Flöden med färdighet

Flöden.
Dessa levande organismer på Instagram med syfte att locka till sig fler följare. 

Att många influencers lägger upp en viss typ av bilder, i en viss färgskala och med en viss typ av filter är ingen nyhet utan det anses vara extremt viktigt för varje flunsa värd sitt namn.
Men varför?
Hur ofta går man in på varje individuellt konto man följer och tittar på flödesbilden? De flesta bilder skrollar man ju förbi i det egna flödet eller får upp ögonen för i utforskaren, men om man blivit intresserad av en bild i utforskaren och vill följa kontoinnehavaren, hur många ångrar man sig för att flödet inte är tillräckligt enhetligt?
För vissa är det kanske viktigt, men för mig är det inte det.
De som tar utseendet på sitt flöde på största allvar har ofta en betydligt mycket roligare story eftersom det inte spelar någon roll vad man publicerar eftersom man aldrig ser storyn på samma sätt som själva kontoflödet.
Jag önskar att fler vågade spreta med sina vanliga uppdateringar också, för Instagram skulle bli så mycket roligare då och kontona skulle förmodligen få betydligt högre engagemang än nu. I nuläget är de ”estetiskt tilldragande” för ögat, många påminner lite om en tavla i valfritt ”shabby chic-hem” och det får ju inte mig att göra någonting alls, förutom att konstatera just det.
I nuläget är det bara flunskollegorna som är inne och piper under varandras bilder med ”Men DÖÖÖÖÖÖR för dig!!!!!” och ”Men DUUURÅ gumman!!??”

Här kommer lite olika exempel på influencers Instagramflöden, om ni hittills i inlägget inte riktigt fattat vad det är för jäkla ”flöden” jag jiddrar om här ovan. 
Vad väcker de för känslor? Något som gör er nyfiken på att klicka in och veta mer?
Vilken typ av flöde har de ni följer?
Bryr ni er överhuvudtaget om flöden eller mer om enskilda inlägg eller stories?

131 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Alla ser så galet tråkiga ut

      Tänkte samma sak! Ingen jag vill följa iallafall.

      Bah *ditt hem*, var lite för snabb där.

        Galet snabb idag! Det hamnade inte ens under min egen kommentar.

        Jag går nu. Hej ?

          ?

      Håller med, känslan blir ju att har jag sett en bild har jag sett alla vilket gör att jag inte väljer att följa personen i fråga.

    Har aldrig förstått varför det ens spelar någon roll hur flödet ser ut. Skapa intressant innehåll så får du följare.
    Jag skiter väl i om dina bilder passar ihop, tusen beiga bilder på din röv, din hem och din outfit är totalt ointressant.

    Bianca har ett väldigt fint flöde.

    Värst är nog alla fläskläppar …

      Tycker nog personer som fortfarande tycker att det är okej att gå på folks utseende är snäppet värre.

        Du tror att insta handlar om intellektuella bedrifter?

          Precis vad är instagram om man blundar? Knappast nått

          Ska man inte få kommentera det man ser? På gott och ont? Vad har vi hamnat då?

    För mig är flödet viktigt för att få mig intresserad, men inläggen i sig det som håller mig kvar. Jag går dessutom alltid in på flödet när jag ser en intressant bild i utforskaren, vill ju se hur de presenterat sig själva och om jag vill följa eller inte. Börjar inte följa någon pga en bild.

      Jag är likadan. Blir inspirerad av ”genomtänkta flöden”, det är trivsamt för ögonen. Det är dock självklart att innehållen/inläggen och personerna bakom som är mer avgörande. Jag följer dock väldigt lite influencers utan mer ”vanliga” kreativa människor.

      Samma här. Ser jag en bild i regram eller utforskaren från något konto jag inte följer kollar jag alltid flödet hos kontot för att se om jag vill börja följa. Ibland kan jag kolla flöden hos konton jag redan följer för att inspireras. Men det senare gör jag rätt sällan.

    Undrar om Myggan hade med sig sin lilla blender till Åre. Hon kan ju inte tugga grönsaker. På ölandseventet kallade hon maten halvdan. Fanns ju inte ägg och kyckling på bordet.

      Hur kan det ens vara av intresse om någon har med sig en blender?

        Tycker det är udda att se vuxna göra ”bebisbajs” av fina livsmedel. Och även skicka med sonen en blender på utflykt i skolan för att man ska sälja skräp.

          Vaddå udda? Kan du inte tugga eller svälja ner det så kan du inte.

          Matfobi?

    Har man sett en har man sett alla! ?

    Jag kollar alltid på en persons flöde innan jag börjar följa den. Flödet representerar ju vad man har att vänta sig som följare. Massor av rumpbilder? Nej tack. Bara bilder från gymmet? Nja. Personlig och inspirerande inredning? Ja, gärna för mig! Om flödet är spretigt och består av memes, ”tokroliga” selfies, nån inredningsbild, nåt barn etc så vet jag inte om jag vill följa hen. Folk jag känner får gärna lägga ut vad som helst, jag följer ju för att vi är vänner IRL. Men en okänd människa där man inte fattar vad ”grejen” med deras ig-konto är? Nja.

      Nu kanske jag har missuppfattat vad det innebär med ”flödet”.
      Men rumpbilder/inredning/skönhet är väl innehållet och flödet är att alla bilder ska ha liknande ljus/djup/ram etc?

        Ja, alltså med ”flöde” menar jag sammanhängande innehåll. Dels matchande färger men även matchande innehåll. Ifall man lägger upp främst träningsbilder så lägger man nog inte upp en bild på typ sitt barn som äter glass plötsligt. Eller en illgrön bild bland svartvita bilder. Det ena sticker ut bild-/innehållsmässigt och det andra sticker ut färgmässigt.

          Men spelar matchande färger någon roll? Om du följer någon så ser du ju bilderna i ditt flöde när du skrollar, och då lär du inte minnas om den bilden matchar den senaste bilden som personen la ut? Eller brukar du gå in på profilen och titta på bilderna där?

            Nej, det spelar ingen roll egentligen. Men jag gillar ändå när det finns en tanke. Att kontoinnehavaren har en egen ”grafisk profil”/kännetecken/vattenstämpel/varumärke. Typ om jag ser en bild (utan att se vem som har lagt ut den) så gillar jag att ”fatta” grejen. Typ ”Åh, nu är vi i Sofia Woods värld”.

            Men jag tycker ofta sånt här låter mer cyniskt och utstuderat än vad det kanske är. Jag har ett matchande flöde då jag behandlar alla mina bilder på samma sätt (ljusa, mättade och kalla färger). Och det handlar egentligen bara om att jag tycker att alla bilder blir finare av det. Det är helt enkelt ”mitt” bildspråk. Effekten (och inte nödvändigtvis målet) blir ett matchande flöde.

    För mig är flödigt viktigt! ?

    Hanna Schönbergs är så tråkigt att klockorna stannar.

      Och hennes poser är så märkliga. Tycker hon själv att de ser bra ut?

    Skiter fullständigt i flöden. Men så följer jag bara folk jag känner och då följer jag dem inte för bilderna.

      Varför följer man folk på Instagram om inte för bilderna?

        För att jag följer bara folk jag känner och då är det snarare relationen till personen som spelar roll än bilderna? (Och nej jag gillar inte alla bilder bara för att jag känner personen)

          Vad tråkig du är då

            Varför är man tråkig pga det? Det är inte intressant att följa t.ex Therese Lindgren och influencers mm

      Är också mkt mindre intresserad av flödet än av story. Kollar story MKT oftare än jag pallar scrolla i flödet som ändå visar mest reklam och inte de konton jag faktiskt är mest intresserad av. På story dyker inläggen upp i en prio-ordning jag kan hålla med om.

    oftast är det ju som du säger en enskild bild man hittar först, men kollar alltid av flödet innan jag börjar följa. Inte så att det är viktigt att alla bilder passar superbra ihop, men den viben som de utstrålar säger ändå något om vad jag kan förvänta av innehållet. Blir tex inspirerad och glad av mycket färg, så om man bara baserar på flöden är nog misslissibell den enda av de du visade här som jag hade kunnat tänka mig att följa.

    Den största snooozen måste ju va Molly Rustas… vilka märkliga bilder….

    Jag tycker att Therése har fint flöde. Hon har också bytt estetik några gånger, vilket syns om man scrollar lite.

      Tycker Therese är såååå tråkig. Förstår inte alls hypen kring henne.

    Jag minns hur imponerad jag var av flunsorna för några år sedan, som kunde inreda, klä sig och barnen samt leva ett liv i samma färgskala. Jag funderade en hel del på detta. Sen efter några år förstod jag att det var filter. Mvh civilingenjör, men uppenbart blåst ändå.

      Hahahaha! Tack för dagens skratt! 😀

      Leva sitt liv i samma färgskala ? Tänk om det även görs utan filter? Hmmm……

      Haha, håller med. Noterade det när jag ramlade in på Ellen Dixdotters Instagram. Hela hennes liv framlevs i ett beigebrunt filter. Inte ens rapsen får vara knallgul, utan blir urvattnat ljusgul på hennes bild…

    Förresten Camilla! Din bästis fyller år idag. Det måste du uppmärksamma.

      Grattis Anna Book!

        😀 . Jag tänkte på Camillas andra bästis.

          Jag försökte skoja! ?

            Du var rolig jag lovar! Jag skrattade. <3

              Vad kul att man kan sprida dig lite glädje!

    Handlar mest om känslan man vill ge när folk som inte följer personen besöker deras feed (ge en känsla om vad ens konto handlar om ungefär). Det är ett sätt att skapa sin image på för att ”rätt” personer ska följa en. Läste om detta någonstans ?

    Jsimfors är nog den enda jag följt på instagram pga flödet. Men det är också aningen mer imponerande (varje bild passar liksom ihop med de runt om, så hela flödet bildar en enda stor bild) än de flöden som visas exempel på i det här inlägget. Förutom just det kontot så bryr jag mig inte det minsta om hur flödet ser ut, varken andras eller mitt eget.

      Var inne och kollade nu och gud va fint! men måste vaera sjukt tidskrävande (såg dock att hon inte lägger upp så ofta)

        Ja, jag förstår inte hur hon lyckas hålla det igång. Själv hade jag säkert tappat tålamodet efter typ 3 bilder?

      ooooooomg sjukt kollade nu, shit va duktigt!!

      Undrar hur hon gör det?

      Så coolt!

      Tack för tipset! Hittade till hennes serier också, så bra!

      Gudars vad duktig, det där är nog det snyggaste jag sett på insta.

      Åh, jag följde henne när hon var del av KickBackPack tillsammans med Keela och MoaMurderess!

        Haha, jag har ingen aning om vem hon är (eller hur jag ens hittade flödet från början). Följer annars mest folk jag känner, men det där flödet är helt magiskt!

    Följer absolut noll personen mer snygga, sammanhängande flöden. Jag kör mest på folk som jag känner, alternativt ”kända” som är sköna och roliga med liv man kan relatera till.

    Du ”glömde” Bella! Födelsedag å allt! ?

    OT
    Lisaabefelt berättar för sina 30 tusen följare på sin instagram att hennes son blev så rädd att han kissade på sig. Så jävla integritetskränkande och fruktansvärt att göra åt någon utan dennes samtycke. Barn eller inte. Hon är ändå utbildad sjuksköterska och borde således ha viss insikt i barndomssociologi och barns rätt till integritet.

      Ja, tänk om hans kompisar ser det på Instagram!

    Påtal om flöden vad tycker ni om Jana heinrici?
    Janaheinrici Interior / lifestyle
    ◾️Inredare & projektledare renoveringar
    ▪️Top 10 interior blog in Sweden
    ▪️Top 5 interior designer
    ▪️Sociala media expert.

      Tråkig. En inredningsperson bland alla andra inredningspersoner, som inreder på precis samma sätt som alla andra inredningspersoner inreder just nu. Har dessutom oerhört svårt för människor som måste byta ut precis hela inredningen när de flyttar… Allt ska vara så himla modernt, men just att byta ut allt känns allt annat än modernt…

        Jag vann nog kategorin ”Flest ”inredning” i ett inlägg vinner”! 🙂

        Hon får ju allt sponsrat inredning och renovering. Klart att hon inte betalar ut sin egen ficka. Dock så har hon ofta smygsamarbeten och gärna leker någon slags psykolog, coach bla bla…

          En sak till hon hade frågestund igår på sin Insta stories. En följare drar hur mycket de lagt på inredning i samband med flytten k8stnadsmässigt så svart hon bara att det är en privatfråga. Vill ej avslöja för att slippa deklarera all förmån hos skatteverket som hon fick av företagare. En som hon ofta gör smygreklam för är en butik som heter bybinet. Tipsar gärna skatteverket så de får granska HENNE och andra influencers som medvetet väljer att inte märka ut sina samarbeten. Sparar all bevis som de lägger upp och skickar vidare för granskning. 🙂

            Fast det är väl ändå ok att vilja hålla privat? Särskilt så som sådana som du håller på. Sitter du på riktigt och samlar ”bevis” till skatteverket?

            Men herregud ?

      Var tvungen att avfölja pga alla hennes miljoner stories varenda dag

      Vad är det hon råkat ut för i gamla hemmet som skapat sådana är som hon hintar om??

        Undrar också!

      Tycker hon har snygg inredningsstil men låter så jäkla dryg. Och sen lite väl ”älskar aaaallt, my huuuubby, my perfect kid” osv.

      klarar inte av att hon aldrig nånsin kan skriva med punkt! hon börjar och avslutar meningar på alla möjliga sätt. samt att hon förkortar gång och gånger med gg och ggr.. hur jobbigt är det att skriva? likadant med lgh istället för lägenhet.

    Exakt det du säger sätter ord på det jag tänkt på så länge! Ja, SNÄLLA lägg upp lite roligare och vardagligare uppdateringar på vanliga ig med! Nu är det vanligare att de personer jag vill se och följa på of ig bara är värda att följa på story – för där vågar de vara lite fula, lite roliga och sig själva. I flödet är det dock oftast posande selfies och ytlighet. Urk

      Nu följer jag iofs inte en enda kändis, men då och då tar jag en liten runda och smygtittar för att se vad de gör. Och då kollar jag BARA stories. Jag kollar aldrig några flöden just för att de är så tråkiga och ointressanta.

    Så sjukt tråkigt med enhetliga, ”snygga” flöden och som toppen på allt består deras captions oftast av enbart emojis eller något kort, intetsägande eller klyschigt. Tråååååkiga. Och nej jag följer ingen av dessa konton men har förstås ramlat in på de ibland.

    Bryr mig inte alls om hur flödet ser ut, bryr mig i så fall mer om enskilda inlägg som har något vettigt/roligt att komma med. Stories brukar dock vara mer avslappnat och skoj att kolla på. Men därför följer jag knappt några flunsor på insta. Det är så ytligt och tråkigt , och oftast bara selfies/outfits/mat/bilder på sin beigea lägenhet/osv som jag inte bryr mig om. Jag fastnar för humor och tänkvärda texter eller mer ”konstnärliga” bilder ?

    Måste gå in i mitt flöööde och försöka se hur jag uppfattas av andra…..

      …Så, jag är rätt oflödig men kanske lite överflödig när det gäller bilder på hundar, bilder på hund + mig och bilder på mat.

      Jag har typ tre intressen, mat, hund och mig själv tydligen

    Elsker deg

    Tycker misslisibell sticker ut med rätt så färgglatt flöde. Såg en vlogg där hon fixade i lägenheten efter att ha flyttat och det var mycket färgglada detaljer där med så hon verkar gå sin egen väg och bojkotta flunsornas favoritfärg ”greige”.

      Greige… är inte det mullvad? 🙂

    Oj… Det var en intressant tråd på Flashback. En hel del som Toftby glömt att berätta… Vad pinsamt…

    Mitt flöde är skit tråkigt. Har inte alls fattat det där med vitsen med ett snyggt flöde. Men så är jag ju inte influencer heller.
    Tänker bara att det måste vara väldigt jobbigt att va så genomtänkt med allt hela tiden. Inte konstigt att alla inkluencers blir är så stressade och blir utbrända… Välj vad ni lägger energi på liksom.

    OT Men denna Mona (Monas universum) är allt bra lustig, så fort någon kompis slänger ett erbjudande i hennes väg så sväljer hon allt med hull och hår och marknadsför det som det absolut bästa som finns, tills de som verkligen vet vad de pratar om kommer in och rättar henne.

    För ett tag sedan skulle ”Talibanen” pierca sig och givetvis tog mamma Mona henne till ”bästa stället” där de var utbildade på ”jordens ledande företag när det kom till piercingar”. Samtidigt visar hon hur de använde håltagningspistol vilket ingen piercare värd namnet ens skulle överväga att göra. Givetvis påtalade många detta och då stod Mona där och var uppriktigt förvånad för hon hade ju litat på vad de sa. Ja för en enkel googling innan du börjar lovorda och kalla dem världsledande är för mycket begärt.

    Nu var det dags igen, hon har satt i löshår och givetvis då valt ”det bästa”. Citat från bloggen ”Hon fäste dom med hjälp av en plattång. Den här metoden kallas för ”Keratinmetoden”. Minst slitsam för håret.” Keratinmetoden är väl långt ifrån den mest skonsamma för håret.

    För att vara så enormt besatt i allt vad utseende heter så verkar hon väldigt lättlurad och drar sig inte för att lovorda allt i sin blogg utan att stanna upp en sekund och dubbelkolla om det helt enkelt är hon som blivit lurad. För givetvis med både piercaren och detta med håret ger hon så snällt och villigt reklam för dessa faaaantastiska företag.

      Haha ja folk som tar hål med pistol… ??‍♀️
      Men det är sån Mona är, jag reagerar mest på hennes inlägg om vid din sida ”Så här går de klädda i kylan” jaaaaa men chilla lite med dina behandlingar och all onödig shopping och lägg pengarna på några jackor åt dem då???? Ett gäng billiga fleecejackor från stadium outlet hade hon lätt fått för pengarna hon la på håret nu.

        Eller varför ordnar inte DU med jackor till dom istället för att sitta här och vråla?

          Hur kan DU tycka att det där är att vråla?

            Det var inte svårt.

          Hej Mona!

          För att jag inte har råd att ordna med jackor, den du! Men en tant som lägger tiotusentals med kronor varje månad på shopping och behandlingar har råd. Som dessutom träffar dem och har en relation till dem.

        Mona gör mer för de hemlösa än någon annan influenser, hon avsätter sin tid och ägnar sig att samtala med dem. Det är banne mig mer än någon annan bloggare gör. Hon verkar också ta väl hand om sina vänner, hon är överallt och hjälper till…nu hos Magdalena Graaf. Hon verkar vara någon att lita på. Jag gillar henne.

          Hallå där Mona!

            Men lägg av din tönt. På riktigt.

            Det va väldans vad folk är paranoida här inne idag, eller är ni ofta såna här? Jag är knappast Mona, men jag har följt henne det senaste halvåret och tycker hon är bra. Får man tycka det eller?

            Hon är bra utifrån att hon faktiskt verkar genuint engagerad och använder sin tid och hela sig själv, vilket är mer dyrbart än pengar för väldigt många. Jag tycker det är fint. Hon verkar faktiskt bry sig om sina nära och bekanta, de hemlösa och ja…allt möjligt.

              Hahah oj, tycker lite synd om dig som är så lättlurad.

                Ja kanske det, jag känner henne inte och jag har inte en aning om vad som händer utanför hennes texter. Men så fördjupar jag mig inte i det heller, det finns betydligt viktigare saker att engagera sig i. Men som bloggare så tycker jag hon är bra, till skillnad från de flesta andra. Hon tillför ngt positivt och hon känns väldigt osjälvisk. Sånt gör mig glad och jag hoppas att hon visar sin rätta version av sig själv. Det är ju ovanligt i den här ytliga teatervärlden, men man kan väl få hoppas på ngt gott iaf?

                Du behöver inte tycka synd om mig heller, jag bryr mig egentligen ingenting, det är isf mer synd om henne om hon lever på en lögn. Men det får vi inte hoppas ?

          Mona gör inget mer än samlar pluspoäng på sin blogg. Hon är sällan där.

            Sällan är bättre än aldrig. Hon gör sina insatser här och där och det är betydligt mer än vad hennes kollegor gör.

      Men alltså, och du verkar besatt i Mona 😉 det är väl inte så konstigt att hon litar på vad de säger till henne och hon kan ju tycka då att det är bra och verkar bra. Men man ska inte vara lättlurad och lita på vad alla säger. Sedan är det väl så att alla bloggare/influensers lovordar saker så hon är väl som andra då, men jag tycker hon brukar även berätta om saker inte är bra och även kollat upp vissa saker.

        Wow besatt för att jag skriver ett inlägg om henne, jösses det var ju riktigt kul. Tack för det skrattet.

        Och hej på dig Mona!

          Gud så jävla tjatigt…

    Oh herre gud… Du hade inte sett, du kikar in där ibland? Men eller hur. Nej, det är självklart att det är du som skriver där och nu vill du uppmärksamma och sprida tråden. Galning. Man anar att du är den där LL och du skriver nog i andra också och hittar på.

      Det är ju bara bra det i så fall så att man kan få höra den andra sidan och inte bara ditt tillrättalagda dravel.

        Konstigt att man inte kan svara dig, får man inte det? Mitt dravel? Jag har inte skrivit där men det var mest dravel där som mest lät som gissningar och på hitt för att ställa J i dålig dager och göra henne miss tänksam, men det kändes igen.

          Va?

      Aldrig varit inne på fb eller? Man får inte ha fler än 1 konto på fb och de är ganska snabba med att ta bort konton, så är i princip omöjligt att hålla igång en tråd själv.
      Hade förövrigt inte heller sett den om den inte låg under aktuella ämnen, jag läser bara på aktuella ämnen. Oooorka söka fram trådar när det intressanta hamnar på startsidan.

      Haha, vad paranoid du verkar vara. Du får såklart tro vad du vill, känner mig inte nödgad att övertyga dig eller ngn annan.

      Haha, det kanske rent av är Johanna själv som skriver här?

      Sluta tönta dig.

      Hahaha jag trodde att du bara var fokuserad på att älska Bella och hata My, roligt att se att du även har andra intressen ?

        Intressant, det döljer sig bara 1 person bakom alla anonyma?
        F.ö kan jag upplysa dig om att jag inte hyser någon känsla som att hata eller älska My eller någon Bella, hur fantiserade du ihop dessa slutsatser?

        Det finns en hel del galet folk här inne, det är tydligt.

    Konton jag följer på insta: – Gulliga djur – Fina naturbilder – Träningskonton (ej ”visa stor rumpa-konton”, utan riktiga träningskonton) för inspiration. – Konton om vin och mat för inspiration. – Familj och nära vänner.
    Thats it. Jag vill bara se bilder jag blir glad av. Helt ointresserad av folks privatliv, särskilt kändisar och influencers.

    Kan ni tipsa om folk som lägger ut roliga stories? Som typ friendforce

      Henrikwahlstroem förtjänar besök både i flöde och på story =)

      Alltså bästa storyn att följa NÅGONSIN lär ju va friendforce. Alla som inte följer måste dit nu ?

    gillar misslisibells bäst, det är så färgglatt 🙂

      Ja, barn brukar vara det.

    Bra stories håller mig kvar. Bryr mig inte lika mycket när det kommer till inlägg. Ok om de är tråkiga så länge deras stories är underhållande.

    Av de där flödena gillar jag Elsa Billgrens mest. Hennes utstrålar en varm hemkänsla. Medan de andra utstrålar mer- ’hej kolla på mig, visst är jag snygg’.
    😀

    Följer Eva Chen, modechef på instagram. Hon pratar ofta om att flöde i slutändan är onödigt, att man ska lägga upp mycket snarare än perfekt. Ja, vissa bilder får mindre engagemang än om du bara lägger upp perfekta bilder i rätt färg, MEN, du får mindre toppar i engagement och mindre långsiktig tillväxt på kontot, dessutom är upprepning inte bra för algoritmen. Lite svårt att förklara.

    Säg att du lägger upp en perfekt bild i veckan, som får 20,000 likes. Du har en hög ”engagement rate”. Men så lägger du upp 7 bilder i veckan, där det är blandat lite högt och lågt, där 2 får 5,000, 2 får 10,000, 2 får 15,000 och en får 30,000. Instagram kommer fortfarande tycka att den andra strategin är bättre och det kontot kommer växa. Din engagement rate är lägre, men egentligen når du fler personer överlag.

    Men hon jobbar ju för instagram och har ju ett intresse av att uppmuntra folk att posta mer, inte bara perfekta grejer. Det är ju därför de tagit bort likes utomlands nu, för att folk postar mindre när det är mätbart hur populära poster är. Man avstår från att posta pga inte säker på om det ”passar”.

    Den här typen av flöden tilltalar mig inte alls. Visst ser det snyggt ut men alla kontona ser likadana ut. Kan lika gärna vara samma person som lagt ut bilderna. Men så följer jag i stort sett bara träningskonton och då blir det ju lite annorlunda fokus.

    huah spyr på våra influenzer

    Finns ju en influenser som har ett visst filter på sina bilder som gör att hon alltid ser solbränd ut. Dock blir ju hennes barn lika solkyssta…

    Min fästman kollade in en influencers flöde en gång och det första han sa var ”det här är för perfekt att det blir bara tråkigt i slutändan”

    För lite golden retrievers i flödena!

    För mig är flöden viktigt då det representerar helheten. Däremot tycker jag det är tråkigt när precis alla ska ha samma färglösa beige/vita teman. Jag brukar vilja ha färg på mitt eget flöde iaf ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.