Antonija Mandir raderar all kritik om hundinsamling och husköp

Efter att ha lagt upp videos på en villa i 70 miljonersklassen så har det ramlat in en del kritik till Antonija Mandir på hennes senaste Instagraminlägg.
Det var nämligen bara någon dryg vecka sedan som hon bad sina följare swisha henne pengar så att hennes kompis skulle få råd att operera sin hund.
På en enda kväll samlade hennes följare in över 40 000 kr till vännens hund, men jag kan inte minnas att jag varken läst eller sett Antonijas bidrag till insamlingen.
Jag tänker att man borde ha hört om det i så fall.

Bild 1: Här kan ni se den totala kostnaden för operationen och hans besök blev 42 112 kr. Återigen, miljoner tack till alla som ställde upp och tack vare er kan Snoopy leva som den gala hund han är. <3 Im ni ens tänkt tanken att jag någonsin skulle ta pengarna till mig själv, då är jag riktigt besviken då det är något jag aldrig i hela att liv skulle utsätta er för, och ens sätta mig själv i den sitsen. Bild 2: Tycker bara det är tråkigt att någon annan med ett stort följarantal ska försöka få mig att se ut som någon jag inte är. Få er att tro på saker jag aldrig skulle göra eller sagt?Jag behöver inte ens förklara mig eller visa upp något bevis på kvitto egentligen. För JAG vet att JAG gjort rätt för mig. Anledningen till att jag visar upp kvitto är för att ni inte ska få fel uppfattning om mig. Även om inte det heller ska spela någon roll.
Bildkälla: Antonija Mandir Instastory

Bild 1: Här kan ni se den totala kostnaden för operationen och hans besök blev 42 112 kr. Återigen, miljoner tack till alla som ställde upp och tack vare er kan Snoopy leva som den gala hund han är. <3 Im ni ens tänkt tanken att jag någonsin skulle ta pengarna till mig själv, då är jag riktigt besviken då det är något jag aldrig i hela att liv skulle utsätta er för, och ens sätta mig själv i den sitsen.

Bild 2: Tycker bara det är tråkigt att någon annan med ett stort följarantal ska försöka få mig att se ut som någon jag inte är. Få er att tro på saker jag aldrig skulle göra eller sagt?
Jag behöver inte ens förklara mig eller visa upp något bevis på kvitto egentligen. För JAG vet att JAG gjort rätt för mig. Anledningen till att jag visar upp kvitto är för att ni inte ska få fel uppfattning om mig. Även om inte det heller ska spela någon roll.

Antonija raderar alla kritiska kommentarer så fort hon bara kan och har lagt ut en video där hon säger att hon tycker att det är sååå sjukt att folk anklagar henne för att ha tagit pengarna från insamlingen själv, och att det är därför hon även lägger upp kvittot från veterinären.
Det är ett väldigt enkelt sätt att skifta fokus bort från sig själv igen, utan att med ett ord faktiskt bemöta vad kritiken faktiskt handlar om.
Den handlar inte om att hon skulle ha tagit pengarna själv, utan det handlar om att Antonija har mage att tigga pengar från sina unga följare för att bekosta hundens operation när hon själv går på visningar för hus i 70 miljonersklassen.
Man skulle kunna tro att hon då hellre själv hjälper sin vän med att betala för hundoperationen än uppmanar sina följare att swisha in sina månadspengar?

DET är vad kritiken handlar om, inte att Antonija själv skulle tagit pengarna. 
Jag har inga höga förhoppningar om att Antonija alls kommer bemöta den här faktiska kritiken, utan det blir nog locket på och så lite skojiga danser på det.

159 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tycker det är fel att tigga pengar av sina följare, men jag hade heller aldrig gett min kompis över 40k. Skaffa försäkring på hunden och ha en buffert.

      Regina Lund har ju verkligen gått över alla gränser. Hon åkte till maldiverna i januari när hon inte betalat hyran förra året.. sen tigger hon pengar via swish när hon blir vräkt. Hon skriver att hon jobbar hela dagarna och alla på instagram som försökte förklara för henne att ett jobb är endast ett jobb om man får betalt, annars är det en hobby, ja de kommentarerna raderades…
      Hur kan man vara 50+ och tro att intresset för henne ska finnas kvar när hon är typ en d- kändis från 90talet ???

        Intresset verkar ju finnas då folk swishat pengar så hon nu kan betala

          Ja intresse att få ihop 40000 finns, inte tillräckligt intresse för att hon kan försörja sig på sitt sång och danslajvande… hon har en hobby inte en karriär…

            Inte tycker jag det är ett dugg rätt att hon åkt till Maldiverna eller gråter ut i Aftonbladet, men inte fan avfärdar jag hennes konst och sång som hobby.
            Har flera vänner som livnärt sig helt och hållet på sång, konst etc innan Corona, men nu går det inte.
            Inte avfärdar jag det då som en hobby.

            Jag förstår att du är oerhört bitter på Regina, jag gillar henne inte, men behöver inte nervärdera alla kulturarbetare för det

              Både ja och nej. Antingen har man ett lönearbete eller så är det ideellt arbete eller hobbyverksamhet.

              Finns ju ingenting som hindrar kulturarbetaren Regina att söka andra jobb (som innebär att hon får betalt) nu under pandemin.

              Man kan inte stå med fyra månaders obetalda hyror och försvara sig med att man faktiskt ”jobbar” på dagarna när det ”jobbet” inte inbringar några inkomster.

              Men alltså… Jag jobbar som utvecklare, om jag skulle bli av med mitt jobb så kan jag ju inte sitta hemma och programmera egna projekt hela dagarna och kalla det mitt jobb och tycka att någon annan ska försörja mig? Då är det ju, per definition, min hobby. Det är inte en förolämpning mot kulturarbetare, det är så det fungerar att jobba.

              Massor av folk försörjer sig på annat än vad deras drömjobb hade varit. Många kulturarbetare behöver helt ärligt komma ner på jorden en aning.

                Mitt i prick! Blir man av med jobbet skaffar man ett annat jobb!

              Men vadå ? så om jag började måla på dagarna så jobbar jag? fast ingen köper det. Jag tycker såhär visst man kan prova att jobba som kulturarbetare om man vill det men om man efter x antal månader märker att det inte fungerar då får man faktiskt skaffa ett riktigt jobb. Vem fan vill inte måla på dagarna istället för att jobba.

              07,59 Du har helt rätt. Jag har många vänner som är konstnärer och även restaurangarbetare och Corona har förstört Allt. Regina däremot är en speciell människa.

              Haha nej jag är inte bitter på regina och avundas inte henne för fem öre… hon lever i en helt verklighetsfrånvänd bubbla, hon lever som om hon tjänar pengar på något slagit artisteri vilket hon inte gör och inte gjort på länge. Hon har typ aldrig haft någon större succé inom varesig skådespeleri eller sång, hur kan man tro att man ska ha rätten att få betalt för sin hobby bara för att man är känd.
              Alltså det är helt sinnesjukt hur dessa typer av d kändisar tror att de är berättigade inkomster bara för att de är kända.
              Ja Corona ställde till det och alla som var ointressanta ramlade helt av schackbrädet pga av pandemin, men dessa artister gick det inte bra för ens innan… så de borde ändå tittat på att skaffa sig nya karriärer.

        [Borttagen kommentar]

        Som värsta Lyxfällan-avsnittet. Hoppas hon behöver jobba med ngt annat än konsten för att faktiskt komma ner på jorden. Hennes musik och konst håller inte måttet.

          #artiswork ?

            Såg också den hashtag garvade rakt ut ??

        Men fatta du är en annan generation. Regina har länge varit skådespelare och är omtyckt sluta med ert jävla hat.

          Jag gillar inte Regina Lund sedan hon tog livet av Ivar Kreuger 🙁

          Innebär det att hon inte behöver försörja sig mer?

          Att folk ifrågasätter att Regina Lund tigger pengar för att hon inte kan betala hyran är väl knappast hat? Regina har haft en framgångsrik karriär och varit väldigt produktiv. Har hon levt upp allt och inte sparat och lagt undan för sämre tider, kan man undra.

          Okej hon HAR varit skådespelare men hon får inga roller som betalar längre, dags att skaffa annat jobb då….

        Å fransförlängning och naglar, hon gar verkligen sparat in på allt för att få ihop till hyran…

          Såg också det…. bedragare att tigga pengar från allmänheten som tveklöst också hade de tufft ställt, vägra att fråga sina vänner om lån och sen skylta med maldiverna och salongsbehandlingar.
          Min gissning är att alla hennes vänner redan lånat henne mycket pengar….

      Tycker också det kan bli märkligt att ge sin kompis 40 000 kr, även om man har råd med det. Men det som föreslås här är ju faktiskt inte att ge bort pengarna rakt av utan att lägga ut, alltså göra ett lån utan ränta. Det hade jag hellre sett om jag själv var kompisen, skönt att komma betala tillbaka 🙂

        Håller i princip med dig- hade nog valt att göra så själv eller ge bort en del och låna ut en annan del. Fast beror lite på, hade jag haft 70 miljoner hade jag nog kunnat betala rakt av och bjussat på en försäkring. Nu handlar inte den här kommentaren om antonija, jag tror inte hon har 70 mille 🙂 filosoferar mer över vad jag skulle göra om jag var jätterik…!

        Av erfarenhet så har jag slutat låna ut pengar till vänner och familj. Jag ger hellre bort pengarna, så slipper man bry sig sen om till exempel: varför går de och gör det eller det, eller köper det eller det istället för att betala tillbaka till mig? Det kan vara väldigt störande. Då ger jag mycket hellre bort pengarna som behövs till något konkret, och sen är det över.

      Jag hade nog kunnat ge en kompis i knipa de pengarna om jag hade varit stenrik vill säga. Eller räntefritt lån på 3/4 och bidrag på 1/4.

        Men antonija har knappast 70 miljoner, varför tror folk det? Hon har tittat på ett hus värt 70 miljoner, säkerligen för att göra content till sin kanal. Nog för att influencers tjänar bra men SNÄLLA… så naivt

          Vem säger att Antonija har 70 miljoner? ”Om jag hade varit stenrik…” är poängen.

          Antonija drog in 3 miljoner till sitt företag förra året sen ska det skattas och sen ta ut lön så hon kan inte ens köpa en lägenhet i Stockholm kontant ? och hon kommer ej få lån på 70 miljoner så nej hon har ju hyrt ett hus sen kollar hon väl på ett hus för kanske 4 miljoner och då blir det ett slitet radhus med gemensam pool med grannarna ungefär 🙂

      Hon kunde ha lånat ut pengarna. Oerhört obehaglig människa som tigger pengar från unga (som förmodligen inte är så rika) medan hon själv uppenbarligen är extremt rik. Sån dubbelmoral, hyckleri och vidrig människosyn helt enkelt. Man kan inte både snyfta och tigga pengar av folk och samtidigt skryta om hur rik man är. Helt orimligt att flunsor inte fattar detta.

      Känner hennes ”vän”. De är inte vänner. Men okay. Hon ljuger om allt och har gjort sedan hon föddes. Det hon är känd för bland kretsar. Skiter i swishandet men jag vet att något skumt är på gång när jag ser ”vännens” namn. Antonija är ett offer i detta också. Detta har den andra tjejen fabricerat på egen hand. I detta fall ville Antonija göra något bra. Osäkert om hon själv känner på sig att något är fel men faller ju på henne att erkänna isf-kalabalik.

    Att hon kollar på ett hus i 70 miljoner klassen måste ju vara ett spel för galleriet. Tror knappast att hon är så rik eller ens kreditvärdig för att få ett så högt lån. Att tigga pengar av barn och ungdomar är bara pinsamt.

      Gissar på att hon absolut inte har råd men ville se cool ut på instagram haha

        Sen kan de ju också vara lite roligare att gå runt och kolla på ett hus med säg 10 rum än en lägenhet på 2 rum, behöver inte vara ”spel för galleriet”.

          Och skriver ALLTSÅ TACK LIVET FÖR ATT JAG FÅR GÖRA DET HÄR?!! ?
          Nej, hon försöker skryta. Det är så töntigt men jag antar att kidzen som följer henne sväljer det med hull och hår. Eftersom de är Jocke & Jonna- skadade.

      Finns inte en chans att hon kan köpa ett hus i den prisklassen

      Vet inte om någon redan skrivit det, men kollar ingen årsredovisningen för hennes bolag Mandir AB? Det går ju inte alls så bra att hon kan köpa boenden i Spanien för 70 miljoner. Nix. ? https://www.allabolag.se/5591970487/mandir-media-ab

        Inte för sju heller.

        Hon har inte ens råd med toaletten i det huset…

      Tror det är ett samarbete, hon kollar på husen och vidar på instagram samtidigt som företaget får klick.

    Om man har råd att köpa en villa i den prisklassen så har man en del pengar helt klart, men jag blir ändå förvånad när en del tror att hon måste ha 70 miljoner på banken för att köpa en sån villa, har det har de aldrig hört talas om banklån?
    Hur ofta är det någon chashar en dyr bostad liksom?

    Men visst, har man pengar så man kan betala kontantinsatsen på ett sånt lån, då borde man även kunna hjälpa sin vän utan följarnas inblanding. Sånt här ger mig dålig smak i munnen, men samtidigt så gör jag ju mitt val att inte swisha heller.

      Näe men man brukar väl ”casha” iaf 15 % samt behöver visa upp en mer än saftig månadsinkomst för att få lån på så mycket pengar.

        ja? det är ju det jag skriver?

        Jag kommenterade kommentarer som”om du har 70 miljoner.. bla bla bla” att man inte behöver 70 mille, för att köpa ett sånt hus, att man däremot måste ha en viss summa av detta OCH jävligt bra inkomst för att få ett lån i den klassen är ju självklart

          Det är nog inte särskilt många som tror att man måste HA 70 miljoner för husköpet, utan vad de allra flesta menar är att man har ekonomi som tillåter ett sådant husköp (dvs har till kontantinsatsen och är kreditvärdig för ett så högt bostadslån).

          Och då är det ju rätt osmakligt att tigga pengar (dessutom av främst unga följare om jag förstått det rätt?). Själv kan jag inte begripa att folk låter sig luras av den här typen av oseriösa insamlingar.

          det är väl mellan 10-13 miljoner i kontantinsats minst på hus i den prisklassen och bevis på stadig inkomst, känns som det är svårt för influencer att få sånna lån om de inte har egna företag så som Bianca ingrosso med Caia där dom kan ta ut en lön varje månad.

          Men snälla, fattar du vilken jäkla inkomst man måste ha för att få löna så mycket pengar? Aldrig i livet att hon kommer ens i närheten av den summan. Så du är ju ändå helt ute och cyklar. Alla fattar väl att man kan ta lån men aldrig ett sånt lån.

            Men snälla du har du läst vad jag skiver alls?
            jag kommenterar ”har du 70 miljoners kommentarer” (likande förkommer även i andra sammanhang) så NEJ alla verkar inte fatta att lån förekommer

            Men svar på din fråga om JAG tror HON har råd med ett sådant hus eller skulle få ett sådant låsn, NEJ aldrig i helvetet, men det var inte utsprungsfrågan i mitt inlägg.

      Om man vänder lite på de så kan de vara så att hon behövde pengar till just kontantinsatsen och inte hade möjlighet att låna ut just där och då

        Hahaha… Nja, 40000 kommer du inte långt med i kontantinsats på denna bostad. Sen så lånar man inte till en sådan bostad, utan har hela summan kontant eller åtminstone större delen. Måste man låna blir räntekostnaderna enormt höga. Vet inte exakt, men månadskostnaden kan bli ca 250000 inkl fasta boendekostnader. Att få låna som ensam person är heller inte särskilt troligt.

          Nja, oftast har man lån även på bostäder i den prisklassen.

          Både för att slippa binda upp så mycket kapital (bättre att få avkastning genom att placera de pengarna, särskilt nu när räntorna är så låga) och för att det är förmånligt med ränteavdragen.

            Ja, självklart lånar en bank ut 50 miljoner till en random svensk. Inte uppenbart.
            Med tanke på att fastighetsmarknaden i Spanien är väldigt volatil så kan sådana hus förlora mycket av värdet inom loppet av något år.
            Beroende på objekt är kontantinsatsen minst 30%.
            Dessutom är amorteringsreglerna väldigt strikta i Spanien och lån med fastigheter som säkerhet ska amorteras på max 25 år. Så ränta och amortering på ett lån i storleksordningen 50 miljoner blir tre miljoner kr per år.
            Plus att man ska kunna slanta upp minst 20 miljoner kontant när man köper 🙂

      Ingen svensk bank skulle låna ut pengar för att köpa en så dyr bostad utomlands. Bolån får man eftersom huset/lgh blir en säkerhet.

        Finns det någon övre gräns? Bland annat hos Swedbank kan man få låna för köp av bostad i Spanien, Portugal eller Frankrike.

          Finns banker med svensktalande personal i Spanien, t ex Sabadell eller Cajamar. Det blir som att gå till en svensk bank.

    Men har hon råd med de husen då? Hur? Vet inte vem hon är eller vad hon är känd för.

      Näe skulle nog inte göra något annat antagande än att hon hade råd att gå på visningen. Det har jag också 🙂

      Tror hon är nån typ av influenser men kan ha fel

      Hon har inte råd. Bianca är nog den enda svenska influencer som hade kunnat köpa ett boende för 70 miljoner. Men tror hon investerar sina pengar smartare än så.

    Men hon har ju nämnt i sin story att hon inte kan hjälpa ”ALLA” bara för att hon har pengar; utan hjälper sina nära och kära i den mån hon kan (något sådant, ej ordagrant).

    Allvarligt, är det någon som tror att hon skulle ha råd / kreditmöjlighet att köpa den typen av bostad? Vem vet, de kanske till och med ska hyra bostaden? Vet folk som hyrt hus i USA för 80,000kr i månaden.

    Sen är det ju en spännande frågan hur han ska göra som har barn, veckopendla? Låter miljövänligt.

      Har han ens pengar? Fattar inte vad han ens gör… ?

        Hon kanske kan få in pengar till hyra av sina följare, det funkade ju me jycken

          Och för Regina Lund

          han bor ju i hennes lägenhet nu när hon är borta, då han kanske inte ens har ett eget hem ?

        Undrar samma. Lever wannabe influencerlivet typ? ? bosätter sig i sin ”goda kompis” (kom ihåg att de inte ens säger de är ett par) hem medan hon är borta.

        Undrar också ? Han bor ju hos henne nu när hon är i Spanien.

    Varför har man som djurägare inte försäkring på sitt djur? Oansvarigt.

      Tyvärr täcker ju inte försäkringen allt. Jag har en katt som har försäkring, dyr premie och ska täcka för veterinärvård upp till 50 000 om jag inte minns fel. När hon fick problem med tänderna kostade det 17.000:- och täcktes till 0% av försäkringen. Det här är alltså en katt som är 8 är gammal och aldrig behövt nyttja sin försäkring. Så en försäkring är verkligen inte en garanti till att man kan ge sitt djur vård. Jag hade tyvärr inte 17.000:- och inte heller några följare att mjölka pengar ur så fick avliva katten :/

        Usch så sorgligt, beklagar.

        [Borttagen kommentar]

      Min katt fick problem med sina njurar, skulle gå på 90k utan försäkring och ca 60k med försäkring så näe försäkring är inte alltid ”bra att ha”, kan bli dyrt ändå

      Någonting många inte vill förstå är att man 1. ALLTID ska ha försäkring. Absolut sant att en försäkring inte täcker exakt alla kostnader, men de täcker en stor del. 2. ALLTID ha en buffert för oförutsedda kostnader som inte täcks av en försäkring. Enligt mig är 20 000 kr en rimlig summa att ha undanstoppad öronmärkt för sitt djur. Det är orimligt att avliva för att man inte har ett sparkonto. Har man 0 kr sparade och lever från lön till lön så har man inte råd med varken barn eller djur.

      Tyvärr saknar folk ofta hjärna och självinsikt.

        Kommentar bara på att försäkringen alltid täcker en del. Det stämmer tyvärr inte (varför man ska jämföra försäkringarna jäkligt noga), många rastypiska eller ”vanliga” problem undantas från vissa försäkringar.

          Ja, jag skrev lite snabbt där, i vissa fall täcker försäkringen noll. Men igen, köper man en viss ras så bör man vara inläst på just den rasens hälsoproblem. Köper man katt bör man veta att tandproblem ofta inte täcks av försäkringen. Därav sparade pengar för nödfall.

            Absolut. Men jättesvårt, särskilt för nybörjarhundägaren. Man tror ju lätt man gör sitt bästa när man hittar en ”labradorförsäkring” till sin labrador. Och inser såklart inte att försäkringsbolaget plockat bort alla vanligaste labradorproblem ur just den försäkringen…

        Bra sagt!

          Fast nja, tycker folk är lite väl hårda och fördömande. Man kan ju aldrig veta hur eller varför människor hamnat i ekonomiska svårigheter, kanske har både försäkring och buffert funnits men något har hänt.

            Men handen på hjärtat – hur ofta är inte det bara en ursäkt som hittas på i efterhand då? Hur många går från att t.ex. jobba heltid med lön på 35 000 kr/månad och sparkonto på 50 000 kr till att plötsligt behöva flytta in hos mamma och gå på socbidrag och ha 0 kr? Jaa det händer självklart, men hur många?

            Det borde vara ett undantag att man inte kan betala för veterinärvård och därför väljer avlivning, men det känns snarare som om man hör om detta hela tiden. Särskilt med katters om folk tyvärr inte värderar lika högt som hundar. 🙁 ”Oj då jag hann visst inte skaffa försäkring innan hon åt en giftig blomma!” och så har de haft katten i 8 månader… ”Oj jag trodde försäkringen skulle täcka så jag köpte en resa för sparpengarna och nu fick kisse avlivas!” låter det också… Allt jag säger är att vuxna människor bör ta ansvar för sina husdjur och sina barn, ekonomiskt som emotionellt. Alla kan råka ut för oväntad skit men sånt är livet och då bör man lösa det med andra medel än att bara ta död på sina djur.

              Håller med! Genom åren har jag haft äran att jobba på samma arbetsplats som exakt den typen av personlighet du beskriver. De shoppar, festar och reser glatt men har sedan inte en krona undanstoppade när de blir överraskade över att katten blir sjuk, bilen brakat ihop eller tandläkarräkningen hamnar i knäet på dem. Noll känsla för ansvar. Noll framförhållning.

              Håller helt med. Det målas upp som att det är något som händer alla lite då och då. Bara det att folk lever från lön till lön och inte klarar ett par månader utan inkomst. Jag sparar ju för fan några tusen i månaden och är student.

                Jo men som student lever du faktiskt väldigt bra. Du är ung, oftast frisk, mycket är subventionerat, du har ett mycket förmånligt CSN lån och kan jobba extra utan maxtak nu under covid, ofta inga barn…det går ju inte att jämföra en ”student” med dem som hamnat i knipa av nån anledning. Kan du lägga undan ett par tusen i månaden innebär det att du har det bra ställt.

              Det enda jag tycker man kan ”kräva” av en djurägare är att man ska kunna handla så att djuret inte lider. Förstår inte vad som är så hemskt med att ett djur måste avlivas pga kostnaderna, så länge inte avlivningen inte blir plågsam? Ett djur är ju ändå inte en människa. Fattar att en del ser sina djur som familjemedlemmar och gör allt för dem men det är ju ens egen åsikt och upplevelse, fel att döma den som avlivar och tex tar hand om en annan katt efter en värdig avlivning.

              Jaghar haft svåra ekonomiska problem där jag faktiskt hade pengar på sparkontot men mitt ex och jag valde att separera, han lämnade allt skit åt mig så mina sparpengar gick åt att lösa en massa problem. Trött på folk som har massa pengar och tror att alla andra också har de

    Hon har kanske inte ens råd med huset och isf lär det ju vara lån. Men jag tycker inte att hon själv behöver betala 40k för sin kompis hund oavsett.

      Fast om man skulle ta ett lån för att köpa ett hus för 70 miljoner så har man rätt mycket pengar. Dock tvivlar jag på att hon har det ?

      Varför skulle hon behöva betala veterinärkostnaden?
      Hon kan ju låna ut pengarna till sin kompis.

    Mona (Monas universum) verkar räkna konstigt eller så är det jag som inte fattar. Mona skriver i sin blogg att hon söker någon sponsor som vill skänka fyllda påskägg till Vid Din Sida och avslutar inlägget med ”Om inte annat så är det ju bra marknadsföring för givarna då VDS’s Facebooksida når ut till runt en miljon människor!” När jag kollade följarantalet inne på Facebook så har de inte ens 125 000 följare, men ändå vet Mona att de når ut till runt en miljon människor.

      Tv programmet tunnelbanan på kanal 5 tar ofta upp VDS arbete. Så de syns mer än bara insta och FB.
      Köper hellre saker från företag som skänker till hemlösa än krimskrams skräp som kenza och co gör reklam för.
      Så de är bra reklam.

      Mona och sanningar har aldrig gått hand i hand.
      Hon är en riktig lurifax.

      Även apropå oseriösa insamlingar…

      ”Nå ut till” och antalet följare är väl inte detsamma iofs? Om 125 000 personer följer en sida och eventuellt delar inlägg därifrån som då syns i deras följares flöde kommer ju VDS i det här fallet nå ut till fler än enbart sidans följare.

    Jag tycker det är underförstått att hon inte ska köp husen? Jag tror det är någon deal tillsammans med mäklaren att hon får titta och visa upp på sin youtube. Sen blir det säkert ett lägenhetsköp för Antonijas del.

    Men jag förstår inte varför folk gör sån stor grej av hennes insamling. Vissa människor ville hjälpa en hund, precis som andra har hjälpt Regina Lund att betala hyran. Vill folk göra det är det helt upp till dem

    Det borde väl även vara skatt på de där 40’ kr hon samlat in. Gränsbeloppet för egna försäljningar på ex blocket är tex 50’ kr för privatpersoner. Men antar att antonija har AB och då är ju det vanskligt att hålla på med swish i så stora summor

      Jag skulle gissa (kan ha fel) att iom att syftet med insamlingen tydligt är en gåva (& inte försäljning som på blocket när du ska dra kapitalskatt) så är det skattefritt, både för antonija och den slutliga mottagaren. Nån gåvoskatt finns ju inte.

        Nä det är jag med på. Men samtidigt när man framförallt driver AB kan det räknas som oredovisade intäkter. Det är väl en bedömning man får göra från fall till fall. Men ändå vanskligt om man får revision.

          Men hon tar väl inte in pengarna på företagskontot?
          Vi är väl många som driver AB som kan skänka privata medel någon gång. Eller få en transfer för att betala något så som veterinärkostnad eller liknande om man kanske åkt med djuret åt någon.
          Det finns väl kvitton på allt dessutom.

    Kan vi prata om hur konstigt kvittot ser ut? Det står bara två behandlingar? ?

      Det är sidan två av kvittona hon visar. Resten av behandlingen kanske står på sidan ett. Tyckte oxå det såg lite konstigt ut.

      Men gud…. vissa är ju riktiga spån.

        Tuffing

      Bilden på fakturan visar sida 2 och där är slutsumman summerad.
      Så resterande behandlingar, mediciner mm. står på sid 1.

    Vem som helst kan väl åka och titta på hus i 70miljoners klassen. Om man sen har råd att köpa ett är ju en annan sak.

    Swishen gick inte till Antonija utan hennes kompis

      Och varje skänkt krona redovisas hur?
      Att folk går på sådant här är ju häpnadsväckande! Man har ingen aning om hur mycket som samlas in och hur fördelningen av pengarna sedan ser ut…

        Fattar heller inte hur folk kan vara så lättlurade. Låter ju oerhört osannolikt att folk tillsammans skänkte EXAKT den kostnad som veterinärbesöket gick på och inte en krona mer. Så frågan är väl vad som hände med överskottspengarna och hur stor den summan blev.

    Eller förlåt, läste ditt inlägg lite för snabbt Anonym. Nu hänger jag med på hur du menar

    Tycker kritiken är gränslös. Varför skulle hon betala kompisens faktura, vad hon gör med sina pengar angår absolut ingen annan. Folk har otroligt lätt att ha synpunkter på andras privatekonomi.

      Men varför ska följarna betala fakturan?

        Det är väl ingen som tvingar följarna? Medan det verkar vara någon sorts förväntning på Antonija att pynta.

          Nej det är sant. Det är mentaliteten jag kritiserar.

        Det va ju en förfrågan. Ingen hade ju behövt swisha

    Finns personer jag INTE skulle låna ut pengar till.
    Med det sagt så kan jag fortfarande bry mig om personernas djur.

    Vissa människor har hål i plånboken och en sviktande moral vad gäller betala tillbaka.
    Kan (vi vet ju faktiskt inte) vara så att damen ifråga ville hjälpa djuret men var inte sugen på att hosta upp 40 papp som hon kanske inte skulle se röken av.

    Sen kan man diskutera det moraliska i att tigga pengar oavsett, alla har nog en egen bild av vad de anser rimligt att tigga till.

    Förlåt men har inte personen försäkring på sin hund? Jag kan egentligen inget om hundar och försäkring men de täcker väl en hel del om något sånt skulle hända?

      Det här med hundförsäkringar kan vara rätt knepigt. Normalt täcks iaf en del men det brukar finnas grejer som är undantagna.

      Man kan dock ha försäkring och ändå behöva betala hur mycket som helst.

      Försäkring täcker en del, men långt ifrån allt. Jag rekommenderar alla att ha en del pengar sparande för fast och rörlig självrisk. Det skenar iväg när djuren blir sjuka. Min ena hund förlorade ett öga och var inlagd, trots försäkring så kostade det ca 20 000 att lösa ut henne.

    Men snälla det är väl ingen som på fullaste allvar tror att hon har råd att köpa en villa för 70 miljoner? Alla kan gå på dessa visningar (och det är även för att skapa content på youtube/insta och få fina bilder som hon säkert går dit).

    Lyssna på någon som är väl insatt i situationen.
    Hon kommer INTE att köpa det huset utan detta är gammal hederlig influencer marketing av ett företag som har noll koll på hur de ska nå sin målgrupp.
    Samma företag marknadsförde ett annat hus, i samma prisklass, med Anis i hopp om att få huset sålt. De förstår inte att målgruppen inte är rätt och att försäljning av den typen av hus inte gynnas av den typen av influenser.

      Men kanske är det många som klickar in sig på en hemsida för att titta på huset som deras idoler visar upp. Med reklam på en hemsida finns det också pengar att tjäna. De rika knösarna köper hus och vi fattiga stackare bidrar med de vi kan – klick på en hemsida och en onåbar dröm om ett hus för 70 miljoner.

        Att enbart ha reklam på sin hemsida genererar inga pengar, utan en användare måste också klicka på reklamen. Den enda som tjänar på detta är influensern förutsatt att denna fått pengar för att posta inlägget på insta samt om influensern lägger upp en länk till hemsidan som vi ”vanlisar” kan klicka in oss på.
        Företaget däremot kommer enbart förlora pengar på sin okunnighet och dåliga marknadsföring

      Måste vara världens sämsta marknadsföring. Använda två personer vars tittare är i genomsnitt 16 år gamla och de som är äldre är knappast särskilt kapitalstarka.
      Varför följer man ens Antonija? Verkar vara en jobbig jävel som anstränger sig för att va rolig.
      Ni som följer henne; exakt vad får ni ut av det? Vad tillför hon i era liv?

    Tjänar influensers så bra idag att de har råd med hus i 70-miljonersklassen? Herrejösses vad blir räntan? Galnaste jag hört. En sak att köpa en gård som genererar intäkter men ett hus. Har hon så stor inkomst hoppas jag hon placerar sina pengar mer klokt.

    Inte tigga pengar åt en vän. Bättre att hon lånat ut pengar räntefritt till sin kompis. Jag tycker man ska göra rätt för sig. Har man ingen försäkring och det skiter sig så ska man tigga pengarna? Nä!

    Urinstensanalys och röntgen för 42 000? Ofta. Vad skönt med ett kvitto i dåligt skärpa/ljus så man kan justera själv.

      Skulle vara intressant att se hela kvittot, sidan ett också.

      Nu är det säkert skillnad på hundar och katter, men exakt samma undersökningar gjorde jag på min katt, samt ultraljud. Kostade mig noll kronor med försäkring.

    Jag förstår att hon inte vill betala 40k själv om det inte är en så nära vän. Men istället blir hennes idé att personer som inte har någon koppling till hunden ska betala. Rimlig logik ?

      Inte konstigt alls eftersom folk uppenbarligen är så naiva att de gladeligen skänker pengar…

    Vet inte riktigt vad jag ska tycka om denna person det skrivs om. Men blir lite fundersam när jag ser att Camilla Hamid gillar hennes bilder och spelar in yt videos med henne. Vem är reko och vem är inte det liksom.

      Camilla Hamid vill synas och öka sin räckvidd. Det blir lika bakvänt som när Ebba von Sydow lade upp en massa instastories på att hon hängde med Katrin Z under sin mammaledighet.

        Haha har Ebba och Katrin hängt? Känns som en omaka duo.

    Hon har ju kommenterat det i en av sina stories?

      Tänkte precis skriva det. Kollar man vidare på hennes stories så tar hon ju upp just hur hon stöttar och hjälper andra ekonomiskt.

    Jag har hört att veterinärkliniker ofta kan ge avbetalning på kostnaden med. Att vännen inte har 40000 kr sparade är en sak, men att inte ens kunna få avbetala den summan känns skumt enligt mig. Då har man ju ingen koll på sin ekonomi.

    Det är inte ett dugg konstigt att man inte kan eller vill ge en person 40 000. Så otroligt fult att det skulle ha förväntats , usch . Så insamlingen tyckte jag var en bra idé. Skitsamma , folk är inte helt hjärndöda utan kan nog ta ansvar för att swicha 20 kr lixom .

    DÄREMOT är de en spännande diskussion hur FAN hon ens skulle kunna komma inärheten av att köpa sådan dyr vill . Tror absolut inte det är något banken ger lån till, och så bra är garanterat inte kreditvärdigheten

    Jag är mest nyfiken om alla ”spaniensvenskar” lär sig spanska när de flyttar ner?

      Svar till Knossos

      På tal om detta, såg senaste avsnittet av ”Älskar, älskar inte” och då var det en man som försökte lära sin thailändska flickvän svenska. Hon sa att hon gärna lärde sig svenska, men då får han försöka lära sig thai också. Men han vägrade. Noll diskussion. Tycker det är så sjukt och elakt mot sin partner, tvinga henne att lära sig hans språk, men han kan inte ens överväga att försöka lära sig hennes.

        Fast flickvännen bor ju i Sverige, det gynnar ju henne att lära sig svenska om hon nu väljer att stanna kvar här. Hur mycket gynnar det honom att lära sig thai?

          Vadå gynnar? Det skulle vara ett utmärkt sätt att visa att han vill komma närmare henne och hennes kultur. Språket är nog för många en viktig pusselbit. Ingen tvekan om att jag skulle försöka lära mig åtminstone grunderna av min partners språk och jag skulle bli jätteglad om min partner ville lära sig svenska.

          Nej, om man tänker så gynnar det förmodligen honom inte då han inte tänker flytta till Thailand. Men det skulle gynna honom i relationen med sambon och hennes släkt. Kul att ha en kille som vägrar lära sig ens modersmål?

      Kan inte tala för influencers men vi har många vänner med hus i Spanien och i princip alla har lärt sig/lär sig grundläggande spanska, ja. Har också svenska vänner som nyligen köpt hus i Italien och de pluggar nu italienska för fullt ?

        Kul att höra! ? är oskönt att flytta till ett annat land men aldrig lära sig språket.

    Man måste ju vara kreditvärdig för att få möjlighet till det.

    Vem fan lägger sina pengar på någon fjantigt influencers kompis hund?!?! Som man aldrig träffat eller vet vem det är?! Och som uppenbarligen inte tar ansvar för sitt djur själv?! Jag orkar inte med folk… vad gör folk med sina liv.

    Asså seriöst. Folk får fan skylla sig själva som ens gör d. Vf gör man d ens??

    Varför har den här människan så många följare? Whyyyyyyy?

      Hon är riktigt VIDRIG. Förstår inte heller

      Varför vill alla ha boende i Spanien, av alla europeiska ~sommarlandet~? Seriös frågan.

        Sommarländer*

          Billigaste priserna på medelhavskusten i konkurrens enbart med Grekland (och ev turkiet tror jag).

    Vänta, va? Ska de flytta till Spanien? Ska han ha 0 umgänge med sitt barn?

      Nej, det är Antonija som ska köpa boende i spanien. Inte killen. Och Antonija ska inte bo där heltid.

    Antonia är känd i Skillingaryd för att vara en riktig luring.

    Men asså jag förstår Antonija. Även om man har pengar så kan man inte ge till alla. Det kommer bara bli ett ekorrhjul, ger hon en kompis pengar då kommer den förvänta sig att hon alltid ska ställa upp eller att nästa kompis också vill bli hjälpt. Då blir Antonija till slut utnyttjat för sin givmildhet, ibland måste man sätta sig själv först.

      Jag tillägger: det är inte Antonijas ansvar att se till att kompisen har en buffert. Kompisen är vuxen (vad jag förstått iallafall) och måste lära sig att stå på egna ben.

        Om det inte är hennes ansvar, varför då göra en insamling och tigga pengar från sina följare istället ?

    Varför hat ingen cancle antonija ännu? Hon är helt sjuk. Mobbar alla hit och dit och gör sig själv till ett victim. Att hon tiggde 40k från sina följare är LÖJLIGT. Hon kunde lätt ha betalat sin VÄN det.

    Det som är mest sjukt med detta är att namnet på kvittot dvs ”hundägaren” inte har en hund på sitt namn. Och antonija följer inte heller någon tjej vid det namnet på kvittot

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.