Triss i Instagram

Elin Woodie har skaffat en ny familjemedlem, i form av missen Molle. 
Jag älskar att se fler som har stora katthus hemma, en indikation på missekärlek.
Jag har byggt vårt själv – det ni! 😉

Jag vet inte om hon har gjort mina sinnen ”numb” för de sista humorbilderna jag sett på Celeste Barber så har jag nästan tyckt att det funkar. Som den här. 🙂

Ska Sanne Alexandra konkurrera med Petra Tungårdens Adoore när det kommer att klä svenska influencers på midsommarafton nu då?

 

46 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    vilken söt katt. ras? är det ragdoll? eller birma?

      Birma, antar jag.

        Ser precia ut som min ragdoll ❤

          Jaha, jag trodde ragdoll var vita över nosen, typ tvärtom mot birma.
          Jag har två birma, så jag kan inte så mycket om ragdoll.

      Hundra procent ragdoll och en kopia av min när hon var bebis?

    Kul att sannes klänning ser ut som nåt från en adoore kollektion
    #unikt

      Tycker synd om henne. Sanne har försökt med sina överprisade kläder i minst 6-7 år nu men inte alls fått samma genomslag som Petra fick på en sommar. Dock springer hela sthlm runt med hennes dyra klänningar nu och kedjorna kopierar modellen.

      Kommer aldrig fatta vad är det som får folk att köpa (överprisade) kläder som en flunsa ”designat”. Finns liksom samma design i överflöd på HM, Gina tricot mm. Som Sannes ”kollektion”. Vad är det som är unikt med detta? Inte är det bättre kvalite heller. Samma polysterskit. Nej tack, handlar hellre på HM (billigare dessutom)

      Just denna modell ser exakt ut att vara från en SAVANN-butik, usch! Köper folk verkligen sånt? Petras koncept är otroligt vackert iom den feminina siluetten som framhävs, kommer alltid att vara trendigt. Sannes klänningar ser riktigt billiga ut. HUR kan folk köpa allt? Helt otroligt!

        Som alla även verkar ha usel passform.

    Kylie är så cringe ?

      Jag diggar Kylie. Hon verkar vara så snäll, det lilla man fått se av henne i showen.

        Jag med. Älskar hur hennes dotter alltid verkar vara med att kallar henne ”mommy”.

          Är väl inte så konstigt att hennes barn kallar henne mamma?

            Nej det är klart att det inte är.. Jag tycker bara det är fint, de verkar ha ett fint band.. 🙂

              Menar inte att va dryg men förstår inte? Klart barnet kallar sin mamma för mamma på sitt språk? Eller är det just det engelska ordet som du tycker är gulligt?

                Ja, jag tycker att det är ett gulligt ord. 🙂

                  Aha ok.

            Vad är det för gulligt med det? (Min son kallar mig också Mommy eftersom vi är från ett engelsktalande land!?!)

              Ja men jag tycker ordet i sig är fint. Jag tycker att det låter så varmt och kärleksfullt på något vis, oavsett vilket barn som säger det :).

    Är det inte dags att göra ett inlägg om allt hat och hot vissa profiler får för att de röstar och uppmanar andra att rösta på Tanja eller Emelie i morgondagens final i Big Brother? Tanjas anhöriga har fått så allvarliga hot att de fått polisanmäla. Nessa på exonphthespoiler har fått så mycker hat och hot att hon för flera veckor sen fått stänga sitt konto och nu har det fortsatt på hennes backupkonto. Finns en artikel här på nyheter 24 där hon beskriver att hon aldrig varit med om att få smycket hat och hot tidigare. Det tog bara några minuter in på att Bianca hade lagt upp om att rösta på Tanja som hennes senaste inlägg fick elaka kommentarer om att hon inte borde göra det, vill inte ens veta hur hennes dm ser ut.
    Det här behöver komma fram och spridas mer för det är helt oacceptabelt.

      För oss som inte kollar eller är insatta, vad är det som är så kontroversiellt med att rösta på dessa? Inte för att något rättfärdigar det över huvud taget, men varför får alla så mycket hat? Eller börjar Sveriges befolkning tappa det fullständigt?

        För att de tycker att Nardos ska vinna. Ja, det är enbart därför. De vill att Nardos ska vinna och blir arga när folk vill rösta på någon av de andra.

        Enbart för att de vill att Nardos ska vinna och inget får komma emellan henne och vinsten. Väldigt mycket känns PK gone wild.

          Fasen vad jag hoppas att Nardos inte vinner.

    Tycker celeste är såå töntig. Alltså det hade kanske funkat om hon inte gjorde den där *tokiga* minen utan mer försökt få till Kylie-minen. Nu blir det så ooohohoho titta så löjlig jag är

      Håller helt med!

      Tyckte det var småroligt ganska precis EN gång. Hundrade gången är det totalt ointressant.

    Lite för många instagram triss just nu va?

    Vad mycket kommentarer det är…..

    MU motiverar sitt ständiga uppmanande till och egen överkonsumtion av skönhetsprodukter men att Sverige inte skulle klara sig ekonomiskt annars. Kan det verkligen stämma? Ungefär som när hon blev tvungen att åka till Spanien under coronapandemin för att stötta lokala butiker (läs Lidl).

      MU?

        Monas universum

      Eftersom hudprodukter går som smink = skönhetsindustrin, så ja, det är enorma summor pengar i det. Men nej den håller inte uppe Sveriges ekonomi. Och nej, det finns inget som försvarar den överkonsumtion som Mona sysslar med. Särskilt inte när man samtidigt tigger 100 000 av sina följare.

        Mona skrev om solglasögon som hon köpt. En läsare kommenterade så här:

        ”Jag förstår inte hur du har råd med dessa glasögon, kostnaden är ju i jämförelse med vanliga glasögon.Ena veckan är du pank och får hjälp med dina böter..sen shoppar du saker som inte är livsviktiga.Jag vet att du beställde glasögonen tidigare men redan då visste du ju att du hade böter att betala.Jag förstår inte hur du tänker? Men du kanske får dom gratis.”

        Mona svarade:
        ”Åh, det här med skadeståndet handlade ju INTE om min privata ekonomi och varifrån har du fått att jag är pank?! Det handlade om principen att jag i slutänden skulle betala för att min dotter blivit våldtagen.”
        https://www.monasuniversum.se/2021/05/14/solglasogon-3/

        Det lät ju ganska annorlunda när hon startade swishinsamlingen, då var det ingen snack om att hålla privatekonomi och skadeståndet isär.

    Alltså… sanne? Vad GÖR hon? Hennes kläder är ju enbart polyester-skräp som ser ut som allt annat. Hennes ”design”…?! Nja. Och när man då och då går in på hennes insta och kollar hennes storys – JEEEESUS hon lägger upp så sjuuuukt mkt! När har hon tid att göra annat än att filma sina barn och komma med massa ”tankar och funderingar”? Undrar på riktigt.

      Ingen som går runt och tänker så djupt om livet som Sanne gör kan väl må bra? Måste vara jättejobbigt att tänka så mycket som henne om allting haha.

      Det komiska är att hon försöker vara någon slags livscoach och ska alltid komma med tips och råd i stil med ”tänk alltid positivt”. Lätt att säga när man själv lever ett lyxliv och fått typ allt i livet serverat.

    Varför börjar alla influencers nu skriva ”i betalt samarbete med” i texten istället för att reklammarkera så att det syns ovanför bilden?

    Camilla har du läst Margauxs nya bok?

    Var det ett kl 21-inlägg igår som togs bort?
    Har BB-abstinens nu.
    Hoppas att inget jobbigt har hänt!

      Röda dagar och helger har alltid bara 4 inlägg.

        Glömde det. Skönt att höra att det var därför

    Inte många som reflekterar över det faktum att katter är rovdjur och behöver vara ute i naturen och jaga för att må bra? Eller är katter så domesticerade så att deras djupt rotade instinkter har raderats ut? Någon kunnig får gärna svara.

    Hej BB, jag såg att Lisa Ankarman gör reklam för celsius energidryck gång på gång fast hon många gånger berättar att hon slutat med koffein pga sin endometrios och dricker koffeinfritt kaffe. Har hon kommenterat det någon gång?

    Celeste Barber är alltid lika kul. Det där skämtet blir verkligen aldrig gammalt. Haha vad tokig hon är när hon härmar modeller! Hilarious!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.