Isabella Löwengrips online-kurs?

Imorse hade jag ett möte med Alexander Pärleros med team, Alexander driver Framgångspodden sedan många år tillbaka.
Han har nu startat Framgångsakademin där jag ska medverka i februari. Det innebär att jag ska göra en online-kurs på två timmar om entreprenörskap. Jag tänker att jag ska prata om Idé till Verklighet.
Hur man startar företag, hur man bygger bolag, vad som krävs för att växa, vad man gör när det inte går som man vill och hur man ska mentalt förbereda sig för att våga igen. Det ska bli väldigt roligt att få sätta mig och skriva mitt kursinnehåll till mina två timmar. // Isabella Löwengrip

Jag kan absolut håla med Isabella om att misslyckanden är en del av entreprenörskap och att det är viktigt att våga igen, men är verkligen HON rätt precis att föreläsa om det NU?
Hon har ju knappast ens börjat ta sig ur att ha kört Löwengrip Invest i botten, så vad har hon för lärdomar att lära ut där?
Det enda hon lyckats med är väl att ta sig ur aktieägandeskap i grevens tid innan allt gått åt skogen?
Hon har lyckats rädda sitt eget skinn de flesta gånger, men företagen och alla som blivit kvar har det ju alltid blivit skit för.
Exempel: Spotlife, Egoboost, Hermine Hold, Nordic Tech House osv osv osv.

Så VAD är det egentligen som Isabella kan komma med som är värt att betala för? 
Hur man ljuger om statistik? Det är väl egentligen det enda hon egentligen har lyckats med –  under ett väldigt bra tag i alla fall – men även där gick det ju slutligen åt skogen när verkligeten slutligen kom ikapp henne?

Hon är en mästare på att bygga luftslott, men varför skulle Pärleros vilja förknippas med det? 
Det är minsann en gåta.

168 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fast vilken seriös person vill bli förknippad med Pärleros? Känns som att dom funkar bra ihop.

      Tänkte skriva samma sak. ?

      Känns som att det går ganska lätt idag med sociala medier att bara bestämma sig för att vara en framgångsrik entreprenör och sen är man det? Man behöver liksom inte GÖRA något framgångsrikt utan man bara direkt börjar sälja böcker och startar poddar om hur framgångsrik man är och hur andra kan bli det också… ?

        Exakt! Det räcker med att man säger att man är framgångsrik så är man det 🙂

          Att köra en framgångskurs några månader efter att ha kört ytterligare ett företag i sank är och förblir Blondinbellas adelsmärke.

          Detta fångar ju precis grundkänslan och kvaliteten på verklighetsanknytningen

            Du igen ja, du är så tröttsam, obehaglig. Du som är Nairobi ja, det har man förstått. Framgångskurs? Entreprenörskurs annars, hon är serieentreprenör trots att inte alla bolag gått bra, så är det och kunskaper och erfarenheter har hon. Vore konstigare om Bianca eller Jockiboi höll en sån kurs trots att de drar in stora pengar.

              ??? du är så rolig

        ”Entreprenör”, det här är inte definitionen av entreprenörskap. Hehe. Dessa är influencers, som försöker framställa sig själva som entreprenörer och spela framgångsrika likt dessa MLM-kvinnorna som postar massor #success #entrepreneur ”myOWNboss.

        Tog Trump till presidentposten 😮

          i USA, ja….

          Nu har han ju åstadkommit BRA MKT mer än dessa två tomtar men visst!!!
          Jag har iaf inte passerat flertalet skyskrapor med LÖWENGRIP eller PÄRLEROS på

            Fast det var hans pappa som byggde upp det imperiet

              Det är OK att du hatar Trump och hans presidentskap. Men det blir bara töntigt när folk nedvärderar hans livsverk och kalla honom korkad och misslyckad.
              Jag hoppas någon gång i livet bli så misslyckad att jag har miljarder dollar på kontot samt skyskrapor med mitt efternamn i guldbokstäver på väggen…

                Om den enda anledningen till att du har dina tillgångar är att du erhållit dessa genom arv eller kredit, och du samtidigt misslyckas generera någon form av meningsfull avkastning på dessa tillgångar över en ganska lång tidshorisont, så finns det all anledning att påstå att du varit en misslyckad entreprenör och investerare. Däremot kan ingen påstå att du inte varit en mycket skicklig charlatan och luftslottsarkitekt.

                Det ÄR ju hans pappas efternamn som står på skyskraporna dock? Även om de delar efternamn är det pappans framgångar som är orsaken till att det står där.

                Så du tycker att definitionen av en ”lyckad entreprenör” är någon som fötts in i rikedom och vars pappa byggt upp ett imperie och att man bara övertar det, kör det i botten några gånger och lever på ett namn och en förmögenhet som ens pappa skapat? Måste säga att du då har en lite udda bild av vad entreprenörskap och self-made framgångsbygge är. Det är vida känt att det är extremt mycket lättare att bygga vidare på något som redan finns, än att starta något eget. Din idol blev ju skedmatad med rikedom och framgång sen tidig ålder, ganska patetiskt att se upp till det.

                Vilket livsverk?

              Stämmer det att han skulle haft lika mycket i tillgångar nu om han stoppat det han ärvt på ett bankkonto? Läste det någonstans men orkade inte fördjupa mej.

        Krävs nog också att man är halvt bakom flötet också så det blir lite ”kul” för folk att titta på och störa sig.

      Exakt, han är ju så jäääävla korkad!

        Tycker det är trevligt att lyssna på nån som ställer enkla spontana frågor. Tydligt också att han får den som blir intervjuad att slappna av vilket ger bra intervjuer.

          Fast det är skillnad på enkla frågor och att blotta sin fullständiga oallmänbildning. Han låter som ett barn, och av att det jag hör får det mest andra att bli obekväma (som kanske förväntar sig viss nivå på frågorna från en vuxen man)

          Du menar han blir skrattad åt för att han är så dålig på att intervjua? Att han inte lyssnar, inte visar empati, inte har grundläggande högstadiekompetens????

      Vilken kombo med dom 2 ?????

      Hon behöver pengar nu kanske?

        Fast det stämmer ju inte som det står i det här inlägget. Det går ju bra för Nordic Tech House. Inte går det skit för dem.

          Ja men hon sättet hon lämnade dem var ju riktigt pissigt. Sen att det går bra för dem nu visar ju bara på att de är bra på det de gör.

      Precis! Det sista jag skulle ägna min tid åt är att lyssna på Framgångspodden. Att han ens gör detta samarbete med Belsebub visar ju på vilket extremt dåligt omdöme han har.

        Också att Ida Warg sagt i nån vlogg att hon ofta får vara med och bestämma om vilka som får (eller inte får…) gästa podden säger väl mycket om vilka som _faktiskt_ är framgångsrika och vilka som mest ger lyssningar

        Pingis hade varit mycket mer förtroendeingivande.

        Fattar inte det här!

        Och efteråt kommer IL få hybris och åter igen säga att hon ska bli världens mäktigaste kvinna.

        Han har haft många intressanta gäster, som Ulf Danielsson.

      Pärleros är ju bäst

        Hans intervju med Rickard Delér var faktiskt bra. Men det var huvudsakligen Richards förtjänst förstås. Han om någon är en entreprenör.
        Även Pärlemos besök hos Henrik Persson Ekdahl är värt att titta/lyssna på. En riktig lirare denne miljardär på länkar till och frånspelsajter, finansbolag mm. Väldigt onyttigt men tydligen lönsamt.

        Bäst? Herregud ?

        Oj nej.. tycker han pratar för mycket om sig själv, han ska väl intervjua…

        Samma med han som gör Mina vänner boken-podden. Om folk ska intervjua, kan de sluta prata om sig själva!

        Bäst på att vara pinsam ja 🙂

      Intressant att du inte tar med fler av de kommentarer som svarar Nairobi, och intressant hur du skriver för att utmåla IL som dålig, hon har inte ljugit mer än många andra influencers. IL har startat o drivit många företag, många andra framgångsrika har kört flera bolag i botten. IL påstår inte att hon är framgångsrik el bäst på entreprenörskap men erfarenhet har hon och vissa företag hon startat lever i allra högsta grad. Ett skönhetsmärke bär hennes namn och säljs runt om i världen och hon har inspirerat många.

        Haha yeah right

          Haha? Helt sant ju. Skönhetsmärket kanske inte säljer jättebra men det finns att köpa i fysiska butiker i många länder, och det är bra produkter. Hon har ju erfarenheter av både framgångar och motgångar och har startat många företag så det finns att lära, och många verkar vilja lyssna på henne så.

        Hon har ljugit betydligt mer än många andra influencers men det säger mycket att du ändå tycker att det är ok. Kolla därför på folk som har umgåtts med henne. Var finns de nu? Hon har hon knappt några vänner, kunder, medarbetare kvar och hennes familj undviker henne. Det avslöjarväldigt mycket om hur hon är som person.

          Du igen, du kämpar på.. så tröttsam och obehaglig. Nej och hon har både vänner, kunder och en del medarbetare kvar som hon arbetar med ibland dock inte anställda av henne på heltid.

            ”Du igen, du kämpar på…” ? Nja, det är lätt att jritisera Bella för att hon har och gör mycket man kan kritisera.

              *kritisera (jag korrar min egen kommentar)

        Ja, och detta inlägg var ju väntat, var väntat att hon direkt skulle dissa det och skriva nedlåtande inlägg, som hon alltid gör när I L får ett samarbete, det tål hon inte, då ska det sabbas. Intressant att hon skriver och insinuerar att det kostar pengar också, hur vet du det, brukar väl vara gratis. Vissa andra ljuger om både c v, staitstik och annat… men vissa kommer undan.

          Din besatthet har inga gränser. Du är obehaglig.

      Pärleros verkar dessutom fortfarande av Bellas luftslott trots att den kollapsade till slut. Han har verkligen svårt att förstå vad riktig ekonomisk framgång är. Det är denna låtsasframgång Bella har marknadsfört.

      Pärleros försöker ta 200 000 kr för ett kursabonnemang på sin nya ”framgångsakademin”. Finns det NÅGON i hela detta land som kan vara så urbota korkad att betala ens en tiondel för det? När samma info finns att tillgå gratis på Youtube…

    Calm your tits Camcam.

    Fattar att det här är som att ha dig som föreläsare i författande för Augustprisvinnare men ändå, erfarenhet har hon ju och tycker det börjar bli dags att låta henne vara. Inte sparka på de som försöker förändras och som redan ligger.

      Hellre lyssna på Camilla än Isabella.

      Ditt argument faller ju lite på sig själv? Att om Camilla nu hade startat en kurs i författarskap, så hade du ju stått där och kastat skit?

      Och vilja förändras kompenserar väl inte att allt man försökt inom entreprenörskap har misslyckats. Småtaskiga att lura 19åringar på kurspengar utan faktisk kunskap om ämnet.

        Nej det är precis min poäng, att jag tycker att Blondinbella lär ut Entreprenörskap är lika olämpligt som om Camilla skulle lära ut författarskap (när hon säkerligen skulle göra det bättre om bloggning, för tydlighetens skull).

        Men framför allt menar jag att det är lite tröttsamt att hoppa på varje liten grej IL gör. Känns ganska osannolikt att det här ens blir av.

      Bella försöker inte förändras på riktigt. Det är hennes bloggpersonlighet som håller på att packas om till något nytt som hennes följare kommer att gilla.

        100% rätt!

        Att hon ens har följare kvar…

    Hon kan väl prata om hur man behandlar sina anställda som hundbajs, hur man blåser sina kollegor på pengar trots ingångna avtal, hur man fejkar hotlappar, hur man försöker snärja miljardärer, hur man gör sig av med sjunkande företag och projekt genom att lägga dem i knät på någon annan, hur man sätter nyanställda som sagt upp sig från sitt jobb för att börja arbeta för fröken Löwengrip i skiten genom att mejla ”Äh, sorry, det blir inget”.

      Glöm inte utnyttja sin syster till max och sedan bry sig noll när hon ledsnar och drar, hänga ut sin familj i radio, ljuga från morgon till kväll. Way to go!

      Och får anställda att gråta att låta som en merit för en chef.

      Sedan avsluta med: ”Mitt bästa tips för att lyckas ro dealen i hamn? Ta av dig klockan och lägg den snett framför dig. Funkar varje gång!”

    Va mycket inlägg som blev raderade från öppet spår igår?

      Även om det är ett öppet spår skriver man inte hur och vad som helst.

        Julklappstips inlägg försvann bla?

          Trådstartaren bad tydligen om att få det borttaget

            Hon var inte nöjd med ett enda tips som hon fick ju, och hon fick bra tips!

            Man blir lite nyfiken på vad denna omtalade tråd kan ha innehållit?

          Folk kan ju inte hålla en trevlig ton eller hålla sig till ämnet, skärper folk sig så försvinner inte inlägg.

          ? ??

      Det var tjafs om toalettpapper som julklapp och något om Anna Books yngsta dotter som råkade bryta fingret i ett notställ.

        Låter inte som jag missat något då.
        Jag scrollar inte ens genom Öppet spår längre – och flera år sedan jag kommenterade där.
        Skönare att sova i dessa dystra tider 🙁

      Håller med. Tråkigt. Mycket mer censur här inne på sistone.

        Den ansvarige utgivaren har väl satt ribban på en mindre tolerant nivå kan man tänka.

        Googla censur.

          Givetvis är det censur att du plockar bort en tråd om julklappar efter att trådstartarens bett dig! Ett hot för demokratin om något.

            Vart är Sverige på VÄÄÄÄG!?

    Tänker du så om Paolo Roberto också?

      Till 09:05.

      Vad har han med det här att göra?

    Hon har ju tjänat pengar så i viss mån är hon ju framgångsrik. Men företagen hon startat är väl inte direkt framgångsrika? Och hon slår mig inte som någon fantastisk ledare. Hon har ev gjort lite börsklipp men det har ju nog de flesta de senaste åren. Så ja lite oklart.

      Fast att hon tjänat pengar är ju sannolikt i 90 fall av 100 bloggens förtjänst. Dvs hon är en oerhört framgångsrik bloggare. Men är det det samma som entreprenör? Företagen har ju mest känts som ngt hittepå för att ha ngt att fylla bloggen med

        Ja så är det nog, hon var ju först på bloggbollen när där fanns pengar att tjäna. Sen har det i hennes hjärna omformats till att hon är en enastående entreprenör.

    Va olik sig hon ser ut på bilden

      Gissar att hon fixat make och hår själv

        Det jag mest funderar på är om Alexander har lagt in fillers i läpparna och har också läppstift på?
        Inget dömande dock men funderar om det är så.

        Det är FÖR MYCKET smink. Inte snyggt. Tänker på Krystle i Dynastin. På 80-talet.

        Någon make har hon inte fixat sedan Odd. Höhöhö, jag vet, usel göteborgshumor….apropå miljardär som aldrig blev någon make.

    Varför står man med benen i kors på en bild? Är ju fler som gör det?

      för att få en mer timglasformad figur

        Brösten ut – mage/midja in – höfterna ut – benen kyskt i kors
        Kvinnoideal sedan urminnes tider…

      Väldigt kissnödig.

      Att stå med benen i kors ser pissnödigt ut.

    Isabella saknar självinsikt och är hyfsat världsfrånvänd. Varför skulle man lyssna på henne om entreprenörskap då hon kört alla hennes bolag i botten? Hade inte Dermarome (el vad de heter) köpt hennes bolag så hade hon ju varit pank vid det här laget. Det är svårt att ta henne på allvar överhuvudtaget.

    Bellas kommentarsfält är underhållande – ibland förnekar Bella sådant som det finns skriftliga bevis på:
    Anonym
    Hur går det med de starta-eget kurser för kvinnor du hade på gång? Inget du vill ta tag i igen nu när du har både tid och pengar?
    Kurs on-line är ju perfekt i dessa tider.
    Säkert många som blivit uppsagda pga av pandemin och skulle vara tacksamma för det stödet.
    Har du lagt ner din stiftelse, eller startades den aldrig?
    Hur går det för Gillis djurstiftelse?
    Längesedan du skrev om den.

    4 dec, 15:49
    isabellalowengrip
    Jag minns inga starta eget kurser för kvinnor?
    Stiftelsen finns kvar men är inte aktiv, gillis djursatning hann aldrig bli av ?

    4 dec, 16:08
    Lena
    Kolla bloggen för ca ett år sedan, 23 sept 2019, ILF Starta Eget Kurs……
    4 dec, 23:43
    Anonym
    Hann aldrig bli av? Du har väl all tid i världen? Eller vad stoppar er?
    4 dec, 19:14
    lisen
    Med tanke på ditt svar ovan. Skriv inte om sånt som inte blir av! Så många frågor dyker ju upp under tiden och du har inte förräns nu återkopplat i bloggen till dina följare.

    Bellas blogg september 23, 2019
    ILF starta eget kurs
    ”Vi startar enkelt med Starta Eget kurser i flera olika städer nästa år. Den är till för alla som vill lära sig grunderna för att starta ett företag eller om du redan har ett företag men vill lära dig grundkunskaperna. Under några veckor (kvällstid så att du kan ha ett vanligt 9-17 jobb) kommer vi att hålla kurser i företagsekonomi, redovisning, juridik, marknadsföring, sociala medier och CSR. Det är jag som designar utbildningen och vi har flera lärare med oss. Dock kommer jag lära ut marknadsföring och sociala medier.
    Varför gör ILF det här?
    Jag har alltid brunnit för kvinnliga företagande. Att få fler kvinnor att bli självständiga. Tyvärr sjunker antalet kvinnor som startat företag varje år och jag är faktiskt less på den trenden. Jag vill dra mitt strå till stacken att få starta egna Starta eget kurser i hela Sverige samt i framtiden starta ILF Business School, det tror jag kommer göra vi skillnad. Jag vill kunna räkna antalet nya bolag vi skapar varje år, visa att vi vänder trenden tillsammans. De bolag som startas och växer kommer ILF att stötta.”

      Haha, skrev om precis samma sak samtidigt som dig, tycker det är fascinerande att hon inte minns detta

        Handlar väl om ännu ett kraschat samarbete med någon och svårt att minnas när säkert någon annan skrev inlägget ?

          Hahaha on point

      Det var väl tal om entreprenörsgymnasium flera gånger också som aldrig blivit av, men alltid hyllats på förhand utan någon som följer upp och frågar. Det är så bisarrt.

      Jag tänkte för övrigt starta en skola för barn som vill bli astronauter samtidigt som jag botar .. bra va!!

      Men du, hon förnekar det ju inte, hon skriver att hon inte minns det. Hon kanske inte mindes det just då eller förstod vad du syftade på. Hon har ju haft många olika planer, och hon är ju alltid snabb med att berätta om lösa planer som sen inte blir av. Klart att just det inte kunde genomföras då personal fick sluta och IL själv blev inlagd.

      Men hjälp! ???

    Tycker du missade det intressantaste bland hennes kommentarer; en läsare frågade hur det skulle bli med kurserna i entreprenörskap för kvinnor som Isabella gick ut med att hon skulle ha i september förra året, och Isabella svarade att hon inte mindes någonting om några såna kurser. DET tyckte jag var intressant att skrev, är ju lätt att kolla i arkiven där hon skriver om sina planer för starta eget kurser och ILF i flera inlägg. Att ha en massa möten och planer för det, och sen inte ens minnas det ett år senare.

      Anonym:
      Hur går det med de starta-eget kurser för kvinnor du hade på gång? Inget du vill ta tag i igen nu när du har både tid och pengar?
      Kurs on-line är ju perfekt i dessa tider.

      isabellalowengrip
      Jag minns inga starta eget kurser för kvinnor?

      Jag skrev just en lång kommentar ovan. Håller med om att det är underligt att Bella förnekar detta.
      Har det att göra med ”behandlingen” kanske att hon inte säger sig minnas?

        Ja detta var ju preciiis innan kraschen blev offentlig, så hon kanske befann sig i fritt fall redan här? Det kaoset som följde direkt efter kanske fördunklar minnet? Jag tänker att det finns ju ingen orsak för Isabella att låtsas att hon inte minns, allt finns ju på bloggen. Men det kanske säger något om hur snabb hon är med att gå ut stort med sina satsningar, när de fortfarande bara är oförankrade ideer som inte ens är så allvarligt menade att hon ens minns dem ett år senare.

          Antagligen fler som skriver på hennes blogg. Inte så lätt att minnas alla sina personligheter! ??‍♀️?

            Jag misstänker att Marisol har detta extraknäck till och från.
            Hon kan faktiskt skriva bra svenska, PR-människa som hon är.
            Hon får betalt in natura (middagar & sponsrade staycations hos Carl Jan)

          Jag tror hon svarar att hon inte minns för att spinna vidare på sin så kallade minnesförlust.

            Inte så bra med minnesförlust när man ska berätta om sina erfarenheter…

            Nej det tror jag inte, men hon mindes det väl inte just då eller förstod vad personen syftade på för kurser. Det var ju bara planer och hon är alltid snabb med att berätta om planer som inte är spikade. Självklart kunde ju inte det genomföras just i det läget och bra att det inte blev av.

        Enligt SBU : ECT innebär att strömimpulser ges via hudelektroder på huvudet, vilket vid varje behandlingstillfälle framkallar ett generellt epileptiskt anfall.

        Det här får mig att undra lite. Jag som har haft epilepsi i 15 år och har anfall ibland minns inte grejer som hänt precis innan anfallet men allt kommer tillbaks igen kanske 5-10 minuter efter. Det enda jag brukar känna är förvirring dock när jag vaknat upp. Och ibland har jag svimmat och slagit till huvudet i golvet. Hur kan hon ha glömt bort så mycket egentligen av sitt liv efter 5 (?) behandlingar? Speciellt saker som precis har hänt. Och ja, vi är alla olika. Men det här gör mig nyfiken.

        Men alltså hon förnekar det ju INTE, men hon mindes väl det inte just då eller förstod vad personen syftade på. Hon är ju alltid snabb med att berätta om planer hon har och att just det inte blev av är väl inte konstigt med tanke på omständigheter just då med att personal fick sluta och IL mådde dåligt.

          Och du.. ??‍♀️??‍♀️??‍♀️

    ”Hur man ljuger sig till ett luftslott.”

      Varje lögn fyller sakta slottet

        Haha 😀

      Bra titel på kommande (ljug)bok! ?

        Skrattade högt åt din kommentar, den var orimligt rolig. Tack för skrattet det gjorde mig gott ❤

    Ok men du startade bolagen och blev stor pga du (Isabella) är en influencer. Så vad finns att lära ut?

    Isabella är en föredetting. CamCams blogg finns kvar och går bra. Så vad kan du lära dig av det?

      Suck. Till 09.42.

    Jag kan inte se Pärleros utan att tänka på det faktum att han en gång hade svenskt rekord i att äta hamburgare ?

    Pärleros har haft Bella i sin podd tidigare och det är känt att han ser upp till henne, det säger han i som podd, så jag är inte förvånad att han samarbetar med henne.

      Klubb för inbördes beundran…

        Båda lika korkade.

    Kurs på hur man fuskar eller…

    En smart man lär av sina misstag, en vis man av andras. Gör som Löwfenskit fast tvärt om.

    Att hon gör en så stor sak av att hon ska göra ett inhopp som gästföreläsare i två timmar på någon annans kurs betyder ju bara att hennes agenda ekar tom…

    Det här samarbetet handlar alltså om ett jobb på hela 2 timmar!
    Wow liksom!!! ?

    Pärleros verkar ju va mer än lovligt korkad. Han har alltid hyllat henne och hennes lögner.
    Vilken kombo. Som bill å bull i blåsthet och ego

    Trodde först att det var en online-konkurs, men det kommer säkert det också.

    Vilket avslöjande om Bellas världsfrånvända och uppblåsta n-a ego!
    Sekundärskäms å hennes vägnar. Hennes magplask var ju och är gigantiskt. Hon har lyckas sabba det mesta av allt som ingått i hennes luftslott.

    Vad sysslar Pingis med nuförtiden förresten?

      Tränar

      Skulle inte hon och Victor Frisk lansera hudvårdsprodukter för män?

    För att Pärleros själv är en misslyckad ”entreprenör”. Annars hade han inte tagit inkluderat en annan misslyckad entreprenör.

      Pärlmeos behöver trafik. Bella drar trafik enligt principen trafikolycka/brand i huset tvärs över gatan.

      Misslyckad? Hans podd går väl bra? Han verkar få poddgästerna att slappna av. Och han har skrivit minst en bok. Nu har han startat Framgångsakademien på nätet. Framför allt är han villlig att anstränga sig för att bli bättre. Han har till exempel jobbat med sin engelska. Killen har ett himla driv helt enkelt.

        Tyvärr har han också en ruskigt låg intelligens, noll allmänbildning och ett väldigt torftigt språk. Det gör honom tom och innehållslös och helt ointressant som person, driv eller ej.

          Och exakt vad har det att göra med om det för tillfället går bra för honom eller ej? Han driver ju en av Sveriges största poddar, så uppenbarligen går det bra för honom och även hans fru. Vad är grejen med att hata exakt alla det skriva om? Det kan inte vara friskt

            Hatar inte, konstaterar bara fakta. Och för mig personligen så räcker det inte att en person ska vara bra på att tjäna pengar för att hen ska bli intressant. Det finns ande värden. Som ett uns av bildning, till exempel. Saknas hos Pärlan och därför är han ointressant för mig.

              Det är inte fakta, det är dina personliga åsikter.

                Fast ingen kan ju undgå att höra hans torftiga språkbruk och att han har stora kunskapsluckor. Det lyser så kraftigt igenom och tyvärr blir det svårt att ta honom på allvar. De gånger jag lyssnat på podden så har skämskudden åkt fram stup i ett.

          undrar om det inte finns en sociokulturell förklaring här. Om man inte kommer från välbärgad medel- eller överklass kanske man upplevs som att man inte är allmänbildad och har torftligt språk? Han har ju tagit sig dit han är på egen hand ändå.

            Håller verkligen inte med om att det nödvändigtvis stämner i Sverige. Vi har universitet man kan gå på utan att det kostar något för den enskilda individen och jag har träffat så många kulturellt bildade människor som inte kommit från pengar. Generellt känns kopplingen mellan pengar kulturellt kapital idag i Sverige rätt svag. Klart att Sonny Och Conny från Rotebro inte generellt analyserar Edith Södergrans texter men det är ingen kulturpodd vi begär. Men man behöver inte låta som ett barn bara för att man inte kommer från pengar!

          Alltså varför får såna här kommentarer ens stå kvar på denna blogg? ”ruskigt låg intelligens, noll allmänbildning och ett väldigt torftigt språk. Det gör honom tom och innehållslös och helt ointressant som person”
          Såna här kommentarer tycker jag är förtal, hat och borde polisanmälas.

            Håller med. Inte ok.

    Katrin Z skriver på insta att hon har haft covid-19 för ett tag sedan och har antikroppar. Men inte en dag har hon varit frånvarande från att vara ute och i så fall smitta andra.

      Hon har säkert haft asymtomatisk Covid-19 för att skaffa sig antikroppar.
      Väldigt elegant lösning för en influencer som inte hållit sig hemma under sjukdomen.

    Ironin att det här kommer samtidigt:

    https://www.svd.se/att-tjana-100-miljoner-inte-lika-briljant-langre

    Kanske Bella som skulle behöva en kurs?

      ”Något hände” när Alexander Pärleros träffade den buddistiska munken Björn Natthiko Lindeblad 2016: ”Efter mitt möte med honom kände jag allt mer att jag ville ägna mitt liv åt att serva andra genom att göra det jag är bra på: att lyssna på och lyfta fram andra människor.”

      Vilka människor har han lyft? Eller håller han på med något sidoprojekt som jag missat?

        Snarare hänger ut folk direkt nån ger ett uns av konstruktiv kritik. Då hängs dom ut diiiirekt i podd och Instagram! Väldigt vuxet och moget beteende..

    Pärleros gjorde ju också sitt företag genom att bygga ett luftslott – och det funkade
    Har han ju berättat i någon pod eller intervju

    Han kontaktade massa kändisar och sa att han hade Sveriges största pod, och sa att några andra stora namn redan hade tackat ja.
    Innan han hade någon signerad.

    Smart ändå, funkade ju. Han spelade spelet smart.
    Hade jag velat vara som honom eller ser upp till honom, nej

    Att ha misslyckanden bland sina erfarenheter som företagare tycker jag inte diskvalificerar någon från att erbjuda andra råd och vägledning. Men IL uppfattar jag dock att hon gör saker som är så oerhört ansvarslösa och dumma att jag inte förstår hur någon kan se henne som en förebild vad gäller entreprenörskap. Till exempel som när hon växlade upp sin konsumtion med cirka tusen procent och började planera USA-flytt och etablering där fast hon visste att företagens ekonomi inte höll för det. Det är heller inte så smickrande för henne att hon överger alla skepp som går på grund utan en tanke på personal och andra som hon lämnar bakom sig, så långe hon klarat sig ekonomiskt och har kvar sin blogg verkar hon nöjd. Och det är väl just bloggen som är hennes kärnverksamhet, de andra företagen är mest för syns skull för att kunna leka entreprenör.

    Ursäkta men två timmar? Det är en föreläsning, ingen kurs.

    Bättre med kurs i att dra företag i botten, betydligt fler som misslyckats än som lyckats.

    Nu har hon återigen avslöjat i detalj vad barnen ska få för julklappar. Så trist, det kan hon väl skriva om när de är öppnade? Risken finns ju att barnen får reda på det innan jul. Men inget är heligt eller privat för en influenser.

    Stackars alla barn som får växa upp hos en influenser. Exponerade från förlossningen och hela uppväxten finns utlagd på nätet.

      Men det spelar väl ändå ingen roll??

        Inte? Åtminstone Gillis kan ju läsa nu. Inte så snällt att förta överraskningen, tycker jag.

    Hon skiter verkligen i restriktionerna. Lägger upp bilder på där hon träffar nya personer som hon poserar nära intill var och varannan dag. Det här mötet med Pärleros är väl ett typiskt möte man faktiskt kan ta över video och inte måste göras IRL?

    Vilken kombo med pärleros o bellsan. Haha skulle aldrig betala för den ”kursen” ungefär som när SVT skulle tipsa i en artikel hur man skulle ”lyckas i londons finansvärlden” lite gulligt ändå ?

    Var tvungen att se Pärleros storys ”Detta är hemligt fram till februari, så vi säger ingenting!” (tittar på Bella som står bredvid) hon håller med.

    Går inte ens en dag så har hon skrivit ut i sin blogg vad det handlar om ?

    Det här är så typiskt Bella och varför det inte går att göra något seriöst tillsammans med henne ??‍♀️

    Pärleros föreläste på en kickoff jag var på. Det var så sinnesjukt jäkla dåligt!! Riktigt illa på riktigt! Vi var 800 från start, när han var klar satt kanske 300 kvar.
    På hans egna kanaler var de succé dåligt honom. Skulle aldrig lyssna på något han gör efter den upplevelsen.

    Vad hände med Gillis djurfond som inte ”hann” starta? Vadå inte hann? Varför inte starta nu?

      Kanske för att mamma Isabelle inte tycker om djur?!

    ”Från idé till luftslott” med Isabella Ljugengrip, nu endast 3999:-, passa på!!

    Någon som kan påminna mig om när vi får reda på hur mycket Löwengrip blev sålt för?

    Hon kanske ska promota om hennes nära och kära vän Prinsessan Sofia?

    Kanske för de båda fått gratisnätter på Ellery Beach House??

      Var taggad på att gå dit innan det hade öppnat, sen när allt pack från media var där blev jag bara äcklad. Kommer nog aldrig besöka stället om jag inte får betalt.

        Samma här.

    Pärleros är naiv och okunnig inom ämnet.
    Han är känd för att vara känd, har inte själv levererat något för att räknas som framgångsrik.
    Pärleros mäter dessutom framgång i pengar, precis som Löwengrip.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.