Vinnaren av Big Brother 2021 är…

Spoiler alert om du bläddrar i Instagraminlägget eller läser kommentarerna. 

Stort grattis till den nya miljonären! ????

30 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är så lycklig. En sån motkraft till allt hat som spridits under hela säsongen och speciellt här på slutet. Vet att många här inte tittar på Big Brother men jag kan bara berätta för er att det här är förmodligen den mest godhjärtade och genuina realityprofilen någonsin. Finns inte ett ont ben i den kroppen.

      Som om de andra två skulle vara onda.
      Hon är inte den enda som fått hat på sociala medier.

        Oj, hårt nederlag?

          Nej, inte speciellt.

        Hon är definitivt den som fått utstå mest obefogat hat av dem. Inte mer än rätt att hon vann!

          Hur kan du säga att det är Tanja som har fått utså mest hat när det finns åtminstone 10 trådar på bara flashback Flashback om att Nardos är en n*ger och att hon ser ut som en apa. Vuxna 50 plusar kommenterar och gör narr av hennes hudfärg och kultur öppet på Facebook . Typiskt att ”blatten” är den som ska vara can vid att ta skit.? Det finns nog inget folk som är så nonchalanta och blinda för rasism som svenskar ?

        Ngn som påstår annat? Märks du är bitter. Föll din favorit?

    Vem vann då?

    Hurra, grattis ?

    Så glad att Tanja vann!

    Var kul på slutet när ena tjejen lyfta armarna för att krama Tanja som bara lägger sig ned på soffan istället.

    Vem bryr sig ärligt talat? Det är ett s*it program,där dom tävlande vill bli en sk kändis.

      Mycket sant

      Man kollar på olika program. Vilken nyhet att folk då bryr sig om olika saker! Wow, otroligt. Bryr sig inte folk bara om dom programmen just DU kollar på? Nä men alltså, skriv in till tidningen!!!! Aldrig har vi blivit så upplysta som nu! Detta kommer chocka hela världen!!!

      Tydligen bryr du dig. Du svarar ju ?

    Tänkte på det där med ”miljonär” igår, är inte typ alla i Sverige miljonärer? Känns liksom inte som speciellt mycket pengar längre jämfört med när man var liten.

      Nej, ”typ alla” i Sverige är inte miljonärer haha. Det är otroligt mycket pengar, visst att det känns mindre nu än för 15 år sedan men det är ju för att allt har blivit dyrare.

      Ja roligt när dom svarar på frågan ”vad ska du göra om du vinner en miljon?”
      Så svarar dom att dom ska köpa lägenhet, starta upp ett företag, ge bort pengar och resa osv. ??

        Är väl inte så orimligt? Räcker till en kontantinsats till en billig lägenhet, kostar 50k att öppna ett aktiebolag och man kanske börjar med att investera 100k i bokaget, en resa på nån månad kan man hitta för typ 20-50k och då lär man ha pengar över att ge bort. Visst, det är inte extremt mycket pengar men det kan räcka långt speciellt för människor som har en dålig ekonomisk bakgrund.

    Jag ser inte heller på detta program.

      Okej?

      Det gör du rätt i. Ett otroligt IQ befriat koncept är vad det är.
      I början var det betydligt mer intressant då det var en intressant blandning av karaktärer i olika åldrar. Därefter blev det mer och mer enkelriktat.
      Vem av deltagarna är exempelvis så unik att hen inte har en fjantig tatuering?!

        Okej. Varför kollar du på ett så IQ befriat program då? Lägg din tid på tunga dokumentärer istället. Herrgud. ??‍♀️

          Herregud ta det inte så personligt! ?

            Haha hur tar jag detta personligt? Jag har inte ens sett big brother i år? Jag tycker det bara är roligt när folk tar sig tid att kolla på ett program som dom tycker är helt värdelöst och sen sitter och snackar skit om det? Varför lägger du inte din tid på något du gillar istället och inte behöver skriva bittra saker om? En genuin fråga.

              Du verkar rätt trög. IQ fiskmås? Jag kollar helt enkelt inte på skiten. Man behöver nämligen inte kolla speciellt länge för att inse hur intelligensbefriat BB är.

              Och bitter? Jag gissar på att det är din standardkommentar till folk du inte håller med.

                Förstår fortfarande inte varför du fortfarande lägger din tid på att kommentera angående detta skitpogram som du uppenbarligen skiter fullständigt i. Det verkar inte du heller göra. ? Och du standardkommentar är att saker eller folk inte har någon IQ. Men hade du varit smartare så hade du lagt din korta tid i livet på saker du faktiskt gillar. Det ska jag göra nu. Puss! ?

                  Du verkar behöva någon att prata med. Vill du brevväxla? ?

    Hade hoppats Emelie hade tagit hem det! Men så nöjd med Tanja som vinnare och väldigt kul med tjejer i topp tre!
    Gillar Nardos starkt men tyckte det var synd att hon höll på med att Tanja vinner tjatet inpå sekunden till programledaren säger det..Men alla tre var värdiga sina platser!

    Röstar på nardos hela vägen MEN blev sååååååå irriterad att hon jämt aa att hon skulle åka ut o inte hinna. Ville typ ändra min röst när ja hörde det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.