Elin Härkönen tvingades lämna ”Elitstyrkans hemligheter” efter nackskada

Här hemma har det kollats på varje avsnitt av programmet ”Elitstyrkans hemligheter” och jag har gått ifrån att sitta med och kanske jobba lite samtidigt, till att verkligen BARA kolla på programmet.
Kort och gott är det ett gäng galna människor som ska försöka klara alla tester som krävs för att kunna bli en elitsoldat, och alla testas på samma villkor, oavsett om man är man eller kvinna, liten eller stor – det görs ingen som helst skillnad.

Elin Härkönen har varit en av deltagarna som kämpat på som attans, trots att hon är ganska liten och späd – men med en kroppskontroll av sällan skådat slag.
I förra avsnittet tvingades hon tyvärr lämna inspelningen efter att ha gjort sig illa i nacken, en nacke som hon redan brutit en gång i en voltige-olycka. (Gymnastik på en häst som galopperar i en cirkel typ)

På Instagram beskriver hon nu känslorna efter att ha tvingats lämna på det viset, och hon är givetvis inte helnöjd, vilket man kan förstå.
Det blir inte alltid som man tänkt sig men ofta blir det ganska bra ändå i slutänden.

Jag tycker man är galen som utsätter sig för någonting sådant här, men vi är alla olika. 😉
Har du velat vara med om någonting extremt som detta?

131 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Sån tur att hon träffade Paolo och kunde få lite tid i rampljuset

      Du tog order rätt ur min mun. Vem är hon förutom Paolos ex och blev känd i samband med att han köpte en kropp?

      All publicitet är bra publicitet, Paolo ?

      Skönt att det inte bara är jag som tycker det är osmakligt att hon gjort sig känd genom att vara tillsammans med en sexualförbrytare. Vem hade ens hört talas om henne innan Paolo åkte fast?

        Icke att förglömma att hon släppte sin klädkollektion dagen efter premiären av Elitstyrkans Hemligheter.

          Det gäller att passa på ?

          Men när spelades programmet in? Har ni ens koll på om hon blev erbjuden att medverka före eller efter att Paolo avslöjats?

            Han åkte fast i maj 2020. De enda nyhetsartiklarna om tv-programmet jag kan hitta på Google är från januari 2021. Så gissningsvis spelades det in under hösten 2020. Men du får gärna rätta om om jag har fel.

        Usch bittra ni är! Är det hennes fel att hon tog igenom sig detta på ett positivt sätt? Dessutom så hade hon redan byggt upp sin plattform innan allt det med Paolo hände.

          Va väl inte ens nån som visste vem hon va innan?

            Hade inte en aning innan Paolo ”ballade ur”.

            I vissa träningskretsar var hon en profil men bland gemene man var hon nog rätt så okänd.

              Okej ja kanske det, men absolut inte sån som gick på lanserings och press grejer som nu? Typ hon va på nån tränings grej med nån dricka med andra influensers.

          Håller med. Men bittra människor = missnöjda människor som får ett litet rus av att trycka ner andra människor.

          Är så glad att jag inte är på en sån tråkig plats i mitt liv. Och hade det inte varit för dessa patetiska kommentarer så hade jag tyckte synd om dem. Men när man ser det där blir man bara glad över att man inte har sånna människor i sitt liv ?

          Tog sig igenom och tog sig igenom. Enligt henne är hon ju fortfarande bästa vän med Paolo fortfarande och det skulle inte förvåna mig om de egentligen är ihop. Det syntes ju i höstas att de var utomlands tillsammans.

            Dom är ihop. Det har aldrig varit slut.

              Så sjukt.

      Hon har skrivit i sin story att hon älskar sitt jobb men gärna vill ha mer TV-jobb…

    Vara med i det där? Jävla tokerier. Jag slipper gärna.

    Angående Elin, Alexandra Nilsson la ut en vlog nyligen från en spaweekend för influencers. När dom käkar middag så ser man att Elin sitter i bakgrunden och käkar middag med en man. Man ser aldrig ansiktet men kroppen och sidan av huvudet ser ut som torsken…

      Ingen är väl förvånad?

        Har jag påstått det?

          Ja

          Skrev jag att du hade påstått det?

      Det var Paolo JA! Stämmer helt

        Han är så äcklig! ?

      Såklart är dom tillsammans!

      Alltså… kan förstå att det ibland finns orsaker till varför man går tillbaka till ett svin, typ barn, ekonomi, hot etc. Men i övrigt, blir så matt på att män kommer undan med sån här skit. Han har utnyttjat en annan kvinna och hon väljer att förlåta? Menar inte att skulden ska läggas på kvinnor men vi måste fan sluta springa patriarkatets ärenden.

        Säger mycket om hennes självkänsla och självrespekt. Nöjer man sig med en kvinnohatande våldtäktsman sätter man inget högt värde på sig själv inte.

    Tycker vi borde ha ett större och starkare försvar, där människor som väljer att jobba inom försvaret ska få mycket hög lön och många fördelar. Det är viktigare än man kan tro att ha ett försvar, och vi borde göra det lockande för unga, som kanske inte vet vad de ska göra efter gymnasiet, att gå med i försvaret och utbilda sig och jobba där. Dock borde vi inte ha allmän värnplikt utan istället göra det väldigt lockande för folk att söka sig dit, bla genom hög lön, så att unga frivilligt söker sig dit. Det blir som en bra match- vilsna ungdomar som inte vet vad de vill får struktur, mening och hög lön och Sverige får ett bättre och starkare försvar i en alltmer osäker värld.

      Inte en krona ska gå till försvaret för att män ska springa runt och leka krig.
      .Det är att kasta pengar i sjön då bara storleken på Sverige för det omöjligt för oss att försvara oss mot något annat än typ Norge.

        Håller helt med!! Slöseri med pengar och skamligt att inte fler vågar säga bad deet kostar samhället. Ställ militären mot pensionärerna i nästa val kanske…

          Kan inte du förklara då, vad det kostar samhället?

            Runt 50 miljarder per år de senaste tre åren. Enligt budgetpropositionen 2018. Försvaret vill ha mer och där skiljer sig partierna åt.

              Har du läst på om spinn-off-effekten av försvaret.
              Hur mycket som utvecklas av/för försvaret som sedan samhället har användning för.
              Extremt mycket teknik mm som vi i Sverige inte haft om inte försvaret börjat med utveckling.
              Du kan tex. läsa boken ”Synliga kostnader – osynliga vinster” av Gunnar Eliasson.

                Ja men varför är det så tror du? Kan det ha att göra med att det är där pengar och incitament finns? Är det mest direkt lukrativt att ta fram ny teknik inom försvaret eller vid ett forskningsinstitut?

                  Inom/för* menade jag.

                  Jag menar alltså att det självklart tas fram mycket ny teknik i koppling till försvaret men att det finns orsaker till det som inte alls är ristade i sten. Man måste alltså fråga sig varför det är så och om det måste vara så. Jag är dålig på att uttrycka mig i text.

                  En kombination kanske, som t.ex totalförsvarets forskningsinstitut. För övrigt köper FM in försvarsmateriel från massor av privata aktörer redan.

              50 miljarder är mycket pengar såklart. Men i förhållande till hela vår statsbudget och i relation till övriga nordiska länder (eller världen) är det inte mycket pengar. Det är ju inte så att pengar som skulle ha gått till exempelvis pensionärer istället går till försvaret.
              Många gör ett otroligt jobb och är i väldigt många fall underbetalda.
              Och sen kan man absolut tycka att vi inte behöver ett försvar och tro/tycka att de mest springer runt och leker krig. Men, orsaken till att ingen pratar om att försvarsmakten som organisation ”äter upp” stora delar av vår budget är eftersom att det helt enkelt inte är sant.

                Det jag menade var att man gladeligen använder pensionärer som en grupp att ställa mot exakt allt som kostar samhället pengar. Men det är ju bara retorik även i de fallen.

              Tänk om världen hade varit lika förberedd på att försvara sig mot en pandemi som den är på att försvara sig i krig..

                FM har hjälpt till otroligt mycket under pandemin: byggt fältsjukhus, hjälpt till med upphandling av sjukvårdsmaterial ute på plats på sjukhus, hjälpt sjukhus med logistik osv.

                  Men om mer pengar gått till forskning istället för militären, hade vi kanske inte haft behovet av fältsjukhus mm.

        Kan vara den mest korkade och naiva kommentar jag har läst här. Grattis!

          Men du ville inte skriva något mer sakligt emot det?

            Det går inte att argumentera med idioter.

              Är man idiot för att man inte håller med dig? Ja, då förstår jag att du tycker det är svårt att argumentera för din sak.

        Antingen är du en person som hatar Sverige och vill förstöra, eller extremt naiv eller så vill du provocera.

        Uppdatera dig!

        Det är definitivt inte bara män i försvaret, finns många kvinnor med och de jobbar aktivt för att ännu fler kvinnor ska jobba där.

        Det är också EXTREMT naivt att tro att ”man springer runt och leker krig” eller att vi inte behöver ett försvar.

        Finns många delar av försvaret, tex för cybersäkerhet. Att inte förstå att man måste ha ett försvar är så extremt bortskämr och destruktivt.

        Vad du än tycker är värdefullt i livet- din familj, vänner, möjlighet att utbilda dig, jobb, konstupplevelser, naturen osv- allt det kan förstöras på ett ögonblick om vi inte har ett försvar.

        Du kanske är naiv och tror att ”Alla i hela världen är så snälla” men så fungerar inte verkligheten. Starkt försvar är främst till för att andra länder inte ska komma på tanken att försöka något med vårt land.

        Har man inget försvar är man extremt skyddslös och har heller inte möjlighet att hjälpa andra länder som blir utsatta.

        Kanske dags att lära sig vad försvaret verkligen gör. De gör så mycket mer än ”springa runt och leka krig”, utan de hjälper även till utomlands i olika insatser. Försvarsmakten som arbetsgivare är inte direkt att hylla över kanske, men det är en annan diskussion.

        Rekommenderar dig att titta på youtubeserien ”När kriget kommer” för att få en uppfattning om varför Sverige behöver ett bra försvar. Vi lever i 2021, det handlar inte bara om ett direkt krig med vapen, finns andra aspekter som spelar in i det moderna samhället och i ett modernt krig. Du kanske kan få ett bredare perspektiv kring dina åsikter! 🙂

      Kan vara den mest korkade och naiva kommentar jag har läst här. Grattis!

    Allt händer av en anledning…. måste vara den sämsta frasen som nånsin myntats!

      Skrev hon vi kan inte påverka vad som händer i våra liv? Jo det kan man verkligen. Jag kan påverka tex nu att gå en promenad i skogen eller gå ner på isen och drukna. Stor skillnad.

      Undrar om Paolo håller med om det?

        ???? wow

      ”Guds vägar äro outgrundliga” ligger åxå jävligt högt på den listan!

    Två inlägg från Elins Instagram:
    Nummer 1: En bild från inspelningen. Hon ser ut att ha ont, och en man tittar på hennes nacke.

    breakitandyouwillmakeit
    Everything happens for a reason? ?
    .
    Vi kan inte påverka vad som händer i våra liv, men vi kan påverka hur vi väljer att hantera det som händer…
    Jag försöker alltid vara positiv, oavsett vad. Ibland är det svårt att se meningen med motgångar… men ger man det bara lite tid och jobbar med acceptans så brukar det kännas lättare tillslut. För i slutändan har väl allt en mening?
    .
    Missa inte Elitstyrkans Hemligheter idag ?

    Inlägg nummer 2: En selfie. Elin småler.
    Jag hade skrivit en text som jag skulle publicera idag efter programmet ”Elitstyrkans hemligheter” @tv4 med alla de fina insikter jag fått… men det enda jag vill skriva nu är F*N!!!
    Det var ju inte såhär det skulle bli ?
    Jag hatar verkligen att misslyckas med mina mål.
    Jag hade bestämt mig att gå hela vägen i den här utmaningen och vara kvar till slutet… och att inte få göra det tog hårt.
    .
    Imorgon kommer ett mer positivt inlägg här igen, jag lovar ❤️
    Måste bara få ut lite frustration först ??

      Okej…? ? Och det du ville ha sagt var?

        det är nog för synskadade

    Det känns som en värre utmaning att gå till sängs med Paolo än att vara med i det programmet.

      Dipp, Dopp, Dropp….. ?

        ?

          ✌?

      ?

    Sjukt imponerad över den styrka och kontroll hon har på sin kropp men hon som person är så tråkig. Varför får hon vara med överallt?

    Kan inte tänka mig någon värre tortyr än att vara i ett förhållande med Paolo Roberto

    Jag hade så gärna varit med. Tycker om att pressa mig till det yttersta

      Ja, det kan man ju bara göra på TV!

        Har någon påstått det?

      Gå GMU istället så får du göra det på riktigt istället för tv-gimmicks!

        Ja, GMU hade jag gjort allra helst. För jag vill inte vara med i tv men jag hade gärna gjort de övningarna de gör i tv-programmet.

    Usch bittra ni är! Är det hennes fel att hon tog igenom sig detta på ett positivt sätt? Dessutom så hade hon redan byggt upp sin plattform innan allt det med Paolo hände.

      Hade hon? Hur många visste vem hon var innan Paolo åkte ut i kylan?

      Beror väl på om hon tagit sig igenom det.
      Jag skulle säga att fortsätta vara tillsammans med Paolo och ljuga om det, inte är att ta sig igenom det.

        Var någonstans har hon ljugit om det?

    Hon är för mig totalt ointressant och hade det inte varit för att hon var/är Paolos flickvän hade ingen vetat om henne mer än de i vissa träningskretsar

    Väldigt mycket fokus på att just hon inte var känd innan hon mötte Paolo.

    Och alla andra i programmet är redan kända på egna meriter sedan innan?

      Tycker inte att diskussionen handlar om huruvida man måste vara känd för att vara med i programmet… Snarare om hur hon har ”utnyttjat” situationen med Paolo för att göra sig känd.

        Exakt

        Precis så!

        Jo hon ökade typ 80 000 i följare efter Paolo grejen, men dom allra flesta har ju stannat kvar för dom antagligen gillar henne? Vad är problemet?!

    Hon har ju garanterat tackat ja till programmet innan Paolo åkte dit.

      Tror hon skrev att frågan kom efter det med Paolo, att hon tackade ja för att hon redan var på botten och tänkte att det inte kunde bli värre. Något sånt.

        Så var det! Frågan kom till Elin i somras. 1-2 mån efter Paolo-gate. Hon skrev själv om detta på instagram när det blev känt att hon skulle delta.

    Har själv nackskada och tycker det är himla märkligt att utsätta sin så pass trasiga nacke för sådana risker. Jag lever också på idrott. För mig innebär ju det att jag är än mer beroende av en frisk kropp. Så jag hade aldrig deltagit i ngt sånt.
    Att någon med så paj nacke som också arbetar med träning och bör vara lite påläst om vad kroppen tål och vad som kan bli följden av ytterligare skador bara kör tycker jag känns dumdristiskt.
    Och det känns mentalt mkt osunt!
    Jag gillar också att pressa mig själv och utvecklas. Men det finns ju en uppsjö saker man kan göra då som inte har så stora risker och gör att man ev blir betydligt sämre.
    Att bara ”jag har gjort det förr” om att rehaba är så dumt! Hon kan ju få värre skador som inte går att rehaba.

      Håller med! Ibland får jag känslan av att hon känner sig odödlig.

      Hon bröt nacken och ingen trodde att hon skulle träna igen men så kom hon tillbaka ändå. Kanske kan det skapa en typ av naivitet i att ”Har jag klarat det förut kan jag göra det igen”, när det inte alltid handlar om ren viljestyrka.

      Dumdristigt är verkligen rätt ord. Man ska vara rädd om sig.

      Tänkte samma när jag följt programmet. Speciellt när de skulle hopps baklänges från en höjd och landa i vattnet. Vatten blir ju hårt om man landar fel. Med hennes historik var det ju helt idiotiskt. Både från hennes sida och produktionen.

      Jag tänkte precis samma när jag såg programmet! Jag har diskbråck i nacken o skulle inte utsätta min nacke för sådana påfrestningar men alla är vi olika.
      Hur gick det för hennes nacke förresten? Det kanske de visar i nästa program.

      Jag håller med, har också en paj nacke. Såg något gammalt klipp där en läkare med expertis uttalade sig (framför Elin) om att hon tränar alldeles för hårt och att det kommer innebära att hennes nacke kommer göra mer ont om ett par år. De beskrev skadan och hur den åtgärdats, vilket innebär att nacken åtgärdats så den rör sig något annorlunda än normalt.
      Jag bröt och drog min nacke ur led (stelop.), jag tränar en del men försöker hålla det inom rimliga gränser. Jag kan inte ens åka EN TUR i en berg-och dalbana utan att vara illamående i en vecka pga. att nacken inte tål det. Min nacke kan inte parera det och jag har dessutom ökad risk för diskbråck.

      Jag tycker att hon borde chilla med träningen, klart hon får ont av att jämt stå på händer, att kasta så med skivstången och den mängden träning som hon utövar. Säger inte att hon skulle vara smärtfri men en skadad kropp kan inte parera allt hon håller på med..

      Och idioti med Elitstyrkans hemligheter..

      Jag håller med, har också en paj nacke. Såg något gammalt klipp där en läkare med expertis uttalade sig (framför Elin) om att hon tränar alldeles för hårt och att det kommer innebära att hennes nacke kommer göra mer ont om ett par år. De beskrev skadan och hur den åtgärdats, vilket innebär att nacken åtgärdats så den rör sig något annorlunda än normalt.
      Jag bröt och drog min nacke ur led (stelop.), jag tränar en del men försöker hålla det inom rimliga gränser. Jag kan inte ens åka EN TUR i en berg-och dalbana utan att vara illamående i en vecka pga. att nacken inte tål det. Min nacke kan inte parera det och jag har dessutom ökad risk för diskbråck.

      Jag tycker att hon borde chilla med träningen, klart hon får ont av att jämt stå på händer, att kasta så med skivstången och den mängden träning som hon utövar. Säger inte att hon skulle vara smärtfri men en skadad kropp kan inte parera allt hon håller på med..

      Och idioti med Elitstyrkans hemligheter..

    Helt OT men på tal om influensers i Corona-tider, varför inte skriva om JLC-killarna som både har 30-års fester och knallar runt på stan med nykläckta bebisar mm?

      Får man inte gå på stan nu heller?

        Gå på stan = knalla i butiker och käka lunch på fik/restaurang. Ja man fååår det men till och med när jag fick barn (dvs pre-Corona) rekommenderades man att undvika större butiker etc i förkylningstider när barnet är mindre än 3-4 månader. Man gör som man vill, jag förstår nog inte bara att man vågar riskera?

          ”Knalla” är så fult uttryck ? skit på er

    ”Vi kan inte påverka vad som händer i våra liv” hahah jo i allra högsta grad. Smart.

      Så mycke floskler och klyschor från de båda.

      Hahahaha! Ja såklart man kan det?

    Men herregud vad elaka många är här! Elin ska absolut INTE stå till svars för Paolos handlingar. Hon är inte ens medskyldig!
    Hur hon hanterat tiden efter är hennes ensak. Knappast hon som bett om all publicitet. Knappast hon som påverkat antalet följare på sitt ig-konto. Följarskaran närmast exploderade efter Paolos avskyvärda handlingar. Antagligen för att ”Svensson” är så nyfikna och vill grotta sig i eländet och några av empati förhoppningsvis. Varför klandra henne för att hon valt att välja den positiva vägen efteråt?

      Jag var nyfiken när jag gick in först, det kan jag erkänna. Men jag blev så imponerad av hennes kroppskontroll att jag började följa henne. Jag tror att hon inspirerar många. Hon inspirerar mig i alla fall.
      Efter vad han gjorde och den (negativa) uppmärksamhet hon fick stå ut med så förtjänar hon att det kommer något gott utav det.

        Hon verkar ju dock ha noll hjärnkontroll, vilket jag anser vara viktigare.
        Jag kanske inte kan stå på händerna, men min partner har aldrig våldtagit en annan människa.

          ????????

      Ingen har rätt att kräva uppmärksamhet och en plats i rampljuset. Alla har dock ansvar för de relationer de frivilligt går in i. Om folk inte tycker det är värt att ge henne uppmärksamhet pga att man tycker hon gjorde fel val m relationen är det helt ok. Varför tycker du folk ska tvingas ge henne uppmärksamhet om de inte gillar hennes agerande i frågan? Folk är så lättkränkta, sekundärkränkta för att man inte vill ge av sin tid och uppmärksamhet till en person man inte har intresse av. Kändisar kommer och går och ingen har skyldighet att ”följa” någon eller tycka det är bra att personen får ta en plats i tv. Man kan tycka att det finns mer relevanta personer man skulle vilja se istället.

      Den positiva vägen att gå tillbaka till Sexköparen

      Själv följde jag henne innan paologate men valde att avfölja när hon verkade tycka det han gjorde var okej.

    Jag kan inte förstå varför man vill utsätta sig för det där, men man får gärna göra det om man vill – har inga åsikter om de individer som pysslar med sånt. Det jag däremot kan undra över är varför det blir sån hype. Göran Kropp mfl ”extremister” som gör adrenalinsökande saker får så mkt uppmärksamhet och det är coolt etc. Jag jobbar som ssk på akuten och har alltid tänkt att fan, de där personerna borde jobba med akutsjukvård. Adrenalinkickar så det räcker och blir över! Plus man får vara med och rädda ett och annat liv. Känns som att man kan rikta sitt adrenalinsökande mot ngt mer konstruktivt?

    Tycker Elin är rätt fantastisk. Synd att hon åkte ut. Vet inte om jag kommer att fortsätta titta efter det faktiskt. Jag ville att hon skulle gå långt i programmet.

    Är verkligen imponerad över hennes kroppskontroll och det har till och med fått mig (47 år) att börja träna handstående. Hon är min inspiration! Kan hon med en före detta bruten nacke göra det, så kan jag också (det går bra förresten!).

    Önskar hon kunde dumpa Paolo dock, önskar henne bättre än så. Det lyser igenom ibland i hennes inlägg att hon inte mår helt hundra.

    Så tråkigt och töntigt program *gäsp*

      Jag älskar programmet

    Nu kan jag se detta program igen. Jag slutade följa henne på Instagram och vill inte se henne alls någonstans efter ryktet att hon är tillsammans med Paolo igen. Jag såg henne tidigare som en förebild, men till min egen förvåning ser jag nu bara en svag människa som inte kan stå upp för sig själv och är beroende av en man. Tragiskt!

      Det finns så väldigt många dimensioner i detta. Å ena sidan så anser jag att det inte är rimligt att ge mediautrymme efter beslutet att fortsätta ha en relation med en sexualbrottsling. Hade det handlat om att han varit otrogen och hon tagit tillbaka är en helt annan sak. Man är inte heller tvingad att ta avstånd från en person som begår grova brott, men jag anser inte att man kan förvänta sig uppbackning om man inte gör det.

      Men det sagt så har jag väldigt mycket förståelse och sympati för henne. Jag har själv levt igenom en relation med en vidrig man som psykiskt misshandlade mig och man blir hjärntvättad, alltså ni anar inte om ni inte levt det. Och nej (för det är ett argument som kommer upp), det är inte förminskande att antyda att hon är manipulerad. Det ÄR hon. Tveklöst. Det är också inte en svaghet att bli manipulerad, folk som är skickliga på det kan sätta dit vem som helst. Det är inte heller en ursäkt – människor har ett eget ansvar även i svåra situationer. Men det är en förklaring. Och det är inte heller svaga människor som trillar dit. Jag lyckades plugga, jobba, hålla god min, och överleva trots den misshandel och de övergrepp jag utsattes för varje dag. Och så småningom lyckades jag också lämna. Och jag blir uppriktigt ledsen när kvinnor som går igenom sån skit kallas för svaga och tragiska, ni har ingen aning om hur starka vi är.

      MEN som sagt, jag förlorande många vänner därför att jag fattade dumma beslut under den tiden, jag var ett skal av mig själv. Och jag backar varenda en som inte orkade finnas vid min sida eller som tyckte att jag gjorde fel. Idag är jag fri och har hittat tillbaka till den människa jag egentligen är, och när jag tittar tillbaka på vem jag var så blir jag ledsen för min och mina vänners skull, men jag ser absolut inte en svag person.

        Hej Sexköpare eller ex till Sexköpare som har skrivit den kommentaren

          Att mitt ex var sexköpare stämmer – Att jag fattade dumma beslut (som att stanna hos en person som gjorde sånt) som en följd av hjärntvätten är ju inte någonting jag hymlade med i min kommentar? Det var någonting han gjorde bakom min rygg men jag var för manipulerad vid det laget för att ta avstånd. Det är ju hela poängen med perspektivet jag delar med mig av, så jag vet inte riktigt vad du trodde att du kom med för avslöjande här..

        Starkt av dig! Bravo!!! Jag tar tillbaka ”svag” och tänker ”hjärntvättad”. Hjärntvättad ner till sin svagaste punkt. Men att jag blir ledsen när jag ser henne och tycker att det är tragiskt kvarstår. Jag lägger ingen skuld på henne, det är inte så jag ser henne, och hoppas att hon får den hjälp och stöd hon eventuellt behöver.

          Ja, det hoppas verkligen jag också, och vad fint av dig att ta till dig och ta in min kommentar.

            Tack! ❤️

      Kan tala om för dig att det inte är ett rykte. Dem ÄR tillsammans igen men låter bli att lägga ut bilder. Planen att driva gård i Italien består

        Hon har väll heller aldrig någonsin sagt rakt ut ”det är slut” eller liknande? Hon verkar mest pratat runt det och tryckt på att hon mått dåligt.

    Hallå Camilla! Kan du inte skriva om att man ser elin i Alexandra vlogg?

    Elin är inget annat än exet Paolo var tillsammans med när han valde att köpa en eskort, som dessutom är Elins raka motsats (utseendemässigt). Är bara pinsamt hur hon försöker hålla sig kvar i rampljuset. Hon är sååååååå tråkig och ointressant på alla sätt och vis. Bra att skylla på nacken när det blev lite för jobbigt….. hon ville bara få sina 15min i TV- ljuset. Nu har hon fått det så nu behöver vi varken se eller läsa om henne igen.

      Har du sätt eskorten

        Det finns rätt SÄTT och det finns fel SÄTT.
        Jag har SETT kungen. Jag har inte SETT eskorten.

    Hon stod alltid i programmet som hon mådde så himla dåligt och allt var så jobbigt. Lite som ”se så jobbigt jag har det”. Synd om mig.

    Tycker det är 0 procent intressant att läsa om henne, Hon är väl ingen influencer? Bara en stackare som är tillsammans med en creepgubbe?
    Mindre Elin tack ?

    Fattar inte heller varför det blir ett inlägg om henne, hon är inte intressant mer än att hon var Paolos ”kvinna i hans liv” tills han gick och köpte sex av en kvinna i en utsatt situation i en våning på Östermalm ? Och nu har hon tagit honom tillbaka. Knappast första gången det creepet köpte sex och ÄNDÅ väljer hon att vara med honom, det är helt sjukt

    Kan du bara sluta skriva om denna person som har gjort sig känd över att hon är tillsammans med en sexköpare?
    Sen så tycker jag att det är fan tragiskt hur folk verkar sakna spärrar. Du gör illa din nacke, alltså typ bryter den och sen bestämmer dig för att vara med i ett program där du kan komma att belasta den igen… Är hon verkligen så desperat efter att få synas eller vad är grejen? Att potentiellt bli invalid är ju inget att sträva efter…

    Men va de har hårda ord mot Madelaine i programmet! Trodde inte jag skulle kolla på detta men fastnade ändå för programmet ?

    Så tragiskt bittra kommentarer!Tycker Elin verkar vara en väldigt stark tjej med tanke på allt hon tagit sig genom.Att Paolo köpte sex är ju knappast hennes fel.Och OM dom är tillsammans igen så drabbar det ju knappast er som sitter och skriver ner i stort sett alla kvinnor det skrivs om här.Ja förutom dessa influencers som hyllar sin överviktiga ohälsosamma kropp.Dom ska klappas på axeln.Slappna av liksom!

    Hon gör skäl för sitt användarnamn iaf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.