Isabella Löwengrip fortsätter ljuga i TV

Jag kom ungefär halvvägs men stängde av när hon började prata om hur de ”räknade fel” på frågan om sina felaktiga siffror.
Det finns mängder med bevis som visar att Isabella, gång på gång, pratat om 1.5 miljoner unika besökare på bloggen och att hon  bara fortsätter med lögnerna nu är obegripligt.

Kolla gärna klippet och diskutera här under, men jag har ingenting nytt att komma med förutom att Isabella är och förblir en lögnare.
God fortsättning och allt sånt.

372 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hur många gånger ska hon få sitta i tv-soffan och rabbla samma saker. Undra om det är hon själv som bjuder in sig.

      Gissningsvis för att det skrivs så mycket om henne, och kanske för att hon drar mycket tittare.

        Fast förutom här inne skrivs det ju nästan aldrig om henne nånstans?! ? senaste artikeln jag stött på handlade om hur hon och några fler (hon var inte fokus i artikeln) ställer sig kring det här med pedofilskandalerna inom Centern. Innan dess kan jag inte minnas när jag läst nåt om henne senast…

      Ja det känns ju som medielogiken helt handlar om storytelling. Nu kan hon prata ut och kapitalisera om sin krasch och det blir till en bra story i media. Klassiska ”uppgång” och fall historier erbjuder ofta en bra story för media. Isabella försöker fortsatt hålla i narrativet och vinkla saker till hennes egen fördel. Lärdomen är att oavsett vad som hänt kan man alltid plocka upp skärvorna av det förflutna och skapa en ny dramaturgi kring sin person ?

      VARFÖR BLIR HON INTE IFRÅGASATT????
      I Amerikanska, Brittiska å Australiensiska program där ”sånt här” händer så blir personen ifrågasatt å ställd mot väggen. Varför får inte/vill inte Svensk media någonsin ifrågasätta influencers? Är de rädda för att deras fans ska bojkotta kanalen eller vad är det frågan om? Isabella, Jockiboi å massa andra får bara hålla på å på å blir klappade med silkesvantar. Blir galen på detta!!!

      Och om någongång säger nått, som när Jenny Strömstedt ifrågasatte hockeyfruar som blivit influencers tack vare sina killar liv(som ju är sant) då är det mobbing å hon ska be om ursäkt?! Detta är på riktigt skrämmande. Media ska vara kritisk, det ingår i att va journalist!

        Fast hon BLEV ju ifrågasatt. Isabella har ju blivit väldigt ifrågasatt och faktiskt förtalad av media som förvridit o skrivit elaka vridna rubriker, hon är ödmjuk men själv hade jag varit vansinnig för det expressen skrev och förvred om jag var hon. Jocke L däremot granskas inte här och kallas inte lögnare, lite märkligt. Media ÄR kritisk men tyvärr så förtalar ofta tidningar o sajter.

          Ödmjuk?

          Hon är en lögnerska av rang naiva du.

            Det är männen som styr, därför blir hon ifrågasatt

          Lena Philipsson har en låt som handlar om dig och Bella ?

          https://m.youtube.com/watch?index=15&list=PLiS8_ZKt50Q7zC3NL3qPdNSxA7KyeZZJW&v=7dawiQwZ5Tc

          Är du igång, idag igen?

          Att få EN fråga som hon svarar på som hon vill utan att sedan få följdfrågor är INTE att bli ifrågasatt. De hade kunna förbereda sig med siffror och de påståenden hon gjort och ställt henne mot väggen. Men förmodligen har hon som villkor för alla intervjuer hon ställer upp på att ingen ska ifrågasätta ett ord av vad hon säger.

            Men ge dig nu, hon fick följdfrågor och hon verkligen ifrågasattes. Vad är det ni vill, att hon ska stenas, bli utskälld? Ni får det att låta som hon gjort något jättehemskt, snälla nån.

              19.44//
              Eller hur?
              Hon måste ju få gå vidare efter allt hemskt som hänt.
              Jag är ingen fans av IL men låt henne leva!

                Det lär hon aldrig få göra…
                Vissa biter sig fast i röven på henne

                  Ja du tillexempel.

                    Och förhoppningsvis även karma. Och när karma ändå håller på – bör hon bita dig i häcken också.

          Oj som du vrider dig nu, vrid, vrid…för att vrida det i bättre dager.
          VEM är du egentligen?

            Vet du inte vem du själv är? Knepigt.

          Anonym 16:43 snälla berätta hur du tog dig från ditt universum till detta universum. Är nyfiken. Du förstår i detta universum är det bara godtrogna galna som gillar Bella.

          Ja är det inte fantastiskt hur Isabella ständigt blir utsatt för orättmätiga krav och folkets spott och spe, precis som Jesus på sin Golgatavandring?

          Isabella Löwengrip måste till och med tala sanning. Fruktansvärt. Då faller ju hela iden med Blondinbellas luftslott och den lilla söta familjärt besatta nickedockan Stollis?

          NEJ det blev hon inte. ”Jag har levt själv i fyra år sedan separationen” Det är ju hellögn. Hon säger ju det för att hennes ”love story” nu ska låta ännu bättre ?? Och det stod ju i alla tidningar om flera romanser så varför inte ifrågasätta det tex???

          Sen blir jag galen på att hon pratar om depression som ännu en ”superkraft” Hon får elchocker å allt det där att låta då enkelt. Visst att alla är annorlunda men jag har varit djupt deprimerad och pratat med måååånga andra som varit deprimerande och det är inget man stoltserar med på sättet hon gör! Och man pratar inte så casual om det några månader efter. Jag tror inte på nått av det där. Bara att hon har en bättre krishanterare än Paulo. De går all in på tyck-synd-om-mig-spåret?

            Och att hon såklart pratar om hur synd det är om henne men att inget är hennes fel för folk ska tycka hon är stark och klok och KÖPA BOKEN! Hon gör allt detta för att tjäna pengar på det. Det är vad allt detta handlar om.
            ”Jag är född entreprenör”
            Jasså? Ändå går inget du gör särskilt bra!! Utom bloggen då å den är ju tydligen helt påhittad. Jättebra entreprenör verkligen

            Jag tänker exakt samma. Det är något i det där vällustiga vältrandet i sin depression, sig själv och som började väldigt nära inpå. Det går så mycket emot hur en deprimerad mår och tänker..klingar så falskt allting.

            Tror jag blir provocerad och ledsen för att hon bidrar till att sprida en fel bild av depression

            Fast det är ju INTE hellögn, hon menar ju att hon inte varit sambo sedan skilsmässan, är ju det hon säger sen är det klart hon haft förhållanden och det är hon öppen med och vet att alla vet. Hörde inte att hon pratade om depression som en superkraft, det är din tolkning. Hon kan ju inte säga nånting allt är det ju fel på, klagas på allt.

              Hahahaha

            Fattar inte att hon klarat av att komma ur sin deppighet så snabbt? Själv har jag kämpat i många år att bli mig själv.

        Varför vi inte ifrågasätter tänker jag beror på att vi tar ”influencers” med en stor nypa salt här i landet? Hos oss är de inte superstjärnor. Så vem bryr sig om deras låtsasliv. Blondinbella är dessutom knappt vad man kan kalla influencer längre, hon är mer en föredetting inom bloggvärlden (som i sig är ett föredettafenomen, andra kanaler har tagit över).

      Har bara sett två minuter men det gör ont att kolla på. Tomma ögon och hon ser och låter väldigt nervös. Lögnerna kommer inte lika lättvindigt som vanligt nu när hon vet att hon är genomskådad? Hittills ifrågasatte iaf manliga programledaren när
      Bella började med att hennes vision har varit att bli världens mäktigaste och ta plats med att hon samtidigt uppgivit att hon inte vill vara i rampljuset…

        Jag reagerade på den, hon blev så tydligt ställd och nervös när han ifrågasatte och kontrade med ett citat från henne själv.

        Hon vill inte bli fotad och vara i rampljuset när hon är privat, som privatperson, men hon går in i en roll typ när hon gör framträdanden och intervjuer osv. Det har hon berättat om många gånger. Hon känner sig alltså inte privat när hon går in som businesswoman, föreläsare, bloggare så att säga, då lägger hon på en typ av roll så att hon klarar av det.

          Som dom flesta helt enkelt

            Du borde sitta på psyket for life

              ???

              21:42 ovan har ju helt rätt? De flesta har ju sitt jobb-jag precis som de har sitt privata jag.

        Vem skulle inte bli nervös av att bli grillad och ifrågasatt i en tv-intervju, hon vet ju om att hon kommer bli hårt ifrågasatt på grund av alla elaka skriverier i media. Tycker hon klarade det ganska bra ändå och fin var hon, snygg var hon.

          Naaaaaaaaaw

          Hon har aldrig någonsin blivit hårt ifrågasatt i svensk media. Men hon borde blivit det.

            Jo det har hon och det finns fler som borde bli det.

              Nej det har hon inte. Av någon outgrundlig anledning har hon aldrig behövt stå till svars. varje gång en lögn avslöjas eller när mindre bra saker kommer fram kör hon ”tycka synd om mig” approachen och berättar något som gör att snacket lägger sig och ingen vågar fortsätta ifrågasätta henne.

                Hade tv4 gjort den enklaste research hade de sett att hon fortfarande på bloggen anger gravt felaktiga uppgifter. Miljonerna står kvar. Dessutom nu när hennes siffror efter avslöjandet dalat rejält. Instagram, blogg och podd sjunker hela tiden.

          En som säger sig ha varit i rampljuset och känd sen tonåren och påstår sig vara expert på sociala medier och marknadsföring?

      Hon tittar ner varje gång innan hon ljuger, så lätt att se.

      TV4 behövde väl fylla ut tiden.
      Det hon sa hade hon sagt i Skavlan redan så inget nytt.

      Det enkla svaret till varför hon blir inbjuden är att det blir bra tv. Oavsett vad man tycker om henne drar hon tittare och det är vad allt handlar om. Tyckte själv att det var en bra intervju med bra frågor och tydligt att journalisterna var pålästa.
      Det mest intressanta var att man fick en förklaring till varför hon misslyckades med sitt entreprenörskap och sina företagsdrömmar. Ungefär mitt i får hon frågan vilket råd hon skulle ge till sitt unga jag. Rådet att inte lyssna på vad andra säger utan sätta på sig skygglapparna och köra är det sämsta rådet att ge en ung entreprenör.
      Det slår mig även hur tomma och ihåliga hennes svar om sitt entreprenörskap är. De flesta entreprenörer berättar gärna om sin affärsidé vilka som inspirerat dem och tonar ofta ner sin egen roll. Isabella pratar om hur hon trivs i rollen att stå i rampljuset och inspirera kvinnor. Men hon ger inga svar om hur och varför just hon skulle vara en inspirationskälla.
      Det var lite intressant att titta på journalisternas kroppsspråk. De var absolut intresserade av hennes svar men de var avvaktande och lät sig inte riktigt övertygas.

      Tråkigt expressen tar åt sig all ära av avslöjandet med

    Sjukt att någon kan gå från ingen livslust och “ECT” till skriva bok, podda, resa hela sommaren och medverka i både Skavlan OCH nyhetsmorgon.

    Och har fortfarande inte lärt sig hur man räknar.

      Nej det är inte särskilt sjukt eller konstigt, ECT är effektivt och ger snabb effekt så att den sjuka snabbt mår bättre.
      Jobbigt för somliga att hon fått medverka i både Skavlan och Nyhetsmorgon ojoj. Det konstiga är att här skriver folk att hon är så trist, passé och ointressant men ändå skrivs det mängder om henne här haha så hon verkar ju ganska intressant i alla fall.

        Kanske beror på att det är du som står för majoriteten av kommentarerna här. Därav många kommentarer.

          Haha exakt ?

        Åh herregud så okunnigt.

        Att det skrivs om henne i en nischad blogg, som i sin tur drar till sig de förhållandevis få som är intresserade, betyder inte att hon inte är passé osv. Det finns intresseklubbar i form av forum m.m. om allt här i världen. T.ex. gamla serier, filmer, skådespelare som är j.v.ligt passé. Att några få (för det är ändå vad vi är här inne) samlats för att se Blondinbella krascha betyder ingenting.

        Fast om alla fick den effekten varför skulle inte fler sjuka behandlas? Om det är så lätt att gå från sjukligt deprimerad och kraschad till entreprenör igen – varför skickas inte alla av försäkringskassan på den behandlingen?

      Håller med. Fick ECT i april/maj/juni och är fortfarande sjukskriven men vissa delar av hjärnan återhämtar sig fortfarande från behandlingen… Visst är det individuellt hur det funkar men för mig lyfte ectn bara upp mig ur det total mörka till lite ljusare.

        Får man fråga vad som gjorde dig deprimerad L8?

    Alltså hennes salivljud är inget att leka med

      Men eller hur! Hur kommer det sig att vissa har det ljudet när de pratar??

        Torr i munnen

          Yes och är en vanlig biverkning av många mediciner..

            Hmm. Jag blir lätt torr i munnen men har absolut ingenting att smaska med då och låter inte sådär (vilket jag vet för hade jag låtit så hade särskilt min mamma kommenterat det då hon inte fixar den typen av ljud).

    Förlåt men något står inte rätt till.. hennes tankar om att bli världens mäktigaste är inte friska nånstans.

      Eller så var det helt normala tonårsfantasier, men sen när man växer upp och får barn så ändras prioriteringarna och drömmarna enormt. För andra. Inte för Isabella.

        Men snälla, det var en fantasi hon hade så sent som för bara några månader sen.

          Viktor F och Margaux säger ju att de ska ta över världen, är de lika konstiga då? Finns många som har stora drömmar och det är inte fel, inte fel att ha höga ambitioner tvärtom. För att komma någonstans behöver man drömma stort och sikta högt sen är det inte lätt att lyckas alla gånger men man måste våga och försöka för att lyckas.

            Vilken värld ska Viktor och Margaux ta över? De kan inte ta över Vasastan.

        Nu var hon väl snarare i mitten/slutet av tjugoåren än tonåring? Hon är ju 30 nu

      Tankar som hon släppt, om du hade kollat på intervjun.

        Hon har rätt att ha så mycket fantasier som hon vill, men de flestas fantasier gör inte så man börjar inbilla sig att man är en kvinnlig elon musk och sätter sig på ett plan med spolar i håret för man leker så busy..

          ????? alltså så jävla pinsamt. Hon Trodde på riktigt att hon var typ en Hollywood-kändis ett tag

            Hon betalade för att få ett reklamomslag på Hollywood reporter i Cannes.
            (och det var så pinsamt, de andra som köpte uppslag var filmbranschrelevanta som att spela in film i olika länder, medan Isabella hade skrivit någon framgångssaga om hennes hudvårdsprodukter som inte ens såldes i Europa, ??? hur relevant var det för människor som var på plats).

            Hon köpte inträdesbiljetter till välgörenhetsmiddagar – något som vemsomhelst kan göra – och låtsades att hon var inbjuden på lyxiga fester med kändisar (det var kändisar där, men det var välgörenhetsmiddagar).

              Åh vad hemskt! ?
              Hon är en riktig liten bluff och vilket magplask hon gjorde sedan och INGET verkar hon ha lärts sig på vägen.

              Det omslaget var så pinsamt. Liksom hennes entré på Amfar i Milano och på rivieran.

              Fast det var ju ändå en ganska smart idé, att vara med sitt märke på ett omslag, för att sälja in märket o sälja produkter. Ganska smart men kanske blev kostsamt. Nej hon har inte trott hon var hollywoodkändis. Ja hon köpte biljetter det är så man gör. Nej hon låtsades inget, hon var öppen med att det var välgörenhetsgalor.

                Hon skrev att hon var bjuden. Och nej, hon sålde inget av krämprodukterna pga det omslaget.

                  Kanske hon inte gjorde även om jag inte tror att du vet det, men idén var inte dum. Marknadsföring är liksom A och O, tidningsomslag är inte fel. Ja bjuden är man även om man köper biljett, alla köper sina biljetter och intäkterna går till välgörenhet, sen får man en inbjudan.

                    Sure, men för att lyckas med det måste man ju planera strategiskt och rätt – vad skulle en förekomst Hollywood Reporters Cannes-edition göra för henne och henns märke av hudvårdprodukter som bara säljs i Sverige (/Norden?). Alltså jag förstår att hon säkert trodde det skulle hjälpa henne bli mer igenkänd/verka kändare än vad hon är och på så sätt få lite extra exponering, men vem som helst med lite erfarenhet inom marknasföring/kommunikation kunde ju förutse att det skulle falla rätt platt.

                      Produkterna säljs eller iaf såldes då i flera länder, inte bara Norden, så där har du fel.

                      Fair enough, dåligt ordval av mig – ja, produkter kan ju (iallafall inom Europa) säljas väldigt lätt varsomhelst. Globalisering och digital utveckling gör ju att det tekniskt sett inte finns så många gränser för handel i andra länder inom Europa. Men att man rent logistiskt kan köpa en produkt i vilket Europeiskt land som helst online, är inte riktigt samma sak som att man finns på marknaden i det landet där kunden befinner sig.

                      Produkterna salufördes i några länder utanför Norden under kortare perioder men försäljningen gick trögt eftersom de som köpte produkterna var en handfull patriotiska utlandssvenskar.

                    Hudvårdsprodukter som riktar sig till konsumenter marknadsför sig inte i en fimtidning i begränsad upplaga som riktar sig till filmbranschfolk på en filmfestival i ett land där hudvårdsprodukterna inte ens säljs.

                      Men snälla, många som var där använder nog skönhetsprodukter och där var folk från många länder och produkterna fanns i många länder. Tidningen riktar sig inte enbart till filmbranschfolk, det fanns även annan reklam i. Det handlar ju om exponering. Ge er!

                Hon SKREV att hon var inbjuden på den galan!
                Inget om att hon köpt biljett.

                  Nej tror hon skrev att hennes inbjudan kommit och kanske att hon visade inbjudan dvs biljetten typ. Många av oss vet om att man kan köpa sådana biljetter, att det är så det går till. Inbjudan får hon ändå. Andra säger också att de fått inbjudan trots att de betalat in.

                    Hur fan orkar du människa?

            Fast hon hade spolar på planet för att vara fin i håret när hon kom fram på nyårsafton där hon skulle fira, så det var inte för att leka busy.

              Då kanske man får planera lite bättre? Eller betala sin assistent för att planera bättre åt en ?‍♀️

                Hon löste det ju helt utmärkt?

                  Med tanke på att hon konkade var det väl ändå jätte bra löst

                    Hon har inte konkat, en vanlig feluppfattning många har, och det var inte jobb eller affärer utan en privat nöjesresa när hon hade spolar, hon ville vara fin på en nyårsfest antar jag. Vad skulle en assistent göra åt det, alltså jisses så arga ni dårar varit då och gnällt och klagat.

                Eller också kan man sitta med spolar i håret på planet. Det är inte förbjudet. Och det är ju definitivt inte dina problem.

              Man kan vara fin i håret utan spolar i dem. Och det är pinsamt att sitta med spolar i håret på ett plan för att verka så viktig att man måste ha en viss frisyr när man kommer fram.

                Just det var inte det minsta pinsamt! Är det pinsamt att fixa iordning sig på flyget innan man landar med då? Typ borsta tänderna och borsta håret? Isabella har gjort mycket konstiga saker i sina dagar ä, men detta är bara bitter jante.

                  borsta tänderna på ett privatflyg funkar, inte ett vanligt.. herregud skojar du eller, klart det är pinsamt.

                    Väldigt märkligt att man ofta får just en tandborste på många långflygningar då …

                      Tycker du? Normala människor använder tandborsten på toaletten. Likaså att man sköter sin hygien inklusive hårvård privat.

                Var det pinsamt för dig? Annars tycker jag inte att du behöver oroa dig.

            Det normala är att företag anger att de köpt omslaget som annonsplats. Det är inte sedvana i affärer att påstå att man kommit på omslaget som om man vore intervjuad. Sjukt detta.

              Det påstod hon inte heller, inte på något sätt men det är vissa av er vill få det till men nej. Sjukt detta som du och vissa håller på haha.

                Fast hon var inte tydlig heller med att det var en reklamplats det rörde sig om. Hon var luddig, med flit skulle jag tro: ””Mellan rekryteringsmöten idag så plåtades jag för en fantastisk kampanj med Löwengrip för Hollywood Reporter. De släpper sin Cannes Edition nummer i maj och då är Löwengrip med.”

                Hur skulle någon tolka det som att det rörde sig om en reklamplats? En kampanj är väldigt otydligt, då man också skiver så när man deltar i en kampanj men som inte är strikt köpt reklam.

                  Tolkar du det M som att hon blivit intervjuad i USA eller? Ganska tydligt enligt mig att det plåtades reklam för märket löwengrip, det är ju exakt det som står skrivet. Tror folk att kampanj är intervju och inte handlar om reklam? Oj men nja inte de flesta tror jag inte men vissa misförstod tydligen.

                    Vad har USA med det att göra? Att de rörde som att de tog plats i Cannes var väl aldrig frågan. Kampanj kan ju även innebära att Hollywood Reporter har kampanj under Cannes med Löwengrip istället för tvärtom, vilket också förekommer. För att vara tydlig hade hon kunna benämnt det som reklamkampanj, eller skrivit att de fotat en helsidesannons. Hon kallade det sen också för att hon/de var ”on the cover”, vilket också är rätt lurigt – när det rörde sig om en framside annons och inte ett faktiskt omslag.

                    Det är lite som när vi är inne på reklammarkering och samarbeten – det finns sätt att säga det på som gör det tydligt att det rör sig om reklam eller samarbete och så finns det sätt att säga det på där man tekniskt sett inte ljuger men inte är tydlig ändå med vad det rör sig om, för att minimera intycket av det är reklam.

                  Jag tror att dom som inte riktigt förstod vad hon menade dom har lite svårt att förstå sig på sånt.

          Åhh ? minns henne på flygplatsen med hårspolarna kvar i håret, för att hon skulle likna en bizzy bizznizzwoman ?

          ”Världens största skämskudde”!

            Men snälla du, hon hade inte spolar i håret för att likna bizzy bizznizzwoman. Hur är man det för att man har spolar menar du? Det var för att håret skulle bli snyggt, spolar måste sitta i i några timmar för bästa effekt.

              Prova att trycka in lite spolar i öronen, det kan du behöva. För bästa effekt alltså.

            Det var väl lite kul att hon vågade visa sig så med spolar haha. Spolar måste sitta i flera timmar för att ge bra effekt och ju närmre festen man tar ur dem desto bättre blir det ju, hon ville vara snygg på festen på kvällen helt enkelt ju.

              Hört talas om locktång någon gång med värme????????????? ?

                Haha du får ingen volym av locktång, det blir inte samma effekt liksom som av sådana spolar. Alltså folk här, måste klaga på allt, allt är det fel på och dålig koll har folk haha och riktigt sjuka mobbkommentarer.. man blir mörkrädd alltså.

                  Haha hoho hihi ?

            Vilka bizznizzwimen menar du brukar flyga med hårspolar?

          Hon är en kvinnlig D Trump och Bert Karlsson.
          De tror alla att det de säger är rätt oavsett om
          alla andra säger att det är fel. EKOt är STÖRRE
          än omgivningens reaktioner. Dom hör inte och
          ser inte. Och de känner inte heller…

            Åh denna eviga parallell till Trump, den är inte välfunnen alls.
            Donald är till skillnad från Miss Bella både miljardär och världens mäktigaste (en av de mäktigaste iallafall).
            Detta är ett faktum, oavsett vad man tycker om hans person och politik.
            Bella är däremot en avdankad bloggerska som inte förvaltat sin tidigare framgång på ett bra sätt.

              Njae, som avdankad bloggare har hon det sjukt bra. Förminska inte folk bara för att du inte gillar dom. Det klär ingen.

              Här blåser vi visst i den stora trumpeten.

              Det finns vissa likheter faktiskt och det är att hennes följare är lika faktaresistenta som Trumpens.

                Bra sagt!
                Och så är hon klädd i vitt.
                Klassiskt val i denna intervju.
                Vit som oskuldens tid…

        Verkligen? fram tills ”kraschen” körde hon på med nannys och ”tårtbitar” av tid som hon delade till barnen, skröt om hur mycket hon jobbade mm.

        Nu försöker hon spela hemmamamma eftersom att hon inte fick samarbeten efter att det framkom att hon dels ljög om antal följare, och dels blev påkommen med köpta följare.

        Allt är en del av en strategi, Bella kommer göra allt för att få barnflickor och hemmateam igen. Hon klarar inte av att vara ”vanlig”, hon klarar inte av att vara sig själv, hon måste vara den yta hon själv anser som bäst. Hon bygger på sitt luftslott…

          Lägg bara av med ditt nu! Hon har inte ljugit om följare och INTE köpt följare och det vet du så bara lägg ner med ditt sätt att försöka snmutskasta henne. Det var väl du som försökte sabba för henne eller någon annan i den lilla sekten som håller på mot henne. Så sjukt. Märkligt och synd att ingen tv-intervju tar upp trakasserierna som hon utsätts för.

            Jo, när hon gjorde reklam för chimi eyewear uppmärksammades det att det var ovanligt många kommentarer från indiska fejk-konton, trots att reklamen var på svenska.

            Då sa Isabella att det var ett sabotage, som om någon skulle ha köpt följare åt henne för att förstöra för henne… Yeah right…

              De skulle gå till botten med det, men vad hände? Inte ett ord har vi hört sedan dess. Om det hade varit ett sabotage hade vi nog fått veta det!

              Ja och många vet vem det var som gjorde det, för att förstöra för IL och skämma ut henne. Den personen som ”uppmärksammade det” var den som köpt för några tior, det tyckte hen det var värt och personen håller på för fullt hela tiden med olika konton. Riktigt sjukt. Tycker syund om IL som ska behöva stå ut med allt.

                ??

                Om det är så som du säger är det väldigt konstigt att Isabella inte stämt den personen för förtal eller vad tycker du?

    Programledaren kollar på henne som att hon är helt galen haha

      Det var två programledare och nej, det gjorde ingen av dem.

        Tyckte att de verkade genuint ointresserade av henne.

          Den kvinnliga var ganska ointresserad, den manliga lite mer intresserad. De var beordrade att göra denna intervju det märktes. Troligen Marisol som ringt dem eller Bonniers.

            Martina Bonnier har kanske vaknat ur sin juldvala och gjort ett nytt försök!

            Snarare hennes allt i allo… och det är inte Marisol…just sayin

              Sambon i källaren?

                Nope.

                  Sheila?

                    Nope.

                  Vem???

              Please spill the beans!

                Du.

            Haha beordrade att göra intervjun. Snälla, de har en redaktion som tillsammans väljer ut innehållet. Sen kan jag fatta att varje grej inte är superintressant för dem men det får ju stå för dem.

      Newsflash ⚡️
      Tror faktiskt programledaren är något på spåren där! ?

    Skitsnack rätt igenom.

    Men vadå fortsätter ljuga, ge dig nu! Hon hade 1,5 miljoner följare i sina kanaler dvs räckvidd och hon hade mellan 1 till 2 miljoner besök på sin blogg under hela förra året, och även tidigare, och det har man kunnat se öppet på vissa sidor och det vet du, sen att hon vid något tillfälle sagt unika läsare jaja so what lätt att säga fel och det har typ alla gjort någon gång.

      Fast en följare bör ju vara EN person?

        Ja, det är ju inte helt orimligt att anta att de som följer hennes blogg även är intresserad av o följer hennes andra medieplattformar. Blir märkligt att bara slå ihop alla siffror för alla plattformar eftersom många individer då räknas flera gånger. Att ”råka” räkna ihop allt, dvs räkna samma personer flera gånger,borde inte vara ett ”misstag” man gör Om man vill vara professionell.

        Ja förvisso men det är så man räknar räckvidd, man lägger ihop kanaler. Så gör t ex Joakim Lundell också men inte kallas han lögnare här för det, även Sandra Beijer har gjort så och om ni tittar på Ocast så lägger de där ihop olika kanaler och kallar det för räckvidd.

          Vart kollar du då? Gick in på Ocast för Sandra Beijer som du skrev och det enda jag får upp är:
          Blogg: https://sandrabeijer.elle.se/
          Trafik: 55 000 unika användare/vecka
          Sidvisningar: 450 000/vecka

          Instagram: @sandrabeijer
          Engagement rate: 2.5%
          Följare: 40,5 K

          De listar de liksom separat, inte en total räckvidd. Men kanske inte ser något du ser?

            Då har de i så fall ändrat där på senare tid. Tidigare var det så där i alla fall och det kan många intyga.

              Bra bevisning – ska börja köra på det! 😉

            Lägg märke då till skillnaden att SB har 55 000 unika och IL har 200 000 unika. Ganska mycket med andra ord.

              And? Var väl aldrig fråga om att jämföra deras siffror? SB har en mindre men väldigt lojal och engagerad följarskara. Hon är inte en influencer som Bianca eller Kenza eller Isabella. Hon är mer nishad.

          Nej, det är inte så man räknar ihop räckvidd.

            Jo det är det, så har många gjort tidigare i alla fall och enligt ocast tidigare. Punkt.

              Haha alltså… du lägger noll bevisning – säger bara ”så är det, punkt” och ”det kan många intyga”. Bara för att du säger något blir det inte sant. Om det nu är så och det är något många kan intyga, borde du ju rimligtvis väldigt enkelt kunna länka till något?

              Jag brukar sällan ens kommentera på IL-inläggen, tycker det inte är så intressant längre. Men vad är din grej med att försvara IL till varje pris? Lite konstigt…

      Stämmer säkert, varav 900 000 från Umeå.

        Japp! Av ca 130 000 Umeå-bor så är vi ungefär 900 000 som följer Löwengrip?

        Japp! Jag och mina norrländska egon är runt 120st.

      På riktigt? Du tror fortfarande på detta?

      Det värsta är väl att hon har kvar 1.5 miljoner på sin blogg!

      Givetvis för att lura utländska bolag som Und Gretel, som inte följt hennes offentliggjorda lögner och företag som hoppat av.

      https://www.isabellalowengrip.se/about/

        Från LinkedIn:
        Swedish born Isabella Löwengrip is one of the most influential social media star in the sphere of empowering female entrepreneurs and supporting women’s work life balance. Every week, she has an audience of 1,5 million followers that she communicates with. You could call her a modern “Oprah Winfrey” as she empowers and uplift women through her digital channels. Her blog can be read in three languages. She is not just an online role model. She is also a very successful self-made entrepreneur juggling 40 employees with a combined turnover of $10 m. Welcome to the world of Isabella Löwengrip!

          ” You could call her a modern “Oprah Winfrey””
          Står det alltså i hennes cv.
          Låt det sjunka in

            40 anställda fortf?

            Så jäkla absurt! ?

            Alltså den som kom på det det är om Oprah måste varit hög på kokain. Kan man jämför Oprahs som levt i missär, blivit utnyttjad, tagit sig igenom särbehandling pga hudfärg m.m till att ses i typ 40 länder och biljonär. Eh nej. Helt sjuk jämförelse

        Det står 1.5 milj följare där, följare, och det har hon ungefär på sina kanaler ihop dvs följare/räckvidd.

          Nja, då borde man omformulera det till ”hon når ut till 1,5 miljoner”.

    Hon har verkligen ett obehagligt och tillgjort ansiktsuttryck och mimik när hon intervjuas. Hon ser påklistrat ser undrande, förstående och bekymrad ut.

      Exakt!! Det märks att det här bara är en ny fake-persona

      Ja, jag klarar bara inte att höra på henne. Det är så tydligt att något inte lirar rätt med henne. Hon är som ett ufo som försöker leka människa, och misslyckas.

        En hubot! (om ni minns serien Äkta människor)

        Vad man än tycker om henne, det här är bara elakt.

      De andra som kom senare, tre killar som hade trasslat till sitt liv pratade mera normalt om vad de gjort. Mera reflekterande. Blondinbella låter så glättig och märklig när hon pratar om sin krasch. Är det för att hon är så uppmärksamhetsk,,t som hon låter så?

        Inövat.

    Företagsimperiet=Hudlotion.

      Ja, har aldrig förstått och kommer heller aldrig göra – att det envisas med att benämna det – imperium??‍♀️

    Bryr mig inte om henne eller alla lögner.
    Men jag kan inte låta bli att undra om hon ljuger lika mycket för barnen.. Det är ju uppenbart att hon inte drar sig för att ljuga om vad som helst.

      Hon ljuger för sig själv också.

      Det här är en person som säger vad som behövs för stunden och blundar för verkligheten.

      Lögnerna kommer snabbt och lätt. Verkar vara ett tvång.

    Jag kollade tyvärr hela och jag dog när hon så stolt skulle påpeka att ”nu är jag hemma och styr med barnen och steker KÖTTBULLAR”.. var väl knappt ett år sen hon levde med assistent, privat vegetarisk kock och live-in nanny? Kan inte köpa denna lugna kloka hemmafru-vibe hon försöker sälja nu ?

      Precis som hon sa i intervjun, nyligen hade hon anställd personal men nu ser livet annorlunda ut och hon är hemma och klär granen och steker köttbullar (varför du ville skrika ut köttbullar förstår jag inte).

        Dom åt ju bara plantbaserat

          Bella har gjort mycket fel, men vad folk väljer att äta måste vi fan sluta hänga upp oss på. Det är helt okej att bara äta plantbaserat för att sen inse att det inte var ens grej. På samma sätt som det är okej att äta kött i hela sitt liv för att sen sluta.

            Men det där flög totalt över huvudet va? Det heter inte ”plantbaserat” på svenska…. men Bella envisades med att säga/skriva så

              Fast, rätt många använder just det uttrycket här i Stockholm..?

                Ja, det är rätt vanligt överallt nu. Har läst det i typ expressen och aftonbladet också.

                  Så nu duger media?

                    Nej, jag hämtar all min info från män som tigger swishdonationer på youtube.

        Är det dessa julköttbullar som hon refererar till? Denna enda gång! ?

      Fast det var ju just det hon tog upp? Att hon nu lever helt annorlunda än för bara ett litet tag sen.

        Enligt egen uppgift är hon sjukskriven och då brukar ens liv var MYCKET olikt ens vanliga liv. Hur orkar hon ens resa, blogga, podda, dekorera barnens rum, vara med i tv med mera?

      Hon försöker få det till att hon tidigare var en vääärldskändis och dessa steker inte köttbullar ju. Men nu är hon såååå ”jordnära” och vanlig precis som pöbeln. Blir så pinsamt och patetiskt hela skiten. Och sitt skitsnack med att hon inte trivs i rampljuset, så jäkla mycket bullshit även på den. Så låter det nu endast för att hon är avdankad och fullt medveten om det.

      Alltså. Jag förstår varför Bella är såhär. Hon har en impulsiv personlighet samtidigt som hon GÄRNA berättar om sina förändringar i livet- eftersom skvaller om henne är grunden för hennes långvariga framgång.

      Om det stämmer att hon har en ADHD-diagnos är det såklart en bidragande faktor att snabbt byta inriktningar och gå in helhjärtat för dem.

      Hon som hatade det livet… det var ju det hon beklagade sig mest över att vi alla andra mammor levde sånna tråkiga liv..

    Hon är så manipulativ så att det inte är klokt. Det syns i hennes ögon att hon har svåra problem och använder allt i sitt liv som någon sorts pr-grej. Hur länge ska hon tugga på om ect? Herregud

    Äh. Ta en pepparkaka Camilla. Om du måste uttala dig såhär kategoriskt om nån finns det bra mycket bättre exempel än henne.

    Men visst räknade fel gjorde de inte, men hon menar inte räknade som i ett två tre fel utan att de lade ihop kanaler så som många gör, och att expressen talade om unika bloggläsare, men unika läsare och besök är olika antal och räckvidd är alla kanaler ihop som är eller iaf var 1,5 milj. Och hon hade tidigare runt 1,5 milj besök på sin blogg. Den unika läsarskaran är ju hög iaf oavsett.

      Du har rätt i att de inte räknade fel. Det de gjorde kallas medveten lögn och bedrägeri.

        Om det är nu bedrägeri, varför har inget hänt? Bedrägeri är olagligt.
        Tycker ni elaka medelålderskärringar (Camilla framförallt) ska skaffa er ett lyckligare liv istället för att sitta härinne och spy galla.
        Fyfan för kvinnor, skäms över att själv vara en!

          Du behöver inte skämmas för att vara en kvinna, då du är en man. Och kära du – kliv ned från dina höga hästar – en medelålders man som hänger här inne 24/7 är inte särskilt klädsamt det heller. Som dessutom diskuterar med sig själv, som en riktig dåre. Just sayin

          Lol det är så tydligt att du egentligen är en man ?

        Nej det är så som många gör, många andra ”räknar” också så.

          Varför måste du alltid upprepa samma sak minst två gånger i en mening?

      Hon sa att hon hade 1.5 miljoner bloggläsare i veckan och därutöver över 400k instagramföljare. Det här att om man slår ihop hennes följare på alla kanaler så får man 1.5 miljoner följare (helt fel, även det) körde hon endast med när det visade sig att hon hade som mest lite över 200k bloggläsare i månaden. Hon ljög för media och läsare men framför allt så kan hon ha ljugit för sina betalande kunder.

        Det sa hon en gång, hon sa fel det är lätt hänt för alla. Hon har visst ca 1.5 milj följare i kanalerna iaf hade, facebok ca 700, insta ca 400, blogg ca 2-300, twitter och yt så blir det ca 1.5 milj. Hon hade tidigare ca 1,5 milj besök på bloggen kunde man se. Vissa texter har inte hon skrivit det får man tänka på, hon vill inte skylla på andra. På hennes blogg stod 1,5 milj följare.

          Hon lijög alltså inte, hon har inte ljugit mer än andra. Hon har lagt ihop kanaler precis så som många andra gör och hon har vid något tillfälle sagt fel, som så många andra. Hon har nog visat upp statsitik för betalande kunder och den har troligtvis varit rätt.

            Och därför har alla kunder dragit sig ur samarbete med henne

              Beror nog mest på negativa skriverier i media.

        Observera då att Sandra B har ca 55k, M Graaf ca 80-100k, Bianca hade vad hon sa för några år sedan 100k och IL har över 200k

    Hon är ett praktexempel på hur man kan sabba för sig själv. Hon hade ett lönsamt bolag och bra ekonomi med valde att förstöra allt genom att ljuga, hitta på och leka miljardär när hon redan hade det bra. Helt galet egentligen.

      NJa lönsamt var det aldrig hon gav bara sken av det.

        Fast det var det visst det. Jag tål inte henne men minns att hon ändå omsatte relativt bra och hade bra vinst i företaget. Men det räckte inte.

          Hon hade stor omsättning men ingen vinst att tala om.

    Så rådet till unga och andra är att sätta på sig skygglapparna och INTE lyssna på vad andra säger? Hade HON lyssnat när folk skrev att kom ihåg att familjen är viktigast etc hade kanske inte hennes personliga krasch blivit så stor.

    Man kan också ta hennes egna råd och INTE lyssna till hennes råd helt enkelt 🙂

      Exakt det jag tänkte skriva! hahaha helt fel råd att ge när det var precis det rådet hon själv följde som blev hennes krasch…

    Hon sa ju själv att hon blev för fartblind. Vad gör skygglapparna då för nytta…

      Hon blev inte fartblind utan avslöjades för den lögnare hon är. Så trött på henne

    Hon påminner mig om min mammas ex. Han var så läskig och kunde kolla en djupt i ögonen och hitta på ett halvt liv, ljuga om saker som hänt när man till och med varit med, förvränga situationer så de blir något helt annat och man själv bara fattar ingenting. Det är så läskigt hur såna människor funkar. De kan vända en helt oskyldig situation till något där de får någon annan att framstå som helt galen trots att det är tvärtom. Får exakt samma obehagliga vibbar av henne.

      -Hon påminner mig om min mammas ex

      Jaha, lite manshat på em.

        Personen skrev specifikt om sin mammas ex och därefter lade de till att såna MÄNNISKOR är läskiga; dvs, inget manshat. Släpp det.

      Sociopatvarning på Bellsan!

    Att sitta i TV 4 och svamla om saker tycker säkert Isabella lönar sig/ ger positiv feedback på något sätt. Men hon skulle inte våga ställa upp i ett granskande program. Där hade hennes luftslott rämnat, hennes siffror och lögner genomskådats och säkerhetsvakter intervjuats om vad som egentligen hände……
    Kan vi få ett seriöst grävande reportage tack!

      Hon makeade sig hemma innan, en sminkös kom hem till henne. Duger inte tv4 sminköser för henne?

        ”Sminkade” säger man väl ändå…??

        Är kanske pga Corona

        Det är många som avsäger sig sminkös inför TV program eftersom det är en Pandemi.

        Alla gäster i Nyhetsmorgon uppmanas att sminka sig själva hemma pga corona. På plats kan man få lite puder för att dämpa glans i ansiktet. Enbart programledarna och fasta medverkande får smink.

    Hjälp vilket svammel.

    Hon sa att hon är sjukskriven!!!

      Varför lägger du till trippla utropstecken?

        OM hon erhåller ersättning från FK är det väldigt begränsat vad hon får göra, som kan räknas som arbete dvs

          Bloggen, skriva bok, resa runt i Europa samt göra reklam på instagram är heltidsjobb. Hon har minst tre bolag kvar.

          Hon har sagt att hon inte får ersättning från Försäkringskassan. Man kan vara sjukskriven av läkare utan att begära pengar från FK.

            Då har den läkaren inte koll på hennes hälsa. Att sjukskriva en person som är så aktiv, aktivare än de flesta, då är det fejk.

              Framför allt känns det ganska onödigt att vara sjukskriven om man nu antingen kan utföra arbete, inte har ett arbete/inskriven på AF, inte tar ut någon form av ersättning eller behöver någon form av rehabiliteringsåtgärd därifrån. Vad är det liksom då hon är sjukskriven för eller från? Eller kanske snarare, vad ska man med sjukskrivningen till?

              Fast i jämförelse med vad hon höll på med tidigare så är det ju ett betyligt lugnare tempo nu är tidigare. hon kanske är deltidssjukskriven. Och som någon nämnde, utan att koppla in FK.

                Sjukskrivning är i förhållande till vanligt arbete inte i förhållande till vad någon påstår sig ha jobbat tidigare. Om hon skulle vara deltidssjukskriven så är det lika fel då hon jobbar heltid. Man får heller inte resa och blogga som hon gjorde i somras. Dessutom har hon en podd. Troligen är sjukskrivningen nu ett hittepå dvs offerkofta.

            Fast vad är hon sjukskriven från? Inte bloggen? Ngt jobb har hon inte.

        Skribenten tycker nog att det var mycket magstarkt att säga i tv. Det borde programledarna huggit på. Med hennes aktiva liv i coronatider är man inte sjukskriven.

      Hon har sagt att hon är sjukskriven men tar ingen ersättning från FK. Skrevs av henne i nån kommentar för ett tag sen.

      Man kan vara sjukskriven utan ersättning. Hon var väl till exempel föräldraledig utan ersättning, just för att kunna blogga/gå på möten ibland. Varför skulle nån välja att ha med försäkringskassan att göra om man inte har ett ekonomiskt behov av det? Hon klarar sig efter försäljningen av företaget.

        Tveksamt om hon skulle få någon ersättning från FK om hon anmälde sig dit.
        Om hon nu har ett sjukintyg över huvud taget.
        Bella verkar jobba på rätt bra så särskilt nedsatt arbetsförmåga tycks hon inte ha.

        Men hon jobbar minst 100% så den läkaren måste vara både blind och döv. Tror inte hon är sjukskriven.

    ”VI räknade fel”…… NEJ! Hur länge ska hon gömma sig bakom det där ”vi”?

      Bella har aldrig gjort något själv hur mycket jag hon än säger. Så vi är rätt vad gäller henne och hennes verksamhet.

        Så sant! Däremot använder hon ”vi” för att förminska och avleda sitt egna ansvar i de hela och gömmer sig bakom det.

    På bloggen står det att hon och sambon har antikroppar men ingenstans har hon nämnt att de varit sjuka/misstänkt att de fått Covid19. Mycket märkligt. När hade de det? Camilla, många influencers har agerat på samma sätt. Dax för ett inlägg om influensers som påstår antikroppar men aldrig verkar ga varit sjuka.

      Hon var sjuk den veckan hon tog paus från bloggen pga ”mobbing”. Lämpligt nog hade hon AK ett tag därefter.

        Covid19 blivit till mobbning? Vilken story!

        Sambon då?

          Han var kanske också mobbad! ?

      Som alla andra influencers, alla har AK & kan ta sig till Sälen, barer restauranger mm. Inte konstigt att smittan ökar,

      Det sjuka är ju att dom gladeligen deklarerar att dom har antikroppar utan att ha varit sjuka. Vilket innebär att dom sprungit runt och potentiellt smittat andra när dom träffat massa folk, suttit i flygplan, festat etc. Kan tycka att man kanske borde få sig en tankeställare och ev skämmas lite, men inte influensers inte. ?

      Verkligen. Hittepå

      Man kan mycket väl få antikroppar efter en lindrig infektion. Kanske man inte ens tänker att det kan vara Covid-19 utan bara någon släng av något som man ofta kan ha både vår och höst.
      Symtomens styrka verkar inte hänga samman med om man utvecklar antikroppar eller inte.
      Det är en mystiskt virus.

    Begriper inte varför hon bjuds in till intervjuer. Det brukar ju vara folk som är aktuella med något som sitter i tv-sofforna, oavsett om det är något intressant eller inte som de har att komma med. Men det brukar ändå vara grundförutsättningen.

      Det kallas mellandagar. Svårt att hitta gäster.

      Hon verkar ju väldigt intressant och aktuell om man läser här, Hon omskrivs mycket, hon bloggar dessutom och är även aktuell med podd.

    Hon räknade fel, så pengarna till lyx livet tog slut. Välkommen till verkligheten.

      Pengar har hon så det räcker.

    Jag förstår inte riktigt varför är hon fortfarande intressant? Det har ju kommit fram klart & tydligt att ALLT VAR EN LÖGN, vem f-n vill lyssna på hennes sk-t fortfarande , vad är det för människor??

      I skalan sa hon ”oj, vilken roll jag har spelat”

    Hon är så läskig… kryper i huden av att höra alla lögner och upprepningar hela tiden. ”Nu är jag hemma-mamma bla bla bla”. Hon svek sina kids så grovt under deras första och viktigaste år!
    Har en dotter i samma ålder som S och kunde inte fatta hur bella kunde vara borta så mycket den tiden, för ett j–la ego och luftslotts skull.
    Det går inte att göra ogjort.

      Det är det värsta av allt hon gjort, att hon svek sina små barn. För vad? Ett jäkla luftslott och uppblåst ego? Oförlåtligt!

        Säger du det till alla pappor där ute som också jobbar för mycket och lämpar över allt ansvar till mamman? Till alla pappor som bara har barnen varannan helg eller inte alls? Till alla pappor som inte delar föräldraledighet och vab?

      Ursäkta men vad är det för alla lögner du menar? Under deras första år var hon väl dock med sina barn mesta tiden, var hon inte hemma med dom så var de väl med henne i jobbet. Men hon reste inte iväg från dem eller så, hon var ju med dem deras första år.

    Fast kan vi inte bara låta henne leva sitt liv, hon har sin verklighet o tror på den precis som vi andra har vår verklighet. Låt henne ljuga, överdriva o försköna osv.det är upp till henne, hon väljer själv hur hon vill framstå.
    Jag fattar inte hur Camcam kan tycka att allt, precis allt, Isabella andas, gör, säger mm är så nytt o intressant.

    ”Isabella ljuger om antal följare igen…” herregud släpp det nu. Åtminstone det.

      Hon hängde ut en ung man som stalker i hennes blogg, det visade sig att han var… Psykiskt skör och lite irrationell möjligtvis? Och det här var undrar perioden då Bells hade en privat livvakt. Hur rädd kunde hon vara? ”så fort mitt säkerhetsbolag dyker upp så har han försvunnit” bullshit.

      Sen visade sig att hennes pojkvän hade gjort dåliga investeringar och förlorat ett par miljoner av andras pengar. Då ljög hon om att maffian hade knackat på hos henne och hon behövde gömma sig med livvakten. Allt var så hemligt så hon skrev ut i bloggen att hon och barnen (och livvakten ?) åkte på semester och vart de åkte.

      Sen visade det sig att hennes pojkvän inte alls var jagad av maffian.

      Sen dök det upp en stalker från Frankrike. Jag minns en intervju från någon tillställning då Bella LEENDE berättade att hon hade en ny stalker.

      Han dök upp i Sveriges och blev anhållen häktad och dömd i ett svep. Så passande att det kommer en ny stalker när det visade sig att den första inte var farlig. Lite för passande enligt mig. (”men ingen skulle väl ta på sig att begå ett brott och hamna i fängelse”, jo det sker hela tiden. Ibland är det för att den riktiga skyldiga ska komma undan, ibland får de någon ersättning, ibland är de lite störda – tänk Quick)

      Så ja, absolut ska vi låta Bella leva sitt liv men när hon påverkar så många andras liv så måste man säga något!

        Sluta nu. Hon har aldrig sagt att mafian knackat på el att mafian jagade h, det är något ni hittat på här och du tjatar om det men hon har INTE sagt det, att någon knackade på och sökte h däremot. Hade inte du varit rädd el tyckt det var obehagligt om okända män kom till ditt hem? Vad vet du om han kunde bli farlig, han var irrationell skriver du ju själv. Alltså ge dig.

        Nej det var inte bs och till slut fick de ju tag på honom och han fick något besöksförbud, den andra togs ju fast nästan direkt, riktigt obehagligt. Tyvärr råkar hon ju ut för galningar, somliga drar tyvärr till sig såna. Skulle de fått ersättning för att göra det tror du hahaha nej din tok. Finns ingen ände på vad folk får för sig, hittar på och sprider.

      Som någon skrev här ovan är det fortfarande ljugsiffror i hennes bloggpresentation. Om följare, omsättning och antal anställda. Oseriöst så det skvätter om det.

        Nej men det är gamla uppgifter som inte ändrats på ett tag. Inget fel alltså, så var det då. Hon HAR eller i alla fall hade tidigare runt 1.5 milj följare och det är vad det står där. En del vet bara inte skillnaden på följare, läsare, besök, räckvidd, unika osv.

          Som du mao

    ”Jag ÄLSKAR att steka köttbullar och vara hemma-mamma jobbet går aldrig först för mig” mmmmmmmmmhm.

      Men det gör det för mig. Kejsarsnitt på fredagen, tillbaka på jobbet må måndagen. Ingen amning, pappan fixade allt.

    Någon som vet vad programledaren i rosa skjorta heter?

      Raina

    Varje gång hon tagit betalt för ett samarbete så måste hon ju ha visat upp de korrekta siffrorna – eller? Redovisat specifikt, och annonsörerna måste väl ha frågat? SÅ svårt kan det väl inte ha varit att räkna rätt? Antalet följare är ju det hela grejen bygger på så det måste ju ha varit det viktigaste av allt. Det går verkligen inte att komma med att det var en miss. Bedrägeri är vad det är, inget annat.

    Det är som att hon redan skrivit sin självbiografi och nu tvunget ska följa den.

    Det jag reagerade på var när hon sa att fram till för ett år sedan så var hennes största kärlek jobbet?

      Hon ljuger så uppenbart. Bara damage control detta. Nu har hon hittat lyckan med att leva ett nedtonat familjeliv? Pyssla hemma, ha barnen och steka köttbullar? Hon var inte lycklig när hon levde lyxliv? Sorry men BULLSHIT. Hon har aldrig varit så lycklig som när hon fick leka känd och mäktig och en ny Monroe. Dessutom säger hon i samma veva att hon blev djupt deprimerad, inte för ekonomin, men för att hennes tonårsdrömmar (som ju var att bli världens mäktigaste och ta plats) inte gick som hon ville? Det var ju ”det” livet hon var på väg emot när hon reste och levde med flärd (även om vi givetvis vet att hon aldrig skulle bli världens mäktigaste).

    Såg ett utländskt klipp igår där Bellsa intervjuades. Samma dravel som alltid om att hon var tvungen att flytta hemifrån som 14-åring och fick klara sig själv. Kommentarer till klippet visar att tittarna är såååå imponerade av donnans uppenbara lögner. Hur är det möjligt?! Länk till klippet finns i tråden på fb om man vill se.

      Äh, är ju bara tre kommentarer, varav två från konton med typ ingen annan aktivitet – så dels kan man ju fråga sig hur genuina de är… Men även om de är det och det hade vart fler kommentarer i samma anda, helt enkelt kollar de flesta inte upp saker de läser online. Verkligen inte unikt till Isabella, ser ofta här inne någon som gör påståenden som är helt fel (alltså inte att jag tycker de har fel i en åsikt, utan faktamässigt fel) och kommentaren får väldigt många gillningar ändå och inte blir ifrågasatt. Folk är dels lata och dels vill de bli underhållna och bryr sig därför inte alltid i vad som är sanning.

    Sa hon att hon levde själv i fyra år efter skilsmässan? Var inte skilsmässan 2017..? Det har inte ens gått fyra år sen 2017…

      Jag googlade, de gick ut med att de skulle skilja sig i maj 2017. Hon flyttade ut lite innan det om jag minns rätt, bodde i nån lägenhet i stan. Så knappt fyra år kan man nog säga. Men hon har knappt ”levt själv”. Hon har haft en rad officiella och inofficiella pojkvänner, inneboende, inhyrd personal etc.

      Och särskilt ensam var hon ju knappast…

        Nej exakt?

      Det är nog bara ett räkneexempel

      Nej inte riktigt fyra år men snart fyra. Det är väl inte så farligt, så himla noga, spelar väl ingen roll om det är 3,5 eller 3,7 år sedan och hon säger fyra år. Hon har haft förhållanden men inte varit sambo och det var det hon sa och menade.

        Nej det var inte det hon sa. Hon sa att hon hon varit ensam eller själv i fyra år (minns inte vilket). Det har man inte varit om man haft minst 2 seriösa relationer och dejtat desto fler. Hon pratade inte om sin boendesituation.

          Snälla, hon sa hon varit själv och nu är det mysigt att vara sambo. Förstår du s a m b o. Hon vet att alla vet att hon haft flera förhållanden söta du, så det var liksom inget ljug eller vad ni vill få det till. Folk är galna här och tjatar och tjatar och vrider. Sjukt. Skrämmande. Obehagligt.

            Hahaha

            ”Söta du”…?‍♀️
            Det är inte till att vara själv när man haft folk boende hos sig dock.

            Kämpa!! Det ä konstigt att du minsann alltid vet precis vad hon menar och har stenkoll på när hon sagt fel om något. Alla som inte tycker som dig hånar häcklar, vrider och beter sig obehagligt.

      Hon var väl ihop med Hampus och sen han göteborgaren och sen hade hon väl en inneboende och nu han ?. Själv jajamänsan

      Det tog tid innan den gick igenom. De lämnade inte in papprena i tid. 2019 eller möjligen 2018. Var väl strul med försäljningen av deras första hus på grund av det.

    Sluta bli så förbannat kränkta och försvara henne. Hon är en uppblåst lögnhals. Punkt!

      Sluta hata så förbannat mycket.

    Jag tycker hon är bra.

    Jag har bara ”träffat” henne 2 gånger.
    Bägge gångerna var det en dörr inblandat.
    Jag skulle gå ut från Sturegallerian
    respektive Stureplans Vårdcentral.
    Båda gångerna öppnade jag dörren
    ut mot gatan och då stod IL där och
    jag fick göra mig small som ett A4
    papper not väggen för att m Mamsellen
    skulle passera. Alexandra Pascalidou
    beter sig på samma sätt. FRAMÅT, VIK UNDAN!

      Det säger mycket om en person som beter sig på det sättet. Ingen trevlig person direkt!

      Du skulle då se henne på flyget. Mina föräldrer vägrar sitta bredvid henne. Flygbolaget förstår direkt.

        Varför skulle dina föräldrar sitta bredvid henne? Flygbolaget snackar inte sina om sina kunder.

          Det finns mera frekventa flygpassagerare än IL och som driver företag där de anställda flyger mycket. Inga problem att få byta när man ser henne i antågande. Har själv bytt plats då hon dels sitter med hörlurar på som läcker rejält med ljud och sätter upp sina bara fötter på väggen framför sig.

            Så jäkla drygt. Pinsamt beteende. Så oförskämt att ta av sig strumpor och skor och dessutom sätta upp fötterna.

            Och när ska folk förstå att man inte vill lyssna på deras skit musik. Som Bella och hennes allt i allo säger – (det pinsamt fåniga uttrycket) – gah!!! ?

    Har Paris Hilton blivit kölhalad och ställd mot väggen för att hon ljugit om hur många följare hon har? Eller är det nåt som bara svenskar bryr sig om? Jag kollade på hennes film, där sa hon att hon hade x miljoner följare och när jag kollade på instagram så stämde inte den siffran. Bara nyfiken om det blev nåt ståhej om det…

      Hilton är rik, media skiter därför i det

      Bryr sig ens svenskar om det?

        Nej det gör dom verkligen inte. Det är bara klicken hataBella här inne som bryr sig.

    Det jag aldrig kunde fatta är hur en närmare 30-årig kvinna hade så många finnar trots sitt skönhetsimperium. Och, efter intervjun, hur kan någon som ser den undvika att se att hon är skvatt och dillar plattityder utan att ögonen en enda gång fylls av någon som helst känsla. Något är otroligt fel, obehagligt. Tyckte dock Shemoun Olsson försökte ställa frågor som IL lät bli att svara på och istället upprepade sitt mantra om kraschen etc. Shemoun Olsson frågar tex ”hur gick det till” ang skriva boken och IL dillade på. Komiskt att kvällspress och TV4 har så ont om annonsörer att de behöver driva klickjournalistik. Men snart är IL borta, hon har bränt skepp med att leva rikt liv utan täckning och sedan påstå ECT. Det blir nya tider efter covid19.

      Oj Bs du kan svamla du.

        Det är dock varken bullshit eller svammel. Det är huvudet på spiken, fast än det kan kännas jobbigt att klä i ord. Jag är medveten om att Nyhetsmorgon fick denna intervju till sig, utan att ha något att säga till om. Så är det givetvis i regel. Just denna i intervju var speciell.

        Hur intervjuar man en lögnare utan att ge sken av det, i Nyhetsmorgon? Jag tycker att programledarna var väldigt kompetenta.

      Och boken hon skriver på är en biografi, fast i skönlitterär form. Betyder det att lögnerna kommer broderas ut ännu mer? Förmodligen.

    Känns som alla intervjuer med henne utspelar sig på samma sätt och däri ingår att hon levererar sina inövade repliker som svar på frågor hon uppenbart fått innan.

      Känns som hon knappt fattar frågorna i början men ändå svarar hon bara att hon gillar att skapa och bygga.

      Ja precis. Helt inövat. Samma svar med ingen direkt mening

    Hur gick det för vännen Linus, ngn som vet? Nordic Tech House tar Löwengrip Beauty till rätten stod det i media i våras.

      Fråga Griplööv! ?

      Kanske förlikning? Domstolen försöker alltid få parterna att göra upp utan huvudförhandling.
      Så de har nog kommit överens.

        Det borde synas i tingsrättens handlingar.

    Det kallas narcissism. Googla, youtuba. Finns massor av info och hon passar in på alla kriterier. När man ser henne ur det perspektivet blir man inte förvånad mer. Efter hennes fiasko måste hon göra damage control, vilket hon gör i alla tvsoffor just nu. Rädda hennes ansikte. Hennes yttre. Sorgligt egentligen men för hennes del finns inget annat. Det är sådan hon är.

      Precis som Trump nu. Han är enligt medarbetare psykotisk eftersom han vet att han förlorat men hans ego kan inte tolerera detta, utan han hittar på valfusk m.m. för att göda sitt narcissistiska ego.

        Valfusk har dokumenterats. Domstol menade bara att fusket inte ändrat valutgången.

          Och du har självklart en länk till en trovärdig källa där man kan läsa om det?

    Förstår inte riktigt poängen med varför hon var där, om det fanns någon. Spretigt rabblande och ytlig diskussion. Jag undrar hur en utomstående som inte är med i bloggsvängen uppfattade den här intervjun och varför den gjordes.

      Hon har en kommande bok, förmodligen därför

      Svårt att hitta gäster nu i mellandagarna.
      Och Bella är aldrig nödbedd – kanske har hon själv hört av sig till redaktionen och föreslagit sin medverkan?
      Dessutom finns ju TV4 precis på andra sidan bron från Bella räknat så hon har inte långt att åka.

    Jag tror att Bella anser sig själv som mycket smart och att folk ska gå på hennes lögner. Men samtliga som hänger här (utom 1 person möjligen ?) och alla hennes tidigare vänner och nu även familj, har genomskådat henne för längesedan. Man ser ju att hon ljuger utan att blinka.

      Har inte alla gjort det?
      – Jag jobbade över
      – Jag vill vara ensam ikväll
      – Nej, jag skall åka hem till mina föräldrar
      – Min bästa kompis har gjort slut. Hon behöver mig! En annan kväll…
      – Upptaget? Pratade länge med min syster.
      – Det är nog fel på mobilen.
      Osv. I litet och stort.

        De flesta normala ljuger inte om fundamentala saker som Bella.

          Jobbigt att hela ditt liv verkar ha blivit lidande av hennes ljug. Dom flesta av oss bryr oss inte.

            För att inte bry dig får man ändå säga att du verkar mycket engagerad i ämnet!

        Vidrigt.

          ?Till 18.57. Vedervärdigt med lögnare vare sig det är stort eller smått. Vidrigt.

    Tycker hon vänder kappan efter vinden hela tiden. Och den Bella när hon var som mest framgångsrik var så hemsk mot sina anställda. Lagom dags att bli ödmjuk nu…. Hon lever detta livet enbart för att hon inte har något annat val! Glöm inte det!

      Och glöm inte att hon vare sig är eller någonsin kan bli – ödmjuk.

    Det är ju helt sjukt hur hon ljuger. I ena taget mådde hon så dååååligt för att hon inte fick sitt imperium och få följa sina drömmar, och i andra andetaget var det så skönt att hon kom ur det där för det var så hemskt?!
    Detta flåsar hon ur sig på typ fem minuter, rena motsägelserna igen.

    Hon älskade sitt lyx och flärd-liv och skrev ju jämt om det och skröt och provocerade, men gav aldrig nåt svar på tal. Nu när hon är ”vanlig” igen så passar det att svara på kommentarer på insta mm hela tiden, vilket hon aldrig gjorde förr.
    Hon är så falsk som ingen annan kommer ens i närheten av.

      Det kan bero på att hon har mer tid nu till att svara, tänk att ni ska klaga på det också. Hon mådde dåligt för att drömmar krossades och sen tyckte hon det var skönt att komma ur pressen det var att få allt att gå runt och behöva avskeda anställda osv tror jag hon menar. Tror alla vridna skriverier och elakheter också gjorde att hon mådde dåligt plus uppbrott i samma veva.

    Alltså detta med ”storytelling” och ”content”. Kan inte ngn upplysa henne och många andra influencers tex Hanna &Amanda om att det inte funkar att skarva ihop en historia när allt finns dokumenterat varje dag på olika socmed? Och att om man gör samarbeten där man påstår att det är ngt man själv använder så måste det vara produkter man använder. Klarar inte ljug och påhitt. Jättekänslig för det och vill ha ärlighet och uppriktighet. Förr när man använde ”modeller” till reklam så var det liksom fine att de inte själva nyttjade produkten. Men om man säljer sig själv och skapar innehållsreklam så snälla välj bort sånt du inte gillar. Borde inte vara så svårt?

    Men orka mallorca. Glöm och gå vidare.
    Nu blir det väl ett nytt drev tack vare detta inlägg. Kan IL inte ba få gå vidare ?

      Gå vidare med sina lögner? Nä ba. Hon förtjänar att synas i sömmarna ba, så det så ba.

        Kan inte C synas i sömmarna istället. Att hon har mage att skriva ett sådant här nedlåtande inlägg och kalla någon för lögnare och alltid kommer vara, vad är hon själv liksom? Att hon vågar nu när andra berättat vad de har i görningen tänker bl a på Åsa I… Inte klokt vilka sjuka obehagliga kommentarer härinne, sjuka människor. Finns inget IL kan göra rätt eller säga rätt.

          Nedlåtande inlägg? Nej du. Ett högst korrekt inlägg. Bella är en lögnerska av rang och kommer alltid vara. Vare sig naiva du vill inse det eller ej.

          Camilla behöver inte synas i några sömmar överhuvudtaget. Du däremot – är en annan femma. Och absolut på en punkt har du rätt – att Bella inte kan göra eller säga något rätt, korrekt, det beror på att hela hon är byggd på fejk och fejk är inget annat än FEL och högst vedervärdigt.

    Det som jag reagerar på är hennes sätt att prata om depression, ”då blev jag lite ledsen”. Har man haft depression så vet man att det handlar inte om att ”bli lite ledsen”! Det går så mycket djupare. Betvivlar inte att hon haft en depression men tycker hon trivialiserar en allvarlig sjukdom. Likadant när hon blir ombedd att berätta vad ECT är ”det är lite läskigt” o sen en miniförklaring! Tror alla hade kunnat sympatisera mer med henne om hon kändes genuin o visade ett djup.

      Och man får inte ECT för att man är lite ledsen..

    Man eater. Även om det är den kvinnliga programledaren som ställer frågan så viker IL över med blicken till den manlige journalisten. Blicken mot den manlige och den kvinnliga programledaren är helt olika. Hon vet att hon inte kan manipulera den kvinnliga men utan probs hittar sympatierna hos den manlige.
    Kolla så får ni se.
    Kvinnlig list = IL

      Haha tänkte också på det..

      Avis?

      Och snälla påstå inte att hon är listig. Tack på förhand.

      Såg också hur hon föredrag den manlige journalisten, som helt enkelt var lite lättare att manipulera.

        Ja, fick sådana vibbar också.

      Haha, om så är det ju inget nytt. Big boobs and no brain – en fantastisk kombination om man vill skaffa sig lyx utan att ha talang. Observera nu att jag inte säger att Blondinbella är direkt dum, hon besitter en slags list, precis som du skriver, en slags nedärvd, intuitiv förmåga att förstå vad som är framgångsrikt hos heterosexuella män. Ännu roligare blir det här om man tittar på hela hennes så kallade ”karriär” – allting handlar om skönhetsprodukter/kläder och en marknasföring av den egna kroppen. Det är lite kul, faktiskt.

    TV/Media MÅSTE ha svårt att få tag i ”gäster /materiak” då människor som I bjuda in. Att i gen k8mmer på vilken fejk hon är

    Hon är noll genuin och att visa ett djup är hon oförmögen till, då det inte finns. Hon är definitionen av ytlighet och fejk och en lögnerska av sällan skådat slag.

    Jag känner endast till EN enda som är en lika stor lögnare som hon är, även denne är således sjukt falsk och så ogenuin som bara kan tänkas. Tack och lov tillhör sådana här individer en minoritet. Ärliga, genuina och äkta människor finns! Och som tur är, är vi som är äkta – i majoritet. Den saken är säker.

      Problemet för henne och vissa andra som beter sig på liknande sätt är att om de skulle vara genuina, äkta, skulle de nog känna sig väldigt dåliga och även sårbara för folks dömanden. Hon har väl tex inte ens gått ut gymnasiet och verkar ha satsat allt på att bli ”sin egen” företagare. När det inte fungerar finns liksom inte mycket att falla tillbaka på i o med att hon även brutit med sin familj? Och eftersom hon dessutom betedde sig rätt illa mot anställda och även har förolämpat en massa människor, vill hon nog inte direkt visa sig svag på riktigt utan sätter upp en mask, en charad. Vissa spelar en roll, teater, för att kunna stå ut med sig själva.

        Allt detta låter som lama ursäkter till att fortsätta vara och bete dig som ett svin. Lamt. Fegt. Ynkligt. Människor som spelar teater, en roll, är oäkta, fejk, är i mina ögon ena sorgliga figurer. Att inte våga visa sig svag är till ens egna förtret i längden, att våga vara svag är dessutom en styrka och inte alls något vekt.

        Att istället välja att leva i lögn och falskhet för att man är rädd för att bli sårbar är också det en urusel ursäkt. Och tänk vad mycket människor som lever så här missar! Missar allt vad äkta, genuint och på riktigt är – både från sin omgivning och från sitt eget inre – för ingen som är genuin och äkta på riktigt står ut med människor som är just det motsatta och ensamt blir det tillslut – eller på sin höjd med lika tomma, ogenuina och falska individer som de själva. Och de står egentligen inte ens själva ut med sitt inre och sin egen falskhet.

        Sorgligt att vissa väljer att leva så lömskt och ogenuint – så att inte ens de själva står ut med just sig själva. Att våga möta sig själv och ändra sitt beteende är att föredra framför att fortsätta spela en roll för att just – slippa möta sig själv. Att våga vara sårbar är vägen till ett rikt liv. Att leva i lögn är att förstöra det mesta i sin väg.

    Det här med att leka intressant och skämma ut sig och ljuga blir nog snart passé känner jag? Om 1-2 år vet nog ingen vem Löwengrip är. Blir också intressant att se exakt hur många miljoner hon fick för att sälja sitt bolag, gissar att hon inte fick så mycket hon påstod. Trovärdigheten i botten, håhhå.

      Leka intressant? Vissa kan ju inte låta bli att skriva om henne, så nog verkar hon intressant, och kalla henne det ena och andra.. skulle säga att det är andra personer som skämmer ut sig mer och visar sin bitterhet och obehagliga sida. Usch alltså. Riktigt pinsamt. Karman… Och om du vill att hon ska vara passé så får ni nog sluta, det är ju ni som gör henne till tv-stjärna.

        Bella är som en trainwreck eller skräp-tv. Inget man inspireras av direkt utan något man mest förfäras över. Hela hennes entreprenörskap går ut på att skapa tillfällig uppmärksamhet via provokationer vilket är anledningen till att hennes affärsidéer inte håller i längden.

    Tycker Bella alltid känns så ogrundad och ytlig. Manerad och märklig. Tror inte hon riktigt sitter ihop med sitt inre eller har kontakt med sina känslor.

    Helt otroligt att folk fortfarande följer henne. Jag vill inte sponsra henne på något sätt så jag går aldrig in på hennes blogg, Instagram eller liknande.

    Vilken icke-historia Bellas ”historia” är ändå. Finns ju egentligen inget att bygga en intervju på. För de som inte är bekanta med vem hon är måste intervjun framstå som besynnerlig. Har de inga kriterier på sina intervjuer på TV4? Kanske har Bella bett om en intervju? Utrymmet i podden med Sheila räckte väl inte för henne.

    Publicitet är inte god publicitet i hennes fall.

    Hon känns oäkta ännu. Som att hon vet vad hon förväntas säga, så då spelar hon med i den rollen och ler lite.

    Verkar som vissa TV- kanaler börjar bli tomma på program, nyhetsmorgon har blivit urtråkigt, kollar inte längre.

    Så säger hon att det har känns som att ha varit i ett fängelse!! ?
    Shit vilken mardröm att bygga bolag på detta sätt.. varför kan man inte bygga bolag och vara sig själv och naturlig. Hon sa ju själv att hon då måste ha en viss roll. Fattar inte varför hon behöver det.

      Nä precis. Hon skapar ju sitt egna fängelse där. Hon är rätt tragisk som person faktiskt. Allt Hon statuerar är exempel på vad man inte ska göra/vara.

    Ännu mer obegripligt är att hon tillåts ljuga i TV4. Å andra sidan är jag inte förvånad, TV4 är ju en skräpkanal.

    Varför tittar ni på den kanalen? Den kan man ha på en kväll när man samtidigt sitter och jobbar eller nåt, det är inget medium man tar seriöst.

      Har inte tittat på TV4 sen 90-talet då min man köpte 2 Bingolotter.
      Jag har inte förlåtit honom sen dess och ”nu” kom det från Postkod-
      lotteriet men jag slapp i alla fall se på TV4 igen.

    Förstår inte hur ni kan bli så ARGA på henne. Hon förstör ju inte för er utan sig själv? Hon är inte alls lika jobbig som många andra influencers utan en egen variant, lite mer lill gammal. Take a chill pill.

    Det måste ha blivit svårt för mediabolagen att få in gäster, bjuder man in en sån som IL då är man nere och sållar bland bottenskrapet

    Denna text finns fortfarande på hennes blogg, på första sidan!

    ” Isabellas resa börjar när hon som 14-åring flyttade hemifrån och skapade sin blogg. Som pionjär byggde hon upp det som idag är nordens största plattform med 1,5 miljoner följare världen över. Isabellas blogg kan idag läsas på fyra språk.

    Isabella är inte bara en förebild inom den digitala eran. Hon är en framgångsrik entreprenör och driver bland annat Sveriges snabbast växande skönhetsföretag. Idag har hon 50 anställda och en total omsättning på 100 miljoner kronor inom de olika bolag hon är verksam i.”

    På hennes insta hyllar alla styrkekramsmongos henne för att hon pratar om psykisk ohälsa! Hon bröt ihop för att hon själv sett till att hennes låtsasvärld gick i kras. I min värld är det inte psykisk ohälsa.

      Hahahaha styrkekramsmongos bästa jag hört!?????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.