Gabriella Joss om sina läppfillers

– Ni som har frågat om jag har gjort mina läppar.. Ja, det har jag. Men jag har inte velat skriva ut det på bloggen då jag inte vill pusha för operationer och ingrepp. Jag tycker att det är upp till var och en att göra det dom själva vill med sin kropp och sitt utseende.

Vill man operera något – gör det!
Vill man göra botox eller fillers så ska man göra det..
Och vill man pierca sig, tatuera sig osv osv så ska man göra det.
Men ja, jag har gjort fillers i läpparna och jag hade inte tänkt skriva ut det men har fått så mycket frågor att jag nästan känner att jag måste.
Jag gjorde det första gången för nästan 1,5 år sedan så det är inget jättenytt.
Annars har jag inte gjort något annat med mitt utseende.

Men som sagt, jag tycker inte att någon ska springa och göra fillers bara för att jag har gjort det och det är inget jag pushar för att andra ska göra. Just därför har jag hållit tyst om det också – för jag vet att sociala medier påverkar en så mycket mer än man kanske egentligen vill. Men nu vet ni sanningen. // Gabriella Joss

Gabriella Joss svarar på frågor om sina läppar och huruvida hon ”gjort dem”, vilket hon har, och skriver om i det här inlägget.
Jag tycker det är ansvarsfullt när en influencer – som med största sannolikhet skulle kunna få dem gjorda som del av ett samarbete och kanske till och med tjäna pengar på det – väljer att göra det privat för att inte påverka sina följare åt än det ena, än det andra hållet.

För oavsett vad man intalar sig själv som influencer så är det här den bistra men också ack så enkla sanningen:
Gör du ett samarbete av något slag så är det enda syftet med det ,från företagets sida, att du ska försöka förmå så många som möjligt att göra eller köpa samma sak så att kostnaden för marknadsföringen inkasseras och sedan att företaget ska gå med vinst.
Sen kan man i all oändlighet försöka pipa fram något om att ”alla gör som man själv vill, och bara för att JAG gör detta så betyder ju inte det att jag försöker påverka någon annan att göra samma sak” som ett sätt att slå ifrån sig ansvaret, men sanningen är den att det bara finns ett enda syfte med ALL influencer marketing och det är att påverka människor.
Det är vad du får betalt för och ingenting annat.
Gör vilka samarbeten du vill, men står för att du gör dem och acceptera att din enda roll – ENDA roll –  i det hela är att, som en vandrande reklampelare, påverka andra människor att göra samma sak.

140 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Undrar hur alla som håller på med skönhetsbehandlingar kommer att se ut om säg 15 år? Intressant att se vad fillers och botox tar vägen i kroppen och landar.

      Som Anna-Nicole Winter

        Jag tycker hon är rätt snygg för att vara 92 år.

          Hon är 65 år

            Ebba…….

          ?

          hahahah skrattade högt

            Missade jag någon slags sarkasm här ?

          ?

        Som vem?

        Som Annica englund. Hon är redan så stel i ansiktet.

          Hon som var så söt.

          Har hennes fillers glidit ner? Ser väldigt konstigt ut på kinderna ??‍♀️ hon var väldigt söt ja…

      Jag ångrar mina fillers under ögonen. Mådde jättedåligt pga det området var så insjunket, men nu sisådär 1 år senare har det i ställer lagt sig som en korv (nej det blir så klart inte så för ALLA men bara det att risken finns). Detta kan i alla fall endast tas bort med hyalase och det är inte säkert det blir som före man gjorde fillers eftersom ens vävnad kan ha påverkats (enligt en injektionssköterska). Bättre försöka sova mer och bli duktig på smink om det stör en så mycket 🙂

        Tänk på Bianca som använder så mycket fillers under ögonen. ?

          Jag tänker mest på Biancas mun… Varför vill man se ut så?

            Hon har förlorat kontrollen. Hon ser inte att hon förstör… första gången blev det bra, sen verkar alla tappa verklighetsuppfattningen?!

            Eller Alexandra Brings fillers i hela ansiktet
            ?

              Oj följer inte henne så visste inte alls att hon har fillers?!

                Kolla på gamla bilder. Hon verkar vilja se ut som en bebis som Elena Belle. Skiter i kindbenen…

                  Du fattar väl att det är hennes ansikte?? Hon ser ut så och är supervacker.

                    Nej hon använder fillers. Om du inte ser det är du antingen korkad eller blind

            Håller med! Minns att jag hade en girl-crush på henne då hon hade ett väldigt personlig och exotiskt utseende. Nu ser hon typ ut som vem som helst??
            Hon är ju fortfarande väldigt snygg/vacker, men 100% mer opersonlig och ”alldaglig”.

            (Inte min ensak vad hon vill göra såklart), men jag tycker det är synd :/

        vågar inte fillers (trots att jag också skulle vilja testa under ögonen) efter att jag hört om moonface.. hoppas ditt går bort snart och blir som förut.

        Jag har gjort både fillers under ögonen och botox i panna, mungipa och måste säga att när det blir bra så är det en jävla gamechanger =)

          Så nu ser du ut som en stel, livlös docka i ansiktet? 🙁 Synd.

        Hände även min väninna, alltså som 2 stora puffiga snöbollar under ögonen

      Fillers går ur kroppen. Har själv haft det och ser ut exakt som vanligt nu igen samt mår bra ?

        Inte alla fillers!!!

        Nej, fillers går inte ur kroppen.

        Nej. Detta säger alla. Men sanningen är att läpparna aldrig återfår samma form som förr. Jag har aldrig träffat någon vars läppar gjort det! Mina egna (redan fylliga) läppar var jag dum nog att lägga in 0.5 ml åt två gångar (dvs samlat 1 ml som anses för ”lite”), och de har tyvärr aldrig återgått till sin vanliga form. Ångrar det innerligt!

          Det finns injektioner som bryter ned fillers. Kanske något att testa?

          Mina fillers är helt borta, hade totalt 2ml i läpparna, nada, noll, inget kvar

          Läpparna återfår inte samma form alltid för att du töjt ut dom, men fillers förbränns av kroppen tillslut, kan ta månader för vissa, år för vissa, men nej de går inte tillbaka helt för alla då det blir uttöjt. Sen beror de också på hur personen lagt fillers, ytligt eller djupt, är de ytligt kan de ta år innan de försvinner och blir ofta bubbligt, lite djupare kan kroppen förbränna det själv. Sen beror de också på vad för fillers behandlare lagt in, finns speciella som är till för olika delar av ansiktet som är tjockare/tunnare, en seriös lägger rätt.

        Det är det alla tror men det stämmer tyvärr inte.

      Läste läskigt om trådlyft, som ska höja ögonbryn t ex. Tråden ska smälta bort av sig självt, den har även små hackar för att fästa bättre. Men ibland försvinner inte tråden utan börjar vandra runt under huden i ansiktet istället. ?

        Fast det är ju som en operation tex i magen. Trådarna försvinner av sig själv. Men såklart man tänker lite mer när det gäller ansiktet.

          Inte ofta man gör operationer i onödan..

      Å tänk när nästa generation ska vårda dessa skönhetsdrottningar på ”hemmet”. En studie i influencereran?

      Kolla på Sindy om du vill se ett skräckexempel på fillers. Hon är ju så svullen i ansiktet så att hon ser sjuk ut.

    Det är svårt! Jag vill helst inte veta, men samtidigt skapar ju det knäppa tankar om att folk ser ut så naturligt.

      Men det är ju bättre att veta. Annars fortsätter ju folk att blir lurade att de ser ut så ”naturligt”.

      Exakt så. Det är ju lite ”damn if you do, damn if you don’t”-situation på detta. Vart går gränsen mellan att vara ärlig och öppen med ingreppen versus att promota dem. Det är ju sjukt om folk går runt och tror att flunsorna bara ”woke up like this”. Tycker att Bianca är ett exempel på det. Hon har gått från att se ut på ett sätt till ett helt annat de senaste åren. Vad som är smink och vad som är ingrepp är omöjligt att säga, men förändringen är ju uppenbar. Själv ser jag fortfarande ut som hejkomochhjälpmig trots att lika lång tid gått. Kanske är det bäst att bara titta på Susanne Reuter som rockar sina rynkor och visar att åldrande KAN vara vackert (skriver kan, för jag gissar att jag själv kommer att fortsätta på hejkomochhjälpmig-spåret och därmed är inte ”vackert åldrande” aktuellt i alla människors liv). Jaa. Och vad vill jag säga med allt detta? Att jag håller med De/12:04 och inte själv skulle palla att vara en flunsa.

      Tack för mig!

        men asså vem vill se ut som 20 när man är 60? Det är sjukt hur idealet har ändrats

          De flesta verkar ju vilja det. Det är ju knappt att 25-åringar vill se ut som 25 längre, liksom. Och krasst sett, har idealet verkligen ändrats eller har gemene person bara fått tillgång till föryngringsmetoder så att idealet blir mer tydligt än vad det var förr? Men vem vet hur folk faktiskt kommer att se ut när de är 60 år och har 40 år av skönhetsingrepp bakom sig? På det sättet tycker jag ändå att folk är modiga som vågar ändra sitt utseende utan att egentligen veta de långsiktiga konsekvenserna av det.

            Jag tycker att det är spännande med människor som verkar göra vad som helst för ”skönhet”, förutom att använda solkräm, sluta röka och dra ner på alkoholen en aning.
            Eller Paow, som opererade sin mage en aning mer slimmad. Ett resultat hon lätt hade fått genom lite träning och kostförändring.
            Att det känns ”lättare” att göra ingrepp förbryllar mig.

            Fast det är bra konstigt att så många är villiga att spruta in och suga ut allt möjligt men är livrädd för ett vaccin? Eller de är rädda för biverkningarna tills man behöver ett pass för att resa till Dubai, då kommer den rädslan att bytas ut mot ett pass antar jag?

            Modiga eller dumma?

          Dom kommer så klart inte att se ut som 20 när dom är 60. Dom kommer se ganska konstiga ut med knutor och knöla på ställen dom inte vill ha knutor o knölar.

          Exakt! Jag närmar mig 60, är helt naturlig på alla sätt och vis, har en bra kropp tack vare löpning. Är stark och nöjd, med både in- och utsidan. Jag har många unga kollegor som håller på mycket med sina utseenden, men samtidigt vet jag att de är imponerade av att jag är så nöjd med vem jag är och hur jag ser ut. Att det faktiskt är möjligt att låta tiden ha sin gång, och vara nöjd.

            Låter bra tycker jag. Jag är 30 och har ännu inte börjat åldras nämnvärt. Men har funderat på fillers botox framåt i tiden. Tror ja skiter i det faktiskt.

        Jag skulle vilja va en flunsa en vecka sedan räcker det. Bo på hotell och få massa gratis smink och massage. Åh det skulle vara mumma!

          Och behöva ha kameran framme och filma och fota hela balunsen, men en påträngande känsla av att en måste leverera bra content för att sponsorn ska vilja samarbeta med en igen. Nä. Inte värt det, enligt mig. Blir stressad bara av att lägga upp saker på mina privata konton med några få följare.

          Dom här flunsatjejerna dom blir ju just flunsor för dom kan inget annat. Dom får pengar för att vara reklampelare.
          Dom har inga andra ambitioner i livet än pengar och att ta 1000 sefies och försöka se så vacker ut som möjligt.

        underbart skrivet Tina ?

      Hihi fast man ser ju DIREKT att hon har det!!! Kollade genast nu på hennes ig å hennes läppar är sånna där som ser ut som en liten rumpa, eller fiffi om man så vill. Ingen form utan jämntjocka runt om. Ingen ser ut så naturligt och så blir det ofta om man går till en dålig injektionsklinik

    Tråkigt att alla ser likadana ut. Jag själv har stora läppar men är ganska ful i övrigt haha. Fick alltid beröm och komplimanger för min mun förr men nu är det ju inget ”unikt” med mig längre. Och nej jag tycker inte synd om mig själv, ett litet inflikande bara haha

      Nej, jag tror inte du är ful! ?

      För mej finns inget fult. Utan det finns bara en av dej. Så charmigt med personligt utseende. Rocka det!

        Tack för snälla kommentarer <3

      Jag tycker dom börjar ser ut som en helt ny ras.

      Du är inte ful, du är bara inte din typ.

      Haha men ja same!!! Fick alltid höra att mina läppar var så naturligt plump (i relation till mitt ansikte) och sexiga med amorbåge och allt. Haha nu när man kan jämföras med resten av pöbeln i fillerträsket men utan att någonsin satt min fot på en skönhetssalong

        Får tyvärr också alltid frågan: Vart gör du dina läppar!? Så fina!

        …Men jag retades för mina stora läppar när jag var yngre, så det är roligt hur idealet ändras.

      Amma för mig haha. Jag har alltid haft extremt långa ögonfransar, som jag alltid fick komplimanger för. Nu får jag sällan kommentarer, och får jag det så frågar folk ”Vart gör du dina fransar” istället ??

        Samma för mig*

    Kolla in Matilda Wahls stories från igår för fakta om vad som händer med fillers som ”försvinner”.

      Ett stängt konto?

        Ja, de är väl bara att skicka en följarförfrågan eller vad är problemet?

          Svårt att följa om man inte har instagram. Kan du inte berätta för oss?

          /en annan anonym

            Hon pratar kring den här artikeln: http://www.thevictoriancosmeticinstitute.com.au/2019/09/how-long-do-dermal-fillers-really-last-mri-scans-provide-evidence/

            Att fillers inte bryts ner utan snarare flyter ut i ansiktet och kan ge ett svullet utseende.

            Hon har gjort lite sökningar och hittat studier som stödjer det faktum att fillers inte bara försvinner ur kroppen utan kan förflytta dig och stanna i ansamlingar.
            Har inte dubbelkollat hennes underlag men det verkar rimligt att vissa material som sprutas in (?) inte löses upp. Och vissa löses upp

          Nej tack.

    Ni som blir påverkade och lite sugna av att se att ”alla andra” gör fillers, kom ihåg att det inte försvinner utan åker runt i ansiktet. Fortsätter man i flera år är det stor risk att få ett runt och puffigt ansikte med tiden som
    man måste fortsätta förbättra. Och plötsligt ser man inte ut som en människa längre.. jag nöjer mig med smink och hudvård.

      Nej det bryts ner. Åker det runt i ansiktet så tar man ut ddt 🙂

        Fast det skall mycket till för att en främmande vävnad skall brytas ner som du skriver. Det vanligaste är att kroppen kapslar in främmande materia.
        Vad är det för substans och var hittar du underlaget som stödjer ditt påstående?

        Tänker alltid att det är spännande hur dom lyckats ta fram ett ämne som bara försvinner, inget försvinner det kanske omvandlas till något annat men materia som finns kommer alltid finnas även om det ändra form/sammansättning.

        Hehe tror du var blivit lurad?

      Känner mig rätt unik eftersom jag kommer att åldras 100% naturligt så jag kommer säkert till att bli betraktad som ett konstverk när jag blir gammal. Inte ens en tatuering och hålen i öronen är för länge sedan borta. Jag är liksom original helt igenom.

        Such a special snowflake!

    Alla som håller på med fillers och botox ba: ”jag gör det för min egen skull, bla bla.”
    Varför gör man sig fulare med flit för sin egen skull? ?

      Definitionen av ”fult” är väl ändå högst individuellt?

        Gabriella Joss var jättesnygg med sitt egna personliga utseende. Nu ser hon ut som alla andra i branschen. Likadana naglar, ögonbryn och ögonfransar. Likadan mun och rumpa. Det är bara sorgligt!

      Ja tyvärr är det ju fult. När jag ser en tjej irl som gjort läppfillers är det allt jag ser. Inte övriga egenskaper eller om hon är fin. Som när någon har blått hår är det det första man ser. Tror inte det är tanken men ja… och alla gör som de vill och så länge de är nöjda.. men det känns som många är minst lika ängsliga efteråt och lätt fastnar och gör mer och mer. Om syftet är att bli vackrare misslyckas det oftast tyvärr. Många svenska tjejer ”ska” ha mindre läppar då det passar ansiktet bättre. Jag är stolt över mitt unika utseende och tycker det är tråkigt att det tänket inte riktigt finns längre bland många unga tjejer.

        Låt mig gissa: Du är alltså enligt samhällsnormen- en ful tjej- och hur du än gör kommer du fortsätta vara ful. Du passar inte in bland influencers eller “snygga tjejer”. Stannar oftast hemma, aldrig på krogen eller köper inte moderna kläder, du har troligtvis en hamster. Du går din egen väg och tycker allt som inte är något för dig är fult och idiotiskt. Du kan inte se en person för vem den är utan dömer enbart på utseende. Men så klart höjer dig själv i slutet, du är “unik” som vågar vägra fillers. Den här kommentaren skrev du endast för likes – och det är lika sorligt.

          Du däremot skrev din kommentar endast för att du känner dig träffad och för att vara elak. Sorgligt.

            Ja, för jag hade sånna här kompisar när jag var yngre. Skulle alltid kommentera ens utseende: Mitt hår, mina kläder, mitt smink. Vi gjorde allt tillsammans men enda skillnaden var att jag var intresserad av smink. Då skulle man utstå hån dagligen och nervärderingar av min intelligens- trots att de visste att jag inte alls var så dum de ville framställa mig som. Jag förstår verkligen inte varför?

              Jag tror att kommentaren du först svarade på syftade på ingrepp. Jag tycker att det är en stor skillnad mellan ingrepp och smink/hår.

                Förklara gärna skillnaden. Allt är något du gör för dig själv och för att du ska må bra i din kropp och dig själv. Varför ska man bli stämplad som mindre värd av någon annan då som inte delar din vision?

                  Tycker verkligen inte att man ska bli stämplad som mindre värd. Däremot tycker jag att ingrepp pushar fram ett ideal som jag inte vill stå bakom.

                  Förstår du inte skillnaden mellan ett ingrepp och smink och hår så är du nog så dum som alla tror du är.

                    Bra comeback när du inte hade något bra svar på frågan. Men kan inte du som är så smart förklara skillnaden mellan smink och ingrepp och referera tillbaka till min fråga huruvida man förtjänar att utstå hån för ett beslut man själv står bakom. Jag är ju så dum.

                      Jag (som du ställde frågan till) hade ett svar:

                      ”Tycker verkligen inte att man ska bli stämplad som mindre värd. Däremot tycker jag att ingrepp pushar fram ett ideal som jag inte vill stå bakom.”

                      Kan också lägga till att med ingrepp följer stora risker. Tycker inte att unga människor som står långt från idealet ska behöva riskera sin hälsa för att passa in i mallen.

                  Tror att man gör förändringarna bara för att känna att man kan tillhöra en grupp man ser upp till och väldigt lite för att man gör det för sin egen skull. Om det var för din egen skull skulle du inse att du duger som du är och vara stolt. Reklam har en förmåga att göra folk osäkra på om de duger. I botten är det pengarna som styr.

          Vet inte om du skriver ful tjej-kommentaren till mig som
          Skrev kommentaren ovanför din eller till TS. Jag är iaf en snygg tjej, naturligt och förstärker det med smink. Råkar ha en snygg kropp, fint ansikte och hår. Absolut inte perfekt enligt typ instastandard men vem är det. Älskar smink och snygga kläder. Har gärna snygga tights på gymmet, och den grejen med tjejer som vill vara snygga på gymmet sticker ofta i ögonen på folk här har jag märkt.. jaja som sagt, din kommentar kanske inte ens var till mig. Men om den var så har du fel. Skrev kommentaren för att jag tycker att ämnet är så intressant!

          Oj, anonym 12.58
          Gör du kanske fillers, eller har du blått hår??

          Din kommentar var verkligen skriven i affekt. Jag tror inte hens avsikt vara att kränka eller såra ngn.

          Lol ”alla som inte har fillers är TÖNTAR”

      Ingen gör det för sin egen skull! Jag tycker det är kul och kreativt med smink, men kan säga att jag INTE hade sminkat mig om hela världens befolkning en dag blev permanent blinda. Vi människor vill alltid tro att vi inte påverkas av andras blickar men så är det ju inte.

        Fast det där är ju väldigt förenklat att säga så. Själv sminkar jag mig väldigt sällan till vardags, däremot så kan jag ibland få feeling och sminka mig i flera timmar, trots att jag inte ska gå någonstans. Just för att jag tycker att det är kul. För vissa är det ju ett intresse. Min partner gillar att måla på stenar ibland, jag gillar att måla på mitt ansikte. ??‍♀️

          Vart vill du komma med den kommentaren 13.52? Om du sitter hemma på rummet och ”ritar” på ditt ansikte i ställe för på ett papper så är det väl en helt annan sak än det vi pratar om här?

    Lite bakvänt att ändra sitt UTSEENDE men inte vilja erkänna det. Som att det inte skulle synas… Eller vad är då syftet?

      Jag hade faktiskt inte tänkt på att hennes läppar förändrats förrän hon berättade det.
      Jag märker heller inte av andra vikt upp eller nedgång (om det inte handlar om typ 30 kg). Det enda jag märker är om någon byter ögonfärg med linser.

    Oooooch så kommer nästa inlägg med rabattkod på fillers..

    Fillersläppar ser ut som enorma babianarslen. Inte snyggt nånstans. Det är ett konstigt och groteskt mode.

      Tänker direkt på Sindy

      Fast alla sprutar inte in enorma mängder fillers. Jag och många jag känner kör både fillers och botox och det är ingen som skulle ens tänka på det om man själv inte sa det. Sedan har jag rätt så fylliga läppar from början men tycker min överläpp blir mer propertionerlig med lite filler i.

    Gick in på Gabriellas blogg och kände knappt igen henne. Hon måste gjort betydligt mer än bara läpparna?

      Största orsaken till att man inte känner igen henne är väl för att hon målar läppstiftet 1,5 cm utanför läppen. Så jävla konstig trend.

    Jag har läst en kommentar här förut där folk undrade om alla kommentarer alltid var så positiva hos Maja Nilsson Lindelöf. Hon verkar inte godkänna om man ställer en kritisk fråga.
    Jag undrade hur regler ser ut i England gällande att vara hemma vid sjukdom, då hon skrev ett inlägg om att hon var sjuk på fredagen och lördagen, och sen skrev att hon var och handlade på måndag. I Sverige är det ju 48 h som gäller, är det inte så i England med eller struntade hon i det? Min kommentar blev inte ens godkänt så jag antar att det är en del negativa / kritiska kommentarer som inte släpps igenom.

      Men snälla du. Jag läste din kommentar och hennes svar på bloggen och du är den som framstår som en riktig knäppis!! Jag tror nog att hon och Victor har bra koll på läget och restriktionerna eftersom han gör minst 1 corona test varje dag. Tror knappast att Maja hade fått gått utanför dörren om hon var mer sjuk/hade corona. Du gör en höna av en fjäder faktiskt!!

    Hur kan folk ens se om hon gjort läpparna när hon aldrig visar ansiktet på bild? Alltid mobilen i vägen

      Haha! Så känner jag med Lovisa Worge.

    https://www.youtube. com/watch?app=desktop&v=yoF_Ez27-L0&feature=youtu.be

    Med tanke på konturen över hennes överläpp, kom detta väl knappast som nån överraskning? Det syns ju lång väg.

      Alla har ju redan antikroppar så det är väl inget problem i deras lilla bubbla.

    Det är ju tragiskt att det har blivit det nya ”normala” för unga tjejer att förändra sitt utseende med operationer och fillers. När jag var ung för länge sen var det inne att färga håret och permanenta sig. Ansiktslyft och operationer gjorde åldrande kändisar som ville vara evigt unga.

    Jag har en kompis som är vegan, väldigt kritisk mot läkemedel, (delar artiklar som hävdar att det räcker att sluta äta socker för att bota cancer), har inte vaccinerat sina barn etc.
    Men med jämna mellanrum sprutar hon in botox i pannan. Jag tycker detta är väldigt motsägelsefullt.

      Låter som Therese Lindgren

      Vilken dubbelmoral, att vara vegan har ju att göra med att man inte vill utnyttja djur, varken till mat eller annat. Men Botox kräver massor av försöksdjurs liv, det testas massor på djur just för att det är så giftigt och skulle vara farligt att ge till människor om det inte djurtestats o var säkert. Att då använda Botox helt i onödan, dvs som ett skönhetsmedel, är ju att utnyttja djurs liv för sin egen egoism. Absolut inte i linje med veganskt ideal att värna djur.

      Gud vilket hyckleri. Vill inte äta djur men låta dem dö för att bli snygg går bra ?

      Gabjoss har väl inte heller vaccinerat sina barn vill jag minnas?

        Tror hon gjorde det i efterhand när hennes dotter föddes med hjärtfel och således tillhör riskgrupp. Innan dess var det inte så jävla noga, då var det ju nån annans unge som kunde dö när Jason smittade den med mässlingen ??‍♀️

    Från fillers till botox; finns det några skräckhistorier kring botox alltså motsvarande att fillers inte försvinner? För mycket botox ser hemskt ut men vad gör kroppen med det? Är det ett så snällt gift att det typ bryts ner eller kan det hända värre saker? Även om man går till någon bra som injencerar korrekt på rätt ställen i ansiktet. Vill bli avskräckt inför framtiden ?

      Botox är världens mest potenta gift… så snällt är det knappast.

      Jag läste för länge sen någon studie gjord i Frankrike som på visade att upprepande användande av botox eventuellt skulle kunna skada inte bara dendriterna utan även efter långvarig användning även själva kärnan, men det är svårt att säga då botox inte används kosmetisk tillräckligt länge.

        … googlar dendrit. Fy det lät inte jättekul. Tur att jag ska börja med Retinol ?

    [Borttagen kommentar]

    Blondinbella är på Hotell Skansen i Båstad och lägger upp det ena inlägget efter det andra o h taggar hotellet. Hotellet repostar glatt alla hennes stories. Inte ett spår av reklammärkning… Ska vi verkligen tro att Blondinbella är där utan något som helst samarbete med hotellet? Blir så jävla trött på både Blondinbella och hotellen som mörkar reklamen.

      Om du är trött på Isabella så är ett förslag att du inte går in hos henne så klart. Sluta skvallra liksom.

        Är det några andra lagbrott du anser är ”skvaller”? Så urbota töntig kommentar….

      Smisk rekommenderas.

    Som någon skrev så var ansiktslyftningar något som gamla tanter gjorde när jag växte upp och jag minns hur stel granntanten såg ut efter sitt ingrepp. Vi unga hade narr av henne och tyckte det var det fulaste vi sett. Egentligen är det inget nytt under solen utan det är bara tekniken som gör det möjligt att förändra sig till det mode/skönhetsindustrin vill. Det är mycket pengar som ligger i detta och desto fler som köper både idéen och ingreppet gör att pengarna rullar in hos företagen. Naturligt vacker är det i alla fall inte vilken ålder det än gäller.

    Jag försöker alltid tänka på mina framtida barn när jag har en dålig dag och får tankar om att ändra mitt utseende via fillers/botox för jag har sk ”hooded eyes”. Hur ska jag kunna påstå att mina barn är vackra som de är och inte behöver ändra någonting, om jag själv har sprutat in. Ens yttre kan alltid förändras vid olycksfall osv.
    Alla får göra som de vill, men de flesta tjejer som gör det är redan så vackra.

    Fast första gången 1,5 år sen vet inte jag om jag tror på?

      Hon överdriver ju jämt så ingen nyhet där.

      Influencers är så dubbelmorala. Vill inte ens veta vad nästa trend är.

      Nästan allt detta kommer från kardashian som härmar black culture i typ nästan allt. Vidrigt.

      Att man säger man gör de för sin egen skull är bullshit. Vi människor vill tillhöra och gör allt för passa in.
      Sorglig utveckling och de kommer bli värre.

    Ogillar när influensers promotar ”naturlig = vacker & duglig”, när de själva gör operationer. Tex Molly Sandéns bröstförstorning (jämför hennes bröst nu med reportaget som gjordes i veckorevyn gällande retuschering). Therese Lindgren, kolla hennes äldre videos, tänderna är fixade (inte bara blekning), hon har gjort botox/fillers. Sen Bianca Ingrosso, hon har erkänt hon gjort fillers, absolut. Men om ni kollar för 3 år sedan så är hela hennes ansikte kraftigt modifierat. Etc etc

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.