Helt rimliga saker att få hot för

Kommentar: Ps. folk som tar ställning på detta sätt får alltid sura kommentarer och skit för det. Det ingår. Blev personligen jätteglad av att se detta. Henrik svarar: Jo tack... över 100 avfolkningar so far, massa arga DM:s och några direkta hot.

Henrik Wahlström lägger ut det här inlägget på Facebook, där han skriver att han kommer vara flygfri under 2021 och uppmanar sina följare att hänga på.
Uj uj uj, det skulle han inte ha gjort.
Att uppmana människor till ett flygfritt år är värre än att bära en Trump-tröja med orden ”Grab her by the pussy” på ryggen, något Henrik här fick lära sig den hårda vägen.
Han har – enligt egen utsago – inte bara tappat följare och fått arga dms, nej nej. Han är även fått några regelrätta hot för sin miljövänliga uppmaning.
Visst känns det rimligt ändå? Att få hot mot sin person för att man uppmanar – generellt då, ingen är utpekad – till ett flygfritt år på Instagram?

Andra saker att publicera, som är fullt rimliga att få hot för på sociala medier:
– Att äta kött
– Att inte äta kött och uppmuntra till en mer vegetarisk och/eller ekologisk kosthållning
– Att uppmuntra till amning
– Att uppmuntra till flaskmatning
– Att vara tjock
– Att vara smal
– Att träna
– Att inte träna
– Att äta socker/kolhydrater
– Att inte äta socker/kolhydrater
– Att ta ställning
– Att inte ta ställning
– Att använda plast
– Att plastbanta
– Att klä sin son i klänning
– Att inte klä sin son i klänning
– Att könsbestämma sitt barn
– Att inte könsbestämma sitt barn (Heter ungen ”HEN” eller?!?!)

151 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Pk strutar

      Camilla du glömde något som är högst aktuellt dessa tider. Vaccinera/Inte vaccinera.

    Att rösta höger
    Att rösta vänster

      Eller rösta centralt.

        På Pedddopartiet?

          Hur tänker du nu?

          Nu får det vara nog. Punkt

            Jag tycker alltid att det är så lustigt när någon helt random kör med ”Punkt” Inte direkt så att du har mer att säga till om än någon annan?

              Jo

          Point proven.

      Äntligen!

      Intressant. Kan nån juridiskt bevandrad person förklara varför JK tar upp utredningen? Blir det alltid så om det misstänkta förtalet sker i ”bokform”?

        Vill nog komma fram till någon form av prejudikat.

          Det finns bara en Cissi Wallin. Kanske en speciallag för henne.

            AHOCW.

          Jag inbillar mig det måste ha med att det är en bok att göra, annars skulle det väl vara vanlig TR, HovR, HD också för prejudikat med vanligt förtal? Men vore spännande förstå på riktigt varför.

        Jag har svårt att tro att det handlar om prejudikat, då det är Högsta domstolens domar som leder till prejudikat. Men möjligtvis att det är just tryckfrihetsbrott som utreds?

          Tillägg till min tidigare kommentar. Det är just att det är ett tryckfrihetsbrott som utreds som är anledningen. Se mer här: https://www.jk.se/tryck-och-yttrandefrihet/

            Tack!

            Känner spontant att Cissi kommer försöka ta detta till Europadomstolen eller liknande. De har fall rörande huruvida kyrkor får likställa homosexualitet med tidelag så detta kan mycket väl gå så långt.

              Den här grejen kostar onekligen en massa skatt ? Hoppas hon lägger ner bara, även om man själv kanske tycker man har rätt får man nog ibland acceptera det inte går som man vill.

              EU har inget att säga till om vad gäller yttrande- och tryckfriheten i Sverige. De kan bara ta upp fall som rör EU-rätt, vilket det blir väldigt svårt att koppla detta till.

                Europadomstolen och EU-domstolen är ju dock inte samma sak. Europadomstolen hanterar inte EU-frågor utan brott mot mänskliga rättigheter.

                  Det är jag medveten om! Men inte tusan är det här ett brott mot mänskliga rättigheter.

                    Den som bestämt sig för att ta detta till Europadomstolen kan säkert föra resonemang kring artikel 10 (om yttrandefrihet).

                      Med det inte sagt att det går att vinna framgång i detta, ligger utanför mitt område av kunskap.

      Som jag skrev i en kommentar till förra inlägget:

      Hon vill ju hamna i fängelse för att stärka sitt varumärke som Sveriges främsta feminist. En sann pionjär på samma sätt som Fredrika Bremer var.

        Min tanke också, att hon vill dit. Det finns fasen ingen annan rimlig förklaring.

          Men kan det finnas en tanke bakom, alltså att det var därför det var så otroligt viktigt ge ut boken hon bekostade den själv när förlaget bad henne skriva om? Är skyddet för ”förtalaren” kanske högre enligt tryckfrihetsförordningen än i brottsbalken?

            Ja, det är väl det de vill testa. Jag skulle gärna se det testat mot EKMR också.

              EKMR är min snabbbedömning hon är helt rökt i, ingen ide att ens testa- det är bara slöseri med resurser, hon kan helt enkelt inte vinna något där. Tryckfrihetsförordningen vet jag dock inte, vore kul om nån med lite specialistkunskap på den uttalade sig.

                Nja, Artikel 10 i punkt 2 i EKMR rymmer en hel del, betydligt mer än man tror. Men ja, jag hoppas ändå att du har rätt.

                  Hade gärna snackat vidare men vi är på fel forum ? men nej, jag säger ”omöjligt.”

                  Jag tror ändå det blir väldigt svårt att knyta detta fall till EKMR. Även i artikel 10 som du nämner så finns samma typ av undantag som i tryckfrihetsförordningen och yttrandefrihetsgrundlagen, d.v.s. att tryck/yttrandefriheten kan inskränkas ”till skydd för annans goda namn och rykte”, vilket bör tolkas liktydigt med Sveriges inskränkningar vad gäller förtal.

                  Håll i minnet att EU inte lyckas döma ut t.ex. Polen (Köpenhamnsdilemmat för den intresserade) så det upplevs minst sagt som otroligt att de skulle ha en annan uppfattning än Sverige i detta fall. Men EU är komplicerat, och ingen kan kunna allt om EU, så jag påstår inte att jag inte kan ha fel.

    Så sjukt…!

    jag fick arga blickar när jag uppmuntrade mina vänner till att använda hjälm när de cyklar – ojoj vilken het potatis.

    Varför kan inte folk bara skrolla förbi? Måste man bli så kränkt?

      Såklart man ska ha hjälm när man cyklar. Huvudet är så ömtåligt.

        Ja det är min uppfattning me men ojoj va många vuxna som tycker att man klampar in på ett känsligt område när man är mån om dem.

          De är nog fullt medvetna om hjälmens existens och funktion men har inte bett om dina råd. Lite som de flesta råd man får som man inte bett om,.. kost, rökning, träning, whatever.

            Fast det är ju snälla råd om omtanke av en annan människa.

              Så låter det inte när folk påpekar att fetma inte är hälsosamt…

          Kanske just de personerna som blir kränkta av hjälm-förespråkande, inte behöver hjälm?

          Tror nog mer att det handlar om att de vet att du har rätt och att de inte har något bra skäl till varför de inte har det. Mitt skäl är ”jag orkar inte köpa en”. Vilket inte är ett argument alls, och jag skulle troligtvis reagera med ilska mot dig om du påtalade det för mig. Plus att jag inte har bett om dina råd.

          Det handlar kanske om att man kan bli trött på oönskade råd. Hade man velat bära hjälm så hade man gjort det, och man anser sig vuxen nog att ta dessa beslut själv utan ifrågasättanden. Små saker kan bli jäkligt irriterande därför att det vidrör ett större grundläggande tema.

          Men å jag blir så trött på såna som du. Buhu folk blir sura när jag bara bryyyyr mig. Bry dig inte. Folk kan väl för fan bestämma själv om dom vill ha hjälm eller inte. Jag hade också blivit förbannad. Som när folk ideligen skulle påpeka hur dåligt det är med rökning när jag feströkte. Ville trycka upp fimpen i näsan på dem. Sköt ditt så sköter andra sitt, deal?

        När man växte upp med någon som jobabde på hjärnskaderehab så fick man verkligen lära sig. Fick inte ens börja rida när jag var liten trots skyddsutrustning. :s

    Känns som om flygbranschen redan reducerats rätt rejält i år…

      Kvoten influencers som flyger är därmed betydligt större än vanligt.

        Haha ja i Sverige ksk…

      Det kan vi ju hoppas på! Det här året har väl slagit alla tidigare värmerekord. Varje månad.

        Ja men tänk på jobben. Jobben inom olja, flyg och kol. Tänk på krigen och de skumma globala bolagen som gör allt för att få största möjliga vinst och makt, de måste ju fortsatt leva i absurt överflöd. Tänk på alla möjligheter till exploatering i Arktis nu när isarna rekordsmälter och Arktis var 14 grader varmare än normalt i november!! Fantastiskt. Klart vi ska flyga och konsumera. Klart vi ska hålla de gamla, kapitalistiska kugghjulen smorda. Klart de allra rikaste och de med allra störst makt ska behålla sina livsstilar, de har ju verkligen utnyttjat människor för att komma dit de är! Klart vi ska vara ovetandes minions på deras villkor och förstöra för den stora massan för att gagna några få ?

          En mer planerad utfasning och reskilling och användande av andra energikällor hade ksk varit mer önskvärt än vad som nu hänt känner flera som jobbar inom flygbranschen i ett land som haft sin internationella

            .. flygplats stängd sedan mars i år och där inrikesflyg stoppats sedan två månader för andra gången. Det är många munnar som inte får mat i år.

        Minns du inte juli?

      Blir märkligt när Sverige då donerar bidrag till ökad flygning i östasiatatiska kommuniststater.

    Att uppmuntra människor till att bära mask (i USA).

    Googla Michigan state capitol armed protestors

    Alltså… att problemet med att fossila bränslen premieras av kapitalismen ska läggas på individnivå känns lite trött. Företag och stater har makt och kapacitet att ta fram miljövänliga bränslen. Det har gjorts men som sagt dessa premieras inte av det kapitalistiska ekonomiska systemet pga effektivitet. Så nej, kommer INTE ha ett flygfritt 2021 utan vill de att vi flyger miljövänligt får de fixa fram ett miljövänligt bränsle. Vi har ju haft flygfritt 2020 var glada för det lilla.

      Individuella val och inte minst opinionsbildning påverkar ju också politiken och marknaden, man kan inte helt frånsäga sig sitt eget ansvar.

        Definitivt, och mer än man kan ana. Pengar talar och vi som konsumenter har den makten, att styra vad vi vill lägga våra pengar på!

      Man kan väl verka för förändring på individnivå såväl som samhällsnivå?

      Håller med dig men så länge de största inte kan tjäna på ekologi och klimatvänlighet så lär vi inte se en skillnad där det räknas för vår planet.
      Så jävla sorgligt att leva i en kapitalismens tid.

        Kapitalismen är ju ändå 2000 år, någon jävel kom på att människor skulle skattskrivas.

          Det har inget med kapitalismen att göra. Den moderna kapitalismen grundades på 1700-talet. Jesus går fri från denna synd.

            Det var kejsar Augustus som kom på skattskrivningen, Jesus går mycket riktigt fri i det här fallet.

              Kapitalism har med privat ägande och fri marknad att göra, men absolut inget med skattskrivningen från Bibeln. Den fria marknaden fanns inte på Augustus tid (du säger ju det själv implicit) utan infördes på 1700-talet och tog fart i och med industrialiseringen. Förväntade mig inte stordåd av er här inne men lite allmänbildade trodde man ju allt att i alla fall någon var.

      Individer kan visst göra skillnad, dels genom att personligen göra det man kan (många bäckar små osv)- varför röstar vi annars? Alla är väl fullt medvetna om att deras egen enstaka röst inte spelar någon roll, likväl röstar många ändå. Dels som opinionsbildare, spread the word och påverka sina närmaste- eller många fler som individen Greta. Alla kan göra något, litet eller stort, man kan inte bara skylla ifrån sig. Om individ efter individ slutar köpa billigt krimskrams kommer marknaden för billigt krimskrams minska och färre sådant onödigt tillverkas. Konsumentmakt.

        Exakt vad har Greta åstadkommit rent konkret?

      Du menar att de socialistiska länderna skulle vara miljövänligare? Hört talas om Tjernobyl?

        Intressant att högern alltid brukar propagera för kärnkraft då när man pratar om klimatet ?

        Tror att du behöver läsa på om både kärnkraft och green socialism i Sovjet.

        Just kärnkraft är fortfarande det vi bör satsa på eftersom det går åt betydligt mindre energi dels att utvinna energin, men vi får också betydligt mer energi jämfört med vattenkraft och vindkraft. Sjävla verket stör inte heller ekosystem som vindkraft och definitivt vattenkraft gör. Problemet är hur vi säkert kan lagra avfall, och hur vi hanterar katastrofer.

        Tjernobyl är väl ungefär det sämsta argument som går att dra till med? Hur tänkte du nu?

        Vad har Tjernobyl med flygplan att göra? Det är noll koldioxid från kärnkraften och inte heller explosionen bidrog till klimatförändringar. Snälla lär er skillnad på klimat och miljö om ni ska ge er in i denna diskussionen med folk.

      Jag håller med. Miljötrycket från kunderna har ju dock pressat bolagen i miljövänligare riktning men så länge det inte finns miljöbränsle till ett bärkraftigt pris finns det ju bara så mycket de enskilda bolagen kan göra. Och det är ju tyvärr inte miljökämparna som har sina passagerare kvar utan Ryan, Wizz och Easy Jet kommer snart reign supreme.

      Jag hoppas på att fler uppmärksammar de större bovarna på individnivå också : klädindustrin men även bilismen.

    Våga Klänning ?

      ?

        Ignorera min kommentar, läste slarvigt!

          Nu vill man ju bara veta vad du trodde att du läste ?

      Som den f.d. polisen?

        Kapten klänning? Trist att han drar ett plagg i smutsen. Flera borde ha klänning.

    Tror att det dessvärre är för sent. Ingen regering vågar göra något åt saken.

    Stort av er att se att invandringen faktiskt bidrar till att landet räddas från undergång. Inte alla som ser detta <3

      Haha, tänkte också det! Meningsbyggnad är inte svärjevännernas starka sida

    Fast det finns ju ingen fakta som styrker detta. Sverige är och har alltid varit beroende av invandring.

      Det är ju erkänt att 2015 var katastrof utan en riktig plan för invandringen. Spårade ut fullkomligt. Därmed inte sagt att invandring är negativt eller dylikt. Vi har dock tagit emot alldeles för många, trodde de flesta var medvetna om det vid det här laget.

    Syftningar är svårt i det svenska språket.. väljer att tolka det som du skriver dvs att enda räddningen för att vårt land inte ska gå under är genom invandring.
    Du har nog rätt, invandring är viktig för att kunna hålla landet uppe – Så tummen upp på den!

    Vilken tur att jag inte är influenser, jag har inte flugit på 15 år. Och sammanlagt i mitt liv har jag flugit 3 gånger. Jag är inte lastgammal (57 år), är inte fattig, men tycker Sverige är ett vackert land att semestra i.

      Förutom att det är mörkt och jävligt. Jag och mina kompiar konstaterade att på vintern känns det som att man har varit vaken hela natten, fast allt man gör är att sova och vila.

        Jag tror varje år att jag håller på att bli sjuk eller deprimerad. Sen kommer jag på att det är november.

        D-vitamin.

      Bra gjort! Har själv inte flugit på många, många år och saknar det inte. På den tiden jag flög fick jag bara lock för öronen, mådde dåligt och tyckte definitivt inte det var värt varken pengar eller obehaget. Sverige är jättefint på sommaren, finns mycket att utforska här! Även på vintern i den mån det är snö. Gillar tåg.

      Jag längtar verkligen tills resandet blir normalt igen. Sverige är fantastiskt men jag ska vara den första som sticker till Asien i oktober alla år framåt…

        16:36
        Du kan ju flytta dit. Du vinner på det och Moder Jord också.

        Fräscht.

      Jag har också flugit tre gånger, på mina 31 levnadsår. Jag har liksom aldrig semester längre än typ tre dagar och då vill jag göra sånt jag inte hinner annars. Storstäda, besiktiga bilen, gå till tandläkaren, sovmorgon, picknick osv. Inte trängas på ett trångt flygplan för en dags semester innan man ska trängas hem igen.. Fattar inte hur folk har tid att flänga runt jämt.

        En dags semester, vad har du för semester egentligen?

        Bor man i södra Sverige är det ju knappast ”fläng” att ta sig till en flygplats. Jag trängs hellre på ett flygplan, upplever dock att flyg har mer plats än bussar, hänger på ett ställe i allt från fyra dagar till nio veckor. Och storstäda och bilfix ska absolut göras INNAN semestern, samma med läkarbesök i den mån det går.

          Fattar inte. Jobbar ni ej?

            Jo, men på mitt jobb finns det en grej som kallas semester. Det är även möjligt att arbeta övertid och ta ut det i ledighet. Det är även möjligt att vara tjänstledig för resor på mitt arbete, om tjänstledigheten förvarnas tre månader i förväg och inte kommer vara längre än två veckor.

            Jo. Men jag har totalt 35 dagar semester att ta ut. Var jobbar du som bara har tre dagar?

              NA-KD?

                ?

        Det är nog för att folk ofta har semester längre än typ tre dagar

    Så tråkigt, det förtjänar han verkligen inte. Typ bästa kontot på ig ju!

      Han är asrolig faktiskt, älskar tidningsparaden, IKEA paraden, Bamsesatiren!

        Läste ”astrolog” & tänkte, coolt…

      En studie i hyckleri och bortförklaringar. Många äter vegetariskt av egoistiska skäl, för att må bättre o vissa tror man går ner i vikt (inte sant, pommes, chips o socker är tex ofta veg.) Inget fel med det, men man kan knappast kalla sig miljövän om man vägrar göra en enda reell uppoffring för klimatet (tex att sluta flyga fast man vill). Alla kan göra det lilla de kan, konsumentmakt is real. Och man kan påverka andra om man har en stor plattform. Att gnälla att politiker ska fixa allt medan man inte kan tänka sig att göra en enda liten uppoffring är ganska patetiskt.

        Det är ju dock inte en LITEN uppoffring för många att sluta resa…

          Jo det är en LITEN uppoffring i det stora hela.

            Olika beroende på ens intressen och liv.

              Fast man kanske kan flyga mindre? tex max 1 gång var annat år kanske räcker?

    Näe det går inte uttala sig alls längre i detta landet kränkt. Alltid trampar man någon på tårna ? Vaccin är också ett känsligt ämne… mammor på nätet skulle kunna sälja sin unge för att få ha rätt.

      Ja, eller lura i en mamma att man själv är småbarnsförälder och jobbar på uppdrag av svenska kyrkan och vill ha hjälp med vägledning i den svåra frågan om vaccin eller ej, för att sen göra dolda inspelningar och klippa ihop dem hej vilt och övertyga SVT att sända skiten på bästa sändningstid…

    Att inte ha haft sex
    Att bo hemma
    Att vara singel

      Och haft sex/relationer med flera

        mammor

    Finns det något man kan säga som INTE kränker eller upprör någon?

      Tror jag inte. Läste ett inlägg hos underbaraclara om att hon saknar att gå på konsert och restaurang och sånt. Rimlig känsla i dessa tider, liksom. Då skrev någon att den personen minsann ALDRIG kommer få uppleva det Clara skriver om, för att hen är ofrivilligt ensam och kommer sakna det hela livet. Med en underton av att Clara inte hade rätt att sakna, för hen hade det minsann värre.

      Vissa människor…

        Ähh, Clara kan gott bli tagen i örat lite grann! Hennes kommentarsfält är ju annars rena sekten, där ALLA tokhyllar allt hon gör. Hur svårt kan det vara att ställa fram lite loppisjulpynt och sedan fika?

      Nä. Jag blev sjukt kränkt av det du skrev. Och så blev jag sjukt kränkt av att du är anonym.

    Ta det på öppet spår ikväll kanske…

    Helt personligen så anser jag det viktigare att människor kan och går flyga, resa runt och uppleva världen – än att vi får hem skitbilliga varor i absurda mängder som fraktas kors och tvärs över planeten med cargoflyg. Jag upprepar detta som en papegoja men vi bor under en flygkorridor och minst 75% av alla de flygplan som oavbrutet passerat över oss är cargo. Framförallt från och till kina. Non stop. Måste vi ständigt ha tillgång till snabba leveranser av billiga varor, kläder inte minst, i ändlös mängd???

      Får flyga, inte går…..

      Håller med dig i sak, men man måste ju inte flyga för att uppleva världen.

        Nej men det underlättar, ta båten till Australien är inte helt praktiskt…. ?

      Mm hyckleri. Förmodligen samma personer som ropar flygskam som handlar regelbundet på Wish, Molinenti eller liknande.

        Enligt valfri anonym person här är de fantastiska. De äger ingen bil, har inga barn, har aldrig flugit, är veganer, odlar sin egen mat, tillverkar allt själva, de har inga nya produkter, och de slåss för den goda sakens skull. Självklart har de varit isolerade sedan februari och har inte ens träffat sig själva under den perioden.

          Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.
          Att undvika onödig social kontakt sedan februari har inte vart speciellt svårt, förstår inte folk som tycker det har vart svårt att följa FOHM rekommendationer.

      Japp. 2% av flygutsläpp är 100000 gånger värre än utsläppen från klädindustrin, det vet du väl?!

    Att uppmana människor till ett flygfritt år är värre än att bära en Trump-tröja med orden ”Grab her by the pussy” på ryggen, något Henrik här fick lära sig den hårda vägen.

    Vad finns det ens för belägg för det påståendet?

      Jag tror att det ska vara lite småroligt.

      Swoosshh…,

      Det är ett skämt eller en överdriven/komisk poäng tror jag.

    Jag tycker de är helt sinnessjukt att det fortfarande finns människor år 2020 som anser att flygindustrin är den största klimatboven. Läs på.
    https://www.svt.se/nyheter/utrikes/analys-installda-flyg-loser-inte-klimatkrisen?fbclid=IwAR19rO3UsSLKYqA61e8_fxnCvKfRgxb5NsKMrwM08ReVU-t3xDhXRJ8f1h4

      Amen

      Inte största men en STOR klimatbov! Du kan påverka klimatkrisen genom att bl a sluta flyga, äta kött, minska din konsumtion mm.

        Jag vet inte om jag anser att 2 % av de globala utsläppen som flygindustrin släpper ut ska anses som mycket när kolkraften släpper ut närmare 50 %. Känns mer rimligt att ställa krav på en omstrukturering av energisystemet för att se en verklig förändring på klimatet. Kolskam kanske kan bli svenskarnas nya ord för 2021?

      Förstår inte riktigt hur vissa resonerar.
      Vi måste ju tänka hur mycket vi släpper ut PER CAPITA. Och då kan du inte flyga en gång om året.
      Det är SJUKT få av världens befolkning som reser, men de som gör det släpper ut jättemycket per person. Hur går det ens att bortförklara det? Ni hittar alltid sätt…..

        Jag tycker mest de är underligt att inte ligga på en förändring inom kolkraften där de faktiskt skulle kunna bli en mycket större skillnad om den strukturerad om istället för de eviga tjatandet på flygindustrin. Varför uppmärksammas inte de resterande 98 procenten med samma tjat? Varför kan vi inte sträva efter mer miljövänliga bränslen och flyg? Blir så trött på människor som tror att bakåtsträvande åtgärder skulle vara svaret. Jag kommer fortsätta att förespråka flygresor och hoppas på att människor kommer resa massor mer i framtiden.

    Heja Henrik ???

    Vad bra att han inte flyger! Då flyger jag för både mig och honom utan dåligt samvete 🙂

    Du glömde: Att äta kött och säga att det är det bästa, inte bara för människan utan även för miljön(och sen dessutom kunna backa upp det med relevanta länkar). 🙂

      Inte i närhet av ramaskriet när man påstår motsatsen.

    Tyvärr är det redan för sent, vilket nu senast Jonathan Jeppsson, nyhetschef på Aftonbladet, beskriver väl i sin bok Åtta steg mot avgrunden – vårt framtida liv på planeten. Det bygger på att till och med om vi redan nu började återvinna koldioxid ur atmosfär och hav har redan sådana processer som inte går att bromsa och som automatiskt kommer att driva förloppet vidare satt i gång.

    Köp den här boken och läs den. Du som lever nu kommer inte att dö av klimatförändringarna men det kan vara bra att förstå vad som ovillkorligen kommer att hända, så att man till exempel kan välja bort barn. Som Jeppsson säger, bland annat om varför han skrivit boken: ”Jag tror att vi lever ett bättre liv utanför Matrix än inne i Matrix”.

    https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Opd26k/larmet-i-ny-bok-klimatkollapsen-gar-inte-att-stoppa

    Garanterat 100% män som avföljt. Finns inget mer lättkränkt folkslag.

    Otroligt konstigt, känns ju som flygfritt inlägget var helt i linje med hur Henrik är och vilka värden han förespråkar. Det kommer inte som en överraskning att han skulle lobba för det. De som följt honom måste ju veta hur han är? Det är ju inte som att Bella skulle komma på det direkt…

    Att ha epilepsi, får ett anfall och varna andra som spelar Cyberpunk-spelet för att det finns scener med blinkande ljus osv.

    Hon fick hot och klipp som kan utlösa anfall skickade till sig på Twitter 😐

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.