Kan Kylie Jenner sluta ta tillbaka asfula trender???

Inte nog med att Kylie Jenner och hennes systrar envisas med att inspirera folk till att sätta sina bikinitoppar upp och ner, nu ska hon få dem att bära dessa HEMSKA jeans från Evisu som ser ut som att man satt sig i ett smält – men grällt – McDonalds-M som sedan långsamt rinner nedför benen?
Ska hon vara en ikon som tar tillbaka gamla trender men ger dem en ny twist så kan hon väl i alla fall sätta på sig de skitfula jeansen bakfram?

Fula jeans från Evisu möter opraktiskt bärande från Kris Kross, och varför inte knyta en röd bandana kring benet när man ändå är i farten??
Är det inte trendigt än så kommer det strax att bli…
Eller som Heidi Klum skulle ha sagt det:

One day you’re in, and the next day, you’re out.
But then – all of a sudden –  you are in again…

Sen kör man bara det runt, runt, runt, runt….

Vem tror ni blir först av de svenska flunsorna med dessa jeans? 
Jag lägger min röst på Angelica Blick eller Lisa Anckarman, men hon har med största sannolikhet gjort sina själv, med hjälp av ett par gamla Crockerjeans och en överbliven målarburk.

Tack för tips!

93 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Åh herregud

      Toppen då? Sydd av gamla tubsockor?

    Alltså hennes misslyckade ögonlocksplastik som gett henne sömniga ögon är så irriterande.

      Man kan ju undra hur barn påverkas av att ha en mamma som är så fruktansvärt ytlig (lägg till att flertalet viktiga kvinnor i mammans närhet är exakt lika ytliga och fixade). Tycker det är sorgligt.
      Tror hon är nöjd med trötta ögon. Man ser ju på hennes ig och flera tjejers/flunsors instagram att döda ögon/dött ansiktsuttryck och öppen mun IS THE SHIT. Helt och hållet till för the male gaze som kvinnor verkar ha totalt internaliserat. Vad pinsamma våra ”feminina” och ”maskulina”/macho kulturer är.

        De stackars barnen lär ju vandra i samma spår som föräldrarna när det gäller utseendehetsen…

        Det finns många studier som visar att barn till plastikopererade får mycket svårare att tyda, tolka och härma känslouttryck. Hela speglingsreflexen som vi människor bygger vår socialisering och empati på förrycks. De vet helt enkelt inte om föräldern är arg, ledsen, glad, lugn och får stora problem att tyda andra människor samt att skapa sig egna känsloyttringar.
        Sjukt.

          I tillägg till vetskapen (så småningom i alla fall) att föräldern försökt operera sig bort ifrån det utseende hen genetiskt har, och som man som barn då antagligen ärvt delar av. Också sjukt.

      Kan det inte ”bara” vara botox? Man kan ju få trötta ögon av det.

      Om man har barn kan man också se trött ut helt utan plastik… idag ser jag själv ut som att jag aldrig har sovit.

        Du tror att normal småbarnströtthet är något som kylie jenner i så fall visar upp ofiltrerat på sin instagram…? Tvek.

          Hur kan så många (de flesta) i detta kommentarsfält vara så totalt humorbefriade?

            Tror att många vill bråka också.

            Svara något roligt på min kommentar istället då istället för att vara lika tråkig?? Eller om folk kan börja svara på sakfrågan istället för att direkt gnälla att folk är tråkiga/negativa i kommentarsfältet.

            Det är ju sant, kylie jenners instakonto är liksom inte trött finnig småbarnsmorsa…. men det var humorbefriat att skriva så?

            ”folk vill bråka”…

            Herregud.

              Hehe du gav ju ett otroligt torrt svar på ett skämt. Det är = humorbefriad i mångas ögon. ?

                Varför måste alla kommentarer vara skrivna med humor menar du?

                  Humor gör livet roligare!

                    Såklart! Behöver det användas hela tiden för det? Nej.

                  TS 06:57 var ju skriven med humor:
                  ”Om man har barn kan man också se trött ut helt utan plastik… idag ser jag själv ut som att jag aldrig har sovit.”

                  Man kan uppnå ”plastik-resultat” bara genom att vara småbarnsförälder!

                  Sedan svarar flera helt konkret på detta om att KJ minsann har nannies och därför inte ser trött ut, och att hon ju aldrig skulle visa småbarnströtthet på insta.

                  DET är humorbefriat, och en tendens som är starkt här i kommentarerna, där någon som skrivit något som faktiskt är lite skojigt attackeras direkt av folk som tar kommentaren helt bokstavligt, och som gärna också anklagar #1 för att vara dum/elak etc. När det är de själva som visar sig både osmarta och aggressiva.

                    Ja det var ett tråkigt skämt. Hon har fått ptosis vilket gjort hennes ögon sådär ”sömniga”

        Du tror inte hon har ett crew av nannys som tar nätterna?
        Det tror verkligen jag.

          Haha ja, skulle vara så intressant att vara en fly on the wall i deras ”vardagsliv”. Gissar att de inte gör någonting själva förutom att sitta och posta bilder på IG.

          Just Kylie Jenner sa innan sin förlossning att hon inte ville ha nannys, att hon skulle ta hand om sin dotter på egen hand. Tre dagar efter dotterns ankomst var hon så utmattad att hon tog till all hjälp hon kunde få.
          Obs, jag hade fan gjort samma när mitt barn var spädis om jag haft möjlighet, så dömer henne verkligen inte. Men det understryker sannerligen hur tröttheten och kaoset efter barn inte går att förbereda sig på.

      Det är faktiskt ett välkommet fel vid den typen av ögonplastik. Väldigt få får denna effekt, Marilyn Monroe är en annan som haft tur och fått den effekten. Det kallas för bedroom eyes och är som sagt ett ”fel” som är väldigt svårt att få till men som är högst välkommet.

        Menar du att Marilyn gjorde ögonlocksplastik? ?

        Fast det är inte alls ett välkommet fel. De flesta får skinn som faller så starkt över locken att de kan vara jobbigt att ha ögonen öppna. Hon har ju halvt åtgärdat sin ptosis med trådlyft (fox eyes) och därför ser det bättre ut än vanlig ptosis

      Hade jag haft hennes plånbok hade jag också opererat mig ala extreme makeover tbh

        Jag med. Jag önskar bara att hon kunde vara ärlig med sina operationer/ingrepp. Nu sätter hon en helt orimlig ribba för unga tjejer tyvärr.

          Det är så sant. Minns i början när hon plötsligt hade fått ”drömkroppen” och hon seriöst gjorde reklam på instagram för en kräm som hon påstod hade gjort att hennes bröst och rumpa växte…. vill inte ens veta hur många unga tjejer som gick på det

            Och läpparna som hon fixade genom smink och suga in luft i ett glas…..gosh. Sen finns det väl inte ens fler retucheringsfilter än vad den familjen använder, kolla bara på äldsta halvsystern.

          Hon har vid ett flertal tillfällen diskuterat och erkänt ingrepp och fillers. Dessutom undrar man ju hur ”öppen” man behöver vara när det är så uppenbart. Bara genom att gå utanför dörren så är öppen med att hon gjort fillers i ansiktet. Som att jag måste gå ut med att jag klippt av mig två decimeter av mitt långa hår för att det inte ska räknas som att man ljuger om att man klippt sig.

            Fast det tog lång tid innan hon erkände att hon hade gjort läpparna. Hon påstod i typ ett år att hon overlined med läppennor som sålde slut direkt hos Mac…

        Och alla dessa operationer och hon anses ändå inte vara konventionellts vacker! Visar bara att det är väldigt få gånger opererade ansikten kan mäta sig med naturligt vackra

      Hon har dock inte sömniga ögon. Skulle säga att det ingreppet är väldigt lyckat om man jämför med innan. Nu har hon mycket ögonlock mellan ögonbryn och öga. Kendall har gjort samma sak.

        Hon har ptosis.

    Jag ba fattar inte ens hur man orkar ta bilder på sig själv again and again i full sminkning och egentligen asfula kläder.

    ”Ska hon vara en ikon som tar tillbaka gamla trender men ger dem en ny twist så kan hon väl i alla fall sätta på sig de skitfula jeansen bakfram?”

    Va? Vad menar du? Varför skulle hon sätta på sig jeansen ”bakfram”?

      Googla Kriss Kross

      Oh you sweet summer child….

        Hahahaha ?

    Lisa Ankarman. Alla andra klär sig väl mest exakt likadant allihopa i mörk beige, vit eller ljus beige. Och svart.

    Nej nej nej!!! De där jeansen hade alla coola killar, (kommer speciellt ihåg en som hade i hur många färger som helst) när jag gick på gymnasiet! Redan då tyckte jag de var asfula! Nu är de ännu fulare!!

    Haha åh nej! ?

    Antingen har nån agent sagt åt henne att återanvända mode för att vara lite ”edgy” och hålla sig aktuell eller så sitter hon och tittar i gamla skvallertidningar och avundas dåtidens mode 🙂

    Jag är bara så glad att jag inte längre orkar bry mig om mode utan ser ut precis hur fan jag vill.

      Har man en egen stil behöver man inte följa trender.

        vi kan dock vara överens om att kylie jenner sätter trender, lite det inlägget handlar om

          Kylie bär det som modehusen skickar till henne. Ingen sätter trender utom modehusen. Och Tiktok…

    Uppskattar det här modet mer än de sedvanliga beiga korvskinnen de väljer att ta på. Den här ger ju iaf en känsla av att bäraren har en personlighet under implantaten

    Väntar med spänning på de färgglada gummisnoddarna/hårsnoddarna som satt från foten till knäskålen ?

      EXAKT vad jag tänkte på haha

      Partille-Johnny kom inte tillbaka

    Hennes stil är ?

    Älskar baggy jeans och är såå glad de är tillbaka

    Och om de hoppar från en klippa så hoppar alla efter…..?

      snark

    Men åh, Crocker. Bästa jeansen jag haft. Finns de någonstans nu för tiden? De fanns ju på JC men JC finns väl inte längre, i alla fall inte här.?

      JC har gått i konkurs och finns inte längre, heller inte Crockerjeansen.

        Tur jag har några kvar i garderoben…måste bara komma i form igen???

    De där jeansen suktade jag efter på gymnasiet! Tyckte att de var SÅ snygga! ??

    Men toppen/linnet? Jag förstår den inte, det ser ut som nåt jag sydde i slöjden i sjuan.

    Fast bikinitopp trenden började i somras? Vet inte varför du stressar över den nu.

    Tips, du kan ju göra ett inlägg om Khloes ”läckta” naturliga och vackra bild och kardashians klanens reaktion?
    Finns många infallsvinklar om hur ok det är att dela en bild där personen på bilden inte vill att den delas, hoten om stämningar och Khloes live och svarsinlägg. Framförallt om man tänker på att Kardashian familjen var med och skapade den här kroppshetsen med operationer och photoshoppade bilder

      Ja det hade ju varit ett mer intressant inlägg att diskutera än vilka byxor hon har på

      Så skevt hela grejen – Absolut som offentlig person så vill man inte att, enligt en själv, osmickrande bilder sprids. Men det blir så skevt när man drar in jurister, det ska göras lives och långa försvarstal om att hon INTE ser ut sådär. Bevisar hur de skapat ett ideal de inte kan nå upp till själva trots 500 olika ingrepp och behandlingar.
      Hade hon ba ”Ja, jag ser ut så och älskar det” så hade inte någon brytt sig.

      Alltså, snälla de kan inte ha en korrekt självuppfattning längre med all Photoshop som görs och manipulerade bilder.

        Ja det är så sorgligt. I ett avsnitt av KUWTK fick ju även Kim panik för att hon blivit fotad på stranden i Mexico vilket, enligt henne o kompisgänget, inte var en flattering bild. Hon grät helt hysteriskt och skrek ”Jag ser ju inte ut så!”. När man sedan googlade bilden såg man en helt normal människa.

          Det är det!! Bilderna är Helt NORMALA (okej bortsett från de sönderfixade rumporna) lite celluliter och kanske något veck någonstans, men riktigt vackra människor som tyvärr enligt mig har sabbat det som gjorde de unika en gång i tiden

          Finns inget normalt med hennes kropp. Hade du sett henne på gatan hade du nog vänt dig om, inte för att hennes kropp är snygg utan för att hon ser ut som en tågolycka med den där röven

      De lever i en helt crazy värld. Och fokus kring utseendet är egentligen så SJUKT centralt i alla deras sociala medier samt i tv-serien. Det är ju typ utseendet/operationerna de är kända för allihopa? De postar ju i princip bara selfies också. Man märker ju att det är helt galet närvarande även hos deras närmsta klick människor, men det är klart, det gäller att hänga med. Kims BFF Jonathan ser helt stelopererad ut i ansiktet pga all fillers/operation. Såg ett gammalt avsnitt av serien häromdagen när Malika (Khloes BFF) var på väg och skulle föda. Då snackade hon om att hela förlossningen skulle följa ett visst schema eftersom en make-up artist skulle komma dit och sminka henne DURING BIRTH för att det skulle bli fina foton sen när sonen fötts. Vad är det egentligen för operationer Khloe gjort i ansiktet senaste tiden? Hon ser ut som en helt annan person om man jämför med typ 1 år sen.

        Ja det är så sjukt. Eller när hon bokade in massa operationer till efter förlossning för att få tillbaka sin kropp. Helt galet

    Nope, håller inte med, älskade dom jeansen då, och blev glad av att se dom igen.

    Vad bra att ni här inne agerar trendsetters ✨ tror säkert ni har bättre smak och stil än Kylie! Skoja.

      Även du Camilla hahha, känns inte som rätt person att diskutera trender och stil med tanke på att vi alla vet hur du själv ser ut

        Men vad är det för en kommentar, börja dagen trevligt istället så blir livet i alla fall lite bättre.

        Onödigt elak kommentar.

        Oh no, den visste vad den tog.
        Utseende, det viktigaste som finns.
        Jag är officiellt över som människa.
        ?

    Corona-ångest ? Fick just positivt svar och är gravid i vecka 22… fan också

      Jag läste fort och fel.
      Trodde du fick reda på att du var i vecka22.
      Men du fick positivt svar på corona.
      Det kommer ordna sig, behöver inte bli något fel, eller att du blir allvarligt sjuk.

      Nu är jag inte gravid men i annan riskgrupp och var livrädd för corona. Blev sjuk och var lindrigt sjuk i en vecka, 39 graders feber 2 dagar och ledvärk och huvudvärk resterande dagar.
      Tänker att det kanske kan vara skönt att höra om något annat än skräckhistorierna.

        Ja, tack ? Jag är så rädd för det här viruset och så åkte man på det nu när man gravid. Jaja, har beställt hem mat och sjukanmält mig på jobbet så nu är det väl bara att försöka slappna av ?

          Ät d-vitamin, c-vitamin och zink om du inte redan gör det!

      Vad har det med Kylies jeans att göra?

    Ska bli intressant att se dessa när de börjar närma sig 40-50 och deras fillers och inlägg börjar åka runt i ansikte och kropp ?

      Fillers går bryts ner av sig själv. Vandrar det till en plats man inte vill ha det så är det superlätt att ta ut 🙂 har själv haft fillers som hamnade ovanför läppen så tog ur det. Och nu ser jag likadan ut som förut.

      Tror knappast att Kylies operationer består av fillers till största del. Hon har bröst implantat (silikon), gjort bbl (eget fett). Är väl bara läpparna som har fillers

    Hennes bbl-kropp klär inte i baggy jeans ?

    Åh sina brallor ville jag ha när jag var liten, baby E memories

    Btw varför hata på influsers som faktiskt är något

    Palla äckel svenska influeensers

    Hon har ingen ring på fingret i alla fall. Synd

    Haha vilket konstigt inlägg. Bara för att du tycker att jeansen är fula betyder inte det att dom är det.

      Det är väl ganska självklart att Camilla utgår från sina egna åsikter? Jag håller med henne, de är skitfula.

        Trodde den här bloggens syfte var att rapportera om bloggvärlden och influencers, inte att komma med egna åsikter om någons klädstil. Jättekonstigt och onödigt!

          Men buhu. Camilla har aldrig varit objektiv, varför skulle hon inte få säga sin åsikt när det är hennes blogg?

            Men gud haha vilken ton du har, är inte det minsta upprörd så ”buhu” behöver du inte dra till med. Tyckte inlägget var märkligt men vi verkar tycka olika!

    Kan dessa extremt utseendefixerade människor sluta vara populära snart? De var roliga i början av KUWTK men nu har de ju gått för långt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.