Alexandra Nilssons ord om Daniel Nyhlén

Alexandra Nilsson om Daniel Nyhlén: Äntligen tar karma dig. Min gamla manager som lurade mig på pengar.
Bildkälla: Alexandra Nilsson Instastory

I sin bok ”Älskad och hatad” tar Alexandra Nilsson upp en icke namngiven manager som hon menar blåste henne på pengar.
Den managern är alltså – enligt Alexandras Instastory – ”Stoppa Pressarnas” chefredaktör Daniel Nyhlén, som när det begav sig, drev skönhetsportalen ”Improveme”.

Nu har Alexandra publicerat två skärmdumpar från Aftonbladet om Nyhlén och allt skit han verkar vara inblandad i, som hon sedan prytt med orden ”Äntligen tar karma dig”. 
Nyhlén ska alltså inte bara ha problem med sina publiceringar, av vilka JK utreder en av dem, utan han granskas även för sina pengatransaktioner som skett mellan hans olika bolag, en tid före en av hans konkursansökningar.

Var kommer det här sluta tror ni?

 

70 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Visst var det väl så systrarna H & A gjorde också, flyttade pengar från bolag innan de gjorde konkurs?

      Jag vill gärna tycka om Hannah och Amanda, men det blir så svårt när sånt här kommer fram ofta…

    Hatar män med makt och pengar. De kan sällan hantera det

      I ärlighetens namn påverkas även kvinnor dåligt av pengar och makt. Det är mänskligt.
      Måste allt göras till ett genuskrig?

        Oj vilket genuskrig 18:09 startade ?

          Förlåt att jag startade ett genuskrig jag ville bara uttrycka min avgrundsjupa leda inför ytterligare en man som tjänat pengar på att kliva på andra människor och aldrig ändrar sig sig och aldrig vill vill göra bättre. Sen undkommer de riktigt ansvarstagande eller straff när de blir påkomna ändå så det finns ju noll incentive att göra annorlunda

            Blablablablablabla

              Klar där antar jag.

        #inteallamänmedmaktochpengar
        #ävenkvinnormedmaktochpengar

        Nöjd nu?

          #hataallamän #patriarkatet #jagärettfår #osv

            #vaknaochsesanningen
            #ärduvänsterbliveneller
            #jagtrorattjagharenegenåsiktmenärlikahjärntvättatsomjagpåstårminameningsmotatåndarevara
            #tjejerkanintelekatre
            #mänärbästingenprotes
            #offerkofta
            #kränkt

              Våga vägra protes!

                Våga vägra män med protes

                  Hellre en mansprotes än en man!

                  Tycker mer synd om dig Tina. Din mamma älskade aldrig dig va?

                    Min mamma älskade aldrig mig faktiskt, men jag är ändå vänster och feminist.
                    /en annan

                    K:
                    Vill du ha en klapp på axeln? ?

                    Ce: du kan klappa mig på axeln om du vill. Min pappa har aldrig älskat mig men jag blev ändå liberalkonservativ. Blev även läkare och gift med en man. Husägare, hundägare och 1.75 lång.

                    Skyller allt ovan på min pappas frånvarande kärlek.

                  Och ändå är du den med sämst beteende härinne. Mjo din mamma är nog superstolt. Hoppas hon inte tycker att hon slösat sin kärlek på en skitkorv

                  Skaffa dig ett eget användarnamn och sluta smutsa ner mitt med dina dryga kommentarer.

                  Oj.. varför så arg?

                    Brist på kärlek?

                  Det är så tydligt vem det är som mest skulle behöva kärlek här.

          Män är värre

    Tja fotbollsstjärnan Andreas Andersson bitchslapade (ja, försvenskat ord) DN redan 2003 för agerande och skriverier.

    Tänk hur mycket skit han har fabulerat genom åren och hur många som har mått dåligt över hans agerande.

    Korthusen rasar för eller senare, jag hoppas innerligt att det är DN tur nu.

      Förstår inte. Förklara !

      Vad har Daniel Nyhlen med DN att göra? Menar du Aftonbladet där han jobbade förut?

        Daniel Nyhlen = DN. Hans initialer 🙂

          Haha det gick mig helt över huvudet ?

    I denna lite knäppa värld åker väl Alexandra dit för förtal 😮

      Också min första tanke

      Finns inte tillräckligt med info eller smutskastning i det där för att kunna anmäla för förtal. Det krävs mer.

    Det jag finner märkligt är att ingen av dem som drabbats bara gör en Al Capone – han åkte som bekant dit för skattefusk när de inte kunde ta honom för maffiabrotten. Med Nyhlén är det så att han uppenbarligen vistas över 50%, har sin boning, i Spanien = anmäl honom som avflyttad. Man har nämligen inte rätt att skatta i Sverige om man inte bor här stadigvarande och han är skriven på adress i Stockholm. Jobbigt att ha Skatteverket efter sig. Hans bolag är verkligen inte så framgångsrikt, vinst 424 tusen på 3,9 mkr omsättning och tog ut aktieutdelning på typ 450 tusen, tyder på att han inte badar i pengar, fattigmansuttag. Snart historia eftersom företag knappast vill ha reklam på hans sajt.

      Nej så enkelt är det inte. LÄnder inom EU har till att börja med olika typer av skatteavtal för medborgare i olika länder = olika regler beroende på vilket land du lever i.

      Om du är svensk men bosatt utomlands kan du fortfarande ha skatteplikt i sverige (ex. om du har verksamhet, har ISK konton eller en bostad – den skatten betalar du UTÖVER det du betalar i landet du är skrivet i). Sen har jag också mycket svårt att se att det lönar sig att betala inkomstskatt i Sverige istället för Spanien om det är det du antyder.

    För första gången håller jag faktiskt med Kissie?

      Alexandra*

        *Amanda

        Kissie*

          Once a kissie, always a kissie

        Det är jäkla skoj att sitta som ”kungafamiljskälla” under drygt fem år .. Daniel svalde allt med hull och hår… Och ALLT jag gav honom var skit…. Osanningar.. påhitt… Men å andra sidan .. jag fick komma in på de ”fina salongerna” , åka limo precis hur mycket jag ville och blev även bjuden till Paris under två veckor …. Han är så jävla pengakåt deluxe den där Danne… Han gör ALLT för att få lite uppmärksamhet…. men men Karma is a BIG fucking bitch!!!! Wait and see, honey…

    Biancas senaste video. Tydligen lägger någon i hennes trappuppgång fulla hundbajspåsar i trappan och Bianca tror att det är Philippe, eftersom det inte är hon själv. Hur kan man ens överväga att vara ihop med någon som visar så lite respekt för grannarna??

      Han visar väl inte respekt för någon. Som han vidriga pappa.

        Var tvungen att googla, det ser ut som att han äger tessie (butiken) Har inte den jättedåligt rykte?! Har varit där nån gång och ägaren betedde sig helt galet mot en annan kund, jag smet ut snabbt…

          Jo. En kvinna lämnade tillbaka skor där klacken gick sönder varpå ägaren (Philippes pappa) ansåg att kunden hade gjort sönder dem på grund av hennes ”feta” lekamen.

      Ingen aning, det kanske bara är hon och P som har hund i den trappuppgången?

      Knarkarbeteende?! Jisses skärp dig han är en idiot punkt.

    Var dom inte ihop? Eller var det bara nåt pr-trick?

      Du tänker nog på Dessie för hon var ju ihop med sin vidriga manager.

        Jaa, helt sant. Tack!

    OT influencers: Nu har även Sanne Alexandra hakat på Ida Warg, Kenza med flera i beslutet att inte visa upp sonens ansikte längre. Alla har hittills använt samma ”förklaring”, att barnet nu har ett eget utseende och personlighet. De har tänkt på detta en lång tid osv. Kan de inte bara vara ärliga och skriva att debatten som blossat upp (tack vare Jacob Liebermann?) har gett dem en tankeställare och fått dem att förstå hur deras exponering påverkar barnen. Det skulle kännas mer genuint enligt mig.

      Fast i ärlighetens namn så har de ju alla diskuterat det redan i gravid vloggar. Att de är osäkra på om de ville visa överhuvudtaget och om de visar sluta när barnet börjar bli lite äldre. Att de tar beslutet nu beror säkert på debatten, men de har pratat om det tidigare. Knarkade både Kenzas och Idas vloggar som gravida.

        Ja, tror inte heller att de ljuger men det känns bara så konstlat när alla använder exakt samma formuleringar. Sen är det ju som många påpekat, vid det här laget vet man ju redan hur barnen ser ut, skulle kunna peka ut vem som helst av deras ungar på gatan och säkert även likaså ett år framåt i tiden. Om de verkligen tänkt igenom det borde de ha slutat när barnet bara var ett par månader, redan då börjar de ju utveckla väldigt karaktäristiska ansiktsdrag.

          Men är väl bättre att de slutat exponera barnet nu än att inte sluta alls?

          Jättebra att hon inte exponerar sonen lika mkt längre. Dags att göra samma sak med dottern också. Hon är med i typ varje inlägg/story/samarbete. Helt sjukt.

      Så om jag förstår dig rätt så tycker du det är bra att de inte visar sina barn men du ogillar att anledningen inte känns genuin nog för dig? Det är väl helt och hållet upp till dem hur de väljer att göra, precis som du bestämmer om ditt eget. Känns det inte som att du letar lite fel nu?

        Haha helt korrekt uppfattat, fråga mig vad jag INTE stört mig på det här pandemiåret. Absolut en bagatell men ja, det sticker lite i mina ögon att allt ska tillrättaläggas och stöpas i samma form.

          Jag tror att vi reagerar på det som inte känns genuint också för att risken är stor att de ändrar sig igen om vindarna vänder. Om exponering av barn inte är på tapeten kan man nog smyga in ungen i sina kanaler igen liksom. Och då är ju väldigt lite vunnet för barnet.

          Om någon tänkt till och insett att de verkligen inte vill exponera sitt barn pga vad som är bäst för barnet är ju den risken betydligt mindre.

            Så nu reagerar nu för något som eventuellt kan hända i framtiden?

      Jag kände mig lite cynisk och dum när jag ville se efter om det kanske var så att alla hade ett yngre barn som de fortsatt kunde visa upp och därigenom fortsatt dra liknande trafik till sin plattform. Och jo tjena, alla tre du nämnde har ju antingen nyligen fött ett till barn eller att en till påväg. Vilket betyder att de, utifrån argumenten som de använder, kan fortsätta att visa upp barn nr 2 utan att någon kan komma med några pekpinnar ?

        Keep the wheel spinning!

        Exakt! Kanske är det som stör mig också. Och argumentet är ju så dåligt, för snart är ju Sannes dotter 1 år och har ju redan ett utseende som inte bara är ”bebis”, så om det är så att man vill skydda barnet från igenkänning etc så är det kanske dags att sluta visa upp dem redan nu. Varför har de satt 2-3 år som någon gyllene ålder…? Jo, för att ämnet varit på tapeten just nu.

    Åh, minns dokumentären med Daniel Nyhlén från tidigt 2000-tal. Skämskudden användes flitigt.

      Vad gjorde han i den som var pinigt?

        Fes högt.

    Alltså var det inte nån tjej som skrev på stoppa pressarna förut? Vad hände med henne? Eller har jag drömt att det var en tjej?

      Tänkter du kanske på Madde på Svenska Bloggare?

    Är det inga 05:30 inlägg?

    Vad är det för fel på dig Tina? Seriöst…

    Råkar veta att det pågår en liknande granskning av bloggbevaknkng. Så mkt hat den här sajten drivit genom åren. Tror lite att det är över för sajter som Stoppa pressarna och bloggbevakning.

      Skulle inte vara så dryg om jag var du ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.