Dubbelt upp med smygreklam från Pingis Hadenius

Reklaminlägg postat av Pingis Hadenius: Rabatt! Många jobbar hemma nu och är du liksom jag trött på att se tvätthögen eller det som borde köras till kemtvätten fick jag en rabattkod på https://washaway.se delar den här: Pingis200 ger 200 kr rabatt. Glad måndag!
Bildkälla: Facebook

Det har tidigare stormat rejält kring den ekonomigrupp som Isabella Löwengrip och Pingis startade en gång i tiden, och som Pingis nu verkar rodda på egen hand efter att ha kickat ut de tidigare administratörerna.

Så man kan väl säga att missnöjet var rätt stort redan innan, och blev på intet vis mindre efter att Pingis använder gruppen till att göra smygreklam för diverse olika företag, vars ersättning förmodligen går till henne själv.
Hon gör nämligen smygreklam för samma företag, även på sin Instastory så det är inte raketforskning att komma fram till vart pengarna hamnar i slutänden.
Min gissning är på i Pingis plånbok.
Vad tror du?

Samma reklaminlägg på Pingis Instastory
Bildkälla: Pingnis Hadenius Instastory

KLICKA HÄR!

78 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Alltid undrat hur folk tvättar som tycker det tar tid. Står de och kollar på tvättmaskinen medans den är igång? Tvätta är tråkigt, men det är ju det som tar minst tid att göra hemma. Slänga in tvätten, ta ut, torka, vik. Där i mellan kan man ju göra vad man känner för. Man kan ju slappa hela dagen om man vill.

      Som han snubben i lyxfällan som räknade in tiden diskmaskinen var igång som tid han la på hushållsarbete!

        Haha what..

            ?‍♀️

        Tänkte precis skriva samma. Vilken man! ?

        Hahaha tänkte också på honom! Mitt bästa klipp att titta på om jag behöver muntra upp mig själv, så jävla roligt.

        Jaaaa, det brukar min man och jag skoja om! ”Jag satte igång diskmaskinen, så nu har jag gjort mina fyra timmars hushållsarbete”.

          FYRA timmar? Min diskmaskin är klar på 30 min.

            Då är din inte miljövänlig 🙂

              Jo, det finns ett eco-program men det kör jag aldrig.

                Och vi kör alltid ecoprogrammet. Så är man ju klar med sina hushållssysslor sen! Om diskmaskinen bara tar 30 minuter kanske man måste göra något mer, typ tvätta i två timmar. Usch!

                  Inte bara att du är klar med hushållssysslorna, du har även räddat miljön! ?

            Shit 4 timmar? 1 timma, max 2,30 om det är extra rengöringsprogram? Vi har en ganska ny diskmaskin. 4 timmar slösar ju ofantligt på el?

        Aldrig fattat hur det fungerar. Är man liksom menad att få skatteavdrag på antalet timmar i deklarationen? Med vad i timlön?

      Ska man spara tid är ju betala för städning eller köpa hem take away högre på listan än tvätt.

      Om man tvättar i tvättstuga och ska köra flera maskiner kan hela dagen kretsa kring tvätten för mig. Men på nåt sätt tror jag att Pingis har egen tvättmaskin.

        Hur då dock? Du har ju fortfarande minst 40minuter mellan maskinerna.

          Jo men hur mycket hinner man på 40 min om man ska lämna lägenheten? Man är ju ändå låst till sin lägenhet under sin tvättid

            Segt. Vi kan hyra heldagar.

        Exakt

      Det dryga tycker jag, som inte har tvättmaskin i lägenheten, är att behöva gå ner och upp och att det tar lång tid innan det blir klart. Alltså jämfört med att ex dammsuga som man bara gör och så är det klart direkt. Håller dock med dig om att det är en av de enklaste sysslorna i övrigt för det kräver ju ingen ansträngning. Hade jag haft obegränsat med pengar hade jag dock gärna lämnat bort tvätt, strykning och vikning till någon annan och fått hem det fixat till dörren. Det låter ju hur gött som helst!

        Segast var när vi hade tvättstuga i ett annat hus, så det var en bit att gå. Det fanns liksom en jättestor tvättstuga för hela området, som låg typ 300 meter från lägenheten. På vintern var det ett himla projekt att tvätta, med av- och påklädning, släpa din jävla tvätt osv. Och givetvis planerade man lite illa så att sista tvätten inte hann tumla, så man fick släpa hem sin tunga blöta tvätt igen.
        Mardröm.

          Får ptsd av att läsa detta. Så glad över att vi äntligen har tvättstuga i samma hus som vi bor i. Tror folk inte fattar detta om de aldrig behövt släpa den där jävla tvätten över halva kvarteret.

    Undrar detsamma. ?

    Alltså den här ”Pingis” verkar ha noll skam i kroppen och inte bara det, noll charm verkar hon ha oxå.

      Klart hon har noll skam, hon stod ju bakom lika mycket som Bella av det som skedde på Löwengrip men lät Bella ta hela skulden. Pingis är en snake.

    Bra kristall för minskad stress?

      Ta en random sten från skogen i din närhet.

        Ametist, blå kalcit eller selenit?

        Varför svara när du inte har intresset?

          intresse för pseudovetenskap som påstår sig ha medicinska effekter? jävligt märkligt (och farligt) intresse

      Ametist, blå kalcit eller selenit?

      Två glas vin och sätt igång ekonomibyårån på svt play.

      En fet diamant.

      ??‍♀️

      Meth får en att tänka på annat en stund.

      har för mig att hypersten ska vara bra att lugna ner en när man är stressad men kommer inte ihåg exakt

    Den anklagade hundsmugglaren, hjälp säger jag bara efter att ha läst hennes två trådar på Flashback och kollat in hennes alla videos på yt.

    Det stormar i Economistagruppen rejält då hon lägger upp synnerligen märkliga anonyma inlägg där. Troligen för att få upp antalet reaktioner. Excelark även hos henne.

    OT: Camcam kan du skriva om Unni Drougges hund? Info finns på Cissi wallins instagram. Som hundägare blir jag fruktansvärt ledsen att en frisk hund ska avlivas.

      Boendes i kvarteret kan jag intyga att hunden inte är speciellt lugn alla dagar i veckan. Ofta okopplade och ber man henne koppla blir man inte speciellt trevligt bemött. Har god vän vars hund blev oprovocerat attackerad. Så hela sanningen framgår inte av inlägget.

        Läste precis en tråd om detta på Flashback och ja det verkar hållit på väldigt länge detta och hon har återkommande struntat i att ha hunden kopplad.

        Men avliva? Kan man inte omplacera?

          Håller med Ergo Sum längre ner i tråden, det måste finnas mer i det här än vad som kommit fram. Vi känner inte till alla detaljer. Något allvarligt har hänt, helt klart.

        Brukar vara så, ingen rök utan eld.
        Läste inlägget hos CW och förstår inte riktigt ”kan inte omplaceras för att han har dåliga höfter”. Varför skulle hunden inte kunna omplaceras på grund av höfterna?

        Då är ju hunden antingen inte alls frisk (som 21.54 skriver) och bör tas bort på grund av det, eller så är han frisk nog att leva någon annanstans likväl som hos Unni.

      En djur omhändertas inte utan förvarning, inte heller avlivas djuret på de grunder som Cissi Wallin tar upp. Vi har definitivt inte fått hela bilden.
      Med en nära anhörig som arbetar som just djurskyddsinspektör blev jag väldigt ledsen när hon valde att gå ut med personens namn. De upplever tillräckligt med hot ändå. Har personen beslutat fel överklagar man till förvaltningsrätten.

        Sedan är det generellt kopplingstvång i stockholm. Har man två stora hundar som man går med okopplade mitt bland folk, bl a i Tanto (stor park med mycket folk) och man har noll pli på dem förstår jag att folk anmäler. Och när hon blir tillsagd att koppla så är hon inte så tre lig

        Unnis okopplade hundar har ju varit i blåsväder tidigare. Hon har fått böter och varit i bråk med polisen för att hon låtit sina Cane Corso springa lösa. Och det verkar hon ju strunta fullständigt i.
        Så jag hoppas verkligen att hon inte får tillbaka hunden.

          I så fall ska hon inte ha hund för då kan hon itne ha ansvar för dem, eller de händelser som kan ske om hon låter de springa lösa. Riktigt oansvarigt! Då kan det vara så att hon blivit anmäld och de beslutat att hon inte får ha hund!

    Dags att kalla smygreklam för svartreklam så att det går fram bättre. Smygreklam är för snällt.

    Jojo, Plagiat Pingis!
    Ränderna går aldrig ur.

    Ekonomibyrån på SVT 2 handlar om influensers just nu.

    Isabella är på svt 2 just nu!

      Tur jag missade det då och hade råkat somna till i soffan.

    Bianca ingrosso ser nästan ut att ha samarbete med aimn. Kan självklart vara ett sammanträffande att två av nyheterna visas på hennes sida.

      Hade hon inte ett samarbete med dem för ett tag sedan, iaf på story?

        Stämmer, så nu tänker jag att hon använder för hon gillar kläderna

          Ja precis. Hon har ju inte ens taggat märket i bilderna.

      Det är en av hennes nya samarbetspartners under 2021 sa hon i januari

    Pingis ser så lurig ut när hon ligger där

    Har man, som Pingis och Pascalidou, förstört sin karriär genom att plagiera behöver man nog få in pengar hur man än kan.

      Så avslöjande OCH pinsamt! ?

    Så märkligt att Bella och Pålle aldrig träffar Pingis?

      Faktiskt!

      Är det? I en pandemi? Jag träffar ingen av mina vänner, vi håller kontakten på annat sätt.

        Vad i Blondinbellas beteende får dig att tro att hon respekterar rekommendationerna att begränsa sitt umgänge? Och att det skulle vara anledningen till att hon inte träffar Pingis?

    Intressant att bb i ett nyhetsinslag om animerade (eller vad det kallas) influencers tappar den personliga kontakten med sina läsare och därför aldrig kommer bli en lyckad idé. Läsarna vill ju veta vad man äter till frukost och lära känna personen de följer.
    Hmmmm… vem var det som skapade Gabrielle Löwengrip? ?

      Men läs ordentligt, hon pratar ju om varför ”Gabrielle”-idén inte flög

    Jag har mycket juicy information om kändisar och influencers. Hit me up om ni vill veta 😉 0700772121

      Har sålt numret till 80+ sidor på nätet ?

      Haha så dumt!

    Är hon alltid sådär dålig på att skriva?

    Så märklig reklam från Pingis. Det är ju nu när en jobbar hemma som en kan ha fint flyt på sin tvättning? Jag tvättar under tiden jag jobbar, tömmer på raster och lunchen. Har iof tvättmaskin hemma, såklart annorlunda om man bokar tvättstuga.

      Med tvättstuga funkar det jättesmidigt tycker jag! Alltid mycket dagtider lediga, man går ner, stoppar in tvätten, går upp och jobbar en timme, går ner igen. Allt hinner torka för det är ingen som har tiden efter dig. Man blir ju inte låst till lägenheten som annars eftersom man ändå ska sitta i lägenheten! Fortfarande drygt att gå upp och ner men det är mycket enklare när man jobbar hemifrån!

        Vi är ett stort område som delar på samma tvättstuga så här är det både svårt att få tid och alltid någon som bokat efter. Tiderna är dessutom bara 3 timmar så man hinner inte så mycket tvätt som jag velat. Och så är den dessutom 300 meter bort. Men jag sparar till tvättmaskin och torktumlare här hemma så slipper jag snart 😀

          Åh gud, så hade jag det i fem låååånga år innan vi flyttade. 58 hushåll delade på en tvättstuga med två maskiner – lyckades aldrig boka tid mer än max en gång i månaden och då var man såklart tvungen att tvätta både lakan, handdukar och hela garderoben på TRE TIMMAR. Alltid fullbokat, alltid folk som hängde på låset för att hinna slänga in sin tvätt på din tvätt-tid om dina grejer låg i tumlaren, elektroniskt system som låste ute en om man råkade bli en minut sen, och som grädde på moset låg tvättstugan 300 bort i en mörk läskig källare. Får ångest av att tänka på det ? lyckan var total när vi flyttade och äntligen kunde ha tvätt- och torktumlare i lägenheten!!!

    Har ni inte sett att Pingis inte har nån vigselring?

    Mina ögon blöder av ’engelskan’, måste ha varit lyteskomik när Plagiat Pingis och B00babella träffade riktiga affärsmänniskor; ”yes let’s take a rest before we throw an eye at the contract” ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.