheter samt färg som är genetiskt oförsvarbar då den medför diverse problem… Men den är ju gullig … typ ….

          Eller hur! ”Han är så gullig, snarkar så gulligt!” Jo, eller så kämpar han för att få luft! Jag blir så arg!

          Herregud!! Alltså den där Hanafi nämns nästan varannan månad i olika hästgrupper på facebook och i vissa trådar är hon med och skriver hätska försvarstal. Att hon skulle skärpt till sig och slutat sälja skadade och kroniskt sjuka hästar för överpris är ren lögn.
          Pengarna kommer alltid komma först och hon anser väl att om folk handlar av henne trots hennes dåliga rykte så får dom skylla sig själva.

          Men jo det är vida känt att hon ger hästar smärtstillande inför veterinärbesiktning osv

      Kolla på uppfödarens youtube klipp. Den heter ”En golare har inga polare”.

        Vilken vidrig jävla skåning

      Smuggelhundar… smart…

    Vågar man gissa på att den avslutas i en ny business plan??

      Vad kan den gå ut på tro? Ett nytt Estee Lauder? ?

        SD luder

      Troligen mera vad Marisol ska skriva för utkast till blogginläggen samt research till poddavsnitten för det gör inte Bella.

        Varför skulle Marisol göra det, lägg av. Planerar vad de ska prata om i podden är det nog mest Sheila som gör el I och hon ihop, definitivt inte Marisol tror jag inte. Tror Bella skriver blogginlägg själv, hoppas inte att andra som hon inte kan lita på numer har tillgång och inlogg till hennes blogg, hoppas hon tänkt på det och att hon kan lita på Marisol och andra runt sig.

          Det märks tydligt att språket och skrivsättet i Bellas blogg fluktuerar väldigt. Bella har spökskrivare helt klart.

            Nej, men du försöker med allt, du är galen och besatt Ghent, du kämpar på med att s m uts ka sta henne.

              Galen och besatt? Av vad?

              Det är ju väldigt tydligt att språket och skrivsättet fluktuerar väldigt. Det är fakta. Att konstatera det är inte att vara galen eller besatt. Att vara kritisk till Bellas upptåg är heller inte att vara galen eller besatt. Jag är heller inte avundsjuk eller bitter på något vis. Jag har heller inte för mycket fritid.

      PR ansvarig för 52-åringens utställningar? Så många bubblor som måste marknadsföras. Så många att de hann slå in dem ett par timmar innan avresa och få dem att rymmas i bilens bagageutrymme.

        Då borde kanske paulsan också vara med… Eller är han bara ett bihang i planen?

        Och du vet hur många timmar innan avresa de slog in tavlor? Det ryms ganska många tavlor i ett bagage de är ju inte jättestora och det behöver inte vara särskilt många på en utställning. Jisses

    Ska genast göra en agenda för fredagsmyset ikväll. Man vill ju inte att det ska eskalera till att någon pratar rakt ut, går på toa när som helst eller hittar på något stojigt som att ta en näve popcorn på icke utsatt tid. Och gud förbjude om ungarna inte håller sig till mina bestämda samtalsämnen!

    Tänker att jag ska implementera detta nästa gång jag umgås med mina vänner. Måste komma ihåg att skicka ut agendan i god tid innan så alla har koll på läget och beter sig som folk. Handuppräckning borde ju rimligtvis kunna krävas också? Eller går jag för långt då?

      Nej du går inte för långt. Nån jävla ordning får det vara.

        Tack, jag kände mig lite osäker. Så jävla less på att folk pratar rätt ut och helt utan hänsyn till oss andra. Fan Britta, visa lite respekt!

      Fasiken vad härligt! Hoppas ni som har vänner med funktionsvariationer tar till er det här. Så skönt om alla kunde försöka hjälpa i stället för att håna dessa människors behov. ❤️ Till Marisol, det skulle finnas fler som henne

        Lite osäker om du skämtar eller är seriös? Hoppas innerligt på det första.

          Varför hoppas du på det? Min son som också har en NPF diagnos skulle älska en sån vän, då skulle han slippa ha ångestattacker när han ska träffa någon som han inte gör varje dag. Han tycker att det är otroligt jobbigt att fundera på vad de ska prata om och om de inte har något att prata om alls. Förstår att det kan vara svårt att förstå, speciellt om man inte är så insatt och påläst, men det är väldigt vanligt.

            För att jag själv, två av mina barn och några av mina vänner har NPF-diagnoser och ingen av oss skulle uppskatta att få en jävla agenda upptryckt i ansiktet när vi umgås.
            Skulle någon av mina vänner, på riktigt, skicka en agenda till mig hade jag bett hen att stoppa upp den där solen inte skiner.

            Och, jo. Jag är väldigt påläst om NPF. För att ditt barn tycker att det är jobbigt med sociala kontakter betyder det inte automatiskt att alla andra med samma NPF också gör det. Individer osv vet du?

              +1000!!!

              Men nu låter det ju som att Isabella uppskattade det och inte hade något emot det, står inget om att hon fick den upptryckt. Om du nu har två barn och du själv har en npf diagnos så antar jag att du vet att det finns många olika diagnoser och den ena är inte den andra lik. Du har inte det behovet, Isabella verkar ha det, simple as That!

                Om IL av någon märklig anledning uppskattar att någon annan bestämmer åt henne vad hon ska prata om och när hon ska prata om detta under lunch så är det nog inte bara NPF som är problemet. Du måste ju höra själv hur märkligt det låter?! Att två _vänner_ träffas, äter lunch och samtalar efter en agenda! Hur funkar hennes vardag undrar jag? Hur kommunicerar hon med sin pojkvän, sina barn, kassörskan på Ica, lärare, föräldrar till barnens vänner? Hur klarar (klarade?) hon ha företag om hon inte ens kan föra ett normalt samtal med en vän under lunch?

                Jag själv har adhd, kombinerad form, medelsvår. Min ena son samma fast svår. Den andra har adhd, ouppmärksam form (du vet, det som förr var add), en nära vän till mig har högfungerande autism, en annan vän ligger på autismspekrat. Ska jag fortsätta? Utöver detta är jag utbildad inom psykiatrin också.
                Men snälla du, upplys mig gärna om ämnet eftersom jag känner mig helt lost här.

    Haha! Bella och hennes storhetsvansinne var en speciell tid det.

      Saknar det lite en då! Så sjukt ( i dubbel bemärkelse) underhållande!

        *ändå

    Verkar vara en chill typ. Eller var middagen kanske inte en vänskapsträff utan ett möte?

      En dagordning brukar åtföljas av ett protokoll som justeras.
      Hoppas de inte slarvade med att noga nedteckna allt som sades och beslutades.

        Aha, då blir det avdragsgill middag!

    Tycker att det är så märkligt hur Isabella har stött bort sin familj och nu umgås hon med Pauls vänner och släktingar, innan det umgicks hon med Selins vänner och familj.

      Så har hon ju alltid gjort. Inget blir långsiktigt, precis som i karriären.

      Att hon inte ser eller bryr sig om hur oseriöst allt framstod, förvånar mig forfarande.

      Hennes ursäktsturné som hon höll på med när podden lanserades kanske inte gav resultat.

      Det tar lite tid att genomskåda Bella så nya bekantskaper håller alltid ett tag.

    När Isabella anställde denna Marisol, som väl på papperet verkade överkvalificerad, sekundärskämdes jag för vad Marisol skulle märka att hon hamnat i. Men de verkar ju passa perfekt ihop i den relation de nu har (svårdefinierad).

      Förmodligen för att Marisol inte utmanar Bella inom de områden där Bella alltid vill vara störst, bäst och vackrast.

        Som Trump!

          Härligt

      Varför verkade hon överkvalificerad? Tycker inte hon har gjort så bra jobb, klumpiga dumma uttalande i media ist för att låta I försvara sig och prata för sig själv, dessutom dålig koll verkar nästan som att hon ville göra bort henne. Det gick ju bara utför med företaget sen M kom in i bilden men hoppas de är bra vänner och att det är äkta och att Marisol vill henne väl och inte tvärtom.

        Hoppas att Marisol är en äkta bra vän som vill Bella väl men jag är tveksam. Det gick ju utför med företaget och allt efter Marisols inträde men hoppas iaf de har en äkta vänskap och att B kan lita på M. Marisol verkade ha ett intresse i Bella långt innan hon började jobba med henne, h ater eller f an men iaf så skrev hon honfullt om henne på ett instakonto. Lite skumt.

          Intressant! Vad skrev hon?

    Alltså, jag skäms lite nu när jag hör hur d låter. Men jag å min kompis som numera bor 50mil bort efter jag flyttade, båda jobbar och har barn, jag ensamstående och hon periodvis ensamstående, så smatalatid är inget som finns i överflöd. Så vi brukar skicka meddelanden där d står: Blablabla på dagordningen! Då glömmer man inte tills d blir av ett samtal.

    Men skulle nån komma hem till mig för att umgås å vecklar upp ett papper med en agenda utan min vetskap så hade d nog känts konstigt..

      Sluta förkorta ett ord som bara har tre bokstäver..

        D står fortf d. Värre att hen börjar ta bort alla bokstäver efter e i ensamstående

    Ser att Anders Timells son sitter och käkar vid ett bord, stackarn!

      Ja Anders äger väl stället? Iaf så jobbar båda där.

        Han fick ju sparken därifrån för ett par år sedan.
        #meetoo

          Förflyttad till Brillo. Inte sparken från kedjan. Skulle inte vilja jobba där.

            Han var helt ute i kylan i ett år, sedan tillbaka på nåder. Och nu drar han runt på Brillo och terrar kunder och personal med sitt eviga snackande och filmande med mobilen.

              Anders T har säkert hållhakar på PG Nilsson som gör att han inte kan skickas ut i kylan för gott…

                Mycket troligt! Varför skulle pajasen annars vara kvar? ?

      – Menar du att det verkligen är hans son eller var det ett look alike-skämt?
      – Lite jobbigt att synas i bakgrunden i bild på ett stort konto. Långt ifrån alla som vill visa upp var de är, med vem de är o s v

        Det är hans son!

        Ja, det är hans son Kim.

    Varför hänger Marisol fortfarande med Bella? Får hon lön?

      Ja, 750 kr i timmen plus mat och dryck 🙂

        Sedärja! ?

    Fan vad ni är sjuka folk. Som rabiessmittade djur. Att två pers som äter lunch kan för det första generera ett blogginlägg som inte säger annat än hetsar sina små troll och sen alla dårar som går igång och skriker Stollis ??‍♀️??

      Kör du också med agenda när du är på lunch med en vän?

        Nej ? Men det fattar du väl att hon skriver bara för att provocera…

          Inte så mycket att provoceras av direkt. Om man inte är en snöflinga förstås? ??‍♀️

      Lugn bara lugn. Gå ut på en promenad och kyl ner dig.

        Har du inget bättre att komma med en en liten härskarteknik?

      MEN om du verkligen älskar IL så måste du vara medveten om att: utan oss är hon inget. Hon lever på publicitet, det är själva essensen av hennes liv. Så luta dig tillbaka och se vad hon anser vara pöbeln leda henne närmre framgången.

        Älskar? Vad pratar du om? ?

          Ja? Man kan inte bli sådär upprörd över detta inlägg om man inte gillar starkt eller tillochmed älskar IL. Då tar man det lite för personligt.

            +1000

        Hon levde på publicitet.

      Du, Stollis, är nog en person som förfasas över att nästan alla andra är knäppa i huvudet och elaka. Andra är konstiga och tänker fel, oavsett i hur stor majoritet de är. The Anna Book syndrome.

        Synd att göra dig besviken. Är inte den Camilla kallar för Stollis bara för att jag noterar att folk blir helt störda när det kommer till IL.

          Helt störda är väl ändå att ta i? ?

            Ok, rabiata då.

          Störda?? Haha wow. Och du tycker inte det är STÖRT att man kan bli så förbannad över ett ironiskt inlägg som du just nu? ???‍♀️

        Trött på att alla kallas stollis när det är olika ip nummer (inte en och samma ) som försvarat Bella och att försvara Bella är inte det samma som att ha henne som idol eller tycka hon har gjort bra handlingar och val i livet 🙂

          Hur vet du att det är olika ip-nummer?
          Är det särskilt svårt använda olika ip-nummer?

            Jag vet det för jag har sett andra än jag som kommenterar när dem försvarar Bella så det är inte bara en och samma person. Inte så svårt å lista ut

              Det säger du hela tiden ja!

      16:01 fan vad du är rolig ?? tack för skrattet!! Du låter lite väl arg för ett blogginlägg om ett stelt och super uppstyrt möte a la Bella! Men det är säkert du Paul. Låter likt dig att fräsa till sådär!

    Är det alkoholfritt i glaset? Det ser ju inte ut som vin i alla fall.

      Enligt mig ser det precis ut som rödvin.

      Det står ett glas med Cola (baserat på flaskan som skymtar bakom) glaset M håller i är en annan dryck. Förmodligen rödvin av en ljusare druva
      Om det nu spelar ngn roll….

        För många gör det nog det, de super säkert som svin, det vore något att glappa om.

          De som dricker seriöst (”som svin”) gör det inte på krogen utan hemma.
          Detta för att
          1) det kostar en förmögenhet att bli full på krogen
          2) man skämmer ut sig och riskerar att bli portad
          3) det är svårt att komma hem oskadd och med alla tillhörigheter i behåll

            Inte lika kul dock att supa hemma! ?

    Men alltså kan inte ngn kanal göra en såpa på Bella och Booken? förstå hur underhållande (tragiskt) det skulle vara att följa dessa 2, kanske en variant på Big Brother där de måste tillbringa 1 vecka under samma tak. 2 narcissister med hybris utan ngn som helst självkritik. Baam!

      Där kunde Cacam också vara med för hon kvalar ju in på narcisisster med hybris utan ngn som helst självkritik och självinsikt. Baam

        Aw. Där trodde du att du fick till det va! Gick sisådär.

    Men alltså kan inte ngn kanal göra en såpa på Bella och Booken? förstå hur underhållande (tragiskt) det skulle vara att följa dessa 2, kanske en variant på Big Brother där de måste tillbringa 1 vecka under samma tak. 2 narcissister med hybris utan ngn som helst självkritik. Baam!

      Ja ja ja!!! Då fan skulle jag sitta bänkad!

    Men vem för minnesanteckningar undrar jag då, det verkar ju inte nämnas 😀

      Stackaren som sitter i bordet bredvid säkert. ”Kan du snälla bara hålla koll på detta papper och se att vi får allt sagt i punktlig ordning? Kan betala kaffet för dig, tack!”

        Ja, säkert bordsgrannen som får ta sig an uppgiften haha! En kaffe för besväret, mer ska man nog inte förvänta sig! Justeringsmän måste också utses, kanske servisen kan stå till tjänst med det om inte annat.

    Bella jobbar verkligen ingenting just nu. Såg att hon är i Köpenhamn med sin farbror nu också.
    Man får ändå säga att hon hade en jäkla flax som hann sälja sitt företag och innan corona och allt. Annars hade det nog vart andra bullar nu. Inga pengar eller arbeten.

      Tillägg:
      Även fröken Ping-Pong hade flax. Så nu kan hon träna på Gotlandstranden i all evighet!

        Vad gör egentligen Pingis flottist?
        Han verkar inte ha någon pansarbåt att ta hand om.

          Ja, säg det? Han lever gott på Pingis kanske? Charmigt! ?

      Var nog miljardären som fixade försäljningen. Plus en annan miljadärskompis till Pingis. Vänner emellan.

      Farbrorn kallar IL för gumman. Någon mer som får rysningar?

        Nej, det är nog mest för dig ham… som det är väldigt jobbigt.

          Näe stollis, får bara rysningar!

      Dock så brukar andra kalla att blogga och podda för att jobba så, och tror att det även drar in en del pengar. Men nej hon säger ju själv att hon inte arbetar nu fast lite gör hon ju det ändå.

        Bra du håller koll åt oss..

      Hon fick väl inga pengar ändå?

    Är väl inget fel med att ha ett excelark många fler influencers håller på så utan att vara öppna med det. För att vara ärlig kan jag tänka mig Isabella vill provocera igång er på bloggbevakningen för att dra igång trafik till sina sociala medier, med det sagt nej jag är inte ”stållis” eller vad ni kallar det, jag tror IsabeLlas systers uttalande var ganska talande om hur Isabella kan vara som person. Men annars är ni lite snabba på betet gällande hennes relationer osv, ni vet egentligen inget om Relationen med odd paul eller erik(minns inte om han hette Erik. Den rika mannen)

      ????

    Spännande.

    Alltså… det är mycket möjligt att det fanns en agenda. Men det är i alla fall inte den som syns på bilden. (Kanske var det bara jag som lyckades inbilla mig det, med hjälp av texten. Ursäkta En-Dum-En i så fall.) Det är ju en meny, eller hur? Fotografen har också en framför sig.

    Jag skulle tycka att det var skönt om man hade en agenda att följa ibland när man umgås med vissa. Jag gillar struktur.

    Undra vem hon skulle vandrat med i sommar? En av alla planer som inte blev av…

    Jag och en kompis har för vana att alltid ha en agenda när vi ska ses, lite på skoj men också för vi båda är så pladdriga och tiden alltid går så fort!

    Bra med agenda ju. Då vet hon vad som ska pratas om. Hon skrev ju någon gång att blir ett samtal ointressant så går hon

      ?

      Allt detta trams hon skrivit genom tiderna. hennes fans måste ju vara helt bakom?

        I dagsläget förslår nog inte ”bakom”.

        Men jag har själv läst Blondinbellas blogg under ett kortare tag. Jag hittade den av en slump precis när hon och Pingis startade sitt skönhetsmärke, just då var hon en ung tvåbarnsmamma som arbetade hårt med ett nystartat företag, det var inga konstigheter. Dock tog det inte lång tid innan varningsklockorna började ringa, i början var det småsaker och mest en känsla av att något inte riktigt var som det skulle med henne men det eskalerade snabbt och när hela vansinneskarusellen drog i gång med först glashus och elakheter om exmake i bloggen och sedan rena fantasitillvaron där hon hyrde hus på Rivieran och skulle bo i snordyr lägenhet i NYC ”på deltdi” (man fick ha det väldigt svårt med matten för att missa att den kort sagt inte gick ihop) så var det hela ju klart. Och jag tror faktiskt inte att hon har särskilt många läsare eller följare numera, besökssiffror kan som bekant manipuleras. Det verkar finnas en tro här inne på Bloggbevakning ibland att de som läser om Blondinbella här också besöker hennes kanaler. Men det tror inte jag stämmer. Det här är en föredetting som man läser OM.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.