Triss i Instagram

Benjamin Ingrosso får ett eget mat, musik och stökprogram på tv4.
Tror ni han kommer köra påklätt eller Plura-style?
Är det förresten någon som vet ifall Plura någonsin stekte bacon i Pluras kök, med bar överkropp?

Vi fortsätter med mera bar överkropp med det här inlägget från Ben Mitkus.
Han rekommenderar ”Iceman Hof-metoden” vilket framstår som ren tortyr i mina ögon, men Ben menar att han blivit mer fokuserad, mindre tankspridd, har mer energi, får bättre sömn, bättre återhämtning, att medvetet ha kontroll över min kropp som när det t.ex kommer till kyla, fryser jag inte lika lätt, har mindre stress av tilltaget.
Mja, jag tror jag börjar min livsförändring på ett lite mer skonsamt sätt – kanske med en ansiktsmask gjord på kylskåpskall sperma? 
Vad tror ni?
Team Isbad eller Team Spermafejs?

Här blir det en triss i trissen.

Den här veckan är det nämligen dags för Charlotte Perelli, Emil Assergård och Klara Hammarström att kliva upp på scenen i Melodifestivalens tredje deltävling. Det här gången sänds tävlingen från Stockholm, till skillnad från de två tidigare veckorna där man sänt från både Stockholm och…Stockholm.

Charlotte Perrelli tävlar med låten ”Still young” som är skriven av Thomas G:son, Bobby Ljunggren, Erik Bernholm och Charlie Gustavsson.

Emil Assergård kommer bjuda på låten ”Om allting skiter sig” som är skriven av artisten själv, Jimmy Jansson, Jimmy ”Joker” Thörnfeldt, Anderz Wrethov och Johanna Wrethov med Linda-Marie Nilsson som största supporter gissar jag.

Slutligen i den här fluns-trion så har vi Klara Hammarström och låten Beat of broken hearts.
Den är skriven av David Kreuger, Fredrik Kempe, Niklas Carson Mattson och Andreas Wijk.

Redan nu vet jag att jag kommer sakna Anis Don Demina och Oscar Zia som programledare, för den duon gjorde fan i mej SUCCE!!!!!
Men okej, Christer Björkman och Timbaktu får väl funka, de också… 😉
Oscar och Anis får köra en livesändning samtidigt på Instagram som ett komplement, visst visst?

92 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Trodde aldrig jag skulle säga det men…spermafejs före isbad. Mvh äcklig och frusen

    Team kallbad ja, men inte på grund av någon flummig holländare…

      Flummig var nog att ta i, detta är ju inget nytt under solen precis. Tycker det ändå är lite kul att föredetta kallbadare blir kränkta att ”nya” människor testar det. Mormor har badat i isvak hela mitt liv och varje år samlas hela min släkt för ett årligt kalldopp. Heja alla kallbadare! Härda fölket!

        Jo men det är det jag menar. I vår familj har vi kallbadat I många år. Det blir lätt töntigt när folk plötsligt tokhyllar det för att det läst om en influencer som gör det. Har vänner som varje helg lägger upp film på när de kallbadar.

          Vad spelar det för roll om andra också badar isvaka och filmar samtidigt? Bada på om du vill bada! Jag förstår inte hur din upplevelse kan förstöras av att andra badar, och då inte ens på den platsen som du är på.

            Men herregud vad du övertolkar… Sa jag att vårt badande förstörs av andras upplevelse? Jag tycker bara de är rätt töntiga som måste lägga ut att de badar för att det plötsligt blivit så trendigt. Den trendkänsliga attityden är lite fånig.

              Tycker kallbadares attityd till att fler vill kallbada är lite fånig.

          Det kan ni väl fortsätta med i din familj även om andra också har börjat med det? Eller är det viktigt att ni är unika med ert badande?

        Haha ja så ängsliga alla dessa kallbadare är. Njut av ert bad trots att andra ser det som en trend. Vad är problemet?

        Lite som folk som alltid måste påpeka att de gillade en artist innan alla andra upptäckte den. Så töntigt.

      Wim Hof Metoden går ut på att via andning, fokus och kyla påverka vårat autonoma nervsystem. Det är alltså en andningsövning, det handlar inte om att isbada per se.

        Vem bryr sig?

    Trenden med isbad…tror typ ingen av alla som lägger ut om det just nu och skrive rom alla enormt positiva effekter kommer göra detta fortfarande om ett år.

      Kallbad, skridskor på sjön, grillningar och vandringar i minusgrader och snö mm är väl bara en effekt av corona, eftersom det inte finns något annat att göra. Så jag tror inte att något av alla dessa utomhusaktiviteter kommer fortsätta nästa vinter om det fortfarande är en lika illa pandemi då som nu.

      Så mycket folk jag sett ute den här vintern har jag nästan aldrig sett ute. Dock är det ju en positiv effekt av pandemin, folk är ute och rör på sig och får frisk luft, men överlag verkar vi svenskar inte så förtjusta i vintern och kylan. Jag är själv en av dem som helst går i ide när det kommer snö och termometern går under +5, men den här vintern har t.o.m jag börjat uppskatta saker utomhus och har köpt nya termobyxor och tillhörande jacka och hade jag känt någon som har ett par skridskor hade jag varit på isen varje dag.

        Eh…var bor du? Allt det du rabblade upp är standard varje vinter. Kallbadet har definitivt blivit mer populärt men det är ingen nyhet.

          Kallbad är underbart. Förr i tiden sänkte man ned mentalpatienter i iskallt vatten, tycker det symboliserar ganska bra hur det känns när man kommer upp 🙂

            Som en mentalpatient?

            Dom tvingads ned i iskallt vatten.
            Det var ju rena rama tortyren.
            TÄNK!!!!!!!!!!!!

            Inte världens mest genomtänkta kommentar. Jag vet i och för sig inget om varför man sänkte ner mentalpatienter i iskallt vatten men med tanke på hur man överlag behandlade dem, så tvivlar jag på att det var av något positivt skäl…

              Kallbaden syftade nog till att ”coola ner” utåtagerande patienter. Kyla gör en trött och till slut apatisk (de fick sitta länge i badet…), så visst kan behandlingen sägas ha fungerat. Idag klassas sådant med rätta som tortyr.

          Eh varför så dryg?
          Jag bor i en del av Sverige som inte brukar få så mycket snö, inte så mycket minusgrader. Må hända att det är vanliga vinteraktiviteter, men inte här.

            Äsch sluta va lätt kränkt. Citat ”är väl bara en effekt av corona,” sen skriver du resten av kommentaren som om det vore fakta.
            Kanske är det så att det är du som inte brukar röra dig utomhus på vintern i vanliga fall och därför inte är medveten om att det här är helt vanliga aktiviteter vintertid? De år det inte funnits snö har man gjort annat, men det är alltid mycket folk ute även vintertid.

              Är inte kränkt och jag har inte skrivit som att det vore fakta. Lägg märke till ordet ”tror”.
              Skriver som det är här dessutom.
              Jag vet hur mina nära och kära är under vintrarna och det finns ingen som varit så mycket utomhus som den här vintern.

              Fast jo.. fler har definitivt träffats utomhus den här vintern.

              Från i våras, då ökade i alla fall intresset för att vara utomhus i Uppsala och Stockholm. Kan tänka mig att det även ökat på fler ställen, speciellt nu när restriktioner gör det svårare att träffas inomhus.

              https://sverigesradio.se/artikel/7441642

          https://www.mynewsdesk.com/se/hogskolan_kristianstad/pressreleases/ny-studie-naturintresset-har-oekat-under-pandemin-3049534

          Förvisso ett exjobb, men intressant trots att det inte är en vetenskapligt granskad journalartikel ?

        Nej, det tror jag inte heller. Menade mer bara de likt Ben här ovan som hyllar isbad som något som gör så mycket bra för dem och hänvisar till metoder etc., att just det mest bara än en trend många hakar på och inte kommer fortsätta med trots att de är så sålda på det nu.

        Det var ju till och med brist på korvbröd för att så många var ute och grillade över jul.

      Men vem bryr sig om de fortsätter med det nästa år eller inte? Är ju som precis som vilken annan trend som helst. Eller blir du störd av att alla lagar fetaost pasta i år men inte nästa år också? ?

      Vad spelar det för roll om en del bara gör det en eller två gånger?

      Sen förstår jag inte de som ”alltid” kallbadat och verkar bli så upprörda för att fler har provat i år. Tar det bort upplevelsen av ert eget kallbad på något vis?

        Kanske blir kö till de isvakar som finns om alla ska trängas samtidigt pga trend. Förstår det kan vara irriterande för de som brukar göra det utan trängsel.

          För hur många är köandet ett problem?verkar mer störa att folk gör det pga att det är trendigt och att de lägger ut att de kallbadar. Och att de inte gjort det innan det var en trend.

      Men vad spelar det för roll? Ska man aldrig få testa på lite nya saker? Man måste ju inte göra samma saker varenda år. ??‍♀️

        Exakt! Och vissa saker fortsätter man med och andra testar man bara på.

    Christer Björkman passar bättre bakom kameran.

    Okej nu är jag kanske petig men VARFÖR ”Benjamin’s” och sen skriva ”Benjamins”? Kan man bestämma sig för svenska eller engelska. Tack.

      Eller hur, ser bara obildat ut.

      Skulle inte titta på han ens om jag hade TV.

      På engelska skulle det dessutom stå Benjamins’….. Benjamin’s hade betytt Benjamin is.

        betyder även att något tillhör honom. benjamin’s kitchen, food, you name it. benjamins’ betyder att det är flera benjamin som något tillhör

        Nej. Gå tillbaka till skolan

      Verkligen! Finns inget värre när folk skriver så i svensk text.

    Wahlgren tar över hela Sverige snart! Men programmet låter ändå mysigt, hoppas på intressanta gäster. Och definitivt team isbad.

      Menar det. Kommer inte att se på programmet. Sponsrar dem inte. Ser inte mello när hon är med heller. Alltid vägrat se talang också sen Bianca är med och ser aldrig Wv heller. Tycker inte de ska få mer uppmärksamhet. De som skiter totalt i restriktioner osv.

        vad cool du är

    Alltså Fredrik Kempe, Thomas G:son och Jimmy Jansson skriver verkligen ALLA mellolåtar….. Fatta om de tre skrev en ihop?

      Ska bli skönt att slippa Christer B för det känns som att han skapat en liten ankdamm av artister och låtskrivare och helt ärligt är nivån ganska låg. Sverige är ett sånt fantastiskt musikland och ändå är så många av bidragen i Mello på samma nivå som en karaoketävling på en färja.

      Hoppas att kvalitén ska gå upp lite nu när han drar!

    Älskar Timbaktu.

      Jag tror han kan göra det bra 🙂 bättre än Lena PH gjorde det.

      Men nej ? Timbuktu! Inte A ?

      Åh, jag med! 🙂

    ot – känns som att det inte går bra för kenza längre? Youtube siffrorna ser inte så ljusa ut och bloggen och youtube uppdateras lite mer än vanligt

      Jag har avföljt iaf.

        Jag med.

      Mm ointressant.

    Iceman Hof bör väl funka som så att man blir jävligt glad och tacksam varje gång man inte frös ihjäl. Dumheter! Det och vinterbad har ju gått bananas de senaste åren. Men det är klart, billig hobby!

    Har vi diskuterat att Paows dröm är ”att utbilda sig till sjuksköterska eller läkare”? Men att det är ”för sent”? Hallå? ?

      Man märker att hon aldrig satt en fot på ett universitet. Min äldsta kursare var närmare 80 år gammal.

      Roligt ändå att hon tänker att hon skulle ha chans att komma in på och klara av en läkarutbildning. Jag ger henne the benefit of the doubt och tänker att hon kanske har chans att klara av en sjuksköterskeutbildning i alla fall.

        Var 80åringen en kursare på läkarutbildningen?

          Nej. Tror inte att han någonsin tänkt börja jobba inom branchen, han ville bara lära sig något nytt.

        Efter 56 års ålder får man klara sig utan studiemedel ?

          De flesta i den åldern klarar sig nog utan CSN!

    Känns lagom fräscht att låta Ralf Gyllenhammar vara med i mello.?

      Men snälla. Gestapo eller?

        Dömd för sexuellt ofredande och sen fortsätta göra narr av sitt offer genom att trycka upp t-shirts. Jo det är ju helt ok??

        Det kändes ju veeeerkligen som samma sak….

      Varför då, vad har han gjort?

        Kolla Aftonbladet

        Tröck en ölflaska mellan nån bruds bröst på en fest.

    Hade gärna testat att vara avklädd i snön och djupandas men är för rädd att mina bröstvårtor skulle ramlat av.
    Igår blev det liksom 18grader i mitt sovrum och jag vakna upp hela natten pga askallas pattar så atteeee nej tack!

      Men hallå, har du ett täcke?
      Alternativt ett tajt linne att ha utöver täcke.
      Och kanske en filt.
      Eller menade du -18¿ det är svinkallt ju

      Värm en vetevärmare och lägg under täcket när du går och sover. Jag brukar vakna mitt i natten och tro att jag har en helvetesfeber, men det är skönt när jag kryper ner under täcket på kvällen.

        Elektrisk värmefilt! Såå nice! ❤️

    Bara jag som tycker det känns sjukt töntigt att ha ett smeknamn inom parantes? Kallar han sig själv för Joker? Kallar alla andra honom för Joker? Myntade han det själv???

      Men (parantes) är inte samma som ”situationstecken” ?

        Citationstecken.

        Men gud, så trött! Menade självklart citationstecken ?

    Förlåt ? Meeen Timbuktu! ?

    Jag orkar inte med Benjamin. En jättebebis som tror att han är något. Nej tack.

      Som resten av Wahlgrenarna

        Ja, precis. Finns det en mer mediakåt familj?

          Book!!!!!!!!!!!!!!???????❤❤❤❤????????????????????????????????????????????????????????

        Håller med. Så trött på dom!

      Älskar Benjamin ❤️ Älskar familjen Wahlgren /ingrosso❤️ Så duktiga o talangfulla ❤️

    Camilla Gervide
    Läs Isabella Löwengrips inlägg där hon nu skriver att hon fick permission från psyket för ett år sedan. Tidigare hette det ju att ho ”smet” ut för att kunna jobba. Lögn efter lögn..

      Det man väntar på är ju att samma diadem ska dyka upp hos BÅDE Petite Olivia och Molimenti, det blir svårt att förklara bort! ?

    Är Klara ett av syskonet i den stora ridande familjen?

      Jepp

    Vad jag vet har Ben hållt på med isbad/WimHof metoden i 2-3 år. Följer han flitligt på youtube, så skulle inte säga att han är en sån Influencer som säger det med tomma ord som många här påstår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.