Kenza är gravid igen

https://www.instagram.com/p/CEzFvyyDYPO/

Efter att ha fått konstaterat att hon var på väg in i klimakteriet – på TOK för tidigt – för vad som är normalt, så genomgick Kenza flera stycken IVF-behandlingar innan sonen Nikola föddes efter att ha lyckats tillkomma på naturlig väg.
Kenza har sagt att hon gärna skulle vilja ha en stor familj men att hon också vet att det inte är självklart att det går. Hon har också, flera gånger, sagt i från på skarpen till de som spekulerat kring ifall hon är gravid, både före och efter sonen föddes.
Hon har poängterat att sådana frågor gör ont och önskat att alla bara slutar frågan andra människor om sådana privata angelägenheter.

Trots svårigheter och ett klimakterie som inte verkar vilja vänta så meddelar Kenza nu på Instagram att hon och Aleks väntar tillökning och att Nikola ska bli storebror, något som Expressen var först med att skriva om.

Stort, stort grattis till hela familjen!!!!

99 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Stort grattis till dom! ?

    Håller med dig.
    Mvh en med riktiga fertilitetsproblem

      Ja! Jag skäms över att det var den tanken som slog mig direkt när jag läste:(
      Mvh en som kämpat som ett djur i tre år

      Hennes fertilitetsproblem är väl precis lika riktiga som dina även om hon lyckats bli gravid två ggr på förhållandevis kort tid.

      Fast säger en läkare till dig som vill ha en familj ”du har dåliga ägg och kommer gå in i klimakteriet tidigt” såklart som fan en blir superledsen. Bara för att hon blev gravid igen gör ju inte att hennes initiala känslor blir plötsigt ogiltiga.

    Förlåt men det där kan du väl på allvar inte tro på själv?

    Sjukt resonemang, har du barn själv? Tror inte någon skulle resonera så, har man barn vet man hur mycket tid och energi det tar och inget man bara skaffar om man verkligen inte längtar. Dessutom har Kenza inte tid att vänta.

    Jag blev iaf väldigt glad för deras skull.

    Nja det tror jag faktiskt inte

    Åh, så glad för deras skull ? Men är också glad att jag slipper se exponering och massvis av reklam av/för den nya bebisen.

      Det lär ju dock inte hända. Gissar att hon kommer mjölka ännu mer barncontent nu när de kommer att ha två. #siblinggoalzzzz

      Oj, ovanligt vasst för att komma från Nora!? ??

        Tycker jag väl ändå inte ? Jag hade kunnat lagt fram det på ett betydligt ”vassare” sätt om jag så hade velat. Nu är inte jag en sån som hade velat exponera mitt barn för reklam och pengar, så enkelt är det bara ?

          I”m not complaining! ? Ja, det kunde du men kontentan var väl det. Jag håller med dig, var oväntat bara.

      Glömde tillägga: Anledningen till att jag är glad att slippa se exponering av deras andra barn är för att jag inte använder Instagram längre. Visst, man kan blockera osv, men är ju inte enbart Kenza som gör sånt här. Inget illa ment med det, är fortfarande glad för deras skull ? Hejhopp!

        Du vet att det finns annat innehåll på Instagram va? Jag använder Instagram dagligen och ser aldrig barn i mitt flöde. Däremot en herrans massa hundar.

    Det där tror jag inte på för fem öre.

    Under tiden man ammar så pausar kroppen (dvs äggisarna får vila) vilket gör att man är så fertil som möjligt efter tex graviditet/amning. Så hon har nog haft det skittufft, inget man behöver ifrågasätta.

    Jag är nedsatt i ett kemiskt klimakterie just nu, när jag slutar med detta så hoppas jag få gå igenom IVF med donator. Man nedsätts för att produktionen ska få vila och starta om och vara så ”clean” som möjligt.

    Svårt att förklara kanske. Men för oss som går igenom sånt här kan bli rätt sårade av hur du la fram din fråga. Du kunde ju uteslutit att ifrågasätta ”om hon verkligen hade så svårt att bli gravid”. Varför skulle man ljuga om en så fruktansvärt jobbig situation ?

      Jag förstår dig och lider med dig. Klart att du går igenom en tuff grej att gå igenom, absolut inte meningen att såra dig. Jag önskar dig det bästa och hoppas att det går vägen för dig.

      Jag tror inte att hon ljuger, däremot tror jag att det kan ha varit en överdrift. Varför? För att hon tyckte synd om sig själv (förståeligt) och tänkte på det värsta scenariot, att hon använde det som ett sätt att vinna över sviktande följare (hon kanske gick genom något svårt men klart hon fattade vinningen av detta, hon är fortfarande en influenser!). Jag menar på att bara för att det är Kenza betyder inte att hon är perfekt och jag är tyvärr en aning skeptisk till allvaret i hennes fertilitetsproblem (utifrån sin egen beskrivning)

    Men va roligt för dem. Har ändå hört en del liknande historier gällande svårighet att få barn. Funkar det sen till sist med att iaf bli gravid så verkar tvåan komma lättare.

    Allt efter ”jättekul för dem!” var sjukt onödigt skrivet!

    Det var något av det sjukaste jag läst i kommentarsväg

    Men shit lägg av!! Hon har ingen blogg längre och har aldrig gjort i närheten av så mycket material av honom att man ens skulle misstänka detta! Hennes insta är mest bilder på henne själv. Vloggs har hon väl inte så många heller numera.
    Däremot har hon verkligen kämpat för att få bli gravid!
    Hon vill ha en familj storlek större helt enkelt, som många andra. Jisses.

    Vilken respektlös kommentar.

    Verkar vara lättare att få till barn två efter kroppen ”kommit igång”. Läkarna vet heller inte allt, finns de som fått talat om för sig att de är sterila och sen blir det ändå barn.. Kroppen är en kul grej ibland, det går inte att förklara allt.
    Behöver inte ha att göra med att hon överdrev eller nåt sånt.

      Sen kan ju kroppen vara ”sjuk” länge efter att en gått av p-piller. Vissa får pcos av avgång av p-piller som gör det svårt att bli gravid och de blir sedan bemötta utifrån det (att de har pcos) utan en tanke att det kan vara ett tillfälligt tillstånd pga p-piller avgång.

        Hmm skulle kolla källa på detta om det var aktuellt för mig (menar att ni som det är aktuellt för bör göra det). Låter lite ”mumbo-jumbo hormonella preventivmedelmotståndare” om det. Det kan ta ett tag för hormonerna att gå ut kroppen så man kan bli gravid men man blir inte sjuk av dem.

    Grattis till dem, jätteroliga nyheter!

    Blev så himla glad när jag läste nyheten ❤️

    Spyr på din kommentar ? Du menar alltså att de skaffar barn för att det är en inkomstkälla? Att du inte skäms.

      Folk gör permanenta kirurgiska ingrepp för content och reklam för sina kanaler, vad hos mänskligheten får dig att tro att det inte finns influencers som skaffar barn för sina kanalers skull?

        Kenza har alltid varit öppen med hur mycket hon vill ha en stor familj så lägg ner

          Jag menade inte Kenza. Följer henne inte så jag har ingen åsikt. Däremot tror jag att många influensers har väldigt låga trösklar för vad de är beredda att göra för content.

        Gör dem? De gör väl också de ingreppen för att de tycker att det är snyggt, inte bara för content? Eller ha jag missat någon som opererat till en extra näsa för att få klick?

        Skulle btw säga att ett kirurgiskt ingrepp av typen större bröst är ett pyttelitet beslut jämfört med att sätta ett nytt liv till jorden.

    Oj här var det rensat ?

    Om du själv inte fattar att din kommentar är elak…. ??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️

    Va? Är det inte konstigt att inte tycka synd om dig för det? Antar att du väldigt gärna vill ha barn eftersom du försöker. Då har det blivit många besvikelser nu kan man räkna ut om du började försöka innan Kenza. Så det är synd om dig. Antar dock att du tycker synd om dig (med all rätt) eftersom din kommentar framstår som bitter.

    Jag själv har haft lätt att få barn hittills men vet att alla inte har det. Därför är det väl bra med influensers som är öppna med det, oavsett om dom överdriver eller inte.

    Yay! När magbilderna precis börjat försvinna……

      Men sluta följa henne då om det stör dig så mycket ??

    Men gud hennes läkare sa ”du kan troligtvis bara få ett barn, dina ägg är dåliga, du är påväg in i tidigt klimaterie”.

    KLART SOM FAN en blir skitledsen? Bara för att hon blir gravid igen tar ju inte de bort de känslor hon kände då.

    Ja tänk vad underbart för dom att dom inte behövde försöka i massa år för ett syskon!⭐️
    Good for them! ❤️

    Nej. Bara nej. Hon har alltid drömt om att ha massor barn.

    Stort grattis till dem! Så himla roligt! ?

    Kan vi alla inte bara vara glada över Kenzas graviditet? Lägga vår eventuella avundsjuka åt sidan för några sekunder och faktiskt glädjas åt en annan människa?

      ? This! ?

      Men alltså ge dig, skaffa dig en hobby.

      Du läser in extremt mycket och du ser vad du vill se.

      Jag tycker att det är JÄTTEBRA att en så stor influencer som Kenza vågar berätta om någonting så privat i sina kanaler. Speciellt något som få vågar dela med sig av. Hon vet att såna som du kommer pissa på henne men gör det ändå. Och hjälper såna som mig.

      Avundsjuk tycker jag var fel ord men folk som är bittra och skriver elaka kommentarer åt en som har en sådan fin nyhet! Om man inte klarar av henne behöver man ändå inte vara elak!

    Men det är väl klart att man ska söka sympati om man vill ha det, det är inget fel med det!

    Och att hon överdrev tror jag inte alls, som alla andra barnlösa visste hon inte innan att det skulle gå vägen. Då blev såklart stressen och ångesten stor under perioden då hon hela tiden visste att hon kunde komma i klimakteriet när som helst. En väldigt naturlig reaktion från alla som får den diagnosen, skulle jag tro.

    Plus att när kenza tjatar sönder om att det inte är OK att fråga om graviditeter osv gör hon väldigt många människor en tjänst.

    Men vad är det för konstiga människor som kommentarer så bittert och otrevligt om hennes graviditet?! Vad är ni för typ av människor egentligen?

    Det måste vara förskräckligt att ha en såhär cynisk världsbild.

    Underbart ❤

    men den stora frågan är…
    kommer bebis nr2s födelsevideo toppa nikolas med views?

    Jag kommer aldrig kunna bära eller skapa ett barn, och har börjat landa i det. Tycker att det är orättvist (mot mig, helt ego alltså) när det känns som att alla runtom blir gravida.

    Önskar såsåså att jag skulle få känna de små sparkarna, köps fina Newbie kläder, illamåendet, smärtan. Men livet blir inte alltid som man tänkt.

    Men! Jag missunnar ingen för det, wow jag blir sååå glad för andras skull! Att jämföra ”mitt och ditt” är omöjligt.

    Jag önskar all lycka till Kenza med familj, och alla andra som nyligen plussat ?

    Själv har jag nog landat i att jag ska köpa ett litet hus som får bli mitt lilla projekt. Ett litet rött hus som jag ska göra rustikt, lantligt, inspirerat av industri och det får bli min bebis istället ❤️ (Nä jag kommer gråta många gånger till. Men under de bra stunderna, så drömmer jag mig bort till mitt lilla trähus ?)

      Beundrar dig och ditt förhållningssätt. Vet att det krävs mycket för att komma dit – även om jag förstår att det finns andra stunder också, precis som du skriver.

        Ja, jag tror att det är farligt att gräva ner sig för mkt. Jag tror ingen mår bra av det. När man väl landat i att ”såhär är det”, så tror jag det är lättare att hitta ljuset. Låter sååå hippie haha! Men jag tror på det.

        Många sa till mig när jag fick min diagnos endometrios ”bli inte din sjukdom”. Och jag förstår precis vad som menas, och jag tror att det gäller allt.

        Man måste få sörja, man måste få må dåligt och gråta. Men sen måste man också vända på det och hitta styrkan igen ☺️??

        ..och tack ?

      Jag kan inte heller få barn och jag vet inte om jag är lika positiv som du… Jag blir glad för de som blir gravida men innan jag blir glad kommer det alltid ett litet hugg i magen och en våg av sorg 🙁

        Det gör det här med ❤️ bryter ihop och blir så jävulskt förstörd. Tacksam för vänner som berättar för mig innan de går ut med det, det underlättar alltid lite.

        Men jag skulle ljuga om jag sa att det inte når mig. Tvärtom, hjärtat krossas i tusen bitar.

        Men försöker hitta en annan glädje istället. Tex jag har massor av barn runt mig, jag är dessutom förskollärare. Så jag har bokstavligen 20st 1-åringar runt mig varje dag. Och jag älskar det! Men det är rätt skönt att komma hem till tystnad, jag måste inte laga mat, jag kan lägga mig på soffan.

        Men visst, önskar såklart att jag också hade en liten själv. Men jag tror att för att man inte ska gå under av sorg, så måste man hitta nåt annat. Typ ett substitut.

        Ta hand om dig, våra liv är också värdefulla – med eller utan barn ?

        Tycker det är stort av dig att bli glad för andra även om det börjar med ett hugg av sorg. Det är helt förståligt om man inte känner glädje alls också, det är ju bara symptom på ens egen sorg. En bra vän förstår det.

      Jag vet inte hur jag ska skriva detta utan att förringa dina känslor kring det hela. Men kan du tänka dig en adoption?
      Jag älskar mina barn mer än livet självt men jag hade även kunnat adoptera och känna den här känslan.
      Graviditeten för mig var inget särskilt. Jag njöt inte av att känna sparkarna. Jag var bara dödsorolig så fort jag inte kände dem. Nu minns jag inte ens graviditeterna.
      Däremot visas ju graviditeten ur ett väldigt rosaskimrande sken. Det stora för mig
      Är att dela livet med dem och se dem utvecklas och stötta dem i att
      Bli bra människor 🙂
      Sen är jag fullt övertygad om att man kan leva ett lyckligt och fullgott liv utan barn också.
      Lycka till med ditt torp, det låter fantastiskt och något jag inte skulle ha råd med nu när barnen är små ☺️

        Jag varken vill eller får adoptera. Det tar många år, kostar enorma summor, man måste befinna sig i landet och man får inte adoptera ensam.

        Många har tagit upp adoption ”för det finns många barn som mår dåligt”. Måste säga att detta är så taskigt att lägga upp som förslag för någon som fått sin högsta önskan om att bli gravid krossad. Man får SÅ dåligt samvete.

        Jag beundrar de som adopterar. Men om jag hade velat göra det, så hade jag gjort det. Fosterbarn samma sak.

        Och jag hoppas verkligen att folk slutar komma med ”adoption” eller ”skaffa fosterbarn” som nån variant av lösning på barnlöshet, förstår att du menar väl. Men ur mitt (och många många andras) perspektiv så är det såklart något man redan tänkt över. I min värld är det lika illa att komma med, som att fråga ”när är det dags för barn?” eller ”är du gravid?” bara för att man tex inte dricker alkohol. Dvs ingen har med såna val att göra.

        Men jag (och många andra) vill få gå igenom en graviditet. Få föda, känna sparkar, få amma, vara med från början. Jag har en vän som hatar att vara gravid, för hon mår så fruktansvärt dåligt. Men hon sa också att det är så värt det, hon fick ju sina fyra barn. Jag hade kunnat ta en hemsk graviditet bara för att få skapa en mini me.

        Förstår att du menar väl som sagt, så hoppas du tar mitt svar konstruktivt ☺️

        Och TACK! Min lilla hus har jag haft i åtanke länge. Men nu känner jag att det är det jag är gjord för att göra. Inreda och renovera, sååå himla roligt! ?

          Gud vilket tålamod du har. Jag blir svintrött av att ens läsa kommentarer om att ”har du funderat på att adoptera” som om det skulle vara någon barnlös som inte visste att adoption existerar.

          Du behöver inte försvara att du inte vill adoptera. På samma sätt som man inte behöver försvara att man vill ha barn. Eller att man inte vill ha barn. Eller att man vill adoptera. Det är alla lika ”egoistiska” beslut som baserar sig på ens egna känslor och drömmar.

          Och adoptivbarn behöver heller inte att folk börjar adoptera dem i någon sorts välgörenhetssyfte, i synnerhet inte med dem köer som finns idag. Vill man hjälpa föräldralösa barn, eller för den delen barn med föräldrar men som riskerar att bli bortadopterade från sina mammor pga fattigdom, så kan man bli månadsgivare på Unicef.

            Fast med all respekt E, om man lyfter sina problem på i ett diskussionsfält så är det precis det folk kommer
            Göra, att diskutera. Om man lyfter en extrem barnlängtan men inte ens nämner adoption på ett sånt här forum så är det så klart att en sån fråga kommer att komma. Det var en fråga jag ställde eftersom jag själv är säker på att jag skulle försökt adoptera om jag inte hade kunnat få biologiska barn. Jag är nyfiken på hur andra resonerar.

          Jag förstår dig men känner att du drar alla över en kam.
          Jag frågade inte om adoption för att du ska rädda föräldralösa barn, utan stilla din barnlängtan.
          Btw, min vän är ensamstående och fick hem sin adoptivson förra året, så det stämmer inte att man får adoptera ensam.
          Processen var inte Särskilt lång och hon blev inte utfattig. Detta är viktigt att inte skriva om dessa saker om man inte vet , för att inte krossa andras drömmar.

            Och mina vänner har väntat intre år, betalar flera hundratusentals kronor och väntar fortfarande.

            Bara för att jag inte nämner adoption, så behöver man ju inte ”föreslå” det. Man kan ju faktiskt tänka i det tysta med.

            Nu orkar jag inte diskutera detta mer. Önskar dig en skön söndag! ?

            DET. ÄR. INTE. SAMMA. SAK!

        Jag är en annan ofrivilligt barnlös som inte heller får, kan eller vill adoptera. Det är inte så lätt att adoptera, det krävs ekonomi, fläckfritt förflutet (för min del är det sjukdomshistoria som sätter käppar i hjulen), du ska oftast ha varit gift en viss tid innan du får adoptera etc. Min partner är ”för gammal” (41) och kritiken mot adoption gör att det är svårt att adoptera ur ett etiskt perspektiv. Mitt tips till dig som ”tipsade” om adoption, gör inte det igen. Vi ofrivilligt barnlösa har fått det ”tipset” tusen ggr redan. Säg bara att du beklagar.

          För sista gången jag tipsade inte om adoption, jag frågade henne om hon hade funderat på det. Det här är en diskussions tråd.
          Hade jag stått i fikarummet hade jag självklart inte börjat fråga runt bland de barnlösa om de funderat på adoption.

            Bara för att det är i ett kommentarsfält behöver man ju inte alltid fråga ändå. Om du inte hade kunnat fråga i fikarummet på jobbet så ska du nog inte fråga i ett kommentarsfält heller.

      All kärlek till dig!

      Gud vad jag önskar att jag hade ditt mind-set. Jag bara gråter, gråter och gråter. Isolerar mig. Önskar att jag vore den som fick kissa på den där jävla pinnen och se något annat en ett ensamt jävla streck någon gång. Lägga upp härliga familjebilder. Beräknad mens imorgon. Den kommer säkert prydligt och i rätt tid. Då blir det en förjävlig vecka och sen börjar väntandet på nästa mens igen.

    Haha bitter deluxe

    Det var en hemskt formulerad kommentar och nej tror inte en normal människa skaffar barn för att dra in content eller pengar. Att när man redan har barn drar fördelar och förmåner som kan komma är en annan sak, men att det skulle vara syftet, nej det är bara elakt att påstå.

      Hon har också varit öppen med sen Nikola var ganska nyfödd att de skulle försöka ganska omgånde med syskon pga att hennes fertilitet har en mer extrem tidsgräns.

        Fast stämmer det? Det kan ju inte tagit så lång tid

        Hahah ja. Utöver att det är extremt vanligt att skaffa ett andra barn och att de allra flesta gör det, samt att hon upprepat saft att hon vill ha flera barn, så är det ju väldigt rimligt att någon som dessutom är osäker på hur länge hon kommer vara fertil skyndar sig. Varför känner man ens att man behöver spåna i orsaker utöver dessa uppenbara?

        Ingen normal människa skaffar barn för att tjäna pengar på dem.

        Och folk som hävdar att de bryr sig så himla mycket om att barnen exponeras men ändå inte har några skrupler för att dra såna analyser på en offentlig blogg bryr sig knappast särskilt mycket om dessa barns känslor eller välmående egentligen. Vill nog bara knipa åt föräldrarna ordentligt.

        Är denna grav naturlig eller IVF?

          Spelar det någon roll?

    Vad heter han?

      adem berisha

        Snygg

      Adem

        Ödem

    Men hur fan skulle hon veta att de skulle ha tur att det gick snabbt andra gången? Hon kan väl inte se in i framtiden heller? Hur använder du din hjärna egentligen?

    Vem är Nicole?

      Nuu kom jag på. Har bara sett hennes namn med efternamnet så hade svårt att koppla vem det var ?

    Ett uppköp!! ? eller vad heter det!

    What???? Allvarligt??? Igen???

    Alltså Bianca och Philippe. Någon som vet något

      Nej stämmer inte… de följer varann.. trött jag blir på folk som försöker skapa drama av ingenting

    Blev VERKLIGEN genuint glad för Kenza med familj. Så sjukt att man kan känna så för en människa man inte känner??? Tycker hon verkar vara en sån himla bra person

      Jag med!! ?

    Vad pratar du om???? Hon följer fortfarande honom?

    Han är verkligen SÅ lik Eric????

    menar ALEKS

    Jag tjoade till högt när jag såg detta i flödet innan ? Så glad för deras skull!

    Att komma in till detta kommentarsfält först nu känns som att vara försenad till en fest och missat allt det roliga

      Hahaha håller med ???

    Läste tidigare och tyckte det var befogat. Ska man kunna ha en debatt om barnlöshet måste de som försöker fronta den också vara legit.

      Och vad är inte legit enligt dig?

      Absolut, men man kan välja sina tillfällen.

Comments are closed.