Vlad Reiser ber om ursäkt och tar en time out

I gårdagens video:
Jag kommer inte ta bort videon, jag vet att det är kontroversiellt och att jag kommer få så mycket skti för det här men jag står bakom mina åsikter.
Idag:
Jag står inte för det jag sa i videon, jag skojade. Vi kan bättre, vi kan lära oss av det här.

Du, blanda inte in mig eller någon annan i dina egna, sunkiga värderingar.
DU kan bättre. DU kan lära av det här, men vi andra har inget att lära här då de flesta av oss redan vet att det är äckligt att sexualisera småtjejer på sociala medier.
Du, däremot, verkar ha MYCKET att lära, så istället för att gnälla på Instastory över den utskällning du fick av Filip Dikmen, så kanske du i stället ska lyssna på VAD han har att säga, istället för att sura över HUR han säger det.
För helt ärligt så hade du aldrig tagit ner den här videon och spelat in det här försvarstalet om folk inte hade reagerat på samma sätt som Filip gjorde.
Människors reaktioner var det som fick dig att ta ner videon, inte dina egna insikter, så bara sluta sura…

Vlad surar över att Filip Dikmen tog ton mot honom. Vlad försöker vänta fokuset mot Filips uttalande istället för att äga faktumet att han fuckade upp. Den andra bilden är från Vlads instastory där han meddelar att han tar en kortare time out för att fundera över vem han är som människa.
Bildkälla: Vlad Reiser Instastory

Här under kan ni höra vad Filip Dikmen hade att säga om Vlads video.

Om du missat vad det här handlar om så kan du klicka HÄR.

 

240 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Halva influencersverige verkar käkat svamp. Worge styr fest mitt i pandemin, Alice skämtar om våld i hemmet och festar även hon för glatta livet. Vlad gör bort sig på youtube med sin äckliga video. Har jag glömt nån?! Hoppas att deras samarbetspartners tar större ansvar och avslutat jobb med dem och att folk avföljer dem. Det är trots allt tack vare deras följare som de har möjlighet att jobba med det de gör.

      jag micro doserar svamp och jag kan säga dig att influenserna verkligen inte käkar svamp 😉

        På vilka sätt får man förhöjd livskvalitet? Är nyfiken hehe.

        Hm eller vet du vad, glöm vad jag sa. Jag googlar det i stället. Inte så snyggt att fråga om detaljer gällande drogbruk på en blogg där mycket minderåriga läser. Sorry!

          Är väl mest tanter som hänger här.

            dåså, jag blir motiverad att göra saker, typ hushållssyslor som tvätta osv. Gladare, trevligare på jobbet, mer energi.
            Jag blir ju absolut inte bäng och tar inte varje dag 🙂 /svampkäkarn

              Shit vad hemskt om det är SÅ du blir motiverad att göra helt vanliga saker. Hoppas verkligen du söker hjälp för ditt drogberoende.

                Jag är verkligen inte drogliberal men kom igen, folk som söker hjälp för sitt dåliga psykiska mående får droger på recept. Microdosera svampar eller käka receptbelagda tabletter som innehåller annan narkotika, är det verkligen så stor skillnad?

        Berätta mer om homeopati ?

          Homo…sexuell?

          Det pågår forskning inom riktig medicin med just svamp just nu. Du kanske har missat det.

      Nja inte riktigt det som är effekterna av svamp.

      Skulle säga att du glömt många! Alla som åker till Sälen/Åre, utomlands, festar..

      Tex: Antonija Mandir, Jack (exet), Tanby Klara, Jasse Gustafsson, Melina Criborn, Paula, Anna Book, My Martens… Osv osv osv

      Ida Warg berättar att hon var på fest med Bingo och Katrin (mitt i en pandemi för övrigt?!?!) och det var så kuuuuul så det vill hon göra mer! ?

      Gick jätte bra nu är Vlad tillbaks och skyller ifrån sig ???

      Margåååå har köpt lgh…., ?

      Twitter just nu. Filip Dikmen twittrar följande ” Joakim Lundell och Vlad och någon mer random profil har nu gått ihop för att anklaga mig för att kalla en tjej för tjock när jag sa SHOOK, orkar inte med dessa män längre”

      Då var det dags igen att kliva in i jaga flock beteende igen, var inte länge sedan en trio satt och allierade på YouTube.
      Tips. Samma män I drama och osämja.

      Till Filip – tack för att du står upp för rättvisan, förstår du inte orkar med dessa ”män”. Såhär har det levt om i alla år på plattformen. Ena dagen tycker de si, nästa så. Det går inte hänga med i svängarna. 🙂

      Förstår inte Jocke om hålla god ton. Han använder ofta h*runge, p*ssluffare och massa mer nedsättande ord, finns massor där Jocke använder aggressivitet. Och inte använder konstruktiv kritik.
      Och detta bilda drev, den killen har varit med i många många igångsättande av drev genom sina offentliga tagningar där allt ska vara synligt för alla att tycka och tänka fritt och gå ärenden.

    Sjukt hur han inte kände från första början innan han spela in att detta kanske inte är sån bra video idé?

      Klart han visste. All reklam är bra reklam… enligt idioter.

        Fast det är inte bra reklam ingen vill göra samarbeten med honom eftersom dem då beblandar sig med fula åsikter
        Han förloraR mycket följare

        Det gäller nog både idioter och vi andra miffon

        Även Anjo Pontus Björlund har hakat på de tåget. All reklam är bra reklam. Skrik nu och skörda sedan typ.
        Tror många med fler blir fartblind när de får lite beröm. Syns direkt hur de förändras och blir mer självsäkra i sin ståndpunkt fast de inte alltid är rätt. Men med lite ryggdunk, tvärsäker på sin rätt.

      Bara jag som känner mig lite lost här? Vad är det han har sagt? Finns ingen hänvisning eller sammanfattning i bloggtexten, har någon länk till videon där han gör bort sig eller kan sammanfatta här? Tack på förhand isf 😉

        Scrolla några inlägg bara. 🙂

          Haha så enkelt ju, tack!

      Det sjuka är att han ju kände det ? Men ändå lägger upp möget..

        Hur gammal är han?

          Han är 27 år gammal. Född 1993

            Haha Korven vem är du?? Det är bara jag som brukar heta Korven här! 😀 Blev så förvirrad när jag ville söka på min egen kommentar för att se om den hade svar och hittade två till!

          27.

        27

      Javisst. Vore han bra skulle han inte komma på tanken så det är nog inte sista gången vi kommer höra från honom.

    Tog kontakt med Coca-Cola (som Vlad samarbetat med flera gånger) och undrade hur de ställer sig till detta, de tog stort avstånd från honom i sitt svar och kommer inte att jobba med honom igen, alla Coca-Cola inlägg är också borta nu från Vlads Instagram, KARMA! Han kommer aldrig få ett samarbete igen.

      Han kanske kommer få samarbeten men inte på en lång tid, dessa dumbommar vill ha uppmärksamhet men förstår inte dem är ett varumärke och dem måste vårda det är så dem får pengarna att rulla in. Han kommer märka vad han förlorar på detta även om han hånler åt allt nu.

      Eh okej. Nu börjar ni spåra ur lite kanske. Han ber ju om ursäkt och har kommit på bättre tankar.

        Det är för det är inte en genuin ursäkt. Han är en vuxen människa som visste vad han sa och gjorde, och ville först inte ens ta ner den Fast han visste. Detta handlar inte om någon som lärt något, det handlar om någon som backar när dem märker dem förlorar pengar o följare ?

        Fast nej.

        Be om ursäkt? Han kommenterade minderåriga tjejer, det är vidrigt beteende! Han ska med all rätt bli av med samarbeten usch

          Såg aldrig vilka videon, varför lägger minderåriga upp videon?

            Har inte heller hängt med, hur ”minderåriga” var tik tok tjejerna? 17 eller 11?

              Irrelevant.

                Nej det tycker jag inte. Klart ålder och medvetandenivå har betydelse.

                  Tjejerna var mellan 15-20 och de flesta är stora profiler på tiktok.

              [Borttagen kommentar]

                Camilla, den här kommentaren ovan får du gärna ta bort. Jag hann skriva den innan jag läste din kommentar om den.

            För att de inte har konsekvenstänk. Det har någon som är 27 år!

        Nej, han ber om ursäkt för att han blev påkommen med ”fingrarna i kakburken”, inte för att han hade fingrarna i kakburken och inser att det var fel gjort.

        Ha så kan man ju komma undan med allt… gör man fel (för att få fler views likes etc) ska det kännas. Trött på hoppsan jag gjorde fel.

        Anonym 12:16: Så en vuxen man kan sexualisera minderåriga småflickor på nätet inför en halv miljon tittare (som influeras oerhört av vad man säger och gör pga att han är en idol) så länge han säger FÖRLÅT efteråt? Är du på riktigt????
        Om han gör såna här saker offentligt, vad tror du då kan hända bakom stängda dörrar?
        Även efter att han fått ta stor kritik för videon så vägrade han ta bort den och hävdade att han stod för allt han sagt. Först NU står han plötsligt inte för något han sagt i videon längre. Han har lagt väldigt mycket energi på att försvara sig och hänga ut folk som gett honom kritik och kallar det mobbing, istället för att bara ta åt sig av vad folk faktiskt säger. Han hade aldrig tagit bort videon om han inte fått sån enorm kritik. Han tar enbart bort videon för sin egen skull, för att han tycker synd om sig själv som får ”hat” (kritik), för att detta skadar hans varumärke och för att han tappar sponsorer/inkomst. Det är INTE för att han faktiskt inser att han gjort något vidrigt eller för att han på riktigt är ångerfull.
        Jag kan väl också tycka att det tillhör allmänt sunt förnuft att INTE lägga ut en video där man betygsätter småflickor och kvinnor – i hur sexiga de är, hur ”haram” de är, om hennes pappa hade varit stolt, om de har bh eller ej osv – från första början. En normalt funtad person vet att det är riktigt jävla fel i huvudet om man tänker i såna banor om BARN. Han gör detta ändå. Från idé till att filma, redigera, klippa, publicera och sedan FÖRSVARA skiten. Ingenstans på vägen tycker han att detta verkar vara en dålig idé. Det här är inget ”litet misstag” som man bara råkar begå. Hela videon är så jävla vidrig från början till slut. En sån här person bör inte företag samarbeta med alls. Jag som konsument skulle åtminstone tappa allt förtroende för ett företag som väljer att samarbeta med den typen av person. Som sagt, det är ganska skrämmande att han väljer att göra något sånt här offentligt helt utan skam för då undrar jag uppriktigt vad han gör och säger när allmänheten inte ser på. Ursäkta novell men jag blir verkligen helt chockad över hur folk kan tycka att det här är en ”liten grej” och att allt borde vara okej nu för att han har sagt förlåt.

          Word ?

          ????????

        Jag anmälde honom också, men har kommit på bättre tankar och ber om ursäkt för det. Sorry Vlad!

      Bra jobbat! Inlärning genom smärta fungerar rätt bra för de som inte vill lära sig.

      yes!! snyggt!

    Är inte hans insikter som fick honom att ta ner videon han är glad över denna uppmärksamhet och har som ett smirk över sitt
    ansikte även i denna videon, grejen är väl att fler lämnar Vlads kanal än stannar jag ville bara kolla vad som hänt sen kommer jag aldrig besöka hans kanaler igen så långsiktigt förlorar han så mycket på detta

    Vissa pratar om häxjakr men hur ska man annars belysa problemet? Hade Filip meddelat honom privat hade vlad bara sagt han ska bättra sig ibland måste folk få stora konsekvenser för att fatta
    Finns youtube kanaler som blivit helt cancelled av sånt här så ibland är det inte värt vad jag tror han ville uppnå, han ville ha allas ögon på honom och lyckades
    Men andra konsekvenser är värre!
    Samarbetspartner, ens varumärke m.m

      Håller med!
      Sen tror jag också att ifall Filip tagit detta privat med Vlad så hade Vlad bara skrattat åt honom. Lite som han gjorde i början när han inte ens ville ta ner videon.

    ”Det är inte den jag är, inte den jag vill vara”. Nä men nu är det ju sån du är lille vän….hade ingen reagerat så hade han inte reflekterat över sitt beteende. Det är så mycket bullshit i hans bortförklaringar så att jag nästan blir lite illamående. Sitta och snacka om att göra världen till en bättre plats, han kan ju börja med att radera sin kanal.

      Johanna!! Håller med dig helt!

    Jag fattar ingenting av den här hatstormen
    Riktigt klantigt det där med skalan pappas flicka – Haram MEN –
    Är inte denna debatt ganska viktig ändå? Vad ska normen för våra döttrar egentligen vara? Ska antal likes baseras på hur naken du är eller hur mycket du twerkar?

    Only fans-trenden oroar mig djupt och det är enligt mig viktigare att prata om hur den påverkar unga tjejer. Viktigare än att hela tiden proklamera att tjejer äger sin kropp.

      Debatten om unga sexualiserade tonårstjejer är jätteviktig, men det är inte den debatten Vlad tar upp, han skambelägger bara tjejerna. Skulden och skammen hör hemma hos fluktande män som tänder på barn och gör att det alls finns en marknad för detta.

        Hur många procent av alla som ser dessa tiktoks är fluktande män? Majoriteten är garanterat tonårspojkar och tonårstjejer .
        Jag har testat tiktok. Mycket klipp är humor och faktiskt roligt.

        Men mycket består också av halvnakna pojkar som gör danser/moves och får bekräftelse från jämnåriga tjejer.
        Och tjejer som gör samma sak och får bekräftelse från killar och hat från tjejer.

      Så du tycker alltså att det är fullt rimligt att vi ska ha en debatt/diskussion om hur flickor och kvinnor får/ska/bör klä sig? Varför då, alltså vad skulle syftet med en sån diskussion vara? Ska den leda till att vi kommer överens om en okej/anständig – inte okej/slampig (som om det är fel att vara slampig?) klädsel skala? Och de som sen klär sig enligt det som ”vi” har kommit överens om är på ”inte okej” delen av den skalan, är det fritt fram att spotta/skamma/sexualisera/”du får skylla dig själv om du blir utsatt eller objektifierad” dem då? Fy fan alltså. Kan vi inte bara en gång för alla landa i att hur någon klär sig är deras EGEN ensak och att vi andra ska hålla våra (eventuella) tankar om det för oss själva, och om vi kommer på oss själva med att tänka unkna/dömande/sexualiserade tankar om hur någon (eller ”någon” är att ta i för det är i typ alla fall flickor och kvinnor och inte pojkar/män vi pratar om) är pga. deras klädsel så är det för att vi är så jävla fast i den här sjuka/sexualiserade/patriarkala världen. Barn sexualiserar inte sig själva, det är vi vuxna som gör det. Barn som springer nakna på stranden gör det inte för att pedofiler ska bli upphetsade. Barn som dansar i glittriga korta toppar (köpta på vilken vanlig jäkla affär som helst) gör det inte för att de vill bli sedda som sexiga. De gör det för att de tycker det är kul och för att de sett andra göra så. Låt dem göra vad de vill och rannsaka dina egna idéer istället.

        ”Barn” i 15 års åldern sexualiserar definitivt sig själva och varandra.

        Nej jag tycker inte alls att vi ska bestämma oss för det. Trettonåringar tjejer är barn och det är upp till vuxna människor att vägleda och faktiskt bestämma i ganska många fall.

        Jag fattar att kvinnlig bestämmanderätt är viktig, är ju själv tjej och har gjort resan själv. Men tonåriga tjejer har ingen aning om vad en lättklädd bild förmedlar eller hur lätt det kan bli destruktivt. Jag tycker inte vi ska skuldbelägga. Däremot ska vi problematisera och ta ansvar för våra döttrars syn på sig själva och sin sexualitet.

        Vlad missade målet här, jag håller med om det, men det tycker jag alla kritiker också gör

          Fast vete fan. Ska man lägga på en 13 åring (nu vet jag inte hur gamla tjejerna var) ta ansvar för vuxna människors fantasier? Jag tycker inte det.

            Varför måste vi lägga ansvaret på barn? Självklart ska ansvaret läggas på föräldrar och den kanal där detta sker.
            Andra dagar sitter ni här och anmäler Caias reklam och dessa är ändå vuxna kvinnor men ni kan inte se något problem i det här? Dubbelmoral så det heter duga.

              Nej håller inte med dig där heller (om att ansvaret ska läggas på några föräldrar). Sexualiserar du en dansande 13 åring är det i högsta grad ditt eget problem, ingen skugga på vare sig 13 åringen eller föräldrarna.

                Det är upp till föräldrar att prata om sina barn om riskerna med internet. Det är upp till varje kanal att ta bort inlägg som barn inte bör publicera på internet eftersom de själva ofta saknar konsekvenstänk kring det. Svårare än så är det egentligen inte.

                  Visst bör du snacka med dina barn om risker på nätet och sexualisering av barn har varit ett problem i decennier. Samtidigt, jag blir förbannad om man ska anpassa sönder samhället efter idioter. Det är inte Vlad Reiser, vuxna män eller förortspoliser som ska bestämma vad som är en för kort kjol eller sexig dans hos ett barn (eller vuxen heller för den delen) Är du pervers och dum i huvudet får det väl stå för dig, inte barnen och deras föräldrar.

                    Det är ett betydligt större problem än det någonsin varit idag. Är det att anpassa sönder samhället att inte tillåta en viss typ av conteny av minderåriga på nätet?

                      Nej utan att lägga ansvaret för sexualisering och vuxna mäns fantasier & ageranden på personen som är offer för den. Att i det här läget fokusera på ”du borde inte dansa så i din korta top på tik tok” tycker jag rätt fel. Fokus ska ligga på den vuxna människa & man som snackar skit.

                      Du är farligt nära victim blaming nu. Det är inte just nu relevant att diskutera regler på nätet. Det är en annan debatt.

                      Då kan vi säga exakt likadant om Caia och alla andra influencers. Inget ansvar ska läggas på dem utan på alla män som sexualiserar.
                      Självklart har kanaler som tiktok ett ansvar att styra sitt innehåll, speciellt eftersom minderåriga sällan själva förstår alla konsekvenser.

                      Bara för att du inte kan hålla två saker i huvudet behöver du inte komma med löjliga anklagelser. När ska vi diskutera det då? För det händer liksom aldrig. Tycker det är ett ypperligt tillfälle att även göra folk uppmärksamma på det som sker bland minderåriga på vissa sociala medier nu.

                      Men då antar jag även att du helt står bakom Bianca när hon menar att det ligger helt på männen angående deras fällda reklamer och att de själva inte har något som helst ansvar. Good to know!

                      Bianca/Caia tycker jag är rätt stor skillnad iom att alla parter inkl modellerna är vuxna- det går att debattera. Här kommenterar ju en snart 30 årig man på barn. Jag tycker det räcker med ett ”stick.”

                      Så Bianca har ett ansvar när det gäller vuxna människor men tiktok har inte ett ansvar när det gäller vad som publiceras av minderåriga på deras plattform?
                      Ja. Vlad är en man som kan sticka åt helvete. Det finns tusentals likadana som har direkt kontakt med dessa minderåriga på tiktok som kan hänga på.

          Jag var varken lättklädd eller på internet (fanns inte) när jag var 13. Blev sexualiserad av vuxna män ändå. På biblioteket, i skolan, på bussen, i affären. Iklädd långklänning, tjocktröja, halsduk.

          Så låt oss börja med VUXNA MÄN SOM SEXUALISERAR KVINNOR OCH FLICKOR – oavsett hur de ser ut, var de förekommer, i vilket syfte, eller vad de eventuellt ”förmedlar”. Det är hos de männen – ENBART – problemet ligger.

          Och vadå, ”vad en lättklädd bild förmedlar”?

          Jag kan vara lättklädd, till och med NAKEN, utan att ”förmedla” något som helst.

          Kan det vara möjligt att bara få finnas, existera?

        Beror på hur gamla barnen är. Det är ju inte så att barn under 18 inte har sex.

      Det är alltid lättare att skylla på andra än att ta eget ansvar.

      Finns en anledning till att en del barn i USA inte fått kolla på MTV i ung ålder pga av kvinnor är halvnakna och musikvideos anspelar på sex.

      Så många gånger som det skrivits inlägg här om Caia och deras marknadsföring som spelar på sex.

      Jag ser och hör dagligen tjejer på min arbetsplats (klädbutik) som är alltifrån 10 upp till 17-18 års ålder (såklart även äldre) som köper byxor och toppar i en mindre storlek för att ”det ska vara tight över rumpan”, som drar upp mjukisbyxorna högt i midjan för att ge illusionen av smal midja och breda höfter, som går urringad toppar som dom medvetet drar ner lite extra för att bh:n ska synas.

      Det värsta är att vissa av dessa barn gör och säger detta med sina föräldrar närvarande.
      Kanske är det dags att föräldrarna börjar agera, samt går igenom barnens appar för att se vad som läggs ut.

      Sen har vi ju föräldrar som Gunilla Persson som uppmanar sitt barn att lägga upp sexualiserade bilder, såna människor skulle behöva ha kontakt med Soc för att lära sig föräldraskap.

        Jag fick inte ens gå utanför dörren med rött läppstift när jag var 16 år o fullt påklädd. Hade jag varit ung idag hade jag inte fått lägga ut massa videon som 14 årig av min far kan jag säga

          Oj… När växte du upp? Vi hade låga jeans, korta linnen med urringning, smink osv. Alla såg ut så, var modet tidigt 2000 tal. För mig är det tvärtom, jag undrar istället varför vi fick gå runt så. Var liksom inga vuxna som reagerade.

            Ni kunde åtminstone inte lägga upp twerk videos på tiktok…

            Skillnaden nu är att allt är lättillgängligt tack vare sociala medier.

              Vi använde lunarstorm, snuttis, snyggast, msn… Absolut inte samma spridning som idag men helt skyddad var man inte. Särskilt snyggast var ju enbart så sexiga bilder som möjligt för att få så höga poäng som möjligt.

                Du skriver det själv. Det är inte samma spridning som idag. Det är också på en väldigt mycket mer extrem nivå och yngre åldrar. Jag vet personer som var på snyggast som mådde dåligt för att deras bilder kom upp på Google flera år efter de lagts upp. Då handlade det om 1 max 2 bilder. Det är miljontals som tittar på de här underåriga tjejerna och det de lägger upp där kommer sparas och finnas på internet hela deras liv. Vill inte tro att det bara är jag som tycker att det är oroande.

          Det låter ju dock som en extremt sträng uppfostran. Inget fel med det men tycker inte det generellt är rätt väg att gå heller, växte upp på 90 talet, det var ju också fantastiskt kul kunna sminka sig när man skulle ut som 16 åring.

            Växte också upp under 90-talet och hade ytterst lite smink som tonåring om det var en fest någonstans. Och gjorde jag någonting som jag sen kanske skulle ångra så fanns det inte sparat av tusentals under hela mitt liv.
            Hade det handlat om lite smink hade ingen haft problem med det.

            Kanske just det som behövs idag, strängare uppfostran. Varför ska barn se ut som vuxna idag, det är inte lätt men mer ansvar måste föräldrarna faktiskt ta. Och jag har vänner som tar det ansvaret med sina barn skönt att se.

              Det är ju också en jävligt tråkig utveckling om tonåringar idag inte får uppleva friheten kvinnor hade för 30 år sen.

              Men sluta skuldbelägga offer. Man ska fan kunna gå i princip naken utan att någon sliskig människa ska kommentera det.

                Men vad är det ni inte fattar? Är du okej med att barn lägger upp nakna bilder på sig själva och sociala medier som inte plockar bort dessa? Det finns inte några som helst gränser för dig för vad du tycker företag har ansvar i vad de tillåter publiceras på deras egna plattform?

                Men nu lever vi inte i din fantasivärld, människan är inte perfekt det finns monster överallt så se till att skydda era barn. Shit.

          Din far?

    När han säger att män inte skall objektifiera och sexualisera kvinnor, och lägger till att kvinnor inte skall bete sig likadant mot män. Som att det sistnämnda är ett lika stort problem i samhället? När händer det någonsin att kvinnor sexualiserar män? Jag kommer inte på något exempel

      På precis alla tjejkvällar, i tidningar riktade till tjejer, i filmer, i musikvideos, på konserter med kvinnliga artiser osv osv osv.
      Självklart inte lika stort problem som sexualiseringen av tjejer, men klart det händer.

        Exakt så!

        Så fort det springer runt byggare/brandmän på jobbet så flockas kvinnorna runt som flugor (kvinnodominerande arbetsplats).

        Som TS skriver – absolut att det inte är lika stort problem. Men det finns, absolut.

          Ja man kan inte förneka att båda könen sexualiseras.

            Ja, när 35-åriga kvinnor flockas runt 13-åriga pojkar och betygsätter deras sluttiness. Eller flåsar i örat på småkillar på bussen!
            Visst det går båda vägar.

              Ja, det händer
              https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/larare-domd-for-att-ha-sexofredat-ung-elev

              Det går faktiskt båda vägar. Har du problem att acceptera det?

                Klart att det händer. Men du har alltså ETT exempel. Ska vi ta en titt på sociala medier bara idag och se om vi kan hitta det omvända?

          Nu är ju inte sexualiserandet av män ett samhällsproblem. Extremt få pedofiler och personer som begår sexövergrepp är kvinnor. ”Sälj grej med man” är ju inte direkt ett vanligt grepp för att sälja vad som helst. Sälj grej med tjej kan man ju tillämpa på allt från smink (som vänder sig till kvinnor) till fåtöljer eller bilar, eller precis vad som helst. Ibland undrar jag om folk gör sig dumma eller är det den här nivån folk ligger på generellt? Kvinnor uppfostras till att deras värde ligger i hur de ser ut och att de är attraktiva för män, killar har ett värde i sig. Kvinnor är också uppfostrade i patriarkatet och har därmed internaliserat dessa värderingar och tillämpar dem på sig själv. Därför är det ju så vanligt att kvinnor gör skönhetsingrepp ”för sin egen skull” och att kvinnor värderar/kritiserar andra kvinnor utifrån utseende t ex. För att det är där vårt värde ligger, det har vi blivit intutade sedan vi var barn. Och nu ska vi jämställa tjejer som suktar efter en brandman med vuxen man som sexualiserar minderåriga tjejer på YT. Ja, tjejerna borde verkligen veta bättre än att lägga ut dansvideos. Precis som kvinnor alltid ska, vi borde alltid vetat bättre. En vuxen man som betygssätter barn, han ska ursäktas in adsurdum. ”Han visste ju inte bättre”. Finns det nåt bättre exempel på hur skev samhällets bild på kvinnors och mäns ansvar är?

      Typ alla parfym reklamer för män är väl ett exempel. Varför ligger Beckham i kalsonger för att sälja parfym? Googla ”men ads”. Varenda reklam är på halvnakna män, precis som med tjejer.

        Och hur ofta har nakna män använts för att sälja typ något medicinskt instrument/skolböcker såsom nakna kvinnor har använts för att sälja saker till bilverkstäder etc?

          Vad spelar det för roll? Är det en tävling? Man ska väl sluta att använda både kvinnor och män på det sättet? Det handlade om att ts inte kunde komma på en enda gång män sexualiseras. Hon fick en rad exempel på när de görs det.

            När det används i reklam riktat mot män så är de inte sexualiserade, de är inte avklädda för att män ska tända på dem.

            Nej, det är ingen tävling. Poängen är att sexualiserandet av kvinnor är långt mycket mer omfattande än av män. Har du inte fattat det?

        Det brukar ju vara halvnakna kvinnor i reklamer för parfymer för män också. Tycker budskapet ofta brukar vara att om du har denna parfymen får du såhär snygga halvnakna tjejer (dvs tjejerna blir också, och kanske ännu mer, sexualiserade)

          Trodde jag också tills jag googlade. Framförallt män i kallingar med sexpack och synlig bula. Sällan tjej med. Oftast sportkillar.

        Oftast riktar sig reklamen med halvnakna män till män och inte till kvinnor, vilket är stor skillnad. Om en ska sälja bilar till kvinnor ligger det knappast en inoljad naken man på huven…

      Det händer och tyvärr anses det inte alls lika fult.
      Min sambo jobbar som DJ och ofta är det fulla tjejer som klappar honom på rumpan eller skrevet. Ingen höjer på ögonbrynen utan skojar om att det borde han väl uppskatta. Hade det varit en kvinnlig DJ som blev tagen på t.ex. brösten av manliga gäster hade det blivit ett jävla hallå!

        Men, för fan. Ja, det HÄNDER. Men det är inte alls lika vanligt när det kommer till män. Hur svårt är det att förstå?

    Bra att andra stora profiler har skrivit om detta också!! Som Laila Bagge tex.
    Sjukt beteende av Vlad och nu försöker han sätta sig själv i offerrollen.
    Han försöker låta som det är synd om honom.

      Stina Wolter har också lagt ut bra stories om detta. Och om hur rätt det är att Filip är så arg, att man inte är dum bara för att man är arg över någon som bidrar till rapekulturen.

    Jag läste på Laila Bagges Instagram. Kloka ord.

    Det måste till en lag för att skydda våra barn på nätet. De med stora plattformar måste ansvara inför lag för vad de lägger ut vilket saknas idag. Man ska inte komma undan med sånt här.

    Det mesta tragiska är att denna typen av omogna vuxna män är förebilder för barn idag. Gör något av ditt liv istället!

      [Borttagen kommentar]

        Men vilken skräll att dessa Instagramfeminister delar saker utan att kolla upp faktan. Fanns ingen på den där videon som ens var svensk och de är stora profiler med miljontals visningar, aldrig att de ens lyfter ett öga åt det här. Hela deras kommentarsfält är fullt av män som bedömer dem. Det är helt normalt för dessa tjejer, tyvärr.

          Vad menar du med inte kollar upp faktan?

          Vad är det som är oklart?

          Om dessa barn får såna kommentarer visar det bara på hur vidriga män.

          Tack goda gud för Filip! Män måste börja säga ifrån. Det är inte barnens fel. De ska inte heller behöva bli uthängda av youtubeprofiler med en halv miljon följare.

            Det som är väldigt oklart är att det vad jag vet inte fanns med en enda svensktalande person på videon och att den på något vis ska ha nått svenska feministiska profiler finner jag högst osannolikt. Fanns vad jag vet heller ingen som var 14 år.

              Kan hålla med dig om att många svenska feminister är snabba med att hoppa på drevet.

              De har själva ett ansvar för vad de lägger ut på sina stora plattformar. Kan nog vara något Stina också behöver tänka på även om hennes avsikter är goda och hon vill väl.

        Den kommentaren kommer från mitt instagramkonto och är raderad nu. Jag har haft en dialog med kvinnan som postade den och hon är glad att jag raderade den då familjen fortfarande är i chock. Jag har bett även Stina att radera den från sitt konto.

          Camilla, jag skrev en kommentar högre upp om den kommentaren. Kan du radera den är du snäll? Den ska inte stå kvar om de valt att radera kommentaren.

          Tack.

            Fixat!

          Vad sorgligt, förstår att det är känsligt ?

          Barn ska aldrig någonsin behöva drabbas. Hoppas detta blir en läxa för de som på ett eller annat sätt gör sig ”roliga” på andras bekostnad ?

            Du kan radera mina kommentarer om den kommentaren också om den som skrev och de som drabbats inte vill att den ska synas.

          Så du menar att någon icke svensktalande har kontaktat dig om en video på Youtube som knappt hade ett par tusen visningar?

        Aldrig hört talas om henne förut, men hon var jättebra. <3 henne och den andra snubben. Ska börja följa båda två. Tack för tipset.

    Alltså varför inte bara be om ursäkt? Fattar inte den här grejen med att försvara sig och dra ut på det när allt går över snabbare om man bara tar bort videon och ber om ursäkt. ??‍♀️ Oavsett om den är genuin eller inte. Pro tips i livet – Be om ursäkt, lägg dig ner och spela inte offer när du har gjort fel.
    Man får så mycket mer respekt i längden om man gör det än om man försvarar sina misstag.

      Han borde verkligen kontakta alla berörda och be om ursäkt och säga förlåt.

    Impulskontrollen hos influencers verkar vara toppen.

    Ett storm i ett tandborstglas.

    Förlåt om besvärlig men kan ngn återge vad han säger i videon? Vägrar ge den människan ett klick (för jag gissar han får det även om jag ser det via bloggbevaknings sida)

      Nej, det får han inte.

        Oj, my bad – trodde det var ett inbäddat klipp från BBs instagram, men det var Filips reaktion och inte Vlads ursäkt.

          hehe ingen fara, jag var väl inte supertydlig men ja, menade Vlads ursäkt 🙂

    Ändå skönt att vi är tillbaka till såna här upphaussade internet fighter. Känns som folk längtat efter något fiktivt hot att jaga upp sig över.

    Vlad skulle behöva kalibrera sin moraliska kompass tror jag. Någon gång i sin uppfostran borde han fått höra att man inte kommenterar andra människors utseende. Och sen är det bra med det. Behövs inte mer grubbleri från Vlads sida och rättfärdigande och orsak och baktanke. Kommentera inte andras utseende. Stopp på meddelande.

    Ser att mördar-Abbe också har anledning att tänka på sin framtid …

      Vad har han gjort nu då? :O

        Fått stryk.

          Bra.

      Oh do tell!

    efter 1.50 i det där försvarstalet ville jag BARA LOGGA UT. Ingen bra ursäkt. Pinsam arrogans. Hans morsa har curlat honom att tro att han är guds gåva till oss alla. Thats the problem.

    Han ville blir känd – det blev han. Varsågod! Be careful what you wish for…

    Fattar inte ens hur det kan vara så förvånande att den här mannen har en kass kvinnosyn. Inte första gången det kommer fram något sådant om honom direkt.

    Läs Atilla Yoldas senaste inlägg på Instagram!
    Riktigt bra!
    Även Stina Wollter så himla klok!
    Jag förstår Joakim Lundells diskussion på instastory också… han är mot näthat och det är ju rätt, men håller med Stina att man får faktiskt ta kritik också när man gjort något förjävligt.

      Atillas inlägg är bra tycker jag, sakligt utan hat.

      Stinas är också klok, men hon missar en hel del för hon skummar ytligt och går på rykten, som självmordet. Hon tar inte heller till sig vad kritiken mot Filip handlar om, att vara förbannad är okej, att höja rösten är okej, men att kalla folk för öknamn eller mordhota är inte okej, där går gränsen. Men det tar Stina inte upp.

      Joakim har helt rätt vad det gäller näthat, det finns faktiskt sätt att vara arg, få människor att förstå att sätta gränser klart och tydligt utan att trycka ner sin motståndare, det når man 100ggr längre med och det finns det forskning om. Om någon är intresserad så läs om non violent comunication (NVC) eller giraffspråket som vi brukar säga i Sverige

        Jag tycker Jocke har flera bra poänger, men samtidigt så blir det lite skenheligt med tanke på att han själv jagat Joz med ett filteam, gömda i en falsk ambulans.

          Inte har Jocke slutat utan låtit Anjo göra en dokumentär om Joz med tio delar om du missat det.
          Enligt Anjo så har han själv samt Jocke & Jonna blivit delgivna misstanke om brott i förtalsmålet mot Joz.
          Anjos video https://www.youtube.com/watch?v=sxU0oMZ4d_0&t=314s
          Clue News video https://www.youtube.com/watch?v=ugXejJluzfk&t=17s

        NVC låter ju bra i de flesta fall, men där saknas det väl ett dömande bemötande mot de som skadar andra & samtidigt inte bryr sig? Om enbart kommunikation var lösningen för alla problem tror jag vi inte hade praktiserat dömandet.

    Seriöst, är så skönt att bara inte bry sig och inte bli provocerad. Hur orkar man slänga så mycket energi på sånt? I’m done ?

      Att inte bli provocerad av Isabellas lögner eller att Bianca äter ute är en sak, att inte bli provocerad av ett sånt här äckel en annan. Det är liksom inte bra att inte bli provocerad av det här, det gör att du verkar som en dålig person ärligt talat. Det finns liksom vissa saker i världen man ska reagera på.

        Haha! Jag är en dålig person för jag inte pallar reagera på VARJE Gång någon uppenbarligen gör något för att bli känd och få views? Kolla antalet views på hans videor så fattar du. Paolo var en grej, det här en annan.

          Hur är det här en annan? Man som nedvärderar tjejer, i det här fallet barn.

    Fast är det inte missvisande att säga att han ”rankar” småflickor? Han rankar väl hur utmanande de dansar, inte hur sexiga, snygga osv de är? Eller har jag fattat fel? Hittar ej videon.

      Oväsentligt i sammanhanget.

      Tror inte någon har missat det. Är just det vi är arga över. Inte ok.

    Äcklig kille! ?

    Bra rutet av Filip Dikmen! Bra gjort!

      Ryta, röt, rutet. Konstiga ord.

        Rutit**

    Är det den här bloggen Kissie hävdar kommer att få betala 2.5 miljoner för att ha använt hennes bilder?

      Apropå det så funderar jag på att ta betalt för alla kommentarer jag skrivit på bb.

      Tänkte också så först, men sen kom jag och tänka på att Camilla har väl en ansvarig utgivare på denna platform så det bör ju inte vara så. Alexandra skrev ju att bloggägaren själv skulle krävas att betala?

    Donald Trump har nu lämnat vita huset för sista gången. Nu kommer världen bli till ett paradis. Amen.

      Håll ut. Snart öppet spår.

        Äsch, helt klart värt att fira.

          ”Idag ska vi fira!” säger Bamse.

      Klart den inte blir. Så naiv kan du ju inte vara. Men klar fördel att ha en president som inte medvetet kommer provocera konstant. Biden var en bra vice president, helt säker på att han kommer sköta president uppdraget lika snyggt även om han inte kommer kunna göra allt rätt.

        Nej, så naiv kan jag inte vara.

      Viktigare för freden är att IS är besegrat.

        Är dom verkligen det?

    Kan Anna Took sluta vara en sådan drama queen?!!? Sitter i live och gråter och pratar om att hon var tvungen åka på akuten över jul, fått två diagnoser som de inte vet hur de ska behandla henne, undersökningar och gråt om att hon är så rädd. Men frågar någon, då vill hon inte prata om det för det är privat. Herregud, vilken fjortis hon är.

      Hon är ingen fjortis. Hon är trasig. Mår inte bra. Förstår inte varför ni inte kan låta henne vara bara. Är ju supertydligt att hon mår dåligt. Är ju bara sorgligt, förstår inte hur man kan finna humor i det.

        Humor? Det skulle jag inte säga att det är. Tragikomik kanske…

      Herregud såna som du kan faktiskt driva folk till självmord. Har du någonting dundrar över det? Låt henne vara, 95% som hänger här inne är så obehagliga och verkligen njuter av att se andra må dåligt. Sinnessjukt.

        Men snälla. Jag driver inte henne till självmord, du kan vara lugn.

          En människa som redan mår dåligt behöver inte hat och mobbning från allmänheten, det kan vara the breakingpoint för vissa.

            Vad gör du själv på en skvallerblogg där kommentarsfältet bara handlar om det då? Hycklare…

              Jag skriver inte elaka kommentar som du kanske ?

                Nej du bara anklagar andra för att driva folk till självmord.

                Men fortsätt du hänga här inne och se dig som godare än 95% av alla andra. Lovar att den här bloggen generellt skadar Anna mer än min kommentar om henne.

                  Att granska influencers som lurar eller ljuger tex hon med väskorna (Westers?) är en sak men att trampa på någon som säger att hon varit på akuten och precis diagnoserats två gånger där hon gråter i en live? Jag tycker det finns en gräns och jag har aldrig förstått varför man ger öknamn till folk, bara ren mobbning. Vi är olika där, jag säger inte att jag är bättre än dig men jag måste säga ifrån när jag tycker att någon är elak.

            Då får vi sluta skriva om majoriteten av influencers här inne då och bara skicka styrkekramar till allihop.

              Bra början!

        Tänk om du driver ts till självmord med din kommentar nu???

      Kan du sluta hacka på psykiskt sjuka kvinnor? Fattar du att hon inte är frisk borde du också fatta att det inte är läge att kritisera.

    Vlad har verkligen gjort bort sig. Helt sjukt att han inte någon gång under processen ”idé till upplagd video” verkar ha reflekterat över hur fel det är.

    Filip Dikmen satte verkligen ord på problemet. Riktigt bra.
    Sen såg jag Pontus Björlunds stories, där Filip själv sitter och bedömer folk på liknande sätt som Vlad gjort. Har dock inte sett några klipp som Filip själv lagt upp på just det, och vet inte när i tid det här var. Men det lämnade ju en fadd eftersmak.

      Exakt det här jag menar. Han har gjort det här i flera år på sin Youtubekanal. Inte lika noga med att vara PK där som på hans twitter. I trust no man när det kommer till dom här frågorna.

      Filip har nu lagt upp och förklarat.

    ”måste försvinna i ett par dagar”
    Ett par timmar senare
    ”Tipsa mig om Stockholms bästa kebab?”

    Här blir hans känslor kring det hela otroligt tydligt. Han gräver sig djupare ner i hålet och kan inte mig emot stanna där nere för gott.

    Bra jobbat till dom som diskuterar och faktiskt kritiserar på rätt sätt, känns dock som att majoriteten hakar på för att cancel culture är en trend och att dom hittat sig en ny syndabock. Jag tycker att onödiga kommentarer som ”du är ful, äcklig osv” inte bidrar till diskussionen utan tvärtom ger andra stora influencers en anledning till att inte upp det pga lynchmobben som bara väntar på att spy hat över offentliga personer.

    Jag hoppas att efter detta så kan vuxna, ja ni föräldrar, faktiskt se till och skydda era barn genom att ha koll på vad dom lägger upp på sociala medier.

    Skojade my ass. Det tycks vara hans värderingar med ”haram” och annat som kommer fram.

    Och nästa vecka är det här glömt och nästa influencer står i skottgluggen.

      Undrar hur många icke-offentliga hade blivit canceled om deras skit kom upp. Så jävla skenheligt.

      Säger hen som ger en tumme upp för sin egen kommentar. Kanske du glömmer men inte alla, så tala bara för dig själv.

        Fast det ligger ju något i det. Och det säger jag trots att jag håller med om all kritik mot vlad.

        Alla glömmer/bryr sig mindre eftersom spotlightsen är riktat mot oss själva. Människan är centrum i sitt egna universum. Skål! ?

    Vissa borde nog skaffa sig en ”vanligt” jobb istället för att ständigt jaga efter en svunnen ”storhet” på YT….

    Vlads näve i svaret till filip är ju ett sexuellt ofredande.

      Hahahah ?

      Vad betyder det? ?

        Har bara sett den näven med inom…fisting… ?

          Det betyder ”kurac” .. d*ck

    Hans ”långa” reflektion han skulle ha om vem han är och all kritik han fått verkar ju verkligen ha gått in, nu snackar han om kebab som om ingenting har hänt.

    Fast nu gör Vlad en Paolo och är uppe och hoppar dagen efter. Paolo sprang och Vlad käkar kebab. Plus att han försöker flytta fokus till Dikmen.
    Kan han inte bara hålla käften?

      Så jävla patetiskt ?? skulle han inte ta ett par dagars time-out och ta reda på vem han vill vara?
      Vad hände med hans ursäkt och att han gjort bort sig??
      Nu fortsätter han ju på instastory och vill sätta dit Filip istället, vilket han inte lyckas med. Alltså Vlad lägg av bara och ta din behövliga paus istället.

        Nä, men nu när mina vänner har klippt ihop klipp på någon annan som gör tveksamma saker så spelar inte mitt agerande någon roll längre. Huvudsaken är att jag vinner, sen spelar inte dom jag har skadat någon roll.????????????

          Kan man inte slå två män i en smäll?

            Problemet är ju att fokuset försvinner från sakfrågan och hamnar på något helt annat. Helt plötsligt tycker inte Vlad längre att det var så farligt för att Filip minsann också är dålig.

              Han gör väl vad han kan för att komma undan? Han har redan förlorat samarbeten på det här. Vi andra klarar nog av att tycka att han är puckad samtidigt som vi kan välja att istället hylla kvinnor som snackar om det här framför andra män som sällan har rent framför sin egna dörr.

                Jag håller ju med dig egentligen. Men får panik över att Vlad nu får exakt det han vill genom att skifta fokuset till Filip. Och det vägrar jag gå med på!

                  Det är nog bara så det kan uppfattas utåt. Men ett faktum är att han förlorat sin största sponsor och den svider garanterat oavsett vad han försöker leka nu.
                  Personligen har jag bara svårt för vänstersnubbar som leker duktiga för det kommer alltid fram skit om dom. Dikmen har heller inte direkt döljt att han själv tycker att det är helt okej att döma och roasta personer när de själva valt att lägga upp det offentligt, oavsett om det är barn eller ej.

                    Ja, du har nog rätt! Hoppas bara att det tids nog sjunker in i hans skalle varför han förlorade sin spons. Att det liksom inte beror på att någon annan förstörde för honom utan att han förstörde på egen hand.

                      Man kan alltid hoppas, men vet inte om jag tror så bra om Vlad, känns som hans skeva kvinnosyn sitter så djupt eftersom den har kommit till ytan flertal gånger under flera år nu.
                      Hoppas i alla fall andra killar som kanske sett det här har fått någon god insikt som de tar med sig.

    Avskyr att debatten nu har blivit ”AHMENDUUUURÅÅÅÅ, kolla vad Filip sa. Kolla på det här klippet vi har klippt och klistrat med”
    Kan vi SNÄLLA också prata om hur Jockiboi håller Vlad stenhårt om ryggen men rättfärdigar det med att slänga in ”videon han gjorde var inte så bra” mellan varven??

      Kolla även anjo, cluee, och jocke öppet gå på verz, och nu anser en av dem att inte ta saker offentligt. (2 månader sedan)
      de går undan i sociala medier, idag tycker jag såhär, imorgon byter jag tycke.

        Och Jocke tyckte att det var korrekt att jaga Joz.

          1 månad sedan på ClueeNews kanal bryter tystanden om Verz i 1 timme sitter pappa trion och ventilerar om Verz vad de tycker om honom. Vad händer efter, drev och hat i vanlig turordning startar på plattformen.
          De är frustrerande hur de kastar skit på varandra och ingen av dessa vuxna män fattar vad de bidrar med på sociala medier. Hoppas denna plattform blir granskad ordentligt. Och tar tag i dem som inte är lämplig att ha YouTube som arbetsplats. Och har du blivit dömd på plattformen borde avstängning ske, nånting som markerar

    Filip Dikmen ska bara hålla käften på riktigt, kolla pontus björklund på instagram, jävla hycklare är vad du är Filip ”Dubbelmoral ” Dikmen, man ska ha rent mjöl i påsen innan man hoppar på nån annan som gör nästintill samma sak som du redan gjort!!

      Varför rättfärdigar det Vlads handlingar? Varför är det viktigare att alla vet vad Filip ”har gjort” än det Vlad har gjort?

      Det va detta jag mena när jag nämnde att Filip inte borde ha snackat, finns många tveksam videor där han och brorsan mobbar, slutshamar och skrattar åt småtjejer

      Håller med, även om han framför bra poänger så faller trovärdigheten som en fura.

      Men hur kan det här helt plötsligt handla om Filip?

      Men sluta det är ju ihopklippt.
      Varför ska Vlad nu försöka samla poäng på detta sätt lägg ner bara. Stå för att du gjort fel istället

    nu kanske inte filip är rätt person att döma då han tydligen har lagt ut något om alexandra nilssons när han pratade om henne som smutsig och hade skolflickas bröst. såg det på jockes insta storry.

    det valad gjorde är vidrigt men men kanske inte ha gjort likande saker om man ska döma andra.

      Vi ska också komma ihåg att vara lite källkritiska då klippet Jocke mfl. delade är ett vinklat ihopklipp av många videos. Går man tillbaka och kollar på orginalvideosarna av Filip så är det väldigt klart att han gör satir på en stereotyp som vi många relaterar till.

    Varför stänger inte social medier av dessa personer som inte vet hur man uppför sig.
    Hade han med fler haft ett ”vanligt” jobb hade han fått sparken, men i sociala medier daltas det.
    Du får t.o.m. bli dömd och jobba kvar på YouTube. (för förtal)
    Dags att granska dessa aktörer lyfta upp dem i ljuset. De kommer finna en skara som ägnat sig åt drev i flera år, uthängningar med mera. Samma personer som nu tar ton och tycker att klimatet är gräsligt, står för mycket av hatet själv.

    ”Cancel culture” är äcklig. När blir ni nöjda? Efter självmord? Nu går han ju själv ut och säger att han tar till sig av kritiken och att hans intentioner inte var dåliga. Helt ärligt tror jag bara han är för lågintelligent för att förstå riktigt hur fel det han gjorde var när han gjorde videon. Vad mer ska han göra nu? Dö? Bli av med alla inkomster och leva på skattebetalare i stället? Han har lärt sig något nu kan vi inte bara lämna det där

      Han sa dock i videon om att han visste att det han gjorde var fel, ÄNDÅ lägger han ut videon? När folk berättar för honom vad felet är ska han inte ta bort videon och kommenterar vidare för sin sak. Utan det är först när det uppmärksammas på de större konton/samarbetspartners drar sig ur som han ”ber om ursäkt”. Så nej, snälla sluta säg att han tagit åt sig av kritiken och det märks otroligt tydligt nu när han ska peka ”att Filip har minsann gjort det här, titta här” som om det är Filip allt handlar om… Så mycket var hans ursäkt värd.

        Fast Filip är faktiskt själv dum i huvudet och hatar kvinnor? Har du ens sett hur han beter sig mot tjejer i sina sociala medier till exempel twitter. Han har hängt ut minderåriga tjejer och drivit om deras utseende flera gånger och har sagt olämpliga saker. Tror ni att influencers är några perfekta varelser? fortfarande när är du nöjd?

          Vi kan diskutera Filip om det är det du vill. Men att sitta och säga att Vlad har tagit åt sig av kritiken när det visar tvärtom är lite väl. Sen ställer jag mig inte bakom dödshot eller rent hat vare sig mot Vlad eller någon annan. Så vill såklart inte att han begår självmord eller dör. Bara för att klargöra det hela.

    Joakim Lundell har släppt flera stories finns på YouTube

    JAAAA men klart Jocke ska backa Vlad. Är inte de vänner? Han var väl jockes best man också? ??‍♀️

    Så skämmigt att försöka kasta skit på Filip. Nej där gör Jocke fel. Han må vara hans vän. Men han har gjort så fel. Hela Vlads video var vidrig och hemsk. Man kan va tyst om man inte har något bra att säga. Hellre det än göra såna stories som Jocke gjort. Snälla lägg ner. Vlad borde be om ursäkt och hålla käften. Så jäkla låg. Han ber ju bara om ursäkt för han insett Att den videon inte var så poppis.

    Herregud tänk vad bra om det fanns fler som Filip. Säga till på skarpen och förklara HUR FEL det är. Någon måste sätta ner foten. Bra gjort Filip. ??

    Man kan ju annat än att älska Filip Dikmen❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.