Triss i Instagram

En bananhammock, en tumstock, en skruvdragare och en toppluva – det är allt Vlad Resier behöver.
Vad kan gå fel?

Anis Don Demina är kär och galen i sin Filippa Toremo.

Paow verkar tro att hon är den enda med uppdämt behov av något slag i och med Covid-19 och att det rättfärdigar hennes resa till Mexiko.
Spån.

102 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fann detta Instagram-inlägg lite mer intressant: https://www.instagram.com/p/CLCVbndJwNL/ Funkar att läsa i webbläsare oavsett om man har Instagram eller inte. Amilias (som skapade Clubhouse rummet gällande Margauxs förlovning) la ut ett inlägg om vad som hände egentligen. Lite mer info och nyanserat än vad som framkommit innan kan jag tycka (om det nu stämmer). Speciellt med tanke på inläggen här om det där man bara hörde just en 2 minuter lång inspelning.

      Jag vet inte helt vad som händer helt men jag får en dålig känsla i magen av detta. Känns som att fokuset på vad som har hänt är lite skumt skiftat.. vet inte helt vad det är jag menar men det. Eftersom att M är känd och den andra tjejen är ”vanlig” blir det som att Ms sida är viktigare..? Hur tänker ni? Tycker detta är en så konstig situation

        Ja, detta är nackdelen när ”kända” och ”okända” blandas och har en offentlig argumentation- i och med att kändisen har en mycket större plattform att pumpa ut sin version från och fler som kan sprida det vidare, blir det en enorm fördel jämtemot den okända som inte har den möjligheten att sprida sin sida av saken. Det otäcka är att det generellt inte verkar spela roll Vem som har objektivt sett ”rätt” utan vem som kan pumpa ut din version till flest. Väldigt obehaglig utveckling! Hoppas den går att vända i och med att fler blir mer medvetna om detta.

          Fast rätt och rätt, vet jag inte. I Ms värld är det ju säkert på ett sätt, hon har ju knappt varit ihop med den här mannen i typ 10 veckor (han känns dessutom väldigt ”love bombig” så då brukar det vara helt fantastiskt i början). Den andra kvinnan var gift med honom i tre år och hade sin verklighet att förhålla sig till. Ganska väntat att det är en annan verklighet än Ms

            Ja Ms version är såklart hennes egen och oavsett vad som är rätt så är hennes reaktion rimlig.. kanske. Tycker bara hela grejen är obehaglig

            Alla vi som någon gång varit tillsammans med en psykopat tror jag reagerar likadant över hela denna situation. Med kalla kårar längs med ryggraden. Att vara den ”perfekta” mannen i början, ösa kärlek över kvinnan och knyta henne till sig. När bytet väl är infångat och säkrat börjar nästa fas, nedbrytningsfasen. Jag hoppas verkligen att det visar sig vara fel i detta fall, men varningsklockorna klämtar tyvärr ursinnigt när ”sanningar” som dessa når ytan. Tyvärr är min egen erfarenhet att dessa män aldrig ändrar sitt beteende. Jag hoppas för M:s skull att han är undantaget som bekräftar regeln…

            Jag vet inte vad det är med den här mannen…han känns läskig på ngt sätt. Det är ngt i blicken. Jag har själv levt med en sjukligt svartsjuk man och det är INGEN picknick. Den här killen ger mig de vibbarna, utan att jag ens mött honom. Klassiskt är att sätta kvinna på pedistal för att sedan börja äga henne. Men Margaux verkar vara en smart tjej med ett stort socialt nät, så jag tror hon kan bita ifrån om han börjar bete sig illa.
            De här killarna vet precis hur man tar någon med storm. De älskar en på ett sätt man aldrig har upplevt tidigare. Men sen börjar nedtuggningen. Jag var stark och tog diskussionerna i 1,5 år ungefär. Men det sliter ngt enormt.
            Jag kunde inte ens vara trevlig mot mannen bakom delikatessdisken utan att det blev ansträngt, som blev en lång diskussion som slutade i bråk och tjaffs och dåligt mående.
            Han kunde säga att ngt var ok, för att sedan vända det mot mig och stå och tugga ner mig i 4h och förstöra det han just sagt ok till. De här männen är fantastiska när allt är bra och en ren mardröm när det är dåligt. Å man ger inte upp för man har aldrig känt så här tidigare.
            Det behöver såklart inte vara så i det här fallet. Men det känns skumt.

          Ja du satte ord på hur jag känner väldigt bra. Tänkte lite på hur cissi hyllades för att hon ändå kom fram (iallafall i början) medans denna kvinna får höra ”du kan bli dömd för förtal” i sån hög utsträckning. Känns lite som att de försöker tysta henne. Hoppas också att detta blir en debatt blir så illa till mods av dehär.

            påtal om cissi så såg jag nu att hon hade kommenterat inlägget på insta :
            ”Alla som har kunskap om och jobbar med mäns våld mot kvinnor vet att det ÄR ett varningstecken när en snubbe går ner på knä så enormt snabbt, och också vill visa upp för hela världen hur snabbt han lyckats ”låsa upp” en kvinna. Väljer man dessutom själv att exponera precis hela sitt liv, inkl sitt familjeliv på sociala medier (och tjänar multum på det) får man ta med i beräkningen att folk kommer skvallra, ha åsikter och också: ta sig rätten att berätta mer eller mindre öppet om sina erfarenheter av samme man. Att då börja yla om förtal… Basalt systerskap? Vill någon eller några kvinnor berätta ska de få göra det, man kan inte försöka skamma och hota folk till lydnad och tystnad för att de pajar ens varumärke. Du gjorde absolut inget fel @amiliastapelfeldt och behöver inte heller be någon om ursäkt. Du lät några kvinnor berätta sin historia och OM någons ”liv blir förstört” av det så ligger väl ändå den skuldbördan på mannen i fråga.”

              Oj, förvånansvärt klarsynt, vettigt och sansat inlägg av ci! Har (tyvärr) blivit van vid att inte lyssna riktigt pga att tyckt det blivit så urspårat många gånger. Men detta var ju ovanligt vettigt och egentligen självklart, men det tål ändå att sägas pga att samtiden är så vriden.

                Ja, jag håller med dig!

    Alltså vilka är människorna som följer Paow? Jag dömmer dem så fruktansvärt mycket.

      Jag följer! Sjukt roande faktiskt , och jag började följa tack vare bloggbevakning

        Började följa pga bloggbevakning med! Och ibland peppar jag henne med när folk mobbar henne

      Jag dömer folk som stavar dömer som ”dömmer”.

        Varför?

        Jag också.

      Förstår inte heller. ? Roa sig kan man göra hos Tramsfrans.

        Hon är ju sjukt rolig dock ?

    Det enda Paow verkar göra i Mexico är instagramma. Kul semester.

      Josie från PH är också där , och 3.2.1…. snart är nog hela influencer högen där. Just saying.

        Paow anstränger sig verkligen för att verka oberörd av allt hat hon ständigt får. Tycker hennes osäkerhet och brist på självkänsla lyser igenom rätt ordentligt varje gång hon försöker försvara hennes ”tabbar”.
        Ett råd i all välmening, Paulina – fokusera på ditt inre istället för att bygga på ett fejkat yttre som verkligen har eskalerat. Tror inte hon är dum på riktigt. Hon känns bara så himla vilsen ❤️

          Jo dessvärre verkar hon även ganska dum

            Vem vet, snart kanske det finns ett ingrepp mot dumhet också?! ???

          Du känns trasig Jenny ❤️

            Nej, det gör hon väl inte? Är du Paow?

          Paow har blivit en riktig snygging. Har på senare tid fått samtliga attribut man kan tänka sig.

            Skämtar du?! De där tatueringarna är ju vidriga, ser så smutsigt ut.

            Jävla vad snygg hon är. Fotomodell!

        Jag vet inte om jag har drömt men läste någonstans att Diana fr PH också var där, är inte hon programledare för Joakim Lundells nya dokusåpa.

          Cornelia från PH var väl där ett tag med Josie, kanske var det henne du tänkte på?

        Josie bor där

      Fast jag tycker bilden på henne är jättefin. ?

        Inte jag

        Tycker jag också förutom de hemska tatueringarna,kommer nog aldrig förstå den där tatueringsgrejen.

    Ser inte första bilden men är så ointresserad av Vlad då deg gör inget.

      *det

    Så paow i ph igen alltså.. ?

      PH slutade spelas in för över en månad sedan och nästa inspelningperiod börjar inte förrän sensommaren/hösten, så det tror jag inte.

    Ge inte Vlad uppmärksamhet…… ?

    Jag kommer ihåg Amilia från Big Brother – fyfan, en drygare person får man leta efter.
    Nu är hon nog jävligt nöjd med att hon har fått uppmärksamhet. Det var ju ett tag sen hon checkade ut från BB-huset.

      Var det hon som hade en liten dispyt med Johanna Nordström på twitter för någon vecka sen?

        Tell us more

          Kollade upp nu och ja det var samma Amilia.

          Amilia skrev såhär på twitter:
          ”Vill ha detta i skrift nu innan det visar sig vara sant och att jag i efterhand ska hävda att ”jag visst hade det på känn”.

          Johanna Nordström ska vara med i Lets Dance?”

          Johanna svarade:
          ”jag ska såklart inte va med i let’s dance
          jag har världens sämsta hälsa & va sjuk halva 2020
          druckit 10 öl varannan dag
          kan man få va nyttig o träna nån gång som tjock utan att man ska va med i biggest loser ?”

          Och dom fortsatte diskussionen under Johannas tweet som hon la upp 2/2 om ni vill läsa.

            Va? Lets dance? Biggest looser?

              Backstoryn är väl att Johanna har i podden sagt att hon har börjat äta nyttigt och träna detta år och att hon har spelat in en grej senaste tiden (dock har hon aldrig nämnt dessa grejer i samband med varandra)
              Så Amilia antog att hon skulle vara med i typ Lets Dance eller Biggest Looser eftersom att Johanna har nämnt en inspelning och att hon börjat äta bättre.
              Johanna tyckte väl att det var oskönt att hon (som tjock antar jag) inte kan få äta nyttigt och träna utan att folk ska anta att hon gör det pga ett tv-program. Det var liksom lite oskönt av Amilia.
              Känner nu hur dålig jag är på att uttrycka mig i skrift haha men hela grejen finns att läsa på Johannas twitter från den 2/2 ☺️

                *Loser. Loose betyder lös!

                  Har haft A i engelska hela skolgången och kunnat prata det flytande sen jag var 7 men har fortfarande inte lärt mig just detdär haha ?

    Lite konstruktiv kritik Camilla;
    Jag förstår inte meningen med att du ska ”bädda in” instagraminläggen här istället för att lägga upp en skärmdump på dom. Det har ju hänt några gånger nu att inläggen blivit borttagna eller att dom är från ett privat konto så att dom inte syns här på bloggen. Säg att du gör ett helt inlägg baserad på ett instagramlägg som senare blir borttaget, då blir hela inlägget helt plötsligt oförståeligt och irrelevant eftersom att vi inte kan se bilden som inlägget handlar om. Och kommentarsfältet blir bara en massa människor som självklart undrar vad som var på bilden.

    Tycker det är mer praktiskt med skärmdumpar, kanske ser det snyggare att dela inläggen direkt från instagram men som sagt så blir ju det krångligt sen om det tas bort eller om kontot är privat (som till exempel något inlägg om KZ där ingen som inte följde KZ kunde se bilderna eftersom att hon är privat)

      Tror det handlar om upphovsrätt

        Så är det.

          Okej förstår! Men så även om du skulle skärmdumpa hela din skärm så att man ser att det är tex Kenza som har lagt upp bilden på sin instagram så räknas det fortfarande som stöld? Mvh inte så jätteinsatt

            Ja såklart. Om Kenza av någon anledning skulle ta bort sin bild så ligger den ju kvar här annars.

          Jag förstår men du tog ju screenshot på CW inlägg? Vad är skillnaden där?

    Nu känner jag mig jättetaskig, men det här är min åsikt och jag har fel Men jag får en känsla av att Anis tjej inte är så kär k honom. Känns väldigt låt mig göra detta för att få fler följare.

      Varför skulle hon inte vara det?
      En av hennes bästa vänner är Alice Stenlöf så hade hennes avsikt vara att synas så har hon ju bästisen sin.

        Men Alice är inte hennes bästa kompis och varför skulle Alice dela hennes kompisars sociala medier konstant? Detta var tyvärr min första tanke också, men hoppas verkligen att hon tycker om Anis för den han är, för han verkar sjukt ball!

          Vi gick på gymnasiet tillsammans och han är riktigt skön. Han hade alltid de populära tjejerna runt sig (men kanske inte romantisk) men han är super charmig

      Men va ruttet av dig att tänka så ?

      För att hon är enligt dagens mått snyggare än honom?

        Då måste mina mått skilja sig ifrån ”majoriteten” för jag tycker dom är lika fina båda två.
        Och du, lycka till med att hitta den rätta för dig! ???

        Nja. Skulle också vilja säga tvärtom. Han ser mycket bättre ut än henne. Om vi nu ska vara riktigt ytliga. ? Men tror och hoppas de har fallit för annat än varandras utseenden!

      Min första tanke va verkligen att detta känns skumt? Mina vänner sa samma sak. Gissar att hon vill få upp följarna nu och sen lämnar hon honom. Lite Nicci henrestig-varning? Fast detta är nästan mer konstigt…

        Haha åh. Nicci. Gillar henne och är glad att hon lyckades hitta en bra kille, men relationen med Ben var ju verkligen… speciell. Stackarn, Ben, var superkär medan Nicci inte ens ”vågade kyssa” sin pojkvän för att hon äcklades av kyssar. ?

        Varför känns det skumt?

          Folk pratar så mycket skit. Och oftast har man fel ??‍♀️

    Katrin Z tror sig ha upptäckt sin ”snygga” sida?!? På varje bild syns hon nu alltid titta med beslöjad blick i lätt profil. ?

    !

    Jag behövde också något extra för ett tag sen. Beställde mat från 3 olika restauranger , köpte hem massa snacks, tog en lång icke klimatvänlig varm dusch och låg i morgonrock och kollade på filmer.
    Man kan göra lite extra i livet på hemmaplan även i covid tider.

      På lördag ska sambon bort en natt och då ska jag göra EXAKT det här!

    Men varför i fridens dagar visar Isabella Löwengrip upp sig underkläder? ”Nä, jag har inget silikon …” Är det för att byta upp sig till en nyare modell än bubbel-Pålle? En helt ny karriär?

    https://pixxxels.cc/bSNDh03c
    https://postimg.cc/1nKn270r

      mer och mer desperat….måste visa upp de opererade tuttarna.
      Kanske försöker hon locka sitt rike ex med att visa behaget.
      Tror inte för fem öre det är för plagiat bubblaren hon kråmar sig.

        Haha, jag vill påstå att du är mitt i prick här. För att travestera och vända lite på en känd trudelutt skulle man kunna säga att den göteborgska flottan nyligen siktades vid Stockholms ”inlopp”.

        Men det är ju gammal skåpmat, det här. Hon har testat det förut, då under förevändning att hon skulle starta ”nytt märke för underkläder”. Märkligt nog även den gången i västsvenska sammanhang….

          Farbror Mentor är ofta i Stockholm eftersom han bl a genom Balder och Collector faktiskt har affärer att sköta.
          Han har varit i Stockholm många gånger sedan han och Bella slutade vara ett par (om de nu var det på riktigt).

            Och?

            Du tar min kommentar på allvar när den i själva verket är skriven med glimten i ögat samtidigt som den onekligen innehåller ganska beska korn av sanning kring vem och vad Isabella Löwengrip i grunden är. Det är ingen som tror att den du kallar ”Farbror Mentor” hänger Isabella i hasorna – oavsett hur mycket hon klär av sig på sociala plattformar.

          Du är sjuk, sök vård. Hoppas du åker dit och in för det du håller på med.

      Men alltså din sjuke jävel, så satans obehaglig du är.

        Ha, ha! Tänk att just du skulle hitta hit. Så oväntat. Nå, varför fortsätter din falska idol att ljuga på sin egen hemsida?

          Men alltså din sjuke besatte… Att C tillåter hur du sprider lögner om IL och sextrakasserar henne härinne till och med och lägger upp hennes bilder på sajter.. säger en del, och sen skriva inlägg om principer, vem är det som är falsk. Fy f a a n så sjuk och obehaglig du är.

    Stackars My som blev matt av att ta blodprov idag, 5 rör à 5 ml och hon blev matt?

      Vissa känner efter så jäkla mycket.

    Känns det inte trist att vara så mycket tatuerad så att man aldrig kan göra reklam för kläder? Trodde att det var en del av deras (b-flunsornas?) inkomstkälla, samarbeten. Men vilket klädesplagg gör sig snyggt på så tatuerad hud? Hej spons till alla som omönstrade kläder till salu och till er som vill bleka sönder era käkar och kanske som extra bonus ta vara på hennes fetta-upp-rumpan-bonus

    Var tror Paow att hon själv är på den hierarkiska stegen i influncervärlden?
    Vad tycker de andra, stora och äkta profilerna om sådant här?
    Det smutsar ner deras arbetsplats ju

      hahahaha varför skulle man inte kunna göra reklam för kläder pga tatueringar? det var det dummaste jag hört

        För att dina tatuerade armar syns mer än dom kläder du då ska visa.

          Jag håller med det där var inte alls snyggt. Tänkte när jag såg bilden, hon kommer aldrig bli en snygg brud i brudklänning…. Fruktansvärt okvinnligt.

            Blir sugen på att tatuera hela kroppen när jag läser din kommentar.

            Måste man vara typiskt kvinnlig eller anpassa sig efter hur man ska se ut i en brudklänning ? ??

      Hahaha Idun.. gå tillbaka till kvällstidningarnas kommentarsfält på Facebook istället!

      Jag måste nog hålla med. Tatueringar ser billigt ut och jag ska lasta bort mina just för att det inte är snyggt till alla typer av kläder.

        Jag tror att anledningen till att folk tatuerar sig mer och ångrar sig mer är just för att man tänker att det ”bara” är att lasra bort det. Oftast syns spår av tatueringen ändå och laser funkar bäst om du har tänkt att tatuera över den med annat sen. Hellre tänka en gång extra istället.

    Va fint löshår.. ???

      På vem?

    ”Spån”? Det var en väldigt snäll underdrift från Camilla, får jag säga. 🙂

      Ofräscht av Camilla att säga spån.

        Nej. Spån är ganska fräscht. Men om ens huvud är fullt av spån så är man ganska dum. Som Paow.

      Finns nog värre saker man kan säga om Paow, så spån är rätt milt faktiskt….

    Jag har jobbat med covidpatienter sedan i mars och hade verkligen också behövt semester men nej. Vi får inte ens söka semester. Mkt tack vare såna som Paow som skiter i allt. Stort tack för hjälpen!

      Vilket hån det måste vara när folk håller på så. Jag förstår inte att ni orkar fortsätta kämpa! Men tack gud att ni gör det, annars skulle ju samhället kollapsa på en dag. Jag är både bedrövad för er skull och imponerad av er. Så jävla respekt att ni står ut.

      Svenska vården måste vara den absolut mest ineffektiva verksamheten vi har i världen.
      Varför har den svenska vården sådan fruktansvärt dålig koll på hur man driver en verksamhet? Pratar de inte överhuvudtaget med andra ”branschkollegor” i andra länder som man kan ta lärdom från?

        Vad har det med mig som ssk att göra? Jag tar noll beslut om hur vården bedrivs. Bli politiker om du nu tror att du skulle göra det så mkt bättre själv! Lätt att gnälla i ett kommentarsfält!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.