Hur funktionellt är egentligen det här?

Just nu gör mängder av influencers reklam för aim’ns nya kollektion med träningskläder, och än så länge har jag inte sett en enda av dem faktiskt träna i – framförallt – ett par av byxorna ur kollektionen ”Boss babe”.
Jag kan inte låta bli att undra om anledningen är för att det inte går, eller i alla fall är jäkligt bökigt.
Byxorna har nämligen ett skärp, med ett enormt spänne och jag tänker att det mest borde vara, både i vägen och obekvämt.
Det ser mest ut som spännbandet man sätter runt resväskor för att de inte ska råka gå upp i bagagehanteringen. Det ska man alltså ha runt magen när man tränar…

Eller är detta träningskläder som man egentligen inte ska träna i utan bära som ”vanliga kläder”?
Det låter ungefär lika rimligt som den baddräkt som min mamma köpte för hundra år sedan, och som, enligt skötselrådet, inte fick bli blöt eftersom trycket då förstördes.
Företaget bakom den var kanske vara SÅ före sin tid och planerade för att den skulle bäras av någon med, det ej än uppfunna, yrket influencer på en beach club på Mykonos 2021? Där badar man väl ändå inte, utan ser mest snygg ut, på någon vit bädd med böljande tyger och med ett glas rosé i handen?

Vad tror ni inspirerat dessa ”träningstights”?
Jag gissar på det här.

Och för att knyta ihop säcken till gårdagens trendspaning.
Man ska alltså ha träningskläder OCH plastklackisar för att vara en tvättäkta flunsa.
Slut på meddelande.

103 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Snygga men troligtvis helt värdelösa att träna i. Hörde att man såg hela röva igenom vid squats dessutom.

      Fast deras vanliga träningsbraller är magiska att både springa, styrketräna och köra intervaller i. Bästa jag ägt! Har typ 5 par, ända jag saknar är lite reflexdetaljer när man är ute i mörkret. Har dock inte testat dessa och är inte så sugen heller pga spännet.

        du har nog inte ägt lululemon då… Köpte deras cykelbyxor/korta tights och de var så otroligt obekväma och satt fruktansvärt jämfört med mina lulus…

          Eller så har vi olika kroppar. Lululemon är sjukt obekväma, stora i midjan så de kasar ner och på senare år dessutom kass kvalitet till högt pris.

        Om jag innan tänkt på att köpa aimns träningskläder så gör jag verkligen inte det längre iaf. Icke funktionella till sitt ändamål, men det värsta av allt: de döper kollektionen till boss babe. Tillåt mig spy ?

    ”Boss Babe”

    ?

      Kunde inte ha sagt det bättre själv! Får rysningar av uttrycket ?

      ?????????

      Får MLM vibbar…

        Hahaha! Skulle skriva exakt samma. Alla dessa Nuskintöntar med ”sina” företag är ju boss babes hela högen. Snarare sneaky bitches ?

      Enligt beskrivningen var ju Margaret Thatcher en boss babe. Men det är kanske inte lika inspo och aesthetic.

      Det var väl nån Idol-deltagare för ett par år sen som kallade sig Boss nånting som artistnamn? Tycker det är så krystat och negativt. Vem vi bli bossad med, liksom? Hon blev inte kvar hela vägen i programmet.

        Amber Boss?

      Kanske för likt Baby bossen ?

        Den enda bossen som faktiskt är likeable. ???

        Vem är det?

      Väntar på att någon ska ta fram något plagg till män och kalla det för ”BOSS MAN”.

        Bossman finns i alla fall.

        Hugo boss? ?

      Tänkte precis skriva samma sak. Herregud så löjligt.

    Gissar på att många ej köper dom här kläderna för att träna i utan att ha som ett bekvämt OCH snyggt alternativ att ha hemma, nu när man är hemma så mycket (gäller kanske ej influensers dock).

      Haha kanske, men ser ändå väldigt obekvämt ut med ett skärp med stort spänne. Eller ja, skärp överlag, alltid så obekvämt?

      Just de byxorna med bältet ser ju obekväma ut att träna i, men alla andra Aimns kläder ser ju så sjuuukt sköna ut.

    Hon är så vacker och elegant Bianca, att jag för en sekund övervägde att köpa dessa byxor..

    Men som träningsplagg är de nog väldigt otympliga, om inte syftet med träningen är att visa upp sig istället för att träna såklart.

      Barbiedockor är långa och smala, oftast ljust långt hår. Inte ett rätt på Bianca. Bianca är förövrigt vrålsnygg.

        I arslet möjligen

        Tycker inte att Bianca ser ut som en barbiedocka, och tycker hon är assnygg, men lång och smal är hon väl visst ändå? Och har långt och halvljust hår? ?

          Lång är hon väl inte. En snabb googlesökning säger 1.67m. Inte kort, men absolut inte långt.

        Sista jag kolla var barbies ca 20 cm långa.. Ska vi verkligen jämföra oss med dem? Känns orealistiskt.

    Antar att det är skillnad på träning och träning?

    Har verkligen också tänkt på Grease varje gång jag sett de svarta byxorna! Snyggt, men tänker ej på träning… De kanske kopplade till att de sjunger ”You better shape up” i låten?

    Till byxans försvar såg jag faktiskt Gertrude träna i de bruna med skärp på instastory. Det såg ut att gå bra trots allt ??‍♀️

    Har ett par träningstights från Amin och det är dom absolut skönaste tightsen jag ägt, materialmässigt. Dock är de stora i storleken så behöver svettas för att de inte ska glida ner ?

    Sjukt snygga men inte gjorda för att träna i

    ”Inspires” others ??

    Inte alls, de är inte klädda, de är klädda i träningskläder, att stolpa omkring i högklackade plastsandaletter eller höga stövlar är löjligt i tränings/sportkläder. Tycker illa om att folk tar på sig tränigskläder, träningsbh går på stan, till jobbet och tror att de är klädda. Och detta ständigt visa magen, bara måste få visa min mage för det skulle ju kunna attrahera någon, man är inte klädd i sportbh, förutom på gymmet.

      Men om man är på väg till och från gymmet som är på stan borde det väl vara ok?
      Frågar för egen räkning här nu när Ribbing inte går att fråga.

        Aldrig.

        15.34 Om man bor nära.

      Kläder som kläder. Låt folk ha på sig vad dom vill.

        Det är ju inte som att någon tvingar dem att ta på sig något annat. Men åsikter får man ha.

        Titta på My så får du se hur det ser ut när man går omkring överallt ”klädd” så. Skämskudde.

      Fruktansvärt fult med enbart sportbh, eller vanliga magtröjor också för den delen.

        Ganska snyggt tycker jag.

      Vadå ”de är inte klädda, de är klädda i träningskläder”?
      Du säger själv i samma mening att de är klädda och att de inte är det?

        ? / Du har rätt, fel uttryckt, ”de är inte klädda, de har tagit på sig träningskläder” och varför tar de på sig träningskläder om de inte ska träna?

      Men snälla gnälliga svensk. Träningskläder är också kläder. Vill någon gå runt i det (och det är ok som arbetskläder) låt dem!
      Samma sak med att visa magtröja. Måste alla ta på sig en sopsäck eller så man absolut inte visar någon hud eller antydning till att man har former?

        Gnälliga svensk? Var någon stans står det att man är svensk? Att visa former betyder inte att man måste ha magtröja eller träningsbh. Det är så otroligt ofräscht att gå omkring i träningskläder.

      Älskar att gå omkring i träningskläder, supercomfy. Kan dock bara inte tänka mig att faktiskt träna i dessa plagg ?

      Men oj vad jobbigt det måste vara för dig som lägger så mycket energi hur andra klär sig ?

      Haha varför är man inte det för? Jag har hellre på mig sport topp och träningsleggings med en hoodie över än jeansshorts och urringat linne när jag springer på stan liksom.

        Man är ju olika? ska jag (före corona, inte nu) gå på stan för att shoppa och därmed besöka flera butiker, kanske luncha nånstans, då tar jag på mig ”vanliga” kläder. Men ska jag in på systemet en snabbis, in snabbt för att köpa en pryl på Åhléns eller bara in på ica, alltså snabba ärenden, då kan jag ha träningskläder. Och idag gjorde jag ett ärende i blåställ efter jobbet.

      Jag känner mig som en gammal bitter tant men varför är så många unga tjejer halvnakna när de tränar på gymmet? En sportbh och små hotpants typ. Lika illa tycker jag om män som är i affärer och uteserveringar utan tröja på sommaren. Vad är det för fel med ett linne?

      Så där. Nu har tant klagat klart och maten i ugnen kallar. Adjöss.

        För att det är skönt. Kör jag cardio vill jag ja så lite som möjligt på mig, även om jag föredrar långa byxor istället för korta. Man ska ju svettas mängder, då är kläder bara jobbigt. Kör jag styrka och styrkeövningar vill jag har en längre t-shirt.

          Jag trivs bäst naken. Brukar ändå klä på mig när jag går utanför hemmet. Trodde att sociala koder gick före bekvämt.

          Man måste vara kn*llbar annars är man inte värd något. Trodde alla visste det. ? förtäckt i ”det är sköööönt när byxorna skär in i rumpan och man får lufta magen trots 3 grader ute” sorry för kanske lite väl grov men sant.

        För ”titta på mig”. Vad annars

        För att de vill visa sina kroppar/ få uppmärksamhet

          Är inte folk vuxna i det här kommentarsfältet och mycket väl vet att kvinnor bara är dugliga i enda form kläder; de som visar hud men inte för mycket hud för då vill man bu faktiskt bara få visa upp sin kropp (svårt att se något fel med det egentligen, underbart om kvinnor vill visa upp sina kroppar med tanke på att kapitalismen jobbar hårt för att få oss så oböjda som möjligt)/ha uppmärksamhet, men absolut inte dölja så mycket hud som en slöja för då är det kvinnoförtryck?

          Patriarkatets ramar äro snäva.

            Fast måste man vara extrem åt något håll? Jag vill inte se män i bar överkropp på resturang och speedos på stranden likväl som jag kan tycka att string är lite väl magstarkt på kvinnor eller minimala kläder på gymmet. Likväl är slöja ett mer eller mindre tvång och med niqab kan man inte ens identifiera personen. Finns ju rätt mycket utrymme inom ramarna utan att vara extrem tänker jag. Annars kan vi lika gärna gå nakna och valfri man kan slänga upp snoppen på restaurangbordet, typ så. Jättetrevligt!

    1. Ser superdupermegaobekvämt ut med spännet
    2. Är det träningskläder eller inte träningskläder? Me so confused ?
    3. Kan vi inte bara bestämma att uttrycker ”boss babe” bara borde förbjudas? ? Och att om vi ska kalla nån för boss babe överhuvudtaget så är det inte influencers?

      Kan vi inte bestämma att meningar som ”Me so confused” borde förbjudas?
      Förövrigt är ju Bianca definitivt en boss babe om man nu vill kalla någon det. Hon har gett många (Vad jag hört välbetalda) jobb, driver framgångsrikt företag osv. Hon är en boss.

        inte bara boss, hon är en boss babe

        Agree to disagree! Själv tycker jag termen boss babe är rätt nedvärderande.

          Men det förstår dom inte, därför blir det lite skrattretande.

        Eller hur. Hade kollektionen hetat ”BOSS” hade jag köpt det men orkar fan inte gå runt och tituleras babe tillome på gymmet… är inte nån jävla babe där.

    Är inte skärpet avtagbart då? Så man kan ta av det vid träning och på innan/efter så man ser lite mer dressad ut? Hade jag gärna haft, alla ärenden jag gör i stan är i anknytning med träning så springer allting omkring i träningskläder.

      Men bältet i sig såg väl inte så dressat ut. Jag menar.. spännet är ju inte ”snyggt” utan ett vanligt plastspänne bara.

        Blir ju en ytterligare detalj. Kan tänka mig att det går att styla snyggt med en vit eller svart jacka till.

    Som My som alltid går i träningskläder speciellt i hudfärg så hon ser naken ut, inte vackert när gropar och annat syns. Gärna träningsbyxor ibland, men inte alltid och överallt…det ser bara sloppy ut.

      Fast vad gör det om lite gropar och annat syns egentligen?

        Tycker inte det är snyggt, skulle aldrig i livet klä mig så, men du får tycka vad du vill så klart.

      Gropar och ”annat” är vackert. Det är helt normala vackra kroppar som har gropar och ”annat”. Alla kan inte klä sig för att en del bara ska få titta på ”vackra” saker.
      Man klär sig som man vill, passar det inte åskådaren får åskådaren titta åt ett annat håll.

      Sluta skamma helt normala kroppar! Vi får visa upp hår, bristningar, gropar och allt som är normalt.

        Så klart man får men man kanske inte vill?

    Jag ÄLSKAR aimns tidigare kollektioner.
    Deras tights för löpning är grymma, dom enda som faktiskt sitter där dom ska.
    Men vid denna kollektionen vet huuuur man tänkt!

    Används endast till stående träning utan benböj och till och från gymmet.

    ”Boss Babe” = MLM = inget jag sätter synonymt med något positivt.

    Träningskläderna har jag ingen uppfattning om.

      Vad betyder förkortningen MLM?
      Har sett flera skriva det, men fattar inte.

        Multi Level Marketing. Ofta synonymt med pyramidspel.

          Eller ofta=alltid…

    Ja, var köper man egentligen träningskläder nu för tiden om man inte är magblottartypen?

      Sportaffärer?

      På herravdelningen.

      Äsch vad löjlig kommentar. Intersport, stadium, xxl. Finns alla sorters överdelar överallt. Själv gillar jag oversize t-shirt med sport bh under, har aldrig haft problem att hitta t-shirts. Finns i alla sportaffärer.

      Var som helst, typ.

    Beställde dom svarta byxorna med skärp. Tänkte ha dom som vardagsbyxor för att knappast att det går att träna i dom, funktionella in my as.
    Iallafall var dom skitsnygga men behövde hjälp att få på och av mig byxorna. Ändå köpte jag min normala storlek, S.
    Min pojkvän sa också när jag hade dom på ”Oj det är första gången jag ser att du ens har celluliter”. Så dom var inte smickrande alls. Dom visar ALLT, alla gropar och skavanker. Man måste nog ha en kropp som Bianca Ingrosso för att det ska se snyggt ut…
    Blev retur!

    Visst att Bianca är en boss babe men hon säger också själv att hon aldrig tränar så känns konstigt att fronta med henne, förstår dock att det säljer. Skulle va så kul om de frontades med riktigt starka brudar, typ styrkelyftare?

    Träningskläder och plastklackar kan vara det fulaste på länge? Eller ja iofs… dessa plastklackar till vad som helst ?

    Athleisure på klackskorkänns ändå rätt i tiden med tanke på att folk börjar lämna sina mini-karantän nu när fler och flerbörjar vaccinera sig. Jag kommer nog fortsätta med mina mjukiskläder ett tag till, jag också ?

    Snark på Margaux som är och festar i marbella. Se matildaloenn s story på instagram.

    Var det inte någon ”skandal” kring just aimn för ett tag sen och det snackades om att bojkotta av någon anledning?
    Jag kan inte komma ihåg vad det var men jag tror det fick ett inlägg här på BB?

    Någon som vet mer?

      Jo det cirkulerade bilder från deras fabrik i Kina där gamla tanter satt på små pallar klädda i vinterjackor och sydde kläder.

    Är det bara jag som undrar över hur tankarna gick hos företaget som anlitar en influencer som öppet pratar om att hon inte har kontroll över sina ätstörningar och som aldrig tränar?

      De vet väl att hon säljer. Vilket antagligen är deras prio.

    ”Boss babe” måste vara det mest cringy ordet någonsin. Får fan fysiska reaktioner när jag ser ordet. Otroligt nedvärderande och oseriöst.

    Är detta ekvivalent av 90 talets BITCH = babe in total control of herself? 🙂

    Tycker det är -har kommenterat det förut. att det är HELT SJUKT och under all kritik att Bianca FORTFARANDE får fronta träningskläder med tanke på att hon har en KÄND ätstörning. Det är GALET dåligt av företaget.

    mariabusck har smygsamarbete för tandblekning lagom till sin sponsrade bröllop. Allt på henne är sponsrad hennes fake extensions, nu tandblekning, hennes sluga sätt att göra smygreklam och försöka locka unga tjejer till samma sätt är så fult.

    Mycket märkligt att Aimn väljer att fronta en person som aldrig tränat och är ätstörd. Vad bra signaler det sänder ut till unga tjejer 🙂

    Tror de med skärpet är något för mig! Har problem med träningsbyxor/tights som glider ner när jag springer eller går ner lite i vikt. Vore bra att kunna reglera.

    Men för bara någon vecka sedan ville även DU vara en ”Boss Babe”…
    Med genomskinliga klackar och hela konkarongen??? ?
    Just saying…

      Har jag någonsin uttryckt att jag vill vara en ”boss babe”? Det kan jag väl ändå inte tänka mig… ”Boss babe”? Nä…

    Älskade Aimn innan de släppte sin kollektion med ribbade träningskläder, de ribbade håller inte alls formen och blir ganska snabbt slappa. Förr hade de mycket elastan i kläderna som gjorde att de satt perfekt på plats och funkade bra till all träning. Känns som Aimn har tappat det helt sen de började marknadsföra sig via influensers. Tyvärr kommer jag sluta handla mina träningskläder hos dem efter att ha sett den här kollektionen eftersom de nu verkar fokusera mer på snygga kläder än att det ska vara funktionellt vid träning.

      Att de dessutom samarbetar med de som säger att de aldrig tränar gör mig bara ännu mer negativt inställd till dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.